Last news in Fakti

11 Септември, 2021 22:16 2 171 20

Христо Проданов: Всеки има право да прави партия, да кажат леви ли са или десни

  • бсп-
  • христо проданов-
  • партия-
  • кирил петков-
  • асен василев

В някои от структурите на партията е имало разговори и предложения към членове, които биха се присъединили към новия проект на двамата служебни министри, заяви зам.-председателят на парламентарната група на БСП

Христо Проданов: Всеки има право да прави партия, да кажат леви ли са или десни - 1
Снимка: БГНЕС

В БСП има информация, че в някои от структурите на партията е имало разговори и предложения към членове, които биха се присъединили към новия проект на двамата служебни министри.

Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS зам.-председателят на парламентарната група на БСП Христо Проданов.

„Ние си правим нашия вътрешен анализи”, допълни той.

„Този феномен с разцепването е характерен не само за БСП, а за политическата действителност у нас. За БСП това явление датира още от времето на тесните и широки социалисти до наши дни. Както миналата година например Красимир Янков направи собствен проект, яви се на избори. За такива проекти, освен семействата им, никой друг не гласува”, коментира Проданов.

Той не очаква в навечерието на изборите президентът Румен Радев да се занимава с политически проект.

„Ако случайно се роди, той трябва да заяви дали е ляв, десен. За да можем ние да определим нашите позиции”, каза Проданов. „БСП винаги е имала политически конкуренти, с които се е справяла. Всеки има право да си прави партия”, коментира още депутатът.

Относно гласуването на актуализацията на бюджета, Проданов заяви, че финансовата стабилност на страната не е застрашена, защото приетите промени са в рамките на бюджета. „Ние искахме бюджетът да бъде реално. Има ръст от над 9% в икономиката, средствата от ДДС и акциз са повече, така че има средства”, коментира Проданов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДБ Орлов мост

    11 7 Отговор
    Христо Иванов , бе да ти кажа Маджо се обади по телефона и каза .........
    Абе не виждаш ли че ни снимат с камера бе ?
    Ааа добре , айде после ще говорим по тоя въпрос.....
  • 2 Последния Софиянец

    7 17 Отговор
    С Кирчо ще направим истинска партия на протеста и ще вземем 150 депутати.

    Коментиран от #9, #11

  • 3 Последния Софиянец

    4 12 Отговор
    Ние с Кирчо бесепари предатели не щем.
  • 4 лицемери

    16 3 Отговор
    Престанете с това лицемерие бе? Стига с това ляво и дясно. 130 години се правите на леваци и десняци, когато сте центристи и капиталисти. До къде стигна България? Кога ще започнете да БЪДЕТЕ? Да бъдете граждани с морал и поглед за бъдещето на всички ни? Да бъдете държавници?

    Коментиран от #6, #17

  • 5 asd

    9 1 Отговор
    "Христо Проданов: Всеки има право да прави партия, да кажат леви ли са или десни"

    "разсъждения" на пълен полу@диот тоест. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    "Аз съм дьесьен." и готово а?
    Син или червен? Лесни или Цеца? не не не... рИпубликанец или дИмЪкрат?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    От елементарни за елементарни ганщайни.
  • 6 asd

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "лицемери":

    " Да бъдете граждани с морал"

    Вие такива вече не отглеждате бе ганщайн. От Луната ли падаш?
    Хахахахахахахаахахахаха

    В най-добрия случай може да си намерите някой "наемник"...чужденец разбира се. Ако му платите достатъчно и го следите какво прави може и да свърши работата.
  • 7 МОЧА трябва да се разруши!

    9 8 Отговор
    Въпроса е подкрепяте ли кремълския грабеж или не ?

    Коментиран от #10, #13

  • 8 Ъхъъ

    9 1 Отговор
    Няма вече ляво и дясно господа, има само правилна и неправилна политика !!!
  • 9 Хаха хаха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Плямпалото Борисов го е страх да се кандидатира за президент!
    Защото ще загуби катастрофално от Радев!
    И ще стане за резил!
  • 10 Сакън

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    На комунист майка му, жена му и дъщеря му пипай,
    но МОЧА му не пипай!
  • 11 мдда

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ти олигофрен ли си, че да повтаряш едно и също?? За какъв го имаш тоя Кирчо?!?? Все едно говориш за падишаха.. Виж го какъв е мизерник.
  • 12 Антитрол

    7 2 Отговор
    Хайдее всички лакоми за власт искат да се прикрепят към двамата министри на Радев - наддаването започна. Само че двамата не са толкова глупави че да вземат "бивши" бесепари или гербаджии - това ще е самоубийство.
  • 13 Антитрол

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    Хайде скрийте се с простотиите си - от Кремъл ли ни вземат златото без пари, на Кремъл ли платихме най-скъпите самолети в света и то на картинка, на Кремъл ли плащаме най скъпия ток, Кремъл ли си прати войниците на наша територия че и ние ги издържаме.

    Но пък аз съм сигурен че подкрепяте краварския грабеж.
  • 14 Сатъра на Хана

    6 1 Отговор
    Киро и Асен са ученици на Харвард и плана Ран-Ът , така че са програмирани да направят Дясно- центристка партия ..... Луканката имаше такива идеи .... ЦК на БКП стават от партийни секретари Добри чичковци капиталисти и тоя капиталистически Елит пуска гювеч на раята ...... А ако от БСП почнат да бягат при Киро Либерало, ще покаже че в БСП е имало бая широки социалисти - врагове на Народа
  • 15 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 1 Отговор
    Христо Проданов бесепарите, кога ще го разберете? У нас няма "леви", няма "десни". И БСП и ГЕРБ сте едни и същи алчни лъжци популисти. Които не ви е грижа за народа. Грижа ви е само за едно нещо, да си пълните чекмеджетата с пачки и кюлчета. БСП=ГЕРБ.

    Коментиран от #20

  • 16 big

    4 1 Отговор
    В България отдавна няма леви партии! Това, че някоя от тях се обявява за такава, нищо не означава. Може да има отделни хора с такива убеждения, но те са твърде далеч от управлението на партията и възможността за влияние на политиката и.
  • 17 Атанас Буров

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "лицемери":

    В България никога не е имало " ляво" и "дясно". Има " горно" - 10% властници,мошеници,престъпници и крадци!! 90% " овче стадо,което се води единствено по свирката на пастиря,който държи сопата и храни кучетата!! Схващаш ли бе тикво??
  • 18 Деймос

    2 1 Отговор
    БСП да насърчи тази формация , дори и с 10 -12 социалисти !
    ИТН не е партия , а нещо което няма да става за нищо ..и в следващият парламент ! ДА са една про американска партия , която винаги ще вижда светът през очите на САЩ ! ГЕРБ са генетично сбъркани ! Поне е хубавото, че са на едно място всички крадливи ..за да са видими . За ДПС е ясно ! Трябва да има нещо нормално ..
  • 19 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 0 Отговор
    Ало бесепара Христо Проданов, не рабра ли? Сега сме 21 век, а не 19 век. В 21 век няма леви, няма десни.

    Все повече хора в България разбраха какво представлявате БСП. Вие не се грижите за бедните хора. Вие менте "социалистите" от БСП се грижите за богатите пенсионери, да запазят привилегиите си. Грижите се богатите песнионери да продължават да получават 5 пъти повече от бедните пенсионери. Грижите се да има огромно разлика/НЕРАВЕНСТВО/ в богатството на бедните и на богатите пенсионери. Борбата с неравенството включва намаляване на разликите между минималната и максималната песния, на разликата между минималната и голеите запати.
  • 20 ГЕРБ=БСП=ДПС

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Това е моят ник и мой коментар. Писах го преди време под друга статия. Сега някой друг го е пуснал тук. Може би трявба да му благодаря.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове