18 Октомври, 2021 10:52 3 753 104

Проф. Александър Маринов: Победа на Радев на първи тур е достижима задача

  • александър маринов-
  • победа-
  • радев-
  • първи тур-
  • достижима задача

Президентът отдавна застана на страната на тези обществени и политически сили в България, които искат истинска и необратима промяна, казва анализаторът 

Проф. Александър Маринов: Победа на Радев на първи тур е достижима задача - 1
Снимка: БГНЕС

Най-голямото предизвикателство пред настоящия президент Румен Радев е да постигне убедителна победа още на първи тур на изборите за държавен глава. Това каза пред БГНЕС проф. Александър Маринов. „Победата още на първия тур е постижима задача, предвид данните на социологическите изследвания, направени в началото на кампанията. Всички те сочат, че между 49-50% от решилите да гласуват биха подкрепили президента Радев. Това е една добра изходна основа. Естествено трябва да бъде изпълнено и изискването за над 50% избирателна активност“, каза Маринов.

Според него не трябва да се забравя и фактът, че за разлика от останалите претенденти, президентът Радев е действащ държавен глава. „Той продължава да изпълнява своите функции. Има немалко проблеми, с които се сблъсква нашата страна. Второ поред служебно правителство, назначено от него, управлява страната в една много сложна обстановка. Предизвикателствата са налице и не са лесни, а комбинирани. Президентът за момента се справя успешно и е показал, че може да се справя“, посочи политологът.

Опонентите на Радев са тези, които са изградили, поддържат и се ползват от сегашния модел на управление, който се характеризира с неглижирането и дори погазването на върховенството на правото, злоупотребата с власт, корупцията или основателните подозрения за корупцията.

„Ако говорим за политическите сили, които са свързани с този модел, това са преди всичко ГЕРБ и ДПС, които са най-яростните опоненти на Радев и в предишните години, и сега в предизборната кампания“, подчерта Маринов.

Той посочи, че „силите на статуквото са достатъчно мощни“ и защитават много важни и жизнени интереси. „Тази битка няма да е лесна“, добави анализаторът.

„Президентът отдавна застана на страната на тези обществени и политически сили в България, които искат истинска и необратима промяна, изразяваща се в отстраняването на съществуващия модел. Има доста политически сили, които по един или друг начин показаха, че работят за тази промяна. Това са както традиционните сили като БСП, така и новите политически сили като „Има такъв народ“, „Изправи се България! Ние идваме“. Естествено към тях трябва да добавим и най-новата формация „Продължаваме промяната“, която за пръв път ще се яви на избори и ще покаже какви са нейните възможности“, заяви Маринов.

„Най-мощният и най-големият съюзник на Радев е мнозинството от българските граждани, които показаха ясно, пряко или непряко, че поддържат духа, ценностите и волята вложени в протестите от миналата година“, добави той.

По отношение на външнополитическите приоритети е по-трудно да се говори за опоненти.

„България не враждува с други страни. Имаме партньори и съюзници както в рамките на ЕС и НАТО, така и извън тези организации. Съществува едно голяма кълбо от противоречия, балансиране на интересите и отстояване на национални интереси. Няколко примера са достатъчни. Планът за възстановяване и устойчивост, който вече е внесен в ЕК; проблематиката на енергийната политика – цяла Европа изпитва енергийна криза; проблемите с отношенията с РС Македония, където срещу България се упражнява един доста силен натиск, но за момента българските институции удържат този натиск, отстоявайки една правилна и принципна позиция. Ние не спорим за историята и миналото, а за настоящето и най-вече за хората с българско самосъзнание и българско гражданство в нашата югозападна съседка“, заяви Маринов.

Той подчерта, че външнополитическата ситуация е достатъчно сложна и именно за това е много важно след изборите са има едно работещо парламентарно мнозинство, което да излъчи правителство, за да могат пълноценно да се включат всички български институции, които имат отношение към вътрешната и външната политика.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 социолог

    31 64 Отговор
    Лъотчика няма да иде на балотаж. Там отиват Герджиков и Карадайъ.

    Коментиран от #44

  • 2 байгън

    18 22 Отговор
    Не, не е...
  • 3 Българка

    38 64 Отговор
    Стига с тия заклинания. Фатмака НЯМА са спечели на първи тур. На балотажа ще ива широк фронт срещу него. Колкото и да повтарят мантрата тия платените, няма да стане.

    Коментиран от #59

  • 4 Последния Софиянец

    19 51 Отговор
    Май най сериозен опонент се очертава Карадайъ.

    Коментиран от #36

  • 5 Дядо Демократ

    29 28 Отговор
    Майстора като го видя и ми се повдига. Мазен и противен агент.
  • 6 Ако има

    43 33 Отговор
    по голяма избирателна активност, със сигурност ще спечели на първи тур! Ако не е голяма, ще е на втори тур! Ако е на първи, ще спестим някой лев! Друга дилема няма!

    Коментиран от #12

  • 7 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    44 33 Отговор
    С нашите гласове от USA Радев ще отвее
    ГЕРБджиков още на първия тур!

    Коментиран от #11, #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 NeXu s

    35 39 Отговор
    Поредната червена платена подлога. Само кръгъл идиот може да гласува за корумпирания и крадлив Мунчо с пликовете и инфлацията. Време е да разкараме статуквото на Мунчо и да имаме предвидома политика с минимална инфлация. Един политик се вижда колко струва по време на криза, а видяхме какво направиха мунчовците с Вера Су и ваксинацията. И инфлацията.....
  • 10 Баш Майстора

    31 35 Отговор
    Другарю Маринов,Майсторе,престанете да се напивате преди интервюта,защото положението става нетърпимо.Не на 1ви,не на 2ри,а на 10ти тур пак ще е вън от играта с тези нарушения на конституцията и цените,непосилни за народа ни.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Радени вълнения

    30 35 Отговор

    До коментар #6 от "Ако има":

    Ще спестим някой лев, ама ще изгуби България и българите с тоя самозабравил се зелен чорап обградил се с военни все едно сме Куба през 60-те години

    Коментиран от #18, #23

  • 13 !!!?

    24 33 Отговор

    До коментар #7 от "И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO":

    Защо си в Чикаго, а не в Чукотка - там е мястото за русофили-продажници !!!?
  • 14 Чук и Гек

    10 7 Отговор
    Който няма зелен сефтефикат - не гласува! Казах!

    Коментиран от #22

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 110

    32 30 Отговор
    Не гласувам за ГЕРБ, но не мога да разбера какво точно е направила една представителна позиция като президентската за държавата и защо токова се преекспонира ролята му в политиката.
    Това което видях е един разединител на нацията, подстрекател на политическа саморазправа и дискриминация към партия, която хубава или лоша, пак ще бъде на първо място на изборите. Уж сме правова държава, а президентът се държи като платен протестър на опозицията.

    Коментиран от #47

  • 18 Чук и Гек

    20 6 Отговор

    До коментар #12 от "Радени вълнения":

    Какво означава зелен чорап? Буквално, алегорично, метафорично и хиперболично, че ми е трудно да вдяна! Не знам какво е казарма, вероятно жаргон! За фатмак вече разбрах, че е дебел, прос и винаги леко пийнал старшина от пехотата. Дай за чорапа!?

    Коментиран от #24, #30, #42

  • 19 Ост

    16 15 Отговор
    А имали толкова балъци се пита в задачата
  • 20 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    29 21 Отговор
    Сега виете.... после ще се криете...
    Гербави шушумиги...

    Коментиран от #34

  • 21 Не всички сме крадци и лъжци

    30 26 Отговор
    Затова ще гласуваме за г-н Румен Радев.
  • 22 НО КОЙТО ПОКАЖЕ

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "Чук и Гек":

    ЗЕЛЕН ЧУРАП МОЖЕ💵💵💵
  • 23 България

    21 14 Отговор

    До коментар #12 от "Радени вълнения":

    е загубена отдавна, а тия като теб са живото доказателство, предаващи страната си за дребни монети! А чорапи и конфекция, търси в магазините! Така кажи на онуй тъпото от Банкя!
  • 24 Радени вълнения

    18 19 Отговор

    До коментар #18 от "Чук и Гек":

    Щом не знаеш какво е казарма, няма какво да ти пояснявам. Още много неща не знаеш. А "балък" знаеш ли какво е на жаргон? Аз ще ти кажа за да не ме питаш пак. Избирател на Радев!

    Коментиран от #27, #48

  • 25 ТаУмВзе

    9 5 Отговор
    Задачка закачка, Без смисъл! Мутропитека не в панделата бе. Приключили сме.
  • 26 Гербавите вият на умрело...

    23 13 Отговор
    От София,пак на село....
  • 27 Чук и Гек

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "Радени вълнения":

    Гек е ходил в казарма, аз не съм! Казвай какво е чорап?

    Коментиран от #31, #33

  • 28 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    11 18 Отговор
    ТОА ПЪТ ША МИ БИЯТ ШУТА
  • 29 ИНТЕЛЕКТ СРЕЩУ ФАТМАК

    13 15 Отговор
    ??????!!!!!!???????
  • 30 Комунист

    14 3 Отговор

    До коментар #18 от "Чук и Гек":

    Същото ,което важи за фатмак е 100 % и за зелен чорап.
  • 31 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    12 16 Отговор

    До коментар #27 от "Чук и Гек":

    ВСИЧКИ ВОЕННИ НОСЯТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ КАТО УНИФОРМА

    Коментиран от #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Коментар номер 30

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Чук и Гек":

    Ти го е обяснил.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ТИР

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    По скоро ДъПъСъ издигна Кандидат за да направят балотаж и предложат Подкрепа на Обещаващият Им Лапачка,,,При голяма активност обаче номера няма да мине,
  • 37 Чук и Гек

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА":

    Гек каза, че зелени са били докато дойде демокрацията! В авиацията са били бледо сини и никога зелени! При демокрацията на всички са черни, за да не ги перат всеки ден!

    Коментиран от #43

  • 38 1234

    9 4 Отговор
    Агент майстора да се скрие вече, от такива БГ е на тоя хал
  • 39 Грую

    10 13 Отговор
    Не вярвам другаря Маринов да е толкова (обратното на остър),че да не му е ясен факта ,че няма начин хвърчилото да спечели на първи тур.По скоро тази словесна диария е предназначена за контингента на Иво Христов. Което ще рече за 80 процентовите.

    Коментиран от #79

  • 40 Зелен чорапогащник

    15 16 Отговор
    Гласуваме за пилот,не за гербав идиот !
  • 41 Аз да ви кажа нещо

    5 10 Отговор
    Ще гласувам за Лозан Панов
  • 42 Чук и Гек

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Чук и Гек":

    Казвай, бе! Нали си ходил в казарма и си ти личи, че там са те пообъркали от издевателства?
  • 43 Може и да

    9 8 Отговор

    До коментар #37 от "Чук и Гек":

    Не са зелени.В случая става въпрос за манталитета на Хвърчилков.Сто процента ,като на зелен чорап.По горе в коментарите е описано ,какво значи това.

    Коментиран от #52

  • 44 БОКОагентБУДАла

    16 12 Отговор

    До коментар #1 от "социолог":

    прУф. ГЕРБджипков ЗАГУБИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛО СЪСТЕЗАНИЕТО.... ОТ ДАЛЕЧ МУ ЛИЧИ, ЧЕ ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ОТ БКП-2 "ГEйРБ и ЧУК" ☭ МУ Е УРЕДИЛ ТИТЛАТА ПРуФЕСуР.... МУ-ХА-ХА...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    14 10 Отговор
    Споко! ГЕРБави другари!
    За при бай Ставри ще ви купиме цигари!
  • 47 до лъжеца

    15 11 Отговор

    До коментар #17 от "110":

    Кого ще лъжеш бе не гласувал за ГРОБ , а им повтаря опорките , аз пък ще гласувам за Радев задето не им мълчи на гнусната мафия и им се противопостави
  • 48 Чук и Гек

    7 5 Отговор

    До коментар #24 от "Радени вълнения":

    Май и ти не си ходил в казарма, чул си нещо от някой педелвайс и мислиш, че като повтаряш простотии, в Греб ще те запишат при умните! За проверка - какво е АК, ПК, МХ и БУСВ! Какво е РПИ, траектория, калибър и СТП?

    Коментиран от #61

  • 49 Луна

    17 9 Отговор
    Тъпите герберасти се скриха под тогата на смахнатия професор и си мислят че там ще заметът и кражбите си и вече няма да има кой да им показва кирливите ризи , ама няма да им се получи ...
  • 50 ИСТИНАТА

    12 8 Отговор
    След изборите ГЕРБ и ДПС ще имат общо около 80 депутата. Останалите 160 абсолютно мнозинство което може и да промени конституцията и незабавно свали Гешев и предаде на съд! Герберските агенции като Центъра за анализи и маркетинг на Юлий Павлов и Сова Харис на Васил Тончев опитват да манипулират общественото мнение че Радев е малко под 50%. Агенцията на Павлов даде 49,5% за Радев и 22% за Герджиков а Сова Харис на Тончев 49,7% за Радев и 20% за Герджиков. Не вярвайте на тези които са чести анализатори в жълтия Герберски сайт ПИК. Радев е над 60% и ще бъде първия в новата история на България който ще бъде избран на първи тур. Идват черни дни за тиквун и при бай Ставри да го топли в студените зимни нощи!!!

    Коментиран от #99, #101

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ГЕРБ-МЪЖЕ

    13 7 Отговор
    АНАСТАС - ОБЕДИНИТЕЛЯ !!! ДА ЗА СТАНЕМ ВСИЧКИ ЗАД НЕГО ! ЕДИНСТВЕН ТОЙ ЩЕ ОБЕДИНИ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С ПАЧКИ ЕВРО И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО С ОБИКНОВЕНИЯ ТРУДОВ НАРОД !!? АНАСТАС ОБЕДИНИТЕЛЯ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО!!!

    Коментиран от #54

  • 54 Гербер работач

    12 8 Отговор

    До коментар #53 от "ГЕРБ-МЪЖЕ":

    Аз се радвам че ще бъда обединен от професор Герджиков! С празен хладилник и джобове , с непосилни сметки за ток и храна, но обединен с пачки от 500-еврови банкноти и кюлчета чисто злато. Танцувам казачок от радост и щастие!!!
  • 55 Не че....ама ГЕРБ изтече....

    10 9 Отговор
    И...няма го вече... каквото можа.. завлече...
    Да стои от нас много, много надалече....
    Нали?! Гербаво човече ,много надалече...
  • 56 Стойко

    14 12 Отговор
    ЧЕСТИТ НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! ТИ ИЗЛЕЗЕ , СЪБУДИ И ВДИГНА НАРОДА И СМАЗА БОРИСОВАТА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!!! ИЗХВЪРЛИХМЕ ГО ЗАЕДНО ОТ ВЛАСТТА И ГО ИЗПРАТИХМЕ ИЗВЪН ОКОЛОВРЪСТНОТО ШОСЕ!!!! СМЪКНАХМЕ ГО И ОТ ДЖИПКАТА , СЪСТАРИ СЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ И ЗЛОБА И ЗАПРИЛИЧА НА 79-ГОДИШЕН СТАРЕЦ !!!! ВЕЛИК СИ ГЕНЕРАЛЕ...НАИСТИНА ВЕЛИК..! ДА ГЛЕДАМЕ ТИКВАТА ТОЛКОВА СМАЗАН И ГЪРЧЕЩ СЕ !!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!! С НАМИ БОГ ..👍🤜🤛
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чук и Гек

    7 4 Отговор
    Айде, бе, Рада госпожина! Казвай какво е БУСВ и УГКС! Разкладката поне помниш ли - дневна, седмична или месечна беше на стената в столовата? Аз не съм бил редник, а ти?

    Коментиран от #62

  • 59 ИЗБОРИТЕ

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Отново имитация на демокрация по съвецки в България!

    Редно е партиите да предлагат кандидатите си за депутати!
    Но е редно симпатизантите на партиите да определят
    кой ще е избраният депутат от партийната листа!

    Поради прага на преференциите и избираемите места, в нарушение на чл 67 от конституцията на РБ,
    изборът на депутата практически не зависи от дадените за него преференции!
    Зависи от това дали е подставен на избираемо място от партийното бюро!

    Така партиите са си присвоили народния суверенитет
    в нарушение на чл.1 и чл.6 от конституцията на РБ!

    Затова и депутатите не гласуват по съвест, както повелява чл.67!
    Въпреки, че са се заклели в Конституцията!

    България отново е партийно олигархична република, както преди НРБ!

    Затова за 30г. няма избран нито един непартиен независим депутат!

    Ще премахнат ли ПП и ИТН прагът на преференциите и избираемите места?
    Или ще продължат 30 годишната имитация на съвецка демокрация!

    Ще продължаваме ли да затъваме на дъното на ЕС?
    С руска енергийна примка на шията!

    Ще продължава ли съвецката имитация на демокрация в България?

    Коментиран от #85

  • 60 Българин

    11 10 Отговор
    Факт е че РАДАЕВ разедини нацията - един президент трябва да е обединител!!!
    На предните избори гласувах за него, защото Цецка Цачева изглеждаше доста непредставително, за да не ползвам други думи... но сега няма да гласувам за Радев!!!!
    Радев излезе лятото на протеста организиран от Божков, подкрепи ултрасите и с вдигнат юмрук ги подкрепи да пролят кръвта на българи подкрепящи опонентите му... това бяха БЪЛГАРИ изправени срещу БЪЛГАРИ, и то от нашия президент Радев!!!!
    Позорно, анти-национално и в разрез с конституцията на България - така постъпи Радев!!! Разбираемо, няма да гласувам за него!!!!
    Радев каза ли, че повече вярва на Божков, отколкото на прокуратурата, каза го, има го записано, медиите да го покажат, всички помним!!!! Сега като САЩ посочиха Божков като доказан престъпник, Радев защо защити престъпник!!!!

    Коментиран от #88

  • 61 Радени вълнения

    7 2 Отговор

    До коментар #48 от "Чук и Гек":

    Ти, болен ли си бе ТАВАРИЩ???
    Я се успокой, казаното по някога може да е и метафора за нещо. Какви РПГ-та те гонят

    Коментиран от #65

  • 62 Чук и Гек

    6 5 Отговор

    До коментар #58 от "Чук и Гек":

    Радо, хайде, ма! Устава ли четеш? Няма ли някой герберунгел край теб, който да е бил в нормална казарма като български войник, или всички са от школата на МВР като Бойко и Цецерон? Никой не носеше чорапи тогава, а партенки! Какво е ПК - 10 поне помниш ли! Всеки войник е ходил в тоалетна!

    Коментиран от #64, #66

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 11 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ
    ПРЕЗИДЕНТ
    ПОБЕДА
  • 64 Радени вълнения

    9 7 Отговор

    До коментар #62 от "Чук и Гек":

    Виж кво, Хампи, голям кеф ми прави като вбеся някой русофил-комуняга-носталгик по соца и т.н. като тебе. Днес УСПЯХ!!!
    ХАААА ХА ХА ХА

    Коментиран от #67

  • 65 Чук и Гек

    7 8 Отговор

    До коментар #61 от "Радени вълнения":

    Гербераската простотия не е метафора, нито хипербола! Точно в реалния мащаб си е! Като лочиш кафе, надуваш бузите, гледаш предано портрета Му и говориш против Президента, ще получиш Гербераски Нобел за куча вярност!
  • 66 Ти тъп ли си

    8 5 Отговор

    До коментар #62 от "Чук и Гек":

    По рождение ,че не вдяваш, какво ти се казва.Няма значение чорап или партенка.Манталитета на фатмака е такъв.Ако ще и в златна пантовка да е обут.Ще е фатмак за цял живот.

    Коментиран от #68, #71

  • 67 Чук и Гек

    5 7 Отговор

    До коментар #64 от "Радени вълнения":

    Как няма да се вбеся от такава низость!? Но, президента е тестван като пилот и показа здрава психика, за разлика от лудналия ви вожд! 5 години сам срещу мафията и ви побърка! Нищо не можеше да направи, освен да покаже здрави нерви и ви станахте дармадан! Вижте на какво сте заприличали - да издигате поредния пухал за президент и се криете в гащите му, да заигравате с етнически въпроси и да купувате масово електората!

    Коментиран от #69

  • 68 Има

    9 4 Отговор

    До коментар #66 от "Ти тъп ли си":

    един фатмак, отговарящ напълно на определението дебел и мазен старшина! На вид, на чин и на "акъл" е едно към едно! Та ясно ни е, че за Банкянският тъп фатмак ни говориш! А ние и без теб знаехме! Но ти благодарим, за труда да ни обясниш, за Банкянският тъп фатмак! Дали ши даде лукчи? Ъ? Той тъп и може и да не разбере, че си го изпортил!

    Коментиран от #70

  • 69 Ясно ,тъп и

    7 4 Отговор

    До коментар #67 от "Чук и Гек":

    Упорит.Лика прилика си с фатмака.
  • 70 Да има

    8 3 Отговор

    До коментар #68 от "Има":

    И той се намира в президентството.За пет месеца постигна единствено галопираща инфлация, разделен народ и съсипана държава.Чака ни Радева фатмашка зима.

    Коментиран от #72

  • 71 Чук и Гек

    3 2 Отговор

    До коментар #66 от "Ти тъп ли си":

    А какво беше фатмак? Може ли да говориш без метафори и ми представяш тук разни свои литератури! Аз не съм Герджиков, с които явно сте от една душевна група! Нали сме военни хора и трябва да бъдем точни!

    Коментиран от #74

  • 72 Не бе

    7 6 Отговор

    До коментар #70 от "Да има":

    Банкянският отпадък който плаща на тъпанаре да го излагат е у Банкя бе! Мноо прост! Ко ши кажиш! Да плати на тъпанаре да покажат колко е прост!

    Коментиран от #75

  • 73 Сигурно

    9 6 Отговор
    затова зеленият чорап почна да действа активно с лицевите опори, както и с фалшивите опорки за просперитета на нацията.

    Това ли е "стратегията ви", смешници?

    Коремното хвърчило няма да достигне даже и балотаж, камо ли да се уреди с върбовата сянка още на първи тур.

    Коментиран от #76

  • 74 Всичко ,каквото

    4 6 Отговор

    До коментар #71 от "Чук и Гек":

    Си ти е фатмак.И това не може да се скрие.Такива ,като теб си личат от км.Неспасяем случай си .Такъв ще си до живот.Лек ден и успех на изборите.

    Коментиран от #77

  • 75 Научи първо

    5 2 Отговор

    До коментар #72 от "Не бе":

    Родния си език .Или си от сините венци.Електората на Мунчо.

    Коментиран от #78

  • 76 Е тогава

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Сигурно":

    що се е притеснило банкянското недоразумени, та си хвърля парите по тъпанаре да го излагат? Нали е загубил Президента? 😂
  • 77 Чук и Гек

    5 5 Отговор

    До коментар #74 от "Всичко ,каквото":

    Няма лек ден и бягай ! Отговори ли поне на един мъжки въпрос? Всъщност, Вие от Герб - мъже ли сте или не съвсем?
  • 78 Не бе

    4 6 Отговор

    До коментар #75 от "Научи първо":

    Иначе как ши мъ разберат тъпанарете на онуй тъпото от Банкя! 😂

    Коментиран от #81, #83

  • 79 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Грую":

    Прав сте. Точно това е целта на всичките тия глупости.
  • 80 Нео

    8 5 Отговор
    Разбира се, че може да спечели. Овчедушието много си пада да го лъжат, но не с обикновени лъжи а с гигантски, като в С. Корея! Но има един проблем, за разлика от предните избори, вече има алтернатива.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Предлагам :

    7 6 Отговор
    Радев, вместо лицеви опори
    БИБИТКО да затвори, че
    Много глупости говори
  • 83 Ясно е ,че си осемдесет

    5 0 Отговор

    До коментар #78 от "Не бе":

    Процентов.С ,такива няма как да просперира държавата.

    Коментиран от #92

  • 84 Чук и Гек

    4 3 Отговор
    Радке, обядва ли...!?
  • 85 Българка

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "ИЗБОРИТЕ":

    Най-вероятно си се объркал и не си струва да ти отговарям, но по принцип си прав. В случая , обаче предложението ти е трудно приложимо. Замисли се и ще си отговориш сам. Например, как ще се издига името на кандидат? Предлагаш предварителен избор на кандидат депутати ли???
  • 86 Скоро ще правя Кама сутра

    4 4 Отговор
    С гербава мутра

    Коментиран от #97, #98

  • 87 Кочо

    6 4 Отговор
    Предлагам следния експеримент - показваме портретите на всички лидери на български партии на чужденци и питаме кой според тях прилича на Бай Ганчо, фатмак, чорап и простак?
  • 88 Българка

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Ето това е истината. Няма кой да ти отговори, тука повечето и сега взимат стотинки от Дубай.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Дневникът на един гербав дръндьо

    5 2 Отговор
    Мисля,че не мога да мисля....
  • 91 От гербав по гербав

    5 4 Отговор
    Сега, си лаем !...
    Но после, ще си траем !
  • 92 Е що

    6 6 Отговор

    До коментар #83 от "Ясно е ,че си осемдесет":

    ми се хвалиш как се чувстваш и приемаш! На нас ни е ясно! Всички платени тъпанаре на банкянското недоразумение така се чувстват! Но щом ти е зор да се похвалиш, добре!
  • 93 Чук и Гек

    5 1 Отговор
    Радке !?!!! Покажи се! Мисля, че вече размислих какво искаш да ми кажеш! Няма да те питам за топография тактика!
  • 94 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    6 3 Отговор
    Радев е учил тук. Военните са на голяма почит
    в Съединените Американски щати. Особено пилотите. Също и пожарникарите. Но Бибитко
    е обратна тяга, нещо главата го стяга.
  • 95 Вацев

    2 3 Отговор
    „Като оставим настрана красноречието, аз просто искам да ви предупредя, че значими и влиятелни кръгове в България готвят национално предателство и измяна“.

    „Ще избера президент, който е против Триморието и който е срещу „синергията с дневния ред на САЩ“.

    „Български президент не може да търси синергия с дневния ред на САЩ! Дори и Албания не търси такава. Не може и да подкрепя Триморието, като антируски проект“.

    „Българските русофили си позволяват да си затварят ушите за това, което е изрекъл Радев. Ангажиментът на Радев с Триморието е политически гибелен!“

    „Проектът на Кирил Петков е направен като чисто американски проект, като за стадо! Това е пластмасов проект!“

    „От военен най-трудно става политик. Някой внушава на президента, че това, което прави е върха на политическата далновидност. И го мами. Висшия пилотаж за Радев е политическото лицемерие.“

    „Това, което извърши Радев към БСП е грях. Грях, който се помни и остава като мазно петно и няма как да се измие.“
  • 96 ЕКОЛОГ

    6 4 Отговор
    РАДЕВ НАРОДА ТЕ МРАЗИ БЕЗПЛАТНО.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Г@за

    1 2 Отговор

    До коментар #86 от "Скоро ще правя Кама сутра":

    Обръсна ли!
  • 99 mdaaaaaaa

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА":

    А къде забравяш бсп? Тъй ли не разбрахте, че тия три групировки играят заедно за техен интерес не и за този на народа? Ся заедно с ДБ и тия ПП ще гледате как ще си направят псевдо правтителство от "опитни" мутрополитяги разиграващи фалшиви сцени. Вие ще продължавате да си псувате те ще лапат и така. Герб дринаха малкия и средния бизнес, "усвоиха" евро парите направиха некви магистралки еднодневки...изпъдиха сумати и народ от държавицата..подкрепяни от депесету и бесепету ..нещата ще стават и по-зле с тия ...но не е луд тоя де яде баницата. СИМПАТИЗАНТИ!
  • 100 Майко мила

    4 0 Отговор
    Щом позволяваме да имаме президент, чийто председател на т.нар. му стратегически съвет е агент "Майстора" от ДС Александър Маринов, който е и идеолог и съосновател на мутренските групировки СИК и ВИС значи като народ сме много зле.
    Ако допуснем Радев да бъде преизбран не ни чака нищо добро. Това ще е исински погром за България.
  • 101 да бе

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА":

    Народното събрание да не ти е комунистически трибунал бе? Много ви се иска все да изчегъртвате, да затваряте по концентрационни лагери невинни хора и да избивате без съд и присъда, който си нарочите.
    Президенството вече го превърнахте в бардак пълен с агенти на ДС, комунистическа номенклатура и зелени чорапи и видяхме докъде го докарахте. А черните дни вече дойдоха и всички живеем в тях и докато не изритаме Радев от президенството ще става и още по-зле.
  • 102 ПКП

    1 1 Отговор
    РАДЕВ НЕ МИ ХАРЕСВА САМО С ЕДНО ...... ТОВА Е ЧЕ НЕ ВКАРА БОКО В ЗАТВОРА !

    Коментиран от #104

  • 103 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Подъл доносник МАЙСТОРЕ.
  • 104 ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "ПКП":

    Тъ...к
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол