Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 06:43 14 116 127

Карбовски: Ако проф. Герджиков не отговори за нощните шкафчета на Борисов, значи е продажник

  • мартин карбовски-
  • професор анастас герджиков-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • президент-
  • интелектуалци

Родните т.нар. интелектуалци пристават на политици и продължават да копаят дъното, заяви журналистът

Карбовски: Ако проф. Герджиков не отговори за нощните шкафчета на Борисов, значи е продажник - 1
Снимка: БГНЕС

”У нас т.нар. интелектуалци продължават да дълбаят дъното и продължават да пристават на политици. Отсега искам да попитам проф. Анастас Герджиков - какво мисли за мебелите, за нощните шкафчета на Бойко Борисов. Ако той не отговори на въпроса за мебелите на Борисов, означава, че е продажен човек, който явно не вярва в корумпираността на партията, която го е издигнала”.

Това каза пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

Според него "най-големият проблем е липсата ни на гръбнак", а "най-големият проблем на Герджиков е това, че е конформист".

Борисов разпределяше ресурс по селата, във фирмите, инвестира в кметове и в техни роднини, това е в основата София да е друг свят, допълни Карбовски.

"Нямаме алтернатива. Всеки играе за себе си... Харвардците са синдром на спасителя, всеки път искаме нещо ново, да ни хване окото, да се изплакнем, после да го изхвърлим. Това е политика на пластмасата. Ползваме един леген, той се понапука леко, ние го изхвърляме, защото има нов китайски или американската фирма за политически легени предлага още и още, но те не са нов вид, а същите изкорубени и дрънчащи неща".

Журналистът подчерта още:

"Трябва ни нова политическа система. Което стана през последните 12 години, имаме го благодарение на Мути. Ангела Меркел създаде това, което се случи у нас, сега тя се пенсионира, сега остава и Борисов да се пенсионира. Ние ще продължаваме да имаме проблеми с инфраструктурата, с парите, с инфлацията, с недостроените енергийни мощности".

Карбовски коментира, че "в тази политическа сган няма ново лице".

"Най-големият грях на Борисов е, че създаде прокълнатата публичност... Който има мнение, той бива удрян в главата с много тежки обувки".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 188 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатъра на Хана

    128 14 Отговор
    ОЩЕ РАДОЙ РАЛИН БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ .....
    " БЪЛГАРСКИТЕ ИНТиЛЕКТУАЛЦИ СА ВИНАГИ С НОВАТА ВЛАСТ, ЗАЩОТО НОВАТА ВЛАСТ ВИНАГИ ГИ ДЪРЖИ ГЛАДНИ"
  • 2 А под

    95 29 Отговор
    тогата му - Бою !
  • 3 Анастас

    78 27 Отговор
    ТАКА Е !!!

    Коментиран от #122

  • 4 Карбовски, карбовски

    76 88 Отговор
    Тая работа не е като да се занимаваш с к. вите
    . Ами ако Радев не отвори плика с парите и не го покаже публично, кво правим тогава.
  • 5 хахаха

    67 8 Отговор
    А, сутеньорчето.
  • 6 Ти Карбо

    213 62 Отговор
    не разбра ли, че от всички дето лаеха против Боко тиквата само Радев не се продаде. Боко не можа да купи единствено Радев, за това президента денонощно му е в устата, мислите и съня на тая тиква гнила...

    Коментиран от #8, #57

  • 7 Стига злоба

    52 112 Отговор
    Отново поредните стари бръщолевения. Бих се съграсил, ако питаш всички нарез - за пликът на глашатая на радев, за 500к на Дончева. Стига гадости, ето Дончева беше принудева да се извини за долните лъжи, казани в ефир за ректора. Прекрасно впечатление направи смелостта, с която на вометта я опроверга, с едно изречение. Искаме държавата да се събере и да се спре жалката злоба. Това явно може да направи ректора. Ами той познава из основи самата демокрация

    Коментиран от #33, #51, #92

  • 8 Ха ха

    132 47 Отговор

    До коментар #6 от "Ти Карбо":

    Ма верно Боко ги купува и продава на килограм, добре, че Румбата не се даде иначе все още щеше Борисов да ни мачка и краде!!!

    Коментиран от #15

  • 9 Сатъра на Хана

    90 24 Отговор
    ОЧАКВАМ ПРОФЕСОР ГИРДЖИКОВ ДА НАПИШЕ НАУЧНА СТАТИЯ СЪС ЗАГЛАВИЕ ....
    " ОБЕДИНЕНИЕТО НА СЮРТУЦИ И СКОТОВЕ В СТИХОТВОРЕНИЕТО НА ИВАН ВАЗОВ " ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ""
  • 10 гошо

    42 66 Отговор
    Комундето квичи нещо.
  • 11 гнус

    54 95 Отговор
    Не миля ,че мнението на доказан отпадък (физиологичен) ,като Карбовски интересува някого.

    Коментиран от #40, #43

  • 12 Професора

    79 12 Отговор
    Какви шкафчета, какви пачки по 500💶❓Нищо не съм видял

    Коментиран от #105

  • 13 Непознат

    53 97 Отговор
    След като и ти Карбовски даваш оценка на проф.Герджикъв, пределно ясно е,че си подлога и колко обективен си.
  • 14 и тоя любител на индийски уйове

    38 50 Отговор
    изпълзя
  • 15 Сомалийския пират

    43 51 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха":

    Той се продаде на Божков и стана личния му фигурант,стига глупости.
  • 16 Шамара

    46 75 Отговор
    Ами изберете Луна , тя може да пее да рецитира и прилича на много ама много интелигентна ! Аз като обикновен гражданин най много ме интересува какво излиза от джоба ми и какво остава в него! За жалост с всеки изминат ден остава по малко! Поради тая причина, без чалгари , червени и фатмаци! ГАСУВАМ ЗА ГЕРБ!!!

    Коментиран от #50

  • 17 Антитрол

    47 45 Отговор
    Цял свят е наясно,че за "чекмеджетата" отговарят... ДС на БКП(фатмаци)!
    Както и за еротичните вечеринки на Карбовски и Фатмака. Факт
  • 18 Христо

    65 41 Отговор
    Грешка е да се слагат на преден план знанията, длъжностите и титлите на Герджиков и да се посочва за бъдещ обединител. И напълно да се игнорира факта, че просто е номиниран от Боко в зайчарника.
  • 19 уфффф

    36 40 Отговор
    Ти откъде се появи ,бе калъф ?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Последния Софиянец

    75 37 Отговор
    Този читак Герджика да върне парите на студентите дето е откраднал.

    Коментиран от #22, #73

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чекмеджета

    41 22 Отговор
    Боко обича да използва израз " pederasa ми" за някои свои хора. За Герджиков сигурно казва "президента ми".
  • 24 Един

    39 49 Отговор
    Айде още един шкафкаджия. Даже и Боко не е толкова прост, че да си държи парите в нощно шкафче, че и да го държи отворено. Има си каси за тая работа. Много е вероятно снимката да е обработена...
  • 25 Селяк

    57 6 Отговор
    В последните 30г се видя, че България НЕ притежава нито един достоен и честен политик! Всички смениха партиите както сменят дрехите си, неуспелите създадоха нови и пр. Но са все същите! Нито една система не работи правилно! Българина го интересува колко пари в джоба има, а това, че за 30г нито един политик не му беше потърсена отговорност за фирмите, колите, имотите и парите по най различни банки в БГ и света е най-разочароващото! Защото като гледам всеки един в България се концентрира само върху последните 10г, а нещата са такива от 30г. Някой говорили за парите на Софиянски?! Ами парите на Косотов? Техните имоти? Ама не само на тях, на всички минали през парламента и администрациите. Някой поиска ли отговорност на тези хора? Ами шефа на ЦИК който там ще се пенсионира, спомнете си кой го постави рам и вече 20г е там та и повече! Колко такива като Бойко има, ама нито един не е върнал взетото, на нито един не е търсена отговорност или му е повдигнат съдебен иск! Най жалкото е, че всеки си мисли, че държавата магически ще се оправи като се махне ББ - не няма да се оправи, защото всички тези мутри в парламента са се вкопчили и са пуснали корени по всички административни и не само организация и фирми, те държат всичко чрез техни фирми или фирми на семействата им! България няма магически да се оправи! Тук трябва вот на недоверие към правителството, военно неподчинение и сваляне на всички 240 депутати, смяна на всички поставени лица на високи длъжности и връщане

    Коментиран от #116

  • 26 ХА ХА ХА

    41 46 Отговор
    АБЕ КАРБОВСКИ , Я ВЗЕМИ НАПИШИ ЕДНА СТАТИЯ ЦА ФАТМАКА И НЕГОВИТЕ НЕЗАКОННИ НАЗНАЧЕНИЯ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВА ЩАТА ВЪВ В.В.С. .......А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ????
  • 27 МИУИ ВАНИУИ

    15 23 Отговор
    този гаргамел е гризнал едни 100 бонки да стане ташок на народа
  • 28 ТОЯ пудел на ФАТМАКА

    30 38 Отговор
    ДА напише нещичко за среднощните веселби и проститутките , да каже и кой високопоставен негов приятел е бил там !!!!!
  • 29 ЕДГАР КЕЙСИ

    35 47 Отговор
    ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ С ФАЛШИВИ СНИМКИ НА ШКАФЧЕТА ПЪЛНИ С ПАЧКИ ПАРИ НЕ ОТГОВОРЯ .... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ЧЕ СНИМКАТА С ПАЧКИТЕ Е БЕЗ БОРИСОВ..... И ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ ОРГАНИЗИРАНО ОТ ДС..... ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е ПЪЛЕН С КОМУНИСТИ ОТ ДС...... ТАТЯНА ДОНЧЕВА Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР......
  • 30 БиБи

    41 8 Отговор
    Абе друже, не запомни ли че Радев ми прати Мата Хари за да ми облекчи нуждите. И тя позиционира пачки, пистолет, и мен даже. И после Радев с дрона мина и снима. Това е казано от мен преди година вече. (Това наистина звучи тъпо, дали се хванаха)
  • 31 Тодор Живков

    32 8 Отговор
    Продажник е. Няма нужда от тестове, но ще е интересно да чуем мнението му. Също няма да е лошо да каже и за времето, когато беше във властта и раздаваше проекти само на наши хора. Да каже и за проекта от 26 милиона, дадени на Илчев и пропаднали, та сега му дадоха пак толкова. Има толкова много въпроси. Гледам, че го оправдават с това, че Радев бил сгазил лука. Това че някой е зле, не прави другия добре.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Само питам

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "Стига злоба":

    Къде видя плик с 500К ? Я дай и ние да видим . Измисляш ли си или си фантазираш ?

    Коментиран от #118

  • 34 Ивaн Cтoянoв

    31 13 Отговор
    Profesore професоре да се слагаш на ченгета и простаци кардливи не е достойно. Ще си последният съучастник-калинка интелектуален с коромпирани кардци-калинки. Определение: Калинка е нещо, което за нищо не става осен да се облажава от властта.
  • 35 Не го понасям

    34 13 Отговор
    този мазник, но в случаят е много прав, Боко си пуска и последният гладиатор на арената. За пари може да си намери и още, службогонци много в България. Както разкарва едни доктори в джипсата, така и този професор се върза в играта. Славата и парите са добра стръв за шарани! Наистина никой нищо не казва за чекмеджетата, а те показват всичко, показват как се купуват професори на кило
  • 36 Митко

    20 19 Отговор
    Този смота--як от къде изпълза?!Толкова е лигав и хлъзгав. :(
  • 37 Малко слонче

    14 19 Отговор
    Още една фурнаджийска лопата.
  • 38 Последния Софиянец

    32 14 Отговор
    Той ГЕРБджипков си има свое шкафче.

    Коментиран от #68

  • 39 SDEЧЕВ

    22 31 Отговор
    Хайде малко разяснение за мисирката Карбовски.Аз ще му отговоря за шкафчето.1.В никоя демократична държава не можеш да бъдеш подведвен за отговорност за снимка с шкаф- не е ясно нито материала на кюлчетата нито съдържанието на пачките.Пояснявам- колко кила е златото от снимката,злато ли е,колко карата е,колко са парите от снимката,какви са копюрите вътре в цялата пачка ит.н. и т.н.Копюрите от 500 евро не са в обръщение от пет години- могат да ти ги вземат само след подробно разследване.2 .Предполагаме ,че всичко е злато и банкноти по 500,пак никоя мисирка наркоман с цайси не си направи труда да изчисли,колко е общата стойност на шкафа от снимката- предполагаме един милион евро,което са 5 апартамента в София или една къща в Бояна от по модерните.3 Борисов,дали е платил данъци върху тези пари през последните 20 години от живота си- най вероятно да ,бил е собственик,на охранителна фирма,получавал е по 100000 хиляди лева заплати и премии като Премиер в продължение на 12 години и т.н. и т.н. В дЕмокрацията няма закон ,който ти забранява да си държиш парите в сейф или шкаф или дюшек щом така си преценил. Незаконното е да влезеш в чужд дом и да снимаш и после да шантажираш,това трябва да бъде разследвано.Не е цвете за мирисане Борисов но мисирчото с цайси ,най вероятно има пликчета с бял прах на нощното шкафче с ниско съдържание на кокаин,защото е глупак и го лъже дилъра.Някой да ми направи услуга и да му препрати това писъмце на наркомана,а Аз ако говидя някъде

    Коментиран от #41, #61, #67, #77

  • 40 Що бре

    16 9 Отговор

    До коментар #11 от "гнус":

    Защо да не. А как дават на ББ всеки ден умозаключенията без да искаме
  • 41 Фенер

    14 6 Отговор

    До коментар #39 от "SDEЧЕВ":

    Прав си. Те така се оправдават всичики проста и, които познавсм
  • 42 Консултант

    23 15 Отговор
    Това професорче се явява за някой лев, вместо да чете лекции, ще се поразходи из България, ще поразтяга философски локуми и ще си получи тлъстият хонорар!

    Коментиран от #66

  • 43 Гост

    17 14 Отговор

    До коментар #11 от "гнус":

    Аз пък съм абсолютно сигурен, че точно твоето мнение не интересува някого! Ти мислиш с главата на ББ, Цв. Цв. И все такива с еднакви инициали, лесно да си помнят, щото електората им един такъв с три минутна памет.

    Коментиран от #45

  • 44 Гост

    16 12 Отговор
    Да бе.... Ще "проговори" за шкафчето на безкнижника, колкото и за закона Магнитски срещу шиши, колкото и за сараите на духан... И веднага ще "свалят доверието" от пасивния Хей, "обединител" на корумпирани и народ!
  • 45 Пак съм аз

    16 20 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Че какво мислене или памет може да има тоя пдофил Карбовски ?!!
  • 46 Баба Тонка

    33 18 Отговор
    Гeрджикoв e пoмaк.
    Пocoчeнaтa нa първo мяcтo в инициативния комитет за издигането му за президент Aди Кoнeдaрeвa e туркиня и иcтинcкoтo и имe e AДИЛE МУТИШEВA КOНEДAРEВA. Тя е от С.АБЛАНИЦА БЛАГОЕВГРАДСКО, ОБЩИНА: ХАДЖИДИМОВО
    Прoвeрeтe в Интeрнeт. Никoй бългaрин нe би кръcтил дeтeтo cи Aди. Тoвa e cъкрaтeнo oт Aдилe. Хaрaлaн Aлeкcaндрoв пocтoяннo пoвтaря c лигa нa уcтaтa, чe турcкo рoбcтвo e нямaлo. Бoян Биoлчeв e cъщaтa oдиoзнa и много антибългарска фигурa. В Интернет е посочен в списъка на българските масони като човек, отговарящ в СУ всички да са българофоби. Вaля Бaлкaнcкa e пoмaкиня, приeлa хриcтиянcтвoтo, нo кръвтa вoдa нe cтaвa. Алгафари също е от техните. По името му личи. Овчаров, археолога, работи на разкопките в Перперикон само с турци. Сдушил се е с тях. Перперикон се намира в Кърджалийски окръг.
    Асим Адемов – евродепутат
    Радомир Чолаков – председателят на инициативния комитет – е Изпълнителен директор и член на УС на „Каолин“ ЕАД – един от най-богатите българи.
    Тук се кроят много грозни планове.
    Турчилятa пo тoзи нaчин щe взeмaт влacттa в Бългaрия. Избрали са много коварен подход. Cитуaциятa e мнoгo oпacнa.
    Дa cтaнeм вcички кaтo eдин и дa глacувaмe зa Рaдeв.
    Зeлeн чoрaп, нe зeлeн чoрaп, нo тoвa e бългaрcкият прeзидeнт.
    Гeрджикoв щe зaщитaвa интересите на Турция.
    Той не трябва да бъде дори ректор на СУ.

    Коментиран от #49, #65, #78

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 А ти

    12 8 Отговор
    Щом още я пласираш тази измислена тема не си журналист ,а глу-пак

    Коментиран от #62

  • 49 оня с коня

    15 23 Отговор

    До коментар #46 от "Баба Тонка":

    Похвално си се постарал да осигуриш Турско гражданство на половината БГ,за да стигнеш накрая до Заключението че трябва да гласуваме за Радев.Затова пък АЗ като ЗАКЛЕТ ФЕН на Борисов ще ти поясня,че не с Турция,не с Америка и Русия,ако трябва и Дявола от Преизподнята ще призовем за да спечелят бат Бойко и Герджиков!Анадън му?

    Коментиран от #112

  • 50 Плесника!

    10 9 Отговор

    До коментар #16 от "Шамара":

    Чакай сега...?!Казваш без Чалгари,червени и фатмаци...!ОК!И аз съм за същото...!НО!Сега пък има ...- ФАТМАШКА...-Вицето-Митева...!КО ПРАЙМ...???!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Иван

    20 8 Отговор
    Герджиков не предава никого ( освен България) той си е част от схемата НДСВ - ДПС - ГЕРБ. Ректор на СУ не се става случаино.
  • 55 АНТИКОМУНИСТ

    9 13 Отговор
    СТИГА ЦЕНЗУРА,СТИГА КОМУНИЗЪМ!

    НАЯСНО СМЕ ,ЧЕ Н€ОКОМУНИ$ТИТ€ Г€РБ(БКП2) МНОГО ПР€ЧАТ НА ПЪРВИТ€ НА$Л€ДНИЦИ НА БКП(Б$П и ДП$)-БКП1!

    ОСТАВКА ЗА ФАТМАКА,ЗА разбойкУ,ЗА мод€раторч€то на сайта!
  • 56 Подкрепа за БосисовВ

    15 7 Отговор
    Да му помогнем да получи дусетилетни присъди и да му пожелаем крепко здраве и да си изгние в затвора!
  • 57 Вики

    7 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ти Карбо":

    А ти не разбра ли,че не се е продал на Бойко,защото е купен от друг с повече и по- дебели пачки.И това,което е по- важно дори и от пачките за честолюбив и властолюбив генерал е власт,власт и още повече власт!
  • 58 Народът на БГ

    14 12 Отговор
    Като гледам тролската активност и изнервения Радев, кандидатурата на проф. Анастас Герджиков ги плаши. Всъщност другарят Радев не вдяна едно простичко нещо. Когато си на този отговорен пост, трябва да обереш негативните емоции и нервите. Трябва да излъчваш топлина, а не злоба. Последната седмица Радев описа себе си прекрасно, като тропна с краче, че си искал Борисов за опонент.

    Радев, ти президент ли си, или зарязано гадже?
  • 59 Някой

    7 1 Отговор
    Да попита Какво и Позьорко за Македония. Ще се оплетат като петел в кълчища ако се опитат да отговорят
  • 60 Някой

    14 1 Отговор
    Да попита Кокорко и Позьорко за Македония. Ще се оплетат като петел в кълчища ако се опитат да отговорят
  • 61 Pi ar sevi Boyko

    14 5 Отговор

    До коментар #39 от "SDEЧЕВ":

    Кюлчетата могат да се проследят, какъв им е произхода. Парите по номера на поредицата също. В документите на НСО и от охранителните камери може да стане ясно,кой ги е сложил тези пари там и кой ги е внесъл. Както и името на Мата Хари. В Австрия защо заради един аудио запис ,зам. мин председателят и коалиционен партньор на Курц изхвърча даже и от партията си. Тука протести,бой,ритане Бойко не пускаше кокала. Скандалите около Бойко са твърде много,и поне по един от тях може да се стигне до арест с присъда.
  • 62 БСП на Бунището

    16 6 Отговор

    До коментар #48 от "А ти":

    Не е глупак Карбовски - някой му ПЛАЩА,за да вкара темата нощни шкафчета,което си беше организирана Постановка...Най- вероятно авансово е взел парите ...Пиши Карбовски,пиши,че иначе едни хора ще те търсят!!!
  • 63 %©®€¥

    5 8 Отговор
    Подполковник Румен Георгиев Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър "Стратегически проучвания" след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж "Максуел" в Алабама. Това пише в дипломата на държавния глава от американското военно училище, подписана от генерал-майор Бентли Рейбърн. Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се. "Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ. В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа. По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел". НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДОПУСНЕ ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ НЕ СА ГО ВЕРБУВАЛИ

    Коментиран от #123

  • 64 Пипи дългото чорапче

    13 9 Отговор
    Карбовски,Карбовски!!!Кой си ти,та да оценяваш по такъв начин хората? Като си се писал журналист да не си Господ? Решил си да обърнеш палачинката,защото вече темите за проститутки,извратеняци,малцинства и пр. омръзнаха на голяма част от публиката ти? Твой проблем! Но най- големият продажник си ти! Добре ли ти плащат от,,Инициативния комитет,, на Радев?Гледай да не се окажеш употребен.Явно някои искат нов тоталитаризъм а ла Путин,затова цялото кралско войнство скача срещу евентуална конкуренция на Радев.Поживем- видим!
  • 65 Диди

    10 7 Отговор

    До коментар #46 от "Баба Тонка":

    Ако ти си баба Тонка,аз съм английската кралица Не смей да, петниш името на такава личност ,за да се харесаш на Радев и компания.!

    Коментиран от #82

  • 66 Стефан

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "Консултант":

    На кого си консултант,бе пиле шарено! Май теб са те консултирали и са ти възложили партийно поръчение,но не се справяш много добре.
  • 67 Стефан

    11 10 Отговор

    До коментар #39 от "SDEЧЕВ":

    Браво!По- добре не може да се каже! Пълен боклук се оказа този,,журналист,, ъндърграунд Карбовски.
  • 68 Диди

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "Последния Софиянец":

    Но първия между тъпаците!
  • 69 БРАВО

    6 3 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА ОТ ШКАФЧЕТО.ПРИЛИЧА МУ.
  • 70 герджиков

    4 7 Отговор
    Аз нямам компетенциите да се произнасям , да кажат органите .
  • 71 панчо

    8 5 Отговор
    За съжаление коментара на г-н Карбовски има много истина,проблема е че след това управление какво ще става,коя глава ще застане на кормилото на Германия,големите диктуват играта ,а малките човечета само подскачат отстрани.
  • 72 Ммм...да

    13 9 Отговор
    Радев е пич.Тиквата е една проста и крадлива мутра.
  • 73 Весела

    11 3 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Докажи го с документи пред съда!
    Когато наричаш някого крадец го доказваш иначе си просто една жена от пазара а не мъж!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ицо Камата

    8 8 Отговор
    АБЕ ГЕРБЕРАСТЧЕТА КАКВО ПОДСКАЧАТЕ КАТО НЯКВО ПРЕПИКАНО МУШКАТО , МЕРКЕЛ ВЕЧЕ Я СМЕНИХА , КОЙ ЩЕ ВИ ДАВА ПАРИ ВЕЧЕ , МАКРОН ЛИ ? ГЛУПОСТИ НИ НАЙ МАЛКО ВИ ПРИПОЗНАВА ТОЗИ ДЖЕНДЪР , НИТО ВИ ОТРАЗЯВА КАТО ДЪРЖАВА , СПОМНЕТЕ СИ ПАКЕТ МОБИЛНОСТ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ПО НАТАТЪК , ИМА ДВЕ ПОЛОЖЕНИЯ ИЛИ ДА ТРЪГНЕМ С ВЕЛИКА РУСИЯ ИЛИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАЩО БЪЛГАРСКОТО , СТИГА ВЕЧЕ КОЛОНИЗАТОРИ И ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ , ГОВОРЕТЕ НИ ЗА НАЩЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИ , АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ , ПРОФЕСОРИ , КОНЕ , МАГАРЕТА И РАЗНИ ГЕРБАДЖИСКИ ИЗТРИВАЛКИ , НИТО ВИ БАКАРИ ЕВРОПА ВЕЧЕ А АМЕРИКА ДАЖЕ НЕ ВИ ОТРАЗЯВА НА КАРТАТА НА СВЕТА , САМО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАСКОТО ДА ПРЕБЪДЕ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.

    Коментиран от #87

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Е странна

    7 7 Отговор

    До коментар #46 от "Баба Тонка":

    Вече няколко дни се мъча безуспешно да открия информация за семейството на проф. Анастас Герджиков. Тоя човек освен майка...,има ли баща,има ли жена и деца? Липсата на такава информация е странна.

    Коментиран от #79, #95

  • 79 Кочо

    7 8 Отговор

    До коментар #78 от "Е странна":

    Защо ти е информация!? То се вижда достатъчно - зализан тип конформист кариерист, маскиран като антикомунист! И Ангелов е ботокс, но този сякаш 200 години не е излизал на слънце и ползва някакви мазила, за да изглежда като представител на зловеща секта. Няма нищо работа - едно чучело, което сламени хора се опитват да представят кат ,,интелектуалец%$$$!
  • 80 Жаба Кикерица

    9 8 Отговор
    Коварно и хитро Борисов се присламчи тихомълком към Анастас. Той много добре разбира , че когото и да предложи , ще го обремени с НЕДЪЗИТЕ ЛЪЖИТЕ , КОРУПЦИЯТА , ЛИЦЕМЕРИЕТО и МЕГАЛОМАНИЯТА си ! Селският хитрец от Банкя страхливо се скри , за пореден път !

    Коментиран от #81

  • 81 Чук и Гек

    9 7 Отговор

    До коментар #80 от "Жаба Кикерица":

    Струва ми се, че Борисов не се е присламчил, а е създал необходимата организация за издигането на Анастасия! Не бъди наивна! Бъди сигурна, че освен няколко идеалисти и щатни социолози - антрополози като Харалан А., повечето от ,,инициативния комитет" са получили премия като за олимпийски шампион за да създадат блясък на кандидатурата!

    Коментиран от #115

  • 82 Ицо Камата

    7 4 Отговор

    До коментар #65 от "Диди":

    ЕМИ ПРАВА Е БАБА ТОНКА ИЛИ ЧОВЕКА ЗАД КАДЪР , ЩО ТИ ДА НЕ СИ НЯКОЯ ТУРКИНЯ ИЛИ ПОМАКИНЯ ТА СЕ УБИЖДАШ ?, А ОНЯ С МАГАРЕТАТА НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ , ВСЕ ПРЕДАТЕЛИ НА ТОЯ СВЯТ , РАЗБЕРЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ , НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ВЪНШЕН ДА НИ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА НИКОГА ТОЧКА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 83 Ицо Камата

    9 5 Отговор
    САМО ДА ВИ НА ВЕТРЯ НА АКЪЛИТЕ , ЗА 12 ГОДИНИ МНОГО МИЛИАРДИ РАЗДАДЕ Г-ЖА МЕРКЕЛ НА БОРИСОВ , И СЛЕДВА ОТ ТУК НА ТАТЪК КОЙ ЩЕ Е НОВИЯ БЕЗКРУПУЛЕН КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ КОЙТО НЯМА ДА СИ ПОПЛЮВА ЗА НИЩО , ТОГАВА ТОЙ ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА РАЗДАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ КАК СА ОТКРАДНАТИ , И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ГЕРБЕРАСТИ КАК ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ НАПЪЛНИТЕ ЗАТВОРИТЕ , ЗАЩОТО БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    НЯМА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 84 Биби Долапчиев

    3 4 Отговор
    Тоа па Габровски много странен туфлек деа! Кажеш мо нужник-сърди се! Кажеш мо ненужник-па се сърди!
  • 85 Анонимен

    2 3 Отговор
    В сащ индийци, Брекзит също. И ми губите времето да ви чета и пиша. Не на Жорж Ганчев. Лошо няма да се плашите итн.
  • 86 Както винаги

    7 9 Отговор
    си точен и готин в изказванията си Карбовски!
  • 87 Ист.

    6 5 Отговор

    До коментар #76 от "Ицо Камата":

    Никой стойностен и честен човек не би обиждал така. Поредния платен с комунистическо мислене.

    Коментиран от #126

  • 88 Анонимен

    2 3 Отговор
    Спокойно ние безпартийните сме нула за вас. И не удряйте хора невинни. Успех на всички за пожеланията и да се свърши работа в екип с дпс
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Павел пенев

    9 7 Отговор
    Това е точната оценка за това мекотели Герджиков,издигнат от инициативния комитет на ДПС и група невзрачни културтрегери-жалки същества.
  • 91 Анонимен

    3 2 Отговор
    2009 помним Ицо камата. Заканите на герб и до там. Същото ще е и с някои други. Вземат ли властта и ще забравят за съд. Помни ме. Явно сте 18 г. Дали ще гласуваме, това е тайна. Защото има мъст. Следят, четат, имат си айтиспециалисти. Лично мнение. Забавляваме се. Но явно не следва да си казваме мнението, а да си залепим на кръст две черни лепенки. От мързеливите. Поздравява ви с песента мързеливите, Волгин по БНР, фенките ви
  • 92 днес

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "Стига злоба":

    Най-слабият ректор на Университета да си каже за далаверите и раздаваните пари, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА СВОЯТА МАЙКА!!!! Университът закова дъното - под 500 място в света - ей такива мишоци като Анастасчо-гербера ни доведоха дотук. честно ще е да напусне поста на ректор - не може хем ректор, хем кандидат за президент.
  • 93 Анонимен

    1 3 Отговор
    НЕкоректно Волгин пита, за кого ще гласувате говори дамата, ще гласувам за двойката Рунен Радев и..
  • 94 Анонимен

    1 4 Отговор
    НЕкоректно Волгин пита, за кого ще гласувате говори дамата, ще гласувам за двойката Рунен Радев и.. Председател на ректорите
  • 95 12345

    6 3 Отговор

    До коментар #78 от "Е странна":

    Как ще откриеш инфо за "жена" му, като в БГ еднополовите бракове не се допускат!!!
  • 96 Анонимен

    1 4 Отговор
    От герб в бкп Румен Радев. Лошо няма, лошото е, че едни и същи са наредени на софрата. Гражданска позиция. Успех на всички. Зад РРадев и Професора сме от Родопите.
  • 97 Анонимен

    2 2 Отговор
    Важно е Карбовски. ДС за кого е Фаворит хихи. Волгин. Борбата щяла да е между бедни и богати. Благодари Волгин за мнението. Константин Константинов туистаген
  • 98 Гост

    5 3 Отговор
    Карбовски снимките ви автентични ли са, вие ли снимахте, питам за ефин мой приятел. Това е личен живот и никой няма право да снима и публикува, скед като сте за ЕС. Ако не знаете, идвст западняци, питат, и ако кажеш съгласен съм и започват снимките. Неориятно незавусимо, кого снимате. За мен си оставате тукашните балканци, но не и европейци с тия показни на ббрр
  • 99 Чугуня

    3 5 Отговор
    И тоя оръпляк се изходи по въпроса...пфу!
  • 100 В е л и к и я

    8 6 Отговор
    Щял да обединява нацията , тоя първо на нищо не мяза , НЕВЗРАЧЕН ! .. Мека Мария е ректорчето ако не и мека китка , ...ако стане президент първото нещо е ще да замете следите , то това за него е обединяване на нацията ... кой крал крал айде сега да се обединим и заедно да гладуваТЕ .....
  • 101 Шкафчо Златарев от Банкя

    6 5 Отговор
    Стига сте питали за моето шкафче бе завистници недни!!!
  • 102 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    7 4 Отговор
    Като станете дърти кочове с проблемни простата ще си имате шкафчета като Шкафчо от Банкя хахахааааа..... :)))))
  • 103 2929

    5 4 Отговор
    Устата ътози индивид е тоалетна!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 стоян

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "Професора":

    До 12 ком -Ти видя ли ги тия пачки -не си -е как бе другарю професора да ги види и да коментира нещо което е фотомонтаж- По важното е да плюете и защитавате оня от Дубай
  • 106 Профисионалиста

    5 6 Отговор
    Важно е да се каже че тази снимка се прави за по-малко от 5 минути пачки пистолет снимаш
    С тел. и бягаш какъв е проблема Е те там може
    Да са ходили разни Освежителки😄 но да информираме момчето с Изцъклените очики от
    Президентските ПП били са от женски пол
    Още какво ви интересува това просто е добре
    смазана пропагандна машина др.Карбовски
    Ама не мога да повярвам че и ти им би коляно
    Хайде със здраве и на карбовски ще му пратя
    носни кърпички да си поизчисти малко муцунката
    Хайде със здраве Карбовски ако ти харесва обади се!!!
  • 107 Аз една от суверенът

    3 5 Отговор
    Карбовски,
    Карбовски, ама отговори ти
    Защо питаш, не всички се врем навсякъде
    Хайде дай отговори и доказателства
    Или да пише нещо там,пък дали е така,кой ще ни каже....
  • 108 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 5 Отговор
    ....ай стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
  • 109 И той

    6 7 Отговор
    Здраво е захлебвал от ГЕРБ. Най слабия ректор подлога на Вълчев който му даде 20мил. Защото беше фалирал университета. Насила го направиха прдседател на съвета на ректорите с продажните гласове на тези които му са в инициятивния комитет. Мазна филия. Президент на мук или Марта в сряда.

    Коментиран от #114

  • 110 0000

    3 3 Отговор
    Не бях виждал карбуратор с цайси
  • 111 Джони

    8 8 Отговор
    Тоя Герджиков е Гей. И това ли трябва да стане в България - Гей президент, няма семейство тоя псевдо ректор, който даде на майка си с която живее 9 000 ЛВ от бюджета на СУ

    Коментиран от #113

  • 112 Подкрепа за Борисовото

    7 6 Отговор

    До коментар #49 от "оня с коня":

    Точен коментар 800000 гласоподаватели за ГЕРБ Сега И За ПРОФЕСОРЪТ Заедно с Дпс ще изметем Радев служебните превратаджии останките номенклатурчици илКокорчови Канадците и Останалите лъжци Разбрахте ли РАДЕВИСТИ Загубени сте
  • 113 Подкрепа за БорисоВ

    8 6 Отговор

    До коментар #111 от "Джони":

    ЯВНО ГОЛЯМ СТРАХ ТРЕСЕ РАДЕВИСТИТЕ ЩОМ ВЕЧЕ И ТАКИВА ЗЛОСЛОВИЯ ДРАСКАТЕ БЕЗСРАМНИЦИ КАКВОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ЗАГУБЕНИ СТЕ РАДЕВИСТИ КОКОРЧОВЦИ КАНАДЦИ И ОСТАНАЛИТЕ ЛЪЖЛИВИ МЕСИИ
  • 114 Подкрепа за БорисоВ

    8 6 Отговор

    До коментар #109 от "И той":

    Що за гнусотии драскате тук бе невежи простаци вие ли сте електоратът на Радев диктаторът позор сте
  • 115 Подкрепа за Борисов и

    6 5 Отговор

    До коментар #81 от "Чук и Гек":

    А РАДЕВИСТИТЕ КАКВО ПОЛУЧИХА ЗАГРАБИХА ОГРАБНАТ МАНИПУЛИРАТ НАПРАВИХА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ ОТ БКП ЦЯЛ ЖИВОТ ГРАБЯТ ЛУКС ЖИВОТ МИЛИОНИ И ТОВА КАКВО Е НЕ ВИЖДАШ ЛИ БЕ СЕЛТАК РАДЕВИСТ НЕПОЧТЕН

    Коментиран от #125

  • 116 И аз да кажа

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Селяк":

    Верно си селяк- като махнеш и изпозастреляш всички, кого ще сложиш? Нали сам казваш, че всички са корумпирани? Или мислиш, че войскарите са специално много почтени? На слънцето Радев или на друг едноличник се надяваш? Нали и той под пагон каквото може си уредил и файдосал. Не ни трябват революции, а постепенно засилващ се контрол. И граждани, които искат всичко да е порядъчно и прозрачно. А как ще стане- почти всеки е готов да бутне под масата- на доктора, на общинаря, на преподавателя на детето, на катаджията, на инспектора от ХЕИ. Докато не се отучим от тези мурафети и не станем тотално нетърпими към тях, когато други ги въртят, нищо няма да се оправи и само ще опитваме и опитваме с нови управници. Аз вярвам, че малко по малко хората се осъзнават, както наблюдавам, че взе да става по-често около блоковете и край пътищата. Просто трябва да си извървим пътя като общество. Ама миналогодишните протестъри с кочината и затварянето на кръстовищата не са този път
  • 117 И аз да кажа

    4 0 Отговор
    По-чисто, не по-често!
  • 118 Айде бе

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Само питам":

    А ти къде видя Бойко с пачки и кюлчета?
  • 119 Червен съединител

    6 4 Отговор
    Ти наистина ли вярваш ,че който и да е ще си държи пачките кюлчетата в нощно шкафче,че да може всеки да ги снима.Или ти платиха да напишеш тази словесна диария.Нормален човек не би обърнал внимание на простотиите ти,но за съжаление 80 процентовите кълват на гола кука.Червенушковците ,като не можете да спечелите честно си служите с интриги и клевети.Както другарката Таня Тишината се изцепи в ефир,за професор Герджиков. Колкото и да се напъвате, пак ще духате супата.
  • 120 НАЛИ Е ГЕРБЕР

    3 2 Отговор
    ДУМА НЯМА ДА ОБЕЛИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТАТА ГЕРЖИКА - ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ ВЯРВА В ТОВА И ЩЕ ПОМАГА ЗА НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ ЧЕКМЕДЖЕТА !
  • 121 ШАФИОРА

    3 1 Отговор
    БЕСЕН Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛА ЧЕ Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ !
  • 122 Бареков

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анастас":

    Е Габровски и Тили си от лапни шараните с тези пусти кюлчета как звучи само кюлчета се едно са снимали Форд Нокс а не 100г злато па и ти Габровски сигорно имаш повече кюлчета от Бойко човека от 20г е политик се ега има пари да си купи 100г злато какво толко странно има в това Рашков с 20 имота сигорно има кюлчета целта стая а не две
  • 123 Generalissimo FRANCO

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "%©®€¥":

    .....по делата му ще го припознаем.....до днес е ясно кому служи!
  • 124 Националист

    4 1 Отговор
    На много хора е известно, че Карбовски трябваше да прави партия на Радев, за което взе едни пари, обаче се оака. Сега се мъчи да изкара още мъни от козяк
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ицо Камата

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "Ист.":

    АМИ ТИ СЕ ПАЗИ ТЕБ НЯКОЙ ДА НЕ ТЕ УБИДИЛ ТАКЪВ КАТИ БАЙ СТАВРИ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️
  • 127 Алексей Сергеев

    2 0 Отговор
    ПЛАЗМОДИЯ карбовски пак се изказа продажно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове