Last news in Fakti

30 Септември, 2021 10:14 7 453 26

Николай Слатински: СТ е още по-голям лъжец от ББ

  • николай слатински-
  • бб-
  • ст-
  • лъжец

ББ лъже и вярва на лъжите си, докато СТ лъже без да вярва на лъжите си. СТ просто лъже. Лъже съзнателно. Лъже, за да излъже, казва Слатински

Николай Слатински: СТ е още по-голям лъжец от ББ  - 1
Снимка: БГНЕС

"От ДБ не са искали постове."
Следя бегло изявите - статусни и диванни - на СТ.
Стигам до извода, че той е още по-голям лъжец от ББ!

Това написа в социалната мрежа проф. Николай Слатински в коментар за действията на хората от "Има такъв народ".

"И знаете ли кое е печалното и опасното?
ББ лъже и вярва на лъжите си. ББ за жалост има тежък психологически проблем и това го знае всеки, който малко от малко разбира от психология. ББ има проблем, който плаче за консултации с психиатър. Но най-трудното е да накараш някого да се консултира с психиатър. Той веднага ще изроптае и заяви - ти мене луд ли ме изкарваш!?!?
В същото време СТ лъже без да вярва на лъжите си. СТ просто лъже. Лъже съзнателно. Лъже, за да излъже.
А това вече не е въпрос на страдаща от проблеми психика. То е въпрос на трайно и може би неизлечимо увредена ценностна система", допълни още Слатински.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LOSHIA

    26 52 Отговор
    А твоята "искреност" предизвиква само СМЯХ И ОТВРАЩЕНИЕ!!
  • 2 гадно

    29 35 Отговор
    Хе-хе не посочва имена, а пише с инициали и то без точки това показва, че го е страх да не го съдят.

    Коментиран от #6, #18

  • 3 Фин

    57 14 Отговор
    Така е, чалгарите са безморални хорица, опростачвали нацията за пари чрез копи пейст смешки и музика! Това го може всеки средно грамотен човек без морал!
  • 4 ????

    38 8 Отговор
    Що за ценностна система се очаква от един, които пееше и възпява ше мутрите на деветдесетте и беше пръв приятел на лъжец, който си вярва кога лъже!
  • 5 аз съм Веска

    7 4 Отговор
    ПРОТОТИПЪТ НА " ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ " !!!!
    И... И ВЪЛКЪТ СИ ПРИБРАЛ СТАДОТО .ЩЕ НИ ПАЗИ !!!!
    АКО ОГЛАДНЕЯ ОЩЕ ПО - СЕРИОЗНО , МОЖЕ ОЩЕ ПО- ХУБАВИ НЕЩА ДА НАПИША, КОИТО ЩЕ НАПРАВИ КУМЧО ВЪЛЧО .
  • 6 психиатър

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Ще го съдят , ама трябва да го докажат с психиатрична експертиза , а там знае ли се какво ще се получи , защото и двамата упоменати дават сериозни признаци на психични разстройства .

    Коментиран от #7, #8

  • 7 ????

    17 3 Отговор

    До коментар #6 от "психиатър":

    При парите, с които разполагат изводите на психиатрите са предизвестени
  • 8 гадно

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "психиатър":

    Той си е вързал гащите казва истината, но без имена само букви и то без точки така, че ако са се разпознали това си е тяхна работа.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 мхммм

    20 5 Отговор
    Наркоманът допринесе много за забатачването на българската фолклорна и популярна музика. А оттам и за културното оскотяване на народа, върху което капитализираха Тиквата и кърлежите от ДПС.
  • 11 Чук и Гек

    20 3 Отговор
    Напротив! Бойко понякога е в час и лъже с наслада, докато Слави, разглезен от 30 г. безметежно лигавене по телевизиите и чинно маркиране на радост и смях от чалгаризираната българска пополация, се е самозабравил и мисли, че е голям политик и ще командва държавата и партиите така, както командари подчинените си от шоуто! Аха, сега ще им прочета едно правителство, щом искат да тричат, няма къде да ми мърдат.... и катастрофира! Не знаем дали има някой способен да отиде и да му обясни каква карикатура е! Да му набие в мъгливото съзнание как са минали изборите в Германия и да го накара да си представи нелепата ситуация, в понеделник в 9 часа германско време, лидера на ,,победилите" с 1 % преднина да излезе по тяхната кабеларка на запис и назначи правителство!!! Алллоууууу!
  • 12 Хуарбуса

    19 8 Отговор
    Прав е доктор Хонорис Кауза Николай Слатински . Бивш депутат от ВНС. Бойко Методиев Борисов лъже но и си вярва че е направил много за България! Докато лицето от Учиндол , чалга киртака Станислав Тодоров Трифонов лъже населението съвсем умишлено. Прави го за собствената си изгода както каза доктор Слатински , но и го прави за да изпълни поръчките на менторите си. За радост вече е аут и политически,морален и духовен труп, но нанесе сериозни щети на страната!
  • 13 Сламенски

    11 20 Отговор
    Много ли ти е гадно, че някой като Слави, не може да падне като теб и да се превърне в отпадък! Защото трябва да си отпадък, за да се продаваш! Трябва да си нищо, за да лъжеш и обвиняваш някой друг в това! Дано са ти сладки монетите на прокопиев! Боклук!!! Няма един с морал в дб!

    Коментиран от #16

  • 14 Хуарбуса

    22 8 Отговор
    ИТН са вече в ритуалната зала на политическия си земен път!От простотия се родиха и с простотия си отиват.Мястото им е точно в махленското си предаване.
  • 15 фуууййй

    21 3 Отговор
    Имаше предната седмица избори в Германия. Славуца Трифонделски да гледа и да се учи нагледно как се съставя правителство. Аман от такива некомпетентни самонадеяни ... , които се бутат и се намесват в политиката, готови да съсипят цяла една държава на инат и за лична изгода.

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Българка

    18 3 Отговор
    Не можем да очакваме от шоумен и сценаристите му да са политици, но задължително, когато се определяш като главна сила срещу корупцията, най-малко очаквахме възпитание и честност към избирателите. Това не се случи. ИТН нагло предадоха и излъгаха избирателите си и сега идва момента да си платят грешките. Не първа, няма да са нито втора, дори трета сила!

    Коментиран от #19, #23, #24

  • 18 някой

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    А доста хора пишат много смело / най вече обидни квалификации/ по форумите, но анонимно!
  • 19 ????

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Най добре извън парламента!
  • 20 Слави Трифонов

    13 6 Отговор

    До коментар #15 от "фуууййй":

    Колко пъти да ви повтарям, че нямам и не съм имал желание да управлявам!
    Кво да правя като толкоз много лапнишарани гласуваха за мен?!
    Аз исках да вляза в парламента с 10-тина депутатчета и да им бия шутчета от трибуната от време на време на тия, които не харесвам!
    Може и безплатно!
    Да става шоу и да показвам на суверена, колко са калпави големите партии!
    Туй то! Кво ме напъвате да съставям кабинет! Дан съм луд!
    Я си управлявайте там - аз ще съм опозиция!

    Коментиран от #21

  • 21 Чук и Гек

    13 6 Отговор

    До коментар #20 от "Слави Трифонов":

    Браво! Това е единственото нормално обяснение защо не искаш да имаш там 65 хрантутника, разваляш всичко и отиваш на поредни избори, за да постигнеш мечтаните 10 депутата!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Активист на БКП

    3 6 Отговор
    И теб те помним какъв комундел беше
  • 26 Хаха

    4 2 Отговор
    Това постоянно говорене срещу СТ от всички "медии" и говорещи глави,на мен ми прилича на голям страх от него.Някой много плаща за тази атака от всички страни.Едните ги е страх от разваляне на концесиите за злато и др., затова си направиха инженерен проект с техни хора от Харвард (на Сорос). Другите вече се чудят, какво да направят, защото всичките им проекти,начело с ДПС, БСП, ГЕРБ и др. вече са изчерпани и може да им се нарушат интересите на тръби и др. Всичко е впрегнато срещу ИТН да ги стъркат.Лошото е ,че народът толкова е изпр.стял и продължава да се лови на въдицата.Всички ще видят истината,но ще е късно и никой няма да си признае , какъв шаран е. Няма такъв (пр..ст)народ! Скоро -Няма (да има) Такава Държава.Сигурно пак СТ ще ви е виновен,без да е бил и един ден управляващ.Важно е да има ракия и салата, Наздраве!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол