15 Септември, 2021 07:44 5 652 40

Крум Дончев: Радев може да ни забие нож в гърба

  • крум дончев-
  • румен радев

Нашите хора вярват, че той ще остане лоялен към нас. Няма вариант БСП да не подкрепи Радев, категоричен е червеният депутат

Крум Дончев: Радев може да ни забие нож в гърба - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и ще бъде ли предателство към БСП това?
"БСП не се притеснява от този проект. Ние говорим за идеология, ценности и идеали, и днес чухме от президента Радев, че подкрепя ценности, равенство, солидарност, насочени именно към социалистите. Тук хипотезите са само две, няма повече. Едната е, ако той не е уведомен от неговите министри - това е нож в гърба му. Ако подкрепи този проект, е нож в гърба на социалистите, но да не забравяме, че социалистите го направиха президент", заяви пред Bulgaria ON AIR" депутатът от БСП Крум Дончев.

Дончев отрече да готвят друг вариант за кандидат-президент.

"Нашите хора вярват, че той ще остане лоялен към нас. Няма вариант БСП да не подкрепи Радев", категоричен е червеният депутат.

"В последните два парламента ситуацията е "ние много искахме да го направим, но те не ни дадоха". Ние трябва да разберем, че дневният ред на обществото и нуждите на хората са различни от това да гледаме театър всеки ден", допълни още Крум Дончев.

"Минахме през две кампании, показаха се платформи, но не видяхме реализация. Трябва да се приключи с участието на политици в телевизионни предавания и създаването на PR комисии. Това, към което трябва да пристъпим, е към реализацията на политики и идеи. Гражданите са свидетели какво се случва. Инфлационните процеси, които минаха и ще продължат, са много големи", допълни още социалистът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ю.кортес

    19 30 Отговор
    Радев е човек на американците.
  • 2 Крум Дончев, пишеш Глупости!!

    31 9 Отговор
    Нещо умно няма ли да измисли те и напишете!????
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 17 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    16 46 Отговор
    Радев е двуличен, алчен и злобен психопат. Ще ви продаде за още един мандат. Нали ХАХО?
  • 6 Мечо Пух

    29 9 Отговор
    Я па тоя! Никой няма намерение да ви забива нож в гърба! Вие сами се простреляхте не в единия, а в двата крака! И ако продължавате по същия начин с тия дрязги, противоречия и борби помежду ви, съвсем ще зачезнете и при едни избори след 3 - 4 години може и да не се доберете до Народното събрание! Оправяйте си нещата вътре в къщичката си и не търсете външния враг...
  • 7 Гост

    31 9 Отговор
    Какъв нож да ви забие? Кандидатира се сам за президент, вие се присламчихте към него. БСП показа същността си и сега се чудите защо не ви иска. Наистина ли сте толкова ограничени?
  • 8 гадно

    29 2 Отговор
    Досега тиквата ревеше, че Президента бил на БСП сега пък от столетницата ревнаха ората стаха разногледи.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Чип и Дейл

    19 4 Отговор
    Президент го направиха българските граждани, тъпако!
  • 12 Госあ

    11 20 Отговор
    фатмака е верен само на херо мустафа
  • 13 поправка

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    По скоро втора употреба!
  • 14 нннн

    23 2 Отговор
    Другари бесепари, сънувате таласъми. Никакъв нож няма да ви забие Радев. По- скоро се пазете от някои отрепки между вас...
  • 15 неразбрал

    21 0 Отговор
    Не мога да разбера Радев към кои е?
    Едни казват че е верен на БСП-то, други казват че е човек на Мустафа?
    Не трябва ли да е човек на всички българи?
  • 16 Иван

    14 11 Отговор
    Когато се сривате главоломно май нямате друг избор.
    А другаря Радев който от обикновен шапкар направихте президент не без участието на Тиквата с Цецка Цачева при всички случай ще Ви забие нож той вече го прави.

    Какво да прави човека така му нареждат а и какво по хубаво от това да говориш наляво и надясно общи приказки и да ти дават една отвратително висока заплата плюс всики други екстри .

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 тодор

    8 15 Отговор
    зелените чорапи е опасна личност тои е алф в политиката.
  • 19 интриги

    14 4 Отговор
    На този като му видиш личицето, ми чист интригант. Така са свикнали да оцеляват.
  • 20 комон сенс

    11 5 Отговор
    БСП-то трябва да се примири, че РР събира по-широка подкрепа от партията. Ако разчиташе сам она червения електорат, нямаше да е президент.

    Има го и вторият момент. РР няма да е послушен и да прави потайни сделки с ГЕРП, каквото вероятно се очаква от него. Така че като нищо ще видим разрив между партията и РР след изборите.
    Но не се и надявайте той да ги загуби. РР води с 30 процента пред втоерия, който ида е той.
  • 21 ХА ХА ХА

    9 4 Отговор
    АБЕ КРУМЕ ЩО ЛЕЖИТЕ НА ЕДНА КЪЛКА , ЧЕ ВИЕ т.е. БСП Е НАПРАВИЛА РАДЕВ , ФИГУРАНТ ??? Я ВИЖ И БОЙКО НАПРАВИ МАЯ ГАЛЕВА ОМБУЦМАН , АМА ВИДЯ ЛИ КАКВО СТАНА ПОСЛЕ ....???? ЗАТОВА ВЪРЖЕТЕ ПОПА С ВРЕМЕ , ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО ..... СТАРА НО МЪДРА ПОГОВОРКА !!!!
  • 22 ЧОЧО

    10 9 Отговор
    Какво направи Радев в първите три години от мандата си!Нищо,след това с вдигнатия юмрук разедини нацията.Всички виждаме,че корупцията е огромна, а тойможеше преди юмрука да направи нещо.Но пиара предизборен е по важен.

    Коментиран от #24, #25

  • 23 Иво

    11 3 Отговор
    Тия се самоубиват ден след ден.Президент издигнат от БСП беше последната им сламчица за която се държаха.Без това отиват на нивото на Марешки и Костя Копейкин.
  • 24 кой

    7 5 Отговор

    До коментар #22 от "ЧОЧО":

    Юмрукът беше отдавна чакано събитие, което обедини хората срещу мафията. Да, разедини единствено онези, които хвъркат в кошера и се хранят с медните богатства на всички, но започнаха да се жилят един друг. Но все още остават единни. Ограбените пари са в мафията все още. Дълга ще е битката.
  • 25 кой

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "ЧОЧО":

    И защо не прочетеш конституцията, да разбереш какво е управлението на държавата. И кой какво може да прави.
  • 26 за гърба

    4 4 Отговор
    Той вече ви го е забил, ама се правите, че не го виждате. Вторият мандат е спазарен с кукловодите от вън срещу правителство за ДБ и ГЕРБ. Вие сте аут. Освен това скоро ще си има и президентска партия, която да събере всички отломки, люспи и пр. от БСП и други леви формациии. Това ще е втори удар с ножа, ама вие пак се правите, че не виждате. На него му трябва партия от типа "легни-стани", а не такава с идеи и принципи. Така че, още дълго време ще бъдете партия-нищо, опозиция на друго едно нищо, назидавана от трето нищо. Всички са доволни и квит, само защо още има наивници да гласуват за вас, не се знае.
  • 27 112

    3 3 Отговор
    Радев няма да ви забие нож, а вие си го забихте ножа преди 30 години всипки партии и ви е страх, но той сам нищо не може да направи, ако зад него не стои народа. Лично мое виждане. Не ви карам да се съобразявате с моето мнение. Но радев не бсп го подкрепи, може да е имало, но го подкрепи Чапаев Вълневи от Запада, Дос и недоволните хора от герб. Бсп да не се правят Борци срещу заплащане. Страх ви е, защото крадохте заедно с дпс. Както и всички партии с дпс. Просто до ума. Защо на избори за дпс си мълчахте, кога явно им даваха пари, храна. Замълчете бсп, абв. Знаем ви кирливите ризи с дпс. А дпс иска оставки на бсп румен и на герб Бойко. Мислете с големите горни глави за кого ще дадете гласа си. Ако искате дпс бсп и герб подкрепете герб, да продължите всички. За радев не знаем. Ако краде и той ще си получи заслуженото, но не е в изпълнителната власт. Може да са чешити, но хванат ли се не РР, а от село Славяново обикновените хора, не си оставят коня в реката. Не крадат, а с тия две ръца са заможни и до дбес, но си продават къщи строени от тях, но им ги изкупуват на безценица, а не ги дават, жалват се те, живеещи през зимата в градове, а през лятото на къра, или на полето старите кокали 80 годишните, гладно не се ляга. Страх ги е от Радев да не им изстинат явно държавните служби, споко те навън не са прости българите, няма връщане в Бг, масово си купуват жилища. Ще се върнат може би вашите приятели с връзки, за да продължи краденето.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Истината

    2 1 Отговор
    Турци са категорични, няма да гласуваме, българи също. От българите и те ще са същите, и те следващите ще крадат. Приятен ден!
  • 30 читател

    4 0 Отговор
    ридакцията, ридая!
    човекът говори за хипотези! вие така сте усукали заглавието на пасквилчето, че може да се тълкува като очакване от страна на бсп президентът да им удари калъчката.
    усещайте се! жълтеете.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Анонимен

    2 0 Отговор
    Пострадалите и ограбени хора от режима на БКП Живков си казват следното, Те дошли от Запад, ще открадат от България кво могат и по живо по здраво ще си отидат с парите в Канада. Всеки разсъждава по своемо. 100 човека, 100 мнения. Важното е, кое е по ок за Бг, защото не всипко при ссср е било зле, до стотинка 0001 стотинка при ведимостите на счетиводителите не излузале и оставаха след работно врене докато тая една стотинка не я намерят. Имаше сигурност за много неща. Ведомостите им за пенсии и всичко бяха изрязани, а днес???? Имаше диктатура, но е било на този етап днес ок. А днес уринират в асансьори, отворени врати и в мазета пикаещи котки, преди години сутрин рано вътре на земята налягащи и спящи наркомани. Да 21 век е, но живковото без диктатурата днес е на запад, социално управление, без Диктатура, а с Демокрация. Прост съм
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 asd

    1 0 Отговор
    Не се оплаквайте! Някой трябва да разбуди спящия електорат, вие не можахте.
  • 36 ЛИЦЕМЕРИ

    1 1 Отговор
    Радев ще сгреши ако , НЕ ВИ ЗАБИЕ , НЕ НОЖ А БРАДВА , ПОДЛЕЦ ДОЛЕН , А НА СТАНИШЕФ, ПИРИНСКИ И ДОБРЕВ И ОЩЕ НЕЩО КВАДРАТНО !
  • 37 ХАОС И РАЗРУХА

    2 3 Отговор
    РАДЕВИТЕ ЕКСПЕРТИ ПОТОПИХА ДЪЖАВАТА.
  • 38 Коко

    0 0 Отговор
    Стига с тези ножове...
    Какъв ви е проблемът да участвате ЗАЕДНО с новата партия на изборите..
    Борисов и с дявола /СДС/ се съюзи за да спечели, вие само се чудите как да се роите и падате все по-надолу ...
  • 39 Павел Пенев

    1 0 Отговор
    Жалко е че не слушате какво ви говори Радев и вие като гербаджиите започнахте безразборно да плямпате против него. Когато излязат от служебното правителство двамата да правят каквото си искат а и Радев не може да ги ограничава. Нинова съвсем ви е разбъркала мозъците.
  • 40 Тапата

    0 0 Отговор
    Радев каза, че няма да предаде социалистите/разчита на тяхния глас/, но не каза същото и за БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове