Last news in Fakti

4 Август, 2021 09:10 3 602 23

Христо Проданов, БСП: До края на деня всичко за хората на ИТН ще излезе наяве

  • христо проданов-
  • бсп-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • проектокабинет

Днес на заседание на Националния съвет ще се вземе съответното решение за по-нататъшните действия на левицата по отношение на проектокабинета на "Има такъв народ"

Христо Проданов, БСП: До края на деня всичко за хората на ИТН ще излезе наяве - 1
Кадър: БНТ

"Лицата, които са представени в проектокабинета на "Има такъв народ", са непознати. Не мога да коментирам хора, които не познавам, но не съм изненадан, защото в крайна сметка "Има такъв народ" това заявяваха, че ще предложат такива хора, които не са се занимавали с политика и горе-долу това направиха." Това заяви в сутрешния блок на БНТ зам.-председател на ПГ на "БСП за България” Христо Проданов.

Днес на заседание на Националния съвет ще се вземе съответно решение за по-нататъшните действия на БСП.

"До края на деня всичко за тези хора ще излезе наяве. Знаете активността и на медии, и на анализатори. Ние също се интересуваме от личността на тези хора, от тяхното минало, за нас е важно те да са с безупречно минало и да са професионалисти в сферите, в които са предложени да участват да провеждат политиката на едно евентуално бъдещо правителство", коментира Проданов.

Той допълни, че са намерени общите между двете партии неща, вече има представен състав на кабинета, другото, което държат от БСП - е да има политически акт, документ, политическа декларация или нещо друго, в което ясно да се поеме ангажимент за провеждането на конкретни политики.

"Ако това не се случи най-вероятно Националният съвет няма да ни даде санкция да подкрепим такова правителство, защото ние практически в тези разговори не участваме за съставяне на коалиция, ние участваме в тези разговори за подкрепа на определени политики, И ако това правителство гарантира, че ще изпълни тези политики в обозрими кратки срокове, евентуално ще дадем такава подкрепа. Ако то не се заеме с такъв ангажимент, ние нямаме основание на какво да дадем тази подкрепа", обясни зам.-председателят на ПГ на БСП.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    39 2 Отговор
    Значи до края на деня може да изплуват още шнорхели.

    Коментиран от #4, #10, #15, #21

  • 2 Ташо

    21 19 Отговор
    Не го усуквай,другарю.Кристално ясно е,че ще подкрепите цигуларя.
  • 3 Българин

    14 23 Отговор
    Какво ще излезе наяве?Че са Кремълски подлоги като вас?То понеже не се знае.Ха ха!

    Коментиран от #12, #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кандидат

    36 0 Отговор
    Премиера е много успял. За 10 години е продал минимум 300 бр. бански, очила и плавници :D

    Коментиран от #13, #16

  • 6 Няма тайни

    26 0 Отговор
    В България останахме само братовчеди и роми, няма начин да не се знае всичко.
  • 7 El pepi

    33 1 Отговор
    Вчера дори не намалиха заплатите си и не ги замразиха дори?!
  • 8 Пич

    17 0 Отговор
    Знаеме вече , че барон фон ШнорхелсКауфен , от снощи е вписан в регистъра по хералдика... Знаеме и за масонския списък... За Тея министри , които ги хващаха с въжета по горите , знае ДС...
  • 9 Честита Ви тройна коалиция!

    19 7 Отговор
    Учиндол-Крушовица-Дръндар
  • 10 мислещ

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Те изплуваха, освен сикаджия, има и един сертифициран соросоид (Бивш "Реформатор"...ама сега по ДБ се плюе, че са соросоиди, докато чалгарите си ги прибират, че и правят министерство на циганите, което по дефиниция ще си е соросоидно. А някаква чалгарска калинка си била изтрила пост с нападки срещу Сорос...явно не е получил навреме инструкциите да си знае кои са му господарите), и други все "лицеприятни" факти.
  • 11 ПРОДАНОВ

    9 0 Отговор
    НЕ ДЕЙ ДА ПЛАШЕШ ЛЪВОВЕТЕ С ПАРЧЕ МЕСО ОТ МЛАДА ЗЕБРА......
  • 12 изидорус

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Що дири сороснята с кремълските подлоги тогава?Ммм?!
  • 13 ЩО БЕ

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кандидат":

    СТАНИШЕВ И ТОЛКОВА НЕ БЕШЕ ПРОДАЛ, ПЪК УПРАВЛЯВА ЧЕТИРИ ГОДИНИ......КАТО ЦАРЯ ГО ПОДПИРАШЕ ОТЗАД
  • 14 ПРОДАНОВ

    4 7 Отговор
    НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯЙ КАТО ЧЕ...Я НА ПЕСЪК.....И БЕЗ ВАС ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО...С ТИЯ 36 МИЗЕРНИ ДЕПУТАТЧЕТА СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА
  • 15 Д-р Хаус

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Ало, Проданов!! Я се поинтересувайте от мераклията за Министър на здравеопазването Д-р Силви Кирилов на кои ГОЛЕМИ БОЛНИЦИ е бил Директор?? Да не би да са същите със милионите задължения,докарани до фактически фалит??
  • 16 Абе

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кандидат":

    вие какво искате,човека е бил е в реалната икономика,така да се каже!Шнорхели ,банани ,ципура важното е алъш верша да не спира.
  • 17 Механик

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Кремълски подлоги викаш?
    И що тия подлоги са възпитаници на харвард и пр. соросидни центрове?
    Той и Бойко беше кремълска подлога и за това купи на хартия самолети от САЩ, при това по възможно най-губещият начин? И Цветан Цветанов беше путинист, па ходеше в сащ на молитвени закуски, а сега е в някаква "атлантическа" структура?
    Абе, вие сте като навит грамофон, бе! Едно и също повтаряте като премалели.
    Няма тука кремълски подлоги! нали ги изловихте сите руски разузнавачи? Всичките са американски/израелски подлоги. Това е сигурно!
    И утре като те избримчат с маската на устата, заключен вкъщи, пак викай че путин и Боширов са виновни!
  • 18 Сатъра на Хана

    7 1 Отговор
    Кака Корналина ще я закопам на плажа в Бен Гарден Тунис ако
    гласува за Правителството на Дългия Глист ....
  • 19 48485599

    10 1 Отговор
    ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОВА ФАЛШИВО МЕРОПРИЯТИЕ НА НДСВ ДПС И ГЕРБ, ОСВЕН ЧЕ ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ КАТО ПАРТИЯ ЩЕ СЪСИПЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
  • 20 SIMO

    9 0 Отговор
    Жaлки cтe бe БCП.И oт aлчнocт нe виждaтe чe прaвитeлcтвoтo e нaрeдeнo oт Кoзяк a прeмиeрa e eдин хaхo oт "Aлo измaмницитe".Тoзи кaбинeт нe бивa дa бъдe дoпуcкaн дo миниcтeрcки cъвeт.Дoceгa ни ръкoвoдeшe eдин мутрoтъпaк oт джипкaтa a ceгa щe ни ръкoвoди чaлгaпрocтaк oт кaнaпeтo.Тoвa нe e държaвa.
  • 21 Оракула

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    БСП , няма право на грешки, ако те искат,
    да бъдат партия на промените ,
    то те трябва да устояват ,
    твърдо и ясно социалната политика ,
    която
    те усилено искат да защитават !

    Със показаното "НАЛАГАНЕ НА МИСЛЕНЕ" ,
    от ИТН ,
    "тотално подчинение" на техните условия,
    "монолог ", без каквато и да е форма на диалог,
    едва ли има такива луди в БСП ,
    КОИТО ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ?
    И загубят и малкото,
    което е останало, като тяхен електорат!
    Нови избори , са най-добрия вариянт за
    демократично- мислещите партии!
    Слави Трифонов го изби на Диктаторски фасони ,
    още преди да са избрани да управляват?
    Представете си, на какво ще са способни,
    за да си наложат, Ината от ИТН!
    А на Слави Трифонов сметката,
    ще набъбне с още 4 милиона лева?????
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Конник

    0 0 Отговор
    Другарю комсомолец и ние искаме да знаеме вашто безупречно минало.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове