7 Октомври, 2021 17:41 2 236 68

Доц. Кунчев: Маските за учителите и големите ученици ще станат задължителни

  • доц. ангел кунчев-
  • маски-
  • ученици

Той заяви, че препоръките на МОН ще бъдат облечени в заповед

Доц. Кунчев: Маските за учителите и големите ученици ще станат задължителни - 1
Снимка: БГНЕС

Ще издадем заповед относно препоръките на МОН, за да станат задължителни на национално ниво. Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев на брифинг относно четвъртата COVID вълна.

Той поясни, че ще се задължат учителите и учениците над началния курс да носят маски в училищата, като за преподавателите ще трябва тази мярка да е през цялото време.

Според него е важен и ротационният принцип, но и е много важно да няма смесване на деца от различни паралелки след училище на курсове по танци, език и т.н.

По-рано от МЗ съобщиха, че се наблюдава ръст на регистрираните случаи на коронавирус при децата и учениците, както и сред потребителите на услуги в домове за възрастни хора.

Кунчев обясни, че сме в разгара на четвъртата COVID вълна и имаме 10-13% увеличение на случаите на коронавирус в сравнение с миналата седмица.

Очаква се и други региони да влязат в "тъмночервената зона", но не уточни кои са. Засега в тази зона попадат Габрово, Сливен, Видин и Монтана.

Главният държавен здравен инспектор поясни, че само ваксините са оръжието, което да ни извади от порочния кръг от поставяне на мерки и тяхното неспазване, което евентуално да натовари здравната система.

"Очевидно няма усещане сред хората и политиците, че това е сериозен проблем, който трябва да решим", добави Кунчев.

Той заяви и че е спаднала значително засегната възраст, но иначе вълната е идентична на миналата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 праим нещо бе

    97 5 Отговор
    Важнота е да са зъдължителни , това , че са безполезни е без значение .

    Коментиран от #66

  • 3 Мислещ

    69 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Очевидно няма усещане сред хората и политиците, че това е сериозен проблем, който трябва да решим", добави Кунчев.

    То Е сериозен проблем. Просто вашият фашизъм е още по-голям проблем и не опазва никого от нищо. Парцалите не действат, пише го даже и на опаковката на много от тях.

    Коментиран от #8, #39

  • 4 ПЕЕВ

    6 51 Отговор
    АБЕ КУНЧЕВ ПИТАЙ,РАДЕВ ЗАЩО СЛЕД КАТО НА ШИПКА ОБЯВИ ЧЕ ТАКАВА БОЛЕСТ НЯМА СЕГА СЕЕ ВАКСИНИРАЛ.
  • 5 miro

    76 4 Отговор
    кой още не е разбрал че пандемията е само по телевизията и в главите на платените марионетки.
  • 6 Последния Софиянец

    67 4 Отговор
    Затвор за НОЩ и Кунчев!
  • 7 ДП1

    58 3 Отговор
    Тоя ГЕРБо-фашист защо не го пенсионираха?
  • 8 Учителка ДГ

    45 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мислещ":

    Добре че махнаха шлемовете. Ела да видиш как се работи в детска градина с група от 20деца, опакован като тия от НАСА.

    Коментиран от #15, #19

  • 9 Кунчев

    28 0 Отговор
    Всеки ученик с маска и червена връзка!
  • 10 БОРУНА ЛОМ

    19 0 Отговор
    МАСКА И НАЙЛОНОВ ПЛИК!
  • 11 ФАКТ

    51 3 Отговор
    Не ме е яд на вас тулупи , ще дойде ден да си платите сметката , яд ме е на хората , които допуснаха съвсем да ги ошашавите , направихте ги на сомнамбули , не правят естествените предохранителни неща , тъпчат се един в друг , ходят като лунатици и това им го причинихте вие с безумните си действия и налагани безсмислени мероприятия и всяване на паника. Некадърни престъпници .

    Коментиран от #18

  • 12 Графиня

    20 1 Отговор
    Казвам се Графиня Скринска и един ден видях моторист с маска и каска в хранителен магазин. Искам и аз да си купя каска за мотор въпреки че нямам мотор. И така ще се разхождам по улиците. Една моя приятелка която се казва Джанка Таралингова има скафандър подарен от Евденчо Милачков който е космонавт в НАСА.
  • 13 Гост

    41 0 Отговор
    "...като за преподавателите ще трябва тази мярка да е през цялото време."
    Абе, умник, ти пробвал ли си да си цял ден, постоянно с маска, като междувременно и преподаваш, т.е. непрекъснато да говориш, при това и да е достатъчно силно и ясно?!
  • 14 Нов Световен Ред New World Order

    43 3 Отговор
    Дресировка на населението! Тече с пълна сила! Туряш намордника и се обезличаваш, човек без лице. Никога досега не се е носила маска при епидемии, защото са безполезни. Микроскопичните аерозоли циркулират във въздуха еднакво добре и без маска и с маска чието отвори са десетки пъти по големи от вируса. Но с маска се губи личността, ако може да си само номер в системата.
  • 15 Гост

    29 4 Отговор

    До коментар #8 от "Учителка ДГ":

    Някъде 20, някъде 30 деца! Ама той откъде да знае, като и през плет не е виждал дете?! А и не само той! Една немалка част от тези държавни хрантутници!
  • 16 Този няма

    28 0 Отговор
    да го коментирам,щото ще ми изтрият коментара.

    Коментиран от #17

  • 17 eпм

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Този няма":

    Ще четем бързо , виж само как да им пребориш софтуерната защита от " любезностите ". Всъщност и аз го мисля , така , че все едно си го казал.
  • 18 Горкия ФАКТ

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "ФАКТ":

    oшaшaвен coмнaмбул, който нe прaви ecтecтвeнитe прeдoхрaнитeлни нeщa, тъпчи се eдин в друг, хoди кaтo лунaтик и тoвa им гo причинихтe виe c бeзумнитe cи дeйcтвия и нaлaгaни бeзcмиcлeни мeрoприятия и вcявaнe нa пaникa

    Коментиран от #34

  • 19 Мислещ

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "Учителка ДГ":

    Ами не е добре. С тях поне няма да душат и лишават от емоции децата. Така и така и двете не вършат работа, поне шлемовете и не вредяха, за разлика от парцалите, които вредят и физически, и психически.
  • 20 Фаро

    36 4 Отговор
    Учител не може да преподава с маска или изпитван ученик това са пълни глупости.Защо го държат още тоя малоумник в правителството той е от онова злобното герберско котило
  • 21 Сатана

    5 18 Отговор
    Назначенците на Радев са безпомощни кукли на конци събрани от кол и вЪже.
    Българският народ търпи униженията ,на които го подлага всеки овластен от Радев дерибей на държавната хранилка.Неговите пари не се губят,неговото здраве е подсигурено зад дебелите врати на топлите кабинети и в широките Мерцедеси на път за скъпия ресторант ,в който ще погълнат храна с която се храни едно Българско семейство за ден.

    Коментиран от #24, #26

  • 22 Фаро

    26 1 Отговор
    Учител не може да преподава с маска или изпитван ученик това са пълни глупости.Защо го държат още тоя малоумник в правителството той е от онова злобното герберско котило
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 глей са

    15 0 Отговор

    До коментар #21 от "Сатана":

    Докато Буци е на свобода не ми говори за Радев , после ще обсъдим темата.
  • 25 Гост

    32 3 Отговор
    Като е "сериозен проблем", решавай го бе, Мунчо! Ама не тип "гражданска защита" с фашистки методи, като затваряне хората, къртене на пейките в парка, слагане на намордници и КПП-та, както и сертификати за боцнати, които не са защитени от зараза, а някои от тях дори умират! Дай научно, професорско решение - лекарство, ефективна ваксина, поне разбери дали преболедувалите сме защитени или най-малко - как се предава, което още не знаете! Напълно си безполезен с дрънкането на едни и същи глупости от година и половина....

    Коментиран от #27

  • 26 Мислещ

    26 2 Отговор

    До коментар #21 от "Сатана":

    Тоя специално никога нищо общо не е имал с Радев. Герберастка калинка на 100% си е.

    Коментиран от #55

  • 27 имаш

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Браво от мен.
  • 28 кунчев

    34 0 Отговор
    за да издадеш такава заповед, трябва да бъде научно подкрепена. И къде ще намериш научно доказателство, че вирусът не преминава през маската? Но има безброй доказателства, че маската намалява количеството кислород към белите дробове с 30 % до 30 мин. Откъде докара тази титличка доцент?
  • 29 Aмин.

    18 1 Отговор
    Публикувaнo във фaкти.бг: ИCКAТE ПРOМЯНA, ПOЛУЧИХТE ПOДМЯНA! Вeчe нямa нacтинкa, нитo пьк грип. Имa caмo кoркумa-НEвирocт. Дьльг живoт пoжeлaвaм нa мaтeмaтицитe и кoвидoлoзитe, тaкa чe дa cи нaдживeят дeцaтa и внуцитe дaнo. Aмин.
  • 30 Майна

    27 5 Отговор
    Има си есенен коронавирус, който всяка година се ПРЕБОЛЕДУВА , симптоми, кашлица и хрема ,обикновенно се дължи на температурните амплитуди ...НИЩО ОПАСНО, ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ. А ТОЗИ Е ЗА НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС 2 ...Ще издават ЗАПОВЕДИ ФАШИСТКИ , НИЩОЖЕСТВА

    Коментиран от #65

  • 31 Майна

    17 3 Отговор
    Сега всеки вирус ще е много тежък за боцнатите....И ПРИЧИНАТА Е СПАЙК ПРОТЕИНОТЕ, КОИТО ВКАРАХА В ТЕЛАТА ИМ...

    Коментиран от #42

  • 32 Кунчев и

    20 2 Отговор
    Витанов са в задочно състезание по дивотии.
    Кунчев надделява за момента.
    Утре сигурно и другия ще се изложи.
  • 33 Майна

    18 1 Отговор
    В Германия също повечето покашлят, подсмърчат и се смеят..,КОРОНА...,, ,само че и тук има и мислещи и СТРАХЛИВЦИ,които се НАБОДАХА- и с право сега треперят, въпреки , че е късно....
  • 34 не се изцепвай

    1 12 Отговор

    До коментар #18 от "Горкия ФАКТ":

    Ще ти посоча един пример , на гише на лавка докато ме обслужваше персоналът , непосредствено зад мен се прилепи някакъв подозрително подкашлящ. Последва скандал и то сериозен , защото нищо не препятстваше да застане на 2-2.5 метра и да изчака докато освободя гишето , въпрос на 3-4 минути . Кой с маска , кой без маска , кой вярващ , кой невярващ в опасността от вируса се тъпчат плътно един до друг . Кой го сътвори това , а сега ти ми кажи.
  • 35 Изкукчев!

    28 1 Отговор
    Да ти кажа,че бях една седмица в София и една във Велинград,сега съм на летището без маска дори и много пътници и служители са.В ресторанти, барове ,таксита,в хотела в спа центъра и където още се сетите НЯМА И НЯМА МАСКИ И НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ДУМАТА КОРОНА ИЛИ КОВИД.
    Не бях пускал български тв може би от 2 месеца и вчера във фоайето на хотела вървяха новини
    "Четвърта вълна в разгара си"
    Добре,че пуснах тв за да разберем,че имало вълна
    Жалкари....

    Коментиран от #43

  • 36 1231654

    20 1 Отговор
    Обикновен фашизъм.... !
  • 37 Лятото

    12 2 Отговор
    Нямаше вирус, когато мутрохотелиерите трябваше да пълнят гушките.
  • 38 Име

    18 1 Отговор
    Този господин как веднъж не се изказа адекватно, как не се поучи от Шведите?! Той не е единствен който е в ролята на баба Яга, но това не го оправдава.

    Коментиран от #40

  • 39 Е, ти какво предлагаш тогава?

    3 14 Отговор

    До коментар #3 от "Мислещ":

    Нали си много мислещ? Какво би работило като мярка срещу това да не се заразяват толкова много хора, за да не умират по близо 100души всеки ден. Против ваксини сте, против маски сте... Ами кажете тогава какви мерки бихте подкрепили, защото ковид съществува и е много тежък за доста хора,дори смъртоносен явно. За последния месец имам вече няколко познати в болница, а и трима починали, единият от които беше на 57 години. А другите двама бяха семейство на 70 и 72 години и допреди месец и половина си бяха в съвсем добра кондиция за възрастта си.

    Коментиран от #44

  • 40 Ти имаш ли въобще представа колко

    3 15 Отговор

    До коментар #38 от "Име":

    процента от шведите са ваксинирани. Ами осведоми се и после ги давай за пример. Кунчев със сигурност е много по-добре информиран от теб за това.
  • 41 Келеш

    4 14 Отговор
    Младите келешчета 8,9,10, 11 клас масово не носят маски в градският транспорт.
  • 42 Защо в държави като Дания и Швеция,

    3 15 Отговор

    До коментар #31 от "Майна":

    където са "боцнати" над 70% и 60%от населението над 18 годишна възраст имат толкова ниска смъртност, а у нас, където са боцнати под 20%имаме смъртност по около 100 души дневно. И въобще в Румъния, където боцнатите са малко ситуацията е твърде сходна с тази у нас. По 250-320 починали имат за всеки един от последните 3 дни. Някой от "небоцнатите" и "мислещите" би ли ми отговорил защо е така? Защо в слабоваксинираната Русия също се мре доста здраво месеци наред и вече има по над 920 починали на ден вече 2 дни подред. И то според официалната статистика, а според неофициалната са поне 2 пъти повече.

    Коментиран от #47, #48, #49

  • 43 АААА И ТОЙ ДЖОН МЪГУФИЛИ ОТ ТАНЗАНИЯ

    3 10 Отговор

    До коментар #35 от "Изкукчев!":

    ХОДЕШЕ БЕЗ МАСКА А СЕГА ХОДИ С ДЪРВЕНО ПАРДЕСЮ,ЛЕК ПЪТ😷
  • 44 Мислещ

    13 1 Отговор

    До коментар #39 от "Е, ти какво предлагаш тогава?":

    Защо трябва нещо да предлагам? Пак тази извратена ковид-фашистка логика. "Щом има сериозен проблем, значи трябва да правим всичко, независимо има ли ефект или създава още повече проблеми"?

    Иначе всеки е свободен да се овакса, ако смята, че това ще му помогне. Нямам против такава "мярка" докато не искат насила да ме "пазят".

    Освен това има ивермектин, който е доказано работеща мярка (И тъкмо защото е работеща, се прави всичко възможно да не бъде прилагана).
  • 45 🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

    0 1 Отговор
    😷😷😷😷😷😷😷😷 👋👋👋👋👋👋
  • 46 Вредител

    15 1 Отговор
    На този трябва един дунапрен да му се набута в гърлото и да диша чист въздух! Ще е предпазен от всякакви бактерии.
  • 47 Мислещ

    10 1 Отговор

    До коментар #42 от "Защо в държави като Дания и Швеция,":

    А защо и преди да се оваксат имаха много пог-ниска смъртност от ковид? И защо имаха цялостно многи по-ниска смъртност още преди ковида? Тия ваксини сигурно са толкова ефективни, че предпазват и със задна дата?

    Коментиран от #50

  • 48 Бай Шили

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "Защо в държави като Дания и Швеция,":

    Що? Щото в Швеция има здравеопазване. Ти къде би предпочел да се лекуваш при Кунчев или при Йохансон?
  • 49 Неук

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Защо в държави като Дания и Швеция,":

    Не можеш да смяташ. Кой клас си?
  • 50 14 861 са починалите в Швеция от

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "Мислещ":

    ковид до сега и преобладаващата част от тях са умрели преди масовото ваксиниране там. Не са чак толкова малко починалите там, въпреки по-доброто здравеопазване. Все пак са 10 милиона души население, а не 50.Определено смъртността им падна след въвеждането на някои мерки и масовото ваксиниране. Да не говорим, че всички идващи от рискови държави биват и карантинирани, доколкото ми е известно до втори отрицателен PCR.

    Коментиран от #51

  • 51 Мислещ

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "14 861 са починалите в Швеция от":

    Винаги първо умират най-уязвимите и след като броят им намалее, след това няма как да не падне смъртността. Освен това смъртността за целия период от няколко месеца вече е под тази на повечето яко локдауннати европейски държави.

    Коментиран от #54, #56

  • 52 Майна

    9 1 Отговор
    Тази седмица сенатор ДЖОНСЪН ИЗЛЕЗЕ С ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ДАННИ ПРЕД СЕНАТА В САЩ..,,сенаторът Джонсън показа, че има повече ваксинирани британци, починали от COVID, отколкото техните неваксинирани сънародници, съответно 63 % срещу 28 %.

    „Сега това е информация, която американският народ вероятно никога не е чувал“, каза сенаторът, „Тази информация, като я предам, ще бъда атакуван. Ще бъда осквернен. Ще бъда цензуриран. Ще бъда потиснат. " Вероятно Джонсън се позовава на неотдавнашното съобщение на YouTube за забрана на всякаква „дезинформация“, твърдейки, че федерално или международно одобрените ваксини са опасни или не работят.

    Същата тежка ситуация се наблюдава в силно ваксиниран Израел, където през август са съобщени огромни 95% от всички тежки случаи на COVID при напълно ваксинирани хора, а 85-90% от всички хоспитализации също са в тази кохорта. ,,
  • 53 Румъния е 3пъти по голяма като населиние

    5 1 Отговор
    От България?? Какво сравнение, като бройки хора починали правиш??

    Коментиран от #59

  • 54 Ами Швеция не е туристическа

    3 7 Отговор

    До коментар #51 от "Мислещ":

    държава и е нормално Делта вариантът там да не се е разпространил масово. Манталитетът им не е ориенталски и със сигурност и без задължителни мерки шведите се държат доста по-адекватно и хигиенните им навици са по-добри определено. Наистина е нелепо да се сравняваме с хора, с които сме много чужди като манталитет. А щом здравеопазването у нас е по-лошо това означава ли, че и мерките ни трябва да са по-хлабави. Ами точно обратното е. Колкото по-лошо е здравеопазването, толкова по-строги мерки трябва да има. А ти не ми отговори какво предлагаш вместо вредните маски? Онлайн обучение ли пак? Явно е, че не подкрепяш задължителното ваксиниране на учители, което доста държави въведоха. Какво тогава? Ами много е лесно с всичко да не сте съгласни, а хората да измират. Ами представете си за миг, че някой от вашите любими хора "утре" стане жертва на ковид.По същия начин ли ще разсъждавате тогава?

    Коментиран от #57

  • 55 Сатана

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Мислещ":

    Радев командва парада от април,министър на образованието е негово назначение.Буци го няма отдавна но нещата са се сговнясали не по негова вина.Същите безумни заповеди като при хунтата.Нали уж нов морал?
  • 56 Защо у нас не пада тогава?

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мислещ":

    Би ли обяснил? Какво прави хората на Балканския полуостров по-уязвими?

    Коментиран от #58

  • 57 Мислещ

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Ами Швеция не е туристическа":

    Ами аз ти казах какво предлагам. И ти го каза в поста си. Предлагам да се лекуват пациентите както трябва и съответно да не умират. След като това не е по план, какво друго да направим? Да се самозалъгваме, че маските работят ли (При положение, че има и не едно изследване, което доказва обратното)? Ето ти сам каза и че не е решение онлайн обучението. Сам се опровергаваш за всичко.

    Коментиран от #61

  • 58 Мислещ

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "Защо у нас не пада тогава?":

    Няколко са факторите. У нас просто по-късно започнаха да умират повече хора, а освен това и имаме повече уязвими по принцип, не без "помощта" и на мизерното ни здравеопазване.
  • 59 Много добре зная колко е населението

    4 9 Отговор

    До коментар #53 от "Румъния е 3пъти по голяма като населиние":

    на Румъния. За всеки от последните 3 дни имат между 14 000 и 15 000 новозаразени(общо около 44 000 за 3 дни). И около 800 починали пак за 3 дни. Какво не е ясно? Че и там са зле като у нас ли не ви е ясно? Че се мре много повече, отколкото в Италия например, която е пък с 3 пъти по-голямо население от Румъния, но Драги не си поплюва и ваксинирането в Италия е масово, а мерките в училищата доста строги. В северна Италия масово се ваксинират ученци от горен курс. Без да е задължително. Доброволно го правят, защото не искат пак затворени училища, бизнеси, заводи.А ние сме все"най-умните" и хейтът ни е втора природа. А мрем като мухи. Преди малко срещнах позната, чийто мъж е починал в понеделник(не от ковид). Но ще го погребат чак на 14-и.Понеже имало бум на погребенията и за гробница се чакало много.
  • 60 2 години маски ай стига лъга вече

    5 2 Отговор
    Преди бяха.. Страшно хубави времена ! Никога няма да се върнат! Семейството беше номер едно, градивната клетка на обществото..Децата здрави ,калени, възпитани, спокойни и нормални! Обществото имаше цел!!! Тези,които са учили Марксизъм Ленинизъм знаят много добре стъпките , които поставяше като цели Партията, и които трябваше да извървим по Петилетки , а именно социализъм, комунизъм и развито социалистическо общество , като най висша степен в човешкото развитие и организация?/! Да сте чули в днешно време, някой да Ви говори за цели и стъпки в ,,демокрацията,, Да сте чули идеолози на демокрацията и техните учения на практика в обществото... Да има методи, похвати , средства и контрол за ,,ДЕмо, крацията.. Да се изучават тези неща... Изобщо демокрацията е най-неизучената и несистематезирана система, на която естествено и логично идва края. Ние ще бъдем свидетели на този процес...Подгответе се и бъдете спокойни, на чисто физическо ниво. Друго не ни трябва. Самата система от ,,Демокрация,, ще се саморазруши по естествен принцип, защото е противоречива в самата си същност..Но, това е дълга тема..Бъдете готови ! Ние ,българите знаем и 2 и 200 и ги разбираме някой далавери...
    Сега младите грабнали по един телефон и със средният пръст местят екрана?! Да , ама не ?! Както казва татко ми!? Една работа зав

    Коментиран от #67

  • 61 А как да стане така, че здравеопазването

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Мислещ":

    ни, което от близо 32 години става все по-скапано от днес за утре да стане изведнъж по-добро. Други лекари и медицински персонал ли ще внесем? Ами ясно е, че няма как да стане изведнъж по-добро лечението на болните нито с ковид, нито без ковид.

    Коментиран от #63

  • 62 БПФ

    6 0 Отговор
    Айде ти ела да преподаваш с маска, иди0т !!!
  • 63 Мислещ

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "А как да стане така, че здравеопазването":

    Няма нужда да се сменят лекарите, достатъчно е на едните да се разрешава да лекуват правилно, а тези, които убиват пациенти, да бъдат безмилостно преследвани. Но да, и това е невъзможно. Както казвах, проблемът не е в липсата на ковид-мерки. Проблемът е в липсата на правилните такива.
  • 64 Ventura

    4 1 Отговор
    До всички ваксъри: боцкайте се колкото си щете пъти, но няма да е вашето.
  • 65 Demonaz

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Майна":

    Кунчев е слуга на комунисти-глобалисти. Стига си бълнувал "фашизъм" Директора на СЗО е черен сигурно и той е фашист или нацист. Четете и не се излагайте. Иначе за мерките някой вярва ли,че някой вече му пука? Щом в градският транспорт възрастните хора са без маски. Ебола да беше,чума да беше то стана вече натрапване и тормоз.
  • 66 ЗАПОВЕД

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "праим нещо бе":

    МНОГО СЕКТАНТИ БЪРКАТ ЗАПОВЕДТА С ЗАКОНА НАУЧЕТЕ ЗАКОНИТЕ И СПРЕТЕ СЪС ЗАПОВЕДИТЕ!
  • 67 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "2 години маски ай стига лъга вече":

    Една от грешките на прехода от „социализЪМЪТ” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четемЕ и слушаме идиотщините Ви.
  • 68 Що за Политики

    3 0 Отговор
    От 2 години се правят на недоразбрали че маски не спират ковито. По добре да се изчака антиваксърите да поизмрат още и тогава локдаун както им се полага.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове