Last news in Fakti

27 Август, 2021 10:19 2 428 32

Бабикян: Сложна задача е БСП да бъде обединител

  • арман бабикян-
  • ибгни-
  • бсп-
  • трети мандат

Ако трябва да сме почтени, БСП доскоро също беше неприемлив вариант за разговор, коментира депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Бабикян: Сложна задача е БСП да бъде обединител - 1
Снимка: БГНЕС

"БСП да бъде партия обединител е сложна задача, с която Президентът натовари Корнелия Нинова и водената от нея партия. Не мога да гадая за успеха и неуспеха", каза за БНР Арман Бабикян, народен представител в 45-тото Народно събрание от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ и от 46-тото Народно събрание от коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме!"

По думите му за първенство и състезание на политически идеи е "безсмислено да се говори".

"В края на краищата важно е какво е направено и какво се е получило. С номерчетата също няма да се получи, защото представете си четири политически сили подкрепят Румен Радев, всички ли ще бъдат с един и същ номер", допълни в предаването "Преди всички" Бабикян.

Той потвърди, че партия "Изправи се.БГ. Ние идваме" категорично не желае да участва в преговори с ГЕРБ и ДПС.

"Това е така - нещо, което сме казали съвсем ясно още от началото. Мисля, че го казаха и хората на площадите още миналата година, така че няма спор в това отношение. Въпреки че, ако трябва да сме почтени, БСП доскоро също беше неприемлив вариант за разговор. Когато преди месеци адвокат Николай Хаджигенов заяви, че ще се наложи да водим разговори и с БСП, защото няма как да се оформи мнозинство за управленска коалиция, той беше зле разбран и след това и атакуван за това свое изказване, включително и от наши партньори в коалицията".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 4 Отговор
    Бабикяне,що се правиш че не ме познаваш бе!

    Коментиран от #6

  • 2 Българка

    21 2 Отговор
    Още по сложна задача е вашата продажна партия да е обединител.

    Коментиран от #14

  • 3 тулупов

    26 1 Отговор
    Абе вие ли сте прости или народа го мислите за такъв?
  • 4 Меги

    32 3 Отговор
    БСП се държат най-адекватно. Вашата партия е от 3 дрънкащи жени и двама мъже злобари.
  • 5 Раданч Татлъту

    12 12 Отговор
    Aаааааа,ше се обедините ве!Марксисти и Велики народни въстанници-Туше!🐪🐷🙉🐷🐪👍

    Коментиран от #10

  • 6 Раданч Татлъту

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И ти ле си Велик въстанник?🙉🙉🙉
  • 7 Ужас

    18 1 Отговор
    Бабик кои умници са гласували за Вас Потрес е Затова България ще затъва все повече и повече
  • 8 Ужас

    13 1 Отговор
    Бабик кои умници са гласували за Вас Потрес е Затова България ще затъва все повече и повече
  • 9 SH BG

    14 7 Отговор
    Който не се обедини с БСП, на следващите избори ще изпадне извън борда или ще бъде опозиция...!!!

    Е те така стоят нещата...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #12

  • 10 9 9 1944

    3 12 Отговор

    До коментар #5 от "Раданч Татлъту":

    Какво мислиш за болшевишките паметници в България?

    Коментиран от #13

  • 11 ЩО ПЪК НЕ

    7 11 Отговор
    ЩО ДА НИ МОЖИ ЗНАЯТ КАК СЕ КРАДЕ САМО ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНАТ ДА СА ТОЛКОВА АЛЧНИ И ДА ПОЧНАТ ДА ДЕЛЯТ С ДРУГИТЕ РАДЕВ ЩЕ ВОДИ СМЕТКИТЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЗА ДА НЕ ГИ ХВАНЕ ГЕШЕВ
  • 12 АДЕ БЕ

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "SH BG":

    ИЛИ ОБРАТНОТО /ТИ ДА НЕ СИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ПЛАНЕТА

    Коментиран от #18

  • 13 Раданч Татлъту

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "9 9 1944":

    Мисля,че са паметници!Убави или лоши са ЧАСТ от Историята!НО преди болшевишките паметници,требе се съборят пирамидите в Египет и всички паметници в Италия!Не вервам фараоните и императорите да са биле либерални демократи!😎🥳👍
  • 14 Българка

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Не си присвоявай името на чужд ник! А ДБ и ИСБГНИ са партиите на протеста в НС! Те са за реформи и промяна, но Слави и ИТН след като си присвоиха чужди заслуги, излъгаха и подведоха стотици хиляди избиратели и продадоха на сараите демокрацията
  • 15 mi6osp

    16 1 Отговор
    За БСП да бъде обединител е сложна задача, за ИБГНИ- невъзможна.
  • 16 да ама

    12 0 Отговор
    Хлътване , хлътване , хлътвате всички Бабикян . Доведохте се хванати за ръчички , ама не в оня смисъл , до ръба на урвата и май ще направите смела крачка напред , така го видя аз .
  • 17 5577

    13 2 Отговор
    И преди изборите и след никой нищо не предложи за управление на България. Само герб да се махне, Ма как? С деструктизъм не става. Всички очакваме да направите нещо по добро за хората. А то става по зле. До последно итн се колебаеха за състава на правителството от безидейност. Нито преди изборите нито след са имали намерение да управляват дори един път не са излезли в свободен текст в нормална медия да кажат какви намерения имат. Всичко се крепи на ореола създаван на Слави десетки години от сценаристите. Глупава история, която децата ни с усмивка ще четат в учебниците по история.
  • 18 SH BG

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "АДЕ БЕ":

    Те даже и "простите", дет ги морите и унищожавате с демокрадцията от нам си колко демокрадски години Ви разкриха...!!!

    Така че който иска да живее нормален и спокоен живот ще направи правилния избор, и ще предпочете този който ще му го подсигури...!!!

    А това не сте психодесните и мутромилиционерогерберастите...!!!

    Дааа...!!!
  • 19 Бивш канадец

    10 1 Отговор
    Докато се държите като орел, пак и щука, така ще е. Ми погледнете навън, а? В Израел осем партии с коренно противоположни възгледи - включително ислямистката палестинска партия се обединиха, да са свалят от власт Нетаняху, и сега спокойно си управляват в коалиция! Почти в цяла Европа управляват коалиции! Да, ама вие тук не сте чели какво пише над вратата на НС, и всеки сърпа чергата към себе си! Толкова ли искате да върнете Тулупа на власт, а?

    Коментиран от #26

  • 20 ами

    8 1 Отговор
    Като я докарахте до тук не разбирам защо да не е БСП , е не баш обединител , но предлагаща реална възможност да бъде съставено редовно правителство.
  • 21 1100

    8 2 Отговор
    На БСП, трябва да се даде възможност да съставят Правителство.Във всички страни партиите са две/понякога три-четири/.Според комунистическата партия ГЕРБ/там всички са комунисти, деца и внуци на БКП/БСП/,БСП ,няма право да направи Правителство.Остатъците от СДС също са бивши БКП, с много малки изключения.ДПС ,всички са от ДС/и от сегашните служби за сигурност/.Да България също.В ИТН, също има бивши комунисти и основно тази партия е зависима от ДПС.До сега ,от създаването на Шоуто на Сл. Трифонов и партия ИТН, НИКОГА не са критикували и заклеймявали ДПС.Герб заедно с комуниста Бойко Методиев Борисов,също подкрепят ДПС.Е, тогава на кого да вярваме?!На ибрикчията Б. Борисов или на чалгата на Слави ,или на другите партийки ,също с ляв уклон.В света,вече не се гледа ,кой е ляв и кой десен ,а има значение нацията, вярата/православни и католици/,ценности като обичаи,дипломация,договори, образование, икономика и селско стопансво, армия.Особено важно е запазване на целостта на страната, граници, и недопускане много вредните теории/всичко лошо идва от пропадналите сащ/,за ЛГБТ,Джендъризма, многополовост, отричане на семейството от мъж и жена и деца от тази връзка.Няма по-престъпна идеология ,,която идва от противните сащ.Резултат-талибани, убийства, изнасилвания ,наказания според Шериата.Сега на нашата граница ,ще има афганистанци.Ако Предателя Б. Борисов, не ни беше продал ,като ряпа на тъпите сащ и не се кланяше на нашия враг Турция /Ердоган, нямаше да сме в това,
  • 22 1100продължение

    7 2 Отговор
    Ако Предателя Б. Борисов, не ни беше продал ,като ряпа на тъпите сащ и не се кланяше на нашия враг Турция /Ердоган, нямаше да сме в това, без изход, положение.Ето затова Герб и Б.Борисов са за затвора-всички без изкючение.А БСП, трябва да съставят Правителство.Има и изход-избори през есента,което е 100% вероятно,ако никой не приеме Правителство на БСП.

    Коментиран от #28

  • 23 5577

    4 6 Отговор
    Грамотен коментар. Обичаш да четеш. НО. Продължавай да четеш и погледни към историята. Кога БСП народа име дал власт и те са направили нещо хубаво. От 90те са икономическа структура без политически идеали. Не изповядват никаква политика освен икономическата. По десни са от десните пък афишират лява политика. Дойдат ли социалните показатели се понижават. И днешните времена са показателни.
  • 24 Левски Карлово

    6 1 Отговор
    Ей дядокян,твърдо против съм ти да участваш в управлението на България.Твоята родина майка коя е???
  • 25 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Ами обади се на Никол Пашинян,той може да е вашият обединител след като успя да вкара Армения в Азербайджан.
  • 26 Посетител

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Бивш канадец":

    Явно да! Тук всички се имат за "Кой е по-по-най?!" и не могат да се разберат кой да води бащина дружина! Егото голямо...
  • 27 Уйке

    7 0 Отговор
    А кой бе Бабикян? Хаджи Генов с Мая и Дончева ли? Хр. Иванов и Атанасов ли? Хайде вгледай се по внимателно в тези лица и кажи честно кой от, и с какво тях е по-добър от Нинова, Зарков Вигенин!
  • 28 1001 нощ

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "1100продължение":

    Много хора сънуват,че и продължават да бълнуват как хора ,които в собствените си партии се карат като кучета и котки,могат да се обединят за доброто на България.Ами радвайте се и празнувайте.Нали "свалихте"ГЕРБ от власт.Ама нещо не ви е кеф.Що така?!Ами да ви кажа‐-защото вашите избраници са некадърни. И защото само със злоба не става.Трябва и АКЪЛ.И РАБОТА.Лошото е,че объркахте цялата държава.
  • 29 Васил

    1 0 Отговор
    Не се коси Бабикян за тебе това е последният влак.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ЗИДАРО МАЗАЧ АМБИКЯН - СТРОИТЕЛ ХИМИКЯН --АЙДЕ БЕ ---ТОЧНО СА КАТО--- НЕД ОУ БИТИ ЕВРЕИ !!! БАМБУКЯН -НЕ ДОК ЛАН И СИЕ !!! АМИ АКО НЕ БЯХА КАЗАСЯН И ХАЛВАДЖИЯН - КАКВО ---ТЕП АНЬЕ НА ХАРПАЦУМЯН И БАМБУКЯН !!!!!!!!!!!НЯМА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МАТЕРИАЛНИ БЛАГА ОТ ЕВРЕЙСКИ И АРМЕНСКИ ПРОИЗХОД ОТ ПРИЮТЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯТА НА ХАН АСПАРУХ !!!!!!!!!!!!
  • 32 Бабикят, говориш, като типичен Арменец!!

    1 0 Отговор
    Мандата е в БСП, имат право да разговарят с Който си пожелаят!! Обединител не могат да станат, остави ги да "тупат топката"!! ТИ КАТО Арменец винаги подозираш, че има някаква Далавера, някакъв Келепир който ще изпуснеш!ще "тупат топката" половин месец и Парламента ще работи!! Успокой се Бабикян!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове