Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 08:47, обновена 11 Октомври, 2021 09:03 4 748 64

Лозан Панов: Пеевски може да е бил в ДАНС, за да си вземе документ, че е бил шеф там

  • лозан панов-
  • делян пеевски

ДПС играе с повече от един играч на изборите за президент

Лозан Панов: Пеевски може да е бил в ДАНС, за да си вземе документ, че е бил шеф там - 1
Снимка: Архив

Кандидатът за президент Лозан Панов призова хората да гледат отвъд фактите, които се виждат на пръв поглед. "Мистично се появи г-н Делян Пеевски. Знаете, той беше в ДАНС. Там имаше много журналисти. Така и не се разбра защо той е там, какви са причините. Самата институция също не даде информация, въпреки че преди това покани журналистите. Може Пеевски да е бил в ДАНС, защото преди време оглавяваше тази институция. Може да му е трябвал документ за това", каза Панов пред "Здравей, България" по "Нова телевизия".

ДПС играе с повече от един играч на изборите за президент. Това заяви кандидатът за президент Лозан Панов. Той изрази подозрение, че Румен Радев подпомага ДПС, както и те него. Панов е убеден, че ще участва в балотажа за "Дондуков" 2.

"Смятам, че е напълно възможно ДПС да играе с двама играчи, а защо не и с трима. Ако се върви в тази посока, според мен това не е безобидно. Разменените реплики за родината мобилизират вота и на единия, и на другия”, каза кандидатът за президент в ефира на "Здравей, България".

Той изрази подозрение, че Румен Радев подпомага ДПС, както и те него. И даде пример с ДПС и ВМРО, които с размяната на реплики една към друга също активирали собствения си електорат. Той припомни, че на втория тур на президентските избори преди 5 години те са подкрепили Румен Радев. Според него подредбата на обстоятелствата и заиграването на тази тематика сочи, че „сме в разцвета на същото зло, което не е излизало до този момент от политиката”.

„Очевидно става дума за нещо различно. Тематиката, свързана с етническия мир, повдигането на този въпрос, за мен звучи достатъчно тревожно в кампанията за президент”, каза Панов.

„Следващата стъпка е, че имаме кандидат за президент, който е тяснопартиен – Мустафа Карадайъ. Спомняте си размяната на реплики в президентството между него и Румен Радев. Към това отново добавям Велико Търново. Имаме не Петър и Асен въстаници, но имаме Асен и Кирил, макар че не става въпрос за византийско робство. Като наредим всички тези обстоятелства, допускам, че би могло политиката да се насочи към етническите проблеми”, смята Панов.

Според него осветляването на Пеевски в „Досиетата Пандора”, появяването му в ДАНС, а след това и обявяването му за водач на листата на ДПС във Велико Търново е сценка.

„Мистично се появи г-н Пеевски. Знаете, той беше в ДАНС, там имаше много журналисти, но така и не се разбра защо той беше там. Мисля, че никой не разбра. След това той мистично изчезна и в един момент церемониално отново се появи. Причините Пеевски да бъде там могат да бъдат различни. Възможно е да е отишъл там, защото един ден той оглавяваше ДАНС, може да си е взел удостоверение”, каза още Панов.

За подозрението, че друг кандидат за битката на „Дондуков” 2 – Анастас Герджиков, също има връзки с ДПС, Панов обясни, че борави само с факти.

„Герджиков не се отрича от своето минало. В това минало имаме „Новото време”. Нека да припомня, това е ДПС в НДСВ. Зад репликата ми стои разбиването на НДСВ и ролята на ДПС в този случай. Смята, че хората, които се замислят и имат историческа памет, могат да свържат тези обстоятелства и факти. Опитваме да убедим хората да мислят по по-различен начин и да слушат какво се казва”, обясни той.

За обвиненията си към Радев, че е фалшив герой, Панов посочи, че причината за думите му е появата на президента на протестите през лятото.

„Мафия, завладяна държава, липса на свобода на медиите, нереална опозиция – това са обстоятелства, които съществуваха преди прокуратурата да влезе в президентството. Когато това се случи, беше след активната позиция на прокуратурата. Преди това имаше други действия – нека да припомня ЦУМгейт. Там отново ставаше дума за взаимоотношения между главен прокурор, функционер на политическа партия и човек, който е бизнесмен, но и издател на вестник. В една такава хипотеза, които е аналогична с подобна случка – записът с двете каки. В този случай бяха моите отношения с Плевнелиев и Радев. Те реагираха по един и същ начин. Те не продължиха нататък В един момент една невидима ръчичка им каза: „Стоп. Нататък не се продължава”. Нека хората да си дадат своите обяснения. Реакциите в една и друга ситуация, които имат своите прилики, бяха еднакви и на двамата”, обясни председателят на ВКС.

Той коментира и здравната ситуация у нас. "Четвъртата вълна е по-тежка дори и от първата. В България по тази тема със здравеопазването има дефицит на доверие. Защо не се ваксинират хората? Защото не е обяснено как това ще повлияе. Аз съм за по-либерални мерки. Не съм за локдаун. Хората трябва да се върнат към своята нормалност. Аз съм се ваксинирал. Направил съм го, защото четох, и науката ме убеди да го направя", добави още Панов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fxpro

    88 21 Отговор
    И този мънкащ,шикалкавещ човечец иска да става президент.
  • 2 1234

    18 23 Отговор
    Питайте маямата, тя знае
  • 3 гадно

    80 16 Отговор
    Измисления герой Лозанчо може и да е добър съдия, но за Президент определено не става.
  • 4 Тенчо

    77 13 Отговор
    Типичен представител на умно-красивците ... Мънкащ по важните или неудобните теми, но креслив и нахален по теми, които го интересуват или му е платено, за да ги отстоява ...
  • 5 Тоя па... тоя пааа....

    75 13 Отговор
    Всеки който гласува за това нащо и за ДБ не е добре със здравето особено в главата. Някой само ако го е чул какви приказки изрече сутринта.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 0 Отговор
    ПЕВСКИ ДОГАН са част от мафията у нас корупция бесзаконие а нали ЧЕШКАТА ПРОКУРАТУРА
    РАЗСЛЕДВАШЕ
    ДОГАН ТЕМИДА
    е със
    затворени очи
    корупция
    с пари
    в
    РАЯ
    без
    пари
    покрай
    РАЯ

    Коментиран от #19

  • 7 защо

    55 7 Отговор
    Кандидатът, който ще разбие ДБ, честитка.
  • 8 Мутата

    50 7 Отговор
    Тоя го не слуша главата.
  • 9 Лозане

    39 6 Отговор
    Може и повече проценти да събереш ,ако мълчиш!
  • 10 Стойко

    44 8 Отговор
    Прав си Лoзане! ДПС играе с повече от един кандидат на президентските избори! Освен Мyстафата, другите си ти и метросекссуала Герджика!
  • 11 НЯКОЙ

    44 6 Отговор
    Много объркан коментар на г-н кандидата - големи измишльотини в стил "прецакай конкурента"!
    ДБ, вашият кандидат "изби рибата"!
  • 12 Един мъж

    38 6 Отговор
    Лозане, иди при друг фризьор! В мъжки салон, по-известен като бръснарница!
  • 13 Слаба изява

    31 4 Отговор
    Неясно изявление, овъртяно, витиевато в стил ДБ. Не става.
  • 14 Българка

    39 4 Отговор
    Лозан Панов да спре с атаките срещу Радев! Така той наистина помага на ГЕРБ- ДПС и работи против ДБ!
  • 15 Интелигентните хора....

    11 19 Отговор
    За жалост са само в София и тук таме в страната
    ще гласуваме за г-н Лозан Панов ! А селяндурите
    За ГЕРБаджиков,караДЕЛЯ и други креатури,с ниски култури,пълни карикатури...
  • 16 НЕ СТАВА

    29 6 Отговор
    ЛОЗАНЕ , КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА ЧЕ СИ ....КАДЪРЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ , .....ТА БИЛО ТО И НА БЪЛГАРИЯ.......???
  • 17 Лозанчо

    27 5 Отговор
    Дори Луна ще има повече гласове от тебе🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 18 Герберастията е всеобхватна !

    11 20 Отговор
    Пълно е с пълни олигофрени и кретени !
    Лозан ще е на балотажа ! Това ще ви кажа !
    И на 14 ще ви го докажа,кат се видим на паважа !

    Коментиран от #26

  • 19 M' AНГАЛИ БОЙКО ИДВА ДА ВИ ДОИЗМОРИ..

    2 14 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    САМО МИНАВАМ...НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЯ , НО...БОЙКО Е ВЕЛИК И БЕЗКОМПРОМИСЕН...ЗА 12 ГОДИНИ НА ТАКЪВ ГЕНОЦИД ВИ ДОКАРА...ЧЕ ДА МИСЛИТЕ КАК ДА ОЦЕЛЕЕТЕ В 21 ВЕК...А БАЦЕ ЗАОБИКОЛЕН САМО ОТ МЛАДИ КРАСИВИ ЖЕНИ.. С ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА И ЧИСТО ЗЛАТО...А ВИЕ БОРБА ЗА НАСЪЩНИЯ..И СКОРО 27 ПОБЕДА ЗА БОЙКО ИДВА ..ВЕЛИК СИ БОЙКО , НАИСТИНА ВЕЛИК....ДОВЪРШИ БЕДНЯЦИТЕ С ГЕНОЦИД ДО КРАЙ..С НАМИ БОГ🤟😈
  • 20 дрогари

    10 17 Отговор
    Умно говори, но заслепените комунисти не могат да видят отвърд предубеженията си.
  • 21 Смешника

    16 4 Отговор
    Знаем какво Зло е ДъпъСъ. Въпросът е защо Панов ти чаааак сега се сети да ги казваш тия неща!??? Ако беше достоен за президент щеше да дадеш такава информация още, преди години...
  • 22 ген Столти

    20 1 Отговор
    Бай Лозан нещо се е объркал.Бившето дебело момче е търсило трудовата книжка на бившето вице на Борисов Христо Иванов, открадната от неизвестен симпатизант на ДБ.Очаквайте компроматни войни.Долу ДПС.
  • 23 От гербав по гербав

    13 2 Отговор
    Прост човек си избира по прост и от него
    Заради Бойковото его. Но какво да се прави
    Еднокнижниците са повече от Умните у нас !!!
  • 24 Мнение

    16 1 Отговор
    Така с плюене преди избори не се става президент. Било то плюенето да е насочено към шайката феодали от Дпс и техните калинки..
  • 25 МИЯ

    22 3 Отговор
    ПАНОВ, ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ , ЧЕ ТИ СИ ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК. С ЕДНА ДУМА ТИ СИ НЕ НЕ НОРМАЛЕН, И ОСТАВА САМО ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.
  • 26 Pilot

    20 4 Отговор

    До коментар #18 от "Герберастията е всеобхватна !":

    Този определено не става за Президент, а с Генерала даже и не може да става сравнение !!!
  • 27 Мъка

    23 2 Отговор
    Този човек не спря да плещи глупости.
  • 28 електоrat

    26 3 Отговор
    ДБ си вкараха автогол.
  • 29 Неизличимо е от съзнанието на един

    19 1 Отговор
    Простоват и семпъл човек да вникне дълбоко в
    душата си и да си каже : А,бе,аз идиот ли съм,та
    гласувам за гербавите Нискочели тикви,нищо не
    прочели ! Ама !? А, дано,ама надали !!!
  • 30 хХх

    15 1 Отговор
    ПлЮвнЮ на квадрат
  • 31 плюс минус

    20 2 Отговор
    Рано тази сутрин гледах повторението от петък на предаването на Цветанка Ризова по бтв.
    - Драга ми Цветанка, ама защо не попита кандидатката за вице на Лозан Панов поради що е ЗА еднополовите бракове?
  • 32 Пернишката секта

    6 0 Отговор
    България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ
  • 33 Иван

    21 5 Отговор
    Призовавам всички граждани които имат намерение да гласуват за "Протестните партии", нито глас за джендърите от ДБ. Техния център на задкулисие заедно с ГЕРБ е един и същ. Младен Михалев -маджо е ментора на тиквата от встъпването му в групировката СИК. Да си припомним един момент от миналото лято на протестите! До Христо Иванов се приближава бившия депутат от НДСВ Ламбовски с думите "Чакай да си направя една снимка с бъдещия премиер", снимат се и Ламбовски му казва "Оня се е обАдил на Маджо..", още когато чува името Маджо , Иванов почервенява , с изкривена усмивка на разкрит ученик само казва "Чакай сега че сме на лайв , после ще говорим" и тръгва гузен и почервенял...А сега издигат Панов за президент с плахата надежда да отнеме гласове от Радев и да се стигне до 2 тур...Нито глас за джендърите и да останат извън парламента..

    Коментиран от #35

  • 34 Мусолини

    18 1 Отговор
    Според Панов Пеевски е ходил в ДАНС да си вземе справка за един ден трудов стаж като шеф на агенцията. Тази глупост може да му е втълпила само "мадам" Черния лебед. Ако продължава с такива тъпизми и празни инсинуации, отсега може да се смята за отписан.
  • 35 МАЯ

    6 9 Отговор

    До коментар #33 от "Иван":

    Това бе поръчка от Герб да бъде злепоставен г-н Христо Иванов

    Коментиран от #36

  • 36 Иван

    14 5 Отговор

    До коментар #35 от "МАЯ":

    Ако бе постановка Иванов би се учудил и би отговорил "Кой Маджо,какъв Маджо" и би останал да се поинтересува за какво става въпрос, а не на секундата с изкривена усмивка да казва " чакай сега че правим един лайв, после ще говорим"...То е ясно че с Ламбовски са приятели отдавна , прегърнаха се , а и отде да знае Ламбовски че се излъчва директно, мислеше че се разхожда както обикновено...Много бързо забравихте за случая, тези са по подмолни и коварни и от ГЕРБ
  • 37 Вероятно

    5 0 Отговор
    така ще да е било !
  • 38 Аз съм прост и вий сте прости, затова се

    11 1 Отговор
    Разбираме ! Те това е Бойко Борисов !
    Затова е пълно с борисовчета !
  • 39 Излагация

    18 5 Отговор
    Гледах интервюто изключително съм разочарован. Този човек просто не става. Голяма излагация за Христо Иванов, удари гредата.
  • 40 Бамбука

    15 3 Отговор
    Нищо не чух за причината за протестите ? Радев това, Радев онова. Абе свършете нещо смислено за да гласува народа за вас. Оня не си е подал оставката като ректор, но и той Радев, Радев. Тп ясно че за да плюете ви плащат, но нали сме умни, образовани, знаещи или грешим ?
  • 41 НЕГЛАСУВАЩ

    3 8 Отговор
    БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВАТА НА ПОБЕДИЛАТА МАФИЯ.

    ДА ОТИДЕШ НА ИЗБОРИ ЗНАЧИ ДА ПОДКРЕПИШ МАФИЯТА.

    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: МАФИЯТА ИЗБИРА , ВИЕ САМО ГЛАСУВАТЕ!!!
  • 42 Ицо

    9 4 Отговор
    ДПС наистина играе с повече от един играч единя е като разплетена дамаджана в главата
  • 43 В ТАЯ СЕЛЯНИЯ, НЯМА УПРАВИЯ !

    8 4 Отговор
    Плюл съм в тази орисия ! Герберастията ни е
    до шия ! НО СЪМ ГОТОВ ДА СЕ БИЯ ! С ТИЯ !
  • 44 Магнитски, Пандора...

    6 1 Отговор
    Скоро Шиши и Боко в затвора....
    Това го искат много ,много хора...
    НЯМА начин да не стане....
    Предречено е от Пагане !
  • 45 100pera

    11 2 Отговор
    С това интервю, Лозан Панов показа, че от цялата пасмина кандидат - президенти няма нито един, който да може да се изправи реално срещу Радев.
    Горката България! Докарахме я до там, че военните да са по-добри политици от цивилните...
  • 46 Hajdrich

    5 6 Отговор
    Надяват се,ако с Радев не мине номера,то да опитат да пробутат Панов.Двамата са от една кръвна група!
  • 47 Между другото....

    10 4 Отговор
    Анастасчо го видях на гей парада ! Не се шегувам ! Няма лошо ! Ама... президент ?!
  • 48 На другия бряг

    5 2 Отговор
    ГЕРБаджиков,кажи си,отпусни душа...
    И ела,аз ще те утеша.....
  • 49 теодор

    8 3 Отговор
    Представяте ли си" МУСТАФА", кандидат за президент,ужас!Прадедите ни ще се обърнат в гроба си.БЪЛГАРИ,КЪДЕ СМЕ!

    Коментиран от #56

  • 50 име

    10 2 Отговор
    Лизанчо, тая тема беше актуална преди 6-8 години. Дай нещо ново, някоя нова плювня по Радев че да става сеир.
  • 51 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    12 3 Отговор
    Радев ще спечели убедително още на първия тур. Другите тръстики,ме карат да умра от смях.
  • 52 Мбапе от все сърце

    10 2 Отговор
    Румен Радев втори мандат
  • 53 Хи хи

    8 2 Отговор
    Панов, излагаш се! Честно, мислех те за по интелигентен , а ти Шиши, та Шиши.
  • 54 Павел пенев

    7 2 Отговор
    Кой го е направил председател на ВКС този психопат? А сега се прави на интересен с безсмислени коментари.
  • 55 Офшорчо Пандоров Магнитски

    8 0 Отговор
    Имаме си ний парички!
    Вий сте голи голенички! Всички!
    Празни са вашите панички!
    Ний сме на Малдивите,в Дубай!
    А вий я карате във ваший край!
    Но народа пак си трай!
  • 56 Що пък не

    4 2 Отговор

    До коментар #49 от "теодор":

    Що пък не??? Кандидат нищо не означава и Луна е Лухче. Много добре знаеш, че няма как да бъде избран. Това което се цели да се събере възможно най-много хора които да се прехвърлят на Геджиков. Ще поживеем ще видим.
  • 57 5236

    5 0 Отговор
    Ахмед Доган вкара въоражена потеря в Президентството. Гелът ти е опънал мозъчните гънки.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 1199

    3 0 Отговор
    Очила смени, редно е и зъбите, прическата и да вземе красотата на бойковипа. Няма да е зле всички под ръчичка кандидат президентии да кандидастват в Гинес книгата.
  • 60 ТОКСИЧНИ СТЕ!!!

    0 2 Отговор
    Що за лицемерие? Мая Манолова и БСП в коалиция с ДПС предложиха Пеевски за шеф на ДАНС по времето на Орешарски и тогава от парньорски служби излезе информацията, че са планирали "самоубийството" на Борисов в ареста след като бъде арестуван. А днес същата тази Манолова от ИМВ, БСП, ИТН, ПП и Радевата хунта са в широка коалиция заедно с партията на Панов срещу ГЕРБ. Та нали и на местните избори от ДБ, която е партията на Панов подкрепиха същата тази пребоядисана комунистка Мая Манолова. Е наистина такова лицемерие и наглост няма другаде по света. ТОКСИЧНИ СТЕ!!!
  • 61 Тарли

    3 0 Отговор
    Пеевски може да е ходил в ДАНС, за да се ваксинира.
  • 62 Моканина

    3 0 Отговор
    И този нафталин ми бил кандидат за президент?!Този е пародия на мъж,по скоро гей!

    Боже,опази българите от тези "човеци",Боже!
  • 63 Минковска

    1 0 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ И ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
  • 64 Ангелина

    0 0 Отговор
    Е ,Панов по -принцип не те "харесвам" ,но е безспорно ,че си умен!
    Видя се ,за какво отиде до ДАНС ,за да каже на чакащите го "журналисти- мисирки" ,че : "Има много интересни неща да казва пред тях ....." След това тези думи бяха "разбрани" от тези ,за които бяха предназначени и веднага последва "преосмисляне " на позициите и Делян Пеевски отново е в листите на ДПС за депутат т.е отново си купи имунитет и вече няма да има ,какво интересно да казва пред мисирките !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове