Last news in Fakti

17 Септември, 2021 09:35 3 474 46

Радомир Чолаков: Отново се прави „удар с таран“ срещу политическата система

  • радомир чолаков-
  • удар-
  • таран-
  • политическа система

Разчитам че, кандидатът на ГЕРБ / СДС ще е такъв човек - изграждащ мостове, каза още Чолаков

Радомир Чолаков: Отново се прави „удар с таран“ срещу политическата система - 1
Снимка: БГНЕС

„На два пъти през тази година се осъществява „ удар с таран“ срещу политическата система. Първият беше с партията ИТН, който не успя, и сега може би затова се и този нов проект на Петков и Василев, това е опасното за българската политическа реалност, не за нас“, каза пред БНР Радомир Чолаков от ГЕРБ.
„Но партиите са все пак част от гражданското общество, и ние сякаш забравихме за това. И се чудя защо последно време се забавляваме и изпитваме удоволствие от идеите за създаване на параполитически проекти, които трябва да ударят старата политическа система на базата не неясни връзки, неясно финансиране и идеология. И не знам защо си мислим, че това ще доведе до нещо по-добро? Аз си мисля за две личност - Кирил Петков и Асен Василев, който се движи в сянката на първия, но Петков бих го оценил по делата му. Когато отправих депутатско питане към Петков за малки фирми, които е трябвало да получат помощи във връзка с пандемията, това дойде като сигнал от избиратели, попитах защо тези хора не са си получили помощите си, Петков каза, че те ще си получат помощта. Но това и до днес не е станало. Ако това дребно нещо не може да свърши, какво остава за нещо голямо", даде за пример Чолаков.

Той не посочи кой ще е кандидатът за президент на ГЕРБ, като заяви, че не знае кой ще е. "Но българското общество има нужда от миротворец президент, той не трябва да изгаря мостове, и да не води войни срещу една част от обществото, за да наложи своите си идеи.
Разчитам че, кандидатът на ГЕРБ / СДС ще е такъв човек - изграждащ мостове. Ще видим дали обществото ще избере войната, или ще избере мира. А Радев до момента е с минус един милион гласове назад...Кампанията няма да е толкова лесна", каза още Чолаков.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошко Йорданов

    42 26 Отговор
    БОКЛУУУУК

    Коментиран от #29

  • 3 Ха ха ха

    49 21 Отговор
    Градят и крадят, това са герберугите. Само че градят с ... си, а крадят с всички останали крайници.
  • 4 Бамбука

    51 24 Отговор
    Меркел си отива. Схващаш ли че няма да има кой да подкрепи корупцията в Герб след ноември ? Магнитски и той ще ви удари, така че наистина ще почуствате "тарана".
  • 5 Хахаха

    46 19 Отговор
    изкараха някакъв неизвестник уж неопетнен да им разтяга лакардиите.
    Но пак си остават ОПГ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ннннннннн

    40 20 Отговор
    Разчитам че, кандидатът на ГЕРБ / СДС ще е такъв човек - изграждащ мостове и магистрали.-каза още Чолаков . А вие ХОДЕТЕ БОСИ ПЕШ И яжте асфалт!
  • 8 Лош материал

    18 23 Отговор
    Тези,които НАЗНАЧИХА Борисов и Радев,ще НАЗНАЧАТ и следващите !
    Сбъркан народ,който не протестира за стандарта на живота си а гласува на избори от които нищо не зависи.
  • 9 КГБ ДС

    37 14 Отговор
    До като има ДПС, България ще е най бедната и корумпирана държава!
  • 10 клиент

    26 12 Отговор
    На този естествената му геостационарна позиция е някъде около ГЕРБ-ДПС. Какво очаквате от такива калинки и клиенти?
  • 11 Радомир Чолаков!! Като ти види Злобарска

    31 15 Отговор
    Физиономия човек, какво да каже друго, освен, че си Злобар!! Нищо друго, може да Ревеш и плюеш колкото си искаш, но вятъра духа срещу теб, и на теб се лепи Злабо всичко!!
  • 12 Перо

    36 15 Отговор
    “Ударът с таран” трябва да унищожи до основи криминалната партия на толупа и неговата анти-държавна система! Дано новия проект изхвърли всички партии-боклуци и крадци от статуквото и случайниците и да тръгнем напред. Просто модела на системата трябва да се промени за да има промени,а не омагьосан кръг.

    Коментиран от #18

  • 13 дедо Герчо

    10 20 Отговор
    ДА,ДА МОСТОВЕ,МОСТОВЕ И МАГИСТРАЛИ,МАГИСТРАЛИ...НАЛИ ТАКА БОРИСОВ РАЗБРА ПОСЛАНИЕТО НА ПАПАТА...ХЪХЪХЪ...НЕЩАСТНИЦИ...
  • 14 Информиран

    40 6 Отговор
    След като от 3 месеца забравихме какви мутри ни управляват, и на всички са им виновни ИТН че не направиха правителство на малцинството с подкрепа на мутрите от бсп/дпс и с доказани измамници в него, сега и Петков+Василев ще усетят медийните удари на статуквото, което иска да им извие ръцете.

    Видяхме го Хаджигенов, който щеше да се "прежали" за министерски пост, как реагира когато разбра че за треторазряден адвокат като него такова не се мисли.
    Видяхме и на Дончева морала.
    Видяхме как Христо Иванов на единия ден твърди че ИТН са ДПС, за да им открадне гласовете, на другия ги кани да си сътрудничат, ясно показвайки че е лъгал през цялото време.
    Видяхме и воя на прокопиевите медии, които вече започнаха да представят мутрите разграбили България до момента като приемлив партньор, а експертите на ИТН като хора на доган... И на малките деца им е ясно че ИТН нямат общо с доган, а ГЕРБ са мутри, но едните дават министерски постове, а другите - не.

    Но за средностатистическият глупак, четящ новинарските сайтове на мафията по цял ден, ИТН са виновните. Е, скоро към тях ще бъдат добавени и Петков и Василев. Които може да не са ми симпатични, но определено бъркат в здравето на мутрите, управлявали България от години насам.
  • 15 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    30 6 Отговор
    Как ги изчисли тези минус един милион гласове. Покажи се пак ,като кукувица след изборите и напомни какво си казал сега.

    Коментиран от #20

  • 16 Мечо Пух

    32 13 Отговор
    Нека г-н Чолаков да бъде така добър да обясни какво разбира под "политическа система"! Защото това, което властва в България през последните 12 години не е "политическа система", а е чисто "мафиотска система", начело на която е един треторазряден мафиот. Е там беше нанесен ударът, макар и не съвсем успешен, но се надявам следващите избори да довършат започнатото и окончателно да отпишат гробарите като политически субект и те да поемат по пътя на царската камарила преди 15 години...
  • 17 SH BG

    17 14 Отговор
    Каква ерудирана, вдъхваща уважение, доверие и респект фигура набутват пред очите ни тези от "Аз съм прост, и вие сте прости..."... :::)))

    Майтап бе Уили!...

    А бълвоча на този не трябва да се чете, ако желаете да запазите душевната си хармония и вътрешен мир...- Както и бълвоча на другите Му Братоци от ОПГ"гепи"...!!!

    Игнорираййй...!!!

    Дааа...!!!
  • 18 Елегантно

    8 11 Отговор

    До коментар #12 от "Перо":

    Перо,явно обичаш да те лъжат,но да го правят с усмивка,елегантно.Кирил Петков излъга още в самото начало с канадското гражданство,но кой се интересува от това.Важното е,че се усмихва.За мен въпросът е принципен.Вчера пак ,първо каза,че не ходят да купуват партии,ама после се оказа,че още докато са били министри са ходили.Съдбата на България не е филм,в който е важно главният герой да е симпатичен и да се усмихва.
  • 19 Баба Вуна

    20 5 Отговор
    Тоя пак сбърка! При одобрение над 64% за Радев в никакъв случай не може да има един милион гласове минус! Тези милион гласове минус са само в герберските и тиквониевите мечти и фантазии...А вие си обявете кандидата за президент и тогаз ще видим кой и колко одобрение има...

    Коментиран от #23

  • 20 Ами

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Можеш и сам--ГЕРБ иДПС

    Коментиран от #26

  • 21 Абе видно

    14 5 Отговор
    от леещите лъжи от всички по ИТН, означава, че са успели, но не да разрушават "политическата система", а кошера от крадливи търтеи, настанили се като политици!

    Коментиран от #22

  • 22 Информиран

    10 5 Отговор

    До коментар #21 от "Абе видно":

    Те и тези двама хубостници доста ЛЪЖИ изрекоха срещу ИТН.
    В отговор на ФАКТИ изнесени от ИТН.

    Преди месец им беше удобно да се включат в очернящата кампания и да повтарят лъжите на мафията.
    Но сега ще се излее на техен гръб. Освен ако не са подставени лица. На този етап, доста ла се изливат върху тях, така че съм склонен да приема че не са.

    Коментиран от #35

  • 23 Чудя се

    0 10 Отговор

    До коментар #19 от "Баба Вуна":

    Как хората вярват само на каквото искат да вярват.Ето сега--- искаш да повярваш,че няма как Румен Радев да има минус един милион гласа.Ами аз ти казвам,че може,защото от ДПС официално обявиха,че ще гласуват за друг,а от ГЕРБ, също са лоялни.

    Коментиран от #41

  • 24 Именит

    2 3 Отговор
    Ти каква си, явно ударен от тарана
  • 25 XYZ

    9 1 Отговор
    Българската политическа реалност е толкова гнила и вмирисана, благодарение на ГЕРБ-СДС-ДПС, че трябва не таран, а бомба, за да се разруши и съгради наново!
    Но вие от горната коалиция можете да си ревете, няма да ви съчувстваме!

    Коментиран от #37

  • 26 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ами":

    ГЕРБ и ДПС да не би да са гласували заедно за Радев преди?

    Коментиран от #33

  • 27 Всички знаят

    8 1 Отговор
    Точно тази политическа система трябва да бъде разбита и да се гради нова, но без такива политици като тоя!
  • 28 Перник Чолаков

    6 1 Отговор
    Аз съм от новите капацитети на ГЕРБ - ерунгелите !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гост

    4 0 Отговор
    Чудя им се на акъла-подкрепят тотално провален вожд.Той "работел",моля ви се!?
  • 31 Той

    0 1 Отговор
    ако е такъв , няма да отиде никога там !
  • 32 Смех

    3 0 Отговор
    то па една политическа система ГЕРБ ДПС БСП СДС и нейните производни .. провиздоните на БСП .. патериците на ГЕРБ включително и ИТН всички трябва да изчезнат...
  • 33 Ами

    0 5 Отговор

    До коментар #26 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Явно трябва да обясня.ДПС--слушат лидерите си,а те официално казаха,че ще направят така,че Румен Радев да загуби.Заради въпроса за родината.ГЕРБ--са лоялни,а и Президентът успя да настрои и тези(като мен),които гласуваха за него предния път.Първо -с вдигнатия юмрук и второ--с неглижирането на всички очебийни грешки на неговите хора(чуждо гражданство,тайни срещи с писане на листчета,пакети с подаръци..)Пък и отчета вчера за работата на служебното правителство,нямаше нищо вярно.

    Коментиран от #38

  • 34 100pera

    4 0 Отговор
    Поредният негармотен или преднамерено лъжещ.
    По определение, "политическа система" е синоним на "държавно устройство". Държавното устройство на България е дефинирано в Конституцията - още от Чл. 1 "България е република с парламентарно управление.". Тази система включва Народно събрание, президент, МС, съдебната система и ред други неща.
    Слва Богу, в Конституцията все още не пише, че ръководна сила е ГЕРБ (извинете - БКП-3). Никой, дори и ИТН не си е позволил и не бива да си позволява да опитва да разбие системата. Никой от българите не го и иска това. Но повечето искат да бъде разбито статуквото, а то е, че някакви мафиотско-олигархични шайки, посредством партии като БСП, ГЕРБ, ДПС, ВМРО, НФСБ, Воля, Атака и подобни техни "клонинги" (напр. Възраждане) ограбват българската нация като са обсебили политическата система. Тази система трябва да бъде прочистена, освободена и нормализирана за да изпълнява основното си предназначение - да обслужва българските граждани.
  • 35 Тия двамата

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Информиран":

    са протежета на Прокопиев, което означава, че троловете на дб, няма да плюят по тях! Та спрямо ИТН, ще са им спестени много помия и лъжи!
  • 36 ЧОЛАК ЧОЛАКОВ

    4 0 Отговор
    Всеки ден,е необходимо и задължително нужно да се показват с доказателства,злоупотребите,кражбите и задкулистните игри на Герб с ДПС,БСП и всички партии на статуквото,като обединените идиоти и др.подобни.Всеки ден,ако искаме да бъде изметема мафията и задкулисните артисти.

    Коментиран от #40

  • 37 Явно

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "XYZ":

    Има много заблудени хора,които не виждат какво е направено,а като папагали повтарят някакви опорки.Ето например пък аз съм възмутен от следната очебийна лъжа-‐ успех на служебното правителство в справянето с ковид кризата,която била тежко наследство от миналото управление.Фактите--преди се ваксинираха по 30000 човека на ден,сега в пъти по-малко.Болниците са пълни с ковид пациенти, бизнес и лекари протестират за компенсации.
  • 38 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ами":

    Не е вярно това, че избирателите на ДПС гласуват според това какво им кажат лидерите. Това се видя на парламентарните избори, които са най-важни за ДПС- голяма част гласуваха за други партии. И най- важното, Радев ще бъде подкрепен мажоритарно от хората, така че партиите ще пият една студена вода.

    Коментиран от #42

  • 39 Кирчо

    1 0 Отговор
    Ти самият си кандидатът.И мостово строителство ти била специалността.
  • 40 Аз пък

    0 5 Отговор

    До коментар #36 от "ЧОЛАК ЧОЛАКОВ":

    Аз пък се кефя,че ББе направил така,че тези новите,колкото и да се напъват,няма как да спрат да се строи "Хемус ".Ще я забавят,но ще осъзнаят,че спирането на толкова важен инфраструктурен проект ще им изиграе лоша шега.
  • 41 Баба Вуна

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Чудя се":

    Пак казвам, че няма как да е милион минус дори и всички депесари да гласуват против него! Колко гласа имаха на последните избори? Около 250 000, което ще рече, че без техните гласовете му ще се намалят с четвърт милион, което не е цял, нали? Гробарите не са гласували преди, няма да гласуват и сега за него. Тия на Бойкикев и гнома Атанасов още се чудят за кого да гласуват...Общо взето гласовете за Радев да спаднат с 200 - 300 хиляди, но едва ли...При гласували за Радев над 2 милиона, не е кой знае какво, пък и като имаме в предвид, че няма реален конкурент за поста...

    Коментиран от #43

  • 42 Ами

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Щом вярваш--добре.Важно е, от това ,което прави човек,да му е спокойно на душата.С отвращение не става.Само че,аз не съм съгласна да се отчитат огромни успехи,а действителността да е съвсем различна.Да му мислят новите партии,създадени под вдигнат юмрук,защото бяха използвани да разчистят терена за новия проект.Стратегия,какво да се прави.
  • 43 Чудя се

    0 2 Отговор

    До коментар #41 от "Баба Вуна":

    Не става въпрос,че един милион гласа по-малко от преди.Става въпрос ,че най-малко един милион човека,които ще отидат до урните,няма да гласуват за Румен Радев. Когато официално се обявиш против убежденията на хората,не можеш да очакваш подкрепа.
  • 44 винаги

    1 1 Отговор
    ще гласував срещу така наречената пололитическа система, която е нагла клептокрация.
  • 45 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 0 Отговор
    Г-н Чолаков, относно „удaрите c тaрaн“ cрeщу пoлитичecкaтa cиcтeмa в България.

    Помня 2000 г. удара с таран на Сакскобургодски по СДС и Иван Костов.

    Помня 2009 г. и какво направиха Бойко Борисов и ГЕРБ тогава, а именно „ударихте с таран“ по „Тройната коалиция“ на БСП+ДПС+ един покойник.

    Г-н Чолаков на пoлитичecкaтa cиcтeмa в България, не и е достатъчен „удар с таран“. На пoлитичecкaтa cиcтeмa в България и трябва удар с ВОДОРОДНА БОМБА, който да унищожи напълно ГЕРБ, БСП и ДПС.


    Рaдoмир Чoлaкoв oт ГEРБ, къде са ви приемните на ГЕРБ депутатите?

    Аз избирателя имам законодателни проблеми за решаване, които искам да поставя за обсъжане в Нардното събрание.

    Искам среща с „моят народен представител“ от София 23 район.

    Кажете къде е приемната на депутатите от ГЕРБ в София?

    Кога ви е приемното време?
  • 46 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    По-толям таран от сблъсъка с БОЙКОВАТА ПРОСТАЩИНА има ли , Радомире ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове