Last news in Fakti

5 Септември, 2021 13:11 9 415 303

Борисов: Защо Тошко Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат? (ВИДЕО)

  • тошко йорданов-
  • татяна дончева-
  • бойко борисов

Чудя се как този блюстител на правото министър Рашков не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС. Радев и премиерът не се намесиха

Борисов: Защо Тошко Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат? (ВИДЕО) - 1

"В държавата има само хаос, скандали и корупция. Президентът Румен Радев нарушава Конституцията ежедневно". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Той изказа мнение и за обвиненията на Тошко Йорданов срещу Татяна Дончева, че опитвала да разбие парламентарната група на "Има такъв народ", предлагайки пари.

"Цитирам дословно, че заместник председателят на парламента пише на листче, така както Пламен Узунов с торбичките, махат телефоните, взимат торбичките, листчето във вътрешния джоб. Пише на листче за депутат по половин милион. По моята сметка им трябваха 30 депутата за направят правителство. 30 по 500 прави 15 милиона ресурс. Откъде?", попита Борисов.

Чудя се как този блюстител на правото министър Рашков не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС. Радев и премиерът не се намесиха Той казва, че на листче пред камери за депутат, кой е този депутат, къде е това листче, къде се случи това.

Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат, попита Борисов.

Когато се извършва едно престъпление и си мълчиш за него дни наред също сигурно има някакъв текст, защо ги прикриваш тези хора. Ще забраня на колегите от ГЕРБ докато не се изясни кой плати да свалят на патриарха и на главния прокурор, за да го направят лесна мишена.

Кой плати и колко да свали охраната на главния прокурор, попита Борисов. Защо Капон, Хаджигенов, Мая, пък и Христо Иванов мълчат по този случай, заяви лидерът на ГЕРБ.

Всичките тези антикорупционери, както се наричат или протестни партии. Те ако бяха протестни партии и хората ги харесваха, нямаше да са последни на всички избори. Повече ще коментираме само кога, на кого и как ще повдигат обвинения.

Този скандал няма да оставим да се замете под килима. Оставам на всички толкова много обичащи да се правите на разследващи журналисти да разберете защо, кога, как, кой, къде направиха във всички случаи няколко състава на престъпление от висши длъжностни лица, зад които стои лично Радев, защото той е техен баща.

Той се разпорежда с политическите партии, както намери за добре. Дава им задачи, определя им срокове, нарушава Конституцията вече перманентно. Колко време чакаме да разберем министър а на икономиката е или не е чужд гражданин, попита Борисов.

Срещу мен правиха закон, ако си спомняте кмет не можеше да бъде председател на партия. Защо Радев разпорежда и обвързва нещо, което не е негова работа. Дали ще се актуализира бюджет, дали ще се прави План за възстановяване, това е работа на парламента, заяви лидерът на ГЕРБ.

Виждате ли какъв финансов ресурс е изсипан срещу нашето правителство и ГЕРБ в компроматната война, щом за депутат се полага половин милион, да купиш депутат за половин милион, представяте ли си какво е изсипано срещу нас.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    162 35 Отговор
    а ти БОЙКО
    ЦВЕТЕ ли си

    Коментиран от #58, #63, #82, #85

  • 2 ПЕЕВ

    67 245 Отговор
    БОЙКО ИДВАЙ СИ ЧАС ПО СКОРО ДА ОПРАВИШ БЛАТОТО В КОЕТО НИ ВКАРА РАДЕВ.

    Коментиран от #11, #19, #72, #93

  • 3 Пак ли ти бе?!

    149 27 Отговор
    Ооох...

    Коментиран от #96, #215

  • 4 Смех

    155 44 Отговор
    Защото Тошко вече няма какво да каже и си измисля с какво да се направи на интересен, жалко джудже....

    Коментиран от #102, #296

  • 5 А тоя защо не е в затвора?

    157 32 Отговор
    А си кара лимузината.

    Коментиран от #28, #31, #122

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    164 32 Отговор
    при герб и при БОЙКО корупцията цъвтеше и процъфтяваше

    Коментиран от #10, #214

  • 7 Психиатър

    131 15 Отговор
    Аз съм безпомощен!Ужас!
  • 8 Определено

    26 96 Отговор
    Корупцията и мафията е на власт под командването на5549 фатматка. 3439
  • 9 гошо

    141 24 Отговор
    Приказки на един ревльо!Само ревеш женчо!

    Коментиран от #134

  • 10 А сега кво е

    20 46 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Бе психарглух.

    Коментиран от #15, #20, #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Факт

    144 33 Отговор
    Няма място за сравнение между Борисов и президент Радев! Разликата между тях е един вагон книги! И физика и психика и интелект притежава президент Радев, а Борисов е абсолютен прост човек, който две думи на английски неможа да научи, еднокнижникът, дори не е прочел докрай " Винету".....

    Коментиран от #154, #223

  • 13 Христо

    121 15 Отговор
    Стар, болен мозък. Говори несвързано, като човек с деменция. И забрави да се кара на хората, защо не се дупчат.
  • 14 А бе

    34 8 Отговор
    Марчето май си пада по садо-мазо....👍

    Коментиран от #25

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 праим се на луд

    77 9 Отговор
    Ти по колко ги пазаруваше бе Тулупий , та този баш ти изглежда чак колосален ? Това беше у поменато не като цена за бройка , а за разцепване на група , там бройката е повече от една.
  • 17 Казуар

    70 14 Отговор
    Другарю Борисов защо вярваш на Тошко, без да е проверено от независим източник, хващайки се за сламка.
  • 18 Скандали

    62 9 Отговор
    има, защото едни други задкулисници и предатели на България като теб, се борят за власт! Та аман и от теб и от дб и от останалата подкупна и продажна сган! Та стига ръси тъпотии, лъжи и манипулации!
  • 19 Дааа

    89 15 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    За 12 години управление на ГЕРБ в скрита управляваща коалиция с ДПС, закараха България на дъното на всички нива... Преди 12 години бяхме на едно ниво с Румъния, днес те са с двойно по голям е и заплати и пенсии!!! Защо ли ?
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 10 Отговор

    До коментар #10 от "А сега кво е":

    инсулта не е психическо заболяване мутро гледай да не ти се връща
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 9 Отговор

    До коментар #10 от "А сега кво е":

    ти си ЧОВЕКОМРАЗЕЦ

    Коментиран от #32

  • 22 Българка

    57 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов: Защо Тошко Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат?"
    Ами отговорът е във въпроса. Защото е художествена предизборна измислица на сценаристите. И аз очаквам още на 07.09. Дончева да е внесла в съда иск срещу Тошко Йорданов. Да , допускам Дончева като депутат да е разговаряла с някои по-читави депутати от ИТН за подкрепа на редовно правителство с третия мандат. Та нали това е работа на депутатите. Ако това, че в ИТН има и нормално мислещи хора, които са против безумията, които сътвори Слави и сценаристите му ги е уплашило и се страхуват от разцепление в ИТН, то сега е много удобно оср@.ите си гащи да ги проснат на простира на ИБГНИ и Татяна Дончева. Само че Тошко премина границите на скечовете и нагази вече в тинята на престъпленията. Или Тошко трябва да бъде яко осъден за набеждаване и оклеветяване, или Дончева подведена под отговорност за подкуп в особено големи размери. Аз залагам на първото. Дончева не е изтрещяла, че да обикаля с обещания за подкуп и то за предварително изгубена кауза. Дончева е политик и адвокат, а не малоумник- цветарка

    Коментиран от #29, #37, #77

  • 23 абе тулуп

    55 11 Отговор
    На Тошку много бързо му фана вера за подкупа , а нещо се разсейваш , като разправя , че си мафиот , що така ? Като му верваш , верваш във фсичко.
  • 24 извратеняк

    44 8 Отговор
    През два часа пускате тема за Баце! Получавам полюции и болезнен оргазъм!
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "А бе":

    А БЕ
    я да не обиждаш госпожа
    МАРИЯ АТАНАСОВА аре Ч У П К А
  • 26 Тошко

    24 13 Отговор
    над скача сянката си ! Тъпня подир тъпня от него ! Да се маха и спре да досажда !
  • 27 Българка

    40 14 Отговор
    И както винаги опростачения грабител свързва всичко с подкупи и пари. Та добавя сол и пипер на манджата на ТОшко и пита кой и колко е платил да се сваля охрана на защотника и съучастника му Гешев и патриарха
    Борисов е позор! Съд, конфискация, затвор!
  • 28 Р.радев

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "А тоя защо не е в затвора?":

    Защото няма кой да ги разследва.
  • 29 Дб троле

    15 19 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    стига си драска евтините платени прокопиеви манипулации, защото на всички стана ясно, че по нищо не се различавате от този! Дори и по евтините ви платени ниско интелектуални драскания! И не забравяй, че на лъжата краката са къси! И тази продажница като знае сега как се оака, знаеш ли кога ще заведе дело! Дори вече се мъчи да се пазари! За нейно съжаление, камерите са със звук, та няма да и мине лъжата за среща! Предатели!

    Коментиран от #36

  • 30 Професор

    14 35 Отговор
    Борисов е Дякон и Апостол на България!

    Коментиран от #47

  • 31 Тъп

    6 21 Отговор

    До коментар #5 от "А тоя защо не е в затвора?":

    Защото няма за какво.
  • 32 А бе

    20 12 Отговор

    До коментар #21 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ненормалник, няма ли да спреш да ни заливаш с логореята си?

    Коментиран от #35, #44

  • 33 Амииии.......

    30 8 Отговор
    Щот си Т..Ъ...П....ПСИ...ХА..Р....МАЛ....УМН..НИК...МИРИ...ЗЛИВЕЦ...БАЙ ГАНЮ...И НАКРАЯ ЩОТ СИ КРАДЕЦ
  • 34 чушки

    14 22 Отговор
    Баце си кара жипа с 200 по магистралата. А вие ходете пеш боси и яжте асфалт!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Българка

    31 11 Отговор

    До коментар #29 от "Дб троле":

    Що се лютиш о пенявиш, бре? Нали и аз това съм написала- ако се докаже, че Дончева е предлагала подкуп в особено големи размери, то трябва да бъде разследвана и съдена. Ако Тошко е прав- ще има такова развитие. Но ако не е, то д.пе да му е яко. И не само на него, а на цялото ИТН.

    Коментиран от #43

  • 37 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    25 11 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Ти нали агитираше за ДБ? Как ще коментираш изказването на твоя любим Христо Иванов и ДБ, че ще преговарят с ГЕРБ,ако се разграничили от Бойко Методиев Борисов?Май се оказа,че всички останали партии с изключение на ИТН играят задкулисни игри и схеми! Така като гледам ИТН си чегъртат лек по лек!

    Коментиран от #42, #183

  • 38 МА'ЧКАЙ БАЦЕЕЕ,.. МА'ЧКАЙ ТАА

    15 32 Отговор
    КОМУНЯГО-ФАТМАШКА ДС-МАФИЯ, ДОКАРАЛА БЪЛГАРИЯ ДО .ФАЛИТ!
    ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ

    Коментиран от #41, #273

  • 39 Мдаас

    30 12 Отговор
    Дебел, смачкан, увяхнал мулти милярдер с откраднатите от бг народ пари пак се напъва за да го забележим. Е, забелязахме те. Айде, стига ти толкова. Харчи си откраднатото, шляпай белот със себеподобните си и не ни досаждай. Видов ден наближава и Ставри те чака нетърпелив. Ей го там зад ъгъла.

    Коментиран от #53

  • 40 Мунчо

    29 11 Отговор
    Симитлийската булка, дето напоследък е чест гост на селски сватби - кажи нещо за шкафчето, а и не само! Не играй с белязани карти, дето ти ги подават твоите хора!
  • 41 абе има още

    17 10 Отговор

    До коментар #38 от "МА'ЧКАЙ БАЦЕЕЕ,.. МА'ЧКАЙ ТАА":

    Ааааа и марсианците , тия дето на марсианци ви направи , тоя въпросният Тиквун.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 А дали

    15 7 Отговор

    До коментар #36 от "Българка":

    ако се спазари продажницата, няма да се отиде към поръчителя? С който е свързано цялото дб задкулисие! Не, че ви пука! Дб са същите гьонсурати като герб!
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 7 Отговор

    До коментар #32 от "А бе":

    инсулта не е логорея внимавай какво си пожелаваш и не обиждай
    МАРИЯ АТАНАСОВА тя е
    ЖУРНАЛИСТ а ти си никой

    Коментиран от #71

  • 45 Боко и Гешо едно и също

    25 6 Отговор
    Този мастит дядка поръчва терор и убийства на копоите си, хора просто не го коментирайте, живейте си живота!
  • 46 мисиркиии

    25 8 Отговор
    Защо ни занимавате с това недоразумение, не ви ли бяха достатъчни 12 и повече години до му носите иб.ика ....а ...!!!???????
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 8 Отговор

    До коментар #30 от "Професор":

    ти не си ПРОФЕСОР копираш ника на ИСТИНСКИЯ ник ПРОФЕСОР
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Антитрол

    31 9 Отговор
    "Ще забраня на колегите от ГЕРБ" - ето това е цялата истина за ГЕРБ - ГЕРБ е едноличното управление на Бойко. Тиквата се е обградил от слугинаж и калинки които знаят че са никои без Вожда си и изпълняват заповедите му безпрекословно.

    И Христо Иванов щял да прави коалиция с герб стигало Бойко да го нямало. И как си мисли че ще стане тази работа - ГЕРБ е Бойко както ДПС е Доган. Бойко даже и да не е във властта пак ще управлява еднолично - ще забранява, ще разрешава.

    Готвят ни подмяна а не промяна и дано повече българи го осъзнаят. И герб и ДБ се финансират от едно място.
  • 50 Хихихихии.. хихихихии

    13 28 Отговор
    Най-много пищят срещу БАЦЕ, тия педалчета на Фатмака .(от 12-те партийки)зорлем събрали ...4% !
    Хихихихии........

    Коментиран от #61

  • 51 Aмии

    15 18 Отговор
    100% истина. Мутрите вън се оказаха Мутри вътре, а Славчо още пее на мутрите на ушенце. Това е то, народе. ЕДИН ЗДРАВ ШУТ ОТЗАД ЗА ПЛОЩАДНИТЕ МОШЕНИЦИ!!
  • 52 До Бойко

    11 7 Отговор
    Не вярвай на всичко. Изпитват ти акъла.
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 8 Отговор

    До коментар #39 от "Мдаас":

    НАРОДА на ШИПКА
    а БОЙКО
    слушаше камъните падат

    Коментиран от #55

  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 10 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА е в ГРАД СЪЕДИНЕНИЕ а
    БОЙКО обикаля да лъже имами
    БОЙКО си мисли щото всички сме л
    боядисани врабчета
    БОЙКО не е
    ПАТРИОТ
  • 55 Последния Софиянец

    14 22 Отговор

    До коментар #53 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Колко процента взеха твоята любима Партия, ХАХО?
    Харесват ли ти новите двойно по-високи цени на Радев?

    Коментиран от #62, #144

  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 8 Отговор
    преди две НЕДЕЛИ една смела ромка направиБОЙКО БОРИСОВ на две стотинки

    Коментиран от #290

  • 57 Пенди

    22 8 Отговор
    Малеее, какъв си селяндур! Не мога да повярвам, че си ръководил държавата толкова време. Ти задмина по простотия бай Ганьо. Не мога да разбера голяма част от народа ни ли е толкова прост или се е сдобил с някакви облаги във времето по твоето мъдро управление?

    Коментиран от #68

  • 58 ФАКТ Е

    14 14 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма по-лъжлив, по-крадлив и по-некадърен политик от комуниста Борисов!
    След три мандата на ГЕРБ, България е на дъното на ЕС!
    С продължава да е руска енергийна примка на шията!
    Факт!

    Коментиран от #67, #69

  • 59 Ало

    12 22 Отговор
    Какъвто да е Борисов, при него беше по- спокойно. Сега му приписиха какво ли не.Но една подмолна партия го провали, както и други правителсва е провалила
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пенди

    0 9 Отговор

    До коментар #50 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Ти си голям пидирунгел! Хихи...
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #55 от "Последния Софиянец":

    ало САМОКОВСКИЯ ХАХО инсулт не е хахо а ти нямаш никакъв бизнес и лъжеш по форуч форумите името ти е ХАСАН
  • 63 Лондон

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ей глупак, стига си висял по сайтовете и дпри да ръсиш глуписти!!!
    Много поздрави от ромите в Лом, ти знаеж защо!!! :))))))

    Коментиран от #70, #75

  • 64 Mile

    17 11 Отговор
    Чисто антропологично Борисов е отвратителен.
  • 65 шкафче за кон

    4 4 Отговор
    татяна много добре знае че ще стигне до тоя
  • 66 тиквоний

    11 6 Отговор
    щото тошко африкански искаал да оближе крем де ла крема от банана
  • 67 ЮМЕР

    7 6 Отговор

    До коментар #58 от "ФАКТ Е":

    Искам а те олабим отзад Пезевенк.
    :-
  • 68 ИСТИНАТА

    25 7 Отговор

    До коментар #57 от "Пенди":

    Народът не е прост, но до сега Борисов фалшифицираше изборите с мъртви души и с коригирани протоколи!
    Но с машинното гласуване това е невъзможно!
    И ГЕРБ постепенно отива към НДСВ!
    Затова Борисов изобщо няма да се кандидатира за Президент!
    На миналите избори се кандидатира от два избирателни района, а после избяга като плъх от Парламента, нали?
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор

    До коментар #58 от "ФАКТ Е":

    с какво поспокойно битовата престъпност е огромна мутрите пребиват ХОРА за нищо а БМБ ГЕШЕВ пазят ромите защото са гласоподатели
  • 70 шкафче за кон

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Лондон":

    с моя човек ли се занасяш
    аз и аз познавам роми
    ама не са от лом..

    Коментиран от #73

  • 71 А бе

    11 6 Отговор

    До коментар #44 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гушкай босилека и не замърсявай ефира. Все ми е едно дали си с инсулт или си луд.

    Коментиран от #80, #189

  • 72 ИСТИНАТА

    10 11 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    ГЕРБ имат само двама депутати по-малко от ИТН, нали?
    А защо тогава не предлагат в НС правителство?
    Защото са в тотална изолация, нали?
    Дори и да спечели ГЕРБ изборите с няколко %-та,
    кой ще подкрепи правителство на ГЕРБ?
    Никой, нали?
    Следователно е глупаво е да гласуваш за ГЕРБ!

    Коментиран от #74

  • 73 шкафче за кон

    2 2 Отговор

    До коментар #70 от "шкафче за кон":

    познавам роми живеят на самолетонасача роналд рейгън
    дали е нужно да им звъним ???????????????????
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 БАЦЕ Е ПРАВ ЗА ФАТМАКА

    11 17 Отговор
    " ДА Е...КР ,..ДА МУ ГО НАБИЕ ..ЧОВЕК А ТО...АКЪЛ" !!
    НЕЧОВЕШКИ РЕВ ОТ ФАТМАШКИТЕ ПЕДАЛЧЕТА И ДЖЕНДЪРИТЕ СОРОСПИИ , ДЕКА ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОАТ А НАПРАВАТ!
    БАЦЕ ВИ ТРЕСКА С..200,..НАПРАВО ПРЕЗ ГАЩИТЕ... ДУХАЧ И...ЖАЛКИ.
    ХАХАХАХА
  • 77 Бълтарин

    17 5 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Дончева бе адвокат на мутрита в Мултигруп!
    Преди години Мултигруп внасят цял кораб захар от куба и не го декларират в НАП.
    Дончева кой знае колко съдии е подкупила!
    Защото защитната и пледоария беше абсурдна!
    По време на транспорта е валял обилен дъжд, захарта на кораба се е стопила, и докато пристигне, се била изпарила!
    Ако сте забравили, разровете се в старите вестници!
    Тогава имаше все още журналистика!
    След три мандата на Борисов, България вече е на 113-то място.
    След повечето африкански държави!
  • 78 Хи хи хи

    6 2 Отговор
    Евалата, бра,чед. Наздраве. 👍
  • 79 Ми така кат стане

    14 11 Отговор
    Г-н Борисов живеите си живота,имате пари.Защо сте тръгнали да угаждате на вечно недоволните ганьовци неспособно половин година да си изберат новия спасител.Гледайте как новите им спасители се очернят и се смейте на техен гръб.Аз съм сигурен,че огромен % от Ганьовците не се осигуряват крият данъци и взимат заплати под масата но те тръгнали да търсят сметка,защо държавата била зле.Питайте вашите работодатели началници ганьовци,защо имат по 5 кила ланци на вратовете си, а ви плащат по 700 лева заплати.Когато Ганьо плаща реални заплати а не дава на работника си стотинки е тогава Ша са ,,;опраим;

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 винкел

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като не е цвете защо не го съдят?

    Коментиран от #90

  • 83 МАФИЯ

    14 11 Отговор

    До коментар #79 от "Ми така кат стане":

    БОРИСОВ ще си получизаслуженото
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 В този атомен град

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Направо изтрещяхте и замлъкнахте. Свършиха макзалите и провокациите по адрес на правителствата?

    Коментиран от #98

  • 86 За нищо не ставате...

    21 7 Отговор
    Останалите все още в Кочината.Не смеете да му р@зн@те гръцмуля на тоя крадец и измамник.Не смеете и да стачкувате. Не смеете дори да напуснете Кочината мислейки за децата си или поне лично за вас.....И когато пиша Кочина. ...това не е за страната България а за сегашната държава превърната в Кочина конкретно от тоя Боклук над 10 години и подобните му от прехода. М@йн@та ти Боклук от Банкя и цялата ви кохорта крадци...пук--ни Боклук!

    Коментиран от #99, #138

  • 87 1122

    19 9 Отговор
    Всичко за Бойко М. Борисов се знае .Всички престъпления,всички предателства, изключителна ниска образованост, незнае нито един чужд език,и българския също,лежал в затвора в Чехия за кражба, темата за Барселона продължава/има публикации, нищо ,че Гешев крие разследването, незаконно дете от метресата ,в Барселона, имоти на Гръцки остров, кюлчета злато и пачки пари.По важно е кой корумпирани типове от тъпите сащ, от ДПС, от Брюксел го поддържат още, .Това трябва да се изясни.Това навежда на мисълта:Защо белгийските полицаи са в България,нима знаят нещо за Б. Борисов?!Б. Борисов е за затвора.Защо Гешев го защитава? След изборите на есен, всичко ще излезе на яве.Единствено Съд Прокаратура и Следствените органи, трябва да посочат престъпленията на Б. Борисов.Естествено, че Герб също участват в престъпленията на Борисов и получават комисионни за това.Когато се проследи пътя на парите, раздавани от Борисов,много лесно ще се разкрие,кой го поддържа/целуващата се Херо Мустафа-сащ/;Брюксел с Х. Маас, Меркел или нашите папурковци.Сега голям страх владее Герб. Ще отговарят за всичко лошо сътворено срещу България и Българите.Затова са нападките против Румен Радев.Но има "Видов ден"
  • 88 шкафче за кон

    4 3 Отговор

    До коментар #75 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    западно българските отношения са ми ясни
    много обичат да си назначават големи босове като боко от плевен
    много голяма реформа предстои и там
  • 89 Измитане

    13 5 Отговор
    Върху вас главатарю на разбойниците, разбунтувалия се народ, изсипва своята истинска ненавист
    И вече нямате накъде, единствено отивате на бунището, отпадък!!!
  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 7 Отговор

    До коментар #82 от "винкел":

    защото има гръб нужен е на олигарсите но и това ще свърши никой не е избягал от БОЖИЕТО ПРАВОСЪДИЕ

    Коментиран от #97, #101

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Хаха хаха ха

    15 8 Отговор
    Вижте през прозореца на джипка ТиВи!
    От кои чукари предава плъхът Борисов?
    Борисов се кандидатира от два избирателни района, а после избяга от НС?
    Има ли още глупаци, които да вярват на този патологичен лъжец и клептоман?
    Дори и калинките му се смеят зад гърба!
  • 93 Чичо

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Няма да дойде, щото оовечето пак ще гласуваме срещу баце
  • 94 шкафче за кон

    1 2 Отговор
    знам на кой да платя излизам от тука с глок 19
    и отивам право в полицията в берковица да го регистрирам
    ще ви се оправи черно белият телевизор много бързо
  • 95 Хари

    19 6 Отговор
    Като казаха,че ще свалят охраната се скри в зайчарника в Банкя и няколко дни спокойсвие за народа.Не я свалиха и пак се появи да му слушаме глупостите, отврат
  • 96 Бойко идвай да строиш!

    10 18 Отговор

    До коментар #3 от "Пак ли ти бе?!":

    Североизточна България те чака да довършиш магистрала Хемус. Тия на маймуни ни обърнаха да ни мамят!

    Коментиран от #107

  • 97 Последния Софиянец

    10 10 Отговор

    До коментар #90 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много ..напрегнат ми се виждаш, от високите цени на Радев Фатмака или те стяга кратуната, ХАХО?
  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 7 Отговор

    До коментар #85 от "В този атомен град":

    това ми е ник не съм от ГРАД КОЗЛОДУЙ а БОЙКО е престъпник бил и в затвора в ЧЕХИЯ

    Коментиран от #157

  • 99 3.14К

    9 4 Отговор

    До коментар #86 от "За нищо не ставате...":

    За този, моят коментар отдавна е БОК.ЛУК!
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 7 Отговор
    ТИКВА МУТРА
  • 101 ФАКТ Е

    15 7 Отговор

    До коментар #90 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    На Пеевски му подуха мусурата в Дубай и избяга да се крие в Швейцария!
    На Борисов, като му снемат охраната от НСО, ще подуят мусурата насред Банкя и ще избяга да се прие при кучето, което подари на Путин!
  • 102 Не е за смЯх

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Смех":

    А, е за плач! Тия ,,нови" политици, които ги издигнахте ли ще ,,оправят" България? Бог да ни е на помощ!
  • 103 Обективно

    11 10 Отговор
    А Радефф защо мълчи като павилион ? Нали след Герб нямало да има корупция ?!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ХА ХА ХА

    9 13 Отговор
    КАКВО СТАВА СЪС МРЪСНИТЕ ФАТМАЦИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МЕТЕЖНИКА РУНДЮ ??? ВСЕ СЕ ОЛИВАТ ОТ ПРОСТОТИЯ КАТО ТЕХНИЯ ШЕФ ФАТМАКОВ !!!! ОСТАВКА ПИНГВИН , ОСТАВКА И НА НЕКАДЪРНИТЕ ТИ ФАТМАЦИ ЛИЗАЧИ !!!!

    Коментиран от #111

  • 106 Шута на мултаците

    11 8 Отговор
    Ще продтължавате да се радвате на Тулупа примитив благодарение на Чалгаря илитерат!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 7 Отговор
    защо БОЙКО не е в БЛАГОЕВГРАД нали е пожарникар

    Коментиран от #113, #121, #130

  • 109 шкафче за кон

    3 4 Отговор
    очаквам в берковица много да се разтопят като разберат че съм колега кучкар..а просто исках да карам колело
  • 110 фгнпхф

    12 6 Отговор
    Поредната порция предизборни лъжи. Измислят си лъжливи компромати, за да поддържат интереса към себе си. Тошко Йорданов за пореден път показа, че ИТН работят срещу партиите на прогеста и обслужват интереса на ГЕРБ.

    Коментиран от #141

  • 111 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 9 Отговор

    До коментар #105 от "ХА ХА ХА":

    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ

    Коментиран от #117, #124

  • 112 Абе пе"де"р"уг"о ти патладжан смотън !

    3 4 Отговор

    До коментар #104 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Знаеш ли да четеш ???? Или си наел някой да драска вместо теб ???
  • 113 Обективно

    4 4 Отговор

    До коментар #108 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти защо си толкова деградирал, аграр ?!

    Коментиран от #128

  • 114 гняс

    8 7 Отговор
    Чалгарите обслужват герберите.

    Коментиран от #120

  • 115 Пак питам

    8 8 Отговор
    ГEРБ имaт caмo двaмa дeпутaти пo-мaлкo oт ИТН, нaли?
    A зaщo тoгaвa нe прeдлaгaт в НC прaвитeлcтвo?
    Зaщoтo ca в тoтaлнa изoлaция, нaли?
    Дoри и дa cпeчeли ГEРБ избoритe c някoлкo %-тa,
    кoй щe пoдкрeпи прaвитeлcтвo нa ГEРБ?
    Никoй, нaли?

    Коментиран от #126

  • 116 Спасов

    11 5 Отговор
    Тоя няма ли кой да го прибере, че замърсява атмосферата?!
  • 117 Когато ми седнеш на хурката

    9 9 Отговор

    До коментар #111 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И РАДЕВ ще се радва на втори мандат !!!!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Хаха хаха ха

    6 6 Отговор

    До коментар #114 от "гняс":

    Затова ли всички ляво десни комунисти в НС
    се обединиха срещу ИТН?
  • 121 Деса

    10 12 Отговор

    До коментар #108 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Остави го Бойко , Сега управлява моя МАЛОУМНИК фуражката.
    Не ти ли харесват новите цени, новият морал и бежанците, влах?

    Коментиран от #125

  • 122 По чия логика да решава Правосъдието

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "А тоя защо не е в затвора?":

    По твоята(на Мутрите и комунистите) или по житейските закони! Никога повече социализъм/комунизъм у нас!!!

    Коментиран от #131

  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 7 Отговор
    БОЙКО е бандит

    Коментиран от #132

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 СОФИЯ

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "Деса":

    ДЪРПАЙ

    Коментиран от #129, #133

  • 126 Питай ми К*РО, ПЕ'ДЕ'РАС

    9 16 Отговор

    До коментар #115 от "Пак питам":

    БАЦЕ ВИНАГИ ШЕ БЪДЕ НОМЕР 1.
    А ВИЕ ПЕДАЛИТЕ...КОГА?

    Коментиран от #172

  • 127 ГОРСКИ

    17 7 Отговор
    Този шут обикаля градове и села приказва само глупости!!!! Няма ли някой да го вкара във затвора и хората да се успокоят само разделя нацията!!!!!!

    Коментиран от #142

  • 128 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор

    До коментар #113 от "Обективно":

    чупка мутро

    Коментиран от #137

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Щото ФАТМАКА се справя и се прави на

    8 9 Отговор

    До коментар #108 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БОЙКО , дори тръгна и по селата като него некадърник ПИНГВИН СМОГЪН !!!!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 А ти си пътник

    6 2 Отговор

    До коментар #123 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Към АДА !!!!

    Коментиран от #143

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Добре постъпи ББ

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "гошо":

    Запази граждански мир. Много лесно можеше да реши въпроса с платените провокации на Радев Божков, като приложи законите с прилагане на сила.
  • 135 шкафче за кон

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "шкафче за кон":

    от 2 фамилии станаха 2000 човека

    Коментиран от #140

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 АБЕ умрял кога ще ти е

    5 5 Отговор

    До коментар #128 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Четирсет дни за празненството ти ????

    Коментиран от #176

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Рашков

    11 6 Отговор
    Бойко не се опирай на някакви махленски слухове някакъв казал , че някаква искала подкуп от някой си , за теб колко доклазателства има и все един каскет или цаца в миналото те покриваха !

    Коментиран от #151

  • 140 шкафче за кон

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "шкафче за кон":

    цялата сган ще му я пратя в софия тая пролет без изключение

    Коментиран от #148

  • 141 Антитрол

    10 2 Отговор

    До коментар #110 от "фгнпхф":

    Хайде бе Тошко и ИТН ли казаха че ще се коалират с ГЕРБ - май беше Христо от ДБ ама там не се плюе защото от Козяк ни гласят коалиция ДБ + Герб с подкрепата на ДПС.

    ИТН не се коалираха нито с ГЕРБ нито с ДПС и не излъгаха народа въпреки че загубиха властта ама опорките са че били подлоги на ДПС и ГЕРБ - та ясно ми е кой плаща за тази кампания срещу ИТН.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #132 от "А ти си пътник":

    ти и мутро бандитите сте пътници
  • 144 Ти в коя

    12 3 Отговор

    До коментар #55 от "Последния Софиянец":

    държава живееш? Защото в България не Президентът определя цените. Има си пазарна икономика, нали скачахте по площадите за нея? И КЕВР - начело с един отпадъчен дериват на бившето СДС, сгушено понастоящем под крилото на ГЕРБ.
  • 145 Behemoth

    9 5 Отговор
    Тъпите чалгари как наливат вода в мелницата на ТИКВАТА.....а на бас ,че в следващия парламент ще са си коалицийка!
  • 146 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    ти и мутро бандитите сте пътн
  • 147 РУМЕН РАДЕВ

    11 5 Отговор
    500 000 ЛВ. НА ПАРЧЕ И 50 ЛВ. НА ПЕНЦИОНЕР?? НОВ МОРАЛ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ПРОЗРАЧНОСТ И ПРОМЯНА С МИСЪЛ ЗА НАРОДА??? КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДАВИ ЛЪЖЕМ И ВИЕ ДА НИ ВЯРВАТЕ?
  • 148 шкафче за кон

    4 1 Отговор

    До коментар #140 от "шкафче за кон":

    дори и да си купя газов пистолет индианците ще са много нассрани обаче аз ще си купя глок

    Коментиран от #161

  • 149 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    14 2 Отговор
    Много здраве от Мата Хари

    Коментиран от #160

  • 150 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор
    БОЙКО е аут

    Коментиран от #155

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 РУМЕН РАДЕВ

    11 5 Отговор
    500 000 ЛВ. НА ПАРЧЕ ДЕПУТАТ И 50 ЛВ. НА ПЕНЦИОНЕР?? НОВ МОРАЛ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ПРОЗРАЧНОСТ И ПРОМЯНА С МИСЪЛ ЗА НАРОДА??? КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ЛЪЖЕМ И ВИЕ ДА НИ ВЯРВАТЕ?
  • 153 питащ

    11 8 Отговор
    Ей пожарникар, самосезира се прокуратурата, демек сол ташака ти Гешев. Какви доказателства даде това некадърно сценаристче Т. Йорданов. Той вече е толкова смешен и жалък, че хората поголовно му се смеят. Смеят се както на теб, с непрестанните ти нападки към служебното правителство и особено президента Радев, на който не можеш да се опреш на малкия му пръст. Но това твое шизофренно поведение говори за едно, тотално си психясъл, но това може да ти донесе я инселт, я инфаркт. Прочети какво пише народа за теб и тогава дрънкай глупости пред 4-5 човека.

    Коментиран от #166

  • 154 Няма да спорим

    10 14 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Построеното от Премиера Борисов ще се изучава, а провокациите на ,,юмручетодеса с хвърчилото от Китай ще ги забравим.
  • 155 Последния Софиянец

    2 5 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вярно е , той е Върхът.
    ХАХО

    Коментиран от #162

  • 156 МАФИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #133 от "Деса":

    където пипне ГОСПОД МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА мутро
  • 157 АБЕ ти си за трепане бе умрял !!!

    4 9 Отговор

    До коментар #98 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Покани ни на едно кафе и ще си останеш много ухилен !!!!!

    Коментиран от #169

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 ЧЕСТИТО

    9 4 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ УМНИЦИ БОЙКО Е ЛОШ РАДЕВ Е ДОБЪР А ВИЕ СТЕ
    МА,,,УМНИ А ЗАБРАВИХ КОВИД НЯМА А КИРЧО Е ЧЕСТЕН
  • 160 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    9 5 Отговор

    До коментар #149 от "ФИЛИП ЕЙДЖИ":

    Фатмаковица и Бобоковица Хари...душ си вземаха гащите от спалнята на БАЦЕ?
    За един РОГОНОСЕЦ ШАПКАР...питам
  • 161 шкафче за кон

    1 2 Отговор

    До коментар #148 от "шкафче за кон":

    трябва да изгледам баба ми не ме интересува черни бели туй е мойто село..ще ходя за трюфели за манатарки за имане..гадни узурпатори на въздух
  • 162 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #155 от "Последния Софиянец":

    ти си ХА ХО ХА ХО
  • 163 МУР ВИ

    8 10 Отговор
    БОЙКО СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕ, А ТИЯ С НОВИЯ МОРАЛ СЕ КУПУВАТ КАТО ЦИГ-АНСКИ БУЛКИ!
  • 164 ФАКТ Е

    11 6 Отговор
    Комунистът маркучодържател Борисов
    е лъжец, крадец и некадърник!

    Коментиран от #174

  • 165 Sluchaen

    11 5 Отговор
    Тиквоч, хаоса и корупцията са твое дело. Дано по-скоро, да има кой да те тикне в затвора. Дебилството и наглостта ти нямат граници

    Коментиран от #167

  • 166 АЙДЕ ЧАО

    10 3 Отговор

    До коментар #153 от "питащ":

    АМИ ЧЕТИ КВО ПИШАТ ХОРАТА И ВИЖ КАК ГЛАСУВАТ АЙДЕ НА ЕСЕН В КАНАЛА С ПЕСЕН БАРАБАР С ПИНГВИНА
  • 167 Любопитен

    7 5 Отговор

    До коментар #165 от "Sluchaen":

    Бойко ли управлява или ... Обратните на Фатмака?!?
  • 168 възпитаник

    8 3 Отговор
    СИРЕЧ-пожарникарьо п--с защо не отидеш при Сретен Йосич

    Коментиран от #173

  • 169 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор

    До коментар #157 от "АБЕ ти си за трепане бе умрял !!!":

    ей мъртвец брат ми е АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста от групата на АНГЕЛ ПОПОВ главестия на КВИЦ на ЗЪБ кажи къде кога място час

    Коментиран от #182, #195, #209

  • 170 Мечо Пух

    16 5 Отговор
    Е нема такъв наглец! Обвиниха го, него и бившото министърче на финансите Влади, че са получили над 60 милиона подкупи от Божков, но никой гък не каза, никой не се самосезира, а сега се обажда и търси сметка на Рашков заради тъпото изказване на Тошко! Невероятен т@ъпак е тоя и продължава да предизвиква учудването на много хора как изобщо сме го търпяли над 10 години да издевателства над всички в тая държава!

    Коментиран от #178

  • 171 ПРОМЯНАТА

    8 4 Отговор
    МАЯ ПРАТИЛА ТАНЯ ДА КУПУВА ЧАЛГАРИ ПО 500 000 ПАРЧЕТО? ТОВА ВЕРНО Е ПРОМЯНА БЕ! КВО ШЕ ИМ ГЛАСУВАМ. НАПРАВО ДА СИ ОБЯВЯВА ВСЯКА ПАРТИЯ ЦЕНАТА ЗА КОЯТО КУПУВА ДЕПУТАТ - НАВЕДЕН ПОСЛУШКО ОБЛИЗВАЧЕВ.
  • 172 Кмет Симитли

    11 5 Отговор

    До коментар #126 от "Питай ми К*РО, ПЕ'ДЕ'РАС":

    Баце е педал!

    Коментиран от #177

  • 173 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 5 Отговор

    До коментар #168 от "възпитаник":

    СРЕТАН ЙОСИЧ чака обаждане от БОРИСОВ има нещо за него

    Коментиран от #180

  • 174 СОДОМИТ

    10 0 Отговор

    До коментар #164 от "ФАКТ Е":

    А НЕКОЙ СЪПРУГИ МУ ДЪРЖАХА МАРКУЧА АМА НЕ ЗА ОБЛАГИ А СМО ПО ЛЮБОВ
  • 175 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    9 12 Отговор
    ОСТАВКА НА ФАТМАКА И ЦЯЛАТА МУ ФАТМАШКО - ПРАВИТЕЛСТВЕННА БАНДА !!!!!
  • 176 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор

    До коментар #137 от "АБЕ умрял кога ще ти е":

    ти няма да живееш с орлите
  • 177 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #172 от "Кмет Симитли":

    Затова на Деса гащите са у спалнята на Бойко
  • 178 ВЕРНО ЛИ

    10 6 Отговор

    До коментар #170 от "Мечо Пух":

    АМИ РАШКОВ ЩО НЕ ГО ПОВДИГНА ТОА ВЪПРОС ЗА 60 ТЕ МИЛИОНА

    Коментиран от #184, #187

  • 179 Баба Вуна

    10 3 Отговор
    Очаквам скоро плодовият зеленчук да бъде "на живо" от СЦЗ...ако му остане време от други занимания със съкилийниците...
  • 180 А тебе те чака оноя със косата

    5 2 Отговор

    До коментар #173 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе простак не си мисли за жена а за гр"оби"ща !!!

    Коментиран от #190, #206

  • 181 гушанци

    8 4 Отговор
    хаххаха
    ква веселба е тоз плондер
  • 182 БЕГИ МА..СМРЪДЛЬОК

    8 1 Отговор

    До коментар #169 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И педАЛ културиста Също

    Коментиран от #200

  • 183 ГЕРБ И ТН

    7 7 Отговор

    До коментар #37 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    Аз ще отговоря вместо "Българка" , но стига да можеш да четеш и да разбираш какво четеш.
    Христо Иванов НЕ е казал , че ще преговаря с ГЕРБ за каквото и да е управление на държавата , а каза че: АКО ГЕРБ СЕ ОТКАЖАТ ОТ БОРИСОВ, само тогава ще преговарят с тях за КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ -вдяваш ли? Защото проманя на Конституция може да се постигне с 2/3 от депутатите, което е абсолютно така.
    НЕ ОЧАКВАЙ ХРИСТО ИВАНОВ ДА ПРЕГОВАРЯ С КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е УПРАВЛЕНИЕ С ТЯХ.

    Коментиран от #212, #217

  • 184 Мечо Пух

    8 2 Отговор

    До коментар #178 от "ВЕРНО ЛИ":

    Защото за подобни дела и обвинения има прокуратура! Която се спотаи като...
  • 185 500К ЗА ДУПЕТАТ

    8 9 Отговор
    РАДЕВ ВЪВЕДЕ РЕД В ДЪРЖАВАТА И ТАРИФИ. ОЩЕ ОТ ГРИПЕН, ЧОВЕКА ПОКАЗА КАК ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА И ЗА ДРУГИ ДЪРЖАВИ - САМО СРЕЩУ ПАРИ!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Ми то

    8 13 Отговор

    До коментар #178 от "ВЕРНО ЛИ":

    РОШКОВ МЪЛЧИ ПО МНОГО ВЪПРОСИ .....КАТО ДА РЕЧЕМ ЗА СЪВЕТНИКА УЗУНОВ ДЕТО БЯГА С ПЛИКОВЕТЕ ПРИ ФАТМАКА !!! ПИТАЙ ГО НЕ ЗНАЕ НИЩО ПО ВЪПРОСА.....АМА ИНАЧЕ ЯКО БОРИ КОРУПЦИЯТА!!!!!
  • 188 Впечатлен

    17 4 Отговор
    Герберите не могат да разберат, че има и честни и нормални хора в тоя живот, а герб и дпс ще останат завинаги синоним на мафия.

    Коментиран от #193

  • 189 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #71 от "А бе":

    ти гушни босилека мутро

    Коментиран от #230, #245

  • 190 шкафче за кон

    0 2 Отговор

    До коментар #180 от "А тебе те чака оноя със косата":

    много ще се изнадаш положително колко много голямо сърце имам развито..само ти казвам че малките полицайчета дето ги приемате сега са много добри деца
  • 191 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    мафията на БОЙКО и кевр мафията убивати самоубиват неудобните ХОРА

    Коментиран от #204

  • 192 шкафче за кон

    2 1 Отговор
    познавам достатъчно хора в кос да си купя танк
    със вас миролюбиво не става просто
  • 193 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #188 от "Впечатлен":

    ПРАВ СИ но приматите няма да те разберат
  • 194 НИЩО НОВО

    4 1 Отговор
    МНОГО СА СЕ ВДИГНАЛИ ТАРИФИТЕ БЕ? ВОЛЕН ЗА КОЛКО ПО МАЛКО СТАНА ЗЛАТЕН ПРЪСТ НА ДПС И БСП?
  • 195 Абе умрял брат ти не те бръсне за слива

    3 8 Отговор

    До коментар #169 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти си тръгнал да плашиш хората с него !!!

    Коментиран от #202

  • 196 отврат дъно е

    9 4 Отговор
    Не ни занимавайте повече с тъпите шоу програми на Борисов и Чалгарските продуцентчета - не всички сме чалгализирани ( опростачени ) Не обиждайте с тия долнопробни и отвратителни постановки, пълни с глупости и лъжи.
    И Чалгаря и Борисов явно са на някакви стимуланти, но не издевателствайте над психиката на нормалните хора.
  • 197 Мемфис

    4 6 Отговор
    Корупцията в БГ е патент на комунистите, но особен принос в развитието и има мафията на ГЕРБ.които са скрити лимонки- комунисти!
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 шкафче за кон

    0 3 Отговор
    никой от тъпите плевенски мутри няма шанс да идва да ми казва какво ще правя..всичките ритник и толкоз
  • 200 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор

    До коментар #182 от "БЕГИ МА..СМРЪДЛЬОК":

    културиста има ЩЕРКИ не е п е д а л

    Коментиран от #205

  • 201 ААААХАХААА...П'ЕД'АЛ'ЕТЕ НА ФА'ТМ'АКА

    4 9 Отговор
    СОРОСПИИТЕ-ГЕЮВЕ, ПОЗИТАНСКИТЕ МЕКИ КУНКИ И ЦЕЛАТА КЮЧЕК-ПРЕВРАТАДЖИЙСКА ИЗМЕТ...ИЗПАДНАХА В ..АМОК!!
    ✊😂🇻🇳🇸🇮
    1 ПРАВИТЕЛСТВА НЕ МОАТ А НАПРАВАТ, ФАТМАШКАТА ЗИМА...ДОДЕ А НА ТЕХ... БАЦЕ ИМ..ПРЕЧИ?!?
    ААААХАХААА........
    БАЦЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 В.В.П.

    13 7 Отговор
    Майка България,не се нуждае от рекетьора Бойко Борисов,,..Радев,арестувай тъз гнида.!!.
  • 204 Да верно е вече си взет на мушка

    5 4 Отговор

    До коментар #191 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Умрял ...ще хапнат благо жито в твоя чест .....ще се радват на празника твоите хора , че си им дотегнал много !!!!

    Коментиран от #208

  • 205 Любопитен

    3 0 Отговор

    До коментар #200 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И кой е...баща им?!?
    )))))

    Коментиран от #210

  • 206 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #180 от "А тебе те чака оноя със косата":

    внимавай ко си пожелайш
  • 207 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    БОЙКО си има мутрри шпиц команди кевр мафията БОЙКО мафията убиват и самоубиват неудобни ХОРА

    Коментиран от #211, #262

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Ти и брат ти сте престъпници бе умрял !

    4 1 Отговор

    До коментар #169 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За затвора сте МУТРИ!!!

    Коментиран от #283

  • 210 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #205 от "Любопитен":

    а твоя баща кой е
  • 211 Любопитен

    5 6 Отговор

    До коментар #207 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това Лошо ли е ако са КРАДЛИВИ КОМУНЯГИ И ФАТМАЦИ?

    Коментиран от #216

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 В.В.П.

    9 3 Отговор
    Както сърдито гледа,Тиквата,така ,и сърдит ще си влезе в пандиза...!!!Скоро ще падне Иван Гешев..Пада и кратуната..Свидетелят е в Дубай ..,!!!.Нещо се бави правосъдието , обаче хубавите работи стават бавно..
  • 214 Учител

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Те бяха според тези детска градина Намери са милиарди а самоцените на стоките разтат Ни пенсии ни заплати се вдигат а има милиади

    Коментиран от #219

  • 215 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пак ли ти бе?!":

    БОЙКО ГЕШЕВ МАДЖО МАРГИНИТЕ И ТЕМ ПОДОБНИ сте за до затвора мутро
  • 216 шкафче за кон

    0 1 Отговор

    До коментар #211 от "Любопитен":

    ние в нашия квартал там сме римляни и обичаме
    да носим главите на враговете побити на кол
    не сме някакви тъпи селяци от равнината да ни пука
  • 217 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    9 3 Отговор

    До коментар #183 от "ГЕРБ И ТН":

    Христо Иванов е бил министър във втория кабинет на ГЕРБ от 07.11.2014г до 18.12.2015г. и е управлявал заедно с ДПС! Любен Дилов син призна от трибуната на народното събрание, че ГЕРБ винаги са управлявали с подкрепата на ДПС! Ако за година и един месец Христо Иванов не го е разбрал явно е ....! Това можеш ли да го асимилираш?

    Коментиран от #240

  • 218 вевеве

    3 3 Отговор
    жив да изгориш банкянски мангнггггггал, 1000 дявола жив да те дерат гнусен манаF
  • 219 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #214 от "Учител":

    скражби господине 31 години е така почма се от СДС а ИВАН КОСТОВ с масовата приватизация съсипа ИКОНОМИКА ИНДУСТРИЯ на БЪЛГАРИЯ СЪЩИЯ БЕШЕ И сашо апашо ВИДЕНОВАТА ЗИМА СИМЕОН ДЯНКОВ С ехиднаусмивчица се подигра на пенсиа пенсионерите с постната пица а БОКО нарече в САЩ нашите пенсионери лош материял БОЙКО уж хапвал филия с мас а колко НАРОД от глад умира
  • 220 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    БОЙКО лъже щото ДЯДО му бил убит от комунистите а как на БОЙКО баща му е бил ПОЛКОВНИК в МВР а как БОЙКО учи в СИМЕОНОВО

    Коментиран от #226

  • 221 САЩ

    6 3 Отговор
    Кой го рече?
    Ти Боко си първенеца по пълнене на чекмеджетата!
    Не се коси, никой не може да ти вземе титлата "чекмедже-банк".
  • 222 500К ЗА ДУПЕТАТ

    4 1 Отговор
    НАРОДА ГО ИЗДУХА! УЖ ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯ, А ПОСЛЕ ТЕ СИ СЕ КУПУВАТ, ПРОДАВАТ, МАНДРЪСАТ, О.НОЖДАТ И ДРУГИ ТАКИВА - НА РАЗБЪРКАНО!
  • 223 почитател

    4 8 Отговор

    До коментар #12 от "Факт":

    Ако се вгледа човек и визуално и интелектуално разликата не е голяма,въпрос на пристрастност и дълбочина на преценката.И при Радев вече се оформя поклонничество без покритие.
  • 224 Сашко

    5 7 Отговор
    Това са пак игрите на комунистите ,защото в Бългрия от 70 години други няма

    Коментиран от #238

  • 225 СЯДАЙ СИ МА

    5 5 Отговор
    ЗА ТОВА ЛИ АФРИКАНСКИ Й ВИКАШЕ НА ТАНЧЕТО - ДЕБЕЛ Г-З?
  • 226 САЩ

    9 4 Отговор

    До коментар #220 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Дядовците му по бащина и майчина линия са починали от старост през 1965 и 1970 год. Той много добре ги помни как са го дондуркали.
    БМБ лъже, че чак се чуди на себе си. Направо му завиждам как умело лъже без пет пари да дава, че става смешен на цял свят.

    Коментиран от #300

  • 227 500К ЗА ДУПЕТАТ

    4 7 Отговор
    АРЕ ДА МА ИЗБЕРЕТЕ, БЕ ДЕБИЛИ! ЩЕ МЯТАМ ЯЙЦА, ЩЕ СВИРЯ НА ВУВУЗЕЛА, ЩЕ ВИ ЧЕТА РЕЧИ НА ПОДИУМА ПРЕД ШАДРАВАНА, ЩЕ ДОНЕСА И КОВЧЕГ - САМО МА ИЗБЕРЕТЕ! ЩЕ ВЛОЖА МАЛКО КРЯСЪЦИ И ЕНЕРГИЯ ЗА 2 МЕСЕЦА И ПОСЛЕ 500 000 ЛВ. - ПРЪВ ША СА ПРОДАМ!

    Коментиран от #229

  • 228 Драк

    7 3 Отговор
    Тоя , като не го прибира прокуратурата .Да се намесят психиатрите .
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 А бе

    2 4 Отговор

    До коментар #189 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ама ти май наистина си с инсулт ма, сладурче. 😀
  • 231 Обединен

    8 2 Отговор
    Ти защо още не си във пандиз Палаз а обикаляш като луд страната
  • 232 Б АСИ КЕФА

    6 6 Отговор
    ЕДНА КОРА ЯЙЦА, ЕДНА СВИРКА, ЕДИН КОВЧЕГ, ВЛОЖЕНИЕ ОТ 2-300 ЛВ. ЩЕ МЕ ОПРАВЯТ. А ПОСЛЕ - 10 000 ЗАПЛАТА И 500 000 ОТ ЛЕЛЯ ТАНЯ!
  • 233 Джипко Бибитков

    11 3 Отговор
    В затвора
  • 234 Здравейте гербави бичмета и келемета !

    12 4 Отговор
    Рипа ли още бибитката ?! Май,не !
    Лека полека Гроб отива към забвение,за наше
    успокоение ! Никой не ще с вас! Не сте в час !
  • 235 Къде е Бойко

    11 3 Отговор
    Крие се в ЗАЙЧАРНИКА

    Коментиран от #259

  • 236 ПКП

    10 3 Отговор
    Тоя що се появява. Срам няма ли
  • 237 Кочо

    11 6 Отговор
    Единствен Тошко победи Бойко в неговия район в Пловдив на 11 юли! Затова е този гербераски вой! Тошко доказа, че за да се изправиш срещу Простотията, трябва да си още по прост! И успя! Възпитаните и културните колко пъти са победили борисов?

    Коментиран от #241

  • 238 Сашо

    7 2 Отговор

    До коментар #224 от "Сашко":

    ли си, Александър ли си? Това Сашко много лигаво звучи, както лигаво ти е предположението.
    За всичко са виновни комунистите, Тодор Живков, ДС, пак комунистите, Русия, Путин и пак Русия. А забравих Радев, генерал Радев, президента Радев.
    Всички останали ценни политици: Филип Димитров, Иван Костов, царя, соломон Паси, Надеждите от СДС, Петър Стоянов, Ал Йо, Павлова, цървула Плевнелиев, Цветан Цветанов и най вече БМБ, а и ПКП са хората разорали и баталясали държавата.
    Но Сашко ти си прав модела е такъв да викаш, че зад всичко лошо стоят комунистите.
    А тези дет съм ги изброил през социализма, на деветосептемврийските манифестации викаха най-силното ура.
  • 239 потребител

    10 5 Отговор
    И този наглец има очи да говори за корупция и колосални суми! Та по време на неговото дерибействане такива суми за него бяха пари за семки.
  • 240 Глупости

    6 8 Отговор

    До коментар #217 от "ДБ=ДПС=ГЕРБ":

    Христо Иванов си подаде сам оставката, когато герб дпс и бсп прецакаха съдебната реформа - принципна и достойна позиция. Не пробутвай мутренски опорки.
  • 241 А стига де

    7 2 Отговор

    До коментар #237 от "Кочо":

    смея се от сърце!
    Адмирации!
  • 242 Бибитко не се спира! Само шофира!

    10 4 Отговор
    Дават го в ефира! Вече много ме нервира!
    От него само тъпота извира! Пак е на баира!
    Омръзна ми да му гледаме сеира! Ще си пийна
    бира!

    Коментиран от #244

  • 243 митака

    13 3 Отговор
    Боко, Боко внимавай много обикаляш, да не спраскаш пак минискуса. Или той е резервен вариант кога видиш зора за затвора.
  • 244 Домати с лук

    6 2 Отговор

    До коментар #242 от "Бибитко не се спира! Само шофира!":

    Адмирации!
    Кефиш с римуванията!
  • 245 Умрял ама плаши

    3 2 Отговор

    До коментар #189 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хи хи хи хи !!!

    Коментиран от #261

  • 246 Доротея

    8 3 Отговор
    Ба ти парадокса! Вместо най голямата партия да ,,убеждава" другите да съставят правителство, както правят Герб и ги напазаруваха, най малката група ходила да купува най голямата парламентарна група!!? Иначе, колкото някой се самосезира за чекмеджетата и Мата Хари, толкова ще се самосезира и сега! Госпожа Колезич ще излезе права като каза днес по обяд, че ИТН е спусната със заповед от мафията да обезличи партиите от протеста! Това действие на г-н Йорданов води точно към това.
  • 247 Бойко Разбойко, ГЕРБаво човече....

    11 4 Отговор
    Ненужно вече ! Времето му изтече !...
  • 248 tomito

    11 4 Отговор
    Медиите се скъсват да го пускат този Про....стак .Стига сте ни облъчвали .Моля Ви се.
  • 249 ИСМВ София Център

    11 1 Отговор
    Всички МУТРИ ВЪН от политиката на България.
    Да се обединим срещу тях, всички честни и почтени хора.Търпението се изчерпи !!!
  • 250 Цял живот Буда лъже и маже....

    5 3 Отговор
    Гледа да намаже, на Меркел да се подмаже...
    Кюлчета и пачки натрупа даже !....
    Но някой, ще го накаже !....
  • 251 оня с коня

    5 11 Отговор
    Щом още плюете по Бат Бойко,значи не сте изгладнели съвсем.Но ИМА ВРЕМЕ - тоз месец,другия,по- другия ...нямаме бърза работа.Между другото започнаха протестите против Правителството НА РАЗЕН - на Стротилети на магистрали останали без заплати,на ресторантьорите е Целия туристически бранш на които се затварят Заведенията а няма Адекватни компенсации,на Превозвачите заради хаоса по Граничните пунктове/Транспортният миниистър носи пълната отговорност за това/ ,на Майките с децата,получили само голи обещания вместо пари и т.н.И бежанците ще се множат като Скакалци щото го няма Борисов "контактува" с Ердоган,и Еврофондовете са блокирати щото ЕС не вижда в Управлението Борисов - лицето на което ЕДИНСТВЕНО ИМА ДОВЕРИЕ,...Нейсе,ПРАЗНИЯТ ХЛАДИЛНИК ще ви вразуми а като сте готови с Избора си,...елате и гласувайте за борисов.Ама СЪВСЕМ ДОБРОВОЛНО и от Сърце,иначе гласовете ви са Невалидни!

    Коментиран от #258

  • 252 Винету до БИБИТКО :

    5 3 Отговор
    Като караш,да не нагазиш в ПЛИТКО !
    И ще станеш овчарчето КАЛИТКО !
  • 253 сноу

    11 3 Отговор
    Виж какво Гойко ,ела по близо да ти пошушна нещо...Колкото по се плакнеш с Радев толкова по смешен и жалък ставаш.Вярно с оня пашкул станишката си прехвърляхте чевермета и накрая все за тебе оставаше кълката ама с Радев гледам все си изтърваш крачола.
  • 254 Един от народа

    9 3 Отговор
    Какво е това, Тошо подхвърля, герб подхваща. Така беше и с министрите. Ха сега кажи че не са заедно.
  • 255 Искал да се върне на кон 🐎 ?!

    7 4 Отговор
    Тоз гербав бизон,по скоро слон 🐘 !
  • 256 Няма от тоя мира,все в ефира....

    9 4 Отговор
    Навсякъде носа си навира...а,бе,не се спира...
    Пие ни кръвта вампира !
  • 257 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    от къде БОРИСОВ има 60 хилядалева за нова ШКОДА като е на посещение в АЙТОС
  • 258 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #251 от "оня с коня":

    ПРИЯТЕЛ ти ли ползваш ника АБЕ който ме обижда

    Коментиран от #266

  • 259 МИЛЕНИУМ

    3 1 Отговор

    До коментар #235 от "Къде е Бойко":

    в ГРАД АЙТОСе
  • 260 ЕВАЛА БАЦО

    4 6 Отговор
    ГОЛЕМ СИ...САМО ТЕ ПЛЮЯТ, АМА НИКОЙ НЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ТЕБ....ШУБЕ ГИ Е...ВАЖНО Е ДА СЕ ОПЛЮВА, ФАКТИТЕ СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....МАЧКАЙ БСП КОМУНЯГИТЕ НА ИЗБОРИ И ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ

    Коментиран от #263

  • 261 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #245 от "Умрял ама плаши":

    вмнимавай какво си пожелаваш никой не е застрахован от инсулт
  • 262 Бубата от Лом

    2 3 Отговор

    До коментар #207 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ей глух педал цял ден дразниш форума

    Коментиран от #265, #267, #270, #277, #282, #289

  • 263 МИЛЕНИУМ

    5 3 Отговор

    До коментар #260 от "ЕВАЛА БАЦО":

    и БОЙКО ще си получиБОЖИЯ ОТПЛАТА всичко се връща
  • 264 дупамин

    4 2 Отговор
    Баце има едно отлично предложение към теб. Талибаните в Афганистан си търсят някой който да ги управлява. Та предлагам ти да идеш там и да оправиш тази буквално счупена държава. Ще ти плащат в злато и нищо няма да ти липсва. Така ще направиш огромна услуга на българския народ като повече няма да вижда твоя милост. Пали Аудито и бягай. Чакат те.
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 оня с коня

    2 1 Отговор

    До коментар #258 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    След като ме питаш,значи се съмняваш в мене.А това значи че ако кажа "НЕ",няма да ми повярваш.Ако пък кажа "ДА",пак няма да ми повярваш,защото подобно ползване на Ник не подлежи на признаване.Въпросът е Не кой ползва ника ти,а ЗАЩО точно Мене питаш?!

    Коментиран от #269, #276

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Виктор

    1 1 Отговор
    мАРЧЕ научи ли граматиката вече..добре,че не съм ти началник. глоба за всяка тъпа статия. двойна глоба за граматическа грешка..и ще се научиш. бъди здрава и все така нелицеприятна !

    Коментиран от #281

  • 269 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #266 от "оня с коня":

    ИЗВИНЯВАЙ ПРОСТИ МИ ПРИЯТЕЛ

    Коментиран от #271

  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 272 ЕВАЛА БАЦЕ

    4 9 Отговор
    МУНЧО И РАШКОВ СЕ ОСЛУШВАТ КАТО ШУШУМИГИ.....НИЩО НЕ МОГАТ ТИ НАПРАВИ...ЯВНО ГИ Е ШУБЕ
  • 273 tate

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "МА'ЧКАЙ БАЦЕЕЕ,.. МА'ЧКАЙ ТАА":

    Бих ти написал но все пак..............................биип..........................................................бииииииипппппппппппп..............................................................биип ти си знаеш !!
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Активист на БКП

    2 6 Отговор
    Този родолюбец БОРИСОВ!!! Велик е !!!
  • 276 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #266 от "оня с коня":

    ПРИЯТЕЛ с примати ЧОВЕК не мож се оправи лошото е защото им правя фала като им отговарям ате са психопато садисти подиграват се и се хилят такъв е и Б У Б А Т А от ЛОМ някой ми пожелават да гушна букета приятна ДОВИЖДАНЕ ПРИЯТЕЛ ДРУГИЯ С КОНЯ това е ник но ПРИЯТЕЛ СИ
  • 277 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #262 от "Бубата от Лом":

    ХЕТЕРО СЪМ но ти ще си получиш заслуженото затова щото ме би без причина
  • 278 ЕВАЛА БАЦО

    3 8 Отговор
    СЕДИШ СИ В БАНКЯ И СИ МЕЗИШ.....МУНЧО И РАШКОВ ГЛЕДАТ ОТСТРАНИ И ЦЪКАТ.......НЕМА БАРЦЕЛОНА, МАТА ХАРИ.....ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ...БЪРЗО 8М СЕ ДРЪПНА ПИКН........

    Коментиран от #279

  • 279 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #278 от "ЕВАЛА БАЦО":

    БОЙКО нее в БАНКЯ а в АЙТОС да лъже имами ако има будали

    Коментиран от #280

  • 280 ЕВАЛА БАЦО

    2 7 Отговор

    До коментар #279 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КАТО РАДЕВ В СЪЕДИНЕНИЕ ЛИ ?????
  • 281 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #268 от "Виктор":

    ВИКТОРЕ щом плюеш МАРИЯ АТАНАСОВА значи тяе на прав път ЖУРНАЛИСТКА Е а ти кой си бле никой

    Коментиран от #294

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #209 от "Ти и брат ти сте престъпници бе умрял !":

    БОЙКО е за заатвора

    Коментиран от #291

  • 284 Гербаво галфонче

    9 4 Отговор
    Бойко Методиев Борисов! А,спри се!
    И тихо в Банкя,прибери се ! Примири се!
  • 285 РАДЕВ, КВО СТАВА

    3 11 Отговор
    БАЦО НА СВОБОДА, МИГРАНТИТЕ НИ НАЛАЗИХА, КОВИТО НИ ЗАХАПА, ПРАВИТЕЛСТВОТО СПИ, ПАРЛАМЕНТА Е БЛОКИРАН....САМО ЦЕНИТЕ ЯКО НАГОРЕ......
  • 286 РАДЕВ, КВО СТАВА

    3 12 Отговор
    ЩО БАЦО НЕ Е ПРИБРАН...ОТ ПЕТ МЕСЕЦА ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ...КВО ЧАКАШ...МАЙ ТЕ Е ШУБЕ....
  • 287 Левскарче

    7 3 Отговор
    Само ЛЕВСКИ и долу ГЕРБ.
  • 288 Народна песен

    4 1 Отговор
    Сбрали се Тошко и Татяна.... и стана тя каквато стана !
  • 289 СОФИЯ

    1 1 Отговор

    До коментар #262 от "Бубата от Лом":

    БУБА ВЪШКА
  • 290 И аз да кажа

    3 9 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що, ти смяташ, че Бойко им дължи ли нещо на тези нахали?
    Абе, къде са майките, дето системата ги утрепала? Сега по-добре ли са? Що си траят? Или зорът им е бил да вкарат Манолова в НС? Сега що не влизат насила, що не вият и събират репортерите?

    Коментиран от #292

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #290 от "И аз да кажа":

    БОЙКО си е престъпник а ти какво желаеш да ме обиждаш и да отговарям няма смисъл БОЙКО е бандит ФАКТ приятна вечер господине
  • 293 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #291 от "Деси от Лом":

    не съм ВАЛЬО яж си това което пожелаваш другимо разбра ли бе простак ти не си деси а си то просто нямаш пол
  • 294 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 295 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 296 Помисли си

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Смех":

    ГЕРБ имат само двама депутати по-малко от ИТН, нали?
    А защо тогава не предлагат в НС правителство?
    Защото са в тотална изолация, нали?
    Дори и да спечели ГЕРБ изборите с няколко %-та,
    кой ще подкрепи правителство на ГЕРБ?
    Никой, нали?
    Следователно глупаво е да гласуваш за ГЕРБ!
    В България на дъното на ЕС след три мандата на ГЕРБ!
    С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #298

  • 297 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #294 от "Виктор":

    марш бе циганино
  • 298 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #296 от "Помисли си":

    герб партия на мутрите
  • 299 Иво

    6 2 Отговор
    Кажи ти колко си взел бе долен крадец......
  • 300 Куку

    6 2 Отговор

    До коментар #226 от "САЩ":

    Там е работата, че въпросният индивид е дори неумел лъжец! Той лъже и сервира лъжи, на които сам си вярва! Просто е психопат и живее в някакъв свой свят от лъжи и измислици, свят, в който освен него други няма! Такъв човек е краен егоист и патологичен нарцис! Такъв човек има остра нужда от психиатър, не от психолог! Но едно ми е чудно, как има толкова много хора, които да му вярват и да се възхищават от него? Или и те са умствено увредени като него?

    Коментиран от #302

  • 301 ХАН КРУМ

    5 4 Отговор
    ЧОВЕЧЕ ТИ СИ ПРИКЛЮЧЕН.ТИ СЕ ЧУДИШ ,ЗА НЕЩО, КОЕТО СИ ПРАВИЛ И Е ДОКУМЕНТИРАНО.НА ФОНА НА ТВОИТЕ СКАНДАЛИ,ТОВА СА ПРОСТО ТЪНКИ ИНТРИЖКИ.ТОЗИ ТОШКО БЕДНАЖ СЕ ИЗВИНИ.ДА НЕ СЕ ИЗВИНИ И ВТОРИ ПЪТ.МАКАР ,ЧЕ ИТН ПРИКЛЮЧИХА,КАКТО И ТИ. И ТИ И ТЕ СТЕ ЧАСТ ОТ МИНАЛОТО, ВЪПРЕКИ ТЪПИТЕ ВИ НАПЪНИ.МНОГО СИ ПРИЛИЧАТЕ И СТЕ ПРИКЛЮЧЕНИ.ОСОБЕНО В ПРОСТАЩИНАТА . ТАМ СТЕ ,КАТО БЛИЗНАЦИ.СБОГОМ.
  • 302 Сега

    1 7 Отговор

    До коментар #300 от "Куку":

    Сега отварям темата и какво чета-‐някой ни нарича умствено увредени като ББ.Ама пък и лесно раздавате присъди!!! И то на над 650 000 избиратели.Има една поговорка,че ако много хора са ти виновни,търси вината в себе си.Сигурно в живота си си егати неудачника,за да обиждаш анонимно.И така да се чувстваш велик.ГЕРБ,обещаха да строят и строяха--пътища,спортни зали пречиствателни станции санираха сгради,увеличиха пенсии,заплати брутния вътрешен продукт увеличен и т.н и т.н.Обаче,някои хора като коне с капаци--нищо не било направено.Пък и обиждат! Не,че ми пука де.Ама вие си мислите ,че като мълчим,сме съгласни с простотиите ви.
  • 303 хопатропа

    1 0 Отговор
    Бока, отивай да ловиш риба, както те посъветва Веждито. Плейметката до тебе и т.н..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове