Last news in Fakti

23 Септември, 2021 07:25 3 234 33

Настимир Ананиев: Не сме говорили за места с "Продължаваме промяната"

  • настимир ананиев-
  • продължаваме промяната-
  • разпределение-
  • места

Асен Василев удари големите данъкоплатци и се събраха 2 млрд. за два месеца. Дясното може да бъде социално, казва лидерът на ВОЛТ

Настимир Ананиев: Не сме говорили за места с "Продължаваме промяната"  - 1
Снимка: БГНЕС

Между договора за почтеност и червените линии - какво събра ВОЛТ с "Продължаваме промяната"? Коалицията ще работи за справяне със страха, трябва да върнем доверието в правенето на политика. Ние изразихме подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев - имат прагматичен подход и решават проблеми. Те успяха да предложат страхотно решение за пенсиите, за прословутата актуализация, която чакаме доста време. Това каза в предаването "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR лидерът на ВОЛТ Настимир Ананиев.От думите му стана ясно, че партията е инструмент.

"В България има бариера, за да се спират граждански сдружения. Не сме говорили за места с "Продължаваме промяната", казаха ни за критерии. Всеки ще има възможност да гласува и преференциално", заяви още лидерът на ВОЛТ. Според Ананиев ВОЛТ залага на прагматичния подход - проблеми, които да се решат с леви мерки или такива с десни.
"Асен Василев удари големите данъкоплатци и се събраха 2 млрд. за два месеца. Дясното може да бъде социално, въпросът е да върнем достойния живот на българския гражданин. Трябва да има 0% корупция. Трябва да се намери прагматичния подход. Делим се на Русия- САЩ, ляв - десен. Трябва да спрем тези разделения", подчерта още събеседникът. Ананиев посочи, че за три месеца са били свършени конкретни неща.
"Разговаря се и с други партии, регистрирахме се в ЦИК. Имаме изисквания - едното е, че поискахме в листите да няма агенти от ДС и второ - червени линии за работа с ГЕРБ и ДПС", подчерта още политикът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събраха ,я

    23 12 Отговор
    Двойно по-високи цени и..актуализация за 3 милиарда.
    Ха-ха-ха
    СПЕЦОВ мошеника ли ги...събра?
  • 2 гадно

    21 5 Отговор
    Засега освен общи красиви приказки нищо конкретно не са казали.
  • 3 Мислещ

    24 4 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Делим се на Русия- САЩ, ляв - десен. Трябва да спрем тези разделения""

    И ще ги спрем с американо-еврейски подлоги ли? Мерси, ама не, мерси. Давате ли си сметка колко показателен е фактът, че някакъв си никому неизвестен, "случаен" човек като Петков беше споменат от американския президент? А обвързаностите с Америка против България? А Шалом? Всички тия ще работят за България, така ли?

    Иначе като министри е вярно, че се справиха добре, ама това е част от стратегията. Все пак как иначе биха влезли изобщо в парламента на следващите избори?
  • 4 надарена кака

    2 4 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 5 Раданч Татлъту

    1 21 Отговор
    Респект за Настимир!Той е новият спасител на България!🤡🐵👍
  • 6 Последния Софиянец

    11 11 Отговор
    Партия Волт в момента е много вървежна при тия цени на тока. Мъдро решение на Киро. Бе Харвард си е Харвард. Нищо общо със Софийския университет
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    КИРЧО
    АСЕНЧЖ
    новите НДСВ 2
  • 8 Сатъра на Хана

    14 5 Отговор
    ТИЯ РАБОТЯТ ТОЧНО КАТО АНДРЕЙ ЛУКАНОВ - ЧАКАТ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ИМ ПРАТЯТ РАН-ЪТ ....
    .....И СЪЩО КАТО БАЙ АНДРЮ СА ГРАДСКИ ТАРИКАТИ
  • 9 Георги v.

    15 4 Отговор
    Промяната. Това, че са сменени само някои хора, не значи промяна. Това, че обикаляте медиите и ръсите популизъм, не значи промяна. Това, че медиите ви ухажват, не значи промяна. Това, че сте завършили в чужбина не значи промяна. Докажете и тогава говорете.
  • 10 Защо говори

    13 2 Отговор
    в множествено число, когато само той се предлага. Едно време на Кунева се слагаше, но до никъде не стигна.
  • 11 Сатъра на Хана

    9 3 Отговор
    В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ СА СЕ ГРАДИЛИ ОТДОЛУ НАГОРЕ ....САМО В БЪЛГАРИЯ Е ОБРАТНОТО ...ПЪРВО ВОЖД И СЕТНЕ ИНДИАНЦИ.... ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО НА ДИКТАТОРА ЗАМФИР ЯШАРОВ САКСКОБУРГГОТСКИ ЖИВКОВ....

    Коментиран от #14

  • 12 Пламен

    14 2 Отговор
    Пазарламата е направена.Напазарувано е.Чакат се балъците да клъвнат.
  • 13 ХА ХА ХА

    10 10 Отговор
    ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ ЗА ГЕРБ И ДПС .....А ЗА БСП ????? ТИЯ СА КОМУНДЕЛИ И СЕ ГЛАСЯТ ДА ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С КОМУНИСТИТЕ И ПАК ЩЕ ЯДЕМ ХУРКАТА , КАКТО ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ !!!!
  • 14 Стой си в краварника и не пиши тук !

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "Сатъра на Хана":

    Ние сами ще се оправим !!!
  • 15 Мълния! Мрежата гори:

    13 4 Отговор
    "Кире Канадеца НЕ присъства в списъците на...Завършилите в ХАРВАРД" !!!
    Радев отново се скри в Землянката!
  • 16 Ю.кортес

    14 4 Отговор
    Дойдоха от чужбина тия дето са фалирали или съдени за нещо..,като Кире ментата и Ачо фалита. Успешните са си там.
  • 17 КИРЧО ХАРВАРЪТ !

    4 2 Отговор
    ША ВА ОПРАЙМ ЗА 800 ДНИ ВЕРВАЙТЕ МИ !!!

    Коментиран от #18

  • 18 Хи хи хи

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "КИРЧО ХАРВАРЪТ !":

    Ако не опрайте нас , вас със сигурност ша опрайте !
  • 19 Еееех КАНАДА,....Ееееех ..КАНАДА

    5 1 Отговор
    КИРЕЕЕ,...ПОСЛЪЖИ МАЛКО...АМА,..МАЛКО, ЕЙ...
  • 20 Жоро

    7 0 Отговор
    Този беше в коалиция с герб в предишен парламент че и ШЕВ на парламентарна комисия!!!Абсолютен Кариерист!!!Не можа да се уреди при Манолова но не спря и сега се уреди при Новите!!!А да видим дали не е говорил за топло Депутатско местенце!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    Редовно ми се трият коментари, които не са цинични под статии за ЦСКА, а на левскарите, които са обидни стоят! Не ми се занимава да влизам през vpn и да кажа какво мисля, вие го знаете. Живейте си в малките хора в малкия сайт!
  • 23 Нафъфорий

    3 0 Отговор
    Ще блажиш ли Настимире!
  • 24 Го4о

    2 0 Отговор
    А Нестимирчо уговорил ли е субсидиите на чия сметка ще се превеждат? Защото там е проблема.
  • 25 Перо

    1 1 Отговор
    Всичко се крепи на развита икономика и това е много добре,че кадърни икономисти,експерти са движещата сила в новия политически проект! В другите партии са популисти и локумжии,говорилня,некадърност и селски манталитет! Потвърдено за 31 г.!
  • 26 Истината за

    1 0 Отговор
    Двете кукувици от така наречената пaртия "Прoдължaвaмe пoдмянaтa!Прoдължaвaмe дa ви лъжeм!Прoдължaвaмe с измамата!" e eднa гoлямa илюзия и гoлямa измaмa!
    Те не можаха да си свият собствено гнездо,но се нанесоха наготово в партията на Настимирчо!
    След като бъде употребен той ще бъде изхвърлен от тези кукувици от собственото си гнездо-партия "Волт"!
  • 27 Избирател

    2 0 Отговор
    Бившият служебен икономически министър всъщност е завършил Университета на Британска Колумбия във Ванкувър, Канада като бакалавър

    Набралият бурна популярност бивш служебен икономически министър в Кирил Петков експлоатира до максимум твърдението, че е завършил в Харвард, за да легитимира образа си на образовано, почтено и компетентно юпи.

    Да, ама не точно!

    Справка в онлайн регистъра на американския университ Харвард показва, че името на Кирил Петков не е в списъка на официално дипломиралите се в учебното заведение. Дипломата, която представя, също не е от издаваните за завършили бакалавърска или магистърска степен в университета, съобщава сайтът „Епицентър“.
  • 28 Протестърът.

    2 0 Отговор
    Прокопиевите боклуци,Василев, Петков и Радев ще потопят държавата.
  • 29 Къде е Киро лъжата

    0 0 Отговор
    Да му тегля една голяма.......... Пудел.
  • 30 ОСТАВКА ФАТМАК

    1 0 Отговор
    Прокопиев слуга.
  • 31 Варна

    1 0 Отговор
    Настимир Ананиев до колкото помня, е чиста калинка! - Дето се вика не остана партиен цвят върху, който да не е кацнал! - Този човек се съмнявам в последните 15 години, а може би и повече да е работел нещо освен да паразитира на държавната хранилка.
  • 32 ччччч

    0 0 Отговор
    Хайде бе не си говорил, ти откога драпаш за пустия му парламент!
  • 33 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    П П --- МОЖЕ ДА ОЗНАЧАВА И : ПЕДЕРА .. НА ПРОМЯНАТА---И ПЕДЕРА .. ЗА ПОДМЯНАТА И --- ПЕДЕРА.. ЗА АМЕРИКА И-- ПЕДЕРА.. ЗА ПРЕМЯНА И -- ПЕДЕРА.. ПОБЕДИТЕЛИ И ............... !?!?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол