Last news in Fakti

8 Септември, 2021 06:46 4 363 22

Христо Проданов: Подкрепата ни за Радев остава

  • христо проданов-
  • румен радев-
  • бсп-
  • парламент-
  • пенсионери-
  • доходи-
  • статукво

За мен е чест да съм в статуквото с ГЕРБ и ДПС, когато става въпрос за вдигането на доходите на българските граждани, заяви депутатът от левицата

Христо Проданов: Подкрепата ни за Радев остава - 1
Снимка: БГНЕС

За мен е чест да съм в статуквото с ГЕРБ и ДПС, когато става въпрос за вдигането на доходите на българските граждани. Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов пред bTV, след като трите партии се оказаха с мнозинство в залата и подкрепиха приходна част на бюджета различна от тази, която е приета в бюджетната комисия.

Според него обаче сериозна пенсионна реформа трябва да бъде извършена от ясно политическо мнозинство.

Проданов коментира и евентуалния политически проект на Кирил Петков и Асен Василев с хипотетичното участие на Румен Радев.

"Президентът каза в понеделник, че няма да предаде левите хора в България, които имат още пресен спомен от това как още действащ президент създаде своя партия, затова имаше необходимост този въпрос да бъде поставен публично. Имаме постъпили сигнали за сътрудници на Асен Василев и Кирил Петков или някой от сътрудниците в президентството, които работят зад гърба на президента и са говорили с хора от БСП, затова такъв разговор не е излишен", заяви той, като допълни, че за момента тази тема е затворена и подкрепата на левицата за Радев остава.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герта

    15 25 Отговор
    Всички са за РАДЕВ, той е ъ ще бъде!

    Коментиран от #4, #13, #19

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 24 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #3

  • 3 Няма. Няма

    22 28 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много се оака, а и с Петков и Бобоков гръмна тотално. Цялата страна е в протести. Забрави да е 2 мандат.
  • 4 песимист

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "герта":

    Най-голямата ни заблуда е, че един президент ще оправи България!
    Който и да е той!
    Наша неизлечима "болест" - молим се "някой да дойде на бял кон" и да ни поведе към светли бъднини!
  • 5 шмекер

    19 3 Отговор
    Вие търтей от 31г сте в парламента, а тези от ГЕПИ, от 12 г. По 10 бона заплата от данъците на бедния народ лапате като пеликани. Има и такива на които целия им трудов стаж е само да лъжат в парламента и пред камерите. Не стига че доите българите, ами ги и крадете без милост. На изборите не би трябвало никои да гласува за вас, и да се отечете в канала.

    Коментиран от #9

  • 6 ЧОЧО

    10 7 Отговор
    Целта е да си удряме по гърдите и да казваме ,че Президента е от нашата партия. Не, че ще оправи нещо.
  • 7 Българин

    6 14 Отговор
    Вземе си татуирай ГЕРБ и ДПС тогава, малоумник. Горд бил, чест било
  • 8 БСП за България и Радев

    12 19 Отговор
    Всеки иска да извлече дивиденти от генерал Румен Радев, но забравят че госпожица Нинова даде на изстрадала майка България най-великият президент който България е имала и някога ще има. Умните и интелигентни хора знаят това и гласуват за нас, останалите - ромите и чалгарите гласуват за ГЕРБ и Слави

    Коментиран от #14

  • 9 РЕАЛИСТ

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "шмекер":

    Ама нали го видяхме онова новичкото в парламента Свилен Андреев от "Да България" , как на два месеца депутат в заседателната зала си избира Мерцедес за 75 хиляди. Такива нови боклуци ли ще ни оправят. Няма търпение горкото да си купи нова количка и дори не слуша какво се говори в пленарната зала.
  • 10 брей

    8 1 Отговор
    Вдигане на доходите на българските граждани няма. Има някакви смешни подаяния за пенсионерите, на които се подхвърлят предизборно, за три месеца три столевки. Естествено, тези пари са от данъците на другите - все още непенсионираните граждани.

    Вземи от едните, дай на другите не е повишение на доходите на гражданите. Ще повишите доходите ни, когато докарате инвестиции, производства, вкарат се свежи пари в работеща икономика и това доведе до подобряване на жизнения стандарт на всички.

    Това е работа, а вашето е просташки популизъм.

    Коментиран от #11

  • 11 РЕАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "брей":

    Септември миналата година вдигнаха пенсиите с 40 процента в Румъния. Това не беше популизъм, а необходимост. Тука ГЕРБ чакаха изборите, да дадат 50 лева и да излъжат старите хора. Един и същ номер го правиха няколко пъти.
  • 12 мафия

    2 2 Отговор
    Изглежда, че най-после прогледнаха от мафиотските партии на задкулиието, че този път насреща си имат българските граждани от всякакви слоеве. И се подготвят за годеж, който вече е направен разбира се, още с раждането си на политическата сцена. Гответе се за масови протести.
  • 13 Хахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "герта":

    Комунистите вари ги печи ги- все ще те окрадат
  • 14 Ужас

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "БСП за България и Радев":

    Пази 6оже от такива умни и красиви дето гласуват за метежника, слуга на Божков
  • 15 Авертас

    1 2 Отговор
    Върховното лицемерие на статуквото ще се прикрива с мтото "В името на народа".
  • 16 Децата нямат право

    1 1 Отговор
    На глас в изборите и за това за тях нищо.А доколкото плашат с ковида по родните честни медии децата са май застрашени.Нека вземат 120
    Лв.Пенсионерите но и ние работещите да сме живи и здрави ,че във воловете за заплати ще има резачка с наточена верига.Пак купиха гласовете на пенсионерите с нашите пари и то законно.Дами и господа тези трябва да ги пометем на изборите .
  • 17 СПЕЦ

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ БЕЗЛИЧЕН НЕКАДЪРНИК БЪРЗА ДА ХВАНЕ ВЛАКЧЕТО НА ПОПУЛИЗМА.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 И АЗ И АЗ

    0 0 Отговор
    АЗ ПОДКРЕПЯМ БОЙКО ОТЗАД !
  • 21 1122

    1 0 Отговор
    Радев трябва да се раздели с Кирил Петков и Василев.Те му вредят.Радев прябва да озапти временният Мин. Председател,Янев,да не се среща много пъти /това се наблюдава напоследък/с мюсюлманката приела лютеранската престъпна секта,заедно с мюсюлманина ,съпруг/Херо Мустафа.Тази лютеранка навреди много на България.Опитва се да прокарва престъпните порядки на тъпите сащ.Настройва българите и България срещу Русия.От провалена държава ,като сащ само вреди и много неприятности ще ни докарат.Гърция никога не лази пред сащ/тяхната надменност винаги личи,когато приемат някой американец и винаги го поставят на място/.Но не е така с Русия.Мин. Председателя на Гърция удари чело пред Путин и сключиха железни договори за газ ,петрол ,а може би и за нещо друго.Тръбата заобикаля България и газта тече директно в Гърция.Нашият враг Ердоган не само има тръба/пак заобикаля България/,за газ ,петрол ,но закупи СУ-400 и то на два пъти.Не обърна никакво внимание на сащ и протестите им.Може ,ако го споходи еретичната мисъл,да премахне базите на тъпите щати от Инджерлик и още на някои места.Ердоган,винаги може да изтегли армията си от НАТО..Гърция също.А ,какво прави България.Лиже, лази, маже и приема без наем ,и ги храни без заплащане ,американски войски в нашите авиобази.Тъпите американци ,вече ги разрушиха.Ето това направи предателя Б. Борисов,докато се целуваше с кюрдката -лютеранка Херо Мустафа.Б. Бориов ни скара с Русия.По-голямо престъпление спрямо българите и България няма.И п
  • 22 1122продължение

    1 0 Отговор
    Б. Бориов ни скара с Русия.По-голямо престъпление спрямо българите и България няма.И пак ще цитирам мъдрите слава на непрежалимия от българите Цар Борис III:"ВИНАГИ с ГЕРМАНИЯ, НИКОГА против РУСИЯ".Нито сме с Германия а и сме против Русия.Но за предателството на комуниста Б. Борисов ще платим ,ние българите и България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове