20 Септември, 2021 17:20 5 106 37

Рашков за прокуратурата: Правят помен с чужда пита! Да спрат да си присвояват труда на другите

  • бойко рашков-
  • прокуратура

По отношение на заплахите срещу ръководителя на НАП Румен Спецов вътрешният министър посочи, че такива заплахи се отправят към "много длъжностни лица", но все пак ще бъдат предприети необходимите мерки, предвидени по закон

Рашков за прокуратурата: Правят помен с чужда пита! Да спрат да си присвояват труда на другите - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Бойко Рашков не спести критиките си срещу прокуратурата във връзка със специализираната акция от събота, при която бе разбит канал за трафик на мигранти. По думите му от държавното обвинение отказали на МВР да проведат съвместен брифинг за успешната операция, а по-късно те сами се похвалили.

Прокуратурата ни попречи да обявим нещо, по което е работено няколко месеца. Техният отказ да участват в тази пресконференция и да не разгласяваме това, което сме направили, беше последван от тяхно изявление какви заслуги имат, а те всъщност нямаха понятие какво са работили и какво са постигнали. За ТЕЛК-овете беше същото. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти, след като връчи трудовия договор на олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова, който да се влее в редиците на МВР, съобщи novini.bg.

Той уточни още, че такива операции е хубаво да бъдат съобщавани, тъй като освен националния интерес на България, касаят и интереса на целия ЕС.

Такава политика прокуратурата има отдавна. Спомняте си преди време, че обясняваше как е работила и извършила цялото разследване. Това е некоректно, това е помен с чужда пита, нека да не присвоят труда на другия. Познаваме годините, когато главен секретар беше бившият премиер Бойко Борисов. Тогава трябваше той да пристигне на място, за да го излъчат по телевизията и да види обществото колко работа е свършил, припомни още Рашков.

По отношение на заплахите срещу ръководителя на НАП Румен Спецов вътрешният министър посочи, че такива заплахи се отправят към "много длъжностни лица", но все пак ще бъдат предприети необходимите мерки, предвидени по закон.

На въпрос за инцидента в Айтос, в който загинаха трима души в резултат от пътно-транспортно произшествие, Бойко Рашков призна, че протестите на хората в града са напълно справедливи.

В действителност това е едно опасно кръстовище. За утре планираме с представители на ГДНП да посетим града и там с местната власт да видим кое би било най-удачното решение, обясни по темата той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На дълго

    46 5 Отговор
    Тези три стълба на организираната престъпност са важни още от времето на първото СДС.Те са ВСС.Прокуратура и Конституционен съд.Да живее България!
  • 2 Реалност

    47 5 Отговор
    Баце стреляше с гранотомед ,а "асансъора" колко пари струваше на държават с неговите рибни акции ,до една неиздъжани в Страсбург ,ето това е забрифинг но тогава мисирките не крякаха достатъчно.
  • 3 Последния Софиянец

    55 17 Отговор
    Гешев е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #4, #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БОЛШЕВИК 🌟

    20 7 Отговор
    СМЪРТ за КАПИТАЛИЗМА !
  • 6 Нагло псе

    43 11 Отговор
    Стъпка по стъпка и ще се изгони Иван Гешев, който е най-верният закрилник на Бориов и кражбите му.
  • 7 Дамаджанков

    14 40 Отговор
    Ти какво правиш за 4 месеца, лъжи след лъжи.
  • 8 Спец карта

    13 13 Отговор
    Видя, че трябва да върне парите 1,6 милиона и веднага изтрит номер.
  • 9 Българка

    37 6 Отговор
    Работата ,която върши каскетурата е да съучаства в престъпни схеми (осемте джуджета и участието на спецпрокурори в нея) или да пази мутрите от мафията ,или да бъде бухалката на мутрите срещу неудобните на сарайския модел. Ако все пак някой друг, в случая от МВР свърши работа в полза на обществото и закона, често въпреко прокуратурата, то гешевтурата веднага приватизира положителните резултати и се накичва с тях

    Коментиран от #18

  • 10 Бацо

    18 7 Отговор
    Е позор пращай го у затвор
  • 11 Ружа

    9 3 Отговор
    Здравейте с благословията на каскета ни американци , ни извънземни могат да ме хваат
  • 12 констатация

    10 18 Отговор
    РАШКОФ Е БИХАЛКА НА РАДЕФ !!!
  • 13 Рашков стар комуняга си ти

    10 17 Отговор
    Съд за такива като вас
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 MGehwer

    7 11 Отговор
    Само селТаци, бивши комуняци, бивши мильовци ДС, бивши БНА кръглаци от соца докара във власта президенто. Нали от един същи татко са правени!
  • 16 Наблюдател

    10 7 Отговор
    Единствения видим "труд" на прокуратурата е защита на организираната престъпност. По тоз въпрос в таз институция наистина много "пот се лее"...
  • 17 Тони

    8 10 Отговор
    Тоя верно е с деменция
  • 18 Защо се излагаш така бе

    9 14 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Жено, неграмотна ??? Кой подгони Божков и Баневи бе драскалка на глупости, некоя ??? Не ти ли омръзна да пишеш глупости, смешница такава ???

    Коментиран от #19

  • 19 любопитен

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Защо се излагаш така бе":

    То е лесно да гониш! Ама нещо осъдителни присъди не виждам, що така?

    Коментиран от #22

  • 20 Другарю Богатаж (Рашков)

    8 10 Отговор
    Купи още 7-8 грамадни къщи с 30 тоалетни и 40-50 бани с 60 джакузита и 20 външни басейна, понеже тези, които притежаваш са малко тесни - ха ха ха.
  • 21 Кирето

    11 7 Отговор
    Мачкай Рашков! В теб ни е надеждата.

    Коментиран от #30

  • 22 Не е лесно

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "любопитен":

    Да гониш, понеже досега никой не ги е гонил. Или ти може би си сляп, или така просто ти харесва да си пишеш глупости ???

    Коментиран от #23

  • 23 любопитен

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "Не е лесно":

    Ми не са ги гонили защото са ги цоцали! Пример ти е Черепа! Ама не се наядоха и решиха бизнеса да му вземат! А съветниците на президента дето ги подгони Каскета? Цитатче:
    На 9 юли 2020 г. съветникът по сигурността и отбраната на президента Румен Радев - Илия Милушев, бе задържан за 24 часа от МВР. Незаконно - както потвърди Административния съд – София град (АССГ). Решението на състава - Веселина Женаварова, Наталия Ангелова и Адриан Янев, от АССГ е окончателно. И още едно: Задържането на секретаря на президента Пламен Узунов по време на акцията на прокуратурата в президентството на 9 юли м.г. е било незаконно и без никакво основание. Това е решил административният съд в Пловдив.
     

    Коментиран от #26

  • 24 Ха ха

    8 6 Отговор
    И ти ми цитараш решения на съда !!!!!!
    Точно там е проблемът - в корумпираният български съд. Ама тук не ти е виновен нито Гешев, нито Батко ти Бойко.
    Кой според теб е виновен,че има подкупни съдии, които искат да си купят къща в Ибиза - например или последен модел BMW ????

    Коментиран от #25

  • 25 любопитен

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "Ха ха":

    За 12 години авторитарно управление чий мислиш, че е съда? Как неподкупната прокуратура не откри Мата Хари снимала и "злепоставила" Вожда в поза "Ооо йе Бонке туте мама" пльоснат по шкембак до "инвестициите" си!

    Коментиран от #28, #29

  • 26 Ха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "любопитен":

    И ти ми цитираш решения на съда ????
    Точно там е проблемът, за който крещят и от ЕС - Българският Съд.
    Но тук не ти е виновен нито Гешев, нито батко ти Бойко.
    Докато в България има подкупни съдии, които искат да си купят имот в Ибиза- например, или последен модел BMW, така ще бъде. Колко години ти трябваха, за да го разбереш ???
  • 27 Подкрепа за Борисов

    5 3 Отговор
    Българи България се ограбва от 30 год Законите Конституцията е създадена от БКП Кой досега е осъден Кой досега е понесъл отговорност за Разрухата за Разграбването толкова години Защо не търсите отговорност от истинските Виновници БКП Защо досега Мълчахте
  • 28 Какво авторитарно управление

    6 8 Отговор

    До коментар #25 от "любопитен":

    Те гони бе. И какво да открие прокуратурата, след като всичко това е пълна измишльотина ? Златни кюлчета ?- егати смотаната измишльотина - Бойко ще ходи да ги претопява някъде???? Банкноти от 500 евро - ще ходи да ги разваля по чеиндж бюрата ???? Егати комедията - а най-жалкото е че такива като теб се вързаха на тая тъпотия.

    Коментиран от #36

  • 29 Подкрепа за Борисов

    6 11 Отговор

    До коментар #25 от "любопитен":

    Ей единствено Борисов ви е виновен Не се спряхте От БКП но колкото повече лъжете толкова повече Гласоподаватели има ГЕРБ Борисов е Лидер А Вие сте жалки Мижитурки 800000 българи сега гласуват за ГЕРБ Борисов ще управлява в коалиция
  • 30 Подкрепа за Борисов

    7 8 Отговор

    До коментар #21 от "Кирето":

    Рашков Дъртият Клозетаджия номенклатурчик на Съд Затвор За дъртият От БКП
  • 31 ....

    5 10 Отговор
    Рашков 19те имота, стига плямпа че ще те изпреварят на казана за ракия.
  • 32 Подкрепа за Борисов

    7 8 Отговор
    Рашков Дъртият Клозетаджия номенклатурчик на Съд Затвор За дъртият От БКП
  • 33 оня с коня

    14 4 Отговор
    Ако Гешев падне, Бојко ће бити у затвору!

    Коментиран от #34

  • 34 Ония с магарето

    8 6 Отговор

    До коментар #33 от "оня с коня":

    Наздраве !!! Гледам вече почна да пишеш глупости на сръбски и предполагам, че си обърнал 2-3 гроздови.
  • 35 Апарта Ментата

    2 6 Отговор
    Ето дъртия комунистически вампир пак се показа в стил Кремъл. Имало заплахи срещу корумпето Спецов ама от кой било "строго секретно". Колко ли са станали апартаментите с клозетите вече?
  • 36 Капитан Хук

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Какво авторитарно управление":

    Е простите вярват че някой си държи парите в "кюлчета". За повече достоверност, да бяха казали и за диаманти, рубини, и сапфири. Направо Търновското съкровище. Ей на тва простолюдието най ще се хване.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове