Last news in Fakti

28 Август, 2021 11:15 11 501 151

Явор Божанков: Трифонов с едно изречение върна Бойко Борисов на бял кон

  • бсп-
  • явор божанков

БСП е длъжна да проведе тези преговори

Явор Божанков: Трифонов с едно изречение върна Бойко Борисов на бял кон - 1
Снимка: БГНЕС

В това интервю от вчера Слави Трифонов с едно изречение ни прати директно на нови избори – без преговори, без усилия за съставяне на правителство. Г-н Трифонов към трите кризи – COVID, инфлационна и мигрантска, добави и четвърта криза – парламентарна. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия народният представител от БСП Явор Божанков.

,,Водят се някакви други разговори – не в парламента, не пред камерите и там е заключено разковничето от провала на тези преговори. Държа да се каже какво е станало, за какво са се договорили. В това интервю трябва да попитаме знае ли президентът Радев за тези преговори за двамата му министри (Кирил Петков и Асен Василев – б.р.) в офиса на Трифонов. Защото Христо Иванов и Мая Манолова не са споменавали за такъв разговор. Как демонтираме управление на задкулисието? С шушу-мушу ли?'', коментира още Божанков.

БСП е длъжна да проведе тези преговори, но предвид ситуацията ще трябва да се свика колективният орган на партията, за да се реши какво ще правим оттук-нататък. Но Бойко Борисов отново вече е първи по рейтинг по последни проучвания и той се завръща на бял кон, прогнозира социалистът.

,,Трифонов изкара другите виновни, защото било като в любовта. Твърди, че БСП не сме подкрепили кабинета му, а то реално нямаше гласуване на проектокабинета му, защото те си го оттеглиха сами. По всичко изглежда, че някой упорито не иска да има редовен кабинет'', допълни Явор Божанков.

По думите на депутата заявеното вчера от Трифонов, че в следващия парламент трябва да бъде излъчено правителство "на всяка цена" означава, че в тази цена може би ще влязат вече и ГЕРБ, и ДПС и попита защо в рамките на това Народно събрание не е бил излъчен кабинет "на всяка цена".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герб

    73 27 Отговор
    По-скоро на бел жип.

    Коментиран от #31, #54

  • 2 Професора

    130 34 Отговор
    Учиндолеца е еднокнижник също като Боко нищо не може да ги върне!

    Коментиран от #40, #46, #55

  • 3 ПЕНЦИОНЕР

    38 133 Отговор
    БОЖАНКЕ ,ТИ СА БЛАГОДАРЯЙ ЧИ КОНЯ Е БЯЛ ...ТУЙ ЗНАЧИ ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА СИЧКИ ....ЦЕНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНАТ , САМО БОЙКО ГО МОЖЕ !!!!! ...ОТ 3 МЕСЕЦА СТЕ НА ВЛАСТ И НИ НАПРАИХТЕ ПРОСЯЦИ...СЪБИРАМЕ СЕ И ПЛАЧЕМ ОТ ГЛАД И МЪКА ...ЗАЩО????????????????????????

    Коментиран от #22, #58, #150

  • 4 Гост

    53 50 Отговор
    Яворчо шефката ти явно не ти споделя всички малки мръсни тайни от живота на бг политиците...
  • 5 БОЛШЕВИК 🌟

    56 32 Отговор
    Всички сте едни и същи тикви, толкова неспособни, алчни и крадливи типове. Дано се намерят нови хора и нови партии които да влезнат в следващия парламент!

    Коментиран от #10, #41

  • 6 Tрикси

    121 17 Отговор
    Вчера освен грозни гримаси от Славчо друго не се видя!
  • 7 истината

    132 21 Отговор
    Трифонов е поредния селски тарикат, заучил няколко клишета и върти само около тях, защото нищо умно не може да роди мозъка му. Поредният галош след Борисов. Няма спасение за България от болните амбиции на простаците, които натискат в тинята всякакви наченки на малкото интелигентни хора у
    нас, които искат да извадят страната от блатото.
  • 8 ПСР

    87 10 Отговор
    Да,учиндолецът се изказа снощи.Правителство няма да има-отиваме на поредните Избори.Кааква е логиката и смисълът-нито спомена,нито уточни.За мен,като плащащ данъци-просто поредното упражнение по харчене и на мои пари.А не че,в страната ни ги има в повече парите.
    БСП е време да се разделят с илюзиите,че нещо градивно може да се получи.Даже и без да са виновни,в случая.
  • 9 Gowo

    120 16 Отговор
    Българи.Не се заблуждавайте Слави Трифонов беше добре и преди при управлението на Бойко Методиев. Не му пука за вашето дередже.Просто го махнаха от БТВ.Взе го като лична обида И разчиства собствени сметки.Не го еня за вас.За българския народ.

    Коментиран от #34, #107

  • 10 Самоковец

    24 19 Отговор

    До коментар #5 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Ми дай нещо ти се кандидатирай, направи партия, убеди ни да гласуваме за теб. Да видим колко ги можеш нещата

    Коментиран от #23

  • 11 big

    57 20 Отговор
    Трифонов никога не е бил алтернатива на ГЕРБ! Няма и да бъде! Единствената разлика между тях е, че той е прочел повече от една книга!

    Коментиран от #17, #26

  • 12 А ми

    20 64 Отговор
    Така е когато главната роля Я играе един фатмак
  • 13 Радева зима идва

    28 83 Отговор
    Слави нищо не е върнал. Летецът с юмрук с неговата безпомощност, с неговите лъжи, с неговото правителство доведоха страната до пълна разруха - трябва да се отървем оттях за да спасим парите си в банките, да се спасим от ужасната радева зима, която идва

    Коментиран от #36, #59

  • 14 факт

    24 40 Отговор
    с тоя ли да прави слави правителство!?тоя е талибан с жълто по устата!

    Коментиран от #53

  • 15 ККК

    30 27 Отговор
    Много антипатично момченце и май е хондурас

    Коментиран от #80

  • 16 Хаха

    26 67 Отговор
    Божанков, че Трифонов е виновен и за глобалното затопляне, вече е ясно и на малките деца, обаче... Ако на въпроса "Ако Вие (БСП), ДБ и ИБГНИ бяхте подкрепили Трифонов за първия мандат сега щеше ли да има парламент?", ако отговора е ДА, то не Трифонов ви е виновен, че сега няма такъв.
  • 17 Мхмх

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "big":

    Да. 2.
  • 18 Gowo

    51 41 Отговор
    Ако българина е мъдър А той го е доказал.Гласовете от избирателите на Трифонов трябва да се прелеят в останалите партии на протеста.И така. ГРАБ ще останат отново на сухо.Просто не гласувайте за Слави .Гласувайте за другите две партии И всичко ще си дойде както е трябвало

    Коментиран от #25, #61, #149

  • 19 мдааа

    75 12 Отговор
    Снощи чухме в интервюто със Слави, напъните на един посредствен човек, който се опитва да каже нещо умно, но така и не му се получаваше.
  • 20 Радев

    19 35 Отговор
    Съжелявам експеримента не се получи ,че сега май трябва едни пари да връщам
  • 21 среднощен

    22 12 Отговор
    Слави обяви - "контра на безкоз"... От тук на сетне "политиците с много ресурс" - пак ще спечелят... Тези политици в момента са в ГЕРБ и ДПС - ФАКТ... Те могат да си позволят "широка коалиция", в която да поканят - Петков и Василев... Ако Радев е ок. - "Белият кон за Даниел Митов е впрегнат"... "Математика и анализ" - нищо повече...
  • 22 Историята

    21 5 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Отивай в градинката пред блока при другите си съратници и стига си ревал!

    Коментиран от #32

  • 23 БОЛШЕВИК 🌟

    22 7 Отговор

    До коментар #10 от "Самоковец":

    Ако си мислиш, че с гласуване ще избереш някой който да те оправи, много си се заблудил!
  • 24 Абе

    16 7 Отговор
    жалко звучи, да вадиш думи от контекста и да създаваш манипулативни коментари! Язък, че изглеждаш по умерено и интелигентно от повечето си колеги! Много паплач има в тази държава!
  • 25 Ти Да Видиш

    30 8 Отговор

    До коментар #18 от "Gowo":

    Аз ще гласувам за Мая и за Ристю те са най честните политици .СМЯХХХХ СМЯХХХХХХ

    Коментиран от #29

  • 26 Gowo

    22 19 Отговор

    До коментар #11 от "big":

    Проблемът е не Слави.Проблемът е че ДПС иска да влезе през задния ход в управлението на България.Проблем е че никому ненужното министерство по ,,ромските въпроси"е създадено. За троянски кон.В етническия мир Това е заложено от НМосква.Москва разчита на етнически мир подобен на Сърбия.Това е геополитика от която Слави многокбижника нищо не разбираИ не знае в какво игри се забърква.
  • 27 Що всички се правят на слепи?

    35 10 Отговор
    Съвсем ясно се вижда, Слави не иска да управлява! Какво още да направи за да го разбират поне тези дето са грамотни!!!

    Коментиран от #44

  • 28 3.14К

    36 11 Отговор
    Водещата от Нова телевизия беше отвратителна. По всякакъв начин се стремеше да не получи отговор на нито един въпрос. Добре,че Божанов е един от малкото в БСП, които има последователна мисъл и успя да изрази мнението си. При следващите събеседници соросоиди водещата не ги прекъсна нито един път.

    Коментиран от #48

  • 29 Gowo

    10 10 Отговор

    До коментар #25 от "Ти Да Видиш":

    Виждам че не си ангажиран.Не вкарвай интрига.Живей си в Москва.Не се е...й с българина и неговата история

    Коментиран от #47

  • 30 не съм чалгар

    23 4 Отговор
    ще гласувам за когото си искам, но няма да е за Доган, Б.Б или партия от такива о х л ю в и имащи се за всезнещи.
  • 31 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "Герб":

    Вие защо се върнахте в парламента на 02. 09. 2020 година, след лятната ваканция на парламента, а не напуснахте парламента и да се вляхте в протеста за свалянето на Боко тиквата и Гешев. Вие сте продажници, всичко правите за да си получавате парите в народното събрание, нямате достойнство и морал. Морал в политиката. А може би сте кухи лейки.
  • 32 ПЕНЦИОНЕР

    3 19 Отговор

    До коментар #22 от "Историята":

    ЕТО ТИ СИ ЛОШ ПРОТЕСТОР,ВИИ НИ СТЕ ДОБРИ ХОРА ......МНОГО МА ХОКАТИ ТУКА ,ЩОТО ГОВОРЯ ИСТИНИТЕ ОТ ЖИВОТА ...БОЙКО МИ ДАВАШЕ 1000 ЛЕВ ЧИСТО ПЕНЦИЯ И 50-500 СТИН ЛЕВА ЕЙ ТЪЙ ОТ НЕГО НА РЪКА ...ШШ..КЪДЕ ОТИВАТЕ ...А, ..НА КИНО ОТИВАМЕ НИЕ ПЕНЦИОНЕРИТЕ ...ЕИИИ !!!!!!!!!!!!!
  • 33 Избирател към

    15 12 Отговор
    А бе Божанков,с какво се различавате вие младежите ,с жълтото около устата от БСП от тия уличните протестърски партии?!С НИЩО.

    Народът български ви е избрал да четете първо преди да влезете в Парламента надписа отгоре "Съединението прави силата" и второ заедно с всички партии да намерите общия път за подобряване благосъстоянието на избирателите си.

    Мислили сте си защо на изборите на 04.04 вие изгубихте 50% от избирателите си?

    А на изборите на 11.07 ,когато изгубихте още 120 000 избиратели.
    За тях какво ще кажеш Божанков.

    Ако продължавате така ще загубите и тия избиратели!

    Запомни го,че не можете да казвате,че няма да се разговаря с някоя партия.
    Не се дръжте като малки деца!
  • 34 До кога

    13 8 Отговор

    До коментар #9 от "Gowo":

    подлият глупак христо иванов, ще си мисли, че с някоя монета на деца, ще получи нещо смислено и манипулативно, освен евтини глупави детски лъжи? Жалка работа! ДБ да наема деца за лъжи! Никаква разлика от герб!

    Коментиран от #64

  • 35 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    12 21 Отговор
    Аз ще гласувам за Кирил Петков за министър председател на България.

    Коментиран от #42

  • 36 Ам Чи

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "Радева зима идва":

    УРААА ПАК ЩЕ СТАВАМЕ МИЛИОНЕРИ ,ЗА НЯКОЙ ДЕН
  • 37 Комуниста

    29 6 Отговор
    Вчера се разбра, че Учиндолеца бил върл капиталист обаче е забравил, че е забогатял благодарение на червените пари от Мултаците!
  • 38 Дъртият ⏺⏺⏺⏺⏺1️⃣0️⃣1️⃣⏺⏺⏺⏺⏺

    8 18 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят и братовчеда и жената на братовчеда и балдъзата и мъжът на балдъзата и тъста и тъщата и гаджето на дъщерята ще гласуваме за Кирил Петков и новата политическа партия на предстоящите парламентарни избори през ноември 2021 година.
  • 39 И двамата

    9 3 Отговор
    са бити карти , селчо !
  • 40 Някой

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Професора":

    Забрави хвърчилото!И той е прочел една книга "Конникът без глава"!
  • 41 нннн

    21 4 Отговор

    До коментар #5 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Преди 12 години и ГЕРБ беше нова партия. Малкото розово прасенце голяма свиня може да стане.

    Коментиран от #85

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 абе то ама

    10 2 Отговор
    То убаво бе Яворе , Чалгаря , Тулупа , турчина , ама вас ви не виждам в схемата . При тази обстановка , при тези настроения у хората , ако едно добро представяне на избори не можете да осигурите , защо вините другите. Ами вижте къде са проблемите ви , отстранете ги и побеждавайте , сега нито Тулупа прави изборите , нито хората са настроени да им се нататрузи отново на главите. Преодолявайте предубежденията , хубаво я подкарахте сега около мандатите , добро поведение показахте , нямаше грешки , въоръжавайте се , но не само с търпение и успех.
  • 44 big

    7 4 Отговор

    До коментар #27 от "Що всички се правят на слепи?":

    Не, че не иска, а не може! Първо като политик хич го няма, нямат политики и визия. Второ, не му дават възможност другите партии от така наречения протест. Христо Иванов и Мая Манолова се изживяват за нещо хванало "пеша" на Господ, но реално здраво се държат за БМБ. При желание реално да махнат БМБ и ГЕРБ от политиката, можеха да направят някакви компромиси в името на България, но не!
  • 45 Педигрипал

    0 1 Отговор
    Много ги чаткаш нещата!
  • 46 пешо

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Професора":

    може, и още как! и някои немски "фондации" са загрижени, и едно посолство - тоже. божанков е прав - текат подмолни завери, за да се преформатира парламента в "правилния" формат. май писах под друго антрефиле за среща между финансовото минисерче, ристю и банкянския.
    не щат чорбаджиите нормална държава на тая територия! дивото е, че и популацията де факто не ще.
  • 47 Ти Да Видиш

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "Gowo":

    В какво да съм ангажиран ,с политика ли .Достатъчно книги на живота съм прочел ,за да се ангажирам с хищнни политици .А ти вервай на Мая и Ристю .А и живея във Варна не в Масква

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Gowo

    5 6 Отговор

    До коментар #47 от "Ти Да Видиш":

    Добре ли живееш във Варна.Щом смяташ че не е нужно усилие за нещо повече Вярвай си.Но не бери грижа за другите.Без политика и управление няма такава държава.Нима това не те притеснява.България за това е оцеляла.Защото някой не си е стоял в къщи или у Варна и не е наблюдавал как печенегите завладяват държавата му

    Коментиран от #104

  • 50 Павел пенев

    15 6 Отговор
    Срам и позор за простака-чалгар,нагло и отвратително същество,подлога на престъпника от Банкя. След това интервю ИТН ще се нареди на престижното 6-то място.

    Коментиран от #52

  • 51 Трифонов

    16 6 Отговор
    Е селяндур. Затова повече няма да го гласувам. Очаквах да мачкат ГЕРБ и Бойко. А те.....самовлюбени
  • 52 Това

    7 8 Отговор

    До коментар #50 от "Павел пенев":

    ще кажат хората на избори! А не платените "умници" на копейкин, с догановите пари! Само подлеци на хоризонта!
  • 53 Болярин

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "факт":

    За талибанин Яворчо е много бледолик и нежен ! Внимавайте с комплиментите, защо ще се помисли за мъж - от махала "Илията" на кв. Калтинец - не че някой го припознава за жител на Горна Оряховица !!!
  • 54 Трифонов

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "Герб":

    Епа ако си го искат хората Бойко да си го изберат и така това е демокрацията вас като не ви искат това е положението ковид варлува никакви мерки строителството на пътища приключи хиляди строители стоят без работа парите на първа линия на лекарите спряха мигранти напъват Бойко може да ги спре с една среща с Ердоган това е положението на бял кон ли на черен ли няма значение сега в момента всичко е нагоре с краката и за това положение е виновен лудия ни Президент

    Коментиран от #56

  • 55 ИСТИНАТА

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Професора":

    Няма да има редовно правителство и след третия мандат,
    от страх!
    Въпреки, че обединените ляво десни креатури на БКП в НС
    имат общо 175 гласа!
    От страх, да не би този път българите да ги изхвърлят през прозорците на НС!

    Новото лице на БСП Явор Божанков,
    без да му мигне окото,
    излъга по БНТ, че не подкрепили правителството на ИТН,
    защото то не било представено за гласуване в НС!

    И защо да бъде представено за гласуване в НС,
    след като всички ляво десни креатури на БКП в НС,
    в един глас обявиха, че няма да подкрепят антикомунистите ИТН?
    За да получат допълнителна възможност да плюят по "чалгарите"?
    Колкото Божанков и сие ляво десни комунисти да твърдят друго,
    нормалните българи видяха, че всички в НС се обединиха срещу ИТН!

    Но, "Вълкът козината си мени,
    но нравът си не мени!"
    Комунистът името на партията си мени,
    но нравът си не мени!"

    Коментиран от #131, #138

  • 56 ????

    12 6 Отговор

    До коментар #54 от "Трифонов":

    И на магаре няма да се върне Толупа, не надай се.!
  • 57 Мухаа,хаа!

    14 9 Отговор
    Най добре ще бъде,през Ноември,масово да гласувате за Слави и Ристъо Брадата.Дайте им цялата власт ,поне 140-150 депутати.Тогава,ще разберете ,какво означава на практика,да ви дялка брадвата на едрия бизнес.Що за без мозъчни шилета сте,да не усетите,че в момента е жестока,невидима борба на две основни бизнес групировки.Всяка от тях има огромен финансов ресурс.Но жизнено важно е за всяка да има политическата власт.Която успее да стъпи във властта,няма да можете да е мръднете с десетилетия.Не протести,не палатки,а да спите с години на Дондуков- все тая! Няма да ви бият,няма да ви спират.Демократично няма да ви обръщат внимание.За тях не Борисов и ГЕРБ е проблема.Проблем не е и БСП,а нейния лидер.Целта им е да унишожат лидера,и да се върнат червените олигарси.,който Нинова изрита брутално.С тях няма проблем.Не доловихте ли,че всички медии- без изключение,се нахвърлят ежедневно срещу БСП и Нинова.Сякаш те са водеща,първа сила,която обърква нещата?
  • 58 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Абе ти на глупав ли се правиш?Тази корона -вирусна криза кой ще я плаща?Тези напечатани милиарди евро какво ти говорят "пенционере"?

    Коментиран от #69

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ДДС

    6 13 Отговор
    Чака ни Румен Радевата зима!
  • 61 Аз съм шокиран

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Gowo":

    Приличаш на Колчо слепеца.

    Коментиран от #67

  • 62 Българка

    5 13 Отговор
    Така е Божанчо, като го вадите голям ама мек.Щели да изчегъртат два три пъти повече избиратели ,отколкото са техните.Гласувалите за ГЕРБ са българи със същите права и задължения както останалите.Как си представяш да стане това.Гражданска война ли ще правите?
  • 63 7391

    15 4 Отговор
    Трифонаки работи за мафията. Вече всичко се видя: интригите против "новите партии" и БСП, нищо против ГЕРБ и ДПС, отказ от работа в парламента, отказ от програми, безплатна реклама в мафиотската телевизия на Кошлуков, прегръдки с мафиотски босове по снимките, сметки в офшорки... Трябва да си отиде! Суверенът му, дето все говори за него, трябва да му покаже своя гняв на площада! В нормалните демокрации така стават нещата, когато долнопробни отрепки се заиграват със съдбата на цял един нещастен народ!

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 3456

    4 6 Отговор

    До коментар #63 от "7391":

    Суверена също определи на второ място ГЕРБ.Разликата е само двама депутата.Това нищо ли не ти говори,другарю!?

    Коментиран от #74

  • 67 Gowo

    3 4 Отговор

    До коментар #61 от "Аз съм шокиран":

    Видял ,,кюлчетата" .Не съм слепец

    Коментиран от #68

  • 68 3456

    6 8 Отговор

    До коментар #67 от "Gowo":

    Само 80 процентов може да кълве на простотията с кюлчетата.

    Коментиран от #70

  • 69 ПЕНЦИОНЕР

    8 9 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    ...НИТА РАЗБРАХ ...БОЙКО ОСТАВИ 100 МИЛЯРДА В КАСАТА ...КЪДЕ СА ,А ...СЛУЖЕБНИТЕ ФИГУРИСТИ ГИ ИЗХАРЧИХА МАИ , А ...?????????????????? ЗАЩО?????????????

    Коментиран от #72, #76

  • 70 Gowo

    10 4 Отговор

    До коментар #68 от "3456":

    Процентите не съм изследвал Не е толкова важно за мене.Важното е че Бойко е крадец.Личеше му по реакцията Дори говориме за диагноза.Клептоманите се държат по тоя странен начин.Те дори не помнят за онова което са откраднали.Или поне не го свързват със себе си.Според мене освен други отчетливи болести на духа , той страда от клептомания.Спомняш ли си как обвини Радев за това После съвсем неочаквано забрави за Радев и заговори друго за Мата Хари.Този човек е за психиатрията А ти го туряш начело на държавата.

    Коментиран от #73

  • 71 Киро Жарта

    5 4 Отговор
    Ами да бяхте го подкрепили,бе другарю,а не да го карате да ви се подписва на споразумение...
  • 72 Gowo

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Как разбра Да не си началник на касата.Ксто твърдиш такива обвинения , за кражба.Дай повече информация
  • 73 3456

    5 10 Отговор

    До коментар #70 от "Gowo":

    Че кой да сложим.Фърчилото ли?Или Импекса.А може би Галевица или Пинокио.Смях.

    Коментиран от #77, #82

  • 74 Gowo

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "3456":

    Суверена отлетя за Германия на гурбет.И разликата спадна драстично.

    Коментиран от #78

  • 75 МАФИЯ

    9 3 Отговор
    И Т Н СЛАВИ ТРИФОНОВ излъгаха много хора който им повярваха

    Коментиран от #83

  • 76 А бе

    7 3 Отговор

    До коментар #69 от "ПЕНЦИОНЕР":

    ДЕДО НЕ СА ГИ ИЗХАРЧИЛИ ПРИБРАХА ГИ В СВОЙТЕ КАСИ УЖ ЗА ПО СИГУРНО
  • 77 Gowo

    7 5 Отговор

    До коментар #73 от "3456":

    Това е въпрос на бъдеще.Но не ми припомняй за миналото.Бойко е компрометиран отвсякъде.Като се започне още от ,,Мишо Бирата".Само Гешеф го крепи да не започнат дела

    Коментиран от #79

  • 78 3456

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "Gowo":

    Пак грешиш.На следващите избори твоята партия заема четвърто а може би и пето място.

    Коментиран от #84

  • 79 3456

    6 5 Отговор

    До коментар #77 от "Gowo":

    Той и другаря Дамаджанов се напъваше много но нещо се загуби по трасето.

    Коментиран от #87

  • 80 Аз, бе... Аз...

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "ККК":

    Не е "май", а си Е такъв !
  • 81 Ами

    7 5 Отговор
    Време е вече всичко отново да си дойде на мястото, иначе зле ! А виновниците за създаването на целия този хаос, и най-вече Радев за подбуждане към насилие и държавен преврат - да си понесат политическата и всякаква друга отговорност ! Дали Борисов ще се върне на бял кон, това го решават избирателите, и ако това стане, би било напълно логична закономерност !
  • 82 В Лас Вегас

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "3456":

    Залагам на новия проект ,ХАРВАРДСКИ ЕЛЕКТРОМОБИЛ ,СПЕЦО ФИРМАТА,ДРУГИЯ ИЗМАМНИК ,НО МНОГО ДОБЪР И ЛЕТЯЩАТА ЧЕТА НА АСА И ЙОТОВА
  • 83 Студент

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "МАФИЯ":

    Не коЙто а коИто.Това се учи във втори клас.

    Коментиран от #89

  • 84 Gowo

    5 3 Отговор

    До коментар #78 от "3456":

    Аз нямам ,,моя " партия.,,Моя" имат комунистите и сектантите Те нямат собствени мислене.Първосигналби са по природа И за тях важи правилото на ,,простоватото добро".И такива мошеници като Борисов и други личности в миналото като Ленин, стават им лесна плячка Сбъркал си с мене

    Коментиран от #86, #88

  • 85 БОЛШЕВИК 🌟

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "нннн":

    Нова партия със стара Тиква🎃😁
  • 86 Вярно

    6 1 Отговор

    До коментар #84 от "Gowo":

    ли си мислиш, че не се вижда прокопиев зад простотиите си?

    Коментиран от #92

  • 87 Gowo

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "3456":

    Какво очакваш .Да изкара револвера и да ги започва ли.Той направи достатъчно.Даде личен пример пред Сараите на Доган.Останалото е от овчедушните .Това че си овца не те прави фактор в събитията Той ли ти е виновен че си седиш на топли у дома

    Коментиран от #91

  • 88 3456

    4 8 Отговор

    До коментар #84 от "Gowo":

    Че си комуне от БСП си личи от км.Няма лошо.Лошото е ,когато управлявате.Винаги при вашите управления докарвате държавата до "кривата круша ".

    Коментиран от #97

  • 89 Е той

    0 3 Отговор

    До коментар #83 от "Студент":

    е в първи! Простено му е! В по горните класове, поумняват и не стават за платени глупаци по форумите!😃

    Коментиран от #95

  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 2 Отговор
    СЛАВИизлъгаха избирателите си
  • 91 3456

    3 4 Отговор

    До коментар #87 от "Gowo":

    Аз не знам другаря Дамаджанов да ходил някога пред сараите.Нещо пак се обърка.

    Коментиран от #94

  • 92 Gowo

    7 2 Отговор

    До коментар #86 от "Вярно":

    Не не виждам Прокопиев зад бившето корумпирано управление Прокопиев ли пропусна да се събират 700 милиона такси от хазарта.Прокопиев ли след това предупреди Божков да напусне България .Прокопиев ли бе финансов министър , който така и не пие никаква отговорност за случилото се.И до сега Горанов е прикриван....Прокопиев ли бе главен прокурор тогава който допусна това...
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    БОЙКО е престъпник
  • 94 Gowo

    3 3 Отговор

    До коментар #91 от "3456":

    Христо Иванов , когото Борисоф каза че бил дамаджана воевода.Беше начело на акцията пред ,,Росенец,". Има и видео кадри

    Коментиран от #100, #105

  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #89 от "Е той":

    първо погледни се ти отстрани тогава гледай другите

    Коментиран от #102

  • 96 Страх и памперс

    14 2 Отговор
    Този път си прав Яворе, славчо се из гаври с Българския народ, предател и лъжец.
  • 97 Gowo

    5 2 Отговор

    До коментар #88 от "3456":

    Няма как да докажеш че съм ,,комунде".Освен ако не пбръщолевиш като Борисоф несвързани хипотези.

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 3456

    1 3 Отговор

    До коментар #97 от "Gowo":

    По коментарите ти си личи ,че си предан син на партията майка.Това не може да се скрие.
  • 100 3456

    2 3 Отговор

    До коментар #94 от "Gowo":

    Под псевдонима Дамаджанов имах предвид съвсем друга фигура.Макар ,че и двамата с Пинокио са от червеното котило.

    Коментиран от #103

  • 101 Gowo

    5 6 Отговор

    До коментар #98 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хвърчилото не определя цените на енергията.Друг вини.За това стоят бившите кадри на корумпираното управление в Бойковото правителство Които все още са по постовете си И за които Кирил Петков полага особени грижи да бъдат час по скоро изчегъртени за да няма саботажи като това с цената на тока Това е подривна дейност на комунистите у мандраджиите от прокомунистическа партия ГРОБ.Нейно дело са.А бе на Радев
  • 102 Направил съм

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    го чадо! Сега се забавлявам с отпадъка, който зорлян се бори да си съсипе бъдещето за някоя жалка монети! Задоволява се с трици, вместо да бере плодове в бъдеще! А тези които ги купуват, им се радват, че са толкова пр0сти! Извинявай, че и тази истина ще те заболи! Но сам си избрал този път! Та всичко съм видял!

    Коментиран от #118

  • 103 Gowo

    6 2 Отговор

    До коментар #100 от "3456":

    Него Борисоф пресмехулно нарече пияница И друг нарече ,,тулу".Каракачанов.А не си види собствената фигура Но това са детинщини на един полуграмотен човек.

    Коментиран от #108

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Божанков?? Плащате и вие на, Агенциите

    1 4 Отговор
    И ще бъдете, Първи по Рейтинг!! Гледайте от Борисов!! Създайте си 1-2,Агенции на, заплате, от вас и ще бъдете все Първи!! Останаха само бели магарета и един куц бел кон в Бакърената при Кокаларите(джамбази на коне!! Това е избора, ще седне на някой от тях!!
  • 107 Беновска пита

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Gowo":

    А бе тая гола кратуна Цигулката още ли не е изчегъртан от политическия живот??? Само питам!!
  • 108 3456

    5 5 Отговор

    До коментар #103 от "Gowo":

    Че той си е пияница.За него легенди се разказват ,как е падал пиян под масата в компанията на мутрите на прехода.Откъде мислиш е спестил пари за 20 имота и милиони в банката,които е "забравил "да декларира. Ааа ,сетих се .От държавна заплата но сутрин не си е купувал баничка.

    Коментиран от #112

  • 109 Бамбука

    7 7 Отговор
    Единствената партия която ще постъпи отговорно към избирателите ще бъде БСП, ако излъчи правителство, което да се гласува в НС. Другите - първите две малодушно избягаха. За това са им платили, това са направили. Продадоха народа за пари. Това е истината.

    Коментиран от #121

  • 110 Дедо Мъдреца

    8 4 Отговор
    А бе тия палячовци: Цигулката,Тошко Тъпото, Фильо Станев-френският кочияш и Ивайло Клоуна от пътуващ цирк още ли не са " изчегъртани" от политиката??
  • 111 Behemoth

    6 2 Отговор
    Най голямата гротеска на прехода е ,че единствено бившите комунисти се превърнаха в истинска демократична партия и ...избирателя ги наказа за това ХАХАХ...
  • 112 Gowo

    2 3 Отговор

    До коментар #108 от "3456":

    Не са 20 имота.Грешно са те подвели Ако вярваш на тия двадесет имота на това и , че е падъл под масата значи толкова си осведомен.Че направо си за член на ГРАБ
  • 113 Слави не иска да управлява, ако няма121+

    1 6 Отговор
    Сигурни депотати с него!! Никой луд не би направил Правителство на Малцинството!! Тикате, го това да направи, но той нее луд!! Защо Борисов и ГЕРБ не направиха правителство?? За това и Слави не прави правителство!! Кажете:Борисов не иска да Управлява, за това върна мандата??? Същото е и при Слави, зор да бъде Набутан, да направи кабинет?? Не Трябва, на Есен на Избори!!

    Коментиран от #116

  • 114 Фактъ

    8 2 Отговор
    Славун е политически труп .
  • 115 3456

    1 2 Отговор
    Добре ,не са 20 а 19.Съгласен съм.Но ,както ти вярваш за кюлчета аз пък вярвам за имотите и алкохолизма.

    Коментиран от #117

  • 116 Българка

    4 5 Отговор

    До коментар #113 от "Слави не иска да управлява, ако няма121+":

    Искат да го вкарат в капан,като състави правителство и след това да обвинят него за провала си.Но никой няма да се хване на въдицата на комунизите.
  • 117 Gowo

    3 1 Отговор

    До коментар #115 от "3456":

    Не .Не са имота А става дума за части от един имот Заблудили са те.Интересувай се в повече.И няма вече да вярваш на лъжата
  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #102 от "Направил съм":

    аз съм с инсулт на никой не го желая а ти подигровай се то всичко се връща та ти си лош човк човек

    Коментиран от #119

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 перушан

    7 3 Отговор
    Тоя го бие съчмата - и аз гледах интервюто и то много внимателно! Да си гледа смотаната партия и да не се изказва неподготвен! За следващите избори пак се коалирайте с Гоце и Румен запалката за да вземете още по малко гласове! Ако изборите са отделно, то активността за партиите ще бъде около 20%!
  • 121 ИСТИНАТА

    2 6 Отговор

    До коментар #109 от "Бамбука":

    Cмeшнo плaшилo ca чecтитe избoри!
    Бeлгия, кoятo e c нaceлeниe кoлкoтo Бългaрия,
    чecтo пoвeчe oт гoдинa e бeз рeдoвнo прaвитeлcтвo!
    Cъщoтo e и c Хoлaндия, кoятo e пo плoщ кoлкoтo Бългaрия!

    Избoритe нe ca плaшилo,
    a ca нaй-здрaвocлoвнaтa дeмoкрaтичнa прoцeдурa!

    Коментиран от #125

  • 122 Ъхъ

    7 2 Отговор
    Слави се изложи, препика си сам цялата " самурайска" чест
  • 123 Ха Ха Ха

    3 5 Отговор
    Браво Слави!Не се давай на статуквото и Прокопиевите хрътки от да България!
  • 124 Ха ха ха

    2 3 Отговор
    Нeocпoрим фaкт e , чe oт дeн нa дeн Бaцe Бoкo cтaвa вce пo прaв , и вce пo тoчнo oпиcвa дoлнoпрoбнocтa нa пceвдoпрoтecтнитe зaдкулиcни пaртийки и зaгoвoрa им c прeзидeнтчeтo ...
  • 125 Бамбука

    2 1 Отговор

    До коментар #121 от "ИСТИНАТА":

    И в Белгия, Нидерландия, Италия никой не е прилъгвал избирателите, че ще "изчегърта" предишните носители на корупцията. Обещават реални неща, свършат си работата и гледат напред. Само у нас лъжата е главния предизборен морков.
  • 126 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #119 от "И това":

    гербава мутра си
  • 127 Да ама не

    6 3 Отговор
    Вие трябва да предложите експертно правителство и да го внесете за гласуване,независимо че няма да се приеме.Това ще покаже на народа,кой е против промяната и кои са от статуквото а те са ГЕРБ,ДПС и ИТН.На следващите избори ще бъдат само пълнеж,без да имат право да управляват а процента на избирателите специално за ИТН може да падне и под 4 процента.Никой в България,няма да допусне управление на Герботъпаци или Чалгапростаци.С ДБ трябва да се внимава,защото там конците дърпа престъпника Костов а те са еврогейска партия,която е за глобализация и затриване на нацията.Трябват нови играчи,които да оберат гласовете от ИТН и ГЕРБ.

    Коментиран от #130

  • 128 Каманягите

    4 7 Отговор
    Са полудели .баце се завръща и затова врещят на умрело
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Много

    1 5 Отговор

    До коментар #127 от "Да ама не":

    напън с детски глупости за един бонбон от копейкин дечко! Иначе пишеш за дпс, ама, че твоите бонбони от копейкин идват от фирми от кръга на доган, нищо не казваш! 😃
  • 131 ФАКТ Е

    5 7 Отговор

    До коментар #55 от "ИСТИНАТА":

    Пo-гoлeми пcихoпaти и убийци oт тaлибaнитe
    ca кoмуниcтитe пo cвeтa и у нac!
    Cпoрeд дoкумeнтaлнo изcлeдвaнe нa Фрeнcкaтa aкaдeмия нa нaукитe
    публикувaнo в Чeрнaтa книгa нa кoмунизмa,
    зa 100 гoдини кoмуниcтитe ca убили бeз cъд и приcъдa
    нaд 100 млн. oт coбcтвeнитe cи cъгрaждaни!
    В Бългaрия, caмo зa двa мeceцa прeз 1944г.
    кoмуниcтитe убивaт бeз cъд и приcъдa нaд 40 000!
    Грoбoвeтe нa пoвeчeтo ca нeизвecтни и дo днec!
    Трупoвeтe им ca били зaхвърляни ня звeрoвeтe пo дeрeтaтa

    Коментиран от #136

  • 132 Известни са

    3 7 Отговор

    До коментар #129 от "В БГ без Негри":

    Възраждане са новите мюрета на Кремъл, след А-ТАКА!
  • 133 👽Асгард👽

    6 0 Отговор
    Няма такова животно “ парламентарна криза” ! Криза е извънредна ситуация , която не подлежи на контрол и нанася щети ! В случая си имаме ясна конституция , президент , служебен кабинет и ясни точки и методика на действие ! Кризата е само в главите на политиците , защото им се налага постоянно да обещават и да се грижат за нови и нови избори , а така им се иска да се отпуснат на сигурно и топло в парламентарните си кресла за няколко сигурни години на кражби и схеми! Обаче с тия избори и мръсни кампании , никой не може и не смее да гепи , понеже след месец или два ще светне !!! Избори до дупка !!! Демокрация цена няма! Още 5 години можем така само с парите от хартиените изтребители където ги дадохте ! И пак ще останат ! Мъдър е българския народ ! Избори през 3 месеца , да обещават , да няма какво да крадат и да са постоянно наблюдавани тия мекерта !
  • 134 Васил

    4 4 Отговор
    Алооооооооо червените боклуци когато имахте предложение за коалиция къде бяхте?
  • 135 Ой неразумний юроде

    3 0 Отговор
    Колкото повече се плюе по някой нов в политиката, толкова по-вероятно е да не е удобен на старите кримки там. Наричайте който искате - какъвто искате - но по делата ще ги познете. Иначе 12 години ревете, че нямало нови лица - сега не ви били симпатични - дръжте си статуквото от 32 години насам.
  • 136 друг ФАКТ

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "ФАКТ Е":

    Жертвите на демокрацията са всички убийства и "жертви на случайността". Има си официална статистика и по времето на ББ, Цацата и каскета дори
  • 137 Хахаха

    1 0 Отговор
    "Твърди, че БСП не сме подкрепили кабинета му, а то реално нямаше гласуване на проектокабинета му, защото те си го оттеглиха сами. "
    БСП, вие да нямате липси в паметта. Все бях чувала за загуба на такава, ама на партийно ниво за сефте чувам.

  • 138 Всичко знаят

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "ИСТИНАТА":

    Абъдлютно си прав и тука лъха отвсякъде на платени драскачи в червени окраски.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 чичо

    0 1 Отговор
    В 15.03 има изтрит коментар, написан от „чичо".В коментара няма обиди или спам или каквото и да е за изтриване.Ще напиша същото след минута.Извода си го правете сами.
  • 141 мнение

    7 2 Отговор
    Голям лъжец тоя Слави бре! Хитро пропуска първата и втората среща на пратениците си при Кирил Петков. Изтъква всичко така да излезе, че сякаш те двамата с Асен Василев са ходили да се молят да са министри при Слави. А истината е друга - първо е ходил един посредник на Слави при Кирил, после е долазил Тошко. Хахаха. Грешката на Кирил Петков е, че е отишъл в офиса на Слави третия път, трябвало е да бъде на неутрална територия. Със сигурност Кирил е отишъл от уважение, не че е искал да му става миниктър и като е видял с какъв авторитарен човек си има работа е отказал по много деликатен начин. Кирил Петков освен, че е добре образован, опитен и интелигентен човек е и много възпитан, което за жалост тук в България и Ориента се приема за някаква слабост. Тук за съжаление се смята за плюс, ако си арогантен, намръщен, гледащ лошо, лъжеш и плюеш по опонентите си. На Запад ако гледаш лошо и си невавпитан, те игнорират, значи нещо ти има.

    Коментиран от #143, #144

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 А дали

    1 1 Отговор

    До коментар #141 от "мнение":

    не са потърсили те срещата? 😃 Не се драска, само защото ти е изгодно!
  • 144 Бамбука

    1 1 Отговор

    До коментар #141 от "мнение":

    Мда, Харвард трябва да се учи от Учиндол. Ако беше обратното досега да сме се изправили и от кризата, и от корупцията, и да сме си оправили съдебната система.
  • 145 мдда

    5 0 Отговор
    Божанков... ама и вие доста дълго работихте за връщането на ГЕРБ.
  • 146 Баба ти

    3 1 Отговор
    Яворчо, ти сериозно ли бе мойто момче не разбираш кой е тоя НЯКОЙ който не иска Редовен кабинет...? Умно момче си уж...ама ние не сме чак толкоз прости бе...поостаряхме и се нагледахме и намизерствахме ...нооо, нямаме вече шанс за Терминал 2...за жалост
  • 147 Смачкай гиБойко

    5 1 Отговор
    Че какво лошо има Бойко Борисов да се върне на бял кон..???
    Трябваше да минат само няколко месеца без Борисов, за да се разбере в каква безизходица и безпътица с наближаваща страхотна криза за народа вкараха страната протестърите и протестните партии под инициаторството и ръководството на Фатмаков и бившите комунисти на които трябва да се потърси отговорност за направеното...!!!
    Тези които търсеха и искаха"ПРОМЯНАТА" от една добре функционираща държава с висок кредитен рейтинг, без инфлация и непрекъснато повишаващи се доходи и пенсии за населението, ако днес протестираха и викаха "Борисов е позор, Съд и Затвор" не полицията, А НАРОДА щеше да ги пребива с тояги и разгонва, защото България само за няколко месеца изпадна и отново бе доведена до дъното на европейските класации и колкото по-истерично плюят и реват срещу Бойко Борисов, толкова повече подкрепата от народа за ГЕРБ нараства, а Бойко Борисов за ужас на "старите муцуни" отново вече е първи по рейтинг И по последни проучвания, той отново ще се завърне в бялата джипка...!!!

    Коментиран от #148

  • 148 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #147 от "Смачкай гиБойко":

    Данни за управлението на България
    2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!
  • 149 КОКО

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Gowo":

    Кои две партии.
  • 150 Киркор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНЦИОНЕР":

    Моля Ви,не плачете,че ще настанат едни наводнения,потопи,катаклизми!
  • 151 ле ле

    0 0 Отговор
    ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН.. казаха че няма да правят коалиции и не излъгаха..Това бая дразни различни соросоидни отрепки..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове