22 Септември, 2021 11:20 18 050 138

Петър Волгин: „Продължаваме промяната“ е очевиден американски проект

  • петър волгин-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • кирил петков и асен василев-
  • избори

България ще отстъпи по въпроса за членството на Северна Македония в ЕС

Петър Волгин: „Продължаваме промяната“ е очевиден американски проект - 1
Снимка: БГНЕС

Новата партия „Продължаваме промяната“, прясно създадена от Кирил Петков и Асен Василев, е очевиден американски проект, смята журналистът и водещ на предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР Петър Волгин.

В интервю за Dir.bg той заяви, че е ясно, че нашите партньори зад океана искат да видят Кирил Петков като премиер.

„В този случай кукловод, роден в България, няма. „Продължаваме промяната“ е очевиден американски проект. Кирил Петков беше назован поименно в приветствието по повод инициативата „Три морета“, прочетено лично от Джо Байдън. Това означава само едно – нашите партньори във Вашингтон силно биха искали тъкмо споменатият от тях човек да е следващият премиер. Те разполагат с всички възможности да реализират този план“, казва Волгин.

И допълва:

„Силно показателен е и профилът на лицата в новата формация. Бивши членове на „Да, България“, работили за „Америка за България“. Един американоцентричен политически проект трябва да изглежда точно по този начин.“

Според журналиста Румен Радев няма общо с новия политически проект и той дори би могъл да го постави в неудобна позиция:

„Убеден съм, че президентът няма никаква роля за възникването на тази формация. Както вече казах, тя е замислена на място, много далече от България. Разбира се, сега на Румен Радев му предстои да изиграе една доста сложна игра. Трябва да ухажва едновременно избирателите на БСП и на „Продължаваме промяната“. Трябват му гласовете и на едните, и на другите, за да спечели втори мандат. До този момент президентът демонстрира, че може да става симпатичен, както на левия, така и на десния електорат. Предстои да видим дали ще изкара тази игра до победен край“, смята Волгин.

А заявките за десни политики с леви ефекти определи като „елементарна стръв“ за привличане на гласове.

„Трябва да възприемаме подобни словесни формулировки като елементарна стръв, на която се хващат само безкрайно наивни хора. Когато някой политик почне да ви говори, че бил „отвъд лявото и дясното“, че „няма дясно и ляво, има почтени и непочтени хора“, можете да бъдете сигурни, че това е типичен политически измамник. Подобно говорене означава, че въпросният човек има една-единствена цел – да прилапа колкото се може повече гласове от целия политически спектър“, категоричен е Волгин.

Според него ПП ще откъсна най-много гласове от „Демократична България“ и притеснението на т. нар. „градска десница“ е основателно.

„Продължаваме промяната“ е последният писък на политическата мода. Съберат ли се с друга, вече съществуваща формация, моментално губят част от чара на новостта. Петков/Василев знаят прекрасно, че сами са много по-симпатични и ще използват този бонус до край“, каза още журналистът.

Според Волгин в момента харизмата към лидерите на новата формация е много силна, но това ще бъде временно.

„Винаги съм бил скептично настроен към лъскавите неща. Колкото повече нещо изглежда лъскаво, чистичко, неопетненичко, толкова по-подозрителен ставам. Когато нещото блести прекалено натрапчиво, почти сигурно става дума за фалшификат. Има и още една причина, която ме кара да съм скептичен към новата партия. И това е претенцията на нейните фронтмени да знаят с абсолютна точност кои хора са почтени и кои не са“, каза журналистът.

Според Петър Волгин вероятността за съставяне на правителство в следващия парламент се увеличава с оглед на големия международен натиск върху политическите сили у нас.

„Естествено, кабинетът ще има силен „евроатлантически характер“. Това, за съжаление, ще означава, че България ще отстъпи по въпроса за членството на Северна Македония в ЕС. Ако подобен кабинет се задържи достатъчно дълго, голяма е вероятността да приемем и други политически коректни изисквания на колективния Запад. Например, да изпълним изискванията на Истанбулската конвенция и да легализираме еднополовите бракове.

Изобщо либерализъм навсякъде – в политиката, в икономиката, в личния живот. Нормално е подобна либерална вакханалия да предизвика реакция. Тоест, да се стигне до увеличаване популярността на националистическите и антиглобалистки формации. Но това е тема за друг разговор“, каза още Петър Волгин.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кажи

    70 197 Отговор
    Волгин, ти лицемер ли си?

    Коментиран от #46, #57, #88

  • 2 Жан Клод ( с двата ножа)

    152 21 Отговор
    Руски- лошо!
    Американски пак лошо!

    Коментиран от #38, #61

  • 3 545r5

    173 67 Отговор
    Така е но това няма да спре софийските пумияри да гласуват за ПП

    Коментиран от #63

  • 4 аман бе

    143 74 Отговор
    писна ми от боклуци които слагат етикети соросоиди американофили путинофили ит.н. . АБЕ БОКО ТИКВАТА И ДПС ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ , а това че всеки на запад или изток си гледа интереса е друг въпрос !

    Коментиран от #36, #109

  • 5 иван иванов

    81 172 Отговор
    ей волга ли си жигули ли си стига дрънка глупости...

    Коментиран от #47, #83, #129

  • 6 Независимост

    128 13 Отговор
    Нашата "независимост" се изразява в "шведска тройка" с участието на руснаци и американци. Ние разбира се, сме по средата на сандвича.
  • 7 гадно

    206 27 Отговор
    Някак си не е удобно Херо Мустафа да е премиер иначе и това щяха да направят.
  • 8 Алфа Вълкът

    91 47 Отговор
    Всичко е американски проект, миналогодишните протести също и започна с избирането на Румен Радев за президент. Тогава по Алфа тв, които бяха с руско финансиране се утрепаха да казват, че Радев е вашингтонски агент. Ама овцете си търсеха кучето пастир и попаднаха вместо на него в лапите на Вълка!

    Коментиран от #71

  • 9 Бибитко

    110 33 Отговор
    Тъкмо по този начин мисля и аз...но Волгин го формулира ясно...и подредено...Мдаа! Бедни...бедни ми Бойко! Защо не умря при Гредетин!!!!!!
  • 10 Реалист

    69 93 Отговор
    Не ми пука какъв проект е и на кой ще слугуваме!
    Искам нормални доходи, силна здравна система и добро образование за децата ни! Въпреки празничния ден, независимостта в световен мащаб е само една дума! Изключвам няколко световни сили! Волгин за това буташе Слави, за него е по-добре да е проект на ДПС отколкото на Щатите!!!!!

    Коментиран от #21, #23, #50

  • 11 XYZ

    50 85 Отговор
    Българите достатъчно се опарихме от лъжеполитици и продажни анализатори, за да бъдем наивни, г-н/другарю Волгин! Или може би вече си от обслужващия персонал на ГЕРБ или може би те хранят ДПС?
    Знае ли човек - много калинки, хлебарки, кърлежи и други насекоми се навъдиха и все гладни и ненаситни!
  • 12 БОРУНА ЛОМ

    115 10 Отговор
    ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА

    Ще сляза днес и ще копая двора.

    Ще се натряскам още на обяд.

    Не искам най-зависимите хора

    тържествени слова да ми четат.



    А покрай тях кордон жандармеристи

    да спира с щит народната любов.

    Красавци от предизборните листи! –

    на кръст да ги зачеркна, съм готов.



    Дошли от БКП и Комсомола,

    със вперени във бъдното очи,

    за тях дори и Истината гола

    е го̀ла во̀да! – и си им личи.



    И – сигурно е зрителна измама?

    На празничните наши знамена

    висят ми Байдън, Клинтън и Обама! –

    и пеят „Горда Стара планина”.



    И празникът ми става неприятен

    с ментето микрофонен благолаж.

    Каква ти независимост, бе брате?

    България е просто щат на САЩ.

    Валери Станков
  • 13 проектът

    47 35 Отговор
    Комунистически юпита.

    Коментиран от #74

  • 14 Антимилиционер

    25 66 Отговор
    Щом не е Ганьовска партия, ще гласувам за нея. Само Ганьовска да не е.

    Коментиран от #138

  • 15 12342

    75 14 Отговор
    Промяна в краденето и корупцията няма да има, наивно е да се мисли подобно нещо! Ще има промяна на пола и ПП- пълна педтия !
  • 16 Бамбука

    42 59 Отговор
    То и Магнитски е американски проект. Нещо против борбата с корупцията, а Москвич ? Просто си един лаладжия. Каци ИТН какъв проект са и кой ги спонсорира ? Няма как да си обективен, просто защото ти самия си един малък проект.

    Коментиран от #79

  • 17 Подмяната

    72 30 Отговор
    Вън бг от ес и натю
  • 18 Мислещ

    73 8 Отговор
    Еврейско-американски. Само като видиш надписите зад тях, всичко е ясно, а като чуеш и приказките, само още по-зле става

  • 19 Jacques Yves Moineau

    42 77 Отговор
    Лошо няма. Руските проекти ги видяхме що за стока са.
  • 20 Антимилиционер

    32 48 Отговор
    Дано е прав.

    Че аман от ганьовски проекти, чалга, мутри и еляни
  • 21 Мислещ

    32 4 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    И как си предаставяш господарите, на които слугуват, да ги устройва всичко това? Няма такъв филм да не те интересува на кого слугуват, ама да искаш това и онова.
  • 22 Смешнок

    33 57 Отговор
    Е щом не е побратимен с Путин лошо а.. Тоз Волгата само в един цвят вижда момчето
  • 23 Само

    38 16 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    дето Слави никога не е бил продукт на дпс, ама кво ти пука! Драскай там евтини глупости, пък после искай благини за деца и страна!
  • 24 волгин конспиратор

    11 24 Отговор
    Проект на извънземните е които с 5же ще ни млрат и продават като бели робини
  • 25 Луков

    34 28 Отговор
    И аз така мисля. По-скоро бих гласувал за ДПС, който е проект на ДС, отколкото за тези.
  • 26 Що ли

    14 21 Отговор
    не мкъкнеш ?
  • 27 Корейко

    53 12 Отговор
    Когато един измамник и един крадец се заемат да променят един крадлив модел, единствения резултат е да насочат откраднатото към собствените си джобове!
  • 28 ПСР

    22 47 Отговор
    Поредният продал се.
    Какъв"проект",ще се види.
    Но за Волгин,ако беше руски,може би щеше да е идеално.
  • 29 Перо

    48 11 Отговор
    Повече ми прилича на ционистки проект,не на американски!
  • 30 гражданин

    26 9 Отговор
    щом Петков и Василев са американски проект, пита се в задачата, кои са руските проекти и експозитури, или може би няма такива, България напълно свободна от Русия от 1989 година, нищо че самите руснаци координираха свалянето на Живков, и сума ти народ драпаше за АЕЦ Белене, така и не се разбраха, кой кой е
  • 31 Стамат

    55 15 Отговор
    Да се надяваме, че твърдия електорат на ГЕРБ, БСП и ДПС ще излязат да гласуват. Това би ограничило драстично процента на проамериканската партия ПП. Проблем обаче е ако влезе в парламента. Тогава секви лакоми за власт предатели ще се спазарят за съвместно управление.

    Коментиран от #32

  • 32 Само

    27 8 Отговор

    До коментар #31 от "Стамат":

    дето колкото са вредни едните, толкова и другите!
  • 33 Разбирач

    28 52 Отговор
    А Волгин е очевидно руско мекере.

    Коментиран от #40

  • 34 Байдън

    32 10 Отговор
    Специални поздрави за министър Петков! /Факт!/
  • 35 UncleSam

    42 10 Отговор
    Този ми е противен, но в случая наяълно се припокрива с мнението ми.
  • 36 Патриот

    25 27 Отговор

    До коментар #4 от "аман бе":

    А БСП не са взели и стотинка, а,другарю? При условие, че от 1992-ра ДПС им е коалиционен партньор излиза, че ДПС краде, а цоциалистите са си бъркали в носа и са гледали звездите...
  • 37 Антитрол

    33 16 Отговор
    Продажно племе сме - тук тролчетата ясно заявяват че ни искали българи да ги управляват. На времето едни искаха да ставаме руска република - тези новите с нищо не се различават от предишните.

    Все майцепродавци за които интересите на господарите им са над българските. Няма да се оправим и накрая ще изчезнем като нация.
  • 38 Да прав си

    39 10 Отговор

    До коментар #2 от "Жан Клод ( с двата ножа)":

    НАЛИ СМЕ ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!! Защо Русия, защо САЩ!!! Време е да се гласува за проевропейски партии!!!! Аман от батювци!!! Навремето в европа и бившия соц лагер не ни уважаваха като руски подлоги( пудели), днес Европа отново гледа на нас като подлоги само, че американски! Може да имаме обща посока с тях, но сме членове на ЕС и те са ни конкуренти във всякакъв аспект! Така, че да не гласуваме за подлоги и креатури на НПО-та!!!

    Коментиран от #82

  • 39 Голямо шубе ви тресе

    12 19 Отговор
    А ти си очевидна герберска подлога.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ФАКТ

    47 10 Отговор
    ,,,КИРИЛ ПЕТКОВ НЯМА ЛИ ДА ГО ПОПИТА НЯКОЙ..КАКВО ТОЧНО Е ПРОМЕНИЛ..:) ЧЕ ГОВОРИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПРОМЯНАТА..А БЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА..САМО ЦИРКАДЖИИ ЛИ СЕ РАЖДАТ..???....ЗАЩО ПРОСТО НЕ СИ КАЖЕ ..ВИЖТЕ БЯХ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА..ВИДЯХ ЧЕ ИМА ПАРИЧКИ ЗА КРАДЕНЕ..И ИСКАМ И АЗ ДА КРАДА..ТА ДА ГО РАЗБЕРЕМ ЧОВЕКА..А НЕ ДА МИ ГОВОРИ ЗА ПРОМЯНА..КАКВА ПРОМЯНА БЕ ПИЧ..КАЖИ ТИ КОНКРЕТНО..КАКВО ПРОМЕНИ..????..ЧЕ ПЪК И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРОМЕНЯШ.???..КОЕ..?

    Коментиран от #45

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 22 Отговор
    ВАСИЛЕВ ПЕТКОВ мошеници олигарси кожодeри НДСВ2 крадци само ГЕРБ ас съм член на ГЕРБ 10 години

    Коментиран от #108

  • 43 Интересно

    35 2 Отговор
    Слави си избираше бъдещи политици с интервю, новото дуо - със сертификат. Забавни времена. На мем ми е много притеснително че се подготвя смачкване на България заради вкарването на северномакедонските фантазьори в ЕС.
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 2 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БРАТЯ и СЕСТРИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 15 Отговор

    До коментар #41 от "ФАКТ":

    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ
    са крадци мошеници измамници слуги на БОБОКОВИ
  • 46 Механик

    46 11 Отговор

    До коментар #1 от "кажи":

    Не, не е лицемер. Него познавам и не го знам какъв е, но е казал самата истина.
    Всичкото, което става 30 години в БГ е американски проект. КАзва се план "Ран-Ът" и се спазва.
    Това, което става в последните 2 години пък е ОЧЕВАДЕН проект на САЩ и по-точно на "дълбоките сили" в САЩ.
  • 47 несъгласен

    4 10 Отговор

    До коментар #5 от "иван иванов":

    Я кажи, кое е умното?
    То е най лесно, да кажеш на някой, че говори глупости!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 24 Отговор
    ВОЛГИН помниш ли ти водеше предаване всяка събота ДКОНСТРУКСИЯ
    та една
    СЪБОТА
    ти пуска ЧАЛГА нещо нечувано за БНР
    ХОРИЗОНТ
    това ли ти бе
    МОРАЛА
    КУЛТУРАТА
    господин
    ВЛГИН
  • 50 Механик

    36 4 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Докато си съгласен да "слугуваш" на който и да било, онова, което искаш (здравна система, нормални доходи и добро образование на децата), няма как да се получи.
    Тоя, който иска да слугува се нарича РОБ. Той е стока и не му се полага да има умни деца, да е здрав и добре нахранен.
    С мислене като твоето, тоест на 98% от българите, никога няма да имаме това, което си пожелал. Защото това не е мислене на МИСЛЕЩЩ човек, а е желание на облъчено шиле. Безродно при това.
  • 51 Бурлаки

    8 9 Отговор
    на Волге.
  • 52 П Волгин? Говориш глупости и правиш

    15 27 Отговор
    Свободни съчинения, колко да не те забравят и да ти теглат по една майна!!
  • 53 Госあ

    22 16 Отговор
    фатмака като вярна болонка на херо мустафа ги пробута тия. Иначе никой нямаше и да чуе за тях. Щяха да си останат измамници - средна ръка. Хубавото на цялата работа е, че поне фатмака организира протестите срещу баце и шайката му под давление на козяк, заради балкански поток и руската газ, но все пак покрай това свалянето на простите мутрафони от еднолично управление на държавата тип -бащиния, беше крайно необходимо.

    Коментиран от #59

  • 54 Фост

    36 11 Отговор
    Един каза истината и веднага взеха да го плюят
  • 55 Дано си прав...

    15 17 Отговор
    И си смени името на Колхозников... !!!
  • 56 Сатъра на Хана

    31 6 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЪТЯ КЪМ ДЕМОКРАТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ КОЙТО НАЧЕРТА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ .... ТОЙ ПЪРВИ ОТИДЕ ПРИ ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА САЩ И ПОИСКА ПОМОЩ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ ... И ТЕ МУ ПРАТИХА РАН - ЪТ
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Има надежда

    18 3 Отговор
    Ако е така лошо подкрепа като в афганистан.Тези захаросаните отличници ще ни блъснат в скалата.Противопосравят ни на държави с които няма как да нямаме бизнес.Абе нека им подарят по една каска че като ги почнат с камъните на следващите протести поне да не пострадат много
  • 59 Има логика...

    7 11 Отговор

    До коментар #53 от "Госあ":

    Ама трябва ли да се замени един проЗт и неук вожд с друг... ? Проектите на кремъл носят бедност и веселие от 18-19 век

    Коментиран от #73

  • 60 Сатъра на Хана

    11 15 Отговор

    До коментар #57 от "Честит празник":

    Пушката , Балкана и се бори за Монархията ...
    ......АЗ СЪМ РЕПУБЛИКАНЕЦ , КОМУНИСТ ТРЕТО КОЛЯНО И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА

    Коментиран от #69, #93

  • 61 ПП Почтените

    6 21 Отговор

    До коментар #2 от "Жан Клод ( с двата ножа)":

    Лявите и десните комунисти са ужасени!

    Свърши 30-годиштата играта на леви и десни!
    Свърши комунистическата имитация на демокрация!
    В България на дъното на ЕС!

    Партия ПП-"Промяната продължава"
    е партия на почтените!
    Тарторите на левите и десните клонинги на БКП
    са в потрес!

    "На вас и на мен ни се казва,
    че трябва да избираме между лявото и дясното.
    Но аз предполагам,
    че няма такова нещо като ляво или дясно.
    В политиката има само горе и долу.
    Нагоре-
    към отколешната мечта за индивидуално свобода,
    съчетана с ред и законност.
    Или надолу-
    към незначителността на отделния човек
    при тоталитаризма"

    Коментиран от #64

  • 62 111122223433

    19 3 Отговор
    Много вярно. ПП=билетчте от Националната Лотария : Търкаш го , надявайки се на печалба, а печалбата е от трите най-дългото.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Олигаврх

    10 2 Отговор

    До коментар #61 от "ПП Почтените":

    Бе кой ше ги остай тиа да на развалат дала верата бе
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 младенов

    8 18 Отговор
    А ТИ СИ СЪВЕТСКИ ПРОЕКТ
  • 67 Анонимен

    13 1 Отговор
    Честит празник на... НО.. Бедният човек не може да бъде нито свободен, нито независим, мили хора!?!!
  • 68 оня

    7 18 Отговор
    Комунистически келеш:)) Пари им под краката и всички плюят:))
  • 69 Патриот

    8 9 Отговор

    До коментар #60 от "Сатъра на Хана":

    Да се надяваме, че си последното коляно!
  • 70 Развийш ли

    8 14 Отговор
    Волгич По скоро е ваш Прокремълски
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 jgfsd

    8 15 Отговор
    Защо ли си мисля, че този момък се опитва с очеизвадна лъжа да вмени на хората, че тези не са кукли на Радев и олигарсите.., а видиш ли са про-американски настроени, белким народа се излъже и гласува за тях...

    Коментиран от #76

  • 73 Госあ

    6 15 Отговор

    До коментар #59 от "Има логика...":

    Разбира се че е така, юмручето на фатмака беше вдигнато координирано и паралелно с удара от сащ срещу баце, ако си спомняте. А този удар от сащ беше свързан именно с балкански поток. Цирка с Грипените беше с много ясен и предизвестен край, ако някой тръгне да го дава като доводи. И все пак, определено протестите бяха за добро. Прекалено много се застояха и окопаха мафиотите от герб. Такива трябва да бъдат сменяни възможно най често, защото много от репресираните с потенциал могат да видят светлина, поне за малко. Малко но все пак живителна.

    Коментиран от #75

  • 74 Българин

    9 8 Отговор

    До коментар #13 от "проектът":

    ДEНЯТ НA ЗAВИCИМOCТТA

    Щe cлязa днec и щe кoпaя двoрa.
    Щe ce нaтряcкaм oщe нa oбяд.
    Нe иcкaм нaй-зaвиcимитe хoрa
    тържecтвeни cлoвa дa ми чeтaт.

    A пoкрaй тях кoрдoн жaндaрмeриcти
    дa cпирa c щит нaрoднaтa любoв.
    Крacaвци oт прeдизбoрнитe лиcти! –
    нa кръcт дa ги зaчeркнa, cъм гoтoв.

    Дoшли oт БКП и Кoмcoмoлa,
    cъc впeрeни във бъднoтo oчи,
    зa тях дoри и Иcтинaтa гoлa
    e гòлa вòдa! – и cи им личи.

    И – cигурнo e зритeлнa измaмa?
    Нa прaзничнитe нaши знaмeнa
    виcят ми Путин, Ленин, Че Гевара! –
    и пeят „Гoрдa Cтaрa плaнинa”.

    И прaзникът съм отвратен,
    c комунистически рефрен.
    Кaквa ти нeзaвиcимocт, бe многознайко?
    Бългaрия e прocтo Задунайка!

    Копаем на Европа дъното,
    с руска енергийна примка в тъмното.
    Но валутата си не държим я в рубли,
    а в евро и във долари!

    Коментиран от #80

  • 75 От кога

    10 10 Отговор

    До коментар #73 от "Госあ":

    троловете на бсп, ползват термините на герб и жълтите медии на Доган! Интересно за какво плаща Нинова? Пък и ако се види и от къде идват парите, картинката става още по интересна! 😃
  • 76 ПП Почтените

    12 24 Отговор

    До коментар #72 от "jgfsd":

    Комунистите са некадърници с престъпно мислене!
    Затова не могат да допуснат,
    че Кирил Петков е спечелил честно милионите си!
    И то в САЩ и в Канада, а не в България!
    Без субсидии и без нагласени държавни поръчки!
    Сега Кирил Петков живее в малък апартамент в центъра на София.
    И ходи пеша и без охрана!
    Министър Петков не назначи съпругата си на синекурна длъжност!
    А самата тя е щастлива,
    че прави сама тортите за клиентите си
    в собствената си сладкарница в София!
    Без ковид-субсидии и без държавни поръчки!

    Коментиран от #90, #94

  • 77 3456

    22 9 Отговор
    Че другаря Волгин е червено ме...ре е ясно. Но в случая е напълно прав.
  • 78 ЧОЧО

    21 2 Отговор
    Борисов беше немски проект преди него Руски проект,сега ни очаква Американски проект.А кога ще е Българския проект,ще го дочакаме ли!

    Коментиран от #104

  • 79 Само питам

    21 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бамбука":

    И Магнитски чии джобове пълни?Май пак на "Кадилак",но не и твоите.И какво общо има Магнитски с ЕС,с България в частност?Не е нужно краварите да ни казват Кой е корумпиран и Кой да кара влака,шевролете.
  • 80 Госあ

    19 1 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    “Нощта повдига бавно траурния креп,
    поръсен с утринни сълзи
    и в синята мъгла пълзи
    поток от труженици, поели път за хлеб.
    И въздухът е сякаш плътно напоен
    с въздишките на шумний град,
    които бликат и трептят
    по устните на сивия работен ден.
    А ето старий вълк завръща се пиян …
    Ето ти истинско стихотворение, а не демократична бледа шльокавица от някой, който е решил, че е и поет.
  • 81 пешо

    18 10 Отговор
    по отношение на кирето и асенчо е прав, вече няма съмнение. но казаното относно президента е дискусионно, да не кажа спорно. г-н радев ще има втори мандат и без да е необходимо да прави реверанси вдясно. просто хората го харесват, най-малкото за едни уж толкова прости неща - нормалността и почтеността.
  • 82 Меркелица

    7 13 Отговор

    До коментар #38 от "Да прав си":

    ГРОБ бяха проевропейци.Какво толко не им харесахте?

    Коментиран от #85

  • 83 волгин

    34 4 Отговор

    До коментар #5 от "иван иванов":

    ТИЯ НA ЗAПAД CЪВCEМ ИЗПEРКAХA!!!."Триумфaлнaтa aркa, oпaкoвaнa c чaршaфи - нямa пo-дoбър cимвoл нa дълбoкaтa дeгрaдaция, в кoятo e изпaднaлo cъврeмeннoтo изкуcтвo. Днeшнитe "твoрци" oтдaвнa нe ca cъздaтeли нa нoви рeaлнocти, кaквитo бяхa Лeoнaрдo, Caлвaдoр Дaли, Пикaco. Cъврeмeннитe "твoрци" ca лoвки oпaкoвчици - нa cгрaди и нa вeлики прoизвeдeния oт минaлoтo. Дa, хoрa кaтo Криcтo зacлужaвaт увaжeниe. Нaй-вeчe зaрaди фaктa, чe ca уcпeли дa излъжaт eдни хoрa дa им дaвaт пaри зa глупocти, a eдни други хoрa дa ce възхищaвaт нa въпрocнитe глупocти. Врeмeнният хaрaктeр нa "твoрбитe", c кoйтo тoлкoвa ce хвaлят "aртиcти" кaтo Криcтo, нe e изрaз нa cвoбoдa. Тoвa e изрaз нa пуcтoтa, нa бeзплoдиe, нa тoтaлнa нecпocoбнocт дa cъздaдeш иcтинcкo прoизвeдeниe нa изкуcтвoтo. Eдинcтвeнoтo, нa кoeтo ca cпocoбни днeшнитe "твoрци", e дa пaрaзитирaт върху минaлoтo, дa прocтирaт чaршaфи. Изoбщo нe oтричaм лoвкocттa нa тeзи oпaкoвчици. Кaтeгoричнo oтричaм oбaчe прeтeнциитe нa тaкивa лицa дa ce нaричaт "aртиcти".
  • 84 Волгин

    12 1 Отговор
    "В този случай кукловод роден в България няма"
    Волгин, Волгин, гола е имало български кукловод. Нашите кукловоди просто не могат да се вредят от чужди идиоти.7328
  • 85 Ами

    11 1 Отговор

    До коментар #82 от "Меркелица":

    най общо казано, кражбите, лъжите, обслужването на дпс и присвояването и продаването, на България!
  • 86 12345

    8 17 Отговор
    Съветски гей ли е този петър който си приписва фамилия волгин ?
  • 87 Анонимен

    3 3 Отговор
    На много хора пари им бяха не под краката, а пид дюшеците и някои ги криеха и в печките, но гитти пара, йок пара от тютюна, животните на турци и българи. Минало незабравимо. Раната боли за гърбиците, болестите и днес 50 годишните по зле и от страрите, кой с кръвно, кой с паркинсон, а само на 50 и малко нагоре, 1973,1959,1965. Здраве, здраве и пак здраве на изброените наборчета.
  • 88 Беновска пита

    4 20 Отговор

    До коментар #1 от "кажи":

    Ало,Волгин!! Нали САЩ са най- съвършената " демокрация" в света и големият брат бе тикво?? Какво лошо има в това,че ПП е " американски проект??
  • 89 Чугуня

    20 3 Отговор
    Aбe нeщo нaпocлeдък и aз ce зaмиcлям..тoз юнaк, Кирчo дe...мOтa ce eднa нeгoвa cнимкa c eдин плaкaт нa прoтecтa...интeрecнo ми e Рaдeв кaк гo нaмeри, чe и миниcтър гo нaпрaви. Чe дaжe и Бaйдън гo знae пo пacпoрт и кръщeлнo кaк ce кaзвa. Нeщaтa вce пoвeчe ми зaприличвaт нa Лaтинoaмeрикaнcкa caпункa...Кaк пък нe мe cнимaхa мeн или пък някой обикновенчовек, пък пocлe и миниcтри дa ни нaпрaвят. Aceнчo пък..и тoй бaя oмaзaл тaвaнa, дoвeдe един абсолютен aйдук oт Дубaй..aбe нeщo мнoгo нaмириcвaт нeщaтa..мa мнoгo бe. Пригoтвeтe ce зa пoрeдния и мoжe би пocлeдeн eкcпeримeнт c Бългaрия..пocлe мoжe и дa я нямa....кaктo ca я пoдкaрaли
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Тра ла ла

    23 4 Отговор
    Прав е Волгин. Много им се къдри косъмът на тези двамата. А като си спомни човек как Кирчето се смейкаше при продажбата на Овъргаз на американчетата, още повече му вярвам. Беше изложл на показ всичките си зАби и явно много се радваше. Това би оскъпило горивата, а печалбите пак излитат от държавата. Досущ като юпитата на мадритския мошеник мязат.
  • 92 Матей

    17 2 Отговор
    Демек тия са демаскирани като американски ме-ке-ре-та и няма никакво оправдание за тия ,които ги възхваляват.Хайде де,докажете своята независимост като народ,докога все отвън ще ни довеждат управници.Няма независимост ,има агония на държавата под външен диктат.Всички избори са неоколониално джуркане на партии и гласове ,докато се получи желаният от тях резултат.Пращат ти някой Кириак Стефчов и ти го трапосват за най-главен,не пестят хвалебствията,много добре се справили като министри.Трънки са се справили,абсолютно нищо не са направили,мотаеха се като мухи без глави.Междувременно колониалните концесии си продължават,антинародните закони си остават,експлоатацията си върви,олигархията не е пипната,и за какъв напредък може да се говори!?
  • 93 Така ли

    6 5 Отговор

    До коментар #60 от "Сатъра на Хана":

    ще фаташ пушката, от хАмерика ли? То зад компа е лесна работа. Ожени ме, мамо, далеко, да се хваля по - леко. Сигурно не ти понасят ГМО храните.
  • 94 Тра ла ла

    9 5 Отговор

    До коментар #76 от "ПП Почтените":

    Преди да си толкова категоричен, информира ли се за миналото и произхода на Кирил Петков? О т какво семейство произхожда? Как се е отзовал в Харвард, после в Канада? Те и юпитата бяха изучени, ама се оказаха много тъмночервени и видяхме ползата от тях.

    Коментиран от #102

  • 95 НАЛИ

    13 5 Отговор
    Иcкaхтe ПРOМЯНA...eтo ви ceгa "ПРOМЯНAТA" ...!!!

    Колко пъти се каза на протестърите, че след прогонването на малкото Зло, идва още по голямото ЗЛО...?!!!

    България сега при новият проект „Продължаваме промяната“, не само ще отстъпи по въпроса за членството на Северна Македония в ЕС, но ще трябва да приеме и много други отстъпки и политически изисквания на колективния Запад и това ще са резултатите от деструктивните антибългарски партии oт протестите, искащи "изчегъртването" и търсещи "промяната" от стабилното управление на една добре функционираща държава , към прoмянaтa нa хаоса и безвремието в държавата, затова към нoвия харвардски прoeкт "Промяната продължава" представяна от Кирил Петков и Асен Василев, вeчe бързaт дa ce приcъeдинят основните лица от протестите - Мaя Мaнoлoвa и Хриcтo Ивaнoв, за да се изчегъртат и окончателно премахнат всичките български идeaли нa ПAТРИOТИТE и нaциoнaлнo-пaтриoтичнитe пaртии, коалирали се и управлявали успешно заедно с ГЕРБ...!!!
  • 96 Очоваден

    12 5 Отговор
    В България успешно се изпълнява алгоритъмът на Антонио Грамши - овладявяне на държавите,партиите и организациите отвътре като чернодробен метил..., чрез проникване. Дай България и Маямата са вече овладяни от жендъри и либерасти. В ГЕРБ и БСП жендърите и либерастите също имат силни позиции. Яхнат ли коня ПП ще свирят сбор за всички либерасти,соросоиди и жендъри диверсифицирани по почти всички партии. А при ПП бързо цъфна една соросоид -либерастна физиономия на Даниел Лорер,за контрол де... на новия проект. ПП на Кирчо и Василчо засега се пазят от отговори на въпроси като проблема с повардарците,многополовците,еднополовите бракове,жендърите,Истанбулската конвенция. Щели да били да издавали сертификати за почтеност както едно време Царот апелираше на всяка втора дума за почтеност.....па му видяхме почтеността. Няма за сега очовадни журналисти да питат в прав текст тия неоюпита по горните въпроси и проблеми.
  • 97 Сърп и чук

    5 8 Отговор
    И Решетников на кого е човек в крайна сметка? Съвсем се омотах, само Мая ми е съвсем ясна и избирам Дончева!
  • 98 Мемфис

    6 12 Отговор
    Я се скрий бе, руски памперс!
  • 99 Волга Волгин

    6 13 Отговор
    Представяте ли си,как щяха да текат лигите на Волгин,ако проектът " Промяната продължава ", ако беше руски! Като на четири копитно тревопасно преживно животно! 😂
  • 100 Мемфис

    6 16 Отговор
    Този сайт гъмжи от платени русолизци, което отвращава много почтените хора.
  • 101 незнайко

    13 4 Отговор
    Най накрая открито започна да се говори за намесата на САЩ във вътрешното управление на БЪЛГАРИЯ . Това не е от днес или вчера ТОВА Е ОТДАВНА !!! Сега ни предстои да станем ЩАТ към САЩ !!!
  • 102 Пешо Папура

    12 1 Отговор

    До коментар #94 от "Тра ла ла":

    Изобщо не ме интересува нито миналото, нито произхода му. Интересува ме , като как така изведнаж се озова в политиката тоя? Като как така му се знае името от Президента на САЩ? Като как така стана министър...дали само заради оная снимка с плакат в ръце или има и нещо друго, което стадото не знае. Но ще изскочи след изборите. Сигурен съм . И защо неговия приятел Асенчо, домъкна скоростно един измамник от Дубай, завлякъл държавата с милион и отгоре. Аз и ти ако настъпим коткатасъс стотинки, не дори с лев, ще ни разкатаят фамилията, че и на съд ще идем, а един абсолютен мошенник го хаправиха шеф на НАП. Че и се възмущава, видиш ли, от корупцията в повереното му ведомство. ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...НО КАКТО ВИНАГИ, НАРОДА НИ Е ЗАСПАЛ МЪРТВЕШКИ СЪН И ЗА ТОВА ГО КЛАТЯТ КОЙТО ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕ. ЗА КОЕТО САМ СИ Е ВИНОВЕН
  • 103 Полу лалугер от Хонолулу

    9 1 Отговор
    За съжаление българите сме пикали винаги срещу вятъра. Този път ще се окажем Афганистан на Балканския полуостров и тогава ще видим магаре боб яде ли . Русофоби , русофили , ще питат къде ке.ндз.ът гладните .

    Коментиран от #105

  • 104 111111222333

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "ЧОЧО":

    Ако сме все още в ЕС отговора е не.
  • 105 11111222233

    9 1 Отговор

    До коментар #103 от "Полу лалугер от Хонолулу":

    За мен разделянето на русофили и русофоби е неточно. По-правилно е милеещи за народа и мекерета.

    Коментиран от #106, #107

  • 106 И как разбираш

    3 0 Отговор

    До коментар #105 от "11111222233":

    кой какъв е?

    Коментиран от #110

  • 107 някой

    5 0 Отговор

    До коментар #105 от "11111222233":

    Най-вярното си е определението за матряла!
    И онова другого за 80% дебили и 20% годно!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Джони

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "аман бе":

    Не хубаво да пишеш за софийските помири с такава злоба и агресия, защото софийските избиратели в по голямата си част успяха да бутнат член първи на комунистическата диктатура за ръководната роля на Бкп в България. Волгин както обикновено манипулира и лъже част от обществото. Няма как президента Радев Решетников и неговия кагабейски екип да работят по американски проект, защото те винаги са били верните кагабейци на Русия в България. Двамата бивши служебни министри Петков и Василев са всъщност мюретата на президента да разбият или отклонят гласовете на десните избиратели в полза на Радев, Позитано 20 и руското посолство. Защото десния сектор от избиратели е единствения които може да спре Радев за втория му мандат. Президентската партия е безспорен факт, защото за тях работят президентските съветници начело с другаря Николай Коприваров бивш кмет от едно село от руската партия Бсп, Дс и разбира се масонската ложа от Пловдив Слънце. Шефа на масоните от Пловдив е другаря Георги Георгов свинаря и олигарх номер едно на Пловдив почетен консул на Русия в града на тепетата. Олигарха Гергов е пряката връзка с президенството и чрез техния човек и секретар на президента Радев Решетников се вкараха много кадри на Бсп и Дс в президенството и служебното правителство. Само невежа и много заблуден избирател би повярвал на думите на Волгин които винаги е работил и обслужвал интересите на Бсп, Дс и президента Радев Решетников. Служебното правителство е съставено само от кад
  • 110 11111223233

    3 1 Отговор

    До коментар #106 от "И как разбираш":

    Вторите спряха блоковете на АЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене, Южен Поток и т.н.
    Първите са нямат реална власт.
  • 111 Джони

    3 7 Отговор
    Служебното правителство на президента Радев Решетников е съставено само от кадри на Бсп и Дс. Всички областни управители от президентското правителство са задължени да съдействат на бившите служебни министри за срещи, разговори, интервюта и тн и тн. А партийката Волт, която ще е Партийката с която ще се яват на предстоящите избори двамата другари Петков и Василев изпълняващи политическата поръчка на президента Радев Решетников и неговия кагабейски екип е от коалицията на Мая Манолова Пеевска Костинбродска, тоест от червеното лоби на партията майка Бсп, Дс. Човек трябва да е много заблуден или невеж за да не види, че тези юнаци са всъщност (мюретата) и момчетата за политически поръчки на президенството и техния шеф президента Радев Решетников. Публична тайна е че в президенството работят само кадри на Бсп и Дс. Начело с шефа на стратегическия съвет на президента е другаря Александър Маринов с псевдоним Майстора от бившата тоталитарна и репресивна Дс служба. Бивш шеф на Бсп София, бивш вице на Мултигруп. Маринов заедно с Любен Гоцев са едни от създателите на мутренските групировки в България по руски образец. Не вярвайте на манипулацийте на такива като Волгин. За съжаление България е пълна с такива като Вогин обслужващи интересите на Бсп, Дс и Дпс.
  • 112 дедо ви

    5 6 Отговор
    добро утро - аз съм вашата леля!
    всичко след 89 г. в бг се е напътствало и случвало под зоркия поглед на янките ....... ограбване на пенсионен фонд-приватизации-демография-циганизация......всичко другари - всичко! ..................янките одупиха германия и франция....нас даже за бройка ни нямат.....копаят злато-платина-германии без пари.....военна база за която очакват благодарности от нас камо ли да хвърлят троха......едни 50 тона мухлясала царевиця 92 г. това е .....ние за тях сме измет ...не сме хора

    Коментиран от #117

  • 113 ха ха ха

    4 3 Отговор
    Абсолютно! Още като видиш "промяната" в името и ти е ясно, че са пъклено дело на глобалистите - идването им на власт гарантира австралийския и канадския сценарий!

    Коментиран от #115

  • 114 гняс

    6 7 Отговор
    Волгин, руски боклук, стига лъга!
  • 115 гняс

    3 5 Отговор

    До коментар #113 от "ха ха ха":

    Шматка, "промяната" е запазен лозунг на БСП!!!!!!
    "Сигурност в промяната, с грижа за теб."
  • 116 Волгин,

    5 3 Отговор
    А ДПС на кого е проект? А БСП? А Атака? ГЕРБ? Патриотите, България без цензура, Слави? Мирише все на бившата ДС, разбирай КГБ, разбирай Кремъл, нали? И докъде я докарахме, че да те плаши Америка? Не те ли плаши, че сме номер 1 по смъртност в Европа? Че сме втората в света! най-застаряваща нация! Че почти няма семейство без роднина в чужбина, емигрирал? Че тънем в корупция? Че сме бедни? Умиращи на стълбите пред болници, където и без това няма вече доктори и сестри, а където има са на по 60 години? Че плащаме един от най-скъпия ток, газ, бензин? Че великата културна България е сведена до чалга и ориенталщина? Това не те плаши, така ли драги ми Волгин и викаш, айде тези били американци, не ни трябват. А ти подлого, чий гз ближеш и на кой цар(диктатор) се кланяш? И с какво той е по-добър и по-радетел към България?
  • 117 гняс

    2 1 Отговор

    До коментар #112 от "дедо ви":

    Ейййй, клоун, а къде са били руснаците по това време!?

    Коментиран от #120

  • 118 гняс

    7 4 Отговор
    Всички политически и мутренски проекти бяха и са контролирани от бившата ДС и Русия!
    Русия и руснаците са най-големият варг на България!!!!!!!
    За това сме на последно място и заплатите са най-ниски в цяла Европа!

    Коментиран от #119

  • 119 Така е

    7 4 Отговор

    До коментар #118 от "гняс":

    Ама в България на повечето хора токова им е промит мозъкът от руско съветската пропаганда, че го виждат и пак го отричат. Това е нормална психологическа реакция използвана от тайните служби. Ама обяснявай на заблудените, не става.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Гената

    1 4 Отговор
    Волгин, знаеш ли какво е "австриец" - славянин скъсан на изпита за "Германец". Та същото е и за русофил - скъсан на изпита за американофил. Абе, една Германия е поробена и зависима и не може да се надигне, та България ли ?! Ми такъв е светът днес. Ама това не ги бърка немците да си бачкат яко, да си диплят еврата и да си пият хубавата бира, докато гледат най-силния футбол в света.
  • 122 Дрън дрън

    4 4 Отговор
    Петър Волгин е очевидно руски проект.
  • 123 Точно затова

    4 3 Отговор
    няма да гласувам за тях, писна ми от американската им "демокрация", която цял свят отхвърля. Но поне ще натрият носът на мутрата Боко. Дерзайте!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Iwan

    2 2 Отговор
    Хи, хи, хи .... президентската партия да е американски проект.
    Тоя Волгин явно е сбъркан човек !
  • 126 СТУД И СМЪРТ

    1 1 Отговор
    Кметът на Велико Търново: Скоро очаквайте новини от г-н Бойко Бо.................. Петър Волгин: „Продължаваме ПОДМЯНАТА “ е очевиден американски проект !
  • 127 ттт

    3 2 Отговор
    Така е! Това е американски проект. Но така или иначе, в момента България е в американската сфера на влияние. Това с магическа пръчцица не може да се промени. На САЩ сервилничеха и ББ и СС! Да си припомним, че през 2008-ма година от Европа само две държави изпращаха оръжие на Грузия и това бяха Украйна и България, а тогава министър-председател беше Сергей Станишев. След това последният ходи да моли Путин за газ ли беше, за суров петрол ли не помня и тогава Путин го държа няколко часа в приемната, преди да го изслуша. В момента не е важно, американски или конгоански проект ли ще е партията, която ще управлява. Важно е, да пресече корупцията! Ако САЩ ни помогнат в това начинание, ще им бъдем благодарни! Защото лидерите на ЕС много добре знаеха, какви ги върши ББ, но тъй като той се грижеше и за техните интереси, за хората в България не ги беше грижа.
  • 128 Костов

    2 1 Отговор
    Риформата също е промяна. Освен това името е погрешно. Или Промяната продължава, или Продължаваме с промяната. Личи си, че не знаят добре български.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Falit

    3 1 Отговор
    Партията на предателите заедно с ДБ
  • 133 ВОЛГИН Е АБСОЛЮТНО ПРАВ

    4 2 Отговор
    ПЕТЪР ВОЛГИН Е АБСОЛЮТНО ПРАВ !!! МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ !!! БРАВО !!!
  • 134 ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА Е АМЕРИКАНСКИ ПРО

    4 1 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА Е АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ !!!
  • 135 Марица

    1 2 Отговор
    Петре, върви на Волга!
  • 136 11111

    0 3 Отговор
    Волгин, много ли ти е българско прозвището бе боклук. Ти си отявлено русосифилистично мекере.
  • 137 5555

    2 0 Отговор
    НЕ САМО, ТОВА Е ЕДИН ПЛАСТМАСОВ ПРОЕКТ, КАТО ЗА СРЕДНОСТАТИЧСТИЧЕСКИЯ АМЕРИКАНЕЦ, КОЙТО РУПА ПУКАНКИ ПРЕД ТВ И БАЧКА ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО. КОГА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА МИСЛИ?!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове