Last news in Fakti

21 Юли, 2021 15:39 11 503 40

Ето кой е антимафиотът, убил дете на пътя

  • братаница-
  • полицай-
  • владимир панайотов

Нови разкрития

Ето кой е антимафиотът, убил дете на пътя - 1
Снимка: БГНЕС

Антимафиотът, убил 8-годишно момиченце със служебна кола на МВР на пешеходна пътека в Братаница, не за пръв път попада в центъра на вниманието със скандал. 42-годишният полицай е Владимир Панайотов, пише "Марица".

Името му попада в медиите и преди 3 години - през юли 2018-та, когато напада и се заканва с пистолет младеж в Пловдив. Млад мъж от Пловдив твърди, че е станал жертва на полицейско насилие. Цивилен служител на МВР заплашил да простреля Димитър, неговата приятелка и домашния им любимец. Инцидентът е станал в района на квартал "Тракия".

Димитър Донев и приятелката му решили да изведат на разходка домашния си любимец – 5-месечен питбул. На улицата ги пресреща мъж, който агресивно се разкрещял на двойката, че кучето е без намордник и че нямат право на тези своеволия. След това извадил пистолет и го насочил към главата на кучето. Представилият се за полицай Владимир Панайотов от Пазарджик започнал да обижда и да заплашва двойката, разказва Димитър.

След като се легитимирал със служебната си карта е започнал да го удря с глава по лицето. Приятелката на Димитър се обадила на телефон 112. За около 3 минути полицаи от Шесто районно дошли на мястото.

Димитър твърди, че при пристигането им поведението на цивилните им колеги коренно се променило. След разговор между младите пловдивчани и органите на реда, Димитър поискал имената на господата, за да заведе жалба срещу тях за насилие.

Според Димитър пазителите на реда го заплашили, че ако подаде жалба - "Пловдив ще му се стори тесен". Въпреки заплахите младият мъж е подал жалба срещу полицаите от Пазарджик в прокуратурата и Шесто районно. А той самият е санкциониран за това, че питбулът му е бил без повод и намордник.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Загрижен

    159 6 Отговор
    К'ъв полицай е тоя? Чист престъпник. Ако сега не го осъдят да лежи ефективно, утре пожелавам на съдията да му се връща на наговите роднини от същия милиционер!!!
  • 3 SH BG

    107 0 Отговор
    К'ъв антимафиот бе?... Нали уж беше дознател...!!!

    А й с и к т и р...
  • 4 Голям Слон

    82 2 Отговор
    Е как в Тракия идват полицаи от Изгрев? :-))) В Тракия е 5-то РПУ. Няма значение. Юнакът може и за нещо да е бил прав в онази разправия, но сега се доигра. Жалко за детето. Сега, в Пловдив някакви били арестували мъж за това, че утрепал гълъб. Да, грешка няма. Да видим сега тоя хубавец какво ще го правят. И той сигурно има безупречна професионална репутация и е поздравявал съседките от блока.
  • 5 Тоя

    80 6 Отговор
    трябва да не излезе от затвора ! Агресивен психопат и убиец , вече пуснат от ареста срещу смешните 5 000 лева !

    Коментиран от #8, #10

  • 6 кучкар

    82 24 Отговор
    Кой ненормалник слага намордник на петмесечно куче, независимо от породата ? На тази възраст още пикаят клекнали и мъжки и женски кучета, няма агресия , а само желание за игра.
  • 7 Бацо Гацов

    96 5 Отговор
    Поредното доказателство, че в МВР намират подслон отявлени престъпници. Закривай бе Рашков. МВР СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В КЛОАКА, ПУц ЗА ПОВИШАВАНЕ КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТОВА ЛА..НО ЩЕ БОРИ МАФИЯТА..АЙДЕ БЕ. ЗА ТАКИВА ПРИСЪДАТА ДА Е ТРОЙНА.

    Коментиран от #12, #22

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    80 3 Отговор
    За съжаление голяма част от полицаите са такива.. Специално Този,е редно да лежи поне 20години... Защото това не е смърт по непредпазливост,а умишлено, изпреварва колона от автомобили спрели да дадат предимство на две малки деца...
  • 10 Шматката

    41 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тоя":

    Не съм постнал нищо срещу теб или коментара ти . Само че тук модераторите не са съгласни, когато наричаш престъпници с истинските имена. То затова сме и на това дередже. Иначе ако съм баща на тези деца изобщо тоя нямаше да стигне до съда. Нищо, че е антимафиот.

    Коментиран от #17, #25

  • 11 Дидо

    29 2 Отговор
    Вчера са го освободили от срещу 5000лв гаранция..
  • 12 Гацо Бацов

    52 3 Отговор

    До коментар #7 от "Бацо Гацов":

    И не само МВР е за закриване, рекетьорската гербаджийска структура КАТ е за тотално разформироване и преструктуриране! Това е държавна организация създадена с единствената цел да тормози и издевателства над народа! Закривай, Рашков, и всички хрантутници на полето да копат и поливат земята, за да видят от къде идва папкането, а не само да чакат на гюме лапачка! 👽

    Коментиран от #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    30 0 Отговор
    И кой е антимафиота, пак не стана ясно. Освен че е бил някаква утрепка в Тракия, "без причина".
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 2 Отговор
    УБИЕЦ
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 2 Отговор
    при соца за убийство даваха смъртно наказание
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "Шматката":

    Не разбрах??Куршума знае ли,кой е антимафиот???
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    това е ДЕТЕ бе
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 0 Отговор
    БОГ да прости ДЕТЕТО МИР на ДУШАТА му
  • 21 Бацо Гацов

    37 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гацо Бацов":

    Това даже е излишно да го споменаваш. Като имам предвид МВР- означава ЦЯЛОТО МВР..от-до-от чистачката на РПУ-Чапръчане, до Първия зам. министър, всички служби и службички..ОТ-ДО. Това е подслон на недоказали се избушляци, които в реалния живот на вързано куче хляб не могат да дадат. Това, което излиза от тях са единствено крадци, убийци и престъпници. Да крадат и изнудват гражданите- на това ги учат, това за тях е начин на живот, а не служене на закона. За такива, особенно за служителите на МВР присъдите трябва да са тройни.

    Коментиран от #40

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бацо Гацов":

    МВР трябва да се реорганизира както стана в ГРУЗИЯ
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 2 Отговор
    тоя не е АНТИМАФИОТ а престъпник мутра убиец

    Коментиран от #26

  • 24 ПазарЖик

    13 2 Отговор
    Да идва за булка.
  • 25 Баничар

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "Шматката":

    Никакъв антимафиот не е тоя пocepko, вземи му служебният пистолет и ще се подмокри само като му скръцнеш със зъби.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 4 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Убийци, психопати, психясали убийци. Психопати.
  • 27 Радо

    20 2 Отговор
    Рашкооов,тоя палячо е трябвало да бъде уволнен дисциплинарно още преди 3години.. Вярно,тогава хунтата беше на власт,но все още си министър и можеш да го разкараш на момента...
  • 28 Домати с лук

    29 1 Отговор
    Поредия случай показващ, че МВР трябва да претърпи тотална реорганизация. Не може в МВР постоянно да се разкриват наркотрафиканти, рекетьори и какво ли още не. Зора е да влезеш в системата и тя те носи до пенсия, стига сам да не се издъниш като тоя. Иначе е пълно с некадърници, на които ако размениш обувките не могат да си ги обуят.
    Колко пъти се правеха уж реформи в МВР, но никой не закачи кадровия състав. Сменяха се имена и табели: регионални дирекции, областни дирекции, отделите станаха сектори, отделенията - служби, петолъчките по пагоните се смениха с ромбове и ред щуротии от тоя род, и толкова. Колко нови дирекции цъфнаха към министерството, нови кадри, нови кабинети, нови коли, и какво има на среща. Ми колко генерали се излюпиха, по-вече от полицаите. Генерали, които едно решение не могат да вземат и се оправдават с редовите полицаи.
    Такъв министър като Бойко Рашков не е имало в МВР.
  • 29 112

    7 7 Отговор
    Не закачайте полицая, защото може да е бъдещия премиер от ГЕРБ

    Коментиран от #30

  • 30 дейлайт

    13 1 Отговор

    До коментар #29 от "112":

    Със радост искам да го видя на бесилото.
  • 31 М а н а ф о глу

    23 0 Отговор
    Случая е поредното доказателство за това какво е МВР. Ако погледнем 30 години назад, то няма престъпление в което да не участва или бивш или настоящ служител на МВР. Още в първите години на прехода тази структура бе оставена на самотек като първо не бе деполитизирана а оставена недосегаема до ден днешен.Преди за провинили се служители имаше специализирана прокуратура и съд от които ги беше страх. Днес обаче тези структури са превзети и се контролират от престъпници облечени в постове и униформа. Прокуратура, съдебна система и управляващите услужливо си затварят очите, може би поради страх или по скоро контролирани от същите престъпници, за безобразията в системата. Кадърен човек попаднал там или бива купен, смачкан а често и убит от мафията и нещата продължават. Трябва радикална смяна на закона за МВР и реорганизация на системата. По възможност това трябва да се направи от нови хора и външно ръководство за да се оправят нещата.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Отвратен

    14 0 Отговор
    Нека медиите разпространят снимки на полицая УБИЕЦ. Престъпник в униформа.
  • 34 Истината

    14 1 Отговор
    Тук нямa никaквa нeпрeдпaзливocт.Тoй умишлeнo e кaрaл c мнoгo прeвишeнa cкoрocт в нaceлeнo мяcтo,прeдприeл e нeпрaвилнo изпрeвaрвaнe в нacрeщнoтo движeниe и e нaпрaвил oщe eднo нaрушeниe нa ЗДП кaтo e нaпрaвил изпрeвaрвaнe нa пeшeхoднa пътeкa.Зaтвoр минимум 25 гoдини!
  • 35 Жоро

    12 0 Отговор
    МВР убива деца и покровителства организираната престъпност и корупция не ви ли стана ясно вече защо сме най бедните. 5000 лв. А ако не беше от МВР вече щеше да е в ЦСЗ
  • 36 Гост

    1 5 Отговор
    Напълно споделям упреците на всички тук. Но все па и той е човек, убил е дете, макар и по непредпазливост. Животът му е белязан завинаги. Много хора не биха издържали на такова напрежение
  • 37 милиционерите

    8 0 Отговор
    бивши и настоящи са в основата на 80% от проблемите .Те кандидатстват за работа в полицията,за да не работят нищо и там много бързо се ,,отварят,, за далаверите.Изведнъж от тъпаци които не стават за нищо се превръщат в незаменими ,,величества,,.
    ,,Прост народ,слаба държава,,

    Коментиран от #38

  • 38 Гената

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "милиционерите":

    Така е, но по отношение питбула без намордник е абсолютно прав. В доста държави тия породи са забранени за отглеждане, но тук е пълно с хилави комплексари, които допълват самочувствието си с някой зъбат "любимец". Почти сигурен съм, че въпросният младеж, скрит зад питбула се е направил на мъж пред гаджето си. Инак, за убийството на детего тъпия ченгесар да си излежи ефективно 6-те години и то в най-циганския зандан. После пак ще се заяжда, но с траверсите по Лъвов мост !
  • 39 незнайко

    1 0 Отговор
    Който не може да прави нищо друго и няма достатъчно ум в главата става полицай . Естественно такива хора незнайно защо са доста атлетични . Природа какво да направиш ?
  • 40 Министърът

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бацо Гацов":

    Да подава оставка! Министърът на вътрешните работи. Ако работеха работата си щеше да има контрол. А те имитират народния съд. Е затова е така.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове