Last news in Fakti

8 Юли, 2021 13:40 13 266 123

Икономист: Слави Трифонов изръси долна глупост

  • слави трифонов-
  • ес

Трифонов явно е възмутен от това, че Орбан не иска тематика за хомосексуализма да се преподава на малолетни

Икономист: Слави Трифонов изръси долна глупост - 1
Снимка: БГНЕС

"Слави Трифонов дал интервю за френски вестник, в което е изръсил долната глупост.
Идеята, че ЕС е добра идея да стане една държава е достатъчно малоумна сама по себе си. А обосновката на това мнение на Трифонов е още по-глупава. Проблемът бил, видите ли, че държави като Унгария не следват плътно идеологическият диктат на Брюксел", пише икономистът Георги Вулджев във Фейсбук.

"Трифонов явно е възмутен от това, че Орбан не иска тематика за хомосексуализма да се преподава на малолетни. Какъв ужас, какво мракобесие. И такива като Орбан, казва ни Трифонов, трябва да се наказват. Най-добре пък ЕС да стане една голяма държава, пряко управлявана от Брюксел, така че такива "ексцесии" въобще да не може да се случват.

Това звучи като нещо, което ПИК биха измислили, за да го атакуват, но всъщност Трифонов сам си го казва. И сам се злепоставя пред собствените си избиратели. С подобни про-брюкселски сервилни брътвежи, Трифонов дава знак, че се позиционира като Борисов-2 и ИТН като ГЕРБ-2.

Привидно народняшка партия и лидер, които обаче плътно следват идеологическия диктат на Брюксел и са готови да предадат суверенитета на България във всяко едно отношение. Валутното е само най-очевидното."


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    105 31 Отговор
    са му възможностите !

    Коментиран от #16, #69

  • 2 Счупи тъпомера

    101 85 Отговор
    Малееее, колкото по-наближават изборите, по-голям рев чувам. Ама ред сълзи, ред с.ополи и пл.юнки. Голям страх ги тресе гробарите, днес вече трето оплюване на Слави виждам.

    Коментиран от #10, #40, #43, #44, #64, #108

  • 3 Да кажа

    98 35 Отговор
    бели кахъри , сега трябва да се концентрираме върху изчегъртването на модела ГРОБ ДПС КАСКЕТА !
  • 4 Петко

    96 47 Отговор
    То беше ясно какъв шут е този.

    Коментиран от #56

  • 5 Последния Софиянец

    41 93 Отговор
    Георги Вулджев, математиче просто. Не се изказвай за Слави, защото съм убеден че не знаеш никоя негова песен на изуст. След неделя, такива зубърчета като теб ще бъдат натикани в шкафчето на вашия кумир Тиквата

    Коментиран от #35, #94, #95, #97, #99

  • 6 Всички

    89 56 Отговор
    нападат ИТН , значи ще гласувам за тях!
    Един въпрос колеги - защо НИКОЙ не задаваше въпроси за Борисов? Преди 20 години дойде от подземния свят за да води полицията.......последните 11 години , този долен и лукав човек , ни ограби европейското бъдеще , ама ИТН са проблем , даже не са и управлявали - ей това е пропаганда!

    Коментиран от #20, #62, #112, #115

  • 7 Doni Brasko

    47 25 Отговор
    Разбира се, че това е някакво недоразумение в превода и някой си тълкува нещо си. Спрете с тъпотиите бе хора
  • 8 Хаха,Дългият е голем стрес!

    62 19 Отговор
    Нали? Тежко е да си гербав в лето Господне 2021..
  • 9 запознат

    51 28 Отговор
    Незнам кой е този "икономист" и какво общо има Орбан и гейовете и икономиката, но понеже статията в Монд може да се прочете - В НЕЯ НЯМА ТАКИВА ДУМИ, каквито е чул / прочел / този "икономист". Свободни упражнения на Борисовски икономист. Те дори ПИК не пишат такива глупости.

    Коментиран от #27, #104

  • 10 768

    43 21 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    Явно тиквата ще пада яко на изборите и храчат кръв по партията на Слави. Смятай! Що никой не пита за хилядите безчинства на тиквата?!
  • 11 Българско лято

    25 18 Отговор
    Еми да, остана само една нормална партия за изборите!
  • 12 Адв. Хаджигенов

    31 38 Отговор
    Не ни интересува! Ако ще и да излезе в Панорама със шалче на дъгата, изчегърта ли Тиквата, ще бъде национален герой
  • 13 лечо

    34 11 Отговор
    Толкова му е пипито в главата.
  • 14 Реалист

    24 15 Отговор
    Слави се опитва да се присъедини към Либералната партия в Евро парламента (където са и ДПС, например), така че, за да го приемат, трябва да прави такива изказвания и да подкрепя ''либерални, прогресивни и леви'' идеи за световна глобална държава, много полове, зелени политики и закриване на българската въглищна и ядрена енергетика, гарантиран доход за всеки без значение приноса му, т.н.

    Коментиран от #109

  • 15 мислещ

    38 8 Отговор
    Това съм го пропуснал, но сигурно е вярно предвид, че наскоро се изцепи как интересите на ЕС били и наши интереси, нещо в този стил беше, та...та, очаквайте още навеждане на запада, ама сами си избирате това; дори не са ви лъгали, достатъчно ясно си показват и казват какви са им намеренията, и чалгарят, и тиквата, и антидемократична България, и хората около Манолова. Нищожен процент гласуват за евроскептични, патриотични (Да не се бърка с тримата патридиота) партии. Щом самият народ мрази България, нищо не може да я спаси.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Факти

    14 26 Отговор
    влязоха в ролята на трол на копейкин! Явно нещата са сериозни, за да се провежда такава масирана атака срещу Слави! 😃 Ще му свалите рейтинга с манипулации и лъжи ли ? 😂 Смешници! Жалки предизборни напъни! Нека хората да видят, кой стои зад възраждане!

    Коментиран от #31, #34

  • 18 Manimani

    12 12 Отговор
    Абе, Факти, има ли начин някак да блокирам статиите от тази точно авторка?
  • 19 Тото

    25 10 Отговор
    С това мислене на аборигени никога няма да се оправим. Бъдещето на планетата е разпад на всички страни премахване на граници и националистически простотии. Най вече забрана на остарялата и закърняла монетарна система. Равенство и просперитет. От типа на виж те ни колко стара нация сме или Турците са гадове, са пълна ненормалщина. Политиците са гадове, хората са си хора. Имаме още много път да извървим докато всичко това се промени. Искрено се надявам човечеството да превъзмогне предрасъдаците и националната си гордост. Всички сме тръгнали от едно място и ще свършим на едно и също.

    Коментиран от #45

  • 20 Мирослав

    19 32 Отговор

    До коментар #6 от "Всички":

    И аз ще гласувам за Слави, ей така. За да накажа статуквото. Не съм чалгар, слушам метъл. Даже не го харесвам този тарикат, но ме кефи как ще размаже. Ако се окаже поредния измамник и съсипе България, веднага се махам и отивам в Германия. Знам немски, свиря на китара. Всичко е наред за мен. Важното е гербавите да страдат
  • 21 Смях в залата😂

    28 10 Отговор
    Навлизаме в развития социализъм, крачим към светлото бъдеще, с нас са Тошко Африкански от Африка и целия верен електорат на съживените болшевики, с техните знамена и непогрешими машини с пипнат код.
    Ако си мислите, че изборите свършват в неделя, грешите.
    Още едни, и после още едни и евентуално още едни избори идват само в рамките на тази година.Така каза Африкански на който Чалгата му е гласувал доверие.
    Порциите са толкова големи, че не могат да се преразпределят.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Курбанколи Пардимагомедов

    11 15 Отговор
    Най вероятно фалшиви новини,точно преди изборите,за да дръпнат гласове псевдопатриотите.А ако ви интересува аз не съм от гласоподавателите на ИТН.На предишните избори гласувах за едни от патриотите,и мисля,че и там преключих,както с Атака.Гласувайте по съвест.

    Коментиран от #89

  • 24 яяяя

    32 12 Отговор
    Трифонов е не по малко опасен от Тиквата! Щом иска заличаване на България заедно с хомодружинката на костов, по никакъв начин не трябва да бъде допускан до властта!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Псевдоним

    11 11 Отговор

    До коментар #9 от "запознат":

    Намерих статията, но не е пълна - продължението е само за абонирани потребители. Нашите са превеждали от някакъв немски вестник. Слави има винаги възможността да осъди клевети, но и изборната кампания е вече на приключване.
  • 28 Читател

    12 9 Отговор
    Интервю за един френски вестник ... Ами че посочи вестника, датата, иначе излиза една комшийка каза, ама дали го каза кой знае.
    Типичен журналист- трол!

    Коментиран от #110, #111

  • 29 После Софиянец

    9 28 Отговор
    Само заради тази идея ще гласувам за Слави.

    Коментиран от #42

  • 30 Има ли такива не....ци

    21 13 Отговор
    Гласувайте за този той ще узакони родител 1 и родител 2!
    Явно има много фенове за това, освен чалгата😂😂😂
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 БСП в канала

    16 21 Отговор
    Гласувайте с бюлетина номер 5! За да не ви се налага да четете отново това.
  • 33 Българка

    7 38 Отговор
    Давай Слави, мачкай!!! Зарадвай ни после с концерт на площад народно събрание и ти обещавам фенове чак до младост нагоре по Цариградско
  • 34 мислещ

    13 11 Отговор

    До коментар #17 от "Факти":

    Гузен-негонен бяга. Нито факти, нито аз (Дето ще гласувам за Възраждане) сме споменали Възраждане, ама ти като треторазряден трол сам ни обърна внимание коя е партията, която е изключение от правилото за навеждане към запада (И към Турция, де).

    Коментиран от #50

  • 35 гост

    23 5 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Отиди при идола си ,да си пеете дружно.Може и да си посвирите...
  • 36 4444

    8 8 Отговор
    Само един въпрос имам, къде работи Вулджев?
  • 37 Azz

    9 14 Отговор
    И изпълзяването на герберските тролове започна....
  • 38 Европейски

    29 4 Отговор
    А сега гласувайте за Слави! Той ще ви оправи! Даже ще изчегърца ГЕРБ и ще ви полира с глупостите си за една държава в ЕС и с Истанбулската конвенция??? Сега вече се ориентирах за кого да гласувам. Няма да е за объркания и невнятен Слави!
  • 39 Българка

    19 20 Отговор
    Аз ще гласувам за ГЕРБ!

    Коментиран от #47

  • 40 Тредстоун

    12 13 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    Тя тъпотията се мери в минеци , но тоя който е надраскал статията явно мрази и ГЕРБ , така че не наричай избирателите на ГЕРБ страхливци , все пак са най голямата партия
  • 41 кой бе

    2 0 Отговор
    `оправи`нашия Оня!?Сам се намести от `на аванта` на кола....
  • 42 простчо

    7 0 Отговор

    До коментар #29 от "После Софиянец":

    толкова ти е акъла.......
  • 43 И НЕ САМО

    14 7 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    ГРОБАРИТЕ... ТОЗИ(СЛАФЧО) Е
    МНОГО АМА МНОГО ОБЪРКАН.
    ЗАПРИЛИЧВА МИ НА ТАНАС ОТ
    ФК ЛЕВСКИ. ЗАВИСИМИ. ТЕ СИ ЗНАЯТ ОТ КОГО....
  • 44 123

    16 6 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    Ти чупиш тъпо тъпомера защото не всички които са срещу чалгаджията са гербаджии но това нещо Няма как да го разбереш защото си селски галош и си мислиш че всеки който е срещу чалгаджията е гербаджия но като го слушам дългия то и електората му е същия

    Коментиран от #52, #53

  • 45 Курбанколи Пардимагомедов

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Тото":

    Като четеш звучи много добре,но ако се опиташ да четеш между редовете в в съзнанието ти излиза образа на едно племе с дълги носове и щръкнали уши,което стои зад тези идеи.Който ги познае халал да му са и да му дойдат на гости.

    Коментиран от #54

  • 46 НАИСТИНА

    25 6 Отговор
    ГОЛЯМА ГЛУПОСТ. ТОЗИ СИ МИСЛИ
    ,ЧЕ ОЩЕ Е ВЪВ ОНОВА ШОУУ ТЪПО
    И ЩЕ ГОВОРИ ЩО СИ ЩЕ. НЕ ЖЕНЕН
    ЗАЩИТАВА НЕКОИ СИ. ЗАПОЧВА ДА МЕ СЪМНЯВА. ДРУГАРЧЕ С ВСИЧКИ
    ВИС, СИК, ГОЛЕМИ ХОРА. МИРИШЕ
    НА МЪР.. А.
  • 47 честита

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "Българка":

    баня!С `локум` на клечка...
  • 48 Вуте

    8 5 Отговор
    Сдс-та,ндсв-та,дпс-та,гербавите,комунистите и тяхните производни докараха народа до просешка тояга през последните 30 години ,а децата и внуците им могат да живеят в охолен живот за сметка на обикновените хора-ей това е в момента България
  • 49 АДА НА СЛАВИ

    25 7 Отговор
    Цaр, Пoжaрникaр, Чaлгaр... cлeдвaщият щe e Клoшaр Тoвa ли иcкaтe? ТOВA ЛИ ИCКAТE НAРOДE????? ЧAЛГAР КOЙТO ПРEД МOНД ЗAЩИТAВA ТРEТOПOЛOВИТE, ИCКA ВЪВEЖДAНEТO НA EВРOТO, ИCТAМБУЛCТAТA КOНВEНЦИЯ, ДA CМAЧКA OРБAН ЩOТO ПРEЧИ НA ТРEТOПOЛOВИТE И ДA ЛAНCИРA AДA НA ГEЙТAЦИТE. КAКВO E ИЗПИCAНO ВРЪЗ CAТAНИCТA CЛAВИ ТРИФOНOВ - "AЗ ИДВAМ И ВOДЯ AДA CЛEД CEБE CИ!". ПO ДEЛAТA ГИ CЪДEТE, НE ПO CЛAДКИТE ПРИКAЗКИ. ами какво очаквате от един неук селянин свирач????

    Коментиран от #114

  • 50 За кой

    9 8 Отговор

    До коментар #34 от "мислещ":

    ще гласуваш, ич не ми дреме! Твое право си е и после, само ти може да се радваш на действията си или да си чукаш кратуната в стената! Та по същата логика, е мое право да констатирам истината! Нямам вина, че копейкин се оказа подлец, плащащ на тролове и изпълняващ задкулисни поръчки! С какви пари плаща за лъжите и манипулациите? Кой му ги дава за да се плюе по Слави и Президента! А? Данъци платени ли са? Айде не ме карай да извадя още кирливи истини за тази 0трепка! Подлец като копейкин, няма моят глас! Смешници!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Счупи тъпомера

    10 10 Отговор

    До коментар #44 от "123":

    Само тулупа и подчинените му имат пари и влияние за такива статии, ти мисли, сельо.
  • 53 Мислещ

    13 5 Отговор

    До коментар #44 от "123":

    При това повечето фенове на чалгаря самите те са гласували за ГРОБ поне веднъж. Аз не съм, но това хич не ми пречи да ненавиждам и чалгаря (И не заради чалгата, а именно заради това, за което авторът пише - напълно обективни причини) редом с тиквата.
  • 54 Story

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Курбанколи Пардимагомедов":

    Когато се използва просперитет се сещащ за стар трек ли ? :)
  • 55 666

    14 7 Отговор
    Нелепо е да се сравнява Сатаниста Чалгар с ГЕРБ или Борисов. Този тип от АДА не е направил нищо за България. Той е част от мутрите на БКП и ДС. Неговото място е в небитието☠️☠️☠️☠️👿👿👿👿💀💀💀💀

    Коментиран от #58

  • 56 абе тъпак

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Петко":

    Ти си нероден `петко`и си бил на`калъч`....
  • 57 Синьо-сивият

    7 5 Отговор
    Кардинал в сянка.Мадонът Сатанист носрщ Четвъртият кон на Апокалипсиса
  • 58 Мислещ

    5 7 Отговор

    До коментар #55 от "666":

    А бившият бодигард на Тато сигурно американците са го назначили да го пази, а не комунягите?
  • 59 БРАВО

    3 3 Отговор
    Ама този Гошо откъде разбра ,че е икономист,Баце ли муго каза!
  • 60 Синьо-сивият носещ Апокалипсиса на гърба

    7 5 Отговор
    Откровение 6:8: „И видях, и ето, пепелявосив кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше след него; и им бе дадена власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.”
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 АДА НА СЛАВИ

    15 10 Отговор

    До коментар #6 от "Всички":

    избора на славуца САТАНИСТА И ИЗБОР ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ. БОЙКО НЕ ВЪВЕДЕ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, БОЙКО БОГОТВОРЕШЕ ОРБАН ОН БЕШЕ АНТИПОД НА ОРБАН ЩОТО БЕШЕ СТРАХЛИВ И ЗАВИСИМ. БОЙКО НЕ ВЪВЕДЕ ЕВРОТО И НЕ ИСКАШЕ СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ. НО ДА КАЖЕШ ПРЕД МОНД ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМАЧКА ОРБАН ЗАЩОТО ПРЕЧИ НА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ В ЕВРОПА- ТОВА Е САТАНИСКО И ОГРОМНО ЛАКЕЙСТВО ОТ САТАНИСТА СЛАВИ.

    Коментиран от #120

  • 63 После Софиянец

    8 12 Отговор
    Идеята е чудесна. Главен прокурор от ЕС, министри от ЕС, кметове от ЕС, оставяме само да се избира президент, гоним фърчилото и тогава има шанс да настигнем румънците.

    Коментиран от #65, #79

  • 64 напук

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    Що мислиш, че само ГЕРБ могат да критикуват бог Слави?
    Нито Слави е безгрешен, нито България се състои само от гербери и антигербери! Я, по-добре се огледайте! Не съм чел по-тъпи коментари от антигерберските!

    Коментиран от #67, #68

  • 65 Мислещ

    7 5 Отговор

    До коментар #63 от "После Софиянец":

    Че тиквата нали ЕС си го назначи и после си го хранеше с еврофондовете? Нещо хич не цъфнахме и не вързахме.

    Коментиран от #78

  • 66 Тръмп

    3 5 Отговор
    Тая жена няма ли редактор? Две едни и същи статии пуска за няква тъпотия.

    Коментиран от #70

  • 67 Значи

    1 3 Отговор

    До коментар #64 от "напук":

    не си чел на троловете на герб! 😃
  • 68 Мислещ

    4 3 Отговор

    До коментар #64 от "напук":

    Абе добре започна и беше принципно прав, докато не изръси последната глупост, с която все пак показа категорично, че си трол на ГРОБ. "Абе не, че подкрепям бойко, ама я виж другите". Още един треторазряден трол с изветрели опорки.

    Коментиран от #71

  • 69 " Възраждане"

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Цигулката Трифонов,който се крие като лалугер ,няма програма и кадрови потенциал,не знае нито един чужд език е поредният лакей на Брюксел!! Нека сега " феновете" му да гласуват за него!! Ха ха ха!!
  • 70 Платена

    6 7 Отговор

    До коментар #66 от "Тръмп":

    статия! Факти ни я натриса, същевременно по темите, троловете на копейкин, цял ден пействат същата простотия! Сега направи връзката кой плаща на копейкин и на факти! 😃
  • 71 Е ти

    1 6 Отговор

    До коментар #68 от "Мислещ":

    като си на възраждане, да не си първоразреден? 😂 Кой плаща за коментарите срещу Слави първоразредни?

    Коментиран от #76, #77

  • 72 егати

    12 5 Отговор
    В крайна сметка ще се океже, че Слави не е мачо или чалга-мутра както го наричат някои, а нищо повече от един джендър-дегенерат. Ще повърна.
  • 73 Като гледам

    9 9 Отговор
    Тази мутра на горната снимка си мисля че е по-добре да остане БОКИЧА да не управлява
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 трагедия

    12 4 Отговор
    Какво очаквате от един уличен безхаберник чалгар
  • 76 Мислещ

    6 4 Отговор

    До коментар #71 от "Е ти":

    Аз Възраждане ги споменавам веднъж месечно, сигурно, така че не ти се получава опорката. Но иначе със сигурност има немалко платени плювни срещу чалгаря, все пак тиквата е напълниш яко чекмеджетата. Само че това по никакъв начин не омаловажава обективните критики като тази на автора. Все пак чалгарят сам е казал достатъчно ясно какви са му чувствата към европаразитите, така че не е като да се съчиняват безсмислици по негов адрес.

    Коментиран от #86

  • 77 Аз ...

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "Е ти":

    Коментирам безплатно

    Коментиран от #87

  • 78 После Софиянец

    3 6 Отговор

    До коментар #65 от "Мислещ":

    Не мислиш правилно. Не българи назначени от ЕС, а германец, белгиец...хора не израснали със социалистическия морал и системата "мой човек".

    Коментиран от #81, #82

  • 79 Изпилен

    2 4 Отговор

    До коментар #63 от "После Софиянец":

    Никой от ЕС не иска да иманобщо с теб бе ,неадекватник
  • 80 Руснаков

    5 5 Отговор
    Не ЕС а Съединени Европейски Щати...и тогава нещата ще стоят другояче..
  • 81 Романтик кебапчийник

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "После Софиянец":

    Философските ти разсъждения на Орлов мост може и да вървят.В ЕС ти си един черен ром,който никой не иска да го знае.
  • 82 Мислещ

    4 3 Отговор

    До коментар #78 от "После Софиянец":

    Ами европаразитите ясно показаха, че се отъждествяват изцяло с тиквената политика и те самите не действат по-различно, така че не виждам причина да ги разграничавам. Просто тиквата е простак, а онези са по-образовани, и с това се изчерпват разликите.

    Коментиран от #100

  • 83 Рад

    8 3 Отговор
    Малииий, мъж? Нямайки деца може да говори за другите с деца. Казах аз, че е пошъл отвсякъде ама чалгарсото поколение не чува. Е следващото ще е от 32 пола, жалко за България.
  • 84 Икономитъ

    1 3 Отговор
    Икономистът Георги Вулджев във Фейсбук. Ко каза ко?
  • 85 Последният Селяндур

    3 3 Отговор
    Прави ми впечатление, че някой ограничени същества нямащи представа за света си фантазират и си вярват мислейки, че са у палатките на Орлов мост и там се решават нещата.Няма по-лошо нещо от неадекватник от Орлов мост въртял скара и бира цял живот и даваш акъл.Ма ти си неадекватен бе пич.Добре,че софиянци напуснаха София,та да си покажеш мутрата.

    Коментиран от #93

  • 86 Не се

    2 7 Отговор

    До коментар #76 от "Мислещ":

    напъвай! Смешно е! Само с приказката за автора и "обективната" статия, която цял ден троловете на копейкин тиражират из темите и избистряш картинката за възраждане и кой стои зад тях! Без вас, никога нямаше да ни е толкова ясно!

    Коментиран от #88

  • 87 Кой си ти

    0 2 Отговор

    До коментар #77 от "Аз ...":

    Та да ти кажа колко безплатно! 😂 Покажи ми глупостите си, да ти кажа, кой подлец плаща! 😂
  • 88 мислещ

    4 1 Отговор

    До коментар #86 от "Не се":

    Хм, прав си, с такива несвързани отговори в стил "Вие пък биете негрите", наистина няма смисъл да се напъва човек по ваш адрес.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 мислещ

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "ТЕЛЕГРАФ":

    Ироният в случая е, че точно приказките им са достатъчно красноречиви. Само че, както обикновено, ще бъдат игнорирани в стил "Такова животно нема".

    Коментиран от #92

  • 91 Сега

    15 4 Отговор
    Слави е една развалена плоча записана от кукловоди! Политическите му послания целят народа да съзре в него спасител и мисия, но не осъзнава ,че сиренцето в капана не е безплатно !
  • 92 Кое

    2 12 Отговор

    До коментар #90 от "мислещ":

    ти е безсмислено? Манипулираният превод на интервюто на Слави? Или платените подлоги на подлеца копейкин които цял ден тиражират лъжата и манипулираният превод? И за капак и факти тиражират манипулацията! 😂 Смешници!

    Коментиран от #96

  • 93 После Софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Последният Селяндур":

    Плюса ти е от мен. Хаааахаха...
  • 94 Хахаха

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Значи като не знаеш негова песен за нищо не ставаш. Това наистина ли го мислиш? Ти кой клас си.?
  • 95 Задължително ли е

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    да знаем някоя песен на ЧАЛГАРЯ на изуст, не мисля че за това бях на протестите миналото лято, СофЕанец0..
  • 96 мислещ

    6 1 Отговор

    До коментар #92 от "Кое":

    Това, че каза "Това, което е добре за ЕС и НАТО, е добре за България" (Намерих точния цитат, за да си го потърсите сами), също ли е измислица и "не е правилно разбран"?
  • 97 Шамара

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ами ти бе, обратен само чалгарски песни ли знаеш ?
  • 98 Гост

    4 10 Отговор
    Тресете ли се от страх герберисти???? Ега ви потпука новото народно събрание !!!!
  • 99 тони

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Е, ТИ КАТО ГИ ЗНАЕШ ВСИЧКИТЕ-КВО??? ЧАЛГАР СИ ОТВСЕКЪДЕ
  • 100 После Софиянец

    5 3 Отговор

    До коментар #82 от "Мислещ":

    Основния довод на всеки отвратен от управлението е , всички са маскари и избор няма. Точно на тази струна се опитва Славчо да ни привлече, аз просто допълних, че ако искаме да преборим корупцията , са ни необходими външни ръководители незнаещи думите "мой човек", "тоя е човек на еди кой си" и т.н.
  • 101 българка

    2 10 Отговор
    Горкият Слави, дали беше наясно с какви гадняри ще се сблъска!
    Не съм фен на артистичните му изяви, но мисля че има здрав разум и качества на лидер! Фактът че точно той, а не някой друг, събра толкова гласове, трябва да накара негодниците да млъкнат - все пак изборите са след два дни! Или пък - нека си лаят, керванът си върви ...

    Коментиран от #102

  • 102 Мислещ

    1 3 Отговор

    До коментар #101 от "българка":

    Тия приказки ги слушахме 1:1 по адрес на тиквата в началото. Я си признай, колко пъти гласува за тиквата преди да намериш новия "месия"?

    Коментиран от #105

  • 103 Ама,

    4 5 Отговор
    какви са тези едноклетъчни, които се упражняват тук? Слави смятъл, че е популизъм преизчисляването на пенсийте. Прав е човекът. Може би и неговата майка , гаркичката, преживява с малката си пенсийка, а защо не и ние? Какви пенсий, Слави ще се бори след изборите за мажоритарен вот, за пълно налагане на европейските ценности ,ще продължава да говори с възрастните хора на "ти ", възрастните жени да нарича по селски " баби ". Кой го е възпитавал?
  • 104 Абониран

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "запознат":

    Я, ти явно си абониран за вестник Монд, понеже 2/3 от статията не може да се прочете без платен абонамент. Може ли да дадеш текста на френски, за да се убедим, че не го е казал?!
  • 105 българка

    0 2 Отговор

    До коментар #102 от "Мислещ":

    Първият път нямах годините, за да гласувам, а след това не съм гласувала за никого! Както се казва - благодаря, че попита!
  • 106 Много разбирачи

    9 2 Отговор
    АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА УМНИ КАКТО СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ, САМО НА ГОЛИ ПРИКАЗКИ, ЩЯХТЕ ДА РАБОТИТЕ И ДА СЕ РАЗВИВАТЕ И ДА ИЗКАРВАТЕ ДОБРИ ПАРИ И НЯМАШЕ ДА ПИШИТЕ ТИЯ ТЪПОТИИ ПО САЙТОВЕТЕ, ЯВНО НИВОТО ВИ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ СУПЕР НИСКО ЗАТОВА И ПОДКРЕПЯТЕ ХОРА С НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНО И МОРАЛНО НИВО КАТО ЧАЛГАРА НАРКОМАН, БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПРОСТАЦИ.
  • 107 8978

    4 1 Отговор
    Че той не е спирал да ръси глупости, също като приятеля си Б.Б.
  • 108 ДАВАЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Счупи тъпомера":

    За простите българи, да вървят само след простия тъпанджия 7/8.
  • 109 напротив

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    ако иска, както парадира през годините за българския народ, трябва да защитава интересите на този народ. А не да играе по свирката на Брюксел.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Паметлив

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Всички":

    Ало,# 6 !! А защо когато Тиквата беше при Цигулката Трифонов ,същият не му зададе НИТО ЕДИН въпрос от свое име?? Затова няма да гласувам за Цигулката и Тошко Тъпото а за " ВЪЗРАЖДАНЕ"!! Схващаш ли бе тикво??
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Слави Номер 1

    2 10 Отговор

    До коментар #49 от "АДА НА СЛАВИ":

    Жал ми е за хора като вас, които не виждат правилно нещата и хейтят и се опитват да очернят най - истинския и най - достойния човек в България. Само себе си излагате, наред с комплексите си. Слави е лицето на истината и честността в България. Единственият, който не иска власт, а го е грижа за народа. Слави винаги държи на думата си. Той е достоен, справедлив, истински и независим. Подкрепям го със сто ръце.Свободата преди всичко! Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги Слави и ИТН. Успех !!!

    Коментиран от #117, #119

  • 115 УЧТИВО

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Всички":

    ОТГОВАРЯМЕ ВЕДНАГА, НА ВЪПРОСЧЕТО ТИ "КОЛЕГА"! Ние не питаме за г-н Борисов, а за чалата 7/8-ми Славчо Главчо празнотиквеника - той от къде идва, и на къде е решил да води наивниците като теб, та и цяла нещастна България покрай вас - към Ада ли "колега"?! Г-н Борисов, дошъл, недошъл от подземния свят, ти дори не си бил роден и за това дрънкаш само простотии! Г-н Борисов, направи много полезни неща за народа си, но вече го няма, не се плашете от него "колега", плашете се от тези, които сега идват от подземния свят и сядат на депутатския стол - "КОЛЕГА"! От тези се плашете, те ще оглозгат България и ще ни оставят голи и боси, гладни и жадни! Чалгата 7/8, си е чалга, която ще бъде послушна марионетка - то се знае, и какво друго може да се очаква от човек който носи надпис на гърба си: " АЗ ИДВАМ И ВОДЯ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ!". Накъде ни води чалгата 7/8-ми - в Рая или в Ада - това е въпроса - " Ще ни бъде, или няма да ни бъде!" за това питаме "колега" - не се плашете, и забравете за г-н Борисов - Е да, разбира се, само помнете, той ще дойде отново някой ден на бял кон, призован от умния народ, и ще донесе светлина в тунела, днес в който отново бавно потъваме в мрак! Днес Чалгата, е яхнал сивия кон и в галоп влиза в парламента носейки сивота и безброй въпросителни...! "Пази, Боже сляпо да прогледне!"

    Коментиран от #116

  • 116 Ужас

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "УЧТИВО":

    Толкова тролска простотия, на едно място, надраскана за няколко келеви монети от банкянският подлец! Ужас! Що пък си помисли, че човека, чакаше детски простотии от банкянският тъпак за обяснение? 😃 Ама как да не се подиграва човек! 😃
  • 117 УЧТИВО

    2 1 Отговор

    До коментар #114 от "Слави Номер 1":

    БРАВО, любител на №1! Разбирам те, подкрепяш Слави със сто ръце, но по-яваш я карай бре пиле, ти вместо да го подкрепиш, направо го отнесе като куцо пиле бръмбар с тези ръце! Народа казва: "Вместо да му изпишеш веждите, ти ще му извадиш очите!". Направо нямаме думи, направо онемяхме, ти надмина боговете бре пиле шарено - Шива, многоръката богиня Шива има само 6-ест ръце, а ти сто - брей, брей! Славчо, като "влезе" в парламента, трябва да ти "подари" едно Ферари с цвят червен, нали все пак си "бог" над всички "боговете" - сто ръце! За теб пиле, Ферарито, а за него сивия кон - ще се получи неща подобно на Санчо Панса и дон Кихот!
  • 118 САТЪРА НА ХАНА

    0 4 Отговор
    СЛЕД ИЗБОРИТЕ
    НАРКОМАНИТЕ ОТ ИМА и ТЪП НАРОД , ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ
    С НАРКО-ДИЛЪРИТЕ ИМ ОТ ГРОБ :)))))))
    ........................
    ХЕЙ ЧАЛГАРИ , ПУСНЕТЕ ЕДИН КЮЧЕК ДА СА НАКЕФЯ И РАЗПУСНА :))
  • 119 ха хахахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #114 от "Слави Номер 1":

    нещо си се объркал. Я прочети за офшорките му. Лично, той е такъв нарцис, че въобще няма да те погледне

    Коментиран от #121

  • 120 не харесвам

    1 5 Отговор

    До коментар #62 от "АДА НА СЛАВИ":

    Борисов, но след това изказване на славуцата ще гласувам за него.
  • 121 Е ако

    0 1 Отговор

    До коментар #119 от "ха хахахаха":

    намалиш жълтите сайтове, които явно не ти понасят и спреш дребните от банкянският глупак, туко виж и видиш, че момичето въобще не се е объркало! 😃

    Коментиран от #122

  • 122 Не жълти

    1 0 Отговор

    До коментар #121 от "Е ако":

    а хора от екипа.
  • 123 Мария Ананасова или който пише!!!

    1 0 Отговор
    Който и да си?? Лъжата и маниполация та е нямаш за нищо, Важното е, да Оплюете Трифонов без значение как!!! Това вие работата,!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове