Last news in Fakti

2 Септември, 2021 17:30 3 959 127

Проф. Витанов: Броят на починалите ще расте

  • николай витанов-
  • заразени-
  • починали-
  • коронавирус

Математикът отчита, че много от заразените, дори и със симптоми, не се регистрират като заразени

Проф. Витанов: Броят на починалите ще расте - 1

Броят на починалите от коронавирус у нас ще расте. Това прогнозира в своя публикация във Фейсбук Николай Витанов, станал популярен като математикът на щаба /НОЩ/.

„Ако мерките сработят даже ще започне да се подобрява положението“. Така Витанов коментира и новите противоепидемични мерки, които бяха обявени по-рано през деня от здравните власти.

„Както знаете от днес има мерки, които ще действат от понеделник. Е що така, като бройката на заразените е 1700 и нещо. Я да се позаям малко и аз. Имаше един, дето ви писа, че тая бройка е занижена, но истината избива в претъпкване на болници и много смъртни случаи. Кой беше тоя човек, хейтъри мои. Кажете на глас името, и после плачете, ревете и вийте“, написа още Витанов.

Математикът отчита, че много от заразените, дори и със симптоми, не се регистрират като заразени. „Не им се стои карантинирани и тъй нататък, фактори много, няма да ги обсъждам тук. Така бройката на новите случаи не показва реалната ситуация на нещата“. И обобщава: „Ганьо може да пробва да излъже индикатора брой нови регистрирани случаи на ден, но не може да излъже индикаторите, свързани с хоспитализациите и смъртността, особено последния. Затова са тези мерки. В министерството на здравеопазването са наясно, че ситуацията е доста сериозна“.

Базовото репродуктивно число за втори септември е 1.308, пише още Витанов. Това е на базата на регистрираните случаи. По думите му обхватът на заразата се увеличава с бързи темпове. „Това не е заплаха, а обективна информация“.

И допълва: „Активните случаи прелетяха покрай 30 000 и ще полетят със свръхзвукова скорост към 35 000. Както и очаквахме. Но това не е добре“.

Според Витанов броят на хоспитализациите и на случаите за интензивно отделение ще расте с бързи темпове. „Причината е, че има доста нерегистрирани случаи и някои от тези хора до последно не вярват, че вирусът може да доведе до сериозни поражения“, смята още той.

Броят на починалите расте. „Но като сте прочели това по-горе, не се учудвате. Очакват се по 50-на ден, че и повече през следващите дни“, пише още Витанов.

И заключва: „Добре, вече има мерки, но за да захапят вируса, трябва да се спазват и да минат 10-на дни. Тъй, че спокойно, не се паникьосвайте, живейте си нормално, просто спазвайте мерките, пазете децата и внимавайте на места, където има много хора“.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    105 19 Отговор
    Правопропорционално с броя на ваксинираните. Скрий се сатанист, прозрачен си.
  • 2 Анон

    73 16 Отговор
    Скоро и ти да си в тоя списък
  • 3 Алфа Вълкът

    26 96 Отговор
    Мутафчийски беше прав, вие не повярвахте и сега плащате цената!

    Коментиран от #70

  • 4 Последния Софиянец

    86 15 Отговор
    На тоя родата са от селото на майката на Тиквата и само се хвалят с това.Големи герберасти са целия им род.

    Коментиран от #24

  • 5 Русенец

    17 77 Отговор
    България пламна и гори. Десетки болни и безпомощни хорица са на стъпалата на областната ни болница и ридаят неутешимо- Започна се! Болниците в тази българска област вече връщат К-19 пациенти

    Медицинският персонал също работи на прага на възможностите си

    В русенските болници вече няма свободни легла за интензивно лечение на пациенти с коронавирус. На изчерпване са и местата за неинтензивно лечение, съобщава bgonair.bg.


    Болницата в Бяла вече отказва прием на заразени пациенти.

    Д-р Павлинка Георгиева е единственият пулмолог в болницата в Бяла. Тя отговаря за лечението на всички приети в Ковид отделението. 

    "Тежко е, защото поемаш отговорност за почти всички пациенти, а когато стане нещо трябва да си винаги тук, да реагираш, да кажеш какво да се прави, бързо да ги изпратиш където трябва за помощ и е много ужасно и потресаващо"

    Коментиран от #47, #62, #71

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1234

    71 13 Отговор
    ПЛЪХ МАЗЕН ДАНО СИ СЛЕДВАЩИЯТ
  • 8 див петел

    68 7 Отговор
    Безбръбначен колос на "мисълта"..Едничкото,което расте са хонорарите за лобистките ти изцепки.
  • 9 ИСТИНАТА

    15 56 Отговор
    Дори Албанците са по умни от нас. За тях живота на населението им е най важно. Там общо 2400 жертви на пандемията , тук 19 хиляди а мерки няма - Властите в Албания връщат строгите карантинни мерки в опит да противодействат на разпространението на Делта варианта на коронавируса, предаде AP. Забраната за напускане на домовете е удължена! През последния месец в Албания се наблюдава значително нарастване на заболяемостта от COVID-19 - средно по 900 нови случая за денонощие при около 100 преди четвъртата вълна. От началото на пандемията в Албания са установени около 144 800 случая на коронавирус и около 2400 жертви на болестта.

    Коментиран от #32

  • 10 Оня

    42 7 Отговор
    Да те стигне и тебе мъ,,,,ршо

    Коментиран от #104

  • 11 аз съм

    77 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Проф. Витанов: Броят на починалите ще расте - това е прозрение на идиот !!!
  • 12 леш

    81 4 Отговор
    Вие сериозно ли си мислите, че народа вярва как изведнъж сте се загрижили за смъртността??? От колко години България води по-смъртност в ЕС, та даже според някои статистики сме най-бързо топящата се нация В ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!!! Как така не се заинтересувахте от смъртните случаи, които имаме от хронични болести, от рак, от лоши навици и т.н. аман от двуличници, можеше много да се направи за превенция и ранно лечения за ковид, що мълчите и за ивермектин като ви пука за народа, а?
  • 13 Стойко

    15 51 Отговор
    Тези пиявици кръчмари и чалготеки искали да няма никакви мерки срещу вируса. Аз лично смятам да не се налагат мерки. Като започнат да се разболяват клиентите им, като ги интубират в КОВИД отделенията, като започнат да дават хиляди за лечение и медикаменти, населението без мерки ще спре да посещава развъдниците на вируса . И тогава кръчмари и чалгари няма да имат право на подпомагане защото не са им налагани ограничения!
  • 14 ТИ НАИСТИНА

    54 7 Отговор
    СИ ПОДЪЛ И ЗЪЛ. САМО ЗА СМЪРТ
    И ЛОШОТИИ ГОВОРИШ. ТИ СИ ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ И РОДНИНИТЕ. ЗАЩОТО ТИ И ДРУГИТЕ КОИТО ПЛАШИТЕ МОЖЕ ТОВА КОЕТО ИЗРИЧАТЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ВАС.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Centyrion

    49 4 Отговор
    Да,ще расте,лош живот,лошо здравеопазване,беззъби хора пълни с болести,ще умират ,нормално е.Причината не е китайската кашлица.
  • 17 УжАсен

    9 48 Отговор
    В момента сме на първо място в ЕС по смъртност от COVID-19. За три дена достигаме броя на починалите при поредица атентати в Кабул, а това не е малко, каза по Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев, консултант по ваксинациите към Столична община.Той уточни, че става дума за брой починали от коронавирус спрямо брой население.
  • 18 ИСТИНАТА

    13 51 Отговор
    Напълно прав е Държавния здравен инспектор. За 5 дни със своя живот се разделиха от най страшния вариант на КОВИД-ДЕЛТА 133 невинни Български хорица-: Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че 133 души са починалите от 17-и до 23 август, като трима от тях са били ваксинирани. Да, ще има четвърта вълна , да – ще напълним болниците, да – още хора ще починат. Как да го кажа по- ясно? Ние най-умните в Европа и света ли сме, та когато другите въвеждат мерки за къде ли не, ние отказваме да правим каквото и да било. Добре, но тогава ще си платим цената. Докато не разберем къде е основата на проблема, трудно ще се справим“, коментира държавният главен инспектор.

    Коментиран от #53

  • 19 Стоян

    11 49 Отговор
    "Изчегъртаният" бивш директор на ПИРОГОВ проф.Асен Балтов е написал с пост във фейсбук че при тази заболеваемост досега би трябвало да са взети крайни мерки и пълен локдаун с вечерен час и КПП в градовете! Също така е разкрил че КОВИД отделението в ПИРОГОВ е запълнено и са разкрити допълнително още 104 легла! Напомня че в Нова Зеландия при 16 заболели дневно е наложен пълен локдаун! Напомня и че миналата година на 13 март при 12 заболели дневно са затворени паркове , градини, училища и всички масови мероприятия и така са спасили живота на хиляди Българи при 1-та КОВИД вълна! Тогава одобрението за Борисов и правителството е било над 80%! Есента когато са започнали протестите и на тях са се горяли маски и са били против мерките , правителството ги е либерализирало според обществените настроения и затова са изгубили живота си близо 19 хиляди Български граждани! И са напълно точни думите на професор Балтов - "Болните от COVID-19 не могат да работят. А починалите от COVID-19, статистика, по която България е сред първенците в Европа и света в последната година, съвсем"

    Коментиран от #46

  • 20 Призив!

    51 11 Отговор
    Бойкотирате статийте с този идиот! Щом видите мутрата му и името му НЕ отваряйте и не четете! Само така, ще спрат да ни тормизят с него за да касират кликове и приходи ит реклама! Не схванахте ли, каквае играта на "медиите" с този Шаман?

    Коментиран от #23

  • 21 Всеки знае

    47 6 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    че го отровиха,бе смотльо и още 3-ма президенти убиха.
    Съдба - другия път.
  • 22 Гост

    41 7 Отговор
    ИЗРОД ПРОДАЖЕН.
  • 23 Приветствам

    38 8 Отговор

    До коментар #20 от "Призив!":

    до всички съфорумци - видите ли Витанов - прескачате...

    Коментиран от #35

  • 24 Ти как

    6 16 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    разбра от "Люлин"! Пускаш жълтини, ама скоро ще ти ги спрат!
  • 25 5855

    28 3 Отговор
    Като не им мина номера да затворят всичко, тоя пак започна. Бойко ги е подгонил. Трябва да слушат Вожда.
  • 26 Срам

    24 3 Отговор
    и позор! Не съм очаквал, че мъже могат да кълнат като кака Пена! Не така, мъжленца!
  • 27 Жилото

    27 4 Отговор
    Тоз професор по какво точно е професор?
  • 28 иван

    33 5 Отговор
    Колко пари ти дават за тези циркове?
  • 29 абг

    20 2 Отговор
    Който гроб копае другиму, сам пада в него !
  • 30 Бибитко

    34 5 Отговор
    Чудя се защо медиите се надпреварват да дават трибуна на хора като Витанов, които не се занимават с нищо друго, освен да ни плашат с настъпването на Апокалипсиса. Кандидатите за пастири на уплашеното стадо и без това са много.

    Коментиран от #34

  • 31 Да бе да

    30 4 Отговор
    Е как хиляди умрели и нито един политик за цвят?
  • 32 Joro

    23 7 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Аз съм заразен, но без симптоми. Къде да се регистрирам, та да ме карантират, къде и как ще стане, като имам само един апартамент? храна кой ще ми носи? От вируса много малък процент умират. от 40 000 активни случая имаме 8% от тях в болници. 19 000 починали са 2.5% от 7 мвлн. , а това е в рамките на година и половина. Като гарвани грачите. Ясно е, че поне 50% от населението са го минали заразяването без симптоми. Защо обвинямате хората, те ли създадоха вируса и го пуснаха? То се видя къде расте най много заразяването - в области, където големи групи хора се връщат от чужбина. Те не спазват никакви мерки, на пък правят купони с ядене и пиене по 200 души. Заразяват, и се връщат в чужбина. А сега това същество Витан обвинява хората, че са му се сбъднали предсказанията за умрели. Падение пълно.
  • 33 Витомир Навитанов

    24 8 Отговор
    Колкото повече ваксинирани - толкова повече умрели. Математиката е безмилостна наука!

    Коментиран от #72

  • 34 СЕМ

    26 4 Отговор

    До коментар #30 от "Бибитко":

    Дават по 10 бона на медия ако препечатва пропагандата на 5те мизерника. На тях пък също им дават по десетачка. Затова ни е толкова зле пропагандата - безобразно евтина и долнопробна. Това пък е добре, защото никой не й вярва.
  • 35 Призив!

    18 3 Отговор

    До коментар #23 от "Приветствам":

    ДА, видите ли статия с този пропуснете я! Малко воля в борбата с Черната пропаганда на шарлатани, като този !
  • 36 бай Даньо

    5 17 Отговор
    Ганчо, Ганчо тъпо парче антиваксър ха де те видя къде ще криеш байрака със 5% смъртност !?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Валентин

    0 12 Отговор
    ИСКАШ ЛИ ДА ПРАВИМ ЛЮБОВ МАРЧЕ
  • 40 Валентин

    4 8 Отговор
    ЦИГАНИН ДА ПРАВИ ЛЮБОВ С ТЕБЕ АВТОРКЕ
  • 41 Ася

    28 4 Отговор
    Къде са 4000 заразени, бе витанов. Защо лъжеш, манипулираш и стресираш хората?

    Няма ли кой да го съди и вкара в затвора тоя?

    Коментиран от #49

  • 42 Има, няма и 20-тина дни, минаха

    17 3 Отговор
    Към 30 август по над 3000 заразени. Сега, крият се и ... умират? Дядо ми често казваше, Бог да го прости "Тоя, що не се гръмне". Прав бил!
  • 43 Майна

    14 17 Отговор
    Кирил Петков е предложил да се отпускат по 50 лв на пенсионерите ако се ваксинират...ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ... МИЗЕРНИЦИТЕ ИЗНУДВАТ ТЕЗИ, КОИТО МИЗЕРСТВАТ ЗАРАДИ УПРАВЛЕНИЕТО И ГЕНОЦИДА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ ТЯХ

    Коментиран от #111

  • 44 Нула

    15 2 Отговор
    Че за гледачка и баячка не става, това се разбра отдавна, но сега се изяснява, че и за математик не го бива и само се излага. Явно винаги си е бил комуняга пропагандист и само се е криел зад математиката.
  • 45 ВИТАНОВ

    5 6 Отговор
    „НЕНОРМАЛНИТЕ” ВАКСИ КЪДЕ ДА ХОДИМ КЪДЕТО НЯМА МНОГО ХОРА,А???ТА ТЯ БЪЛГАРИЯ Е 80% НАСЕЛЕНА С НОРМАЛНИ АНТИ ВАКСЪРИ💩💩💩КЪДЕТО И ДА СТЪПИМ🤔
  • 46 Joro

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "Стоян":

    Г Л У П А К - манипулатор. Нищо не е вярно. Пожелавам ти на КПП-то да получиш инфарт и да дойде след 5 часа линейката.
  • 47 хоу

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "Русенец":

    Ти вчера не е ли хвърли от десетия етаж. Пак ли възкръсна.
  • 48 Смахнат козел,

    18 2 Отговор
    септември сме,нали 3000 щяха да болните.Още 3000 брадавици да ти излезат.
  • 49 Вярно и

    21 1 Отговор

    До коментар #41 от "Ася":

    точно, тоя лъжеше най-нагло публично, че в края на август ще имаме по 4000 заразени на ден.
    недоумявам,как може този още да е в публична изява, как всички-парламент, медии, институции заедно ни лъжат и заставят.
    все едно сме през тоталитаризма
  • 50 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 8 Отговор
    Вижте от 09.09.21г.Не мерките,а тенденцията на инфекцията отива надолу!Естественно мерките ще сработят,особенно,като намалят тестовете под 10000 и ще се окаже ,че сме в зелената зона!Как един не ги попита,защо правите средна над 18000 теста???Знаете ли,колко бе процента през октомври-ноември 20г....Стигаше до 45% на дневна база.Знаете ли колко бе в тази""Вълна""7,95% за един ден и падна на следващия ден на 6,5%...Тук имате Медийна епидемия и добре ,че хората в голямата си част игнорират простотиите ви!Когато Господ възнаграждава...Може да ви даде толкова,че да не можете да носите наградата си....

    Коментиран от #59

  • 51 Расте ти наглостта дебил

    16 7 Отговор
    В ЕлПариж какво пише,5 вълна в Испания,масово умират ваксинирани...А са
  • 52 Да бе

    18 3 Отговор
    Ако го набарам тоя козел ще му ускубя брадата.
  • 53 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА":

    нищо не разбрах от прокобата ти???какво искаш да кажеш!Ако не ти се живее имаш и възможност да се дупчиш!

    Коментиран от #54

  • 54 Мъка мъка

    2 4 Отговор

    До коментар #53 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    - същият е като щерка ти.
  • 55 Асфщшл

    3 19 Отговор
    Проф. Витанов е общия кандидат президент на ГЕРБ и ДБ! Успех професоре! ;))))7483
  • 56 Onq bez konq

    45 3 Отговор
    Януари месец 2020 бях в Гватемала, Хондурас,Никарагуа, Колумбия и Панама. Тогава още никой в Гробария не беше чувал за COVID-19. Не знам къде съм се заразил. Бях много зле, но нямах температура и никой не ми обърна внимание. Не съм пил лекарства, не пия антибиотици, защото към някои съм алергичен, търпях болките и след месец се почувствувах по-добре. Защо го споделям? Говорих с един Доцент, братовчед на жена ми. Описах му всичко, което съм усещал през това време. Попитах го трябва ли да си правя тест за антитела- "Не е нужно" А трябва ли да се ваксинирам?- "Ти да не си луд? Ти имаш имунитет до живот!" А ако ме задължат?- "Това е политика, аз там не се меся" ПП. Пиша от Торонто, не си правете труда да ме проследявате!

    Коментиран от #85

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Защо

    19 2 Отговор
    Защо Витанов се мисли за Бог и казва кой ще живиее и кой ще умира?От къде има тези познания на медиум?Явно на Витанов му говорят сивите извънземни по телепатичен път и му казват кой ще умре.
  • 59 Анонимен

    15 2 Отговор

    До коментар #50 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Критерия за епидемии от грип е 200 заболели на 10 000 души! Критерия за КОВИД е 500 заразени на 100 000! Приравнено прави 50 на 10 000! Защо не правят разлика между заразен и болен не знам! защо е и тази разлика в критериите също не знам, но е така!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 юрист

    5 14 Отговор
    Прав е професора и отлично е насосал хейтърите, които се подиграват с ковид. Неслучайно вече не съжалявам нито един разболял се от ковид- при наличие на 4та вълна и ясно инфо колко е тежко това заболяване, е признак на идиотия и пълно малоумие човек да отрича голямата възможност за тежкото протичане на болестта. НИТО ЕДИН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДАЛИ АКО СЕ ЗАРАЗИ С КОВИД, ЩЕ ГО ПРЕКАРА ЛЕКО, ЗАЩОТО КОВИД ЗАСЯГА ВСИЧКИ ОРГАНИ И ТЪКАНИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО, И СЕ НАСТАНЯВА ДОРИ В МОЗЪКА- затова при постовид много хора имат проблем с прочитането дори на една страничка от книга, учебник или изобщо- каквото и да е било четиво, не могат да се концентрират и т.н....
  • 62 В Уганда са най-добре

    7 7 Отговор

    До коментар #5 от "Русенец":

    Гледах ги в върлдметъра. Имат много малко починали на 1милион. Сигурно всички са ваксинирани.
  • 63 6967

    3 8 Отговор
    Каза и отсече! И какво от това?! Кой има полза от такива изказвания!? Има ли някой да не ги знае тези неща?!
  • 64 РАДЕВИТЕ ЕКСПЕРТИ

    5 12 Отговор
    ЦАРИ ХАОС И БЕЗДЕЙСТВИЕ, УМИРАТ ХОРА, КЪДЕ СИ РАДЕВ, КЪДЕ СА ТИ ЕКСПЕРТИТЕ БЪЛГАРИЯ ПЛАМНА.
  • 65 Папуняк

    7 6 Отговор
    Добре дошли в Дебилистан.
  • 66 чичо Тончо

    9 2 Отговор

    До коментар #57 от "Анонимен":

    Юрист се яви в коментара! Дали и кога ще се явят и другите от компанията със словесната неудъжимост!?
  • 67 хаха

    5 9 Отговор
    Този сайт ще бъде изтрит по новия закон на Трифонов, което ще бъде едно малко добро на фона на това, че сайтът е соросоидна информационна фейк клоака.
  • 68 Витанов Този Скот отново излезе!!

    10 3 Отговор
    Брадавичен Козел!! Още 1000брадавици да се нацвъкат на фасадата ти!! Да станеш, като Африканска брадавична дива свиня!! Това е Клетва!!!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 3937

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Добре де Мутафчийски явно знаеше неща, които малко хора знаеха....
    Ето например Баце какво имаше предвид с това " Ще се окаже, че този вирус не е това, за което всички си мислят"!
  • 71 Съвет

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Русенец":

    Минавай Дунава и се спасявай. Такива, като теб, които мислят за НАС, не ни трябват.
  • 72 Така си е

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "Витомир Навитанов":

    Колкото повече родени - толкова повече умрели.
    Природата е безмилостна поука.
  • 73 Витанов?? Стъки и Алибегов са ти нещо

    4 7 Отговор
    Сърдити!! Заради твойте Статистики и шамански Сънища,!! Пречиш им на бизнеса!! Застраховай се поне!!
  • 74 косача

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    И умря мистериозно, като после го обявиха за Ковид но при обстоятелства, които със сигурност са Убийство.
    Съединените американски терористи не прощават на никой, който покаже на хората, че Менгеле е жив и се намира в Сащ, където разработва всичко, което може да убива хора, и се тества върху тях във вид на вируси, и във вида на ваксини след това.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Onq bez konq

    29 3 Отговор
    Поздрави от Истанбул! Сложих си едно плюсче профилактично, защото двама идиоти са ми сложили минуси. Няма да кажа името на Доцента, за да не унищожа живота му! Гробарите са много гадни и не се спират пред нищо! Следващият път ще пиша от друга локация...
  • 77 Анонимен

    3 4 Отговор

    До коментар #69 от "юрист":

    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa
  • 78 Ти пишеш

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "юрист":

    и с НИК-а "Хуарбуса"! Няма смирение в тролската душа!
  • 79 Onq bez konq

    28 2 Отговор
    Поздрави от Чикаго! Сложих си още ено плюсче, не че беше нужно, но да покажа на ВАКСЪРИТЕ че не струват!
  • 80 Теодоро

    12 3 Отговор
    витанов ти долна подлоги герберастка
  • 81 гост

    8 2 Отговор
    Тоя е ..но комент !
  • 82 Onq bez konq

    26 1 Отговор
    Хайде бе, ГЕРОИ ВАКСЪРИ, сложете още едно минусче на 56! Защото аз ще си сложа плюсче!
  • 83 Витаминов

    8 2 Отговор
    Тоя пишмантематик за 5 бона ще продаде и майка си.
  • 84 КУКУ

    7 2 Отговор
    Витанов абе кво стана със Белорус бе уракуле. Тези хора без никакви мерки да не умряха бе мазен плъх, що мълчиш като пунда. Ами вие бе мисирки що му давате думата по няколко пъти на ден. Толкова ли ви е забавно да гледате маскираните със кръстосани огледи пзихясали ковид офце. Май трябва да истрием ваюият сайт
  • 85 Фармацевка

    19 2 Отговор

    До коментар #56 от "Onq bez konq":

    Ваксинирайте се! Само така ще се чувствате щастливи и ще получите пълното изживяване на живота.
    Който не се е ваксинирал цял живот съжалява за пропусната възможност да си завърши живота по един елегантен и съвършен начин.

    Не умирайте от Ковид - изберете уникалната ваксина на Пфайзер.
    Заедно побеждаваме Ковида с всяка инжектирана доза.

    Коментиран от #97

  • 86 Hhaha

    5 0 Отговор
    Професора беше казал, че няма да дава прогнози. Забравил е.
  • 87 Onq bez konq

    19 1 Отговор
    Къде са Ви минусите бе, ВАКСЪРИ? Писах, че Доцент, братовчед на жена ми каза, че трябва да съм луд, за да се ваксинирам...
    Чакам Вашите минуси тук и на 56!
  • 88 Васил

    3 5 Отговор
    АААААаааа нормално довечера бай Ганьо ще се налива с алкохол менте а на сутринта ще вика ваксините са вредни и може да гои убият.
  • 89 Onq bez konq

    18 3 Отговор
    Поздрави от брега на Сена, Париж! Къде са Ви минусите бе, ВАКСЪРИ? Писах, че Доцент, братовчед на жена ми каза, че трябва да съм луд, за да се ваксинирам... Чакам Вашите минуси тук и на 56! Повече от 4100 души са хоспитализирани или починали с Covid-19 в САЩ, въпреки че са били напълно ваксинирани, според нови данни от Центровете за контрол и профилактика на заболяванията.В Израел и Обединеното кралство опасенията за варианта делта се повишават след нарастващи съобщения за пробивни инфекции.Дори и при ваксинирани 80% от възрастните, Чези Леви, генерален директор на Израелското министерство на здравеопазването, заяви, че делта вариантът е отговорен за 70% от новите инфекции в страната. Леви също така каза, че една трета от тези нови инфекции са били при ваксинирани лица. Аз лично, не искам да умирам от ваксина!

    Коментиран от #92

  • 90 събирач на трупове

    2 2 Отговор
    А дано вируса, какъвто и да е, отговори с взаимност на любовта ти към смъртта
  • 91 ddd

    4 2 Отговор
    мазен некадърник.
  • 92 В САЩ мрат по над 1000 души всеки ден

    4 9 Отговор

    До коментар #89 от "Onq bez konq":

    Ако само общо около 4000 от починалите са били ваксинирани не виждам повод да се отрича, че от ваксините има полза. Много добре се знае, че над 10-15 %от ваксинираните не образуват никакви или много малко антитела и следователно уж са ваксинирани, а всъщност по никакъв начин не са защитени. А спрямо новите варианти ефективността от ваксините пада още. Но все пак нищо по-добро нямаме в момента като оръжие срещу ковид. Днес научих за още един трагичен случай, който макар да е от края на месец май ме потресе. Става въпрос за 31 годишна жена без никакви придружаващи болести. Оставила е 2 годишно дете полусираче. Слава Богу поне бащата е оцелял. Който няма противопоказания не виждам защо не иска да се ваксинира. Спутник 5 ли чакате? Или Синовак?
  • 93 Киро

    2 3 Отговор
    Пинк Флоид много не те обичат ама напук на всички дърдориш простотии.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ехооо

    5 2 Отговор
    Махай се У тре Пко ООО
  • 96 Onq bez konq

    17 4 Отговор
    Стоя си на брега на Сена и в момента покрай мен минава един тласкач с име OBSTINE... Вие се ваксинирайте, няма лошо! Аз не съм толкова луд!

    Коментиран от #109

  • 97 Шмайзер модеРНА

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "Фармацевка":

    Перифразирано - "няма човек - няма... К-19" ;)

    Боц, боц, боц, К-19 ще изчезне само с боц - капачки и... метализирана гума... произвеждаме всякакви...
  • 98 OnqBEZkonqdo#0

    12 4 Отговор
    Ти самодеец ли си, или си от спецслужбите на ТИКВОЧА? ТОЗИ "СТРИНГ 0" ме изненада!
  • 99 Хахахаха

    5 2 Отговор
    Тоя недооценен плъх толкова е далеко от истината, че му е бедна фантазията. Мой човек, заври си червената химикалка знаеш къде, и се заври в дупката си, преди да си станал за смях и на уличните кучета.
  • 100 Медиум

    5 2 Отговор
    Заради отрепки като тоя, тая държава никога няма да се оправи.
  • 101 Али Реза

    6 2 Отговор
    Този могат да го пускат вечер в осем вместо турски сериал, за да баламосва бабичките.
  • 102 НИКОГА ГЕРБ

    4 2 Отговор
    ТОЯ ТЪПАК ВИТАНОВ ГА ЩЕ ПУКНЕ, ЗА ДА НЕ ДРАЗНИ НАРОДА?
  • 103 винкел

    6 2 Отговор
    Математиката точна наука ли е или философия?
    По кои формули изчислява тези лакардии дето приказва?
  • 104 Чегобара

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Оня":

    Ко се вълнувате бе пиленца, я си живейте живота както си знаете. Това българите го умеем добре.
  • 105 Витанов

    2 2 Отговор
    ОБРЪСНИСЕБЕ
  • 106 Опаа

    2 1 Отговор
    Айдее ,още един изтърван от Карлуково
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 0000

    2 1 Отговор
    Чезвай ве козел неуспял
  • 111 Лелки за Кирчо

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "Майна":

    Ние от групата Лелки за Кирчо ще се ваксинираме, но предпочитаме селфи с Кирчо вместо 50 лв.

    Коментиран от #117

  • 112 Х0Йчо

    4 1 Отговор
    Айде скривайте го вече това пLашиLo!
    Нито е доктор, нито нищо! - платенолог на пландемията и вестител на края на света..
    Мангъров го отразяват веднъж седмично, а тоя и ботокса всеки божи ден едно и също, като развалени плочи, яко облъчване и всяване на паника, както е поръчано от глобалните сатанисти...
    Тоя номер може и да минава в "интелигентните" държави, но не и тука.
    Българите може и да не сме най-начетените, най-благородните, но имаме инстинкт за оцеляване! тка че на тоя мога да му кажа само: Пей си Пенке ле , че кой ли те слуша.
    Когато изляза навън - животът си тече съвсем нормално, с иключение, че в супемаркета повечето клиенти са си турили под носа няква маска на 2-3 месеца, колкото да не ги глобят..
    Но като се прибера и пусна Тв ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ -ЗАРАЗА, КРИЗА, СМЪРТ, К0ВИД, ИСТЕРИЯ, ШОК, ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ,
    Така че - изключете телевизора, приятели и си гледайте живота! А който иска да се боде - негова си работа, не му пречим
  • 113 Гай Баню

    6 2 Отговор

    До коментар #107 от "бай Даньо":

    Както вече се оповести официално: ВАКСИНИРАНИТЕ ХВАЩАТ И ПРЕНАСЯТ ВИРУСА, СЪЩО КАКТО И НЕВАКСИНИРАНИТЕ!
    т.е - това , че си си шибнал 3-4, дози по никакъв начин не предпазва тези около теб... От където следва, че опорката - "запазете живота на вашите близки" отпада!
    И всеки решава единствено за себе си.
    Как Витановците, Ангеловците и Боковците, ще ме убедят да участвам в този масов експеримент?
    Приказките, колко е смъртоносен ковида, отдавна вече не хващат декиш,,, и лека-полека започнаха да налагат натиск - заплахи за уволнение и т нт.
    Представяте ли си колко са упорити и безскрупулни в тази злокобна и добрепланирана "игра"
  • 114 Варненец

    2 1 Отговор
    Да, ама ето дойде 3-ти септември и той падна с един процент.
  • 115 Ваня

    5 2 Отговор
    Това повече не се търпи, приятели!

    На 11 Септември от 12:30 ч. - ПРОТЕСТ ПРЕД НС.
  • 116 Дада

    2 1 Отговор
    Мръсни алчни убиици
  • 117 Мутри за Боко

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "Лелки за Кирчо":

    Ние от 200 хилядната мутро-армия искаме снимка с Боко и настояваме да възстанови в Банкя щаба. Искаме да се върнат постовете, да се изкъртят пейките в парковете и да се разреши преминаване с куче през тях, но не и с внуче. Искаме пресконференция като тази на Цветница 2020 и честитки на именниците с чували за умрелите и трупове по детските площадки. После купонче в заведенията на Алибегович и любимата му Сачева.
  • 118 Конник

    2 1 Отговор
    Доктор по математика а не медик. Затвори си устата!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Фермер

    2 0 Отговор
    Ейййй много професор в тая България бре.
  • 121 Фермер

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хуарбуса":

    Не си чел достатъчно! Доста държавници опълчили се срещу Ковид бяха убити.А населението им пръскано.
  • 122 Дебил Козел Витанов!! Този седи и гледа

    3 0 Отговор
    Като Дебил!! Никой ли не върви след него, когато слиза по стълби?? Натрапвате ни един Дебил с нечии прогнози, Врачки те имат по Жив поглед, този гледа като идиот!!
  • 123 Sos

    1 0 Отговор
    На тоя няма ли кой да му затвори устата?Аман от пишман учени!
  • 124 ПРИШЪЛЕЦ

    1 0 Отговор
    НАДЯВАМ СЕ ДА ПОРАСНЕШ - ГЛАВЕН ПАЗИТЕЛ НА КАЗАНА НА ГРОБ В АДА !!!
  • 125 Васил

    1 0 Отговор
    Нали станахме номер едно по смъртност това си е повод за гордост.
  • 126 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    С усмивка или със задоволство го е казал ? Явно много му се иска да се мре , дори беше пресилил прогнозата си , че края на август ще има по 3000 заразени на ден !
  • 127 бял Х ляб

    0 0 Отговор
    Професореее , колко е 3+45 ? Само ти можеш да го сметнеш , дори без да се усмихваш самодоволно под мустак !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове