Last news in Fakti

5 Септември, 2021 15:02 6 964 76

Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари

  • любомир каримански-
  • бюджет-
  • правителство-
  • татяна дончева

Каримански определи като минимална възможността той да бъде кандидатът на ИТН за управител на БНБ

Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари - 1
Снимка: БГНЕС

Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния осигурителен доход, докато начинът, предложен от служебното правителство, не стъпваше върху действителния осигурителен доход.

Това заяви пред БНР Любомир Каримански, председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси и депутат от "Има такъв народ".

По думите на Любомир Каримански е важно да се подчертае, че средствата са осигурени до края на годината, а за следващата могат да се осигурят от източници в публичния сектор, където могат да бъдат оптимизирани разходите и да се покаже по-висока приходна част. "Концесиите в България са силно подценени като такси, които събира държавата. Фирмата "Дънди прешъс метълс" са добили и изнесли суровина в размер на 12 200 тона злато за повече от 1,2 млрд. лева. Концесионната такса на тази компания е 1%. Защо главна прокуратура не обърна внимание поне на един от докладите на Сметната палата. Ето една възможност за оптимизиране на разходите в публичния сектор, така че да може приходната част да я има", обяви той.

Каримански се обяви за преразглеждане на концесионните договори. "Ние защитаваме интереса на държавата от гледна точка на експлоатиране на природните богатства на страната. Ние трябва да се съобразяваме и с политиката на ЕК за това как и по какъв начин експлоатираме природните си богатства. Нима сме направили всичко възможно да оптимизираме икономиката на страната", попита Каримански.

Актуализацията на държавния бюджет може да бъде приета до 14 септември, смята председателят на бюджетната комисия в НС.

"Категорично съм за избори 2 в 1, гледайки от страна на финансите това е по-разумният вариант", подчерта председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Депутатът от ИТН отрече той да е човекът, на когото Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме!" да е давала пари, за да разцепи парламентарната група, за което разказа пред БНР председателят на ИТН Тошко Йорданов. Каримански заяви, че не е чувал за такава среща.

Каримански определи като минимална възможността той да бъде кандидатът на ИТН за управител на БНБ. "Не се виждам като министър след предстоящите избори, а като депутат - бих искал да съм индивидуалният мажоритарен депутат на хората", каза той.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    21 11 Отговор
    И какво РАЗКРИ?!?!?

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 2 Пенсионера

    21 1 Отговор
    последно колко %, стига тралала

    Коментиран от #22

  • 3 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    29 10 Отговор
    Христо Иванов е бил министър във втория кабинет на ГЕРБ от 07.11.2014г до 18.12.2015г. и е управлявал заедно с ДПС! Любен Дилов син призна от трибуната на народното събрание, че ГЕРБ винаги са управлявали с подкрепата на ДПС! Ако за година и един месец Христо Иванов не го е разбрал явно е ....!

    Коментиран от #14

  • 4 Можеше

    27 2 Отговор
    да е озаглавена статията, че Каримански заяви, че не е той човека, който е разговарял! Иначе всичко останало е както казва!

    Коментиран от #25

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ти си никой

    Коментиран от #9

  • 6 миии

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Как какво, разкри откъде шуркат щъркелите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 въпросче

    38 0 Отговор
    Защо Концесионната такса на тази компания за българското злато е 1%,а ДДС-то в България е 20%. После:Защо България била бедна?!
  • 9 Ами той

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    е казал, ама този не чете статиите, а коментира само по заглавията "умникът".
  • 10 Депутатът

    24 7 Отговор
    от ИТН oтрeчe тoй дa e чoвeкът, нa кoгoтo Тaтянa Дoнчeвa oт "Изпрaви ce БГ! Ниe идвaмe!" дa e дaвaлa пaри, зa дa рaзцeпи пaрлaмeнтaрнaтa групa, зa кoeтo рaзкaзa прeд БНР прeдceдaтeлят нa ИТН Тoшкo Йoрдaнoв. Кaримaнcки зaяви, чe нe e чувaл зa тaкaвa cрeщa.
    Лилипут Тошко, сега какво ще кажеш! Човек от твоята група го заявява, бе, го ве до!

    Коментиран от #57, #64

  • 11 Българка

    21 6 Отговор
    Каримански разкри, че не е чувал изобщо за среща на Дончева с депутат от ИТН, на който е предлагала подкуп половин милион, за да напусне групата на ИТН
    Нещата за Тошко загрубяват. Ако има такъв депутат е редно да бъде огласен, да даде показания пред разследващи. И всички доказателства- видеоразговори да бъдат предоставени на разследващите.
    Ако такова действие, в което Тошко обвинява Дончева няма мисля, че дължи голяма сума обезщетение за набеждаване, омаскаряване на Дончева. Но предвид особебата обществена заплаха от такива сценарии е редно да се задействат органите на МВР и мисля, че е и криминално престъпление

    Коментиран от #13, #15

  • 12 ОсранияСофиянец

    14 14 Отговор
    Чакам Тошко да издави записите да видим Татянчето как заговорници в офиса на някой от ИТН и след това искам да видя крИтенската физиономия на адвоката и ян бибиян.

    Коментиран от #28, #40

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 вот за ДБ

    15 16 Отговор

    До коментар #3 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    Хората с минимална памет помнят , че Христо Иванов напусна още в първия момент когато го разбра и не се поблазни от министерски пости и мръсни пари.
    Това МНОГО дразни подлогите на Сарая - ГЕРБ и ИТН.
    Никакъв компромат не могат да изкрат срещу Христо и там им е проблема на крадците - бръщолевят една и съща матра : майка му, баба му, бил министър..........тънта мънта и никой не може да покаже злоупотреба с власт или крадене на държавни пари. Именно за това е единствения политик, който пръв посмя да атакува Сарая и Гешев. Не е на каишка като Борисов , Чалгаря и Корнела.

    Коментиран от #16, #19, #20, #24, #50, #52, #74

  • 15 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ти нали агитираше за ДБ? Как ще коментираш изказването на твоя любим Христо Иванов и ДБ, че ще преговарят с ГЕРБ,ако се разграничили от Бойко Методиев Борисов?Май се оказа,че всички останали партии с изключение на ИТН играят задкулисни игри и схеми! Така като гледам ИТН си чегъртат лек по лек!

    Коментиран от #18

  • 16 Българка

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    ++++++++++++++
  • 17 ФАТКИ.БГ

    3 0 Отговор
    Пореното заглавие на джурналистите от фатки.
  • 18 Българка

    7 8 Отговор

    До коментар #15 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    Очевидно герберите нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили. Да живеят опорките. Да ама е хубаво да се казва истината, цялата истина , а не около нея. Не приветствам това изказване на Иванов. Но той каза, че ЩЕ РАЗГОВАРЯТ, А НЕ УПРАВЛЯВАТ, С ГЕРБ САМО АКО СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МОДЕЛА БОРИСОВ, А НЕ ПРОСТО ОТ БОРИСОВ. А моделът Борисов- ДПС е кражби, лично обогатяване, газене на закони, рекет, сараи, къщи в Барселона неработещ ТЕЦ на Доган срещу наши 20 милиони- накратко стригане, доене и щавене на българите

    Коментиран от #23, #33

  • 19 ДБ троле

    12 7 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    не лъжи и не манипулирай за жалките монети на прокопиев! ДБ е жалка задкулисна партия, начело с прокопиевата лъжлива, подла и лицемерна подлога христо иванов! Язък за хората които излъгахте да си дадат гласа за продажници, предатели и задкулисници!

    Коментиран от #34

  • 20 ЗАБРАВИ ЗА ДБ

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    Жк, така е, ама айде обясни ми що за морал ири акър трябва да има за да се изцепи че е готов за коариция с ГЕРБ ако се разграничали от боеко?! И обясни ми как Корнелия е зависива, а вече 6та година тиквата не може да яхне БСП че да ги ползва за патерица?

    Коментиран от #42

  • 21 това е лъжа

    3 0 Отговор
    Публикувано във Факти : Нaчинът нa aктуaлизaция нa пeнcиитe cтъпвa нa дeйcтвитeлния ocигуритeлeн дoхoд, дoкaтo нaчинът, прeдлoжeн oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, нe cтъпвaшe върху дeйcтвитeлния ocигуритeлeн дoхoд.
    Така ли е казал или това е журналистическа интерпретация, защото така написано е абсолютна лъжа.
    До тук всички чухме, че мислят да актуализират пенсиите с корекцина на коефициента за ОСИГУРИТЕЛЕН СТАЖ, а не за преизчисляване на база ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОПОД - има огромна разлика, защото в първия вариант който мисля да направят актуализацията на пенсията, старите пенсии са отново много ощетени и ще има пенсии , които няма да получат нищо , а минималната пенсия изкуствено се вдига за тая година двойно за сметка на същите тези средни пенсии от преди 2008 година - комунистическо изравняване правят на минимална и средна пенсия.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Демек

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    да спрат да работят за доган, а да почнат за прокопиев! Их чи умно! Спрете да предавате страната си!

    Коментиран от #27

  • 24 ЗАБРАВИ ЗА ДБ

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    А още по-важен е въпроса как въобще му е минало през ума да се хваща с ГЕРБ. Обяснението че чак след това ги разбрал що за стока са и подал оставка, е меко казано неадекватно. На мен ми се чини че Хистьо е алчен за власт и постове, друго логично не виждам.
  • 25 Статиите

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Можеше":

    нарочно са с подвеждащи заглавия, за може такива като Последния софиянец, да коментират само по заглавието, да са на всяка манджа мерудия и да показват колко им е умът в главата :)
  • 26 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    9 2 Отговор
    Бе какъв сарай е атакувал? PR акция точно по време на протестите!Къде беше преди това Христо Иванов и ДБ,като се бил осъзнал? За година и един месец не е разбрал,че ГЕРБ крадат и управляват с ДПС? Неказваше ли Христо Иванов на Бойко Методиев Борисов, „Да шефе”? Не каза ли Христо Иванов, че ДБ ще преговарят с ГЕРБ, ако се разграничили от Бойко Борисов? А да попитам тогава,какво мислят Христо Иванов и ДБ за; Деница Сачева,Тома Биков,Десислава Атанасова, Владислав Горанов,Младен Маринов,Христо Терзийски,Костадин Ангелов и останалата пасмина от ГЕРБ?
  • 27 Българка

    5 9 Отговор

    До коментар #23 от "Демек":

    ДБ не работят за Прокопиев. А питам Доган ли е свещената крава на България? И България не е Индия!

    Коментиран от #35

  • 28 Така де

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "ОсранияСофиянец":

    ама съм Боко не повярва като каза, че няма откъде да вземе 15 милиона Татяна Дончева. Господин Тошко пак се о къ ка!
  • 29 ГЕРБ

    3 13 Отговор
    Колкото Рашков показа някакви доказателства за лъжите си за каквото и да е толкова и чалгаря ще извади
  • 30 Защото

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Слави Трифонов":

    това са пасквили, бе, керемидо!
  • 31 Бел.ред.

    1 1 Отговор
    Поредният шаран вързал се на политически обещания!
  • 32 гледам умно ама

    8 4 Отговор
    Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния осигурителен доход.и сега нпример:полицай с 30год 1-ва категория= 50 год трета категория.исега 50 по 1.2 = 60коефициент по старото а 30 по 1.35=40.5 коефициент,вместо да ги вдигат категориините работници ще трябва да им ги намалят според корифея на славчо-малоумников.Е тия са по-тъпи от Боко.

    Коментиран от #49

  • 33 ЗОБРАВИ ЗА ДБ

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    И как ГЕРБ да се откажат от модела?! Как си представяш че може да стане?! Да си признаят всички далавери и да приемат законови промени за да работят?! А за престъпленията им трябва ли правосъдиуто да си затвори очите?! Трябва ли гешев да остане?! Щото ако трябва, това не е отказване от модела, а замитане под килима и продължаване по старо му. Май това им предлагя Ристьо, да не ги закачат, ако ГЕРБ не им подлива вода и понякога им удря по едно рамо.

    Коментиран от #39

  • 34 Абе по добре

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "ДБ троле":

    отколкото слуги на Доган!

    Коментиран от #38

  • 35 Не ти

    10 1 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    казваш кой за кой работи! А действията! А колкото доган е лошо за България, толкова и прокопиев, толкова и всеки, който овладява страната, граби, краде, лъже, манипулира, плаща за същото, с крадени от нас пари! Спрете да предавате страната си за жълти монети!
  • 36 мюмюн

    4 5 Отговор
    поредното недозумение на И Така Нататък
  • 37 Последния Софиянец

    2 3 Отговор
    На мен обикновено депутати и известни хора от светските среди и ми дължат пари, а не ми предлагат. Бабикян, Хаджигенов, Милко Калайджиев, Радо Шишарката и Кондьо ми дължат пари.
  • 38 Само

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Абе по добре":

    много, много глупав човек, може да сравнява един задкулисник, с друг!

    Коментиран от #67

  • 39 Българка

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "ЗОБРАВИ ЗА ДБ":

    Отказването от модела Борисов значи ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ВСИЧКИ МУТРИ И ВИНОВНВНИЦИ ЗА РАЗРУХАТА В ЗАТВОРА! ГЕШЕВ СЪЩО!

    Коментиран от #43

  • 40 т-п чалгар

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "ОсранияСофиянец":

    Дончева е адвокат, бе умник, не и трябва бибикян. По-скоро ако тошко лъже, трябва да му срретне едно гражданско дело за клевета и всичко ще си признае тошко. Но ако не го съди, значи има нещо вярно.

    Коментиран от #53

  • 41 ч123

    3 11 Отговор
    Да се връща тиквун и да ги омита тия умници
  • 42 не съм чалгар

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "ЗАБРАВИ ЗА ДБ":

    Имам добър слух , добре чувам какво казват политиците и умея да разбирам това което говорят. Христо Иванов НЕ е казал че ще прави КОАЛИЦИЯ с ГЕРБ, а при УСЛОВИЕ (защото иначе няма как да стане ) , че ГЕРБ се откажат от Борисов, може да преговаря с тях за КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ за което се изисква 2/3 от депутатите в НС. Кое не е ясно и какъв е проблема при условие, че за Христо Иванов е кауза да направи съдебна реформа с промени в Конституцията, относно мястото и структурата на Прокуратурата .
    НО ЗА КОАЛИЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ С КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИИ НИКОГА , АМА НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ- това са интерпретациите на феновете на Чалгаря, който новата патерица на Сарая и не желае на практика съдебна реформа.

    Коментиран от #47, #48, #54

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 сиси

    6 4 Отговор
    малоумни чалгари
  • 46 коко

    8 3 Отговор
    Христо Иванов е патерица на гробарите-нали беше министър при шефа борисоф
  • 47 Дб троле

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "не съм чалгар":

    не лъжи и не манипулирай в полза на олигарха прокопиев! Не предавайте страната си, за жалки монети! Няма по гнусно нещо от продажник и предател!
  • 48 не съм наивен

    7 1 Отговор

    До коментар #42 от "не съм чалгар":

    Мислиш ли че ГЕРБ ще се откажат от Борисов и модела и ще позволят всички те да бъдат следствени и обвинявани от нова покуратура?! Въпроса е риторичен, в случай че не сте наясно къде живеете. Или в случай, че се казвате Христо Иванов.
  • 49 момо

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "гледам умно ама":

    точно
  • 50 Чичко Гугъл

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    Хората с минимална памет помнят, че Христо Иванов преди изборите се кълнеше, че няма да се коалират с ГЕРБ!
    А след изборите се коалираха , а Радан най цинично заяви, че е клетвата е било предизборен трик!
    Който е забравил, нека да си припомни!
    Чичко Гугъл всичко помни!
  • 51 мюмюн

    6 1 Отговор
    Х.И. е КОРВАТА НА БОКО
  • 52 Мендоса

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    Бибитко го уволни в Дубай, че ходил на плаж, а не на правителствени срещи!
  • 53 Прав си нооо

    7 4 Отговор

    До коментар #40 от "т-п чалгар":

    100% съм сигурен!
    Дончева няма да заведе дело срещу Тошко за набеждаване!
    Защото ще лъсне истината, че не Тошко, а тя е лъжецът!

    Коментиран от #55

  • 54 НЯКОЙ

    4 7 Отговор

    До коментар #42 от "не съм чалгар":

    Браво, че го разясни на малограмотните и неуки чалгари!
    Но това е утопия - разграничаването на ГЕРБ от Бойко Борисов!
    Болшинството от тях също са за затвора и също като него се страхуват!
    Що се касае до казуса Дончева и Тошето - вече сме наясно с умствения багаж на единия и другия! Би ми харесало Тошето да бъде осъден да плати една добра сума на г-жа Дончева. Бандата на СТ е свикнала да бъде съдена и осъждана - нищо ново!

    Коментиран от #59, #61

  • 55 Мендоса

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Прав си нооо":

    На Тошко като му израсте отново коса, тогава ще го осъди.
  • 56 отврат

    3 3 Отговор
    Тези продължават да съсипват пенсионната система.
    Всички се заиграват с пенсиите предизборно, броят колко избирателя ще са облагодетелствани от промените и щом пенсионерите с минимални пенсии са най-много , прецакват средните пенсии от преди 2008 година и пенсиите на категорийните работници за сметка на тези с неквалифицирания труд и осигурявалите се на минимален осигурителен доход. Просто защото едните са повече избиратели , а другите по-малко.
    Сега една чистачка от маалата, която се е подпирала на метлата 35 години ще взема по-голяма пенсия от един миньор с 20 години стаж под земята , защото миньорския труд не напразно се приравняваше 3 години за 5, защото е вреден и се получават заболявания като силикоза.
    Но новите умници решили да изчисляват на реален стаж без преизчисляване на категорийния и така на чистачката пенсията ще се изчислява на 35 години , а на миньора на 20 г.
    Защо тогава в основната формула при определяне на пенсиите, стажа на миньори , летци...се преизчислява ?
  • 57 изрод от ГЕРБ

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Депутатът":

    Дончева за толкова глупава ли я смяташ? Тя ще контактува с шефа или зам шефа,а не с Каримански.

    Коментиран от #60

  • 58 име

    0 7 Отговор
    Отдавна стана ясно че ИТН не са стока. Но и ДБ и ИБГ не са по-стока. Ако имаха поне малко акъл, щяха да направят проекто кабинет с БСП и тогава ИТН бая щяха да си помислят дали за пореден път заради тях няма да има правителство и ще се ходи на избори, щото народа щеше яко да ги накаже. Но сега може да им се размине леко на ИТН щото масово народа е прост и не следи какво става. Същото важи и ДБ и ИБГ, вероятно няма да загубят много, а заслужават да останат отвън.
  • 59 Дб троле

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "НЯКОЙ":

    не лъжи за дребните на прокопиев! Ако имахте умни избиратели, нямаше да ги лъжете и манипулирате с ниско интелигентни лъжи и простотии! Тази опорка умря, откакто се осветихте! Но не ти пречи да продължаваш да лъжеш! Точно като герб! Това прави ДБ, задкулисната партия на прокопиев! Плаща с крадени пари от народа, за да излъже същият този народ! Спрете да предавате страната си продажници и предатели!
  • 60 Никак не

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "изрод от ГЕРБ":

    смятам, че е глупава, но шефът мълчи, а дрънка господин Тошко!
  • 61 Вуте

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "НЯКОЙ":

    най мразим некой да не види по далече от носо си
  • 62 Хахо

    6 2 Отговор
    Не се учудвам Дончето имаше 5 огромни билборди около Варна , а това струва пари . От каде ? Тя е с нейното държание Б.Б. на квадрат . Жалко за ИБНии . Кой я е вкарал там

    Коментиран от #76

  • 63 JEFF

    6 4 Отговор
    На Тошко сценариите не издържаха .

    Коментиран от #65

  • 64 изрод от ГЕРБ

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Депутатът":

    Това са отношения между Дончева и шефовете на ИТН. Разбрали бе, го ве до

    Коментиран от #66

  • 65 изрод от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "JEFF":

    Лъжеш!!!!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ти дай

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Само":

    доказателствата за Прокопиев, а не чети само какво пишат по вестниците. Колко трябва да си умен, за да твърдиш, че "във вестника пише"!

    Коментиран от #68

  • 68 А ти

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Ти дай":

    да прочете да съм написал вестник? Ади чити пак сега! Тия като теб с четене го правят! А тия като мен, гледат кой кво прави и кой на кой глупак плаща да се излага!
  • 69 5577

    3 2 Отговор
    Не ни занимавайте повече с поръчкови уж политици. Нито името им искам да чуя, нито физиономията да видя. Омръзна ми задкулисие. Трябват кадърни политици. С ясна позиция по всички проблеми на страната.
  • 70 Нямам думи.

    3 1 Отговор
    До вчера български компании добиваха ценни метали в БЪЛГАРИЯ и в чужбина и изведнъж дадени на чужденци. ....що за тъпунгер галактически ще да си?БНБ можеше да даде кредит на българската компания правила това преди за да закупи ново оборудване и само за няколко години ще е изплатено. Кой тъпунтер предател ще си даде кокошката под наем снасяща яйца всеки ден за да получи срещу нея 1 яйце годишно?Нямам думи!Национални предатели.Щото има и други скандални концесии.А минералната вода?Що станахте такива бе управници? Вие не сте управници а пиявици.
  • 71 Къде са българските Талибани?

    1 1 Отговор
    Че малко да разринат оборите...
  • 72 Бухахаха

    1 0 Отговор
    Тез не плащат ли ежегодно процент от добива..
    Ей туй направи царя за народа си
  • 73 Гешеф да отива и да ги консултира

    3 0 Отговор
    От дънди да кажат на кой друг са отчитали че ми е много и интересно нашите мутри не са им простили..искаме имена
  • 74 ДаБеДа

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "вот за ДБ":

    Верно ли ДА била бившата партия на Ванчо К прЕватизатора и от къде имат пари за най-скъпите кампании като немаха субсидии последните 4 г? Един приятел от село пита? Да няма после още концесии
  • 75 Ами сега

    0 0 Отговор
    -кандидат за вътрешен министър ДОКАЗОН плагиат, шеф на парламентарна група - доказан лъжец и клеветник - а бе тия надминаха и ГЕРБ ...
  • 76 Лъжеш драги

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Хахо":

    - ама така, че почти да не се забележи... Парите за билбордове не са чак толкова много; край , а и във Варна имаше огромни /те са стандартни, с лупи ли ги гледа - ама за дребосъка са си огромни.../?/ билбордове и на отделни лица, вкл. и с предложение за брак, както и на партии с почте нулеви шансове...Ама нали трябва да плюем по поръчка. Впрочем - Тошко лъже - по навик , както от екрана по неговите сценалии-само че политиката не е шоу, а сериозна дейност. Единствено смегчаващо вината обстоятелство е наполеоновият му комплекс, желанието и той да изпъкне сред нормалните. Ама не тоя е начинът.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове