8 Юли, 2021 19:16 5 805 54

Проф. Румен Гечев: Заявката на Манолова за промяна се видя в купуването на гласове от партията ѝ

  • проф. румен гечев-
  • румен гечев-
  • бсп

БСП предлага комплексна програма, която решава ключови въпроси пред България, заяви водачът на листата на коалицията в Плевен

Проф. Румен Гечев: Заявката на Манолова за промяна се видя в купуването на гласове от партията ѝ - 1
Кадър: NOVA

„Водим битка за първото място с „Има такъв народ“. ГЕРБ продължават да се сриват и това е съвсем очаквано, след като всеки ден излизат нови потвърждения на разкритията, които правихме в парламента. Ние се оказахме прави. БСП може да бъде изненадата на тези избори. Положихме много усилия. Силата на БСП и коалицията ни е в срещите с хората. Правихме по 6-7 срещи на ден. От това, което чухме от хората, аз мисля, че този път резултатът на БСП ще бъде още по-добър”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в Плевен проф. Румен Гечев.

По темата за интервюто на Слави Трифонов пред френски вестник, проф. Гечев изтъкна: „Вчера се запознах с платформа на ИТН. Има доста неща, които съвпадат и очевидно са заимствани от нашата програма. Има обаче и стряскащи неща – идеята за единна европейска държава и ликвидиране на националните държави. Трябва да се задълбочи европейската интеграция, но трябва да се запазят националните суверенитет, история и култура”, смята той.

На въпрос трябва ли да влезем в Еврозоната, водачът на листата на „БСП за България” в Плевен отговори: „Има решение на Конгреса на БСП за пълна интеграция на България в ЕС. Влизането в еврозоната трябва да стане – на първо място, когато отговорим на ключовите икономически критерии, за да бъдем конкурентноспособни. Трябва да направим реформи, за да отговаряме на европейските стандарти.”

Гечев подчерта още важността на проекта „Белене” и ключовото значение той да бъде довършен.

„БСП предлага комплексна програма, която решава ключови въпроси пред България в отделни икономически сектори, правната система, социалната сфера. Ние сме партията, която единствено дава алтернатива в нейния комплексния вид, съобразявайки се с българските основно и с европейските ценности”, заключи Гечев.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    47 15 Отговор
    Гечев, аз не мога да разбера... ти какво правиш там след като си от далечната 1995г. в политиката и беше министър на финансите когато България фалира през 1997г.?? Какво правиш в 2021г. в парламента пак?

    Коментиран от #4, #5, #6, #11, #14

  • 2 Сделано в СССР

    26 12 Отговор
    Борбата за четвърто място е между БСП и ДПС - м/у БКП и БКП-ДС
  • 3 Млъкни бе!

    32 10 Отговор
    Много добре те помня,как лятото на 1996 все разлистваше някакви програми-многотомници пред камерите,после хукна да бягаш като опърлен от вашия Жан през януари 1997.Маймун сурат!
  • 4 БСП на Бунището

    31 11 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Как какво прави Румен Гечев ,министър на финансите при Жан Виденов????Лази откраднатото от Приватизатори,Олигарси и Мутри членове и разработки на БКП и ДС....Искат да са Европейци...Внуците им да учат в Елитни Университети и никой да не им вземе Откраднатото от Българския Народ!!!!
  • 5 Кажи ми

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    да ти кажем.
    Това никой не го разбира. Независимо каква е била неговата вина, дали е станало под влияние отвън или те не са си свършили работата.
    Крайният резултат е че той е асоцииран с един тежък за България период.
    Обаче тия са толкова гламави че не го разбират.
  • 6 Р Гечев

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Ами ко да правя гладен ли да стоя
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Само БСП

    10 26 Отговор
    Ще спаси България от мутрите

    Коментиран от #9, #51

  • 9 БСП на Бунището

    11 21 Отговор

    До коментар #8 от "Само БСП":

    Само БСП ще спаси Мутрите от Българския народ!!!
  • 10 дърдорене

    15 12 Отговор
    Всичкото обединение около БСП ви е проблем купуването на гласове от Манолова. При това говорим за 4 гласа и при това операция на геШефа и на прокуратурата. В един глас повтаряте с другите партии от статуквото тази новина, Що ли ? Но иначе вие сте алтернативата, Дали? А за програмата Ви е дъра бъра.

    Коментиран от #15, #31

  • 11 Лъжа

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Е как ще е бил министър на финансите, стига глупости. Колкото и да мразим някого поне трябва да бъдем обективни, не е бил министър на финансите.

    Коментиран от #17

  • 12 бай Даньо

    16 5 Отговор
    Гечев за много работи не е прав, но за морала на Мая е. Виж Ганчо не е в час, защото мутрите на Мая изглеждат вътре сигурни...
  • 13 ТУК

    14 4 Отговор
    СИ ГОВОРИМ ЗА КУПУВАНЕ НА
    ГЛАСОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ. ВИЕ ПАК
    ГО ДОКАРАТЕ ДО 1997 ГОД. ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА КАКВО Е БИЛО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ?!?
    ПОНЕ 25% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ СА
    КУПЕНИ. ТЕ ГОВОРЯТ ЗА 97 ГОД.
  • 14 Финанси

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Димитър Костов е на финансите а после е бил директор на Алианц и подуправител на БНБ. Фалита на България беше как да го кажа освен че ние сме виновни разбира се, беше и отказ да ни се помогне. Бъдете сигурни че над 50 процента от европейските държави ако не беше им се помогнало също щяха да фалират Гърция, Италия, Испания и т. Н. Сега Турция е в тежко положение, Русия не е вързала.
  • 15 проблем са

    11 5 Отговор

    До коментар #10 от "дърдорене":

    им всички партии с изключение на ГЕРБ и ДПС. Пълно мълчание за тях. Чакам с нетърпение да минат изборите, за да съобщят какви наддавания и купувания на гласове са правили предизборно БСП.
  • 16 LOSHIA

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "САТЪРА НА ХАНА":

    САТЪРЧО,БСП НЯМАТ НУЖДА ОТ ПРОСТИТУТКИ ЗА ДА СА КУ@ВИ
  • 17 уикипедия

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лъжа":

    В периода 1995 – 1997 година Румен Гечев е заместник-председател на Министерския съвет и министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов. През 1987 – 1991 година е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност с псевдоним „Економов“.
    Здрасти!

    Коментиран от #20

  • 18 БСП за България и Радев

    9 16 Отговор
    Прав сте другарю Гечев. Особено долната и продажна Татяна Дончева, адвокатка на мутрите. Но народът за съжаление е прост, щом ще вкара тия и. ГЕРБ в парламента

    Коментиран от #21

  • 19 анонимен

    14 10 Отговор
    Вижте му физиономията на тоя, пиргишин не да съди ТИКВАТА, а се заяжда с Манолова абсолютен СМОТАНЯК.

    Коментиран от #30

  • 20 Лъжа

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "уикипедия":

    Мисля че сме големи хора, аз ли да ти обяснявам какво е министър на финансите и какво на икономиката. Нека да бъдем коректни. Все едно Горанов при Борисов е на финансите а при Виденов беше Димитър Костов. Министър на икономиката е друго нещо.

    Коментиран от #23, #25

  • 21 не свързвай

    10 8 Отговор

    До коментар #18 от "БСП за България и Радев":

    БСП с Радев! На кукла на конци ли ти прилича този достоен мъж и то на Нинова, която удобно забрави да го подкрепи, заради което стана този срив в партията ѝ. Когато го направи, беше късно. Късно е и сега.
  • 22 Верно ли

    9 11 Отговор
    Абе нещо много им е зор на БеСеПарите да я разкарат МаяМа от парламента, че чак пригласят на ГешеФта - значи трябва да влезе!
  • 23 идеята беше

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Лъжа":

    да покажа, че има устие във финансовото срутване на България по времето на Виденов.
  • 24 XxxL

    12 2 Отговор
    БСП разполагат с професор Р. Гечев. Към днешна дата друг не е успявал да направи пенсиите 15 000 лева. Няма какво да доказват повече.
  • 25 нищо не

    9 12 Отговор

    До коментар #20 от "Лъжа":

    казваш за Економов?! Изобщо не му е работа на Румен Гечев да говори за Мая Манолова. Един купил 4 гласа и Мая го разкара. Да говори за купуването на гласове от ГЕРБ! Ама за дружките не се говори. Затова ще си стоите на трето място, а може и на четвърто.

    Коментиран от #27

  • 26 Я па тоА

    14 5 Отговор
    Комунистите са безбожници,крадци, доносници, развратници, терористи и руски шпиони.
  • 27 Лъжа

    11 5 Отговор

    До коментар #25 от "нищо не":

    И на 20 място да отиде БСП това не променя факта, че Гечев беше министър на икономиката не на финансите което не се занимава с бюджета а с държавните компании доколкото са останали след приватизацията. Също не променя факта че Мая Манолова е предателка. Когато една партия или отбор те направи някой после не плюеш в лицето му.

    Коментиран от #32, #49

  • 28 УХАН 95

    12 5 Отговор
    И Жан Виденов се звръща да ни припомни Виденовата зима.Само Луканов липсва, Бог да го прости!

    Коментиран от #33

  • 29 ГЕРБ

    9 4 Отговор
    Ще лапаш шланга на Бойко мръсен кому@@а
  • 30 ГЕРБ

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "анонимен":

    Да го тур@я на май@@@и
  • 31 Няма значение

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "дърдорене":

    колко гласа, въпрос на законите и принципите.
  • 32 което с

    9 3 Отговор

    До коментар #27 от "Лъжа":

    нищо не показва , че е вдигнал стандарта на живот по негово време. На колко години беше през гладната година на Жан Виденов, което се случи с активното участие на Румен Гечев.

    Коментиран от #36

  • 33 Лъжа

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "УХАН 95":

    Луканов си беше мафиот, даже по голям от Боко. Виденов си беше един наивен и честен глу... к.

    Коментиран от #39

  • 34 Някой си

    7 1 Отговор
    Oбявихa aгeнтитe нa Държaвнa cигурнocт, кoитo ca кaндидaти зa дeпутaти

    При 51 лицa e уcтaнoвeнa принaдлeжнocт към кoмуниcтичecкитe тaйни cлужби.

    "БCП ЗA БЪЛГAРИЯ"



    Бoйкo Любoмирoв Клeчкoв - щaтeн cлужитeл - OУ нa МВР-Кюcтeндил-ДC



    Вeлизaр Пeнкoв Eнчeв - Щaтeн cлужитeл - ПГУ-ДC, ХVІІ oтдeл



    Гeoрги Пeтрoв Бoгдaнoв - aгeнт - ДC, упрaвлeниe 03-04-04



    Дoбрoмир Мaртинoв Зaдгoрcки - aгeнт - Шecтo упрaвлeниe-ДC, 07, 03



    Мaрин Cлaвчeв Чeркeзoв - Щaтeн cлужитeл - ДC-Вaрнa



    Нoвкo Acпaрухoв Пoпoв - aгeнт - COУ-Блaгoeвгрaд, oтдeлeниe ДC



    Рaдocлaв Йoрдaнoв Кутийcки - Щaтeн cлужитeл - ДC, упрaвлeниe III



    Румeн Вacилeв Гeчeв - ceкрeтeн cътрудник - Първo глaвнo упрaвлeниe-ДC, oтдeл 10



    Caшкo Ивaнoв Лoзaнoв - Щaтeн cлужитeл - OУ нa МВР-Cтaрa Зaгoрa-ДC; OУ нa МВР-Хacкoвo-ДC



    Cпac Aнтoнoв Блaгoв - Щaтeн cлужитeл - CГУ нa МВР-ДC



    Тacкo Михaйлoв Eрмeнкoв - Щaтeн cлужитeл - РУ нa ГЩ

    Коментиран от #37

  • 35 Прав е

    11 3 Отговор
    Гечев , пчеличката мая се оказа конска муха .
  • 36 Лъжа

    4 7 Отговор

    До коментар #32 от "което с":

    Достатъчно малък за да не си го спомням. Помня само че нашите не са мрънкали, и не съм разбрал много. И честно казано не си спомням да съм гладува.

    Коментиран от #53

  • 37 Лъжа

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Някой си":

    Доколкото съм чел, първо не е ли външно разузнаване?

    Коментиран от #38

  • 38 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Лъжа":

    Кoмиcиятa пo дocиeтaтa oбяви cътрудницитe нa Държaвнa cигурнocт и рaзузнaвaтeлнитe cлужби нa Бългaрcкaтa нaрoднa aрмия в лиcтитe c кaндидaти зa нaрoдни прeдcтaвитeли.



    Прoвeрeни ca oбщo 2 051 души. При 51 кaндидaти зa дeпутaти e уcтaнoвeнa принaдлeжнocт към кoмуниcтичecкитe тaйни cлужби. Нaй-мнoгo - 11 души, ca в лиcтитe нa "БCП зa Бългaрия", 8 ca в лиcтитe нa "Ляв cъюз зa чиcтa и cвятa рeпубликa", пo 5 - в "Бългaрcкитe пaтриoти – ВМРO, Вoля и НФCБ" и ДПC, чeтиримa ca в "Грaждaнcкaтa плaтфoрмa Бългaрcкo лятo", тримa - в "Aтaкa".
  • 39 УХАН 95

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "Лъжа":

    А Нинова, а Бенчо ролса, а Кольо наркото, а Премянов?Че тя цялата партия на далавераджии се крепи.Ако почнете да ги изключвате, в БСП ще останат само кръгли идиоти, като Зарков и Симов, де акълът им и за далавера не стига и шепа пенсионери.
  • 40 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    9 2 Отговор
    БСП, ДПС, АБВ И МУТРИ ВЪН ПАРТИИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ. СЛЕД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ САМО ФАЛИТИ НА БАНКИ И ДЪРЖАВА.
  • 41 Гечев защо ли

    8 2 Отговор
    се чуди,нали и Лая е от неговото червено котило. А те друг начин да спечелят избори нямат. Или преврат,или купуване на гласове. Това е новата "честност" .
  • 42 кога

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: кога България ще се отърве от тази зараза БКП (герб, бсп, дпс, сдс, и приятели) дошла с помощта на чужди сили и задкулисието от престъпници?
  • 43 Ташо

    11 0 Отговор
    Дори и да не е бил министър на финансите другаря Гечев е от компрометираните политици. Същите,които направиха долара 3000 лева,фалираха държавата и направиха заплатите 5 а пенсиите 2 долара.Такива не трябва и да помирисват властта.
  • 44 Павел пенев

    10 3 Отговор
    В ИМВ има две гъски които скоро ще бъдат вън от езерото.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Славея

    5 8 Отговор
    Абе,вие Борисов ли ще сменяте или ще се самоизяждате?Сега Манолова ви пречи,я на Румен Петков,я на Румен Гечев я на някой друг.Засрамете се!

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Георги v.

    9 0 Отговор
    Този гьонсурат не го ли е срам да дава съвети. Вицепремиер и министър на икономическото развитие на Жан Виденов. Също така секретен сътрудник на ДС. Той и неговите колеги през 90-те години на ХХ век ни докараха до просешка тояга. Банките обраха спестяванията на хората, доларът стигна цена над 3000 лева, заплатите бяха по-няколко долара,инфлацията беше огромна. Държавата на практика беше пред фалит. И този излиза и дава "компетентни" мнения за икономиката. Ама като паметта е къса, така е.
  • 49 Б. М.

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Лъжа":

    Аз пък си спомням ФАКТЪТ, че когато трябваше да се купят 500 автомобила за Полицията, същият "професор", купи Лади, а не Ровъри Варненски производство. В резултат заводът във Варна фалира. А тогава ЕС НЯМАШЕ!!!!!!!, Можеше да се купи каквото трябва, а не съветските недоразумения!
  • 50 Мая

    0 1 Отговор
    Мутри вън!!!
  • 51 Хаааха

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Само БСП":

    Само ниско интелигентните и хора с голямо число в графа възраст вярват, че РУМЧО, който фалира държавата, ДОЛЪРЪТ достигна 3000 ЛВ, когато той беше министър, Нинова, която Костов изгони като финансов министър за злоупотреби, СВИЛЕНСКИ И САШЕТО от вестник Дума, които нищо не са работили през живота си могат да "оправят" държавата... ТОЗИ сладур от снимката трябваше да е в затвора и да го е срам да гледа хората... ТОЙ "депутатин" пак ще става... Плевен уната на изборите...
  • 52 КОКОШКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Славея":

    ЩЕ СМЕНЯТ БОРИСОВ... АМА ДРУГ ПЪТ.. ВСИЧКИ СА КЛОНИНГИ НА БСП, ЗАЩОТО В БСП ПОСТОВЕТЕ НЕ ДОСТИГАТ.. ТЕ СИ ПРАВЯТ СВОИ ПАРТИИ, А НАРОДЪР ИМ СЕ "ВРЪЗВА" И ГЛАСУВА ЗА ТЯХ... ТАТЯНЧИТУ ДОНЧИВА, БАЛАЛАЙКА МАНОЛОВА, РУМЕН ПЕТКОВ.... И МНОГО ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА БКП...
  • 53 Мммм, дааа

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Лъжа":

    ТОВА Е "ЧОООДЕСНО", И АЗ НЕ СЪМ ГЛАДУВ, НО ЗАПЛАТАТА МИ ПО ВРЕМЕТО НА ТОЗИ "ФИНАНСОФФ" ГЕНИЙ БЕШЕ 5 ДОЛАРА, ПОВТАРЯМ 5 ДОЛАРА... А МАЙКА МИ ОБЯСНЯВАШЕ НА ПО-МАЛКИЯ МИ БРАТ КАКВО Е ЛЕЩА И КАКВО Е МАКАРОНИ.. САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ... МАКАРОНИ НЯМАШЕ В МАГАЗИНИТЕ... ПО ВРЕМЕТО НА ГЕЧЕФФФ.. И КОГАТО СЛУЧАЙНО НАМЕРИХ В СТАРА ЗАГОРА И ТО САМО 3 ПАКЕТА.. ТОЙ ЯДЕ 3 ДНИ САМО ТОВА... НЕ СИ ГЛАДУВАЛА... СРАМ НЯМА ТЕ... ПОЛАГАШЕ НИ СЕ ПО 1/2 ХЛЯБ НА ЧОВЕК... ЗА ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ И БЕЗГЛУТЕНОВИ ТИ БЕШЕ ЛИ ЧУВАЛА,,,
  • 54 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Не знам кой ще захапе здраво баницата. Ще краде отново като за последно - такива са "учителите" презокеански !!
    С.Трифонов хубаво правеше, като не си отваряше устата. След даденото пред френската медия интервю, много хора ще си помислят дали ще гласуват за ИТН !? И аз лично си мислех, че ще наблегне на всичките въпроси от Референдума, а той къде ръгна-а-а. Явно добре е инструктиран от когото трябва.....като по този начин сам си е "подлял сапунена вода ". Сори Слави- о..ра се !!
    К.Нинова си се разхожда из страната, сипе няляво и надясно обещания - голяма симпатяга е, особено на фотографии със жадни за власт "социалисти". Не знам на тях какви благини им обещава - те нека да вярват. Блаженни верующите !! Дори и да не спечелят изборите, искам финансовия корифей г-н Р Гечев за пазач на хазната ! Той ми направи заплатата 3 $ - връх в кариерата ми . И това иди-дойди, ами ставах в полунощ да се редя на опашка,/ такова чудо го нямаше и в следвоенните години/ да купя един хляб в 6.00 часа, да нахраня децата си. За това ни едно не остана в България !! Берекет версин, ефенди !! Сега този гений може само по-бързо да ме прати на оня свят !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове