1 Октомври, 2021 09:04 3 633 39

Бойко Ноев подкрепи Радев, а не проф. Герджиков

  • бойко ноев-
  • румен радев

Прокуратурата прикрива престъплението

Бойко Ноев подкрепи Радев, а не проф. Герджиков - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки десните си убеждения, служебният министър на отбраната от кабинета на Ренета Инджова Бойко Ноев категорично подкрепи преизбирането на Румен Радев за президент и обвини Бойко Борисов и прокуратурата в прикриване на отравянето на Емилиян Гебрев и взривове в оръжейни складове в страната.

Що се отнася до това, че е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата за президент на Румен Радев, Бойко Ноев коментира по следния начин – защото Румен Радев застанал на страната на битите с вдигнатия юмрук, бил и човек на честта (никога няма да се остави неговият шеф в изборната нощ да го почуква по главата и да го сравнява с магаре). Радев защити евроатлантическата ориентация на България, той беше първият български президент, който сложи пръст в раната за Северна Македония – правата на българите там, подчерта бившият служебен министър на отбраната Бойко Ноев.

Същевременно Бойко Ноев каза и следното – да, той имал грешки в началото на мандата, залитал към Русия, но се поправил. И влезе в тезата, че всеки допуска грешки, включително заради думи като „Едно е да летиш в небето и да правиш лупинги, друго е да си честен политик”. За тези 5 години Румен Радев доказа, че е честен политик, смята Ноев.

"Не може да има единство между битите и биячите, между крадците и окрадените, между пачките и чекмеджетата и бедните българи. Идва ми много, когато Йордан Цонев почва да говори за държавност – този, който беше изгонен навремето от СДС. Върхушката на ГЕРБ носи отговорността за разделението на нацията", каза Ноев. Той призова Борисов да стане кандидат за президент, а ДПС да издигне Делян Пеевски, с Йордан Цонев за вицепрезидент.

За да станеш президент, трябва да бъдеш лидер, не да можеш да владееш само чужди езици, е позицията на Ноев, изразена пред bTV.

Трима български граждани бяха отровени (собственикът на "Емко" Емилиян Гебрев, синът му и производствения директор в негова компания), стават взривове (в оръжейни предприятия) в страната. Не се разследва нищо - има обосновано предположение, че Бойко Борисов (като премиер) и Сотир Цацаров (като главен прокурор) прикриха по четири направления - имена на участници, използваната отрова, подбудители и извършители, заяви Ноев.

"Прокуратурата прикрива престъплението и аз съм готов да защитя тези свои думи където трябва, в рамките на закона. Имам конкретни данни, които ще предоставя – когато Гешев почне да отговаря пред новия главен прокурор в едно следствие, което да го докара дотам, докъдето (бившият) словашки главен прокурор – 14 години затвор, тогава ще говоря", категоричен беше Ноев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна

    55 15 Отговор
    Кавоможе да накара един професор да се орезили доживот освен мъни мъни мъни мъниииииии :)

    Коментиран от #30

  • 2 тодор

    21 41 Отговор
    тоа гледа като луд

    Коментиран от #6

  • 3 Подкрепям

    51 22 Отговор
    Изцяло казаното от Бойко Ноев. Както и всички мои познати са на същото мнение. Дойде яремето десните да гласуваме за кандидат издигнат от левицата!
  • 4 ТОЙ ЗАЛИТАЛ

    12 36 Отговор
    ТОЙ СЕ ПОПРАВИЛ
    ТОЙ ПРАВИЛ И ГРЕШКИ.....ТА ТОВА Е ТЕРМИНОЛОГИЯ ЗА ЧОВЕК СЪС НЯКАКВА ЗАВИСИМОСТ🤔
  • 5 Да се отървем от рр

    25 66 Отговор
    Професор срещу летец. Учен срещу невежа. Ерудит срещу бияч. Ум срещу юмрук. Познание срещу изчисление. Образование срещу кариера. Постоянство срещу авторитаризъм. Настойчивост срещу омраза. Съединение срещу разединение.
    Това ще са президентските избори след два месеца.
    Успех, професоре!

    Коментиран от #8, #10, #14

  • 6 ДАЛИ

    4 11 Отговор

    До коментар #2 от "тодор":

    АМА МАЙ МАЙ ДА👌
  • 7 Край

    13 33 Отговор
    На зелените чорапи
  • 8 Луна

    26 9 Отговор

    До коментар #5 от "Да се отървем от рр":

    и това го казва чекмеджийска подлога ? :)))

    Коментиран от #15

  • 9 Псевдоним

    7 15 Отговор
    Както беше мотото на тези новите политически звезди - "лява политика с десни цели". Това не е родна измишльотина, някой подсказва на ухо.
  • 10 хайде

    26 6 Отговор

    До коментар #5 от "Да се отървем от рр":

    Проверете "ума" в колко корупционни схеми е участвал. Ще се учудите в университетите колко разпространено явление е.
  • 11 Bar

    11 38 Отговор
    Най-после един достоен кандидат за президент да се яви със името си и личността си. А не спуснат от поделението с парашут посредствен мрънкач когото слушахме с отегчение в новогодишните нощи. Професр Герджиков е ПРЕЗИДЕНТА който ще ни обедини и помири и най- после заедно като бртя и сестри да допренисем за развитието на България.

    Коментиран от #13

  • 12 Крис51

    35 5 Отговор
    Въпреки уважението ми към учените като цяло, не може да не изпиташ погнуса от приветственото слово на проф. Герджиков по повод връчването на титлата "доктор хонорис кауза" на ББ, където говори за "изключителен талант, огромна честност и всеотдайност" на Еднокнижника. И това ако не е оксиморон...
  • 13 пък

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "Bar":

    По-скоро описваш едни двама предходни, Първанов и Плевнелиев. Винаги са били отегчителни, да успиш и да убиеш нация.
  • 14 Зззз

    31 6 Отговор

    До коментар #5 от "Да се отървем от рр":

    "Учен срещу невежа", ограмоти се преди да пишеш смешки да си пилот и то военен се изисква повече знания от кабинетен миш... К. Колкото до почетността на професора виж какво договорче е сключил с мамето си 2019 градина и тогава му пожелавай успех.
  • 15 Шуменец

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Луна":

    Срам ме е, че си ми съгражданка. Сложи да себе си и една звездичка и поемай към Босфора
  • 16 Електра

    9 33 Отговор
    Учения, ще убие чудовището в зелени чорапи. Красотата ще убие звяра. Видов ден за Кауна Радеф разединителя, дойде. Време е за среща с Гешев... ......................................... ГНУСНИТЕ ДС ДОНОСНИЦИ СЕ АКТИВИРАХА ......................
  • 17 етикет

    5 3 Отговор
    Голям и зелен праз! Конгречулейшън!

    Коментиран от #24

  • 18 6303

    30 7 Отговор
    Всеки разумен човек подкрепя ген. Радев. Никога ГЕРБ ! Мутри вън !

    Коментиран от #25

  • 19 Електра

    8 24 Отговор
    Учения, ще убие чудовището в зелени чорапи. Красотата ще убие звяра. Видов ден за Кауна Радеф разединителя, дойде. Време е за среща с Гешев... ......................................... ГНУСНИТЕ ДС ДОНОСНИЦИ ВЕДНАГА СЕ АКТИВИРАХА СРЕЩУ ЧИТАВИЯ ПРОФЕСОР ......................
  • 20 Като гледам.

    11 18 Отговор
    Боико Ноев. Дипломат от кариерата, завършил в Москва ,досега заемал високи длъжности в различни правителства. Румен гечев и тои секретен сътрудник от дс..все стари муцуни и хора от статуквото подкрепят Румен Радев. Тези хора и други такива не ви ли омръзна да ви дават тон в живота, да ви казват как да живеем и за кого да гласуваме...

    Коментиран от #22

  • 21 Електра

    7 21 Отговор
    Учения, ще убие чудовището в зелени чорапи. Красотата ще убие звяра. Видов ден за Кауна Радеф разединителя, дойде. Време е за среща с Гешев... ......................................... ГНУСНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ И ДС ДОНОСНИЦИ, ВЕДНАГА СЕ АКТИВИРАХА СРЕЩУ ЧИТАВИЯ ПРОФЕСОР ......................

    Коментиран от #31

  • 22 ГЕРБ - Мъже

    10 3 Отговор

    До коментар #20 от "Като гледам.":

    ТОЛУПА Е "ВЕЛИК" !
  • 23 Айде бе

    7 23 Отговор
    РР да не е цвете за мирисане? Май забравихте защо влезе прокуратутата в президентството. Връзките на Бобоков с оня Пламен къв беше и италианския боклук нищо не е, така ли? Ами Деса кой я урежда на втора заплатка....? Ах, мамини те ..

    Коментиран от #32

  • 24 музикен

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "етикет":

    Не го казваш правилно, конгралелелечулелейшън, с малко чалгарски привкус, да се по-разбира.
  • 25 Дааа

    7 22 Отговор

    До коментар #18 от "6303":

    Радев ще е ВЪН през януари. На студено хи хи
  • 26 Гандалф

    16 3 Отговор
    Сега вече професора, ще научи за себе си неща които дори не е сънувал...
  • 27 ХА ХА ХА

    7 17 Отговор
    АБЕ НОЕВ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ЕДИНСТВОТО И ПЛИКОВЕТЕ СЪС МАНГИЗИ , УЙСКИ , ПУРИ , КОЙТО СЪВЕТНИКА УЗУНОВ НОСИ НА ФАТМАКА ?????????
  • 28 Ректорът

    21 4 Отговор
    Това е човекът, който е позволил ББ да може да преподава "европейска дипломация" във Факултета по международни отношения. Току-що го прочетох като част от официалното съобщение на университета преди 3 г. и щях да падна. Не вярвам да е водил и една лекция, но самият този факт сам по себе си е потресаващ. Еднокнижника е получил правото да образова студенти в такава специалност. Само това стига, за да бъде презрян като кандидат-президент. Независим?!
  • 29 НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !

    5 14 Отговор
    КОМУНДЕ подкрепя КОМУНДЕ !!!
  • 30 А какво кара един льотчик да ДРАПА

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Луна":

    ЗА втори мандат ??????
  • 31 Черен Петър

    11 2 Отговор

    До коментар #21 от "Електра":

    Илектро ма, и сто пъти да повториш тая глупост, няма да се осъществи! Не можеш да противопоставиш един човек, макар и професор, известен само в собствените си среди, срещу един вече утвърден политик, с нечуван за края на мандата рейтинг и познат на целия народ! Сравни рейтингите на предишните президенти, дори и с считания за най-успешен (няма да му казвам името!) с този на Радев и ще видиш какви са шансовете на професора срещу него! Българинът е свикнал да гласува доверие на познати лица с авторитет, но не за неизвестни личности, познати само на сравнително тесен кръг хора! А да, и за твое сведение на "чудовището" като летец не му се полагат зелени чорапи...Зелени чорапи се полагат на пожарникари и бивши мутри...Пък и как си толкова сигурна, че професорът е читав?

    Коментиран от #33

  • 32 Е айде де

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Айде бе":

    ми да обясним на невежите! В президенството каскетя нахълта за да си прави самореклама, демек "вижте ме колко съм деен и честен", но причината е съвсем друга! Да припомняме ли какъв вой надаваше плодовият зеленчук срещу президента? Да припомняме ли чий човек е каскетя? Да припомняме ли, че от това нахълтване нищо не излезе, а само разпали страстите и предизвика масовото недоволство? Да припомняме ли, че публикуваните подслушани на президента с шефа на базата разговори герберчетата си ги тълкуваха така, както им уйдисва...Ах бабиният ми той...Под вола теле е невъзможно да намериш, от мен да го знаеш...

    Коментиран от #35

  • 33 Bar

    2 6 Отговор

    До коментар #31 от "Черен Петър":

    Спокойно Черньо, има време хората да опознаят Герджиков.. Сега е лесно. Ама нали се сещаш на кои среди не е познат. Ти пък как измисли тази глупост, че РР бил известен а обществото. Като какъв??? Бил политик.... От коя партия е викаш? Май май... Тра ла ла
  • 34 Иван

    9 1 Отговор
    Който се хване с партията на Бойко трябва да е крадец, лъжещ и наглец, поне от тези, който дават по телевизиите. Тъй, че този професор по латински Герджиков ще е поредният български професор в политиката оср.л положението.
  • 35 Айде бе

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "Е айде де":

    Ти явно си намерил под вола кот си намерил. Фактите са си факти. Така ли беше с П Узинов, с Бобокови, Деса, и още знайни и незнайни, маминки гаржета
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Сдс

    2 7 Отговор
    Навремето изгонихте дёрните и останахте комунягите Затова не можа сдс да спечели втори избори Сега нацията ще се раздели кои подкрепа простащината и кои науката Влез вмагазините и ще видиш до къде ни докара военщината и тъпотията
  • 38 Диамантената ръка

    2 4 Отговор
    Залитал към Русия, но се поправил... Ти да видиш...
  • 39 1234

    0 1 Отговор
    Ами, те краставите ДС м...гарета се надушват
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове