Last news in Fakti

13 Септември, 2021 06:05 4 188 46

Дачков: БСП да издигне Янаки Стоилов за президент

  • явор дачков-
  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • президентски избори-
  • янаки стоилов-
  • акен василев-
  • кирил петков-
  • румен радев

Нинова знае, че Радев стои зад Петков и Василев, и това е проблем, смята журналистът

Дачков: БСП да издигне Янаки Стоилов за президент - 1
Снимка: БГНЕС

”Нинова иска да разбере стои ли Радев зад партията на Кирил Петков и Асен Василев.Тя знае, че той стои и това е проблем. Тук БСП е в сериозна ситуация, защото ако не подкрепи Радев, а той спечели, те пак са губещите, ако го подкрепят ще се обезличат в новата вълна на Кирил Петков и Асен Василев които са новите любимци.”

Това заяви Явор Дачков пред БНТ.

Той изтъкна, че за БСП би било много добре да издигне Янаки Стоилов, който е един от най-добрите министри в служебното правителство и се държи изключително професионално, почтено и с характер.

"Така че ако БСП реши може да издигне свой ляв кандидат, за да покаже, че тя държи на своите леви принципи. Но от друга страна ще бъде много скандално, ако БСП не подкрепи Румен Радев.", коментира Дачков.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    36 11 Отговор
    Аман от разбирачи, не е лошо като теолог той и колегата му Сидеров да решат отколешния спор в църквата колко дявола могат да се съберат на върхът на иглата.
  • 2 ????

    42 30 Отговор
    Президент трябва да бъде човек като Радев! Говори точно и ясно без дълго търсене на следващото изречение, човек с достойнство! Дали ще е той, дали ще издигнат Стоилов няма значение, въпросът да не е нищо като Плевню или карикатурата майка на нацията.

    Коментиран от #4

  • 3 Активист на БКП

    33 43 Отговор
    Радев предаде ПАРТИЯТА която ги създаде. Искаме друг кандидат .

    Коментиран от #34

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 6 Дааа

    41 18 Отговор
    Дачков толкова си изцапан,стига си се изказвал неподготвен!
  • 7 Дрън

    16 26 Отговор
    Еднствените 3-ма човека в България, които могат да са конкуренти на г-н Радев са: Ренета Инджова, професор Иво Христов от БСП и Пламен Пасков.
  • 8 Со кратце

    12 17 Отговор
    Плюс БСП не е лява партия-тя НЕ въведе прогресивен данък, БСП подрепя еврото, НАТО, ЕС.
    Логичният край на БСП е предизвестен, време е в България да дойде истинска лява партия, която да инициира референдуми за излизане от НАТО, и запазване на Лева, какно и въвеждане на прогресивен данък.
    Не може плащал осигуровки и данъци ХИЛЯДА ЛЕВА, да иска 1500 лева пенсия. Не може най-високата пенсия да е по-висока от средната работна заплата. Както и работещи в държавни предприятия и органи-полицаи, прокурори, съдии, шефове на държавни болници, администрации, държавни банки и институции,депутати, да взимат над 3500 лева заплати. Минималнатадържавна заплата трябва да е 1700 лева, средна 2200-2500, максимална 3500 лева.
    Не може плащал получавал 4000 лева заплата,плащал 800 лева осигуровки и ДОО, да взима 1500 лева пенсия. Защото разликата от 700 лева му я плаща всеки един от нас.
    Каквото си внесъл, това ще получиш.
    Българите искат капиталистически заплати и комунистически данъци.
    Е, няма как да стане.
  • 9 ежко

    33 10 Отговор
    Дачков -Слагачков досега правеше метани на ГЕРб, сега тръгнал на БСП акъл да дава!Що не дава акъл на Толупа, нали на него се кланяше досега?Нинова и без него ще се оправи!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 оня с коня

    16 6 Отговор
    Многознаещият Дачков ВИНАГИ ще си остане един Пластмасов философ/като всички от неговата Черга/ защото само нахвърля Проблемите един върху друг,но НЕ ПОСОЧВА Решението им.В случая се е заел да анализира ситуацията в която е БСП,като им предлага 2 взаимноизключващи се Варианта за Действие:Да Издигнат Я.Стоилов и да демонстрират че са имат Леви принципи,което обаче щяло да бъде "много скандално" спрямо обещаната подкрепа за Радев.А нещата са Прости за решаване:БСП ИЗДИГАТ Янаки за Президент,като същевременно ПОДКРЕПЯТ Радев,т.е. и Вълка сит,и Агнето цяло.Да,ама това не го казва Той,а чака на Мене АЗ да реша Проблема!
  • 12 ????

    22 6 Отговор

    До коментар #4 от "ЧЕКИСТ":

    Ха, ха да беше станал и ти военен пилот ама затова се иска яко ду... и акъл, не е като да караш джипка с автоматични скорости или да държиш маркуч, или да лъжеш, че си спал по "паркинЗИ" в Германия или завършила рабфак по предложение на БКП!
  • 13 гнус

    22 7 Отговор
    Гледах го този лукав. Този толкова много лъже и манипулира че е срамно дори да се коментира. Такъв мазен и гнусен лъжец, е чудно как е възможно да живее в България. Безсрамник да те смъмри Христос.
  • 14 Госあ

    10 23 Отговор
    Отново добър коментар на Дачков. Фатмака няма нищо общо с лявото, но използва БСП като трамплин. Обвързан е тясно с “америка за България”, така че може да бъде определен като типичен соросоид. Янаки Стоилов е един достоен кандидат. Въпросът е, че наистина простолюдието няма да то оцени.
  • 15 Търновец

    11 13 Отговор
    Ще гласувам за Янаки!
  • 16 БСП няма да издигат никой кандидат за

    19 5 Отговор
    Президент, Дачков е едно Плямпало!!
  • 17 видра

    9 19 Отговор
    Фатмака за много голяма работа се помисли, нищо чудно да му вдигнат червен картон накрая.

    Коментиран от #40

  • 18 Наистина мнооого

    16 6 Отговор
    е добър Янаки- народа го харесва,но няма шанс пред Радев
  • 19 Госあ

    2 12 Отговор
    Иначе, Радев наистина беше обединител срещу неграмотната и крадлива пасмина узурпирала България последните 12 години, въпреки че тази вълна дойде главно и именно от сащ. Най вероятно заради балкански поток. Е, нека си остане с поне това добро и да се оттегли по живо по здраво.

    Коментиран от #21

  • 20 9393

    11 2 Отговор
    Тоя забива поредния нож в гърба на Нинова. Предложат ли друг президент, дистанцират ли се от Радев, БСП отичат в канала. Електоралната подкрепа за БСП няма да се увеличи след издигане кандидатурата на Янаки Стоилов. Той президент няма да стане. Радев може да изгуби гласове и изборите да спечели кандидатът на ГЕРБ. Така ще се окаже, че БСП помага на ГЕРБ. Дачков май работи за ГЕРБ.

    Коментиран от #23

  • 21 9393

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    И предлагаш да дойде П. Стоянов, който да върне ГЕРБ? И опоскването на БГ да продължи?

    Коментиран от #26

  • 22 Плюс-минус

    11 2 Отговор
    И двамата мислят, преди да говорят. Радев е и човек на действието, Стоилов е по-философски настроен. И двамата имат много положителни качества, и двамата ги харесват много хора. Предполагам, че Стоилов няма да се кандидатира, но е много подходящ да остане правосъден министър.

    Коментиран от #25

  • 23 Госあ

    4 8 Отговор

    До коментар #20 от "9393":

    Това ще бъде Пирова победа. Като тройната коалиция, която въведе плоския данък. Верно че църничкия миленчо от ндсв с подкрепата на дпс го направи, но премиерът беше Станишев. Радев е типичен соросоид играещ с разните му фондации.

    Коментиран от #24

  • 24 9393

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "Госあ":

    Говорейки против Радев, подготвяш завръщането на ГЕРБ. Всички партии на статуквото знаят, че нямат силен кандидат, който да се изправи срещу Радев. Затова разводняват вота, предлагайки слаби играчи, да се разпръснат гласовете и стигне ли се до балотаж, под строй да накарат електората си да гласува само за 1 кандидат- кандидата на ГЕРБ, колкото и да е слаб играч. Кукловодите вече са изградили план с врътки и стратегия, за да стане президент някое подобие на Плевнелиев. А хората по форумите ни промиват главите, че Радев е соросоид, че времето му е минало и пр. Не сме чак толкова наивни.

    Коментиран от #28

  • 25 Госあ

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "Плюс-минус":

    Президентът в нашата парламентарна република не е и не трябва да бъде човекът на действието. Няма как да стане. Янаки Стоилов е несравнимо по подходящ, още повече познавайки отлично конституцията и законите на страната.

    Коментиран от #29

  • 26 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "9393":

    И ти си прав…
  • 27 БСП за България и Радев

    4 3 Отговор
    Глупости, госпожица Нинова ще подкрепи генерал Румен Радев. Той е наш президент, а не на учиндолския чалгар. От Слави просто ще привлечем гласовете на необразованите, на лумпеняците в чужбина и чалга обществото. Но няма лошо. Просто генерал Румен Радев ще спечели с 99,99%
  • 28 Госあ

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "9393":

    Разбирам, и от БСП го разбират явно. Първия ми коментар го показва, България е много далеч от идеална система. Простолюдието няма да оцени Янаки Стоилов, а това което прави Радев с фондациите от америка, ще го прави и Пешо….но така или иначе победата на Радев няма да бъде победа за социалистите. А това, че опонентите му са еди какви си, не прави Радев различен от това, което е.

    Коментиран от #32

  • 29 питам

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Госあ":

    Кой е човек на действието в Бг?

    Коментиран от #30

  • 30 Госあ

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "питам":

    Мутрите. В началото на демокрацията идваха с бухалки, днес с адвокати и съдия изпълнител. Реално е така, но теоретично, премиерът и министрите трябва да са хората на действието.

    Коментиран от #35

  • 31 Колония

    3 4 Отговор
    Радев загуби гласа ми с подкрепата на външния зам. министър за нацисткия режим в Украйна и покрепа Три морета.
    Западът да слага един губернатор в България, и колонията България да не плаща за НС, депутати и излишна колониална администрация.
    България е колония, а политиците й-васали.

    Коментиран от #37

  • 32 9393

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Госあ":

    Хайде сега! Който не гласува за Стоилов го наричаш "простолюдие". Изчерпаните аргументи водят до обидни квалификации.

    Коментиран от #33

  • 33 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "9393":

    Абсолютно !
  • 34 бсп

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Активист на БКП":

    Абе вие имате също мутри в партийка си. Създадени сте от мутри и вражески сили, МУТРИ ВЪН!
  • 35 питам

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    А опозицията не трябва ли да е "хора на действието", а народът? Само премиерът и министрите, ако са хора на действието, е тоталитаризъм, еднопартийна система.
  • 36 dron

    4 2 Отговор
    От кога бивш соло-т...к на костов и понастоящем пръв гербераст
    взе да дава съвети на Нинова?
  • 37 Проф. Близнашки

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "Колония":

    е на мнение, че външни фактори имат огромен стремеж да приключат с опитите България да води независима политика. Такова вмешателство във вътрешните работи на България никога не е имало.

    Провалът на 46-ия парламент е бил предопределен с участието в него на тъй наречените протестни партии, смята бившият премиер.

    Още съществува тази вълна, която вкара в политиката т.нар. протестни партии, а те очевидно не са готови да управляват. Те са програмирани да изпълнят определени задачи, свързани с разбиването на националната държавност, и всичко се свежда до премахването на Спецправосъдието, отстраняването на главния прокурор.

    Според него президентът Румен Радев е направил всичко възможно, за да се случи този сценарий. По думите му държавният глава е отлагал разпускането на парламента, с което всеки ден е нарушавал Конституцията.

    По думите на Близнашки времето „няма да стигне на тези партии да изпълнят поръчката, макар че Румен Радев прави всичко възможно, за да се реализира този сценарий.

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 XYZ

    0 3 Отговор
    Сега ще стане ясно какъв лидер е Нинова ! Дали ще води БСП като част от новото или ще попаднат в изолация, в интерес на нейното лично спасение!
  • 40 Мая

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "видра":

    Ама той наистина е голяма работа! Сравни го със себе си и ще се убедиш!
  • 41 Пико

    3 2 Отговор
    Дачков е част от интригантите целящи да вбият клин между БСП и Радев.Да стане член на БСП и да предлага тогава,но сега не.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 пфу

    1 0 Отговор
    Ти дачковче колко си гнусно и безпринципно същество.
  • 46 разума

    0 0 Отговор
    Дачков ти си агент на ГЕРБ с поставена задача провал на БСП но няма да ти се хванат на въдицата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове