Last news in Fakti

8 Септември, 2021 09:10 12 699 173

Тошко Йорданов: Прекрасно е, че отиваме на избори

  • тошко йорданов-
  • избори

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, защото вече са станали милионери

Тошко Йорданов: Прекрасно е, че отиваме на избори - 1
Снимка: БГНЕС

На този парламент не му пука за хората. Случилото се вчера е замаскирано под формата на загриженост за пенсионерите. Това сподели председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в ефира на bTV по повод гласуваното предложение от ГЕРБ, БСП и ДПС всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лева до края на годината.

,,Бюджетът е ясен, в него просто няма пари за това. По този начин се залагат много повече разходи, което означава, че от някъде другаде ще трябва да се орежат разходи, за да се дадат тези 120 лева на пенсионерите'', коментира Йорданов и допълни, че другият вариант е тегленето на заем, който ще изплащат следващите поколения.

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, защото вече са станали милионери, БСП са свикнали да фалират държавата, а ДПС просто вървят в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в перспектива. Ето защо отиването на нови избори е по-прекрасно, отколкото да има подобно мнозинство между тези три партии, каза още Тошко Йорданов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипи

    349 50 Отговор
    Още по-прекрасно е, че ще гледаме по-малко тошкойордановци в идния парламент!

    Коментиран от #8, #19, #39

  • 2 Последния Софиянец

    307 52 Отговор
    Само че този път Слави ще е извън парламента при Патриотите.

    Коментиран от #20, #75

  • 3 Georgi

    60 279 Отговор
    В ИТН ми е надеждата.

    Коментиран от #6, #11, #90, #107

  • 4 ччччч

    279 41 Отговор
    А още по-прекрасно е че в следващия парламент може и да ви няма!

    Коментиран от #95

  • 5 Дрън,дрън

    224 26 Отговор
    Тошкооо,не ми съ пръй,че не сте резервния отбор на Доганья!!!!
  • 6 Последния Софиянец

    75 115 Отговор

    До коментар #3 от "Georgi":

    Моята надежда е Кирил Петков да не е в следващото Служебно правителство.

    Коментиран от #23

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    195 24 Отговор
    ТОШКО нямаш възпитание ХОРАТА по дрехите посрещат по ум испращат а и ИМО ТАКЪВ НАРОД излъгаха летората си

    Коментиран от #168

  • 8 пунчо

    138 22 Отговор

    До коментар #1 от "пипи":

    СЛАВЧУ ПРЕЗИДЕНТ, ТОШИТУ ПЪРВА ДАМА!
    УРААААААА!
    ШИ ЦЪФНЕМ И ШЪ ВЪРЖЕМ!

    Коментиран от #9

  • 9 Последния Софиянец

    12 83 Отговор

    До коментар #8 от "пунчо":

    На балотажа за президент ще бъдат Румен Радев срещу Росен Миленов.

    Коментиран от #27, #34, #145, #152

  • 10 ОПГ ИТН

    125 21 Отговор
    ИНТ действа за мафията и задкулисието. Акция в стил заплахите срещу разбойко, и следва измислен сигнл срещу дончева, че преди месец искала да купува дупетати, а гешефтурата нетипично за нея се активизира бързо-бързо. А защо не подадохте сигнала на 13-ти Август?
  • 11 БАЙ Х@Й ‼️

    139 15 Отговор

    До коментар #3 от "Georgi":

    Бяха първи, бяха и втори , И НЕ НАПРАВИХА правителство! Какви трябва да - пети ли , за да се надявш на тях за правителство‼️
  • 12 човек от народа

    164 18 Отговор
    прекрасно е, че чалготеката затваря и африканчето си отива !
  • 13 Иванчо

    143 17 Отговор
    Прекрасно е, че вие повече няма да влезете в парламента!

    Коментиран от #156

  • 14 Ами даааа

    115 11 Отговор
    прекрасно е, че ще се сбъдне мечтата ви да не зависи нищо от вас, поради некадърност, а да сте една шепа хора за заплати и златен пръст. Иначе цялата вина, че няма правителство е ваша и заслужавате един силен шут, защото вчера Данчо Ментата каза, че трите партии - ГЕРБ, ДПС и БСП - са се сгодили. Като нищо ще направят коалиция в следващия парламент, а хората вас ще проклинат.
  • 15 Сатира на Хана

    119 14 Отговор
    Плати 200-та милиона лева за 3-те кръга избори от джоба си бе Ямболски пинчер на Изперкал от Дрога Чалгар
  • 16 Иван

    125 11 Отговор
    Прекрасно е ще имате около 10-15 депутата хората вярваха но вие се оказахте срам не ви е мястото в парламента гледайте си ТВ 7/8 по-добре
  • 17 dron

    81 14 Отговор
    Не знам к,во му е прекрасното за тошко ,щото те пропадат с 10 % ! Ако
    въпреки това е радостен ,причината може да бъде само една - герп-дпс
    са развързали кесията.
  • 18 кой

    88 11 Отговор
    Прекрасно, ще бъдете изчегъртани и вие в някаква част, след като отказахте да бъдете последователни на обещанията си. Забравихте за ичегъртването на ГЕРБ, нападнахте партиите, които бяха на протестите, президентството и част от служебните министри. Това да прекъсват отпуска на служители в национална телевизия, и програмната схема за да се извършва политическа пропаганда в полза на вас? КОЙ ви купи, на едро?
  • 19 Мимо

    101 11 Отговор

    До коментар #1 от "пипи":

    За съжаление не подозираме колко е искрен. Това им беше целта и самите те не очакваха първото място. Целта на тия беше да са 3-4 място, да извиват ръцете на останките партии за коалиция и реват само от страни , да казват кое е правилно, но без да носят отговорност...само да прилапват когато каквото може. Е...сега ще си постигнат целите с 10-12% на следващите избори. Това е истината за тия смешници, за които и аз се излъгах да гласувам веднъж.
  • 20 Последния Софиянец

    8 60 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Модератори, няма ли как да блокираш тези които се правят на мен??? Всички приятели от протестите знаят че съм срещу ГРОБ и ДПС, но съм умерен към Слави. Има някои добри идеи като мерките срещу измисленото упорито грипче

    Коментиран от #41, #173

  • 21 SH BG

    76 8 Отговор
    Прекрасно е че отиваме на нови избори, и така наречените нови протестърски партии които излъгаха българите ще се стопят, а някои от тях ще гледат жално парламента отвън... особено тези от И Т.Н. :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 22 Мнение

    60 6 Отговор
    Най-лесно се критикува,без да се прави нещо съществено.......Каква е разликата между Славито и Боката.....
  • 23 Сега пък

    6 10 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    стана Кирил Петков. Какво се случи с онова "Кирчо", керемидо! Да не си си взел поука, че аз наистина изпратих постовете ти , че ще правиш партия с него и ще вземете 140 депутати на месинджъра му.
  • 24 ДА ОБОБЩИМ

    63 13 Отговор
    1 - ГЕРБ са милиардери 2 - Учиндолакара партия първо нападна Асен Василев след рщтова Кирил Петков сега 10 дни преди разпадането на парламента обви яват, че Татяна Дончева искала да пазарува депутати???!!! Единственото нападение срещу ГЕРБ от Учиндолци за 5 месеца беше израза Джипкоби... на вс отгоре фалшивите патриоти ит Учиндолската партия се правят, че подкрепят президента Румен Радев и искат да изкарат дивиденти от това на предстоящия нов вот! Партия Учиндол са интриганти маша на ГЕРБ - ДПС
  • 25 222

    50 4 Отговор
    Тошко не беше ли и той в този парламент?!
  • 26 Дали??

    51 5 Отговор
    Дали има кой да му каже на Тошката, че точно заради опцията за такива плаващи мнозинства, ИТН не получиха подкрепата за съставяне на правителство. С какво щеше да е по-различно, ако при тяхното така предложено правителство, ТЕ приемаха каквото им изнася с подкрепата на ДПС и ГЕРБ, и против волята на другите партии(които се искаше да ги подкрепят за правителство)?! Или може би това не би се случило никога?! Айде бе!!! Точно за да се случва, те не искаха по-сериозно обвързване(примерно коалиция) с партиите на протеста. Та това изказване на тоя смърф, е връх на лицемерието.
  • 27 Ти ли

    36 3 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    ще издигаш Росен Миленов за президент. Сега остава да кажеш, че ще си му вицето, прошляк! Отказа ли се от депутатско място, хахахаааааа!

    Коментиран от #38

  • 28 Какво

    59 6 Отговор
    казал Тошко никой не го интересува ! Не знам кои изобщо са гласували за бастуни и патерици, но само мазихисти биха го повторили !
  • 29 Българка

    63 7 Отговор
    Най-много се подиграха с българите ИТН. Слави и сценаристите организираха предателството на всички, които очакваха реформи. ИТН се борят не за разграждане модела КОЙ ГЕРБ-ДПС, а по-скоро срещу партиите от протеста ДБ и ИСБГНИ, от които искаха подкрепа за сламените си кабинети.
    ИТН са продажни предатели, клюкари, интриганти, клеветници,опростачени шоумени, но не и политици

    Коментиран от #43

  • 30 Дъртак

    9 43 Отговор
    Колкото и да се филмирате знаете че той е прав в случая
  • 31 Фост

    64 7 Отговор
    Прекрасно е че отворихте очите на толкова народ които повече няма да гласува за вас браво

    Коментиран от #36, #124

  • 32 Луд

    62 13 Отговор
    Абе затвор трябва за вас.3-ти избори за 6 месеца .Какви сте вие ,бе.Гащници.Не съм вярвал ,че ще го кажа ,но Бойко беше в пъти по-добре.Излъгахте народа.
  • 33 Механик

    33 5 Отговор
    Прекрасно е, че ако българите бяха малко по-умни, могат да ви пратят на бунището. Всички вас, плаячовци, консули, оксфордски теменужки, синове и дъщери на номенклатурчици, НПО-възпитаници, математико-вирусолози, доктори-търговци, ехидни адвокатчета, метреси, мисирки, силоваци, ММА-тикви и пр.
    Но както знаем, в живота не се случват такива прекрасни неща, защотохората са шилета и вярват на шамани и пророци. Чакат Крали МАрко да дойде и да освободи България, а той не идва.
    Казно накратко, резултатите от предишните избори ще се повторят. А за това време, лобитата в САЩ ще се бъдат ориентирали вече кого да ни НАЗНАЧАТ.
  • 34 Нали

    20 0 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Президентът беше спасил семейството ти на 2-ри септември и му беше много благодарен, бе фютко! Алоооу, ти си патологичен лъжец!
  • 35 НЯКОЙ

    31 1 Отговор
    Прекрасно ще е, ако българите вече са разбрали кой мисли за народа и кой мисли за себе си и приближените си!
  • 36 Гришо

    38 7 Отговор

    До коментар #31 от "Фост":

    Пак ще се намерят берачи на ягоди от Англия и берачки на краставици от Белгия да гласуват за тези.

    Коментиран от #97

  • 37 Сатъра на Хана

    43 7 Отговор
    Любимото куче на Чалгаря пинчера Тошко се есгушило в краката му , а самия Чалгар прави Революция на Плейстейшъна .....Дивани Революционери, които се опитват да е изкарат че са протестна партия
  • 38 Последния Софиянец

    4 16 Отговор

    До коментар #27 от "Ти ли":

    Това е идея! Росен Миленов доколкото знам още няма вицепрезидент.Може да говоря с него да ме вземе.Ще му събера поне 150 000 гласа.

    Коментиран от #44

  • 39 Хахаха

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "пипи":

    Последно дпс с итн ли са или герб, че се обърках на кого ги пришиват
  • 40 Павел пенев

    45 6 Отговор
    Кретените на чалгаря- вън от парламента.
  • 41 Абе един

    18 2 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    и същ си! Само лъжите ти са различни. Търсиш тук лайкове и одобрение за значимост, нещастна, анонимна балалайко!
  • 42 нннн

    41 4 Отговор
    Тошко се радва, че ще излъже за трети път избирателите. Само че няма да успее.
  • 43 Ужас

    18 7 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Че нали тия от протестите са подлоги на мафията. Само клатиха държавата и цапаха с домати. Как нямада им се подиграват
  • 44 Много си

    10 3 Отговор

    До коментар #38 от "Последния Софиянец":

    зле наистина. Някой трябва да те лекува, но няма кой. Не ни пробутвай Росен Миленов. Ти знаеш ли от коя партия е? Иначе си набий в главата, че си Никой, а раздвоението на личността ти личи от километри. Няма такъв , който да ти обърне внимание.
  • 45 Гъу

    17 1 Отговор
    Да прекрасно е че за има такива не@ндерт@лци няма да имат същия резултат, а при по-следващи избори и извън парламента.
  • 46 ИТНайците

    8 7 Отговор
    Били отлични ученици на тиквата, по-добри опоркохвъргачи са.
  • 47 Запознат

    23 3 Отговор
    ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ОФШОРКИТЕ НА ГОСПОДАРИ ТИ СЦЕНАРИСТЧЕ СМЕШНО И ОТ СМЕТКАТА НА МНОЖЕСТВЕНАТА СКЛЕРОЗА КОЯТО ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА Е НАБЪБНАЛА ЗНАЧИТЕЛНО. ЗАЩО УЧИНДОЛЕЦА СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ В ЧУЖБИНА, А НЕ В БГ БАНКИ?
  • 48 Анализатор

    25 5 Отговор
    Не се радвай толкова Тошко Африкански, това ще са ви последните избори....
  • 49 Голям Слон

    27 5 Отговор
    Да, прекрасно е, че няма да видите повече парламент след два саботажа за правителство. И такива наглари като теб вече ще си приказват само от 7/8-ми.
  • 50 Хан Сол

    22 4 Отговор
    Прекрасно е да че ни се дава възможност да коригиране вашата роля в политиката и свеждането и до ниво коментари от студиото на телевизията ви
  • 51 някой

    35 4 Отговор
    Тоше, най-прекрасното ще е на тия избори да вземете точно 2% . И обратно в миризливата и тъмна дупка ,дето и викате ,,телевизия".Там ви е мястото. Никъде другаде ,защото се видя че не ставате.
  • 52 меридиан 22

    17 3 Отговор
    българите,които гласуват,независимо за кого ,избират от 31г само дс проекти, а после негодуват и се чудят защо България не върви! казано е: само глупаците не се учат от грешките си!
  • 53 Димитров

    17 2 Отговор
    Прекрасно е ако ти плащаш за изборите!Не се интересувате от такива неща,но за своя джоб сте чувствителни!
  • 54 Герб Дпс и Бсп

    13 9 Отговор
    Не обичат бедните и обикновенни хора на България. И това е самата истина.!
  • 55 Щерев

    21 3 Отговор
    Тошко,на вас не ви пука защото първото каквото направихте е да си гласувате по 10 хиляди заплата

    Коментиран от #60

  • 56 педя човек

    23 1 Отговор
    Забравил си да приключиш - и си се връщаме в 7/8- мито да си пишем тъпи сценарии и да си праим тъпи шоута , което си ни е в природата и възможностите.

    Коментиран от #62

  • 57 Гласувал

    32 1 Отговор
    Дава Тоше , прекрасно е. Но този път аз няма да гласувам за ИТН и много от гласувалите за вас този път няма да гласуват заради скапаните ви приоритети ( изпращане в космоса на северно македонец и българин в космоса и приватизация на ББР) и нито дума за реформи, прословутото изчегъртване и т. н.
  • 58 Маймуна

    22 2 Отговор
    Тошко, до ушите си в ........ знаеш какво, и чуруликаш. Само се чудя, дали предадохте протеста поради глупост, или го продадохте поради алчност?! Или и двете твърдения са верни?!
  • 59 Студопор

    14 1 Отговор
    Прави избори, бате! Още пет направи! Нали народа ги плаща - какво ти пука...?Тая има ще е по-гладна и от 1997-ма.
  • 60 Ей Щерев

    5 9 Отговор

    До коментар #55 от "Щерев":

    За тов не е виновен само Тошко. А цялото НС и всичко групи! В този ред на мисли мен ме интересува колко е като цифра фонд Работна заплта на Българският Прламент? Защо тази информация не е публична, а се крие от тези които я финансират! Не Тошко ти е проблема Щерев, а комунистите и комуноидите.!
  • 61 бай оня

    16 2 Отговор
    Тошко явно не е в ред. Почна много да му личи. На следващите избори ще дръпнат назад. За това ли беше цялата дандания ?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 обитател наКлон

    14 0 Отговор
    Важното е да ти не прави впечатление , че си се oсрaл , иначе си е като нормалното , ходиш си с гордо вдигната глава.
  • 64 9937

    20 3 Отговор
    Стига изяви Тошко! Ти и Борисов омръзнахте на всички. Време ви е и вие да си ходите. Гласувахме за вас но вие се оказахте интриганти. Това не ви е шоу. Жалко. Слаба ракия сте.

    Коментиран от #72

  • 65 Съмнявам се,

    19 1 Отговор
    че след този колосален провал на чалгаджийте телевизията им ще просъществува.Да му мисли този, който ги употреби така безславно.Само Краси Радков излезе далновиден, като съветваше колегите си, макар и на шега да си търсят друга работа.
  • 66 1944

    14 1 Отговор
    прекрасно е да има нови избори. и има такива наглеци да не сте в парламента. най бърза оралата се партия.
  • 67 Грозник

    13 2 Отговор
    Прекрасно е ,че скоро ще ви забравим тескеретата !
  • 68 аз съм Веска

    9 2 Отговор
    КОЛКО Е ПРЕКРАСНО .ВТОРАТА ТОЧКА НА И Т.Н. ПРИКЛЮЧИ .
    СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА " НЕЩО ДРУГО " .БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ТРЯБВА ДА ИСКА РЕСТО ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ , ЗА ИЗХАРЧЕНИТЕ ИЗБОРНИ ПАРИ .
    ПОДХВЪРЛЯТЕ ИМ ЕДНИ МИЗЕРНИ
    ПЕНСИОНЕРСКИ СУМИ , А ЩЕДРО ХАРЧИТЕ ПАРИ , КОИТО БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ УПОТРЕБЯТ РАЗУМНО И ЦЕЛЕВО .
    А ПЪК ДНЕС СЕ РАЗБРА В " ДЕЛНИЦИ " , ЧЕ СЛАВИ БИЛ ГОРД ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОФШОРНИТЕ ЗОНИ . С ЕДНА ДУМА , СА МУ СЛОЖИЛИ ЮЗДИЧКИ , И С ПОДДРЪПВАНЕ МУ ПОКАЗВАТ ПОСОКАТА ...МНООООООГО УМНО .
  • 69 Странно работа

    4 32 Отговор
    3-4 трола не се спират да пишат срещу ИТН. Обидно. И си мислят те смешниците, че ще излъжат четящите. Скъпи тролове може разбира се да продължите с вашето плюене, разбира се ви плащат затова, но едва ли тролове ще постигнете това което сте си наумили. Аз пак ще гласувам за ИТН, както и всичките ми приятели в чужбина.

    Коментиран от #106, #162

  • 70 Гост

    23 3 Отговор
    ТоШко, шоуто свърши Бате, сбогом на теб и на"партията" ви, отивате там, където ви е мястото, в забравата!

    Коментиран от #74

  • 71 Отивайте на избори

    10 2 Отговор
    Аз пък отивам на терминал 2. Омръзнаха ми мръсотията около блоковете и в парковете, вонящите и пушещи таратайки, повсеместната селяндурщина, пътищата убийци, вездесъщите помияри-символ на най новата българска история, осpaли всичко, също като вас политиците
  • 72 Тошко не беше на власт 12 години

    6 3 Отговор

    До коментар #64 от "9937":

    Ве трол. Какво сравняваш Кон с Катър. Разкарай се.!
  • 73 Ако този пъпеш

    20 4 Отговор
    отново влезе в парламента, Иво Христов ще е прав, че в България има 80% дебили, които си избират дебили за управници!

    Коментиран от #76

  • 74 МнениЕ

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    Нанай свърши.

    Коментиран от #114

  • 75 Хаха хаха ха

    7 12 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А ГЕРБ са при НДСВ!
    А Бойко ще е мазна булка на Бай Ставри!

    Коментиран от #77

  • 76 Ще влезе

    4 12 Отговор

    До коментар #73 от "Ако този пъпеш":

    Даже ще бъдат първи. А ти можеш да си изядеш ушите от яд. И на Иво ушите изяж :)

    Коментиран от #81

  • 77 ИЗБОРИТЕ

    15 10 Отговор

    До коментар #75 от "Хаха хаха ха":

    Борисов е въздух под налягане
    в спукан плондер ОПГ ГЕРБ!
    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!
    И Борисов ще стане за посмешище
    с плямпането си срещу Радев!
  • 78 Шумерийска Любов

    6 26 Отговор
    Пак ще гласувам за ИТН. Не искам статукво мушшенниците от тройната коалиция.
  • 79 Мечо Пух

    19 2 Отговор
    Драги ми Тошко, всичко това можеше да бъде спестено ако имахте малко повече акъл в главата и бяхте съставили правителство с читави хора! Но не, вие решихте да се правите на велики и оср@хте мерията, така че сърдете се на себе си, ако в следващия парламент се свиете до нивото на ИБНИ...Излъгахте много хора, дадохте приоритет на егото си и някакви болни амбиции и това доведе до хаос в парламента и отчасти в държавата...А и излишните няколко десетки милиона, които вместо да се похарчат за нещо полезно за хората, ще отидат за избори...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Избирател

    2 19 Отговор

    До коментар #76 от "Ще влезе":

    Правилният избор на изборите е ЕТН!
    Те са единствената заплаха за 30-годишната
    комунистическа имитация на демокрация
    в България на дъното на ЕС!

    Точно затова всички ляво десни и турско български комунисти в НС
    се обединиха срещу ИТН!
  • 82 ТочШноКО Така

    20 4 Отговор
    А най-прекрасното е, че излъгалите се да гласуват за вас, ще поправят грешката си!
  • 83 Хаха хаха ха

    5 19 Отговор

    До коментар #80 от "ЪРП":

    Комунистическите тролове са в истерия срещу ИТН!
    Хаха хах...

    Коментиран от #88

  • 84 Ааааа

    5 18 Отговор
    Браво Тошко! Един път да се изкажеш по същество!
  • 85 За Тошко е прекрасно

    14 2 Отговор
    Защото не от неговия джоб ще излязат парите за нови избори.............пак народа ще е нагъзен.
  • 86 Според мен

    11 5 Отговор
    Според мен всички от протестите бяха използвани и се готвят да захвърлят.Те бяха използвани да направят хаос,за да подготвят почвата за новите МЕСИИ---Петков и Василев. Според мен това е тактиката.На най-послушните и изпълнителни,ще дадат някое постче. Жалко за ентусиазма .Хахаха.Много злоба вложихте против ГЕРБ .
  • 87 ДЖОТО

    19 1 Отговор
    АФРИКАНСКИ,ТЪРСИ НОВА РАБОТА!ЗАБРАВИ ЗА 47 Н.С.!ШУТ С ЧЕРВЕН КАРТОН-КЛОУН!!!
  • 88 ЪРП

    8 0 Отговор

    До коментар #83 от "Хаха хаха ха":

    АБЕ ПРОФАН, ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЗИ "КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛ " ДВА, ДВА ,ДВА , 2, 2, 2 ...ПЪТИ Е ГЛАСУВАЛ ДОВЕРИЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО ПРЕДАДОХА И ПРОДАДОХА (БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО) БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ОТ "ИТН"-РЕСПЕКТИВНО ТРИФОНАКИ!?!?!??????

    КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ВЯРВА, САМИ СИ ГО НАХУЛИХТЕ 10 КАТА !!!!!! ФАКТ
  • 89 Андреи 157

    2 16 Отговор
    Статуковите калинки много вие страх от ИТН нали знаете че пак ще спечелят изборите

    Коментиран от #93

  • 90 Мендоса

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Georgi":

    Начело с Тошко Африкански?
  • 91 Реалист

    17 9 Отговор
    Тошко, сега вече в България няма кого да излъжете! От чужбина неграмотните гастарбайтери може би, но едва ли ще вържете и 10%. Трифонов си изигра добре ролята да разбие ГЕРБ, да е маша на червената олигархия, която го спонсорира щедро. Но ГЕРБ се връщат на бял кон за тяхно съжаление, Фатмака също си заминава...никой в Европа и САЩ не иска проруски пРезидент на България. То за това и за 5 години го поканиха само в Кипър и Малта... Върнаха България 5 години назад тези палячовци, но все още нещата са поправими.

    Коментиран от #129

  • 92 сара

    15 2 Отговор
    Тошко, дори и простите ти се смеят.
  • 93 Мендоса

    7 2 Отговор

    До коментар #89 от "Андреи 157":

    СтатукВо, грухи!
  • 94 Андреи 157

    6 0 Отговор
    Продавате се за стотинки а вашите Лидери изнесоха милиарди в офшфоки зад граница
  • 95 Може

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "ччччч":

    Ама друг път.
    Надявам се умните българи да гласуват умно.
    Простите те са си прости, няма какво да се направи.
    Както е казал техният вожд" Аз съм прост и вие, затова се разбираме така добре.
  • 96 mi6osp

    4 5 Отговор
    Как няма да е прекрасно, Трифонов си прави сметка след изборите да се престраши и да управлява в коалиция на " национално спасение" ГерБ, ДПС,ИТН.

    Коментиран от #108, #112, #126

  • 97 Фост

    16 2 Отговор

    До коментар #36 от "Гришо":

    Аз работя в Англия но нито съм гласувал за тия нито имам намерение

    Коментиран от #118

  • 98 Стойко

    9 9 Отговор
    Колкото и да не съм фен на формация ИТН, не мога да не призная че затова е прав! Откъде ще се вземат по 120 лв.на 2 млн.и 300 хил.пенсионери , отделно пенсиите им. Като махнем лицата до 18 години , студентите и ромите , толкова работещи няма колкото са пенсионерите !!! Както казва Йорданов откъде приходи? Трябва да се теглят заеми , да се вдигат данъци и осигуровки или да се орежат други разходи. И цените в магазините ще скочат още повече , ще се развихри инфлацията. ГЕРБ ,БСП И ДПС не им пука. Те не са на власт и искат да гледат сеир като фалира държавата.
  • 99 Боко

    11 1 Отговор
    Нали се сещаш къде отивате!

    Коментиран от #135

  • 100 Ясно!

    4 16 Отговор
    Щом тролеите на дб, възраждане, бсп, герб, ибгн са ги изкарали, значи итн са първи пак!
  • 101 и кво

    9 3 Отговор
    И кво, пак зайка ще открива събрание.
    Тази елементарна женица я вкарахте в аналите на НС
  • 102 Смислов

    8 3 Отговор
    Тъп,тъп та чак прост.
  • 103 Смяях

    15 5 Отговор
    За нищо не ставате в политиката аман от калпави сценаристи гледайте си 78 стотинки ТВ така я оцени вашият Диван бабаит няма нещо с което се е захванал да е за постоянно сменя правилата в движение пишман политик но докопа субсидиите за чалгаритее...!!!!!!!Няма такава държава Няма такъв народ това са новите Варвари !!!!!!!
  • 104 Даката

    15 1 Отговор
    Не можело така да се увеличат пенсиите,а можело първо да си гласуват по 10 хиляди депутатски заплати.
  • 105 Бамбука

    8 2 Отговор
    Разбира се че е прекрасно. В следващия парламент няма да носите никаква отговорност класирали се на 4 или 5-та позиция.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Бай бай kaпЪти

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Georgi":

    Мдаааа.... ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА... слафчовци, тошковци и т.н. бавно но сигурно се оттичат у канало... предадоха протеста и народа и изпълниха прилежно заръките на ГЕРП и ДПС!!!!
  • 108 Копейкин

    5 6 Отговор

    До коментар #96 от "mi6osp":

    нещо поне мъничко по умно и смислено, не може ли да измисли за опорка или няма толкова капацитет!?!
  • 109 Стойко

    3 6 Отговор
    За актуализацията на бюджета в която част да се дадат по 120 лв.на всички пенсионери няколко месеца гласуваха "ЗА" БСП,ГЕРБ и ДПС. Въздържаха се от ИБГНИ а гласуваха "ПРОТИВ" ИТН и ДБ. Не може да се признае че последните 2 формации гласуваха точно и с мисъл за бъдещето. Добре , ще се дават по 120 лв.на всеки пенсионер а това са по близо 300 милиона допълнителни разходи всеки месец. Откъде приходи е въпроса? Или от нови заеми както казва Йорданов да се натоварят робски идните поколения или с увеличени осигуровки на работещите и по високи данъци , включително и местните данъци и такси!

    Коментиран от #113, #130

  • 110 ПРИШЪЛЕЦ

    12 4 Отговор
    Да, прекрасно е, че те виждаме за последен път!

    ЖУЖЕ ЗЛОБАР И ТИКВА КОМПЛЕКСАР - НОВИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ !!!

    Аз лично мисля, че нямаме нужда от тези 240 "народни" избранници .
    Президентска република и експертно правителство - не сме дорасли за повече "демокрация "
  • 111 Някой

    4 17 Отговор
    ИТН е единствената партия, на която й пука за България. Всички други изпълняват чужди поръчки.
  • 112 Антитрол

    4 7 Отговор

    До коментар #96 от "mi6osp":

    Хайде стига с тролските опорки - Слави и сега можеше да направи коалиция с ГЕРБ ама не го направи. Виж Христо от ДБ каза че няма проблем да прави коалиция с ГЕРБ.

    Та следващия парламент коалицията ще е ДБ+ГЕРБ с подкрепата на ДСП или БСП.

    Та всички тролчета сте се сговорили да плюете по ИТН и да величаете ДБ - те ще са резервната ви патерица която ще вкара герберите отново във властта.

    Защо ли всички вкупом получихте амнезия какво каза Христо Иванов и никой не го обвинява че иска да прави коалиция с ГЕРБ а обвинявате за това Слави - някой май е развързал кесията.

    Коментиран от #116

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Гост

    12 4 Отговор

    До коментар #74 от "МнениЕ":

    Свърши се, Бате! ОчеВАдно стана, че СлавУн е ПРОЕКТ НА няКой! Шоуто вече е у канала!
  • 115 bul

    14 1 Отговор
    АКО и ПУКАШЕ на итд за БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ ЩЯХА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО !
  • 116 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #112 от "Антитрол":

    Важно е да има работещ парламент, БЕЗ КОАЛИЦИИ Е НЕВЪЗМОЖНО, всички трябва да направят компромиси, обявената от вас коалиция е възможна, а защо не,⚠️ НАЛИ УЖ ВСИЧКИ МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, ВСИЧКИ ТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ, ЗА ДА СЛУЖАТ ЗА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, ИЛИ ЮАЙ СЕ ЛЪЖА, ЧЕ ЩЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА СУВЕРЕНА??? ⚠️

    Коментиран от #121

  • 117 Някой

    13 1 Отговор
    Тошко Африкански: Прекрасно е, че отиваме на избори.

    Още по-прекрасно е,че теб няма да те има в Парламента!
  • 118 Гришо

    10 1 Отговор

    До коментар #97 от "Фост":

    Не се обиждай.Знаеш ,че на всички българи в Англия им викаме белами на ягоди,дори и лекари да са.Но, факта че от чужбина най-много гласуваха за Слави си е факт.А те не живеят тук да му сърцат попарата после.
  • 119 Северозапад

    9 5 Отговор
    Герб, това е истината, едни щели на терминал 2,да ходят, други ще гласуват пак за славуца, трети за протестъри платени Божковисти ми ходете, където искате, гласувайте за когото искате, ама ни оставете нас нелумпените да си изживеем живота подобаващо, изучил съм си, децата, имам си добре платена работа и всичко това при Герб, лятото минават по около 80 90 човека, ама им била тежка работата пък 1100 1200 лева чисто били малко това е Българина мързелив, доносник манипулатор, без воля, Успех на всички който отиват към терминала

    Коментиран от #125

  • 120 tomito

    14 1 Отговор
    Най-прекрасното е ,че загубихте повече от половината си гласоподаватели в това число и мен .Не ме е срам да си го призная . Просто не можех да допусна ,че Слави е толкова нищожен.

    Коментиран от #123

  • 121 Ами тогава

    7 3 Отговор

    До коментар #116 от "Гост":

    за какво бяха протестите? Щом си искате по старо му лъжи и кражби, от какъв зор беше всичко? Правете коалиции и живейте и следващите 30 г. на последно място по всичко!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 С кое бря?

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "tomito":

    Ох ти пък отде да знаеш? Опорката такава!
  • 124 КараПутин

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Фост":

    И те заедно с Баце: Един дол дренки, една локва мренки!!!
  • 125 Баце

    5 5 Отговор

    До коментар #119 от "Северозапад":

    Ашколсун, машалла..
    Ха сега на Боко един паметник му дигни...Паметник на глупостта българска!!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 ДОКО

    1 10 Отговор
    БРАВО ТОШКО...САМО ТАКА
  • 128 БГ гражданин

    9 1 Отговор
    А пък целия народ вижда ГАВРАТА – как едва я докараха до нов жизнен стандарт 370 лв. + 120 лв. = 490 лв. минимална пенсия?!
    И държавния бюджет бил застрашен?!?!….

    Как се може само да се нахрани човек с 490 лв. при днешните цени в България!

    Задача за Харвардския финансов министър Асен Василев – разбивка да направи българина Асен Василев!

    Един премирен бюджет на ден по колко и за какво да харчи един български пенсионер с месечен доход от 490 лв, а финансов министре?!

    ЗАСРАМЕТЕ СЕ, бе! ИТВ изобщо няма да ги коментирам...
  • 129 Чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "Реалист":

    Не думай...и ти ли Бруте?! Да живей ГЕРБ...И така, до края на света!!!
  • 130 Цялата

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Стойко":

    тая инвазия и натиск за актуализацията бе прродиктувана от козяк, за да се предвидят средства за новите самолети и въоръжение против Русия.

    Другият мотив са закупуване на ИЗЛИШНИТЕ средства против измисления ковид, както и цялата умопомрачителна програма, която блокира обществото.

    За доказателство нека да бъде изложен публично проектобюджетът и ще се види, че пенсиите са най-малкият проблем.

    Да не говорим, че пенсионерите не са някакви храненици, както винаги се представят, а съзнателни граждани, които по 30-40 години са внасяли редовно пенсионните си вноски.

    Това противопоставяне между пенсионери и работещи е отвратително и обслужва мафията и външния колонизатор.

    Коментиран от #134

  • 131 към тошковците

    6 1 Отговор
    Всеки сам решава за себе си, но господа политици – не се гаврете с избирателите си!

    Болест е да го правите.

    Простотията разболява най-много, особено когато е облечена във владеенето на някой друг език или в пишман професорска титла. И най-много се набива на очи, когато се разхожда в българския парламент по тениска и с дънки.

    Когато един политик не е научил основната човешка привилегия, която може да направи живота не по-справедлив, а по-стойностен, няма как да не изглежда в очите ми болен.

    И въпреки всичко съм готов да преглътна това, дори да помогна да се справи с болестта си, в името точно на тази човешка привилегия, наречена – Уважение.

    Коментиран от #132

  • 132 Всички

    2 3 Отговор

    До коментар #131 от "към тошковците":

    промоутери работят на комисионна, или твърдо.
    Волнонаемни за тая работа няма.

    Ако нямахме каскет над очите, наѝ-елементарното щеше тези които трябва, да се вгледат по-внимателно в промените на материалното състояние и всички активи на промоутерите на наѝ-актуалните субстанции: пландемични, здравни, дестинации за мигранти, военни, високи технологии и иновации – списъка е дълъг, ако има желаещи.
  • 133 Харвадският

    7 6 Отговор
    измамник с фалшива диплома от долнопробна прокопиева секта се издъни яко! Няма как да заблуди хората видно са в брутална паника и фигурната и този измамник! с фалшива диплома!

    Значи още си е гражданин на канада което е нарушение по нашите законни! и всеки акт решение което е вземал за уволнения смени на бордове на банкки и тн са нищожни!

    И следва прокуратурата да се заеме с неверните данни в декларацията която е разписвал през това време да подава оставка рекламираното лице на ;прокопиевата секта се провали брутално и завлече фигуранта и са в брутална паника!

    Сега е пратено искане за отказване на гражданството на канада! което няма да има отговор поне до ноември да не казвам след нова година! Което ще рече че сега е с такова гражданство и следва да си подаде оставка

    ! И прокуратурата да го погва!
    Нали спазвали законите? Или видно - както им е изгодно!

    Прокопиевата секта по принцип е цялата за затвора! Това не е организирана престъпна група каквато реално е, това е терористична организация!

    Избирателите имат ли още нужда от доказателства кои съсипват държавата и личното благосъстояние?!

    Коментиран от #140

  • 134 Запознат

    6 4 Отговор

    До коментар #130 от "Цялата":

    Кристалина Георгиева е подписала транша за България, който се отпуска от МВФ в СПТ – специални права на тираж.

    На България се отпускат 3,5 МИЛИАРДА долара, но САМО ако страната е в активна фаза на пЛандемията.

    Ще има ако трябва МЕНТА, ТЕНТА и ДЕНТА „вариант“, но нашите боклуци ще усвоят мангизите! Не им пука ни за народ, ни за м@рша.

    Математик обяснява ЗАЩО не е възможно да има ТОЛКОВА „заразени“, набодени.
    Аз също се усъмних, че на ден се „тестват“ 23 000 и има 5 000 „новозаразени“.
    Изкуствено увеличените „бройки“ са психологически трик.
    Има за цел да отчая хората и те да си помислят че наистина има много набодени.
    Но това не е вярно.
    Истината е точно обратната.

    Корона се проваля.

    Именно когато една ЛЪЖА върви към провал, се започва с едни ГРАНДОМАНСКИ ЦИФРИ, едни милиарди, милиарди на милиардите и прочее.

    И после едни милиарди, милиарди да се папат поради фалшиви данни и рестрикции.

    Пенсионерите ли? Тях - кучета ги яли..

    Коментиран от #138

  • 135 чичо Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Боко":

    В шокопладовата фабрика!
  • 136 Alex

    10 1 Отговор
    Айде,сега,крадеца вика "дръжте крадеца"!Ами вие защо дойдохте на власт,какви хора сте,родени ли сте от майка,имате ли истинска преценка за живота в тази страна.Помни,Африканецо,не всичко е пари и не всичко е чалга,с която отровихте две поколения!Още нещо помни: Никога в управление на България не е имало такава анархия и хаос,каквито вие създадохте,а и се опитвате да налагате и диктатура на простотията!Няма да ви се получи,бъдете уверени!
  • 137 наблюдател

    7 1 Отговор
    Прекрасно е, ама не за вас, Тошко.
  • 138 Темата не е това!

    4 0 Отговор

    До коментар #134 от "Запознат":

    И от глупости и простотия, също никой не се нуждае!
  • 139 българин

    5 3 Отговор
    Тошко стига вече простотии повече за Вас няма да гласувам само БСП
  • 140 Алооо

    4 1 Отговор

    До коментар #133 от "Харвадският":

    А ти си за Гилотината.
  • 141 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НА ПУЛЮ ОН !!!!!!!
  • 142 ПОДМЯНАТА

    2 1 Отговор
    ЧАКАТ ТРЕТИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ, ДПС И ЧАСТ ОТ БСП...…. ПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ

    Коментиран от #146

  • 143 Йо Несбьо

    6 0 Отговор
    Нали имахте 2!!!!!!!!!!!! пъти възможност да надиграете ГЕРБ, бре, Тошо Африкански?! Защо не направихте нужното за мажоритарните избори в 2 тура, както обещахте? Защо не намалихте партийните субсидии до 1 лев на глас?! Защо не договорихте правителство с другите партии, така че да можете да управлявате? Те щяха да имат някой и друг министър, вие щяхте да управлявате и да движите цялостната политика. Какво повече искате?! 2 пъти!!!!!!!!!! Според мен, сега ще получите здрав шамар от българския избирател, защото половин година ви ядоха попарата. Че то ГЕРБ да бяха останали на власт, догодина минималната заплата щеше да е 700 лв. А с вас?! Единият кандидат за премиер имал докторантура от Клагенфурт, другият крадял написаното от колежка, третият омаскарен покрай НДСВ... Я се махайте въобще!
  • 144 БОКОКРАД

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Предупредиха за появата на супервирус: COVID-22 В ДЖИПОВЕТЕ НА ТОЙОТА !
  • 145 Уйке

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Няма да има втори тур!
  • 146 В кой

    1 0 Отговор

    До коментар #142 от "ПОДМЯНАТА":

    клас я провери? В първи "А" или първи "Б"? 😂
  • 147 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    ....тааа,КОЯ ,,система,,, пребори ИТН??????
  • 148 ИТН (наивници)

    8 2 Отговор
    Наивници ......пак гласувайте за ИТН.....б@си нещастниците! 6 плонилени месеца.

    Коментиран от #150

  • 149 ИТН (наивници)

    7 2 Отговор
    6 пропилени месеца.
  • 150 Разбира се

    1 4 Отговор

    До коментар #148 от "ИТН (наивници)":

    че ще гласуваме за най достойната партия! И ти ще си драскаш платената простотия и те така ще си вървят нещата!
  • 151 Бай Ганди

    7 2 Отговор
    Тоше лапай банана дай един на онази мумия от дивана, който само може да пише във фейсбук и марш в джунглата
  • 152 Беновска пита

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Кой е тоя " Росен"?? Да не е Роско Плевнята?? Само питам!! Ха ха ха!!
  • 153 cpv

    5 1 Отговор
    А бе Славчо,откъде извади този грозник да ти бъде лицето на партията ти!Та той няма елементарна култура,помисли за човек да е дипломат,инак партията ти скоро време ще се разпадне!
  • 154 Без Негри

    2 4 Отговор
    Избори и дай Боже Възраждане да влезе.

    Избори и смяна до промяна!
  • 155 дуню простия

    2 1 Отговор
    абе този ямболски пуудел няма ли кой да му каже че политиката не е чалгарница и словоблюдство.Излъга тотално тези които ви вярваха че вие сте носители на справедливост и демокрация.А се оза ти и твоя гуру най обикновини политикани и меркантилни хора.СРАМ.
  • 156 Освен

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    ако не ви изберат пак "течните мозъци"!
  • 157 Стара чанта

    3 1 Отговор
    Прекрасно е, че няма повече да гледаме магарешката ти физиономия и да слушаме тъпия чалгарски речник !
  • 158 Бат Вальо

    4 1 Отговор
    Алоууууу, буфосинхронистчетооооооо, избори идват, а вие отивате в трета глуха, но ти вече го знаеш, нали ...
  • 159 бсп

    2 1 Отговор
    чудесно , че итн вече няма да са първи . окзасе ,че са едно голямо разочрование .
  • 160 Ега ти

    0 1 Отговор
    държавата, щов този се изживява като оракул и месия... Просто и ограничено човече с наполеонов комплекс и болни амбиции...
  • 161 Прекрасно

    1 1 Отговор
    Прекрасно е че си показахте кирливите ризи, че навреме си показахте рогата, прекрасно е че се разбра че Слави ще пробутва написани от Кой восокопарни слова по фейсбук и се видя че само с клюки се занимавате, че сте груби, недодялани и прости пионки на Кой. Жалки човечета взели се наистина за Политици. По скоро всички са шутове, но са сбъркали сцената.
  • 162 Подкрепа за Борисов

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Странно работа":

    Вие като сте в чужбина гласувате на пук Е неграмотници вървете да берете домати на богатите Нищо не става от Вас Защо толкова мразите България бе

    Коментиран от #165

  • 163 мамун

    0 1 Отговор
    смешниците вън
  • 164 Сега

    0 0 Отговор
    КАКВО МУ Е ПРЕКРАСНОТО !? НО ТЕЗИ ИЗБОРИ 2 В 1 ЩЕ КАЖАТ ВСИЧКО. А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЪПРОСА !?! ХУБАВО Е ДА СЕ ПОВИШИ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ДА Е НАРАВНО С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ПРАГА НА БЕДНОСТ. И ОТ ТАМ НАТАТЪК ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛО АКТУАЛИЗИРАНЕ ВСЯКА ГОДИНА .НЕ Е МНОГО СЛОЖНО АМА !?!
  • 165 А от кой става

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Подкрепа за Борисов":

    Да не би драскащите лъжи за стотинки да имат стойност? Няма база на сравнение с берач на домати! 😃
  • 166 Така е Тоше

    1 0 Отговор
    прекрасно е че отиваме на избори,и ти най-после ще си идеш! Да си пишеш пошли сценарий с Филипчо в най- тъпата телевизия в света,поне един турски сериал турете бе,аман от клипове на "мега звездата",и да знаеш че с чалгата която произвеждате,не бива да носиш фланелка на велика група като JUDAS-СМЕШНО Е!!!!!!!!!!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 7699

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    При Токо ни дрехи ни ум. Съде една чалга. И аверите му такива.
  • 169 Със сигурност

    0 0 Отговор
    нямаше да е прекрасно,ако ги плащахте изборите от джоба си и вече щеше да има редовно правителство!
  • 170 Дедо

    2 0 Отговор
    Баце да идва на власт и тия всичките чалга-талибани и отровени протестъри, тая и оная дето втора година съсипват държавата в затвора, прангите и на магистрала хемус да я довършат ...аман от соросоидни мекерета - Съсипаха я тая държава!
  • 171 чичо

    0 0 Отговор
    Колкото и да плюете Борисов,видя се,това го казвам с огромно съжаление,не защото,че това само по себе си е лошо,е най-подготвен.Лошо е че няма конкуренция.И сега си спомням какво каза Борисов в щатите,думи заради които мисирките,а по-точно Нинова,на другия ден,ни превърнаха в лош материал.Народе,не е важно колко Радев и новите,уж партии на „промяната",ви промиват с клевети мозъците за „лошия" Борисов,който ни осигури най-добрите 10год. от последните 70,по всички държавни показатели.Това са фактите,важни за нас.Ама то можело тъй или иначе или повече,така е,то трябва да е така и то ще бъде така който и да е в управлението.Не се подвеждайте по-популистки прикаски,а по фактите.А те казват,че ДНЕС, можем да разчитаме само на ГЕРБ и Борисов,без значение дали ни харесва или не.Народе,направи каквото трябва,а не каквото искаш!
  • 172 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор
    Множко станаха изборите и може да стане още по-прекрасно само народните представители да си гласувате там на тези прекрасни избори, защото на хората вече им омръзна този грозен театър!
  • 173 Последния

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Ти май си фалшивия софиянец, и защо си с главна буква така ли се казваш, я се покажи да те вида.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове