Last news in Fakti

8 Септември, 2021 06:36 5 524 39

Минчо Спасов: Благодарен съм на съдбата, че Бойко Борисов го няма на политическия небосклон

  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • дпс-
  • герб-
  • хотел берлин-
  • делян пеевски-
  • адвокат-
  • минчо спасов

Плащаме десетки милиони за охраната на Борисов и Гешев, заяви адвокатът

Минчо Спасов: Благодарен съм на съдбата, че Бойко Борисов го няма на политическия небосклон - 1
Снимка: БГНЕС

Писках по ЗДОИ данни за размера на разходите, които данъкоплатецът е платил, за да бъдат охранявани Борисов и Гешев. Цифрите са десетки милиони. Но излезе една интересна информация. В една от ведомостите се посочва, че се осигурява мощна охрана на хотел Берлин на Делян Пеевски. Защо ние сме плащали на полицията, за да охранява хотел Берлин? Пуснал съм запитване до Бойко Рашков по този въпрос

Това каза в „Часът на избора“ по Евроком адв. Минчо Спасов, цитиран от Фрог нюз. Той допълни още:

„Документът показва вечната дружба между ГЕРБ и ДПС. Полицията, командвана от патриотите, спомняте си, че силов вицепремиер беше Красимир Каракачанов, охранява крепостта на ДПС - хотел Берлин.

Главният прокурор Иван Гешев е получил степен „юрист“ преди да положи държавните изпити. Позволих си да сезирам Бойко Рашко за този документ от Академията на МВР. Защото или документът е с невярно съдържание, или дипломата на Гешев е с невярно съдържание“, уточни той.

Относно сигнала на Минчо Спасов до прокуратурата по повод незаконното проникване в спалнята на премиера Бойко Борисов, той каза: „Спалнята на премиера е публична държавна собственост. От думите на премиера там е проникнато незаконно. Отговорът от прокуратурата беше „кръгла нула“. Беше в духа, че се търси източникът на записите, а не личността, която е проникнала в покоите на нашия бивш премиер“.

Минчо Спасов каза още: „Благодарен съм на съдбата, че Бойко Борисов го няма на политическия небосклон. Спомени от времето на протестите имам много, но макар и частичен, резултат има. Спомените са ярки - някои от съдебните и политическите дела продължават и до днес.

Трябва да дадем заслуженото на съдиите от районния съд, защото при 99 процента от случаите те отмениха заповедите за задържанията. Видя се, че прокурор Трифонова е прекратила проверката за полицейското насилие под колоните. Лично съм дал сигнал на спецпрокуратурата за прокурор Трифонова по този повод. Надявам се тези процеси да имат успешен край. Всички имаме избор, но г-жа Трифонова е избрала да не се конфронтира с партия ГЕРБ и с Гешев. Избрала е да стане европейски прокурор.

Не вярвам Борисов да се върне на власт. Новите политически играчи не успяха да отиграят ситуацията, която народът създаде. Те сами се простреляха в крака. Вместо да се обединят, те започнаха безразборна стрелба един срещу други. Излишно его и липса на желание за промяна. Тези приятели не успяха да победят егото си.

Надявам се новите партии и самите политици най-накрая да разберат, че има разлика между компромис и промяна. Всеки от нас трябва да се промени. Всички трябва да се променяме.

Дума дупка не прави, но помага. Бяха разменени много тежки думи. Но така се разкриха кривиците и правиците. Никой не е съвършен - нито в живота, нито в политиката. Но общата цел трябва да бъде обединяващата спойка, която да ни доведе до някакъв резултат. Има една приказка- слепият носи куция. И двамата стигат.

Надеждата ми е в това, че разумът ще промени егото. Да се промениш не е нещо недостойно, това е нещо необходимо“.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 29 Отговор
    БОРИСОВ и ГЕШЕВ са престъпници

    Коментиран от #8, #33, #36

  • 2 Бате Ви Бойко

    32 45 Отговор
    Все така съм си тук Мунчо. Отиди на офталмолог.

    Коментиран от #4

  • 3 Факт

    47 11 Отговор
    Но ниско интелигентните , най - облагодетествалите се под негова закрила , алчните негови съзаклятници - още тровят атмосферата в Парламента , вместо да бъдат в ареста !
  • 4 Колко ти плаща Бойко

    11 24 Отговор

    До коментар #2 от "Бате Ви Бойко":

    да ми присядаш по цял ден ?
  • 5 Хихи

    44 61 Отговор
    Бай Минчо, след 2 месеца ще видиш Борисов на позицията която беше. Аре ходи си гледай овцете на село.
  • 6 ????

    58 8 Отговор
    Много българи са благодарни, че го няма, но аз съм доволен, че и чалгаря не спретна правителство, защото гледайки и слушайки него и представителите му си представям каква простотия и интриганстване щяха да ни залеят.
  • 7 Стига бе

    29 35 Отговор
    Това може да го напише само глупак.Понеже го няма на хоризонта са втори в парламента и се очертава да са първи в следващия.
  • 8 ДЕДО

    33 32 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МИНЧО,ЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА БЕ!И ТИ ЛИ АКЪЛ ЩЕ ДАВАШ,СМОТАНЯК,ТИ НЯМАШ МОЗЪК,ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ,ПРЕСТЪПНИК,ЩЕ СПИРА МЕТРОТО,ИДИОТ!

    Коментиран от #9

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "ДЕДО":

    не се казвам МИНЧО разбра лиДЕДО
  • 10 5577

    25 4 Отговор
    Какъв небосклон? Преди мутрата беше една пък сега от къде се взеха толкова много. Всичко лапат за нас нищо не остава. Положението става по зле и няма изглед за оправяне.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Манчо Тапия

    25 12 Отговор
    Минчо я се скрий някъде, защо си траеш за охраната на Румен Петков и Доган а???
  • 13 въпроса

    23 5 Отговор
    Бойко Борисов го няма - хубаво , добре . Ама вие като сте безполезни некадърници , тогава какво правим? Едни други некадърници се оправдаваха с комунизма 32 години след неговата кончина . Подушвам едни други некадърници , които ще се оправдават още 66 години с Бойко Борисов. А истината е - Господ да пази този народ ,чиито управници са отгледани от своите колонизатори.
  • 14 Хаха

    8 8 Отговор
    Съдбата... ББ го няма благодарение на Слави Трифонов!!! Ма вий си храчете още по ИТН! Ест, може да ми кажете друга партия била някога ГЕРБ на избори, м?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 оня с коня

    21 14 Отговор
    Бившият Активен член на НДСВ и настоящ невзрачен Адвокат от Ямбол Спасов е решил да изкара "Некой лев" с платено Лаене-Плюене по НАЙ-ГОЛЕМИЯ в Политиката - Борисов.И понеже Адвокати с с лопата да ги ринеш ,а Клиентела - Йок,си е казал Спасов:Щом като Хаджигенов може да се префасонира в Политик,що пък и аз да не мога?Та се е хванал Минчо да смята колко струва Охраната на Борисов и Гешев ...За негово сведение Премиера и Гл.Прокурор се охраняват НЕЗАВИСИМО от тяхното Желание ПО ЗАКОН,а Разходите за това се определат от Специална Комисия в НС.По -нататък Спасов изпълнява и поръчката да Разнищи и въпросът с Дипломата на Гешев,независимо че това бе Изяснено ПОДРОБНО И С ДОКУМЕНТИ от съответните Висши Правни органи съвсем наскоро и НЕ БЕ ОТКРИТО Несъответствие заз Закона.Спасов обаче твърдо е решил да го Изчегърта и привежда в действие някаква си Собствена логика.Което пък е все едно някакъв Полувойник от КЕЧ-а да реши да прати в Запаса някой Генерал,щото не му е Симпатичен,като за целта обяви че е Генералът е откраднал отнякъде Пагоните си и се е накичил с тях.
  • 17 анонимин

    6 3 Отговор
    Касиерчето на сик отдавна трябваше да е в затвора!!!
  • 18 ДА ДА АМА НЕ

    8 3 Отговор
    БЪРЗАШ ОТНОВО ИЗГРЯВА МУШМУРОК

    Коментиран от #24

  • 19 Реалист

    11 2 Отговор
    Има хора, които едничката им радост и смисъл в живота е АНТИ и срещу

    Коментиран от #35

  • 20 илия

    9 4 Отговор
    А ти кой точно беше бе галош?

    Коментиран от #23

  • 21 фАНТОМасс

    9 8 Отговор
    Вярно е , че Борисов го няма и това е едно добро начало. Обаче е нужно и продължние. Показаха , че могат да разрушат управлението на Тиквата , сега нека да покажат и че чогат да градят !

    Коментиран от #26

  • 22 Герб е мафия

    8 7 Отговор
    Те убиват хора имат шпиц команди за тероризъм!
  • 23 Облякъл се

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "илия":

    Пак у тия !
  • 24 Така е

    8 3 Отговор

    До коментар #18 от "ДА ДА АМА НЕ":

    ТОЛУПА СИ Е ТОЛУП !
  • 25 Иво 🇧🇬

    7 6 Отговор
    Още един лъжец. Скоро няма да си благодарен на съдбата. Твоя идол Радев отива в затвора за много години при бай Ставри.
  • 26 Бачкатор

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "фАНТОМасс":

    Хаха, то разрушаването не е като съграждането. Но народът като си е избрал разрушители да градят, ще си сърба попарата и много други ще последват Зуека
  • 27 jorj

    0 3 Отговор
    Рахатясаха крадците, убийците, наркотрафика, и наркоманите!!! Некомунистически строй по путински образец!!!
  • 28 НЯКОЙ

    5 1 Отговор
    Всички партии направиха издънки, някои направо се самоубиха!
    Дали народът ще повярва на някой от 46 Народно събрание?
    Само изборът за Президент ще изкара хората до урните!
  • 29 Истината за

    7 1 Отговор
    Кoй e минчo cпacoв,кoй e eлeнкo бoжкoв,кoй e cвeтocлaв трaйкoв?!

    Тoвa ca тримaтa хулигaни,кoитo извършихa тeжкo прecтъплeниe грaничeщo c т-eрoризъм cрeщу coфийcкитe грaждaни кaтo изключихa принудитeлнo eл.зaхрaнвaн.eтo в Мeтрoтo cпирaйки мoтриcитe мeжду гaритe.Тoзи aкт хвърли в ужac грaждaнитe зaceднaли в мoтриcитe.Cрaм и пoзoр!
  • 30 840 000 ХИЛЯДИ

    5 2 Отговор
    БРАВО МИНЧО, умен си! Може би това се дължи на юридическото ти образование! Виждаме, колко много си прозрачен, но ще отбележа, ще подчертая с дебела линия, че по-голяма ПРОСТОТИЯ от тази да се премахне охраната на главния прокурор, не може да снесе нито един парламент по света, както нашето 45-то, 46-то и може би предстоящото ни 47-мо бездарно, некадърно народно събрание! Христо Иванов, като народен избраник нарече парламента маймунарник, и знаеш ли Минчо?, - той е абсолютно прав, но аз с правото си на избирател и с неудовлетворени очаквания ще го нарека кокошкарник - да Минчо, днес парламента за голямо наше съжаление се превърна в кокошкарски пазар, а не работещ за държавата и народа парламент, с умни, знаещи и можещи депутати - Да, Минчо, днес ти си благодарен, но на кого?, може би дори си щастлив - по думите ти съдя, и не си опечален като героинята от първия български театър -" МНОГОСТРАДАЛНА ГЕНОВЕВА!". Да, Минчо, плюенето, разделението на нацията, днес брат-брата хванал се са гуша, омразата, злобата, конфронтацията, това не са характерни качества присъщи на умния, на образования, на интелигентния човек, който може да води полезен творчески диалог - това са характерни качества на простия, на неграмотния, те са вредни за обществото и не носят прогрес! Но да спрем до тук, и да продължим. Да оставим г-н Борисов, да, той не е в политиката по твоите думи, но все още е ТРЪН и ще бъде в очите на некадърните злобари, които се оправдават постоянно да се оправд
  • 31 840 000 ХИЛЯДИ

    4 2 Отговор
    ...които се оправдават постоянно с него за своето безсилие да управляват държавата! Но ти, Минчо, и другите като теб, не бързайте да го отхвърляте изцяло от политиката - той още е тук зад завесата, и пред него стоят 840 000 хиляди избиратели на ГЕРБ за които ще ви бъде доста трудно да ги изчегъртвате! Браво, Минчо, умен си, точно такива хора като теб са нужни на България, които знаят как да забогатее народа, умеейки да пестят пари, премахвайки охраната на главния прокурор! Браво-Машаллах, ефенди...!
  • 32 само ГЕРБ

    5 2 Отговор
    Българи гласувайте за ГЕРБ другите са некадърници лицемери. Само ГЕРБ могат да спасят народа и България. Идва тежка зима за нас бедняците . Бедняци вече се чува свирепия вой на гладната зима. Сплотете се, Не им вярвайте на тези скандалджии лицемери, празноглавци алчни за власт некадърници. Само в ГЕРБ е истината и спасението
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    КОЙ ТИ КАЗА ,ЧЕ НЯМА БЕ - КЬОРАВ И ЗЛОБЕН -РОДЕН ОТ ДРУГИЯ ОТВОР -МУНЧО !?!?!?!?!?
  • 35 да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Конформистите за нищо не ставате!
  • 36 Кажи

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тогава защо гешев не може да влезши в президенството. След като радев е незаконно там Ама И ти си един адвокат като огня от протеста /един от тримата глупака / но сам се успокояваш
  • 37 Изгрев

    1 1 Отговор
    Ела изгрей, ела изгрей.... И Боко изгря... Пак!!!
  • 38 Четете в

    1 0 Отговор
    сайта Бивол-Хронология на престъпленията на Борисов.Четете в Гугъл Досиета от Рая и вижте как на наш гръб Баце е натрупал 4млрд.

    Коментиран от #39

  • 39 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Четете в":

    Слушайте Мунчо да знаете за на Бойко шкафчетата с евраци... Т.Ъ.П.А.Ц.И.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове