Last news in Fakti

7 Юли, 2021 23:13 3 434 108

Борисов: Нямаме опоненти. Политиката не е кой кого ще вкара в затвора

  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори

Толкова поразии направиха за месец, заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ

Борисов: Нямаме опоненти. Политиката не е кой кого ще вкара в затвора - 1
Снимка: ГЕРБ

Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората в Пловдив. Нямаме опоненти. „Има такъв народ“ въобще отказват всякакви дебати. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не бива да става, какво може да става… Той да направи трети стадион. Да направи втора зала. Да направи каквото иска, но да каже – ние ще направим това и това. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Пловдив. По думите му пораженията, които ще нанесат управляващите след няколко месеца, ще бъдат толкова тежки, че пак е се скрият, както след управлението на кабинета Орешарски.

„Ние направихме много, а биваме подлагани на най-гадни компроматни тактики в момента. Ние не сме отишли на събрание на нито един наш опонент, да му пречим да си показва платформите, да си показва политиките. Да си говори с хората. Това е демокрацията. Но другите нямат програми. Христо Иванов го интересува само главният прокурор. Бил ми е заместник близо две години, знам им качествата. Атанасов ми е бил заместник като главен секретар – шеф на НСС. За съжаление наша сестринска партия отиде да коленичи пред Румен Радев. Те всеки ден се предлагат да са патеричка. Слави все още не им обръща внимание. Но те всеки ден му се предлагат, да са патеричка. За съжаление! С ДПС си шушукат. Видяхте ги на снимките. Днес ги гледам и Камен Костадинов с Бабикян. Горе-долу е ясна работата“, посочи Борисов.

„Като казват, че сме в изолация, вие се гордейте с това. Аз с Мая Манолова, Татяна Дончева, с ДПС не искам да съм ортак. Защо медиите уж нищо не знаят, а говореха за страх от служебно правителство? Целият този сценарий е бил план да не направи този парламент редовно правителство. Имаха възможност да си направят правителство, имаха мнозинство, но защо не го направиха? За да може Радев да ни громи всеки ден“, посочи Борисов. Той припомни, че Бойко Рашков започна работата си като вицепремиер и министър на вътрешните работи с това, че ГЕРБ са подслушвали политици, а месец и половина по-късно няма представени никакви доказателства. „След това излезе и каза, че сме ядяли хора 2009 година. Пак Нищо! След това ГЕРБ купувал гласове. Кои гласове сме купили ние? Една стотинка не сме дали над официалните. В същото време от София до тук над 100 билборда на Христо Иванов. Как ги платихте? Кои олигарси наливат пари във вашата кампания?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов призова желаещите за власт, да си направят по-добри партии, да победят на избори и тогава да управляват легитимно. „Срещу нас е само Бойко Рашков и зад него се скрил Радев. Не е проблем да събереш мнозинство в парламента. Проблем е да задържиш да няма напрежение на улицата. Ако Божков не беше признал, че плаща и режисира протеста, щях да подам оставка веднага. Но не можеше да се поддам на натиска на олигарсите“, обясни председателят на ГЕРБ.

Бойко Борисов бе категоричен, че стадионите на Ботев и Локомотив ще бъдат завършени и на тях ще се играят мачове. „Аз започнато и изоставено строителство нямам. На Кръстова гора строим манастир. Но за да се стигне до него, започнахме да оправяме пътя. Владиката сега ми казва, че са спрели строежа. Какво им пречи? „Хемус“ спряха. Околовръстното на Пазарджик вчера спряха. За един месец направиха такива поразии. Другите държави вече използват средствата от плановете си за възстановяване, а България още няма план за възстановяване. Докато го внесат, ще отидем в октомври, ноември. Другите държави ще търся тогава вече нови траншове“, обясни Борисов.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 …….

    133 8 Отговор
    А бе теб да те вкарат , пък другите не ги мисли !
  • 2 Слави Трифонов

    144 10 Отговор
    Перфектна работа свършиха за месец. Да се надяваме след още няколко месеца Буци и Гешов в една килия

    Коментиран от #58

  • 3 Hoho Boho

    133 8 Отговор
    Правилно!
    Нямате опоненти.
    Всички сте за затвора!
  • 4 позивна Турист

    116 7 Отговор
    Този не е с всичкия си.
  • 5 Иди си

    105 5 Отговор
    Наостина че нямате опоненти попростотия По БЕЗМОЗЪЧНИ индивиди няма вие сте върха на простотията
  • 6 Хурко Бахуров

    97 7 Отговор
    Нямате опоненти защото сте никои.
  • 7 Подлият

    79 8 Отговор
    смешник, продължава да ни забавлява с глупости и лъжи! Е! Има няма четвърта позиция! И тя ти е много, но не сме лоши хора! Та нека ти е по лек прехода до под 4 процентовата бариера!
  • 8 Размисли и страсти

    16 94 Отговор
    Каквото и да говорим за тиквата, служебното правителство наистина спря доста проекти и много стоки поскъпнаха. Всъщност няма никакви доказателства, а само обвинения между жадни за власт хора

    Коментиран от #20, #21, #24, #42

  • 9 Прост

    9 71 Отговор
    Щот не им дреме за инфраструктура ,за ред ,за граждански мир.Целта е да се завземе правлението ,и парата от ЕС да се канализира в джобове ,фондове ,Вюитони ,и внучета в Ню Йорк . За целта всичйо полезно трябва да спре ,под предлог ,че ....няма такъв ....,те не знаят в какво да ви обвинят !
  • 10 Бойко

    7 52 Отговор
    Ем ,кат ги размажа другиден ,освен да ме гръмнат...
  • 11 Радев

    72 5 Отговор
    Радев, Радев беше в началото. Сега стана затвор, затвор, затвор и страха, страх, страх. Точно това е политиката - да стържеш, докато се покаже чисто. От мен да знаеш - гангренясалият крайник не се лекува. Реже се.

    Коментиран от #14

  • 12 chi

    67 5 Отговор
    Нямате опоненти в кражбите!
  • 13 Адее

    73 5 Отговор
    Прибирайте го тоа у лудницата. Ептен изперкъл и изтърван е брее. Не видите ли?!!
  • 14 Бойко

    6 38 Отговор

    До коментар #11 от "Радев":

    Де си ве плашипутерник ? Де та ?

    Коментиран от #23

  • 15 Цветанов в Израел сега веднага

    56 3 Отговор
    За цигара с марихуана затвор,за крадци на милиарди НЯМА ЗАКОН И ЗАТВОР ТОВА ЛИ Е ПОЛИТИКАТА
  • 16 Ддд

    65 4 Отговор
    Ще ми говори за демокрация....ненакрал се наглец
  • 17 Бойко

    7 59 Отговор
    Ши ви мачкам за разгрявка от сутрин до здрач ,крадливи несретници
  • 18 Гост

    46 3 Отговор
    бойчето много лъже и краде, ама така никой не може....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Брендица

    56 4 Отговор

    До коментар #8 от "Размисли и страсти":

    Скокът на цените се залага от редовно правителство, както и 5℅ уврличение на пенсиите. Проекъите са спряни за да няма дублажи с един нов инвестиционен план! Затова вероятно не е внесен и Планът за възстановаване и развитие - ще търпи корекции вероятно. А допълнителните средства по него, лъжецо Борисов, чак 2023 ще се раздават. И други държави не са го внесли, не е само България.

    Коментиран от #22, #28, #32, #33, #37

  • 21 ти в ред

    34 3 Отговор

    До коментар #8 от "Размисли и страсти":

    ли си? Знаеш ли кога се приема бюджета, как се правят промени по него и какво значи проект! Нещо за срокове да си чувал?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 sagittarius

    17 8 Отговор

    До коментар #14 от "Бойко":

    В болницата съм. Преди час отрязах един гангренясал крайник. Спешно. Да ти разкажа ли как се реже гангренясал крак! Нещо друго да питаш? Правописът ти е ужасяващ!

    Коментиран от #26, #30

  • 24 Made in Bg

    33 4 Отговор

    До коментар #8 от "Размисли и страсти":

    Проекти спряха по причини,които ти ги казаха хората,а една от тях е изразходвани доста финансови средства в незнайно каква посока,а пък за поскъпването ти мислиш ли с главата си,че крупния Бизнес , повечето Олигарси и скритатия Монопол в БГ е тясно обвързан с ГЕРБ,а те са във власта и се почва играене против правителство,партий и народ по тяхната свирка само и само да се спечелят изборите от ГеЕРБ пак🙂 Ако забелязвате цени се вдигат от монополни групи доставчици на услуги и предимно на БГ хранителни стоки🙂 !
  • 25 гост

    41 4 Отговор
    НЯМАШ ОПОНЕНТИ , ИМАШ КОЛЕГИ ПАЦИЕНТИ . ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ . ШИФОЗРЕНИК , КОЙТО НЕ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА И СТАВА СМЕШЕН . СЛЕД ИЗБОРИТЕ МОЖЕ ПАК ДА СЕ НАПИЕ И ДА БРЪЩОЛЯВИ ГЛУПОСТИ ДА ПЛАШИ С НЕГОВИТЕ МОМЧЕТА МУТРИЧКИ . КОЛКОТО И ДА ХЛЕНЧЕШ , ПОВЕЧЕ МИНИСТЪР НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 1618

    46 4 Отговор
    Борисов трябва да си понесе това, което е причинил на целия български народ! Не само, че трябва да бъде свален от власт, а съден за злоупотреба с власт, рекет и корупция! Така, че да спре да се прави в ефир на интересен и да напада опонентите си,защото няма ли го неговото протеже Гешев , ще отговаря за всичките си престъпления срещу народа!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 никого

    17 1 Отговор

    До коментар #26 от "Маde in Bg":

    не плаша. Просто отговорих на някакъв "Бойко". Трудно му разбрах въпроса, но му отговорих, понеже казах, че политиката е стъргане до здраво. Думите ми бяха "Гангренясалият крайник не се лекува. Реже се". Оттам дойде и отговорът ми. Иначе никому не пожелавам лошо. Жив и здрав да сте.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кабата СДС

    21 3 Отговор
    Аз си крада и трупам милиони,вие си се карайте.Проект след проект в община Карлово,и паричките,все в моя джоб.....
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Байко

    4 16 Отговор
    Ей ,необразована заварчиЧка от бившото Кремиковци
  • 35 Бейко

    13 2 Отговор
    Трий дърта гняс завистлива ,трий
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 с малката

    17 6 Отговор

    До коментар #20 от "Брендица":

    корекция, че Планът за възстановяване и развитие изобщо не беше написан. Презентация беше.

    Коментиран от #39

  • 38 Мандаринкова

    16 3 Отговор
    Ей ,ща изтрия ,ей Дебел Герберал
  • 39 Боко

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "с малката":

    С голямата корекция ,че никви планове не важат до 11- ти ,ден победъй

    Коментиран от #65

  • 40 Бокйо

    5 10 Отговор
    Опонентката отделя физиологически фосилно гориво ,михихихи
  • 41 Бойко

    8 7 Отговор
    бееееееее,меееееееее,уееееееееее
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ШИБАЙТЕ БРЕНДИЦАТА

    3 19 Отговор
    С МИНУСИ ВЕ ,НИКОГА ВЕЧЕ ВИЕТНАМ !
    НИКОГА ВЕЧЕ ТЯНАМЪН!
    ГОЛЯМ ХАСПЕЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ
  • 44 ТаУмВзе

    21 3 Отговор
    Мутро Долна! От 12ти започва официалното ти падение. Точно личните ти твари, вече са те нагласили, за да спасят кожицата.
  • 45 Ти тъп ли си

    21 3 Отговор
    Или природно глупав.Друго обяснение няма.
    Няма никакъв размисъл.
    Има само страст към парата при гербавите
  • 46 Подкрепа за Борисов

    7 22 Отговор
    Вие които пишете тези гадории за Борисов ви пожелавам на вас същото да ви се случи Злобари

    Коментиран от #105

  • 47 Чикаго ГЕРБ

    7 31 Отговор
    На 11 Юли, ще гласувам за ГЕРБ за да не може недоразумения от площада да влязат в политиката и да опропастят България.

    Коментиран от #55, #61

  • 48 Бойко

    6 27 Отговор
    Мачкай Баце! Всички знаем, че си простоват, но си куражлия мъж! От такива се нуждаем!
  • 49 Емо

    23 1 Отговор
    Спри да лъжеш, Бай Ганьо. От 11 юли нататък не искам да чуя повече нищо за теб. Остани си в историята като създател на полуасфалта, на ремонтите на ремонтите, на схемите за точене чрез обществени поръчки и купуването на гласове.
  • 50 Смех !

    24 1 Отговор
    И с кои пари строил Разбойко ? С пари от еврондове и програми,пари от икономика йок ! Та за това тегли заеми за 30млрд.евро !

    Коментиран от #51

  • 51 Бойко

    1 13 Отговор

    До коментар #50 от "Смех !":

    Ам да бе ,ама се кандидатства ,и те питат дванайсе неща и седем подписа правиш .
    Не е лесно ....
  • 52 JEFF

    23 1 Отговор
    Така започна и вашата политика . Тогава беше вички срещу ДПС. Лично Борисов щеше да вкара в затвор Доган, имало заплахи за живота му. Много скоро се събрахте с ДПС задкулисно и така 11 години. Политическият ви живот започна с лъжа, лъжите ви не спират и до днес. Никога ГЕРБ !
  • 53 вярно

    18 1 Отговор
    Вярно, нямате! С ДПС сте си ортаци поначало и през цялото време и на всякъде където се раздават пари си делихте порциите. Други значими ОПГ-та във властта на практика няма, тъй че нямате опоненти.
  • 54 Боко

    18 1 Отговор
    Той само това може Да повтаря: Ние сме най - добрите, всички други не стават. Хайде кажи какви конкретни стъпки ще направиш, за да оправиш тази кочина, наречена държава. За да ни изкараш от последните места в ЕС и ПЪРВО място по смъртност в света. Не приказвай само колко си добър и неотразим. Ама то това е, че не смяташ да го направиш. Десет години стигат.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ГЕРПОБЕДАBИНАГИ

    2 23 Отговор
    ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА ,НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА

    Коментиран от #60

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ФАКТ Е

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Слави Трифонов":

    Тиква от Банкя :чегърт чегърт...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хулоуин

    15 1 Отговор

    До коментар #56 от "ГЕРПОБЕДАBИНАГИ":

    Чегърт, чегърт...
  • 61 ГЕРБ NY

    2 23 Отговор

    До коментар #47 от "Чикаго ГЕРБ":

    Не си сам.ПОБЕДА ЗА ГЕРБ И БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #63

  • 62 Хаха хаха ха

    16 2 Отговор
    Призна си комуниста Борисов!
    Политиката на ГЕРБ е да не се вкарват престъпниците в затвора!
  • 63 Да бе

    18 0 Отговор

    До коментар #61 от "ГЕРБ NY":

    Ако победа е да си на последно място в ЕС по всички критерии и най - вече на първо място по смъртност в света. Ало, осъзнай се. Всеки знае, че сме най - бързо топящата се нация, а твоят вожд не прави нищо по въпроса и като цяло освен строежи на магистрали.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 наглост

    13 0 Отговор
    криминално проявен неграмотник еднокнижник с купени генералски пагони ни обяснява що е то политика
  • 68 ГЕРБ NY

    2 16 Отговор

    До коментар #64 от "просташки":

    Българите тук сме за ГЕРБ! Познатите ми в Чикаго също .

    Коментиран от #80

  • 69 qwerty

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Сега кво ти пречи? Розовото е много "мъжкарски" цвят.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Кими Райконен

    10 0 Отговор
    Бойко М. Б. трябва да бъде съден.
  • 74 Мазньо

    10 1 Отговор
    Буци,ще ти скъсат синджира в СЦЗ....
  • 75 Бай Ставри

    8 0 Отговор
    след изборите тия хубавци ми ги пратете в бобовдолския Булки ще ги направим
  • 76 Винаги има първи .

    12 0 Отговор
    Попонай винаги първи . Лек път към КИЛИЯТА .
  • 77 заката

    15 0 Отговор
    Бойко беше освиркан в Пловдив тотално защо

    Коментиран от #81

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 БЪЛГАРИТЕ В САЩ

    12 0 Отговор

    До коментар #68 от "ГЕРБ NY":

    БИЛИ ЗА ШАЙКАТА И ЗАТОВА НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ВЗЕХА 3.8% СМЕХ , СМЕХ

    Коментиран от #82, #85

  • 81 Лъжеш ,Хасане

    0 15 Отговор

    До коментар #77 от "заката":

    Точно обратното,беше приет с аплодисменти.
  • 82 ГЕРБ NY

    1 11 Отговор

    До коментар #80 от "БЪЛГАРИТЕ В САЩ":

    Смей се сега,а след изборите ще плачеш.

    Коментиран от #84

  • 83 ГЕРБ NY НОВЕЯТ ТРОЛ НА СИКАДЖИЯТА

    12 0 Отговор

    До коментар #66 от "ГЕРБ NY":

    ВИЖ НА 12 РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ САЩ .... И АКО МУТРАТА В МОМЕНТА ГН НИКОЙ СИ ОСТАНЕ СЪЩИЯ ПИНИ ЕДНА БИРА В ХОРЕМАКА
  • 84 В САЩ МУТРАТА ОТ СИК

    12 0 Отговор

    До коментар #82 от "ГЕРБ NY":

    СПЕЧЕЛИ 3.8 % ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ - ФАКТ ! ПРОГНОЗА ЗА 11 ЮЛИ - 2.2 % !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Gowo

    17 1 Отговор
    Казвам го съвсем отговорно .Това неговото е психопатия.Този човек живеейки в измислени светове , изцяло се е загубил.Неговият мозък постоянно работи за да възпроизвежда все нови и по нови сериали.Това става вече извън неговия контрол.Извън неговото аз.Казват, когато Господ наказва някого първом му отнема разума.Не съдя.Но е народна поговорка.Защото е видно че всичко онова което говори са измислици
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Паралелепипедчо

    11 2 Отговор
    Бай Ставри му е купил сапунче Палмолив !
  • 90 Тъпанар

    11 1 Отговор
    Толкова поразии направи за 12 години,за да сме най-бедните в Европа и толкова милиарди прибра в сейфовете си,че затвор ти е малко.Говориш често за затвор,защото там ти е мястото за влиянието ти с власт и кражбите.ВЪЗМЕДИЕТО ИДВА ТОЛУП.
  • 91 Дългия

    3 13 Отговор
    ГЕРБ Е НАЙ ДОБРАТА ПАРТИЯ И НЕ СЛУЧАЙНО Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА КОЛКОТО И ДА ВИ Е МЪЧНО !!!
  • 92 Пижо

    7 0 Отговор
    Започнал да осъзнава сериозността на ситуацията, Борисов все мечтае за срещи и договорки. Далеч по-уверен беше предишните мандати. Сега изглежда като осветен заек на пътя и остават секунди преди тира да мине през него. За заекът щеше да е тъжно. Но нямам търпение зрелището за Борисов да започне. Мечтата му е Христо Иванов да е прокурор, но ако е Бойко Рашков?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ,"Правил добро за хората" !!! Крадохте,

    11 1 Отговор
    Крадохте, цялата Шайка, Заробихте в Дългове държава и народ!!! Това Правихте, държавата е Управлява като, че тие Бащиния!! За Крадците Затвор, така е по Света, и тука така, ще стане, въпрос на малко време!!!
  • 95 Мутренския отпадък

    6 1 Отговор
    Самовлюбен селски иди.......т
  • 96 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    10 1 Отговор
    Толупчо, няма как да се измъкнеш от затвора и ти, и цялата ти шайка. Ограбихте народа, последни сме във всички класации. Да сте доволни, че сте на крака още.
  • 97 черепа

    6 1 Отговор
    Такива нагли крадци като герб ,България не е имала в историята си ,,затвор за бандата крадци.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Банишората

    5 1 Отговор
    Точно ти Тикво си за Затвора. Стига вече с, който е с Чекмеджетата да го уволняваме Ресто трябва на всичко, което си Присвоил
  • 100 Жоро

    5 0 Отговор
    Само дето така искаме да се управлява тая държава! Вие искате да си въртите далаверките /оказва се че най добре се краде от народа, Ботев, Левски и компания сигурно се въртят на всеки 24ч с гроба заради такива като вас/ Ако пък искаме да ви спрем, ние сме лошите? Не само крадци и мошенници ами и нагли! Ами ако поискаме затвор за вас? Ще трявбва да се строят нови затвори за политици, с представител на Бай Ставри на всеки етаж.! Народ с радост ще плати за това
  • 101 ИмаЗлеНО ипоЗле

    1 3 Отговор
    При ГЕРБ беше добре... Но на чалгарите им омръзна сигурността и стабилността в държавата и се довериха на мутросатанист който отвори "Портите Адови" и високомерно обяви: Аз идвам... Но и адът идва след мен ...!!!
    Партийте на ПРОМЯНАТА и ЧАЛГАРИТЕ на наизпълзелите от дупките си стари муцуни, генералски мутри и комунистически реваншисти обричат България на бъдещ хаос и политическа нестабилност , А българите на задаваща се бедност, принудителна икономическа емиграция и политически репресии в страната...!!!
  • 102 Дядо Шишарко

    3 0 Отговор
    Да капличнем гербавите Нискочели каскети
    на изборите ! Да се махат завинаги безвъзвратно !!!
  • 103 ХАРИ

    1 1 Отговор
    НАГЛЕЦ КАК СПИ СПОКОЙНО ТОЗИ ЧОВЕК НО ДА ЗНАЕ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НО НЕ НА НЕГО А НА ДЕЦАТА МУ ПОГЛЕДНЕТЕ РОСЕН НО ТОЙ НЕ СИ РАЗБРА УРОКА
  • 104 възпитан

    1 0 Отговор
    Политиците крадливи с евра и злато в шкафчетата са за ЗАТВОРА ПОЖАРНИКАРЬО МУТРО
  • 105 Истината2

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Подкрепа за Борисов":

    И кое по точно да ни се случи.Да му имаме милиардете или да ни вкарат в затвора.МУТРАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ СТРАХУВА. СЪНУВА КОШМАРИ. МУТРА ТА НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ ВЕЧЕ ВЛАСТ .МУТРИ ВЪН.
  • 106 Една година лъжлив победител

    0 0 Отговор
    Сбогом..... Вожде! Това което направи последният месец беше сбогуване с последните заблудени....... Не ти стигна а и Ердоган не подмина !!!Благорим ти както благодарихме на Т.Живков на последното заседание........ноем 1989.
  • 107 Една година лъжлив победител

    0 0 Отговор
    Ние от БСП ще се оправим......като винаги сме се справили....... Но ти благодарим не малко работа свърши ...... Сбогом.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове