Last news in Fakti

9 Юли, 2021 10:49 1 610 38

Петър Москов: Всеки глас за скъсване с миналото и битка с новия комунизъм ни дава сили

  • код-
  • петър москов-
  • десница

Националното обединение на десницата е оръжието в ръцете на тези хора, които мислят, че трябва да се атакува фундамента на старата и новата левица, каза той

Петър Москов: Всеки глас за скъсване с миналото и битка с новия комунизъм ни дава сили - 1
Снимка: КОД

Дясното е силна държавност, която гарантира на гражданите качествено образование за децата и модерно здравеопазване, ред, законност и справедливост, икономическа свобода на малкия предприемач, защита на ценностите и сигурността на семейството, гарантира защита на частната собственост и свободата на личността и на изразяване. Това заяви пред журналисти лидерът на КОД Петър Москов и допълни:

Дясното гарантира защита на децата ни от посегателствата на модерни леви култури, които се опитват да подменят правото ни на живот и свобода с измислени, насилствено налагани ценности. Дясното гарантира, че парите ни ще отиват за грижа за възрастните и слабите, за грижа за хората с увреждания, а не да издържаме отказващи да работят и малцинства.

Дясното гарантира, че тези 1,5 млрд.лв, които сега държавата харчи за „интеграция” на неграмотни безработни ще отидат за пенсиите на нашите родители. Това е дясното. Сега живеем в коренно противоположна държава и това е заради отказа на старата българска десница да следва без компромис десните ценности, и се превърна в паравана за изпълнението на целите на тези, срещу които беше призвана да се бори – комунистическата номенклатура и нейните наследници. Зад този параван те превърнаха политическата си власт в икономическа, а милионите вдъхновени от промяната българи – в икономически емигранти и носталгици по миналото.

Национално обединение на десницата е единствената дясна алтернатива на тези избори. И първата битка, която стои пред нас е битката за скъсване с влиянието на миналото върху модерната ни държава, битката със старите комунисти и влиянието им днес. Защото причината за всички големи проблеми пред България е това пагубно за демокрацията и свободната икономика влияние. Втората голяма битка е срещу новите комунисти.

Срещу агресивния им дневен ред за унищожаване на националната идентичност, потъпкване на истинските човешки и християнски ценности, със смачкване на свободния, икономически независим и горд гражданин още на ученическата скамейка, от една мразеща го държава. Тази враждебна към свободния човек държава, под лъжливото алиби ”социална”, всъщност отглежда на гърба на работещите хора удобни неграмотни и безработни, но послушно гласуващи малцинства. Тези две битки трябва да спечелим, за да настъпи истинска промяна.

Националното обединение на десницата е единствената политическа сила, която застава зад този дневен ред. Лустрация – категорично, безкомпромисно прекъсване на финансовата, медийна и законова основа, на която се държи и се възпроизвежда този тумор и неговите метастази в обществото ни.

Това, което направиха другите държави от посткомунистическия блок и вече измерват богатствата на бизнеса и гражданите си с останалите западни икономики. Нито една от останалите политически сили не желае и не може да изпълни тази задача, защото са генетически свързани с този модел и политическите им ръководства са точно тези, които подлежат на лустрация. Тяхната цел е достъп до нашите пари, а не истинска промяна.

Националното обединение на десницата е оръжието в ръцете на тези хора, които мислят, че трябва да се атакува фундамента на старата и новата левица. Че трябва да се спрат не просто каналите, по които тези хора ограбват парите ни, но да се разруши цялата, изграждана десетилетия машина за поддържане на власт – финансиране, медийно влияние, съдебна защита.

Всеки глас, даден на миналите избори за обещаваната от всички политически партии промяна се превърна в глас единствено за 80 нови секции в Турция. Глас за безкомпромисно скъсване с миналото и за битка с новия комунизъм не може да бъде загубен, защото ни дава сила и ни приближава към победата.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор Бружков

    29 9 Отговор
    тоя Москов-Ваксината трябва да бъде изегъртан от политиката и здравната система тоя е разбойник

    Коментиран от #23

  • 2 нашия

    25 6 Отговор
    тоя ще дойде по-нагъл и от Боко.....
  • 3 истината

    27 7 Отговор
    Тоз пък предател на синята идея, дето остана за патерица на Борисов във втория му мандат, само и само да си запази поста си на здравен министър, да не се обажда. Че и пръстов отпечатък за болните въведе това недоразумение, вместо здравни карти от пластика с чип.

    Коментиран от #6

  • 4 Къв комунизъм бе,пръч?!

    22 6 Отговор
    До 2061 първа ли ще се оправдавате с него,прасета всеядни и крадливи?! Мачкай Рашо,мачкай ги!
  • 5 решко

    18 6 Отговор
    И тоз нещо си е повярвал, че може пак политик да бъде, след всички глупости, които сътвори като министър на здравеопазването, за бартера с ваксини с Турция.
  • 6 Историк

    16 7 Отговор

    До коментар #3 от "истината":

    А коя е "синята идея" и каква е разликата въобще между СДС и ДБ, между АлЙо и Румен Христов от една страна и Атанас Атанасов от друга. Общото е СДС на Иван Костов, Божков и Бакърджиев, създаден от безотговорни елементи и рушители на всичко построено!

    Коментиран от #15

  • 7 Вики

    11 4 Отговор
    Отивай при боко
  • 8 лекар

    18 6 Отговор
    Петър Москов приближен към ГЕРБ , министър на здравеопазването в кабинета Борисов #2 , известен с аферата турски ваксини , подсъдим , зависим от лобита и интереси на фармацевтични фирми , политици и полицейски служби . Инициатор на безумната идея за задължително снемане на пръстови отпечатъци при постъпване в болница . Не е морално , този да ни учи на морал . Този тип е за затвора . Защо следствието и прокуратурата прикрива престъпленията му , може би за да го държат на кайшка и да слушка какво му казва Боко Бибитков и бандата ГЕРБ ?

    Коментиран от #13

  • 9 пешо

    14 5 Отговор
    тоя, мост пробабли, не е у ред!
    какво скъсване с миналото го гони? ТОЙ е миналото!
  • 10 тъп до тъп

    13 6 Отговор
    Лекарче , не знаиш кво е комунизъм , но го упоменаваш , като заместител на отсъствието на нещо състоятелно , като теза. Става въпрос за едно КРАДНЕНЕ , нали ?

    Коментиран от #26

  • 11 абе

    10 3 Отговор
    Белото и комунизмът и демокрацията бяха изродени от такива като твоя милост. Сега кво ни плашиш с комунизъм дет го нема.
  • 12 Пръстов отпечатък

    11 4 Отговор
    В Курило
  • 13 ПСР

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "лекар":

    Абсолютно точно.Да не забравяме,че"Аферата турски ваксини",касаеше пряко бебетата на българите.А що пари загроби в някаква ваксина/сто хиляди броя!!!/за уж идващите мигранти.../платени,съхранявани и унищожени за наша сметка/....Не мога да разбера,за какво ни го натрапват медиите този?!

    Коментиран от #21

  • 14 Вар

    8 5 Отговор
    Този не беше ли от ДСБ заедно с този на КЕВР и онзи дето го арестуваха на околната среда.Продадоха си задниците ,излъгаха десните хора от София.Но сега нямат шанс.Десните хора са и по-умните и помнят.

    Коментиран от #17

  • 15 истината

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "Историк":

    Разликата между СДС и ДБ е, че СДС се продадоха на ГЕРБ, когато видяха, че ГЕРБ не изпълняват обещанията си за дтлбока съдебна реформа. Тогава Христо Иванов призова да се оттеглят от споразумението с ГЕРБ, защото ги излъгаха. Но СДС опианено от властта отказа и остана да бъде патерица на ГЕРБ във второто правителство на Борисов. Христо Иванов достойно подаде оставка и се оттегли с партията си, а СДС останаха да мишкуват при ГЕРБ.
  • 16 ТаУмВзе

    5 4 Отговор
    Рече и изрече, пребоядисаният бивш гербераст! Добре е.
  • 17 уйдурма

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Вар":

    Точно така беше. Москов е предател алчен за власт и пари, забрави сините идеи. СДС също ги забравиха и се обединиха с ГЕРБ, претопиха се там, сдружиха се с мутрите, за да могат заедно да смучат от народа.
  • 18 ПСИХИАТЪР

    6 4 Отговор
    ПЕТЬО ЛУДОТО НЯМА УМОРА.
  • 19 бюлетина 23

    6 4 Отговор
    Предател !!!
    Не можа са си прежали министерския стол за разлика от Христо Иванов. Беше допустимо да се направят усилия за управление с ГЕРБ, дори беше задължително тогава, защото в противен случай щеше да има обвинения че демократичнити сили бягат от отговорност , но след като се разбраха намеренията на крадливите гербаджии е достойно и задължително да напуснеш кочината в която искат да те омажат и да ти замажат очите с пари.
  • 20 АМОН

    6 4 Отговор
    ПЕТЪР МОСКОВ , АДАМ ПЕРСЕНСКИ И БОЙКО БОРИСОВ ВОДЯТ КЛАСАЦИЯТА НА ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ !!!!

    ВНЕСЕНИТЕ ОТ ТУРЦИЯ С ПОДПИСА НА БОРИСОВ И ПО НАСТОЯВАНЕ НА МОСКОВ И ПЕРСЕНСКИ 100 000 ОТРОВНИ ВАКСИНИ БЯХА ПОСТАВЕНИ НА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕЛЕНАЧЕТА!!!

    ЗАЩО ТОЗИ ИЗРОД Е ОЩЕ НА СВОБОДА?!!!

    СЛЕД СМЯНАТА НА ГЕШЕВ, ТОЗИ Е ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИ!!!!
  • 21 АМОН

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "ПСР":

    ПИТАШ ЗАЩО ТОЗИ ИЗРОД НИ СЕ НАТРАПВА ОТ МЕДИИТЕ?!!

    ЗАЩОТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ МЕДИИ НЕ СА БЪЛГАРСКИ И СЛУЖАТ НА ТОЗИ НА КОГОТО СЛУЖИ И МОСКОВ И АДАМ ПЕРСЕНСКИ И БОЙКО БЕХАР.
  • 22 нaркомaн москов

    7 3 Отговор
    Всеки глас ни приближава до заветния 1%, които ще ни позволат да смучем 4 години вашата кръв.
  • 23 АМОН

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "доктор Бружков":

    НЕ Е Е
    НЕ ИЗЧЕГЪРТАН , А СЪДЕН И ОСЪДЕН.

    В ПЕРСИЯ ТОЗИ ИЗРОД ВНЕСЪЛ И НАДУПЧИЛ С ОТРОВНИ ВАКСИНИ 100000 БЪЛГАРСКИ ПЕЛЕНАЧЕТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН И УБИТ С КАМЪНИ!!

    В БЪЛГАРИЯ ТОЗИ НАГЛЕЦ ГО РАЗДАВА ЗАКОНОТВОРЕЦ!!

    ЩО ЗА МЕДИИ СА ТЕЗИ КОИТО ПОСТОЯННО НИ ГО ПРЕДЛАГАТ В ЕФИРА СИ.

    МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ ИЗРОД БЕ!!

    БЕЗКРАЙНО НЕХИГИЕНИЧНО ЗА ВАС Е ДА ГО ПРЕДЛАГАТЕ.
  • 24 браво Пешо

    6 2 Отговор
    долу комунизъма
  • 25 днес

    8 3 Отговор
    ТОЗИ БИЛ НОВОТО!!!!! Министърчето на Баце!
  • 26 Пръстов отпечатък

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "тъп до тъп":

    Знае. Син на комунисти е
  • 27 Възродители

    4 1 Отговор
    Самото име на партията "ВЪЗРАЖДАНЕ" изяснява на всички заблудени българи в страната и в чужбина, че тази партия има за цел и иска да ВЪЗРОДИ и реабилитира всичко от времето на комунизма от преди 1989г, затова тя няма място в ДЕМОКРАТИЧНИЯ български парламент...!!!
    "ВЪЗРАЖДАНЕ" е най злoвредната русофилска партия за България и е пoдкрeпенa caмo oт COЦНOCТAЛГИЦИ и бивши oфицeри от ДС ,военни гeнeрaли и кoмуниcти, кoитo сега искат отново да ВЪЗРОДЯТ тoтaлитaрoкомунизма в България и да реабилитират подчинението и зависимостта на България от Русия и България да не бъде пoвeчe член на цивилизoвaния cвят и на ЕС и НАТО , А да бъде нaтикaнa в сферата на изцялo руското влияние и да бъде включена към руско азиатския съюз...!!!

    Коментиран от #31

  • 28 123

    5 1 Отговор
    Умрял плъх е тоя,ама се нагущи от ваксините
  • 29 Архиолог

    3 2 Отговор
    Смотльо, ако ти си десен аз съм ВЕРТИКАЛЕН, глупак...
  • 30 ШиШиШиШи

    1 2 Отговор
    Този престъпник забрави ли , че беше част от Шайката ??????? Правеше безобразни сделки с лекарства......
  • 31 Време е за Възраждане

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "Възродители":

    Неграмотните не разбират че членуването в ЕС при СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ДОГОВОРКИ, направени от мадам Йес, приятелите на Велчеви, Доган, Станишев и подобни престъпници Е КРАЙНО НЕИЗГОДНО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!! Затова излизане или предоговаряне на условията - земеделие, животновъдство, енергетика....
  • 32 свидетел

    0 6 Отговор
    Пич имаш поздрави от Бакарджиев. Нали бяхте дружки. Чака те там горе. Вземи и Гошко Марков.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Моско Бойков

    1 1 Отговор
    В Истанбул се появи транспарант на ГЕРБ на турски език с лицата на двама кандидати – Илтер Бейзатов (втори в листата в Шумен) и Гюнай Хюсмен (втори в листата в Разград). Различни източници публикуваха снимка с агитационния материал. Текстът на транспаранта е на турски език, като освен лицата на кандидат-депутатите присъстват турското и българското знаме. Според Изборния кодекс предизборна кампания може да се води само на български език.
  • 35 злобар

    1 3 Отговор
    Аре скрий се бе долнопробен пе.ал .
  • 36 Сийка

    2 1 Отговор
    Go, Москов, go !! Напред и нагоре. Платформата ти е точна и затова дразниш боклуците, които пишат глупости срещу 10 копейки на ред !!
  • 37 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ЗАДА ПОЛУЧИ СИЛИ В ТОАЛЕТНАТА ДА СИ ЗАКУПИ "ЕСПУМИЗАН" - БЕЗ РЕЦЕПТА ---ЗА ТАПАНАРИКУСИ НАД 14 ГОД. !!!!!!!!!
  • 38 ЗЕЛЕНчук

    0 0 Отговор
    Московеца , говорейки за минало и комунизъм ВИЗИРА ли Бойко Борисов и това , че е бил КОМУНИСТ в МИНАЛОТО си ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове