Last news in Fakti

4 Септември, 2021 19:51 2 260 20

Владислав Панев: Президентът ще изчака да се приеме актуализацията на бюджета

  • владислав панев-
  • президент-
  • бюджет-
  • избори

" Кирил Петков и Асен Василев са естествени партньори на "Демократична България", категоричен бе съпредседателят на "Зелено движение" зам.-председател на ПГ на ДБ

Владислав Панев: Президентът ще изчака да се приеме актуализацията на бюджета - 1

Започва ли война за десния избирател? Могат ли нови политически проекти да застрашат "Демократична България"?

"В никакъв случай не трябва да има правителство на всяка цена, защото имаме примери от миналото в тази насока, като резултатите не са били добри", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS съпредседателят на "Зелено движение" и зам.-председател на ПГ на "Демократична България" Владислав Панев.

Той подчерта, че разговорите са важни, поради тази причина от "Демократична България" винаги са готови за диалог, било и с БСП, но добави, че ГЕРБ и ДПС са ни докарали до сегашната ситуация и не се вижда да са се променили, поради което разговори с тях са излишни, няма как да се прекрачи червената линия с тях.

"Убеден съм, че президентът ще забави разпускането на парламента до приемане актуализацията на бюджета", заяви Владислав Панев.

Самият той отбеляза, че сам се отвратил от парламента в последната седмица и разбира защо хората са се отвратили също.

Панев заяви, че Кирил Петков и Асен Василев са естествени партньори на "Демократична България", било то и в нов политически проект илил като част от листите им. За него твърденията, че зад нов проект стои Румен Радев са хипотези, които не са потвърдени а самите служебни министри са самостоятелни личности със собствена позиция.

За него двамата министри не са конкуренти за десния избирател, а тези, които са нужни за промяната на политическата система в България.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ю.кортес

    3 13 Отговор
    Резидентна и банкянската мутра трябва да са в кауша.

    Коментиран от #10

  • 2 Фен

    11 12 Отговор
    Радев трансформира ръката си от юмрук в бъркалка за нос!

    Коментиран от #13

  • 3 ГЕРБ

    13 5 Отговор
    А НИЕ ЩЕ ПРЕЧИМ И ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ КАК СЕ ГЪРЧИ СЕЛСКИЯТ УМНИК
  • 4 Почетния консул на Барнадос

    11 4 Отговор
    Пере пари на Слаби и Доганя.
  • 5 нннн

    7 10 Отговор
    Президентът да разпусне НС след 7-8 месеца. Тъкмо ще имаме прилично служебно правителство и не много приличен, но нужен парламент. Като с били мераклии за депутати, да поработят малко пък.
  • 6 Фершел

    11 1 Отговор
    Тоа ми прилича на аграр земеделец от времето на хрусчов
  • 7 Бай Ристю

    8 2 Отговор
    " Кирил Петков и Асен Василев са естествени партньори на "Демократична България" Опааа, аз и с ГЕРБ нямам против да си партнирам!
  • 8 бай Ганя

    3 9 Отговор
    кой има най -много пари в БГ - ББ , тогава какво се отваряте ве прошляци и маргинали

    Коментиран от #19

  • 9 питам

    7 4 Отговор
    Всеки ден по 10 човека излизат по медиите да ни съобщят, че президентът ще изчака да се приеме бюджета, а този бюджет така и не се приема. Постоянно протакат, отлагат, размотават се, а през това време ИТН ни поднасят панаирджийски номера всеки ден. Не се ли усещат, че търпението на хората се изчерпва?

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Много зле

    5 4 Отговор
    Не им тэрся кусури на Кирил Петков и Асен Василев, но не висля че трябва да разчитаме на две птички да направят пролет. Вие от ДБ ще сте си същите кауни и в сресващия парламент, така че по-добре да не влизате, барабар с ИТН и ИБГ. Кака Кури се държи може би най-отговорно, а и е добре да гони тиквоча, че иначе ще превземе БСП и ще ги ползва за патерица.
  • 12 ПИНГВИНАДЖИИ

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "питам":

    МНОГО ЛЕСНО СЛЪНЧАСВАТЕ БЕ ТЪПУРИ НЕ Е ВАЖНО ДА ИМА БЮДЖЕТ А ДА ИМА ПАРИ ЩОТО ПАЗЕН БЮДЖЕТ СИ ГО ПЪХНИ /ТОЛКОЗ САМО ВИ МОТАТ
  • 13 ГЕРБ

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    РАДЕВ Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.ПЪЛЕН БОКЛУ.....
  • 14 И КАК ЩЕ ПРИЕМАТ БЮДЖЕТА

    6 2 Отговор
    БЕЗ ГЛАСОВЕТЕ НА БАЦО И СЛАВУЦА....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА
  • 15 Опааааа,

    8 3 Отговор
    Заформи се СС - соросоидния съюз -радефф ,дай България и кирчУ ,палаткаджията от корал
  • 16 И КАК ЩЕ ПРИЕМАТ БЮДЖЕТА

    7 0 Отговор
    БЕЗ ГЛАСОВЕТЕ НА БАЦО И СЛАВУЦА, НЯКОЙ ДА ...ОБЯСНИ
  • 17 666

    5 1 Отговор
    Много смешно. Комунисти говорят за десни избиратели. Всички партии без ГЕРБ играят за Радев. От нас зависи дали ще спрем диктатурата на радевците
  • 18 НАЙ ПРОСТИЯТ

    3 1 Отговор
    И ЗЛОБЕН ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СМЕ ИМАЛИ! ОТ ЗЛОБА МОЖЕ ДА СИ ИЗГРИЗЕ , КАТО ВИДРА ТАШКИТЕ , ВСЪЩНОСТ КОИТО МУ ЛИПСВАТ !
  • 19 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "бай Ганя":

    АААА, НЕ НИ ОБИЖДАЙ
  • 20 ТОЙ ИДВА

    1 0 Отговор
    РАДЕВ НЯМА КЪДЕ ДА БЪРЗА , БОЙКО НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА ОТ НЕГОВИЯ ИЗТРЕБИТЕЛ НА КРАДЦИ - САЩ ИМАТ БАЗИ НАВСЯКЪДЕ - ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ИЗТРЕБИТЕЛ И ЩЕ НАПРАВИ МУТРАТА НА КАЙМА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове