Last news in Fakti

8 Юли, 2021 08:11 5 054 21

Загиналият в асансьор студент вероятно е получил инфаркт от стрес

  • студент-
  • бургас

Разследването продължава

 Загиналият в асансьор студент вероятно е получил инфаркт от стрес - 1
Снимка: БГНЕС

Колеги на открития мъртъв студент в асансьор в едно от общежитията на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас са покрусени от смъртта му. Момчето е от Сливен и днес приготвяло багажа си за завръщане в родния град.

Всички обсъждат каква е причината за трагичния инцидент. Една от тях е, че комбинацията от жестоката жега и уплаха от ситуацията, в която е попаднал, са причинили инфаркт. Какво е довело до смъртта с точност ще стане ясно след аутопсията от Съдебна медицина, където бе прибрано тялото.

Burgas24.bg припомня, че ужасната трагедия се случи днес в бл. 2 в студентските общежития. 23-годишният Георги е открит мъртъв в заседнал асансьор между 9-ия и 10-тия етаж, притиснат от хладилник.

Около 13 часа е подаден сигнал за заседналия в асансьора младеж от очевидци. С помощта на техници вратата е отворена около 14 часа, но за съжаление безжизненото му тяло е открито, притиснато от хладилника към стената на асансьора.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мир на душата му!

    18 2 Отговор
    Маро, "...и днес приготвяло багажа си за завръщане в родния град"?! Това колегите ти в други медии го писаха ВЧЕРА!
  • 3 име

    18 1 Отговор
    Този хладилник откъде се е появил?

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    24 1 Отговор
    още един млад живот пропилян с лека ръка , каква трагедия за това младо момче наистина нелепо и жалко... коментарите и съмненията ще останат - какво се е случило, можело ли е да се избегне и т.н.
    Но момчето си отиде.
    Сигурно техниците са можели да стигнат по-бързо, може пък и веднага след като е заседнал да е починал, може пък и да не е трябвало да сваля сам хладилника, много неща можеше но беше вече...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОТ ГЕРБ":

    смяташ ли шегите за уместни?
  • 8 dfu

    14 2 Отговор
    Не само от стрес, физическото усилие от неудобния и тежък хладилник вероятно също е спомогнало за инфаркта. Трябвало е да пусне ассансьора само с хладилника, а той да се качи по стълбите.

    Коментиран от #13

  • 9 Чарли

    8 2 Отговор
    Браво университета са спестили от асансьор. Иначе не спират да лапат пари, това е бизнес за милиони.
  • 10 Behemoth

    6 3 Отговор
    Да умреш от страх.....хладилника е бил голям и когато асансьора е спрял е помислил ,че сега ще се юрне надолу и ще умре размазан... пунта Мара...
  • 11 истината

    10 3 Отговор
    Каква потресаваща мизерия в това общежитие в 21 век!!! А Борисов ни лъже колко хубаво си живеем. Да ама вие в София, където прибирате почти всички пари, важно е софианци метро да имат. А в това мизерно общежитие всичко е от почти половин век, правен ли е ремонт изопщо, тези асансьори функционират ли изопщо нормално. Какво става с асансьорите в почти цялата страна, които са от миналия век?

    Коментиран от #17, #19

  • 12 никой

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Знаеш ли какво си? Аmoeba proteus/амеба/.Бих те изрисувал с кеф,ама някой от ,,коректното" сайтче ще ме изтрие.
  • 13 Добре де,

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "dfu":

    вчера в други медии писаха, че се изнасял от общежитието. И в статията тук е споменато, че е "стягал багажа", за да се върне в родния град. Не е ли по-логично да е свалял хладилника надолу, а не да го е качвал нагоре?
  • 14 Гришата

    1 1 Отговор
    а е имало голям транспортен асансьор и то работещ ,защо не го е използвал? ...от орисаната съдба не можеш да избягаш ..жалко за момчето
  • 15 ами

    5 1 Отговор
    Загиналият студент, вероятно е получил инфаркт, списвачката, вероятно е получила прозрение, а разследването продължава.
  • 16 Сокол

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Представи си ако беше твоя син и да пишат същото за него
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Да носиш хладилник не е приятно..!Имам спомен,няколко пъти го карах от вилата до годеч преди години!Но,още работи,а човекът ,който си игра няколко пъти докато го направи ..вече Не!Чудно ми е как съм го вкарвал в колата сега,но факт..Никой не ми е помагал иначе,като го изправя от тук от там го премествам,но как съм го вкарвал...бил съм здравичък!Не мисля,че хладилник може да предизвика инфаркт!Търсете нещо друго!!!
  • 19 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "истината":

    Прав си за това, че всички средства отиват в София и за Борисов. Лично съм се срещнал с мизерията в общежитията - когато вземеш стая, трябва с лични средства и труд да ремонтираш ко'чинката. А за асансьорите - през управлението на ГЕРБ асансьорната мафия процъфтя. Разговорните устройства в кабинките на асансьорите ос'кубаха още пари от народа. Сега мислят още по-големи ди'вотии! Просто трябва да оставят фирмите да си ги поддържат и това е! А това момче е направило глупава фатална грешка да се вози заедно с хладилника в асансьора, при положение, че е много тясно. Вероятно се е опирало плътно до вратата на асансьора. Асансьора не му е виновен!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове