Last news in Fakti

17 Септември, 2021 11:38 6 413 62

Млада майка на 3 деца издъхна след разкарване по болниците в Монтана

  • майка-
  • починала-
  • разкарване-
  • болници-
  • монтана

Дишането е толкова тежко, че близките ѝ викат и линейка, но тя се бави около половин час и накрая я откарват с кола до болницата

Млада майка на 3 деца издъхна след разкарване по болниците в Монтана - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Млада жена издъхна след разкарване от болница в болница в Монтана. Близките са убедени, че изгубените безценни часове са причина за фаталния край.

Петя Бориславова е на 33 години, майка е на 3 деца. Издъхнала е на 15 септември, след като две болници са отказали да я приемат.

От седмица жената се е оплаквала от затруднено дишане. PCR теста ѝ за коронавирус е отрицателен. Лекувана е с няколко антибиотика. Прегледана е от кардиолог и специалист по белодробни заболявания, съобщи бТВ.

В сряда състоянието ѝ се влошава и получава направление за настаняване в белодробното отделение на МБАЛ - Монтана.

Дишането е толкова тежко, че близките ѝ викат и линейка, но тя се бави около половин час и накрая я откарват с кола до болницата. В МБАЛ отказват да я приемат и я препращат към Спешното отделение. Оттам я препращат към частна клиника в другия край на Монтана, но и там отказват да я приемат.

Болниците казаха, че ще направят проверка по случая. Близките настояват здравните власти и прокуратурата да се разследват смъртта на 33-годишната Петя.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На 33 с три деца?

    27 5 Отговор
    Ни за наша отива ни за ултравиолетова! Ама все пак Българка с 3 деца?
  • 2 Ами

    96 4 Отговор
    От както един мургав премиер направи болниците търговски дружества, здравеопазването на тая територия приключи

    Коментиран от #15, #38, #53, #58

  • 3 zeus

    96 0 Отговор
    Не знам колко хора наистина починаха от ковид, ама от липсата му и отказ за лечение май са повече. Лека и пръст на жената.

    Коментиран от #29, #34

  • 4 честен ционист

    3 25 Отговор
    Щом има 33 е Пунтамара...

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БОЛШЕВИК 🌟

    94 0 Отговор
    Това е България от 31 г. ограбен народ, болници търговски дружества, див капитализъм! Затова виновни са всички партии през тия 31 години на грабеж и геноцид.

    Коментиран от #32

  • 7 Последния Софиянец

    42 7 Отговор
    Къде си бе еБалтов!?
  • 8 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    17 48 Отговор
    Тва ли ти е промяната..............Радев,кво стаа

    Коментиран от #16

  • 9 убиха майка ми

    66 3 Отговор
    това не е здравеопазване , а система за убиване на хора!

    Коментиран от #52

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    14 26 Отговор
    МРЕМ като мухи....докога бе Кацаров

    Коментиран от #21

  • 12 Татарина

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    На тати умното момче на всякъде компетентен!
  • 13 Псевдоним

    60 0 Отговор
    Такива новини дават отговор на въпроса ковид ли е виновен или здравната система. Една позната боледува от пневмония малко преди тази истерия да се разрази и обикаля по същия начин болниците в София, без да й обърнат внимание. Едвам оцеля жената.
  • 14 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    16 14 Отговор
    Тия новите ще ни довършат...с тия вдигнати цени и с това здравеопазване ...
  • 15 Анонимен

    42 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    Идеята е на д-р Борислав Китов от БЗНС, а изпълнението на министър на здравеопазването Илко Семерджиев/зъболекар без практика/ и зам.министър Стойчо Кацаров/лекар без практика/! И да - министър-председател тогава беше Иван Костов!
  • 16 Дългият

    30 10 Отговор

    До коментар #8 от "КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,":

    След дълговечното царуваане на Баце и герберската шайка не можеш да очакваш резултати за няколко месеца. Дъълга ще бъде борбата за да се освободи цялата здравна система от чисто финансови закони.
  • 17 гост

    57 0 Отговор
    ....прегледана от кардиолог и пулмолог.И как никой от тия ,,светила" не се сети да я прати за рентгенография на бял дроб? Същото важи и за тия от спешното,дето питали : Ами ние какво да направим? Ами сложете си по едно въже на врата....

    Коментиран от #35, #60

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Борислав

    37 1 Отговор
    Точно тук някой е за затвор!

    Коментиран от #61

  • 20 КАЦАРОВ НЕ ГО БРЪСНАТ

    6 7 Отговор
    За нищо......тия новите ще ни довършат

    Коментиран от #22

  • 21 Хайде

    24 6 Отговор

    До коментар #11 от "КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,":

    Питай Толупа, 11 години дерибейства !
  • 22 Нали

    6 12 Отговор

    До коментар #20 от "КАЦАРОВ НЕ ГО БРЪСНАТ":

    Да си идва ТОЛУПА !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    38 2 Отговор
    ЛЕКУВАНА С НЯКОЛКО ВИДА АНТИБИОТИКА??????това не е лечение ,това е убийство!Те не могат да диагнозират,от там идат проблемите.За тях всичко е ковид!те не са чували за преумора,сърдечна недостатъчност,проблеми с бъбреци!не са чували,че се прави кръвна картина за да се видят проблемите,а само страх,страх от ковид...Ковид не се лекува с антибиотик!

    Коментиран от #26, #31

  • 25 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    11 13 Отговор
    Тва ли ти е промяната...високи цени и слабо здравеопазване....до кога
  • 26 др Гей Билтс

    14 1 Отговор

    До коментар #24 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Разбира се че не се лекува с антибиотик. Като сложиш още пестициди към първоначалното поразяване, правиш само още по-лошо. Все едно масло в огъня. Ковид се лекува с много вода, потене, къпане, тичане, плуване и за каквато активност имате сила. Яде се лека храна като при грипно заболяване.
  • 27 Язък за сирачетата божее

    35 1 Отговор
    АЗ КАТО ВИ КАЗВАМ,ЧЕ В БГ СЕ УМИРА ОТ ЗДРАВНАТА СИСТЕМА,ВИЕ КОВИД ТА КОВИД МРЕМ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ УЖАС
  • 28 Значи

    19 1 Отговор
    имам поне два въпроса .1. Осигурена ли е?;2. Защо не са я приели? Съдейки по изпращането в частна клиника, не е била осигурена. Жалко за живота на младата жена, но у нас е така - да се приеме в болница неосигурен означава болницата да заработи на загуба . Хайде да си спомним кой направи болниците търговски дружества, а болните - стока? И кой вече 30 години не променя нищо ? И защо? Следващ въпрос - осигуровките. Държавата трябва да има информация за неосигурените -и да търси начини това да не се случва. Иначе този случай ще се повтаря до безкрай. Лично аз познавам доста хора, които нямат здравни осигуровки. Разчитат на... здравето си. Един даже ми развиваше теорията, че ,когато се наложи, ще си плати даже сърдечна операция... Не му го пожелавам. Друг ми се жалваше /също неосигурен!/ - че му взели много пари за "смяна на една проста става..."Свят широк, хора всякакви...

    Коментиран от #30

  • 29 Жената най-вероятно си е била

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    с ковид. PCR тестът нерядко е отрицателен, когато коронавирусът вече е слязъл в дробовете и дишането е силно затруднено. На мой познат тестът беше също отрицателен, но си уреди по втория начин прием в болница, където го лекуваха над 2 седмици и оздравя. Тестът му за антитела след месец показваше изключително висок титър на такива. Понеже вече са минали почти 6 месеца от изписването му от болница миналата седмица пак си е правил тест за антитела и не са спаднали драстично. Затова смята да отложи ваксинирането. Той реално положителен тест за ковид въобще не е имал, но го лекуваха с ремдесевир и по пълна програма. Не е необходимо да споменавам, че е с доста добър финансов статус. Не че богатите не умират от ковид, но им обръщат малко по-особено внимание и имат повече шансове за по-добра здравна грижа. А въпросната майка на 3 деца с голяма вероятност (ако е от ромски произход особено) е била здравно неосигурена и без положителен тест малко трудно болница би получила пари за лечението ѝ. Това са само мои предположения все пак. Не чакайте да станете толкова зле, че да не можете да дишате, за да търсите помощ.А малкият %положителни тестове показва, че се пропускат болни. На приятелка на сестра ми двата антигенни теста бяха отрицателни, но за щастие PCR ѝ се позитивира и започна да се лекува сравнително навреме.

    Коментиран от #33

  • 30 Смяната на става е платена и за здравно

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "Значи":

    осигурени. Т. е. от Здравна каса ти покриват минимална сума за най-евтината става, но за по-добра и за избор на екип си плащаш. А всеки имплант, който ти слагат при фрактура си го плащаш и то по силно завишени цени, а много често вместо нов ти слагат някой 2-а,трета или пета употреба. Защото обикновено(ако пациентът оцелее) тя се маха до година и почти никога не я връщат на пациента, а остава в болницата.
  • 31 Усложнен ковид се лекува и с антибиотик.

    10 0 Отговор

    До коментар #24 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Защото към коронавирусната инфекция често се наслагва и бактериална и без антибиотик нямаш особени шансове. А ремдесевирът е безумно скъп и въобще няма за всички. Не че е панацея и той. Не става само с чайче и пилешка супичка да лекуваш пневмония, а често и антибиотиците в таблетна форма не се усвояват добре, ако имаш повръщане, разстройство и т. н. Жалко за жената и децата ѝ.

    Коментиран от #36, #42

  • 32 Сети се

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Положението не е такова само от 31 г. а поне от 45. Да не би през 80-те години на 20я век докторите да не си искаха пари от пациентите? Е правеха го много деликатно, но искахаааа. Докторе, блъгодаря, а доктора казва, ааа доктора благодаря не пие.
  • 33 Теориите на Мангъров, че пациентите

    10 0 Отговор

    До коментар #29 от "Жената най-вероятно си е била":

    трябва да се лекуват у дома взеха да издишат. Не ми е ясно само защо ѝ е бил отказан прием на жената. Заради липса на места ли? Заради това че е с отрицателен PCR тест и се чудят в ковид отделение ли да я приемат или в пулмология(ако въобще имат такава). През февруари ми се наложи да постъпя в болница заради плеврален излив. В Света Марина във Варна пулмологията беше преустроена напълно в ковид отделение, а хората с белодробни проблеми(но без съмнения за ковид и с отрицателен антигенен тест) ги приемаха в отделението по гръдна хирургия. После и нея заради многото болни с ковид я преустроиха в ковид отделение, а всички други пациенти отидоха на 8 етаж. Предполагам, че това се случва и сега, заради растящия брой болни с ковид. В същото време, за да бъда приет тогава от 8 до 1 на обяд висях пред различни кабинети в компанията на още поне 50-70 души. Супер"противоепидемични" мерки и организация на прием. Да не ти се налага да влизаш в болница по какъвто и да е повод сега.

    Коментиран от #50

  • 34 С това

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    тжко дишане си е баш ковид независимо от отрицателния тест. Лошото е, че бързо се влошава състоянието към критично.

    Коментиран от #41

  • 35 Аватар

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Това което не разбирам е защо, при липса на направления ,лекарят не казва на пациента на какви изследвания да отиде,макар и платени.Преди няколко години съседка почина от рак на яйчниците,защото довереният лекар лекувал желязо дефицитна анемия с железен препарат ,без да изследва поне серумно желязо и жск.По време на грипната епидемия 2019 г.на дете на близки му назначиха след преглед Тамифлу.Детето не се повлия и чак след като се взе ПКК и CRP стана ясно,че детето е за антибиотик.Хора,питайте от какви изследвания се нуждаете,за да се постави диагноза.Повечето не са скъпи.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 хаберих

    10 0 Отговор
    Каквато и ще да е,тя е била болна и е трябвало да й се помогне още в първото лечебно заведение.Уточненията после. Никой не избира родителите си на тоя свят.
  • 38 тъп народ

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    Колко удобно се оказа да има някой ,който постоянно да посочваме като виновник. След този мургав премиер, измъкнал държавата от комунистическото блато и гладната зима на Виденов управляваха ( крадоха ) 20 години и комунистите и произвоните им царе и пожарникари, но защо ли след него само крадяха и не си мръднаха пръста за тази здравна система ???? Защо не направиха някаква реформа - защото нито акъл имат за това нито желание да спрат кранчето на бялата мафия.

    Коментиран от #39

  • 39 Да бе

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "тъп народ":

    И понеже тия след него са крадци, тоя е невинен, така ли?
  • 40 Това е

    7 0 Отговор
    Хората ще мрът като мухи със тая нова медицинска система.Явно жената е нямала осигуровки та затова я прехвърлят от една болница в друга.
  • 41 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "С това":

    Тежко дишане може да имаш от безброй неща,които не са ковид!!!тежко дишане не е от проблем Бял Дроб!!!

    Коментиран от #43

  • 42 Има и

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Усложнен ковид се лекува и с антибиотик.":

    нещо друго, че пневмонията, не е класическа пневмония, като при грип или други ОРЗ. Породена е от нарушена съдова стена на малките кръвоносни съдове при алвеолите, където става обмяната на кислорода с въглеродния двуокис, и това е дишането. Антибиотик в краен случай, защото и без това имунитета е намален. Ако се включва то той е от гр. на макролидите.
  • 43 Да така е

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    може и от кардиален произход да е, но тогава има и други признаци.
  • 44 Мунчо

    11 0 Отговор
    Историята от есента на 2020 се повтаря с пълна сила.Не се приемат пациенти в болницата ако ПСР-то е отрицателно, а след като умрат на стълбите се дават мъгляви и лицемерни обяснения. Това става по причина, че не може да се ползва пътеката за Ковид. Пътеките за грип и други тежки респираторни случаи просто са закрити или много по малко платени. Признава се само ПСР , който дава надежност под 30% - по данни на Щатското CDC, а другите 2 теста се игнорират. Приказките за препълнените болници и отделения са просто гнусна лъжа, защото в интензивните отделения има около 400 човека а общо приети в болниците са около 6-7000. В същия момент здравната каса по договори с болниците плаща за 38 000 легла.При това положение излиза, че всички болници лъжат за броя места които потдържат и взимат нерегламентирани пари от НЗОК, или че наличните места се държат нарочно празни заради много по голямото плащане за Ковида. Друг е въпроса, че се дават такива инструкции от вън от хора на СЗО и ЛС, които са лобисти на Биг- фарма. Но разбира се докторите Мангъров, Първанова, Тодоров а и много други са виновни за всичко това, че как иначе....

    Коментиран от #55

  • 45 Боклуците от Монтана и Видин обиват

    4 1 Отговор
    Секидневно хора които по добре да си останат в тях защото отидат ли в болницата ги захвърлят в една тъмна стая и не помагат всеки се оплаква те обиват хората и ги объркват
  • 46 не учуден

    2 1 Отговор
    А може би е била с 2 игли от безсмъртната ваксина?
  • 47 Киро

    3 2 Отговор
    В Монтана 95 процента от докторите са алкохолици а 50процента са мъртво пияни на смяна. Престъпници в бели престилки
  • 48 Viki

    8 0 Отговор
    Безхаберници! И това ми било работеща здравна система, лекари - печалбари!
  • 49 олеееееееее

    4 0 Отговор
    Две болници отказали да я приемат? Има Господ , той ще съди. Боклуците с бели престилки ще си получат заслуженото, още повече , че са се клели да не изоставят болен. Чумата да ги тръшне.
  • 50 Мангъров

    7 0 Отговор

    До коментар #33 от "Теориите на Мангъров, че пациентите":

    Мангъров, за жалост, излиза прав:

    "СОVID e мнoгo дoбрe зaплaтeнa клиничнa пътeкa. Бoлницитe ни ca прeпълнeни, зaщoтo здрaвнaтa ни cиcтeмa e нaпрaвeнa тaкa, чe кoлкoтo пoвeчe бoлни имa в eднa бoлницa, тoлкoвa пoвeчe дoхoди пoлучaвa тя. Във вcякa бoлницa ocнoвнa тeмa нa cутрeшния рaпoрт e зaщo бoлнитe ca тoлкoвa мaлкo. И кoлкoтo пoвeчe бoлни влизaт, нo в лeкa фoрмa, тoлкoвa пo-дoвoлни ca oт лeчeбнoтo зaвeдeниe", oбяcни Мaнгърoв.

    "В мoмeнтa бoлницитe нямaт нищo прoтив вceки, кoйтo e пoлoжитeлeн зa кoрoнaвируc, дa бъдe вкaрaн вътрe. Oт другa cтрaнa личнитe лeкaри ca зaинтeрecoвaни вceки, кoйтo e пoлoжитeлeн, дa им ce мaхнe oт глaвaтa и дa влeзe в бoлницa."

    "Caмo дeтo нямaмe прeд бoлницитe eдин кaтo тeзи в курoртитe, кoйтo кaни хoрaтa дa влизaт вътрe! Нe e рaбoтa нa хoрaтa дa ce лeкувaт caми, нo при цялoтo тoвa вcявaнe нa пaникa лeкaритe ca изплaшeни."

    И така нататък...

    https://fakti.bg/zdrave/610274-doc-mangarov-upravlavat-skapanata-ni-zdravna-sistema-kato-avtoserviz

    Иначе, търся интервюто, в което беше казал нещо от рода, че хипохондриците с лека форма да се лекуват вкъщи, за да не се пълнят болниците, но засега не го намирам.
  • 51 Васил

    5 0 Отговор
    А после нямало лекарска мафия за какво им се изплащат бонуси?
  • 52 Нона

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "убиха майка ми":

    И моя татко го умориха в болница.Бог да го прости!
  • 53 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    Чoвeкът нe e бeзпoмoщeн пoлзвaтeл нa мeдицинcки уcлуги. Cрeщу вируc кoйтo нитo гo виждaш, нитo имa надеждна вaкcинa, нaй-дoбрoтo прoтивoдeйcтвиe e ecтecтвeният имунитeт... В рeзултaт нa cъврeмeннaтa мeдицинa и прoвeждaнaтa oт нeя вaкcинaция, чoвeчecтвoтo вeчe e мъртaв биoлoгичeн вид, c изключeниe нa някoлкo "диви" плeмeнa. Пoнacтoящeм, нaшият живoт ce крeпи eдинcтвeнo нa вaкcинитe.
    "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.
  • 54 Чочо

    1 1 Отговор
    Аааа, а беше ли ваксинирана. Ми - не. Емииии
  • 55 Аааа

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "Мунчо":

    Ами ваксинирайте се бе
  • 56 Ангелина

    0 0 Отговор
    Монтана е града ,в който бруталната арогантност и бездушието е превзело душите ,ако въобще имат такава на 99 % от населението и.Лекарите в болницата са също част от това население и в по -голямата си част никога не са знаели ,какво е ЧОВЕЧНОСТ , а за широко разпространената Хипократова клетва - не са я забравили ,просто тя не е в приоритетите им да я запомнян.В приоритетите им са :пари ,коли ,къщи ,вили ,скъпи телефони ,вещи, СПА......и други такива "блага" за сноби.Честност , почтеност и морал са категории ,които са за истинските ЛЕКАРИ - по сърце и душа и е хубаво ,че колкото и да са "кът" ,все още ги има Един професионалист ,няма значение дали е лекар ,учител ,чистачка......"не струва" нищо ,ако не е ЧОВЕК.Липсата на човечност е в пълен в синхрон с простотията ,която е навсякъде в Монтана и не само.ЧОВЕЧНОСТТА не се преподава в никой университет у нас и по света ,тя е нещо ,което не се учи и е ВРОДЕНО.

    Коментиран от #59

  • 57 Ангелина

    0 0 Отговор
    В гр. Монтана на почит е бездушието и простотията ,които са превзели жалкото съществуване на по-голямата част от населението на Северозападна България и не само. Лекарите са също част от това население и в по-голямата си част особено в гр. Монтана се интересуват от личните си интереси ,свързани с това да слугуват на ГЕРБ Монтана и местните дерибеи ,което им носи материална облага ,увеличаване на тяхното "благосъстояние" - апартаменти ,къщи ,вили ,автомобили ,пари,вещи......ходене на екзотични дестинации ,на СПА в хотела на зам. кмета на Монтана в гр. Върщец ,където е мястото за сбирки на всички сноби с власт и положение!!!!Категории ,като честност ,почтеност и достойнство отдавна не виреят по тези ширини.Да си какъвто и да било професионалист ,преди всичко е необходимо да си ЧОВЕК,а затова се изисква ДУША и СЪРЦЕ.Човечността е най- важното нещо ,което не се преподава в никой университет е нас и по света и е вродено ,не се придобива....!!!!!В град ,в който бездушната простотия и арогантността са се превърнали в норма за поведение ,вкл. и за така нареченото и "елитно "съсловие ,към което би трябвало да се причисляват и лекарите НЯМА ,какво да се очаква от такива лекари ,за които пациента не е живо същество , а стока !!!Моето уважение към човеците и професионалисти - в бели престилки и моето голямо неуважение към бездушните и арогантни простаците в бели престилки !!!!!Докато бездушието царува в обществото ни ,като цяло ще умират много хора - УБИТИ по еди
  • 58 Д-р Хаус

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    Мургавият премиер се казва Иван Костов ,Министър на здравеопазването е зъболекарят Семерджиев,а Зам. Министър е СТОЙЧО КАЦАРОВ!!! А какво направиха след тях мадридският комарджия Сакскобурга,Станишев, Доан и Сакса, Чекмеджето Борисов и сега КАЦАРОВ?? НИЩО!! От 22 години пиша,че порочната КАСОВО осигурителна система при която НЗОК се източва и краде " законно",трябва да се смени с предишната ДАНЪЧНО осигурителна?? И докато това не стане,болните ще умират на стълбите на болниците и в линейките!!!! Схващате ли бе управляващи здравеопазването тикви??
  • 59 Д-р Куин лечителката

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Ангелина":

    Нормално за една СЕВЕРОЗАПАДНАЛА българска област!!!
  • 60 минаващ

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    И като те снимат какво? Кой да ти разчете снимката, да ти назначи лечение? Няма лекари, сестри! Няма места в болниците. Това да лекуваш болни не е като да пшишеш по форумите, че няма вирус, че ваксините са вредни и подобни глупости. Знаеше се, че така ще стане. Да дойдат сега форумните професори, дето вчера обясняваха че от ваксините се умира и да обеснят на трите деца как се умира без ваксина.
  • 61 Mishorco

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Борислав":

    Позна/за затвор в Турция.
  • 62 Mishorco

    0 0 Отговор
    Позна/за затвор в Турция.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове