Last news in Fakti

3 Септември, 2021 13:30 1 223 33

Манолова поиска държавата да компенсира справедливо туристическия бранш

  • мая манолова-
  • компенсации-
  • туристически бранш

България е единствената държава, която не е компенсирала засегнатите бизнеси с пряка финансова помощ

Манолова поиска държавата да компенсира справедливо туристическия бранш - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Ние от ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" смятаме, че налагането на ограничителни мерки от здравните мести с цел защита на гражданите трябва да бъде съпроводено с мерки за подпомагане на туристическия бранш. Това заяви съпредседателят на ИБГНИ Мая Манолова на брифинг в парламента, съобщи Novini.bg

,,Не трябва нито една мярка да ограничава бизнеса, без насреща да има мерки за подкрепа. Затова настояваме министърът на туризма да разясни какви мерки ще предприеме българската държава за подпомагане на туристическия бранш'', допълни Манолова.

Ние от ИБГНИ сме подготвили конкретни предложения за туристическия бранш, защото той е един от най-засегнатите в последната 1,5 г. в резултат от безхаберието на кабинета на Борисов. България е единствената държава, която не е компенсирала засегнатите бизнеси с пряка финансова помощ, сподели още Мая Манолова пред журналистите.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мая е мишка,Слави също

    4 6 Отговор
    Засега само Радев тежи..

    Коментиран от #11

  • 2 Мераклия

    7 5 Отговор
    А пък аз много искам! Аз и Майчето, на Хаваите, в готина вила, и да се събуждам и заспивам в прегръдките и!

    Коментиран от #21, #23, #32

  • 3 лили

    11 5 Отговор
    Тази ,когато я снимаха да се разхожда в странно състояние и боса в Народното Събрание 100% е била предозирала с някоя субстанция.

    Коментиран от #25

  • 4 Произведено в България

    4 11 Отговор
    Мая Манолова и отровното трио на предстоящите парламентарни избори през ноември със 69 депутати.

    Коментиран от #31

  • 5 Живот назаем

    4 9 Отговор
    Мая манолова уважаеми дами и господа и народни представители е много умна.
  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    11 1 Отговор
    Абе "Вие идвате" .... и си отивате , ама едни КУРоператори дето не връщат парите за неосъществени екскурзии и тях ли ще ги подпомагате ❓❓❓
  • 7 Койчев

    4 2 Отговор
    Манолова, не си ври изрусената кратуна, където не ти е работа! Туризмът трябва да се фалира. Който иска туризъм да ходи по турции, гърции, австрии. Сградният и поземлен фонд от българския туризъм трябва да се прибере и там да се приютяват нашите скъпи братя афганистанци, а и ред други клети хорица в немилост.
  • 8 оня с коня

    5 4 Отговор
    Това радево Правителство не е вкарало нито лев в Хазната,а Еврофондовете са Трайно блокирани от ЕС до "избистрянето на положението" в БГ,като Европа недвусмислено заяви че няма да даде в ръцете на Човек невдъхващ ДОВЕРИЕ като Борисов Милиарди.Ясно е че Правителството няма откъде да извади Пари за компенсации на засегнатите Бизнеси,но не е ясно ЗАЩО Мая не поиска Оставката му ,както усърдно правеше нова при Управлението на ГЕРБ?

    Коментиран от #16

  • 9 ПЕЕВ

    6 0 Отговор
    ТАЗИ НАВСЯКЪДЕ СЕ НАГАЖДА.
  • 10 Майче

    5 1 Отговор
    В момента ти като парламентарно представена партия си вече част от Държавата, проумей го най-накрая. Но на теб явно повече да плюеш отстрани и да искаш Държавата да направела нещо все едно Бойко още е на власт а не партиите на протеста. А запрятай ръкави и свърши нещо полезно, като част от Държавата, а не само да поплюваш.
  • 11 ПЕЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мая е мишка,Слави също":

    А РАДЕВ Е ТЪП ЧЕРВЕН ГРИПЕН.
  • 12 Баи иван

    5 1 Отговор
    Мая парите на държавата са от данъците на народа 240 дупедати защо не помага те с вашите заплати. Взимате минималната запла
  • 13 ПСР

    10 1 Отговор
    А като искате ние да им даваме от нашите пари,нещо да сте уточнили,какво всимко крие този бранш от облагане?!На какви трудови договори плаща заплати,осигуровки и върху какъв размер?!Вие,чували ри сте за нЕкои техни практики,отвратили стотици хиляди от нас,търсещи адекватен продукт в чужбина,по принуда?!Да,те са гръмогласни.И съвсем нагло очакват от нас,да им плащаме А Вие,Манолова,ЧИИ пари ще им раздавате?Дали сте ни попитали,съгласни ли сме?
    ПФУ!!!
  • 14 Хайде стига

    11 1 Отговор
    С този бранш бе? Всички само за него говорите. Ние да не сме Малдивите? Други производства,и бизнеси няма ли? Кое толкова са закъсали? Наляхте им почти милиард от миналата и тази година.Ползват единствено те ДДС от 9% Най ниската ставка в държавата.И то до края на годината.Всички хотели пращяха по шевовете от почиващи.Заеедения,барове,дискотеки,капанчета - преливаха и все още преливат от туристи.Какво да ги " подпомагаш" бе Русата? С мойте пари,през ДДС,и други преки данъци.За да пръцка цяла зима с гарантирани пачки от въздуха.Гоните си само лични интереси.Да печелите гласове.И аз ще раздам на целия блок по десет бона на калпак,ако не са от джоба ми.За да ме изберат за Главен Домоуправител и да държа бюджета на всички за живущи, за 4 години.Ваш,та верица ненаситна за власт и пачки.Един читав няма в НС.Един- без изключение!

    Коментиран от #22

  • 15 замислен

    11 1 Отговор
    Мая да уточни в европа на кой дават помощи - на работещи фирми и им се изплаща част от печалбата, на тези без дейност и пред фалит нищо не се дава. Тук има хотел за милион, от 20 години не е плащал данъци защото "е на загуба и пред фалит" и сега "дайте кинтииии". Някак не ми е приятно да изплащам аз помощите след като ме скубят яко за всичко.

    Коментиран от #18

  • 16 БАЙ Х@Й ‼️

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Само да вметна : Борисов не им вдъхваше доверие! Борисов им ВРЪЩАШЕ милиони !

    Коментиран от #19

  • 17 ПСР

    10 0 Отговор
    Докато политици ми говорят,как"Държавата трябва да плати за.....",значи ние,стадото,си заслужаваме битието.Няма такова понятие"Държавата плаща",другарке Манолова!
    Плащат всички българи,плаща Народът,от пеленачето до 100 годишните хора!Държавата оформя плащането формално,но с нашите пари!Капиш?
    Ще вземете от мен,че от 1.6г.,едвам връзвам 5-те края и никой не ме пита как,за да"давате"на хотелиери и кръчмари,които изобщо не потребявам?!
  • 18 ПСР

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "замислен":

    Е това беше един смислен коментар!
    Те вечно са на загуба,ти да видиш!Изпраха едни пари,бетонираха Морето,изсекоха Планината,вдигнаха едни мега хотелски чудовища,накупиха си Бентли и Ферари,яхти и имения,изгониха куп българи-сега,плащайте ни!И кака ви Манолова,популистки,тръгнала да им плаща от наше име!Алоооу????
  • 19 оня с коня

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Ами не е ли това Чиста Далавера на България - връща Милиони,а получава Милиарди?Това обаче става с изградено В ГОДИНИТЕ Доверие.А защо не го прави и Правителството "Вдигнат юмрук"?Ами защото дори и да стане "Редовно",никой в ЕС няма да даде и Лев на напълно неизвестни Лица,издигнати от Известни Олигарси чрез Диви ПЛАТЕНИ протести.
  • 20 ПСР

    9 0 Отговор
    Колко милиона ще им платите?
    Другарке Манолова,да сте чувала за едни добри хора,събиращи капачки?
    За да дарят за детски отделения...
    Да сте чувала,за родители,молещи за лечение на децата си?
    Да сте чувала,че санитарните херикоптери,спасяват животи?
    Да сте чувала,че авиация гаси стотици декари горяща българска гора?
    На кръчмариге и хотелиерите ли ще ви плащам?
    Пфу!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ПСР

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хайде стига":

    Браво за коментара.
    Факти БГ твърде бързо пратиха Мая Манолова на заден план.Що не я типосате на по-предна страница,да й се наслаждават повече време и повече хора?
  • 23 Да да

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мераклия":

    щом се нахвърляш на такива мухлясали кифли толкова си и ти стока.

    Коментиран от #27

  • 24 ЧОЧО

    4 1 Отговор
    Предизборни напъни на Майчето.Само крещи Държавата да подпомагала навсякъде,с чужда пита помен храви,лесное.Лошото е,че има вярващи.
  • 25 мдда

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "лили":

    Кока-кола..
  • 26 РЕалиста

    5 0 Отговор
    хаха, а скъпарските коли на хотелиерите и кръчмарите видя ли, помощи само за пенсионери и соц. слаби !!!
  • 27 Браво

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Да да":

    Кой знае какъв вълк давиш у вас, ама иначе си и с претенции!
  • 28 Русенец

    3 0 Отговор
    Майо, ма, с колко ще компенсирате зеленчукопроизводителите от Пловдивско, дето ги бъхти градушката, онзиден?
  • 29 Рашавия

    3 0 Отговор
    Тая вреслива лелка я използват само за поръчки братята
  • 30 ЦИРКАДЖИИ

    2 0 Отговор
    АМИ СЕГА ВИЕ СТЕ ДЪРЖАВАТА БЕ МИСИР
  • 31 по вероятно

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Произведено в България":

    Майчето и Бабикяна да правят поза 69 и в почивките да си мечтаят за следващ парламент.
  • 32 ако

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мераклия":

    си добър и е доволна, всяка сутрин ще ти прави баница.
  • 33 Майо

    2 0 Отговор
    стига си врещяла вече, че като ти видя снимката и си запушвам ушите. Стига си раздавала на вересия, че надмина и Бойко и ще ти се наложи да ходиш боса по асфалта.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове