Last news in Fakti

1 Август, 2021 16:38 2 493 24

Прокопиев: Държавата беше приватизирана от частни интереси на малка група хора

  • иво прокопиев-
  • корупция-
  • мафия

ДПС се опитва да направи подмяна на случилото се в България

Прокопиев: Държавата беше приватизирана от частни интереси на малка група хора - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата подмяна е, че държавата беше приватизирана от частните интереси на малка група хора и че политиците започнаха да действат като собственици на бизнес. Не може да се каже, че този или онзи персонално е дизайнер на завладяната държава.

Дизайнерите са група от политици и съзвездия от фирми около тях. Вижте къде отиват парите и ще видите кои са бенефициентите на завладяната държава.
Това заяви в ефира на Българското национално радио Иво Прокопиев, издател на “Дневник” и “Капитал”. С тези думи той отрече да е оказвал влияние върху избора на един или друг министър в кабинет на Бойко Борисов или в служебното правителство.

Прокопиев отрече да участва в определени процеси. Острата реакция на Движението за права и свободи пък обясни с разкритията на издаваните от него медии за определени фирми, които попадат в орбитата на ДПС.

“ДПС се опитва да направи подмяна на случилото се в България и защо държавата е в състояние на естествено разпаднали се институции и обществени отношения... Тоталитарната държава винаги трябва да има враг и в мое лице те видяха възможност да си създадат адекватен по размер враг, с когото да оправдават всяка несполука, до която това порочно управление води", посочи Прокопиев.

Тоя бе категоричен - имената в бъдещия кабинет са важни, но въпросът, който подлежи на дискусия и на политически договор е дали ще има воля да се формира парламентарно мнозинство за промяна.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    23 4 Отговор
    Толкова време даде всичко от себе си, и пак - нищо! И Гешев не мърда, и от Христо нищо не става! Ма то какъвто господарят, такива и слугите! И сега взеха да ти изпушват нервите, и изпълзя от сенките!
  • 2 Събудете се

    30 4 Отговор
    Прочетете поста на Валентина от Легия Антимафия, където много добре обяснява как пред очите ни се извършва поредната подмяна на Шиши с Прокопиев, или на ДПС с ДБ. Не бъдете наивни, не протестирахме, за да сменим болните амбиции на един олигарх с тези на друг. Всичко е пред очите ви, просто трябва да погледнете.

    Коментиран от #6, #14

  • 3 Сссс

    26 2 Отговор
    Тоя изпълзя откак жълтопаветниците се взеха на сериозно с 34 гласа! Толкова не се е изказвал за 12 години. А вземи се скрий, че ти също си от тези, за които говориш.
  • 4 Явно

    22 4 Отговор
    ДБ доста се поизложи, щом се наложи и бащицата да излезе в медиите!
  • 5 Георги

    21 3 Отговор
    И сега искаш тая група да се замени със твоята нали, чрез твоя слуга Алф ( Христо Иванов)!
  • 6 Не спете

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Събудете се":

    Същите похвати на ДПС и Пеевски се използват в момента от ДБ и Прокопиев. Изнудването, извиването на ръце, медийните атаки. Всичко е 1 към 1. Двама човека контролират медиите в България. Едните са на Шиши, другите на червенобузестия, а който контролира медиите, контролира и дневния ред в страната.
  • 7 Фен

    20 1 Отговор
    А червенобузестият е под крилото на Сорос, та затова и се изявява в братското БНР при Силвия Великова! Всичко почна да става толкова прозрачно....

    Коментиран от #12

  • 8 Испански

    27 0 Отговор
    Прокопиев, ти си от тази група която приватизира част от държавата.
  • 9 Бойкикиев

    1 10 Отговор
    Прокопов премиер!
  • 10 БОЛШЕВИК

    22 0 Отговор
    И тоя за разследване, затвор и конфискация, както и за всички подобни нему олигарси и престъпници!

    Коментиран от #17

  • 11 Васил

    22 2 Отговор
    Кой го казва човека на който му бяха подарени милиони. Прокопиев ти си за затвора
  • 12 Демократка

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "Фен":

    Тежка битка се очаква между олигарсите Пеевски и Прокопиев - евро-атлантическите имами срещу соросоидните грантове, еднакво вредни за България!
  • 13 АМОН

    8 4 Отговор
    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ИВО!!

    НЕЩАТА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА, ЧЕ НА НИКОЙ ДОРИ И ПРЕЗ УМ НЕ МИНАВА КАК ТЕЗИ МЛАДИ И ОПИТНИ ХОРА ЗАСТАНАЛИ КАТО МИНИСТРИ В НАСТОЯЩИЯТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ СЕ РАЗПРАВИХА НАБЪРЗО С ЕДНА СИСТЕМА В КОЯТО ПОРЦИИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯХА ОТ НЯКАКЪВ ДРЪНДАРСКИ ЦИГАНИН И СТОЯЩИТЕ ЗАД НЕГО ДРУГАРИ.

    Спряха крана на ББР за банките хранилници на тази олигархична структура и те нададоха вой като гладни ЧАКАЛИ!!

    ДРЪНДАРСКИЯ ТЪПАНАРИН реши, че е по голям дявол от американците и ще прави с ББР каквото той каже.

    СОРИ ТЪП СЕЛЯНИНО,

    Системата СУИФТ за превод на пари не е в БЪЛГАРИЯ , а в САЩ.
    Там управлява чичко СОРОС, който има ограмно желание да те обезкости.

    ПЪРВАТА ЖЕРТВА БЕ ДЕБЕЛИЯТ И НАЛОЖЕНИТЕ САНКЦИИ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ С КОИТО БЯХА БЛОКИРАНИ СМЕТКИТЕ НА ТЕЗИ СЕЛСКИ КАВАЛИ.

    СЕГА ДЕБЕЛИЯ ЩЕ СЪДИ НЕЗНАЙНО КОГО И ЩЕ ДОКАЗВА , ЧЕ Е МОМИНА СЪЛЗА!!!
    Българския съд ще те покаже , че си АНГЕЛ НЕБЕСЕН , но няма да може да ОТБЛОКИРА СМЕТКИТЕ ТИ наложени в сървъра намиращ се в САЩ , а не в банановата република наречена България.

    ДЕБЕЛ СИ И СА ТИ КЪСИЧКИ РЪЧИЧКИТЕ ШИШИ.
    СОРОС вече те е притопил.
    Ходи като нямаш работа да доказваш, че не си негър.
  • 14 АМОН

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Събудете се":

    КЛИН КЛЕНА ИЗБИВА.

    ДПС ПРЕДСТАВЛЯВАНО ОТ ШИШИ И СТОЯЩИТЕ В МИМАНСА ТИПОВЕ КАТО ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН И РАЗНИ ТАМ АГЕНТИ КАТО ТОЗИ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ , А Е ШЕФ НА ДЕМИРБАНК Е ПРИКЛЮЧИЛ.

    СМЕТКИТЕ В САЩ СА БЛОКИРАНИ , А СИСТЕМАТА СУИФТ НЕ ГИ РАЗПОЗНАВА.
    Е КАКВО ДА ВЗЕМА ДА СКОЧА И ДА СПАСЯВАМ ДОГАН , ФУАТ ГЮВЕН, ШИШИ, ДОМУЗА И КОВАЧКИ ОТ ИВО ПРОКОПИЕВ И СТОЯЩИЯТ ЗА НЕГО СОРОС ЛИ?!!

    ЗА МЕН ИЗОБЩО НЕ Е ВАЖНО КАКВА ЩЕ Е КОТКАТА КОЯТО ЩЕ НАЛОВУВА ТАЗИ ДЕПЕСАРСКА ИЗМЕТ.

    ВАЖНО Е ДА ИМА ПРОМЯНА ПЪК МАКАР И ИЗВЪРШЕНА ОТ СОРОС И ХОРАТА МУ.
  • 15 Гената

    2 5 Отговор
    То е ясно, че кабинет се реди в закътана, луксозна обстановка. Пак е добре, ако е в иматите на Прокопиеви, а не на "Росенец", или в банкянски зайчарник !
  • 16 2427

    6 0 Отговор
    Ситуацията е такава, че Пеевски и сие, от една страна, Прокопиев и сие, от друга си ги мерят, а ние ходим на избори.
  • 17 Двеста милиона

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "БОЛШЕВИК":

    Му запорира Цацаров. Гешев го разследва за приватизацията на Каолин и Винпром Дамяница.
    Но Гешев започна са воюва на на много фронтове и затова е неудобен най вече на Прокопиев.
    Много пари даде същия За предизборни билбордове….- милиони. Христо Иванов бе на всеки километър и затова са алчни за министерски постове. Единия ден казват не искаме а на другия предлагаме икономическия финансовия които всъщност Прокопиев си ги е избрал и Радев ги е назначил.
    Те си и признаха - това са техните министри.
    Горкия а Радев толкова му се искаше , да назначи най доброто правителство а то …. Най силните министри , били на ДЪ БЪ…..
    Бойко Борисов си призна, че и половината от неговите най силни ресори министри са на ДЪ БЪ.
    Значи Иво от Разград не минава през входа на управлението а винаги минава изотзад…..
    Последния път през и зад Радев
  • 18 Хаха

    4 0 Отговор
    Каза човека със запорирана яхта,която караше през това време
  • 19 Be_google, жив и здрав съм :)))

    5 0 Отговор
    Олелеее, и ти ли бок..к си бил репресиран от герберската хунта?!? Е не, няма шанс за България ако прокопи и такива като него са и с новата власт.
  • 20 Gowo

    0 3 Отговор
    И така.....Шиши знаем какво държи И кой него държи за топките Знаем , доказано категорично чии интереси обслужва и кой е гърбът му Но за Прокопиев Извинете драги .Само слухове и че бил собственик на два вестника.И тоя ли прояде държавата.Тоя ли ни набута в блатото Ще кажете...Той е част от всички.Кои всички ?Вече вкарахте в затвора поне частица от тия всички Та се захванахте с последния.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 видинлиика

    1 0 Отговор
    Няма що открихме топлата вода, то това стана ясно още 1990 година и следващите няколко години, това беше ''смисъла'' на промените и така наречената демокрация.
  • 23 Мартин

    1 0 Отговор
    България наистина беше приватизирана от частните интереси на малка група хора! Сред тези хора са Ахмед Доган, Бойко Борисов, Васил Божков, но и фараон Цветан Василев, Иво Прокопиев, който също получи активи от приватизацията за жълти стотинки!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове