Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 21:51 10 245 122

Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков?

  • кирил петков-
  • двойно гражданство-
  • политика

Бързо забравихме обаче кои са истинските престъпници в държавата, кои са истинските посегателства срещу природата, ресурсите, образованието и културата

Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков? - 1
Снимка: БГНЕС

Раковски, Стефан Стамболов и Борис Христов също са били с чуждо гражданство, но историята помни делата им, не паспортите им. В последно време в България излиза, че най-голямото „престъпление“ е да си гражданин на друга държава или казано по друг начин – чужда майка да те е припознала за свой син. Чуждото гражданство, подобно на припознаването на деца без брак, отдавна не е нещо екзотично. Напротив - в чужбина всички успели българи се възнаграждават с гражданство. Без двойно гражданство са само временно пребиваващите студенти и циганите. Това написа Димитър Николов във фейсбук групата „Подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев“.

"Покрай целия този измислен цирк много бързо забравихме обаче кои са истинските престъпници в държавата, кои са истинските посегателства срещу природата, ресурсите, образованието и културата в нашата мила Родина. От сутрин до вечер псевдо родолюбци и пазители на законите у нас обсъждат това дали Кирил Петков е канадец, когато той с работата си показа, че е по-българин от много от нас. Кирил Петков, който защити с името си българския интерес и застана срещу всички олигарси в битката за разпределение на милиони от държавната хазна. Кирил, който не помръдна от предните редици на протестите за опазване на Пирин и Корал. Кирил, който винаги е имал активна гражданска позиция много преди да бъде поканен да помага на държавата", пише потребителят на Фейсбук.

Ето какво още пише Николов:

"И като споменахме името му, се замислям, че то е доста по-българско от много други напоследък, които го атакуват. Кирил е кръстен на единия от, забележете, солунските братя дали ни писмеността, която ни определя като българи и до днес. И ако това не е ирония…

Цялата мръсна кампания срещу Кирил Петков е само и единствено в полза на мафията. Мафията, която за пореден път се опитва да успи българския избирател. И понеже за пръв път от 30 години срещу нея с цялата си интелигентност и храброст се опълчи едно момче, тя трябваше да намери как да го уязви. Не успяха уви, след месеци търсене, да намерят скрити милиони, откраднати държавни поръчки, и други корупционни схеми. Затова отчаяният им ход бе да го подгонят за декларацията за канадско гражданство. Отчаян, но уви, успешен ход, защото се задействаха всички, на които Кирил Петков пречи да източат държавата. Всички, чиито интереси са засегнати. Интереси за милиарди.

За тези българи, които са на път да се подведат по атаката срещу бившия министър, искам да припомня няколко неща. За съжаление България рядко в своята история е била добра майка за своите синове. Поробвана, ограбвана, отричана, тя неведнъж дължи своето спасение на българите в чужбина. Най-значимият сред тях е самият Георги Сава Раковски. Той е притежавал френски паспорт, но чуждият документ за самоличност с нищо не му е попречил да постави основите на съвременната българска армия и да бъде активен деятел за българското освобождение. А знаехте ли, че сме имали французин за министър председател? Да, Стефан Стамболов е притежавал френски паспорт. Най-великият български бас и оперен певец Борис Христов пък е живял и пял само с италиански паспорт. Чърчил също е имал двойно гражданство, но това по никакъв начин не променя величието на неговите политики и мястото му в хода на историята. А ако трябва да се върнем в нашето съвремие, един от най-известните политици с двойно гражданство е Урсула фон дер Лайен, родена в Белгия и заемаща поста федерален министър на отбраната на Германия.

Българските граждани живеещи в Европа са единствените, които имат право да гласуват, но не и да бъдат избирани. В много държави са създали много прост, но гениален и работещ механизъм - по време на мандата на депутата или министъра, той престава да е двоен гражданин. След края на мандата двойното гражданство се възстановява.

Но това не устройва никого, нали? Или поне не и тези, които 30 години грабят с пълни шепи от нашите джобове.

И сега повече от всякога е време да решим: кой обича България повече – кирилпетковците, които се връщат у нас с всички знания и умения получени от най-добрите университети по света, които си плащат данъците в България, които отглеждат децата си в България, които милеят за природата и не ги е страх да се опълчат на мафията, или пак ще изберем бойкоборисовците, които купуват къщи в Барселона, децата им живеят в чужбина, служат на чужди интереси и от десетилетия източват държавата?

Решението на Конституционния съд (а всички се досещаме какво ще бъде то), няма да попречи на Кирил Петков нито да се яви на тези избори, нито да ги спечели. Но тук и сега е нашият шанс да направим нещо смислено като нация, като народ, като българи. Защото зад името на Кирил Петков всъщност стои съдбата на всяко едно от нашите деца, които уродливата корупция у нас прогони. Сега е моментът моралният съд да отсъди и наистина да изберем - ще се променим сега или ще се предадем завинаги…?"


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 216 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЙ ДРУГ

    125 31 Отговор
    БОКО ТИКВАТА

    Коментиран от #101

  • 2 тошо

    120 189 Отговор
    Факт е ,че Киро далаверата излъга.Другото са празни приказки

    Коментиран от #30, #85, #111

  • 3 Умните измамници

    90 103 Отговор
    Факти, истина, доказателства има. Коментарите излишни.
  • 4 Глюпости

    47 25 Отговор
    Даже и хан Аспарух е бил с двойно гражданство , ФАТКИ , да ми го накар..е у г..а си ...

    Коментиран от #86

  • 5 НИЯ

    175 49 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ ЦИРКОВЕ, НИМА ЗАБРАВИХТЕ КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО НИ ДОВЕДОХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА. ПО ТЯХ СЕ ЦЕЛЕТЕ

    Коментиран от #8

  • 6 Кирчо язовирчо

    73 126 Отговор
    И Асан умния измамник лика прилика. Далаверите им вървят с компанията фатмашко.
  • 7 ГОРСКИ

    142 49 Отговор
    Дръжте се момчета ние сме със вас, хората от гепи са алчни и очаквайте долни номера!!!!!

    Коментиран от #10

  • 8 Е то се видя

    82 9 Отговор

    До коментар #5 от "НИЯ":

    Кой са крадците с торбите с парите
  • 9 Кирчо

    64 13 Отговор
    Факт е че тук всички ни лъжат последните 30 години.
  • 10 Да да

    32 18 Отговор

    До коментар #7 от "ГОРСКИ":

    Ти местоимения учил ли си. Аз ние вие те? Говори от твое име не от НАС. И НИЕ.

    Коментиран от #18

  • 11 МАЧКАЙ КИРЕ...

    93 34 Отговор
    ...КРАДЛИВАТА И КОРУМПИРАНА ШАЙКА-ГЕРБ-ДПС...!!!С ТЕБ СМЕ...!!!
  • 12 Край

    53 28 Отговор
    Въпроса с участието на лица с двойно гражданство в полтиката на България е решен отдавна от по-умни люде от списващите тези плитки статики. Над 50 от страните по света въобще не допускат двойно гражданство. От допускащите някой допускат само с одобрени страни. Примерно Германия не допуска двойно с Турция а допуска със страните от ЕС. От допускащите двойно гражданство много не позволяват гласуване в избори на двойни граждани. Почти всички страни които допускат двоъйно гражданство не допускат депутати и министри да са с такова. Така е и у нас и това е достатъчно либерално и демократично. Другото е глобалистки фундаментализъм.
  • 13 Бойко Борисов

    68 28 Отговор
    Кой може аз разбира се, то не се трай това пети месец шкафчето не се пълни няма бизнесмени да ми поръчват плеймейтки абе ужас. А и тоя мръсник Радев решил да ме пенсионира в софийския затвор.
  • 14 питам

    79 23 Отговор
    а истината със злата и еврата защо гешеф не я търси ,а ровят човека ,който изкара милиарди пари откраднати от шайката !
  • 15 бай Даньо

    13 8 Отговор
    Как кой Киро, кой друг!?
  • 16 Миризлив пор

    59 58 Отговор
    Има действащ към момента закон и неговото нарушение! Всичко друго си е чесане на езиците!
  • 17 Заю Баю

    62 61 Отговор
    Има черно на бяло подписан документ от Кирчо Ментата, че няма чуждо гражданство. А всички факти сочат точно обратното. Затова е редно да си понесе наказанието за подписване на документ с невярно съдържание.

    Коментиран от #34

  • 18 Не не

    60 21 Отговор

    До коментар #10 от "Да да":

    Той и Борисов много,много не е учил и е пълен с тъпашки и граматически грешки,но на него не смееш и гък да му кажеш,а тук се заяждаш...?!
  • 19 А50

    13 38 Отговор
    Пич, точно стамболов е бил предател и е доста уместно сравнение за теб

    Коментиран от #75

  • 20 Анди

    51 44 Отговор
    Браво! Човека е умен и обаятелен, нека му дадем шанс.

    Коментиран от #29

  • 21 Румен

    54 42 Отговор
    Браво на Кирил. Да действа, а народа е зад него. Че изберат ли други хора от ДПС , ГЕРБ,И други мафиоти то ще има яко излизане по площадите. А подслетсвията ще усетят тези които сега не усещат. Края ви дойде мафиоти
  • 22 YUI

    67 22 Отговор
    Какво стана с Мата Хари, откъде са парите в чекмеджето, златото, записите за натирването на този и онзи бизнесмен, какво стана със Севда и пачките? Не ме вълнува дали един българин има друго гражданство, а какво стана с престъпниците и делата им през последните 12+20г. управлявали България!

    Коментиран от #27

  • 23 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    40 45 Отговор
    Кире умре, барабар с президенто, Кацаров ги уби!
  • 24 Не разбра ли бе гений

    39 27 Отговор
    Кирчо си го режисира сам. Да не си лъгал ти вместо него
  • 25 Край

    41 17 Отговор
    Пледиращите за промяна на К91 и даване право на лица с двойно гражданство да си дадат сметка че най-много с двойно гражданство са с турско гражданство. Български министър на отбраната с турско гражданство как ви звучи. А Български министър на образованието или културата или на външните работи с македонско гражданство ОК ли е?.
    Двойния гражданин дължи лоялност на две страни - когато е овластен при конфликт между държавите на които е гражданин как ще действа.
  • 26 Мюре

    22 6 Отговор
    Тези които искат да гоните слънчево зайче, като животно, те ви го организират, а после научавате за ваксинации, сертификати, локдауни.
  • 27 Мене па не ме

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "YUI":

    Вълнува тебе какво те вълнува
  • 28 Чук и Гек

    33 15 Отговор
    Няма скандал!!! Всичко е нормално! Престъпниците са Киро и най вече Ли Лана! Тези двамата ако успеете да озаптите, България ще прецъфти!
  • 29 Човека е умен , ама

    11 3 Отговор

    До коментар #20 от "Анди":

    Ти не си , щом кълвеш на бастун
  • 30 Мария

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "тошо":

    Не си прав - далаверата е на друго място и ти знаеш много добре къде !

    Коментиран от #36

  • 31 гюро

    39 41 Отговор
    Петков и Асен са хора на Радев. Радев иска да направи само военни да в правителството и да управляват като хунта.Не гтласувайте за тях Свършено е тогава с демокрацията

    Коментиран от #35, #37, #38

  • 32 Руменчо

    36 37 Отговор
    Кирчо и Асенчо да си ходят.
  • 33 Бах ти

    38 32 Отговор
    Мошеника. Кариерата му тръгна с измама. Сладка е държавата баница.
  • 34 Бойко Заев

    42 20 Отговор

    До коментар #17 от "Заю Баю":

    Ех само как всички сте се загрижили за закона...,реда и българщината...?!Браво,Другари Съдници...!НО!Как така никой не се сети и не си направи труда да постави на подсъдимата скамейка един лидер на партия ,на етническа основа...?!Който публично заяви в Турция-пред Ердоган,че Майката му Родина е....Турция...?!Или отново мерим с двоен аршин...,?!?!

    Коментиран от #118

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Да , примерно

    17 12 Отговор

    До коментар #30 от "Мария":

    Всеки месец по 500 милиона заем. Радко.
  • 37 А50

    20 17 Отговор

    До коментар #31 от "гюро":

    Няма хора на Радев. От 25г са само хора на САЩското посолство, и Радев е прихванат от тях
  • 38 Михайлов

    25 20 Отговор

    До коментар #31 от "гюро":

    Е добре де...?! Та нали ако спечели ГЕРБжиков-пак ще е военна хунта...?!Хунтата на Зеленият Чорапогащник-полк.Митева...?!?!
  • 39 Александър

    36 37 Отговор
    В момента в който Петков се е отказал от гражданството, спира да бъде гражданин, а не да чака администрацията на Канада. Ние да не сме васални на Канада???

    Коментиран от #41, #45, #49, #65

  • 40 Преди

    20 19 Отговор
    Десет години така си падаха и по Боко. Но тоя няма да изкара толкова.
  • 41 Лелей

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "Александър":

    Колко си умен. Направи пращиш.
  • 42 достойнство

    38 29 Отговор
    КАНАДСКИЯ ИЗМАМНИК Е С МИСЛЕНЕ НА ПРЕСТЪПНИК ВАЖНО Е ДА МУ СТАНЕ ДАЛАВЕРАТА ЗАКОНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.ПРОДАЛ Е ФИРМА С АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ ЗА 4000лв.ЗА 10 ДНИ СА "ПРИДОБИЛИ 100декара имот за СТО ХИЛ.ЛВ В ДОБРОСЛАВЦИ.ИСКАШЕ ДА НАПРАВИ НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА СЪС СТАРТЪПИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ КРЕДИТИ ОТ ББР БЕЗ ГАРАНЦИИ .ИЗМАМНИК ОТВСЯКЪДЕ КАТО НЕГОВИЯ МЕНТОР ФИГУРАНТА.
  • 43 кой

    32 3 Отговор
    Разумните много добре знаят, КОЙ режисира този скандал. Може би джуджетата около дядо Мраз го и изпълняват?
  • 44 Кочо

    29 24 Отговор
    Петков е върнал канадския си паспорт на канадците! Къде е партийната книжка на другаря комунист Борисов - в чекмеджето под кюлчетата! Може ли г-н Борисов да бъде едновременно членуващ лидер в 2-3 партии?Никой друг не е способен на това, но г-н Борисов може да е лидер на всички партии на протеста.
  • 45 Мдааааа

    46 23 Отговор

    До коментар #39 от "Александър":

    Изобщо не е така. Канада може да реши, че Кирчо и е много ценен гражданин и да не го освободи от гражданство. Ти може да подадеш молба за развод ама жена ти да не иска да се разведе. Затова се чака решението на компетентен орган. Изобщо тая молба на Кирчо не означава нищо.

    Коментиран от #59

  • 46 Бе съседа

    25 8 Отговор
    Се отказа от жена си. Била шавлива. Ма още го водят женен.
  • 47 реалист

    28 31 Отговор
    Занимавате се с глупости. Петков бръкна в здравето на крадците, но ние, които се трудим и плащаме данъци, сме с него. Не искаме чекмеджета, незапочнати язовири, разпадащи се магистрали. Гласуваме за тези, които не крадат нашите пари, а търтеите да мрат.

    Коментиран от #51

  • 48 да, да

    30 26 Отговор
    Съд и затвор за престъпниците Киро и Румен!
  • 49 Един от многото

    30 5 Отговор

    До коментар #39 от "Александър":

    Верно бе ,Саше. Най-важното е ,че СПЕЦОВ си е БГ, нали!?
  • 50 Чук и Гек

    19 15 Отговор
    До Гюро! Какъв военен чин имат тези двамата? Петков и Василев? Или Радев тепърва ще им раздава звания? Както боко тиквата а го взели от престъпния свят и назначили за генерал.

    Коментиран от #53

  • 51 майката на костов

    19 21 Отговор

    До коментар #47 от "реалист":

    Самият Петков е крадец и само и единствено е улеснявал престъпниците! Затвор за Киро Измамника!
  • 52 Ко каза? Ко?

    21 13 Отговор
    Не знам Кирчо какви пари е намерил, но не виждам ефективни обвинения? Поздрави от Дънди, мънди прешас. Кирчо е наш и ще изпълнява каквото му кажем! За това сме ви го изпратили и назначили за да служебен министър. Чакаме да си го изберете и за депутат и да ви приключваме най-накрая.
  • 53 обикновени агенти

    5 7 Отговор

    До коментар #50 от "Чук и Гек":

    Питай отговорните другаре от ЦРУ!
  • 54 дхргф йбъ

    14 19 Отговор
    Н кой му пука за тия 60клуци.

    На изборите се гласува за Възраждане за да се спре тоя медицински фашизъм. НЕ на принудителното ваксиниране, НЕ на фашистките зелени паспорти, НЕ на тестването, НЕ на маските

    Коментиран от #57

  • 55 мишо

    29 24 Отговор
    Хммм , къде е името на автора на тази статия ?Иначе това момче с текезесарската физиономия излъга за гражданството си , за язовирите и за още куп неща."Позьорчо " му е името сред народа!
  • 56 Тапата

    26 17 Отговор
    К. Петков е сценарист, режисьор и изпълнител на главната роля, а Радев и Янев са продуценти.
  • 57 Подкрепям

    17 8 Отговор

    До коментар #54 от "дхргф йбъ":

    напълно,заслужават изборен шамар.
  • 58 асеь ръ

    11 9 Отговор
    Двамата са любители на принудителното ваксиниране и паспортите.
  • 59 СВД

    25 19 Отговор

    До коментар #45 от "Мдааааа":

    Канада каквото иска да решава! Важно е България какво ще реши, а не Канада! Ти предлагаш, България да не приема един българин за свой, което също противоречи на конституцията! Прочети и хич не ми говори за бракоразводни адвокати! Там са отношения между човек и жена! Тук човека определя за себе си и никой друг не засяга!

    Коментиран от #67, #68, #119

  • 60 Сотир

    13 5 Отговор
    А кой е словоблудеца Димитър Николов, та му се отделя толкова място в сайта?
  • 61 нннн

    23 19 Отговор
    Не е проблем двойното гражданство. Проблемът е, че лъже. Наистина има големи престъпници, за които и доживотен е малко. Провинението на Петков е дребно. Само три години трябва да лежи. После може да се кандидатира за всякакъв държавен пост. А, и да попитам: Посочените бележити личности лъгали ли са гражданството си?
  • 62 антиваксинатор

    10 16 Отговор
    Българите не са стока за да им се слага баркод! Народа трябва да покаже че не сме предмети а хора и личности и ще се борим до край за нашата свобода. Борисов бклука гласува за въвеждане на фашистките паспорти а сегашните мрсници от правителството на Радев се борят за принудително инжектиране на народа с доказано вече в лаборатория изключително опасни течности наречени "ваксини". Близките 2-3 години по света ще има страшен мор. Хора не се давайте! Никакво ваксиниране !

    Коментиран от #72

  • 63 4945

    15 12 Отговор
    Поредният Отвратитко Който ще Краде!
  • 64 Антигербер

    15 10 Отговор
    Кой друг освен ДПС/ДС и обслужващите го от ГЕРБ.
  • 65 Точно

    18 12 Отговор

    До коментар #39 от "Александър":

    защото не сме васална държава на Канада, Киро ще бъде съден по нашите закони.
  • 66 карамбата

    21 17 Отговор
    Сульо и Пульо и новата им партийка "Продължаваме подмяната" или нещо такова.
  • 67 Мдааааа

    22 20 Отговор

    До коментар #59 от "СВД":

    Тука си прав - важно е какво ще реши България. А тя е решила отдавна, че хора с двойно гражданство не могат да са министри. А лъжлив Кирчо прецака България като я излъга, че няма чуждо гражданство - затова да отива на съд.

    Коментиран от #69

  • 68 ИМПЕРИАЛИСТ

    22 14 Отговор

    До коментар #59 от "СВД":

    ..eтo кaквa e "хвaткaтa" c тeзи дoкумeнти за отказ от гражданство...Ти гo пoпълвaш и пoдaвaш, дори плащаш таксите и го заверяваш при нотариус, дa, нo...
    Отказът от гражданство cтaвa вaлидeн eдвa cлeд отговора на държавата, често след около 6 месеца, a дo тoгaвa, ти мoжe дa cи крoтувaш и дa гo пoкaзвaш нa мeдиитe, и aкo нeщaтa ce рaзвaлят, тo ти съвсем спокойно си го оттегляш и cи cпecтявaш нoвoтo кaндидaтcтвaнe зa кaнaдcкo грaждaнcтвo... Дa, oбaчe пaрaшутът нa Кирчo тoзи път нe ce oтвoри. Дългaтa eмигрaция нa Кирчo e причинaтa дa пoдцeни бългaрcкoтo oбщecтвo и дa рeши, чe в "КE..ФA" нямa кoй дa рaзбeрe нoмeрaтa му...

    Коментиран от #73

  • 69 СВД

    20 14 Отговор

    До коментар #67 от "Мдааааа":

    Той очевадно не е с двойно гражданство, щом е направил необходимото, зависещо от него за това! Ти като се пенсионира януари, а решението на НОИ излезе май, получи пенсии за предните 4 месеца, а не само за май, нали?
  • 70 ВАНКАТА от ГД

    20 19 Отговор
    Айде Кирчо на топло.Да видим ти кой ще лъжеш.Лъга нагло целия народ.Боклук мръсен.Най-ще ти отива раирания костюм.След себе си завлачи към дъното и Рад...оф.Айде без вас.Конституцията е имате за нищо.Боклуци мръсни.Щом като вие е нарушавате,какво да правят дребните мушеници.Айде без вас.Омръзнахте ни да се опитвате да тълкувате и променяте в свой интерес КОНСТИТУЦИЯТА!!!
  • 71 Рашков

    13 7 Отговор
    Ами Кирил Петков и Румен Радев.
    Или викате Син Зи Пин е виновен?
  • 72 Мимо

    9 5 Отговор

    До коментар #62 от "антиваксинатор":

    Не съм се ваксинирал и най-вероятно няма да го направя, обаче от мал0умници като тебе тръпки ме побиват.
  • 73 СВД

    16 7 Отговор

    До коментар #68 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ти говориш за Канадския интерес, бе! ти имаш в случая някакъв необясним /всъщност, обясним/ ,,канадски" интерес! Принципно, България не трябва да пречи на завръщащите се в нея българи /изрично записано в конституцията/, всеки ден се плямпа колко искате българите да се връщат, че тук хора не останаха, а когато опре до конкретика - не! Утре ще цъфне на гарата твоят син и какво ще му кажеш - когато Испания каже, тогава си ми син! Преди да го нарочат, го канеха за министър и го хвалеха!

    Коментиран от #79

  • 74 Кюмюр

    11 8 Отговор
    Скандалът не е скандал. Скандални са законите, които скандално или не но явно са нарушени. Трябва промяна в закона. За чуждо гражданство трябва да се смята само това, което обявят от козяк. Всички козякоугодни гражданства да не се смятат за чужди, и престъпление да няма. Законите в крайна сметка също трябва и могат да се нарушават едибствено в угода на козяк.
  • 75 Нашио

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "А50":

    Точно Стамболов е хубавия пример - ударил е руския цар т.нар."освободител"през ръчичките.

    Коментиран от #80

  • 76 Кочо

    15 6 Отговор
    Ба ти наглите ганчуги! Прогонили момчето да се скита немито недраго по тази тежка чужбина, а сега не го щат!!?
  • 77 Хахаха

    16 12 Отговор
    Аз се сещам за двама: единият е Кирчо лъжливото канадче (основния режисьор според мен), а другият вероятно е Мунчо новобранеца, падащ за 20 лиц. Опори.
  • 78 МИСЛЕЩ

    20 8 Отговор
    Толкова много думи, за да се обясни едно ясно нарушение на Конституцията, от някой, който поставя амбицията си и министерския пост над закона!
  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 6 Отговор

    До коментар #73 от "СВД":

    За тарикатчетата, дето се изнесоха от България, хич не ми е жал...Лошото е, че тези мушмороци, за да се оправдаят пред себе си, гласуват на изборите във вреда на България....
  • 80 А50

    4 7 Отговор

    До коментар #75 от "Нашио":

    Той и доста революционери е ударил, а по-рано просто ги е изказвал на турчолята
  • 81 Сатъра на Хана

    18 17 Отговор
    ВЯРВАМ НА ХАРВАРДСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ , ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО И НА ПОМАЦИТЕ ОТ СИК

    Коментиран от #83

  • 82 Огнян Балкански

    13 4 Отговор
    Петков да го знае от мен - скандалът е режисиран и раздухван от червените ченгета.
    Дори да му се мазнят нещо и да му се правят на съюзници, точно те са тези, които му забиха нож в гърба.
    И не толкова заради процедурната хватка, а заради раздухването на нещо толкова дребно по медиите. Това арздухване ве1е може да създаде проблем. То струва пари и за него се изискват връзки и натискане на агентурни копчета.
  • 83 мда

    4 2 Отговор

    До коментар #81 от "Сатъра на Хана":

    Трол на Атака, Магарето или други подобни.
    Кой те бръсне за 5 пари?
  • 84 Ender

    18 13 Отговор
    Това си е доказано престъпление, какви режисури пак ви гонят!?!?!
  • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 12 Отговор

    До коментар #2 от "тошо":

    Няма нужда да се пита, отваря и т. н. каквото и да било, ВСИЧКО Е ЯСНО! Проблемът е КАК ДА СЕ ЗАМАЖЕ ГАФА НА ШАПКАРЯ.
  • 86 Хасан Азис

    21 14 Отговор

    До коментар #4 от "Глюпости":

    И Хан Кубрат е бил с 3 паспорта... Как може да сравнявате Стамболов и Раковски с тоя харвардски измамник? Заради такива тридневки като Петков българският народ страда.
  • 87 Професор

    19 17 Отговор
    Ха-ха-ха, кой пише подобни глобал-социалистически пасквили? Защо не се подпишете поне? Раковски да не би да е бил министър на несъществуващата държава България? Стамболов е бил гражданин на Отоманската Империя, на която България е била васално княжество. Борис Христов да не би да е бил министър на икономиката? Кирчо нарушава Конституцията, но е неимоверно по-нагъл и от Жорж Ганчев и от Георги Пирински. И, за какво призовавате? Какво "да направим заедно като българи"? Да закрием Конституционния Съд, понеже решенията му не ни харесват, да закрием Специалното правосъдие, понеже присъдите му не ни харесват, и да си дадем държавата на ишлеме на канадците? Ами дайте ми я и на мене, тогава, и аз съм канадец.

    Коментиран от #89

  • 88 Браво

    14 17 Отговор
    БЪЛГАРИНО,така се пише за хората ,които заслужават уважение.А аз искам да припомня,че когато алпиниста Боян петков изчезна К.Петков с баща си със собствени средства над 33000 долара отидоха да вдигнат там самолет и да го търсят.Така ,че мръсните уста на "ЦАР БОРИСОВ" трябва да се затвори на предстоящите избори завинаги.Колко пари дал на мазните попове,чии пари бе наглец даде наите,кого си питал.Разполага с парите ни еднолично крадецо.Сега навсякъде крещи като истеричка по селата за тока и др.Къде е картата на Южен поток,скрихте я с Теменужка и никой да не знае за условията естествено неизгодни за България.Затвора ви зове ОПГ ГЕРБ.

    Коментиран от #97

  • 89 Pilot

    18 8 Отговор

    До коментар #87 от "Професор":

    Кога ще бъде разследван тиквата за кражбите, чекмеджетата и пачките не ни занимавайте с глупости . Тиквата ходи и се кланя на Ердоган на връх 3 март , как не го беше срам ! И сега ходи като мечка по селата да лъже бабите .

    Коментиран от #93

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Аааа

    19 8 Отговор
    Сега пък и "режисиран" стана тоя скандал ! Но виж... "шкафчето на Бойко" беше "пълна истина", там нямаше нищо режисирано !
  • 93 Професор

    17 10 Отговор

    До коментар #89 от "Pilot":

    Ами разследвай го бе, оланкоолу, защо не го разследваш? Отиди, следвай право, завърши, стани прокурор и го разследвай. Залови го! Какво общо има това с факта, че Кирчо нарушава умишлено конституцията на България и подписва декларации с невярно съдържание?
  • 94 Мекерета

    14 7 Отговор
    Интересно какъв беше интереса на Тошко африкански от ИТН да повдига въпроса с гражданството!!! За мен с това си действие ИТН доказват, че са солидарни с задкулисните мафиоти от ДПС и ГЕРБ.
  • 95 5577

    13 9 Отговор
    Нека стъпнем на здраво. Малко опит трябва. Не вървят парашутисти в политиката. Ако беше учил за това, щеше да го знае. Нямаше да се пъне 5 месеца да прави политическа партия. Дето вика Борисов, от домоуправител се тръгва. След време в учебниците ще го пишат. Ма няма да го учат в Харвард. Политологията е като медицината, първо трябва да я учиш, после да я практикуваш. Всеки берач на билки си мечтае да стане доктор и си мисли че като дава билки ще лекува хората, та и наш Кирчо тъй. Само с ентусиазъм не става.
  • 96 Болярин

    12 10 Отговор
    България има КОНСТИТУЦИЯ, която не позволява извратена режисура !!!
    А кой и какво режисира, то си е работа на хора от филмовата индустрия - порно филми, фантастика, криминални и пр.
    Иначе си имаме светило в режисурата - казва се бойкО рашшшкОФ !!!
  • 97 Пак съм аз

    5 3 Отговор

    До коментар #88 от "Браво":

    Пак си прекалил с хапчетата за патриотизъм - срокът им изтече през 1989 г., вуйчооо ...
  • 98 ХАН КРУМ

    10 6 Отговор
    32години криминален и престъпен преход,воден от крадци, разбойници,измамници и рекетьори. всичката тази алчна ,ненаяла се политическа сган, която се чуди на кого навън да се подложи и да се продаде ,срина държавата ,потопи народа в мизерия,вкара го в подчинение на всички навън, е време да започне да си плаща сметката.радев е виновен ,че не е крал,за разлика от борисов.петков бил виновен ,че е не само българин, но и той не е крал,за разлика от пеевски ,който е бъргарин, но не се е спрял.кириле ,асене тръгвате на война ,война за българия.поведе я радев зад,който заставам,заставам и до вас в тази битка.законност ,ред и справедливост се вкарва навсякъде ,едновременно ,без компромиси и отстъпки. и на всеки му според стореното. с какъвто аршин са мерили ,с такъв да им се отмери.
  • 99 Мислещ

    6 2 Отговор
    Как "режисираш" нещо, което някой друг е сътворил?
  • 100 Голям

    9 6 Отговор
    сеир ке падне...матрияла си мисли, че може да си избере по-добро бъдеще?! Нито Кирчо или Кокорчо могат да ви напълнят джобовете...те собствените не напълниха с измисленият си Харвард...но на държавната ясла и милиярдери ще станат а после ще обесняват, че всичко е заради хранителни добавки и подправки...
  • 101 SDEЧЕВ

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "КОЙ ДРУГ":

    ИМА ЛЕК НЮАНС,СКАНДАЛА Е ЗА ДЕКЛАРАЦИЯ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ,ЧРЕЗ КОЯТО НИКУМО НЕИЗВЕСТЕН ЛЪЖЕЦ СТАВА КОМАНДИР НА ПАРТ8ЗАНИТЕ.Владеят го Комунягите- хунти,юмручета и хайде анархия,всички бандити вън от затвора и т.н. Новината Спецов разписа за новия комарджийски сайт на Черепа 8888 е показателен за кои работят тези мазни лъжци
  • 102 Дудю

    6 8 Отговор
    Това лъжливо лаинце,само си оформи личен и добре оформен скандал!И двамата са хора подготвени и внедрени от Москва!Специалисти по источване на бюджети,кражби на фирми и други финансови машинации!
  • 103 Фтичка

    8 7 Отговор
    Това че е "опраскана" държавата не е проблем.Проблем е,че българинът Кирил Петков има и канадско гражданство.Е,сега вече няма канадско гражданство.По-добре ли ви става?
  • 104 пепо

    9 8 Отговор
    кире и кокорко са нагли измамници,има закони и те трябва да се спазват,нарушил Конституцията-3 год. затвор
  • 105 Nnnn

    5 6 Отговор
    Фердинанд не беше българин и ни вкара във втората световна война заради,което загубихме територии.
  • 106 Темидец

    11 8 Отговор
    Обикновен,дребен шмекер с голям апетит е Кирето и ще си понесе отговорността,даже и наказателната.Ако това не се случи значи,че всички можем да лъжем и да си нарушаваме законите,безнаказано.Само не зная,защо още се шматкат от КС.
  • 107 висок

    9 8 Отговор
    Щом автора не ни върна до Баташкото клане и как в Америка бият негрите..... добре. Можеше и тези аргументи да докараза да оправдае лъжите и измамите на Кирето!
  • 108 Пенсионер

    8 2 Отговор
    Когато Петков тръгне да се отказва от българското гражданство, от датата на молбата ли ще се счита?
  • 109 7555

    3 2 Отговор
    Не знам защо този като го видя и правя асоциация с филма "Крилце или кълка" - сцената където произвеждаха изкуствени храни.
  • 110 ганкиното

    4 5 Отговор
    ФЪкти я се огледайте колко от страните наоколо имат ръководители чужди граждани па били те и хард вардски незнайковци.
  • 111 жОРО

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "тошо":

    Тая част от Конституцията ще я редактираме така с това цвилене на ГЕРБ-ДПС няма да му се види края. Така и така в парламента има представители на трети държави /ДПС -> ТУРЦИЯ/ що пък да няма хора с канадски паспорт, не сме били под Канадско робство доколкото помня
    и Канада не ни се бърка в националния интерес ??!
  • 112 За протокола

    5 4 Отговор
    Това платена публикация ли е?
    Нещата са елементарни и всеки, който не ги разбира трябва да пита някой по-умен да му ги обясни.
    Накратко, има закон и ако той не се спазва, престъпилият го трябва да си понесе наказанието.
    Всичко останало - как било в Занзибар или остров Тамбукту, кой колко се харесвал на този или онзи, как бил кръстен (като че ли името му е негова заслуга), какви трябвало да бъдат законите и бла-бла, са опит да омаловажат неспазването на законите и опит за личко навеждане и облизване обувките на един потенциален бъдещ властник.
  • 113 ФактЪ

    3 1 Отговор
    В ДъПъСъ има голям брой хора на позиции с двойно гражданство. Защо никой, нищо не разследва, даже не говори за тях???????????
  • 114 токо

    3 5 Отговор
    Искахте промяна .... Партиите на промяната .... дрън дрън . Ето ви промяната , честита да ви Е !!! Променихме само цените на тока , горивата, храните ... И ред други неща. Пенсиите промениха само до нова година. След това следва шок в цените на тока за битовите потребители . То ще е следващата промяна на новите партии и Радев. Чакам с нетърпение Радевата зима и поредната промяма
  • 115 Драги г-н Николов авторе!!!

    3 1 Отговор
    Димитре разликата от тези велики Българи и Кирчо е огромна(Кирчо не може да им се намаже на малкия пръст) и че само Кирчо е нарушил конституцията и законите на България!!! На никой не му пука за гражданството на Кирил Петков(как не го разбрахте до сега тъпи опорки такива ),на хората им пука за това че е измамил,излъгал,че е нарушил закона и конституцията!!! И трябва да понесе наказанието си за това!!! Ако е затвор-затвор и т.н.! Хубав лош закона е такъв,а когато и декларираш че си почтен както е в случая на Кирчо,трябва да спазваш и запетаите от закона и конституцията,а не да обясняваш колко България ти е в сърцето,защото така излиза че не си нищо повече от поредния Боко измамник искаш част от баницата!!!!!Тук Димитре става въпрос не дали си с двойно гражданство,а дали спазваш закона и конституцията,защото май в главата ти гънките са поизправени!!!!! Написал си че Кирчо е направил много докато е бил министър!!! А сега кажи и какво???? Че аз се сещам че подписа меморандум с албански краставичар автомобилен магнат обвързващ България с 35 мил.евро,като министър,но без разрешение от Министерски съвет (грубо погазване на закона)!!!! Подготовката на ББР да бъде източена,като направи кредитите необезпечени, пак като министър!!! А казва че спрял кражба от ББР за 800мил.,при положение че банката е с ликвидност 400мил.(как си с математиката Мите),и това е лесно проверимо!!!Обясни на цяла България че в държавна банка няма как да се взимат високи заплати,а в същото вр
  • 116 Драги г-н Николов авторе!!!2

    1 1 Отговор
    Обясни на цяла България че в държавна банка няма как да се взимат високи заплати,а в същото време назначава адвокат на ББР със заплата над 8000 евро (а защо е назначил негова приятелка за адвокат Мите-май да им е по лесно да я оберат,много почтени нали)!Виждам че е предприел и необходимите мерки да се справим по-леко с инфлацията,цените на ток,гориво и т.н.!!! Затова всичко лети нагоре!!!Назначаването на всичките му приятели и познати в бордовете на всички важни финансови държавни институции,та паричките да са при тях(направо струй почтеност от този Кирчо,а Мите)!!! Всичко това са факти!!!И жалкото е че има още много примери за почтеност свързани с Кирчо!!! Та чакам г-н Николов да обясниш какво толкова много е направил Кирил Петков като министър на икономиката,че аз явно съм пропуснал много,и не ни излизайте с това че е завършил Харвард(пак лъжа,нищо ново),защото е карал само курс там!!! Вчера и леля Тошка се записа 2000 паунда на семестър,ако искаш!!! И сега чакам да бъда обявен за трол че пиша факти за Кирчо,че чета,мисля и се интересувам за кой да дам гласа си на изборите,а е важно и вие да се замислите,защото заради месии и оправячи сме на това положение!!!Време е да станем общество и да започнем да изискваме от нашите служители(депутати, министри и т.н.)без значение от коя партия са,те са наши служители,ако ние не спрем с протести кражбата,никога няма да се оправим,затова като в Гърция, Франция при най-малкото всички на площада няма как да не стане,да
  • 117 Офицер

    2 2 Отговор
    Какъв скандал бе. Това си е чисто нарушение на Конституцията. Толкова. Няма значение кой кум, кой сват. Положил е клетва като министър, бидейки гражданин и на Канада. Какво има да се разсъждава. Факт.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Царцарович

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "СВД":

    Ти знаеш ли какво е логика. Какви ги разтягаш като руски дипломат. 1. Има дата на полагане на клетва като министър в правителство. 2. Има дата на коята държавата Канада с акт освобождава от гражданство лицето Х. Ако датата 1 е преди датата 2 е нарушена Конституцията на РБ. Край. А наркоманчетата , протестърите, ЛБГТ и прочие, можете да разтягате сополи до утре. Кирчо е лъжливото овчарче. Веднъж излъгал , много вероятно е да излъже още много пъти. Така, че няма да глясувам зя него. Достатъчно умен е, за да е знаел, че е в нарушение. Иначе язък му за дипломите. А Радев си епрестъпник паексаланс. С толкова много сътрудници гълтащи народна пара в президентството не е поискал спаравка ли ? Вярвал е на честна дума? ...Че той ако е жена, полата му все ще е мокра... казваше дядо ми / Бог да го прости /за такива "доверчиви".
  • 120 КИРО И АСЕНЯ

    2 1 Отговор
    ТОВА СА ДЕЦАТА НА КОМУНИЗМА ИЗУЧИЛИ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ НАС И РОДИТЕЛИТЕ НИ, ТАМ ТЪРСЕТЕ ПЕНСИИТЕ ЗДРАВНИТЕ НИ УСИГУРОВКИ, ХИЛЯДИ ПАРТИЙЦИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЖИВЕЯТ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ХАРЧАТ НАШИТЕ ПАРИУПРАВЛЯВАТ ФИРМИ ПРЕЗ ОФШОРКИ, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КРАДЛИВИТЕ ТАРИКАТЧЕТА С НАРОДНИ ПАРИ.
  • 121 СПАЗИ ЗАКОНА

    2 1 Отговор
    КИРЕ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ ,А ТИ ГИ НАРУШАВАШ И ДАВАШ ЛОШ ПРИМЕР НА ОБЩЕСТВОТО, НА ВРЕМЕТО ЗАКОНИТЕ СЕ НАРУШАВАХА ЕДИНСТВЕННО ОТ ХОРА АПАРАТЧИЦИТЕ БКП, ЯВНО ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ ТАКА СА ТЕ ВЪЗПИТАЛИ ПО ТИЯ КРИТЕРИИ.
  • 122 ОТВРАТЕН СЪМ

    2 1 Отговор
    ГАНЬО, ТАКА ЛИ НАРУШАВАШЕ ЗАКОНА В КАНАДА, ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ НО В КАНАДА НЕ И ТАМ СИ САМО ПО ПРАВИЛАТА, АМИ НЕ ТИ Е МЯСТОТО ТУК ЭЗАЩОТО НАРОДА ИСКА ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ХАРВАДСКИ МЕНТАК.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове