Last news in Fakti

1 Септември, 2021 17:38 10 127 43

Панчо Панайотов: И Костов се чуди защо Христо Иванов отряза БСП

  • панчо панайотов-
  • демократична българия-
  • бсп-
  • правителството

Ден преди това, ген. Атанасов обяви, че ще отидат на разговори с Корнелия Нинова

Панчо Панайотов: И Костов се чуди защо Христо Иванов отряза БСП - 1

„Кипя от гняв. Не мога в кожата си да се побера. Наелектризиран съм. Говорих с петима, тъмно сини. Само един даде уклончив отговор, другите (интелигентни, грамотни хора), бяха категорични - не одобряваха изцепката на този Иванов".

Това пише в свой пост във Фейсбук бившият син кмет на Дупница Панчо Панайотов, който остро разкритикува отказа на Христо Иванов да разговаря с БСП във вторник в рамките на консултациите, които инициира Корнелия Нинова за третия мандат.

Синият доктор атакува някогашните си съмишленици с факти - че в крайна сметка ДСБ са били „за” преговори с Корнелия Нинова и само двама от ръководството на тъмносинята партия са гласували „против”.

Панайотов не се стърпял и разговарял и с бившия лидер на ДСБ Иван Костов, който не скрил, че не знае защо Христо Иванов е решил в последния момент да осуети срещата за третия мандат.

Той предаде и дословно разговора си по телефона с Командира:

- Иване, ти ли ги посъветва да откажат разговори

- Не, не съм аз. Позицията на Наско ( Атанас Атанасов), беше по- мека. Но защо Христо Иванов е заявил това не знам".

Панайотов нападна и депутатка от ДБ, която обяснила защо нейният шеф отказва разговори.

„Кукличке. Говориш, коментираш неща, от които хабер си нямаш. Хабер си нямаш. Кукличке, прочетох, че и от ДДС си толкова разбираш. А и ти го казват. Казват ти го праволинейни, сини демократи. Та да си дойдем на думата. Скъпа кукличке, разговорите трябваше да водите, умно, публично и почтено, за да спечелите доверие. Повтарям ДОВЕРИЕ. А вие се наа..хте.”, написа яростно синият доктор.

Панайотов попита и след като от ръководството на ДСБ само двама са гласували "против" разговорите с левицата, а всички други са били "за" да се проведат, кой е човекът, обявил, че среща няма да има.

„Гнило.Май, май ще ме изгубите окончателно. И да. Проблема ни, не е партиен, не е политически, не е идеологически. Проблема ни е безпрецедентен - публичната политическа власт изцяло е превзета от организираната престъпност. Чувате ли добре? Разбирате ли? А вие гузни. Слаби. Бог да ни е на помощ!", завърши драматичния си пост Панайотов.

Скандалът с провалената среща на ДБ с БСП гръмна вчера, след като в последния момент съпредседателят на ДБ Христо Иванов реши да няма разговори с левицата и партията не се отзова в парламента, където социалистите ги очакваха.

Ден преди това, ген. Атанасов обяви, че ще отидат на разговори с Корнелия Нинова, в случай, че убедят ИТН да се включат в темата, като обаче бе обявено, че ръководствата на партиите в обединението ще се съберат, за да вземат окончателно решение. Христо Иванов е решил да се съобрази с избирателите си, които по презумпция не приемат БСП за партньор в каквато и да е ситуация и сочат „комунистите” за основен враг от десетилетия. Според голяма част от симпатизантите на т.нар. Градска десница, решението е правилно, тъй като при ясния казус, че кабинет няма как да има, подобни разговори са безпредметни.

Други обаче, мислят като Панайотов - че държавническо и много по-зряло и отговорно е било да се проведе такава среща, точно в името на избирателите.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    92 23 Отговор
    Да му пишем плюс ли на КОСТОВ??? ДБ е антибългарска партия!

    Коментиран от #34

  • 2 Емил

    44 43 Отговор
    Костов съсипа СДС, защото е агент на ГРУ и изпълняваше задача! Ама защо разни "стари сдесари" са толкова тъпи?

    Коментиран от #10, #11

  • 3 ха ха ха

    64 10 Отговор
    Някой ги е заблудил, че така се крадат десни избиратели.
  • 4 БОЛШЕВИК 🌟

    53 8 Отговор
    Това къде е в парламента и е разделено на групи (партии) всъщност е едно и също. Една шайка след 10.11.1989г. се раздели на организирани престъпни групи (партии) и са постоянно във властта. Другото е приказки за наивници.
  • 5 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    81 19 Отговор
    Христо Иванов по-скоро ще се коалира отново с Тиквата и Шайката...

    Коментиран от #19

  • 6 bgred

    64 12 Отговор
    ДБ май се поуляха.Водещото там изглежда е егото и манталитета "Няма да я ям тая ябълка, ама ша я нагриза".
  • 7 панчо идиотов

    42 18 Отговор
    Защото не сме 09.44, нито 10.89, нито Виденовата зима97година, тези дори не са разбрали че годината е 2021.
  • 8 Малий

    21 50 Отговор
    Как се Христо Иванов ви е виновен???

    Коментиран от #20

  • 9 Крис51

    81 21 Отговор
    Крайно време е т. нар. градска десница да се прости с пещерния антикомунизъм. Какво комунистическо виждат в БСП? Цялата им идеология е социалдемократическа. Е, и на мен не ми допада, че още си говорят на "другарко" и "другарю", но си е тяхна работа в края на краищата. Защото следващият парламент ще е същият турлюгювеч и ако не се направи съюз "АнтиГЕРБ" и за провеждане на основни реформи, за да се стигне до редовно правителство, сигурно ще си гласуваме наистина до дупка. Но няма да е в полза на ДБ, струва ми се.

    Коментиран от #13, #29

  • 10 Санкин

    19 22 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Да, според един стар седесар, основател на СДС, Ване Цигането от с. Драгалевци, Софийско бил агент Санкин. Вербували са го по време на негово обучение в СССР, в гр. Кременчуг, сега в Украйна.
  • 11 гадно

    26 14 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Ха-ха-ха драгалевския циганин Костов бил агент на ГРУ по някой път дечурлигата си пишете колкото да не заспите.

    Коментиран от #14

  • 12 кой

    37 20 Отговор
    Ще се опитам възможно най-простичко да отговоря:
    - защото това е желанието на суверена.

    Ще свикнете, дълго време правехте каквото си искахте и крадяхте колкото си искахте. Иван Костов трябва да стане местен жител на централен софийски затвор.
  • 13 БОЛШЕВИК 🌟

    22 20 Отговор

    До коментар #9 от "Крис51":

    Даже БСП е по-десна и от ДБ - Костов направи огромни поразии, но не посмя да въведе плоските данъци! А БСП с турската партия го направиха.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абе Костов

    33 13 Отговор
    ли е двигателят на ДБ! Дава нареждания, предлага президентка /ще ни пее арии вместо да произнася слова/, от което следва, че изобщо не е излизал от политиката. Ега ти марионетките са тези от ДБ!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 хахаха

    12 27 Отговор
    Тоз Панчо Панайотов май не е много добре човека. Да му се пречуват, че водил газговори или да е сънувал или пък си измисля да вземе някой лев от интервю.
  • 18 пешо

    42 12 Отговор
    "не знае защо Христо Иванов е решил в последния момент да осуети срещата за третия мандат"

    тия неща се случват при зависимости разни, с телефонно обаждане. от една амбасада, от една къщурка в банкя... или от трето място. ;)
    ристю е на път да срине психодесните.
  • 19 зрител

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    мчи, той го е заявил днес, доколкото разбрахме.
  • 20 истината

    10 33 Отговор

    До коментар #8 от "Малий":

    Ами "виновен" го изкарват, защото им е най-голяма заплаха, защото е еддинствената алтернатива за политиката в България.
  • 21 Гад Заеви

    37 8 Отговор
    Къдравия Христо е командван от соросоидите, от "Америка заД България" и ЦРУ, от Козяк!!! За жидоянките колкото е по-объркано положението в България, за тях е по-добре, да грабят безнаказано. Това е обяснението на неговото поведение в последните дни.
  • 22 горски

    33 5 Отговор
    Все едно гледаме тийнеджъри в млада възраст...
    Тогав момчетата ги е страх да разговарят с момичета,да не би другите да ги подиграват...
    Жалка история,някак си почвам да се срамувам от дясната си ориентация...
  • 23 Jacques Yves Moineau

    24 11 Отговор
    Абе Костов нали беше нещо обиден. За какво взе да се подава напоследък? Да си стои в Драгалевци и да не се обажда много.

    Коментиран от #30

  • 24 Един друг

    19 20 Отговор
    Панчо се прави на ударен.Разчита че народа не помни какво е ял снощи,камо ли за други по-важни неща.От ДБ и двамата много добре обясниха че ако Нинова събере мнозинство ще идат на разговори.Иначе безсмислено.Това за Костов го е измислил.Раотата е ясна Бг отива на изток при Русия.Чрез Радев и новите уж прозападни българи управлявани от руското посолство.Цяло театро играят едни и същи артисти.Има страх от от по- умните българи от градовете щото не могат да ги лъжат,но да му мисли народа.
  • 25 Сатана

    34 10 Отговор
    Христо Иванов-Пинокио е на хранилка при олигарха Прокопиев.Само той му е натиснал копчето и никой друг.
  • 26 Го4о

    19 23 Отговор
    А аз се чудя кога най - сетне ще публикува ФАКТИ. БГ новината, че официално БСП се провали с дадения им мандат за съставяне на правителство!?!?
  • 27 Анатама@йдуко

    29 8 Отговор
    А аз се чудя как му е удобно на Айдука гръбав,който с Шайката си изкорми държавицата ни ,окраде народа, продаде Ронината и превърна Рая,в който живеехме в руини,в скрап и с европейско сметище - да се показва и да раздава акъл!
  • 28 ПИКФАКТИ

    15 20 Отговор
    Факти, днес прекалихте с ПИКаджийницата . Цал де съчинявате небивалици за ДБ.
    Голям напън да пропагандирате вътрешни проблеми в ДБ, но щом извадихте отново мантрата с Костов забихте в дъното повече и от ПИК.
  • 29 Кака ви К

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Крис51":

    Следващият парламент ще им го върнем и няма да говорим с тях, да се коалират с Баце, нали са били другарчета
  • 30 ами не

    8 16 Отговор

    До коментар #23 от "Jacques Yves Moineau":

    Не се е обадил Костов, а " Факти.бг -лъжи " казват че един мъж на една жена се обадил на Костов - на баба Мара шурея.
    Та нали, когато се появят читави десни политици и застрашат сарайско-олигархичното-комунистическо-крадливо статукво веднага се намират продажни медии да сипят помия и задължително да вадят от архива Иван Костов -силния коз на Сарая.
  • 31 Чук и Гек

    23 5 Отговор
    То ще излезе, че ИТН не са сами в безобразията си! Дали пък целият хаос не е добре режисиран! Създават хаос, отстраняват Радев, сетне посочените от едно посолство за правилни сили се наместват в престола на властта и усвояват плана за забогатяване, който ще внесат, когато са сигурни, че те ще го опапкат.
  • 32 свидетел

    15 9 Отговор
    Аман от седесарски копел..а.
  • 33 ponti

    13 3 Отговор
    ...защото се пазят за "НОВИЯТ ПРОЕКТ" - да се закачат за него. МАРШ, ИЗЕДНИЦИ, ПИЯВИЦИ И ЧАНТАДЖИИ!
  • 34 Българин

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Точно така, другарю цоциалист. ДСБ е антибългарска партия, а преименуваната БКП, която на два пъти предложи България да стане част от СССР и по този начин да загуби суверенитет, не е!
    Логика, та дрънка!!!

    Коментиран от #36

  • 35 Киро

    9 4 Отговор
    Панчо, е най честният човек, когото познавам, а не сам млад! Все пак хора като него
    Не требваше да се отдръпват и оставят всичко на самотек
  • 36 САМО ЧЕ КЪДЕ

    14 6 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    го видя това предложение - че и двукратно? -България да стане част от СССР? Хайде спрете с измислиците -все пак има факти. Живял съм по онова време - да, такава идея се въртеше в пространството - но предложение /до кого?/ -не е имало. А и реално погледнато - сега сме в по-лоша ситуация - протекторат на САЩ, гъзослагачи на НАТО и пиотки в ЕС...
  • 37 Неразбрал

    5 14 Отговор
    Слаба публикация с конкретна цел е да се злепостави ДБ и Христо Иванов.
  • 38 Лъжливото овчар

    2 7 Отговор
    Защо променихте заглавието на публикацията, което беше свободен преразказ с елементи на съчинение на казаното от Христо Иванов? Може би защото манипулацията беше много явна. Има ли редактори в тази медия?
  • 39 А дано

    3 6 Отговор
    Това е една достойна постъпка от страна на Христо Иванов, след като партията му беше неоснователно пренебрегната за втори път, по отношение на получаването на мандата. Още повече, че по последните социологически проучвания, имиджа на ДБ расте!
  • 40 До Панчо и Костов

    2 1 Отговор
    Има един лаф на карти:Кибиците мълчат!!!!!!
  • 41 Деян Икебаната

    1 3 Отговор
    Панчо, бърже да се скриеш някъде. И въобще да не се показваш.
  • 42 Деян Желев

    0 0 Отговор
    Работи ли още този модел на писане? Винаги в подходящото време идва просветлението, браво!
  • 43 Нинка.

    0 0 Отговор
    Христо,не трябва да помирисва,власт,!!.Само БКП, БЗНС и ОФ..Другите са подлоги ,на Мустафата!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове