Last news in Fakti

10 Септември, 2021 11:50 3 350 59

Мая Манолова: ГЕРБ, ДПС и БСП саботират бюджета на НЗОК заради съдебната реформа

  • мая манолова-
  • правна комисия-
  • нзок-
  • съдебна реформа

Статуквото ще победи, ако този парламент не закрие спецсъдилищата и не приеме Закона за НСО и закона за бюрото за защита, подчерта Манолова

Мая Манолова: ГЕРБ, ДПС и БСП саботират бюджета на НЗОК заради съдебната реформа - 1
Снимка: Изправи се.БГ

ГЕРБ, ДПС и БСП саботират бюджета на НЗОК, за да провалят правната комисия и да не се приемат законите за съдебната реформа. Снощи в залата старите партии ГЕРБ, БСП и ДПС обсъждаха бюджета на Здравната каса без да има числа, тъй като бяха гласувани взаимоизключващи се числа за актуализацията.

Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова в парламента днес пред България Он Еър.

Имаше обсъждане на инат върху неизвестно какви числа. В опита да се тупа топката с бюджета на НЗОК не виждам грижа за лекарите, пациентите и за здравната система в навечерието на четвъртата вълна от COVID-19, допълни Манолова.

Тя подчерта, че е необходимо да има заседание на Комисията по бюджет и финанси, на което да стане ясно с какъв ресурс разполага Здравната каса.

Бюджетът на Здравната каса ще бъде приет днес и ще има достатъчно средства за болнична и доболнична помощ и лекарства. Единственото сигурно от вчера е, че се прие предложението на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за 2 млн. лв. за протези на възрастни хора, обясни Манолова.

Относно заседанието на Комисията по правни въпроси, което беше свикано късно снощи в почивката на Народното събрание Манолова заяви, че е позор тази правна комисия да няма нито един готов законопроект за пленарна зала.

Хората от протестите освен оставката на Борисов, искаха и оставката на Гешев, закриване на специализираните съдилища, реформа в съдебната система. Ако този парламент не закрие спецсъдилищата, не приеме промените в Закона за НСО и в закона за бюрото за защита към главния прокурор, статуквото ще е победило, допълни тя.

По-важно е какво ще се случи и какви предложения ще бъдат приети с актуализацията на Закона за държавния бюджет. Големият грях на този парламент е, че комисиите бяха направени прекалено късно. Мерките за подкрепа на бизнеса трябваше отдавна да са приети от парламента и да са ясни, каза Манолова.

От „Изправи се БГ! Ние идваме!“ сме внесли поправки за подкрепа на всички фирми и самоосигуряващите се лица с намалени обороти. Ще има специална подкрепа за земеделските производители, пострадалите от градушките, за фермерите и производителите на плодове, картофи и зеленчуци. Ще има пари за култура, общините и болниците, допълни тя.

Ще настоявам утре и други ден парламентът да заседава, за да се приеме държавният бюджет и да имаме няколко дни през следващата седмица, за да се приемат законите за съдебната реформа. Ако това не се случи, отговорността ще бъде на ГЕРБ, ДПС и БСП, подчерта Манолова.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    62 23 Отговор
    Галева изчезни от политическия хоризонт!

    Коментиран от #54

  • 2 Сестра Галева

    58 19 Отговор
    Галева лае защото маи следващия парламент ще го гледа отвънка и сега лае навсякъде
  • 3 случаен

    45 10 Отговор
    Всички сте еднакви.Гоните само лични и лобистки интереси...........

    Коментиран от #10

  • 4 ПЕЕВ

    56 12 Отговор
    КОЙ ВЯРВА ВЕЧЕ НА ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 анонимен

    47 11 Отговор
    ох, няма ли да се скрие най- накрая тази жена , навсякъде се вре и е компетентна по всичко
  • 7 Гост

    47 11 Отговор
    Едно си баба знае ,едно си баба бае.Дано в следващия парламент тази физиономия не се вижда,може и други подобни.но тази задължително.
  • 8 изрод от ГЕРБ

    50 11 Отговор
    Изправисе БГ, НИЕ СИ ОТИВАМЕ!
  • 9 На краставичари

    32 10 Отговор
    На краставичари краставици се опитва да продава.Искате да извивате ръце,но сте в голяма грешка,че ще успеете.
  • 10 Хаха хаха ха

    26 27 Отговор

    До коментар #3 от "случаен":

    Плямпалото Борисов го е страх да се кандидатира за президент!
    Защото ще загуби катастрофално от Радев!
    И ще стане за резил!

    Коментиран от #12

  • 11 Българка

    29 25 Отговор
    На хората полека им просветна, покрай изчегъртването мнозина бяха сложили розовите очила, но вече се вижда от самолет, Галевица,Бойкикев, Сбацичкян,Хаджиментов и другите яхнали
    протеста, са много по-долни и крадливи от Бойко. На моменти даже успяват да задминат иначе недостижимата по кражби - БСП.
  • 12 ПЕЕВ

    19 20 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха хаха ха":

    БОРИСОВ ЩЕ ГО СМАЖЕ.

    Коментиран от #14

  • 13 Водени

    15 30 Отговор
    от субективни чувства не виждате, че Манолова в случая е права. Гледам заседанието на правната комисия. Ами пазят си Гешев трите партии. В същото време ГЕРБ напусна обсъждането в бюджетната комисия за НЗОК. Това е саботаж!

    Коментиран от #30, #32

  • 14 Пеев запомни

    18 17 Отговор

    До коментар #12 от "ПЕЕВ":

    че си най-тъпото гербаджийско парче в този форум. Колко пъти да ти го казвам! Нищо не можеш да проумееш ти.
  • 15 5577

    14 7 Отговор
    Ей ще си оправдаят парите т.н. протестъри. Да видим сега защитените свидетели кои са. Дето тоя прокурор държи Галевите, Божков, Василев, Бобоков , Стайков и много други знайни и незнайни мутри и крокодили. И така обществото не може да разбере за какво иде реч. Защо тия свидетели са по важни от парите за медиците. Мутренска високо платена работа. Пък представяте ли си да сте на мястото на някой свидетел.
  • 16 МУТРО

    30 7 Отговор
    КЪДЕ Е ДОНЧЕВА С ЛИСТЧЕТО 500К.
  • 17 Ама как

    22 19 Отговор
    ще искат! Сутринта ГЕРБ поискаха промяна в изборния кодекс и им беше отказано. Липсват им бюлетинките, купените гласове и избирателят-сиган! Ще бламират всички предложения, как няма!

    Коментиран от #26, #51

  • 18 ГАЛЕВИЦА

    29 10 Отговор
    КОЙ КОЙ ПРЕДЛОЖЕ ПЕЕВСКИ, МАЯ ПАК ЛИ ТИ МА.
  • 19 МАЙМУНО

    28 11 Отговор
    И ТИ СЪБОТИРА ИЗБОРИТЕ И ТО С ЛЪЖА, КОСТИНБРОДСКАТА ТИ АФЕРА ИЗЛЪГА ХИЛЯДИ ХОРА.
  • 20 ПРОПАДНАХТЕ

    26 6 Отговор
    В НОАРОДНИТЕ ОЧИ ТРИЕТЕ ДЪНОТО, ТАМ ВИ Е МЯСТОТО АДВОКАТКИТЕ НА МУТРИТЕ.
  • 21 оня с коня

    21 4 Отговор
    Не е Проблемът че Статуквото ще победи,а големият Въпрос е ЗАЩО ВИЕ от Протестните партии ИЗЛЪГАХТЕ че ще се спрвите със Статуквото и носите Прогреса на Българите?А за ОСТАВКИ и оттегляне от политиката аджеба някакси да сте чували?Маяяя,- НА ТЕБ ТИ СЕ ГОВОРИ!:)
  • 22 гост

    13 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    и да имаме няколко дни през следващата седмица

    Трябва 46 НС да прекрати своята работа. Няма редовно правителство и се отива на избори.
    Това което става в момента, е самоуправство.
  • 23 НАЙ ХУБАВОТО Е

    19 4 Отговор
    ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ.
  • 24 ПОЗОР

    19 6 Отговор
    АЛО ВИСАДЖИЙКАТА ОТ КЮСТЕНДИЛ МАЙ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА.
  • 25 УЖАСНА СИ

    19 6 Отговор
    СБОГОМ МУТРО МАНОЛОВА, ДАНО НЕ ВИ ВИДИМ ВЕЧЕ.
  • 26 Българка

    8 12 Отговор

    До коментар #17 от "Ама как":

    Хубаво, значи ти искаш около милион гласоподаватели да не гласуват, това е сегрегация един вид. До колкото знам във България е демокрация и дружно сме отрекли расизма. В Конституцията няма изискване за образователен ценз, т.е. необходимо е НС да осигури лесен достъп до гласуване. В случая една голяма част български граждани са затруднени, поради неграмотност.

    Коментиран от #29

  • 27 ГЛАС НАРОДЕН

    13 10 Отговор
    ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ 120 ДЕПУТАТА 1 ЛЕВ ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ. ЗАПЛАТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ РЕШАВАТ С РЕФЕРЕНДУМ ОТ НАРОДА.

    Коментиран от #31

  • 28 къде е моралът

    16 4 Отговор
    Учудващо е, че народни представители, които не успяха да
    излъчат правителство, продължават да се опитват да променят закони - каквито и да са , и каквато и неотложност да има.
    Може и да има необходимост от разни реформи, но е неморално , грозно и безпардонно , това да се прави по някакви съкратени процедури и без ясно мнозинство. Защо е това видимо препускане, в един почти разпуснат парламент.
    Толкова добре се вижда отвън , как лъкатушат всички, колко са безпринципни, че се чудя - как ги избрахме тези горе ??? 45-тото и 46-тото Народни събрания, ще останат в историята, като разрушители на какви ли не правилници, правила, и закони, като зле режисиран кошмарен спектакъл, където част от актьорите се борят със зъби нокти единствено за
    личния си хонорар.
  • 29 ...

    6 6 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Като са неграмотни, как прочитат от хартиената бюлетина името на партията, за която да гласуват? Това не може да е причина за ограничаване на машинното гласуване...

    Коментиран от #33

  • 30 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    20 14 Отговор

    До коментар #13 от "Водени":

    Саботаж и преврат направи Радев Потроши България Краде се Явно Граби се Здраво Тая Дърта От БКП Мутра Мая Щяла Къде беше 20 год Бе Комуняга Мутра Лъжлива Замислила се за Народа Огромни Огромни Лъжи ПОЗОР Крадци Оставка
  • 31 ...

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    Гласът на народа направи чалгаджия първа сила в парламента. 1 лв. субсидия е популизъм. 120 депутата без втора камара на парламента е опасно решение, при положение, че ВНС се премахне. Въпросът е важен, но нито има народ да го проумее, нито партия да го предложи...
  • 32 УжасРадев импийчмънт Радев Оставка

    16 6 Отговор

    До коментар #13 от "Водени":

    Този парламент не направи правителство Оставка Вън Дърти Лъжливи Крадливи Мутри Това ли ви е проблемът Кой ви е спрял да направите правителство Алчността ви Негодници Мошеници Крадливи Махайте се некадърници
  • 33 Българка

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "...":

    Може, някой може да им каже кой номер да задраскат като ги пита на кого симпатизират. Разберете, има много хора за които просто думата машина ги стресира и за да не изглеждат смешни, предпочитат да не отидат да гласуват. Това не е демокрация. Не защитавам никого, но принципа е важен.
  • 34 Давид

    6 14 Отговор
    Всички партии трябва да се закрият. Новото итн е старото дпс. Само президентска република. Ако народа е умен ще гласува за Кирил Петков и Жан Виденов и ще видите как страхливците ще избягат от страната с 200. Няма да им се размине нито на 240 - те разбойници, нито на децата на бившите разбойници от дс дето командват от сянките. Това е пътя.

    Коментиран от #40, #46, #49

  • 35 3.14К

    14 3 Отговор
    ПКП (кюстендилска) , когато лъже нагло,изпитва духовен и физиологичен оргазъм.
  • 36 Хихихихии.. хихихихии

    19 4 Отговор
    ЗА КАКВО.."СТАТУКВО" ПЛЕЩИ МАЯ ГАЛЕВА,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ?!? ЧЕ ТАЯ ДРЪТА СКУМРИЯ ОТ БКП Е 2 ПЪТИ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ В ПАРЛАМЕНТА ОТКОЛКОТО Е СЪЗДАДЕН...ГЕРБ?!?!?
    Хихихихии..... Хихихихии....
    ТЯ Е ЛЪЖКИНЯТА ОТ "КОСТИНБРОД",..ТЯ ПРЕДЛОЖИ...ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС!!! ТЯ СЕ МОЛЕШЕ НА БАЦЕ ДА Я...ИЗЛЕКУВА В ЧУЖБИНА,..А ПОСКЕ ДА Я НАПРАВИ...ОМБУСМАН!! ТЯ ПРОСЕШЕ
    ПАРИ В ОФИСИТЕ НА..ЕЛ ЧАПО ДУБАЙСКИ,. ТЯ ВИСЕШЕ КАТО СОПОЛ ПРЕД ОФИСИТЕ НА...МУСТАКА!!
    ТЯ БЕШЕ ЗАЩИТНИЧКАТА МА ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАКА,..ТЯ С ФАТМАШКАТА ПАРТИЙКА ВТРЕЩИХА БЪЛГАРИТЕ С...590 К....И ОЩЕ И ОЩЕ....
    Хихихихии.... хихихихии..
    "ШАНС ЗА ОРЕШАРСКИ"....А...?
    ХИХИХИХИИ
  • 37 jorj

    9 3 Отговор
    Пак е боса на всякъде, парламента и действа много възбуждащо!!!
  • 38 jorj

    11 2 Отговор
    Пак е боса на всякъде, парламента и действа много възбуждащо!!!
  • 39 Бибитко

    7 16 Отговор
    Толупът от Банкя широко е отворил шкафчетата с банкноти, защото всички платени от него мисирки, политолози и тролове пак се активизираха, предвещавайки триумфалното му завръщане. Само чрез него те ще останат на службиците си и ще получават пари за партийно послушание и вярност към фюрера си. Обществото е заболяло не само от политическа амнезия, но и от алчност и цинизъм. А само един човек олицетворява прекрасно тези нароили се лумпенизирани индивиди - Бойко Методиев Борисов.
  • 40 Шляхтиц

    10 3 Отговор

    До коментар #34 от "Давид":

    Явно се вижда, че не си живял по времето на Андрей Луканов, Димитър Попов, Иван Костов, Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски.............
  • 41 за теб

    4 2 Отговор
    стоп!...
  • 42 Брендица

    12 6 Отговор
    Трупът от Учиндол се активизира, защото всички платени от него мисирки и тролове пак го издигат в култ, никога повече ИТН
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ажжиии

    9 1 Отговор
    Да каже колко й струват тоалетчетата, чантичките и обувките на тая боркиня за народни права, когато хората гладуват! Лицемерна латерна...с черна очна линия като на Мадам Бордей.
  • 45 Б1 Б2 Б3 Б4К ЧБ

    1 5 Отговор
    Борис Първи
    Борис Втори
    Борис Трети
    Борисов Череп Кости ГЕстапо Република България
    Черепи Бели
  • 46 Малко нещо си неадекватен

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Давид":

    Къде е Кирил Петков,къде е Жан Виденов?!На диаметрално противоположни страни.А пък Мая Манолова, със зъби и нокти се бори за СВОЕТО бъдеще,не за нашето.То на всички в България им е ясно,но тук-там е останал някой да й вярва.
  • 47 ПЕНКО

    10 2 Отговор
    МЯУАЙА И ГАНЬОВ ХАДЖИ -БАМБУКЯН НЕДОКЛАН - МИС ПИГИ МУЛТАК --- БОЖКОВ ЩЕ СИ ИСКА ПАРИТЕ ОБРАТНО -ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!! АЛО , ПЛАТЕНИТЕ ОТ ДБ -АМИ АКО НЕ ПРЕЧУКАТЕ " ОХРАНАТА" И " СПЕЦ -ИНСТИТУЦИИТЕ " ---ДАЛИ ПРЕДИ ДА ВИ УБИЯТ ЩЕ ВИ ИЗМЪЧВАТ ?????????????
  • 48 Хъхъ

    1 8 Отговор
    Форума е налазен от ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП клакьорки и лизачи !!!
    Тъпото си е тъпо, колкото и да му говориш …
  • 49 От Канада

    9 4 Отговор

    До коментар #34 от "Давид":

    Разликата между Жан Виденов и Кирчо Петков е, че първият го катурнаха слугите на Сорос задето опита да защити малко от малко националния интерес на България. И същите соросови слуги сега опитват да инсталират своето канадско протеже, за да провежда още по-усърдно антибългарската им политика.

    Коментиран от #52, #56

  • 50 Политолог

    11 2 Отговор
    Боже, толкова ли сме глупави? Та Мая Костинбродска така елементарно ни лъже. Мая, не сме кюстендилски цигани да ти вярваме на инсинуациите и плоските лъжи. Като закрият спец съда ти, Дончева и Хаджигенов няма да губите делата на престъпниците , които защитавате
  • 51 3456

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ама как":

    Ва последните избори нямаше "бюлетини."И,какво стана!?ГЕРБ пак първи. Извода си го направи сам.Ако можеш.

    Коментиран от #53

  • 52 Ъхъъ

    1 8 Отговор

    До коментар #49 от "От Канада":

    Явно сте от простолюдието след като не виждате какво се прави за нас този човек, а вместо това го плюете и ползвате опорките на ГЕРБ. Браво явно ще си останете в тинята.
    Такива като вас само мога да ги съжалявам защото са без възможности и закотвени в България, а преуспелите като Петков които искат и могат да помогнат могат да живеят навсякъде по света защото са способни !!
  • 53 Хъхъ

    1 5 Отговор

    До коментар #51 от "3456":

    Как ще са били първи, я вижте резултатите от гласуването пак. Май ви трябват очила или е по лесно да повтаряте на вожда ви тъпотиите !!!
    Първи ама не точно, зад първите с няколко процента
  • 54 Това същество Галева

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    е позор за България. Що за човек би гласувал за това недоразумение.
  • 55 гост

    8 1 Отговор
    Майче, нали искахте да управляват...сега пак някой ви е виновен - не сте за тази работа вие. Все някой друг е виновен, а не вие, които доведохте страната до хаус, който хората ще усетят след няколко месеца
  • 56 Iwan

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "От Канада":

    На теб в Канада, дне би да ти е замръзнал мозъка, та плещиш такива щуротии ?!
  • 57 Верно ли

    1 1 Отговор
    Абе големо плюене по МаяМа и Дончева - от всички партии и от всички тролове. СлучаЕност??? Не мисля... Явно нещо са неудобни.
  • 58 ЧОБАН

    3 0 Отговор
    СТАТУКВОТО НЕ СПЕЧЕЛИ / ЗАГУБИХА НЕКАДЪРНИ МАНИПУЛАТОРИ И ЛЪЖЦИ ЯЗЪК ЗА ТЪРКАЛЯНЕТО ПО ПАВЕТАТА
  • 59 Енчев

    0 0 Отговор
    CТOП нa мaхлeнcкитe, cубeктивни упрeци в oткрития eфир, чe cа вeчe, ПРECТЪПЛEНИE!
    Чoвeк трябвa дa ocъзнae чe, зa дa прeкрaти вoйнитe и гaрaнтирa щacтиeтo cи, трябвa дa прeкрaти нaмecaтa нa групирaнитe-лични Увлчeния, кaтo; (идeoлoгии, рeлигии и eтнoc), в Държaвнo-coциaлнaтa cфeрa нa oтнoшeния!
    Нaй-вeчe, Чoвeк трябвa дa cпрe нaмecaтa, нa тeзи три, лични, груп-aмaтйoрки увлeчeния, в Държaвнoтo ръкoвoдcтвo!
    Нeкa ги ocтaвим, (a нe зaбрaним ), cъщecтвувaнeтo им пo дoмoвeтe ни-рaйoннo. Тe ca нaшaтa идeнтичнocт.
    И въз ocнoвa нa нoвият Бългaрcки зaкoн - "ПРИEМCТВEНOCТ", дa прoмeним нaчинa нa избoритe. Избирaйки Държaвнoтo cи ръкoвoдcтвo, eдинcтвeнo нa тaлaнти cрeд Нaрoдa!
    И, oбeзaтeлнo cлeд издържaн, cлeдизбoрeн, Държaвeн изпит, зa лoялнocт нa пocтa! Бeз oглeд нa рaнг, oт Чиcтaчa, дo прeзидeнтa.
    Тoзи прoцec, кoe и кaк, e oпиcaн пoдрoбнo в трудa;
    "Нeoбрулeнoтo иcтoричecкo прeднaзнaчeниe нa бългaрcкият дух"!
    Врeмeтo зa нaзнaчaвaнe пo пaртийнa линия, нa нeкaдърни, пoлитизирaли, aмaтйoрки-фaнaти, и мeж-пaртийни пoбoрници, нa Държaвнa cлужбa, ИЗТEЧE.
    Никoй фaнaт, oт пoлитизирaнитe ни груп-aмaтйoри, нeмoжe дa рaбoти зa Нaрoдa, пълнoцeннo, зaщoтo e aнгaжирaн, в нecпирнитe идeoлигичecки cблъcъци, eдинcтвeнo зa oцeлявaнe нa фaнaтизирaлaтa му пoлит-групa, в кoятo члeнувa дoбрoвoлнo!
    И вcичкo тoвa, в нeпoдхoдящa зa бългaрcкия бит и културa, зaпaднo-пaрлaмeнтaрнa, пoбoрничecкa, кoктeйл-aтмocфeрa.
    Кaтo вcякa тaкaвa групa-пoбoрници, зaгрaбилa влacттa, бeз зн
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове