Last news in Fakti

6 Септември, 2021 18:27 10 324 31

Разкрития за спешното хоспитализиране на Митьо Очите

  • димитър желязков-
  • митьо очите-
  • болница

Решил да вземе двойна доза от хормона на растежа и от останалите анаболни препарати, които ползвал по време на своята физическа подготовка

Разкрития за спешното хоспитализиране на Митьо Очите - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден път щастливата звезда, под която е роден Димитър Желязков-Очите на 19 септември 1972 г., го спаси от сигурна смърт – този път след нечовешко предозиране с анаболни препарати и последвало успокояване на напрежението с най-тежкото успокоително – диазепамов препарат.

Флагман.бг събра информация за причините, поради които около 18 ч. в петък главатарят на най-голямата ОПГ за наркоразпространение и рекет бе приет по спешност в кардиоболницата „Сърце и мозък“ в Бургас.

Първоначално той е бил откаран от Антигона – жената, с която живее, и ескортиран от цялата му охрана от шестима души до Спешния център в Несебър около 17:30 ч. Медиците там установили, че пулсът му е над 200, а за около минута кардиограмата показвала ритъм на сърцето, несъвместим с живота. Кръвното му налягане ту изравнявало долната и горната граница, ту двете се разделичавали до степен, в която веднага се стигнало до мнение, че трябва да се транспотира до Бургас.
Самият спешен пациент само успявал да каже, че не знае как точно се чувства и че не може да определи от какво има усещане, че се намира между земята и небето.

След като е бил предаден в ръцете на най-добрите специалисти от МБАЛ „Сърце и мозък“, в 18:30 ч. са започнали и изследвания на всички показатели на организма му.

Била е включена мониторингова апаратура, която да спомогне за влизането на сърцето в ритъм. Близките му са били информирани, че ако десетина часа не могат да овладеят състоянието, може да се стигне до фатален изход – сърдечен или мозъчен инфаркт.

„За наше успокоение, около 10:30 ч. сутринта състоянието му започна да се нормализира и вече можехме да си отдъхнем, че скоро яките мъже от охраната му пред централния вход на болницата и в коридора пред болничната му стая ще ни освободят от присъствието си.

Това бе стресиращо не само за пациентите ни с болни сърца и мозъчни усложнения, но и за персонала“, каза източник, работещ в здравното заведение.

В 13:00 ч. в събота кортежът е прибрал вип пациента и са отпътували за Несебър. Митьо Очите е бил във видимо спокойно състояние.

Ето как се е стигнало до косъма, който за пореден път е отрязал достъпа на смъртта до легендарния ъндърграунд водач.

В петък предиобед Очите не се чувствал в добра кондиция, а много държал да проведе всекидневната си силова тренировка.

Затова решил да вземе двойна доза от хормона на растежа и от останалите анаболни препарати, които ползвал по време на своята физическа подготовка. Това е довело до пренапрягане на сърдечната дейност и чувството за силно беспокойство, тремор на цялото тяло.

По своя преценка Очите решил да потисне свръхвъздействието на анаболните стимуланти с психотропно лекарство от рода на диазепамите. Предозирал и него.

Според специалисти е истинско чудо при подобна концентрация на два вида самоизключващи се медикамента организмът да се справи толкова бързо и за няколко часа да се нормализира дейността му.

Припомняме, че през 2016 г., след като бе превърнат в решето при огнестрелната вендета в Слънчев бряг, именно дълготрайният прием на растежния хормон бе спасил живота на едротелесния и мускулест водач на групата, атакувала формированието на Божо Кравата.

Този път обаче медиците съветват късметлията да празнува рождения си ден тихо и кротко, да се откаже от силовите тренировки и да се върне към нормалния за неговата възраст живот, ако иска догодина да чества 50-годишния си юбилей.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    61 1 Отговор
    Тоз още жив ли е

    Коментиран от #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Свети Петър

    50 1 Отговор
    Очичкин, следващият път ще те прибера, че сега съм зает със тези от ковид!
  • 4 Авария

    59 0 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тоя? Пулсът ми троши апаратите като пуснете статия за него.
  • 5 3232323232

    58 0 Отговор
    Простият си е прост. Каквито и хормони да взема ще си остане джудже с изцъклени очи.
  • 6 ????

    76 2 Отговор
    Тъпо и упорито продължавате да пишете за мутри, от които никой не се интересува. Целта явно е да ги изкарате героите на демокрацията всички безмозъчни мутри.
  • 7 Behemoth

    32 0 Отговор
    И на тоя не му е лесно....с тая призната кратуна бицепс требе...
  • 8 този е боклЮк

    57 0 Отговор
    Калпава стока не се губи
    За съжаления подобна медицинска помощ получават само мутрите и държавните корумпета.
  • 9 хахо

    32 2 Отговор
    Що за име са сложили, МБАЛ „Сърце и мозък“!

    Коментиран от #17

  • 10 Да направим анкета

    37 0 Отговор
    Колко човека се интересуват от здравето КОМБАЛА или /митьо очите/
  • 11 Гробар

    36 1 Отговор
    Жалко можеше да има един бандит по малко
  • 12 ............

    27 0 Отговор
    Тоя като умре много пари ще се похарчат за погребение и паметник.
  • 13 АМИ ДОБРЕ

    5 24 Отговор
    И ТОЙ Е ЧОВЕК, КАТО ВСИЧКИ НАС,.. може да сгреши и да се разболее
  • 14 русенец

    43 0 Отговор
    Ех, ако търговците с бели престилки се грижеха така и за обикновените граждани, болни нямаше да има.
  • 15 ХУМОР САТИРА И АНА БОЛИ

    6 2 Отговор
    Е ЗАТОВА ПРЕМИЕРА НА СЛУБЖБА КАЗА ,ЧЕ ЛЕКАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ВОЙНИЦИ И ДА „ЖЕРТВАТ”ЗА ПАЦИЕНТИТЕ С 💲💲💲ПУЛС
  • 16 Херо ин

    17 0 Отговор
    Предозирал е грозника с бельото.
  • 17 Някои

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "хахо":

    ги наричат "сърце без мозък".
  • 18 PlimP

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    май да, но има светлина в тунела, куршумът не го довърши, но природата не може никой да я спре
  • 19 Чичо

    10 0 Отговор
    Както писах още първия път предозирал е анаболите, пулс 200 не се вдига от нищо ей така
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Jacques Yves Moineau

    21 0 Отговор
    Вече нямам никакво съмнение че Факти имат финансова изгода от Митко Очите. Не може да има друга причина през три дни да ни занимават с тая мутра. И ако няма новина за него, ни информират какви простотии са надробили хората около него
  • 22 dron

    4 1 Отговор
    Не знам от к,во ги правят тези...Пулс 200 цяла нощ и на сутринта му нема нищо?
    На времето имаше една мутра , любовник на щерката на шефа на Мобилтел.При последното покушение го бяха уцелили с 2/два/патрона в главата и живя /верно в кома/ месеци наред.
  • 23 Колжо

    16 1 Отговор
    Бая осигуровки трябва дя е плащал за да е по-ценен от много други. Ама така е като не ходите с шест човека охрана. Друго си е да се изтипосаш полу умрял с шест въоръжени тиквеника на доктор и два -три силикона наоколо. Дали не са си мислели за гранатомет докторите и сестрите ,горките. Обикновенно ако си с оръжие и счупен крак ти се карат защо не си го оставил в къщи и що плашиш гаргите. Какво е направил и охранителя на болницата пенсионер за да държи потенциална мишена опасна за сграда и невинни хора ,далеч от сградата ? Нищо нали ? Поне обаждане до МВР имало ли е и ако е нямало защо ни занимавате изобщо с тоя € ?
  • 24 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 0 Отговор
    Не губете кураж, идва и друг тираж!
  • 25 gggw

    9 0 Отговор
    като нямаме полиция така става
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ганчо

    2 2 Отговор
    митю - президент
  • 29 Весо Клепача

    17 0 Отговор
    Интересно кой стои зад него, че такова пазене, 5-6 човека охрана, кортеж до болницата, отлагат се операции за да се спаси Димитър Желязков, странна работа, все едно е най важния човек в държавата???
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    абе тоя от къде ги изкарва тия пари за да плаща заплати на 6 човека?

    тия 6 човека плаща ли им осигуровките?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове