Last news in Fakti

2 Септември, 2021 07:15 18 286 88

Цветан Василев: Бойко Борисов е минало, Слави Трифонов обслужи задкулисието

  • цветан василев-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов

България не е готова за еврото

Цветан Василев: Бойко Борисов е минало, Слави Трифонов обслужи задкулисието - 1
Снимка: БГНЕС

Вървим към трети предсрочни избори, това стана ясно още с начина, по който партията на Слави Трифонов анонсира своите правителства 1 и 2, както и с отношението и липсата на каквато и да било коалиционна култура, показана от тази партия. Едва ли някой е имал съмнение, че след като ГЕРБ е в изолация, трети мандат, даден на която и да е партия в парламента, ще доведе до успешно правителство. Това заявява в интервю за сайта ”Актуално” банкерът Цветан Василев от Белград.

С тези си ходове партията на Слави Трифонов обслужи задкулисието, отмести фокуса от най-важните проблеми на дневния ред на обществото и ги подмени с дискусии по отношение на качествата на премиери, кандидат-премиери и прочие и прочие. Това, че ГЕРБ може да победи на следващите предсрочни парламентарни избори обаче не означава, че ГЕРБ ще се върне във властта. За мен ГЕРБ е обречен на политическа изолация, а Бойко Борисов е минало, категоричен е Василев.

Аз не смятам, че Кирил Петков и Асен Василев ще имат време да формират нов политически проект до следващите извънредни избори, което не означава, че няма да опитат междувременно. Смятам, че ако тръгнат в тази посока, със сигурност няма да е стъпка към присъединяване към „Да, България“. По-скоро би бил политически проект с център президента и вероятно ще цели да отнеме голямата част от гласовете на избирателите на Слави Трифонов. Моята прогноза е отново положение „цугцванг“ след следващите парламентарни избори, освен ако не се стигне до някакъв абсолютно необясним компромис, който в една или друга насока може да предизвика и нови улични протести.

Големият проблем не е в липсата на постоянно правителство, а в липсата на работещ парламент, защото в работещия парламент са кодирани определени много важни процеси, които би трябвало да настъпят, резултиращи в промени на закони, които да доведат до махане на мафията и задкулисието най-вече от съдебната система. Мисля, че от партията на Слави Трифонов ще има голям отлив, не бих искал да се ангажирам с конкретни числови измерения, защото това не би било сериозно, но смятам, че те първо няма да бъдат първа политическа сила и второ ще имат резултат под 20%. Поради тази причина онези, които се чувстват разочаровани и подведени естествено ще търсят нов политически субект. Но аз не вярвам, че преобладаващата част ще се насочат директно към „Да, България“ или формацията на Мая Манолова, Николай Хаджигенов и Татяна Дончева. Затова смятам, че има място за нов политически проект в центъра с ярко изразени лидери, такива каквито се лансират в момента като Кирил Петков и Асен Василев.

Влизането в еврозоната за мен е преекспонирано. То се лансира заради контрола върху банките. Европейска централна банка директно можела да рефинансира банките в случай на нужда. Аз мисля че макроикономически България не е подготвена за влизане в еврозоната. Освен това съм убеден, че голяма част от банките също не са готови, коментира Василев срещу когото продължава делото „КТБ“, по което все повече проличават несъстоятелните обяснения на главните свидетели.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    66 11 Отговор
    Липса на лидерство!
  • 2 FEFE

    193 23 Отговор
    Трифонов, приключи безславно участието си в политиката!
  • 3 5577

    81 33 Отговор
    Бе много преиначено го казва статията. Изквичаха мутрите от прокурора. Един избяга в Дубай друг в Сърбия трети доброволно влезе в ареста, Галевите никой не ги знае къде са и панаира се пръсна. Засъсредоточиха се едни пари в стари политици и скрити психолози да съборят прокурора. От там и Борисов го отнася. Той е лесен 2-3 снимки и записа и силно бучене по медиите. Ма прокурора вече два парламента вече не може да го съборят. Мутренски взаимоотношения на държавническо ниво в институциите, без ценностна градивна система. Дори и идея си нямат какво се прави в тия институции. За никаква политика не става въпрос. А Трифонов направо се чуди какво му се случва. Атовете като се ритат магаретата нямат работа там.

    Коментиран от #65

  • 4 буахаахаа

    53 9 Отговор
    Ааа...банкера на годинаа
  • 5 хаберих

    60 3 Отговор
    Скандал между пияни блондинки в дискотека:
    - Виж са, ма - на крава приличаш!
    - Пък ти и на крава не приличаш!
    - Кой,ма? Аз ли не приличам?
  • 6 И тоя

    63 44 Отговор
    Като Баневи, М.Стайков, В.Арабаджиев, Бобоков и др.червени мафиоти престъпници чака БСП да дойде твърдо на власт, че да бъде оправдан
  • 7 приключиха

    124 22 Отговор
    И Трифонов, и Борисов приключиха като политици. А Трифонов никога не е бил политик, той е чалгаджия, който обслужва мафията, подставено лице, маша в ръцете на тъмни сили. Да се връща на село в Учин дол, да се цери и да пасе патките.
  • 8 Хихихихии.. хихихихии

    56 59 Отговор
    ВЧЕРА,..ЧЕРЕПА,..ДНЕС--МУСТАКА,.. ЧАКАМЕ И...НА ПРОКОПИЕВ,... ФАТМАКА
    Хихихихии.....
    ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДС БОКЛУЦИ
    хихихихии......

    Коментиран от #42

  • 9 Тоя още

    41 24 Отговор
    Ли нее в затвора?? Аман от измамници!
  • 10 ВРЪЩАЙ 5-те МИЛИАРДА, БОКЛУК

    42 35 Отговор
    ЦРЪВЕН!

    Коментиран от #13, #16, #44

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Паев

    111 19 Отговор
    Трифонов дойде уж на власт, но не да управлява, а да обърка всичко, да замете следите от герберасткото управление и да провали протестите и исканията на хората, да провали реформите и да си вземе за тая мръсна работа пая.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чиба ма Г-ей

    15 6 Отговор

    До коментар #13 от "Активист на БКП":

    Аман от Педерасе

    Коментиран от #19

  • 15 Антитрол

    26 38 Отговор
    Ха ха, и този се включи в оплюването на ИТН в полза на ДБ но се видя кой наистина иска промяна и кой е готов да се коалира с ГЕРБ за министерски кресла. Гледам и много герберски тролчета са се включили в същото оплюване - ами за тях ДБ са манна небесна и само те ще ги върнат във властта. Очаквам коалиция ГЕРБ, ДПС, ДБ.

    Да е честито на протестиралите и гласували за ДБ - ще останат много изненадани. Има ли още заблудени от тях

    А Ристю че си изигра театрото и провали Слави и възможността да изчегътаме герб - браво.

    Коментиран от #57

  • 16 МЕНШЕВИК

    35 30 Отговор

    До коментар #10 от "ВРЪЩАЙ 5-те МИЛИАРДА, БОКЛУК":

    Черепа и той завлече 4 милиарда, Абе Комунетата от ДС /БКП немат наяждане

    Коментиран от #46, #48

  • 17 нннн

    79 7 Отговор
    Слави беше ясен още с тъпия си референдум. Странното е, че толкова много хора се излъгаха да гласуват за него. Невероятно, но и на третите избори ще се намерят такива, макар и по- малко.

    Коментиран от #70

  • 18 Здрав разум

    29 4 Отговор
    Какво да очакваме от господин Василев? Той имаше намерение да ощастливи народа цялостно и целокупно, а му позволиха частично. На който му излезе късмета. И всички останаха неудовлетворени.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Колю

    22 13 Отговор
    Тоя паразит пак го показаха
  • 21 Истината

    37 18 Отговор
    Олигарсите са доволни и предоволни от служебното правителство и от парламента, който премахна Бюрото за защита на свидетелите и ще премахне специализирания съд. Очакваме и Васил Божков да се включи в суперлативи те.
  • 22 България на три морета

    14 17 Отговор
    Червените са неговите хора
  • 23 Нокторезачка

    51 10 Отговор
    Трифонов много си повярва, мислеше си, че като зад него стоят Доган и Тилев никой не може да му каже нищо и ще си прави каквото иска, да, на следващите избори отново ще си осигури гласове от Великобритания и част от циганските махали, но вече всеки нормален и интелигентен човек го видя що за стока е
  • 24 РЕалиста

    43 8 Отговор
    Всички знаем че Славуц Учиндолски няма да се бръкне да Финансира проекта ИТН, кажи кой му Финансира Партията, Доган-Пеевски ли са ??? кажи нещо конкретно, стига общи приказки !!
  • 25 калин

    25 16 Отговор
    не разбрахте ли,че ни правят на маймуни с тия дс проекти,затова бойкот на изборите до дупка,докато не дойдат наистина читави българи да ни управляват!

    Коментиран от #35

  • 26 Миро

    11 19 Отговор
    Тоя ако беше много умен нямаше да го наритат като куче. Като са те изклатили няма нужда да даваш акъл изобщо.

    Коментиран от #28

  • 27 LOSHIA

    7 35 Отговор
    ЩОМ И ТОЗИ СЕ УПЛАШИ ОТ СЛАВИ,ЗНАЧИ ПОСОКАТА Е ПРАВИЛНА!!
  • 28 калин

    16 3 Отговор

    До коментар #26 от "Миро":

    имаш странни разбирания за умен човек,точно патилите си могат да ти налеят акъл в кухата тиква!
  • 29 На всичките Слави

    9 23 Отговор
    Им е в устата, явно яко им е бръкнал някъде.

    Коментиран от #32

  • 30 LOSHIA

    20 12 Отговор
    ДБ и ИБГНИ са жълтопаветни и ретроградни партии на статуквото, тяхното място е в кошчето на Историята!!
  • 31 изрод от ГЕРБ

    15 8 Отговор
    Защо ревеш бре,ти нали си от задкулисието!
  • 32 Антитрол

    17 9 Отговор

    До коментар #29 от "На всичките Слави":

    Ами то вчера се разбра че новата коалиция ще е ГЕРБ, ДПС и ДБ - Ристю сам го каза че е готов да преговаря с ГЕРБ и герберските тролчета също се включиха в оплюването на ИТН.

    Та тук е пълно с тях и сега целта е максимално да се оплюе ИТН и да се величае ДБ защото само те ще върнат ГЕРБ във властта. Ристю си е бивш гербер а бивша ку..а няма. Да забелязваш тролчетата да плюят срещу ДБ и Ристю - няма такова нещо и всички вкупом са срещу Слави.
  • 33 софия

    20 4 Отговор
    СЕГА ДА ИЗМЕТЕМ И ЧАЛГАТА!!!!

    Коментиран от #38

  • 34 Мравояд

    9 26 Отговор
    Иска му се на този марфаджия да го наяма Бойко щото единствен не може да подкупят със дубайският поръчител на мокри поръчки. Червен Колчо аготира за партия на канадският тарикат. Що си мисля че този Петков ще излезе накрая международен мошеник. Непомните ли как царските харвардски юпита/Славуца им викаше дупита / заедно със синчето на царо завъртяха далавера а ние пак чакахме мисията да ни оправи. Та да кажа на белградският мишок и другите унищожаващо родината начело със разеденителя пРезидент Румби Решетников че зад Борисов стои много повече от половин България /вижда се как го посрещат хората / и колкото да го плюят платените тролове и мисирки пак ще бъде начело въпреки маниполацията на машиноте и вота във чужбина. Който разчита на маниполации и на миячите на дирници да управлява ще стига до сегашната каша. ПАНИМАЕШ,,, ТАВАРИЩ МУНЧО
  • 35 И ОТНОВО8434

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "калин":

    Какво ви става? Много се уплашихте?
  • 36 Цанков

    12 3 Отговор
    Защото часове по-късно 2 септември 2020 г. щеше да стане поредното черно петно в биографията на Бойко Борисов и неговите министри. Защото 2 септември 2020 г. щеше да стане печално известен като деня на най-яростните протести срещу олигархията, корупцията, управлението на ГЕРБ.



    И 2 септември щеше да бъде запомнен като “кървавата сряда”.
  • 37 ХА ХА ХА

    14 7 Отговор
    ЕЛА СИ БРЯ ЦВЯТКО , ВИЖ ЗА СЕГА КОМУНДЕЛИТЕ СА НА ВЛАСТ , НАЛИ ЗАЕДНО КРАДАХТЕ ОТ ОНАЯ БАНКА ДЕТО ФАЛИРА !!!!!
  • 38 LOSHIA

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "софия":

    ЩЕ Я ИЗМЕТЕТЕ НА КУКОВО ЛЯТО!............САМО ДА НЕ СЕ ПОЛУЧИ ОБРАТНО!!!
  • 39 гоям кеф

    6 3 Отговор
    колкото ти си отиди толкова и бойко ще си отиди.
  • 40 Май са обърка , мустак !!!!

    11 20 Отговор
    Гледай да не са излъжеш да си дойдеш , че ГЕШЕВ туй чака !!! А БОРИСОВ е бъдещето управление на България !!!!

    Коментиран от #43

  • 41 Асен

    14 8 Отговор
    Защо продължават да го наричат банкер този човек, който си е просто един финансов фараон!
  • 42 ПП ГРОБИЩЕ

    15 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хихихихии.. хихихихии":

    вие от герб си гледайте вашия човек дебеличкия санкциониран по Магнитски , а и РИКО го очаква
  • 43 на каква дрога

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "Май са обърка , мустак !!!!":

    си ? хахахахаххахахахахаххахахахаххаха

    Коментиран от #49

  • 44 Магнитски

    11 6 Отговор

    До коментар #10 от "ВРЪЩАЙ 5-те МИЛИАРДА, БОКЛУК":

    открадна ги пеерски бе и м б еци л герберастки
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Пенсионер

    11 7 Отговор

    До коментар #16 от "МЕНШЕВИК":

    Няма да ги върне, защото не са само в него. Но Борисов не е минало и не е в пълна изолация. Цветанов е в доживотна изолация.
  • 47 Гешев

    6 4 Отговор
    Магнитски санкционира този когото пазя а не този когото набедих , но добре че българите са 80% д е б и л и
  • 48 Факт

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "МЕНШЕВИК":

    Бойко взе пари от черепа
  • 49 Дрогиран , що сам си слагаш плюсове ?

    1 5 Отговор

    До коментар #43 от "на каква дрога":

    Толкова ли си харесваш простотиите които драскаш ????

    Коментиран от #82

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ПУТИН

    7 9 Отговор
    Трифонов обърка сметките на олигарсите.
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "Абе малоумник":

    ти се скрий защото имено КТБ и ВЕТАН ВАСИЛЕВ ИЗГОРЯХА много ХОРА

    Коментиран от #56

  • 53 РАДИО ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Абе малоумник":

    ти си такъв какъвто сам се определяш абе
  • 54 ЧАПАЕВ

    5 7 Отговор
    ДРУГАРЯ ЧЕРЕП, ДРУГАРЯ ВАСИЛЕВ, ДРУГАРЯ ПРОКОПИЕВ, ДРУГАРИТЕ ОТ БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ... ЩОМ НЕ СА ДОВОЛНИ ЗНАЧИ ЧАЛГАРЯ ДОБРЕ Е ПОСТЪПИЛ!
  • 55 Абе

    4 0 Отговор
    Слави не знам, ама ти как го обслужваш, не е истина просто!
  • 56 да ти кажа

    9 3 Отговор

    До коментар #52 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    звучиш като герберастки трол , и децата знаят че пеевски и кръга около доган опоскаха КТБ и един каскет ги прикрива и обвинява Василев че си побрал собствената банка , онова за 80% не е вярно повече са ... чао

    Коментиран от #58

  • 57 вевеве

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    вие, феновете на итн и чалга културата, ориент манталитета наистина сте извършили доброволна лоботомия върху себе си, това е явно минимално изискване да си в идеята нтд/итн. Лоботомията за вас поне е добро начало за нас.
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "да ти кажа":

    вие герб сте мутри БОРИСОВ е престъпник
  • 59 ЧАПАЙ СЕ ЧУДИ

    11 4 Отговор
    ЗАЩО ДПС НЕ ХУЛЯТ ИТН И ОБРАТНО, ЗАЩО ИТН НЕ СА КАЗАЛИ НИЩО ЛОШО СРЕЩУ ДПС?
  • 60 УРА ДРУГАРИ

    9 2 Отговор
    ДПС И ИТН СА СРЕЩУ ВСИЧКИ! КОЙ ПОБЕДИ СЕГА? ГЕРБ СА ИЗЧЕГЪРТАНИ, ДПС И ИТН СА СРЕЩУ БСП, ДБ, ИЗПРАВИ СЕ...? ДОГАН ПАК Е ПОБЕДИТЕЛ!
  • 61 6аман

    7 4 Отговор
    Няма по-противни българи от Живков, Младенов, Луканов, Виденов, Първанов, Станишев, Корнелия, Радев, Слави и червените боклуци!
  • 62 дидо

    8 3 Отговор
    Няма по-противни българи от Живков, Младенов, Луканов, Виденов, Първанов, Станишев, Корнелия, Радев, Слави и червените боклуци!

    Коментиран от #67

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ изгоря много ХОРА
    герб са престъпници дпс също са престъпници

    Коментиран от #64

  • 64 запалката

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз искам да изгоря така, с 200 000 млн в Белград и къща на женевското езеро, нека ми е зле!
  • 65 Хахаха

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "5577":

    Появиха се всички стари мутри чрез новите партии. Очаквайте и галеви да се върнат

    Коментиран от #66

  • 66 5577

    7 1 Отговор

    До коментар #65 от "Хахаха":

    Така е. Защо беше цялата патаклама. Къде са парите от спрените кражби. Вместо да става по добре, то май само се краде. По гладни и озлобени дойдоха. Това е за хората. По добре се очертава само за мутрите дето разпределят баницата.
  • 67 Komapak

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "дидо":

    Луканов не е българин, но и той беше същия боклук.
  • 68 Моканина

    4 2 Отговор
    Боже,докъде стигнахме престъпници да ни поучават,Боже!
  • 69 Глигана

    2 0 Отговор
    ИТН обслужват природата. Бурии, урагани, проливни дъждове и всички климатични промени са следствие от ИТН. Съд и затвор. Слави и компания да ходят при бай Ставри.
  • 70 Да дааа

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "нннн":

    Както си оприличил референдума такива са и тези който гласуваха за него.

    Коментиран от #75

  • 71 То и Русия

    1 3 Отговор
    Беше минало през 1933-1942
    И 1990-2004
    А виж сега колко по силна е.
    Намериха човек с умения и внимателно изслушва проблемите на хората ще над живее Сталин. Много добре се справя с управлението на страната. Затова Незнам кое минало и кое настояще. Кой ще следващия. Но едно знам
    Ще е Федерална Република България
    Ще висок президент и ще обединител на Федералните български щати и първото име е Алекс. Много добри качества за ръководител. И се справя доста добре с посочените му задачи.
  • 72 Ел Коменданте

    4 5 Отговор
    ​Време е за демонтиране на настоящото статукво и ВЪЗРАЖДАНЕ и развитие на България , единствено в посока - национални интереси, а не чужди!

    Коментиран от #73

  • 73 Коце

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Ел Коменданте":

    кога стана Комендант?
  • 74 Скорпи

    7 0 Отговор
    Типичен пример как Държавната машина може да ти е...ма...та ако те набележи...Същата работа е сега Левон Хампарцумян да започнре да краде от УББ...демек от неговата банка,за какъв х...му е,той така и каквото пожелае го има....
  • 75 нннн

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "Да дааа":

    Не е точно така. Човек веднъж е допустимо да бъде излъган. Но трети и четвърти път ????
  • 76 123

    6 6 Отговор
    Цветан Василев - КТБ касиера на мафията се обажда.
  • 77 ПРОТЕСТЪР

    2 4 Отговор
    МЛЪКВАЙ И ПЛАЩАЙ ИНАЧЕ БОРИСОВ ОБРАТНО И ПАНДЕЛА
  • 78 Деяна

    2 3 Отговор
    А Василев себе си като "бъдещето" ли вижда???? И как изобщо има очи да говори за ситуацията в България като знаем какви ги надроби преди 7 години?
  • 79 Мартин

    3 7 Отговор
    Фараон Цветан Василев трябва да е в затвора, а не да дава интервюта по медиите!

    Коментиран от #83

  • 80 кокиче

    3 0 Отговор
    ПИЧ, АКО БЕ ЖИТЕЛ НА РУСИЯ ОТДАВНА ДА СА ТЕ СВИТНАЛИ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Справедлив

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Дрогиран , що сам си слагаш плюсове ?":

    Системата не ти позволява повече от 1 +
  • 83 преминаващ

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Мартин":

    Покрай КТБ доста хора са за затвора-сещайте се кои са!
  • 84 Лудница

    1 0 Отговор
    Никой свинар няма да даде трюфели на прасетата си.
  • 85 vankicha

    1 1 Отговор
    Всичко ще се оправи.Ти само си ела
  • 86 Хайде,бе

    0 0 Отговор
    Какво стана с експулсирането,що не си идваш?Ех тоз сръбски съд ,все намира по една запетая грешна и пак отначало.Но пък който трябва се замогна,5 години ехе колко зелено изтече?.Може и доброволно да се върнеш,от " Боец" тъгуват,ще чакат с бъклицата,а за тях едни господа с белезници.Но няма лошо,твоите" бойци " гошковците са готови и по земята да лежат и в калта да се търкалят ,да вият,да грачат срещу гл.прокурор.Доносите в Испания пак от тях в комбина с боркинята срещу " корупцията" др.Йончева кредитополучателка.Така се изплаща кредит .
    Иначе за НС е прав,но за еврозоната не е .Че нали заради него искат и външен контрол,а бе добре се облажи този- банка- касичка -пощенски кутии,поставени лица и много други комбини
  • 87 митака

    1 1 Отговор
    Липса на работещ парламент 32 години..
  • 88 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    МИШОК .........................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове