Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 18:07 11 086 38

Адвокат: PR-те на експремиера свидетелствали, че „Борисов още се страхува от Манолова“

  • минчо спасов-
  • мая манолова-
  • бойко борисов

Минчо Спасов, адвокатът на Мая Манолова по делото, каза, че в същото това интервю, Борисов прави признание, че са помогнали (с Цветанов, тогава шеф на МВР) на братя Галеви да избягат от правосъдието

Адвокат: PR-те на експремиера свидетелствали, че „Борисов още се страхува от Манолова“ - 1
Снимка: Изправи се.БГ

Манолова повтори мнението си, че Борисов се държи арогантно като нарича българите “лош материал”, “вие сте прости и аз съм прост”, “тулупи”, протестиращите - “мафия”, а журналистите - “мисирки”. Адвокат Минчо Спасов, защитник на г-жа Манолова по делото коментира, че според свидетелските показания на двамата пиари на ГЕРБ - Севдалина Арнаудова и Никола Николов година и половина след кметските избори в София - при вида на г-жа Манолова, Борисов изпитва панически страх и питал своите ПР-и, дали ще се явява пак Манолова и дали ще говори пак срещу него“. Това стана ясно на днешното заседание на делото на Бойко Борисов срещу Мая Манолова, заведено в отговор на вече спечеленото на първа инстанция дело за клевета от Манолова заради обиди в кметската кампания през 2019 г. Екс-премиерът се почувствал засегнат от определението „арогантен.“

В петък преди втория тур на изборите Борисов даде пространно интервю, в което нарече екипа на г-жа Манолова „сбирток, заяви, че братя Галеви ѝ помагат на изборите в София, че е била във Волуяк да сговаря ромски лидери, да гласуват за нея“ и ред обидни квалификация за нея и екипа ѝ. „Разбира се, че поведението му е арогантно“, заяви г-жа Манолова и допълни: „По – интересното е обаче, че понеже той диктува темпото на подаване на изходната молба, съдебният състав отказа да даде възможност да бъде приложено неговото интервю и оттам да се докаже, колко арогантно той се държа два дни преди изборите спрямо мен и моя екип и как, в нарушение на закона, използва държавната телевизия, за да повлияе на избирателите в София.“ Минчо Спасов, адвокатът на Мая Манолова по делото, каза, че в същото това интервю, Борисов прави признание, че са помогнали (с Цветанов, тогава шеф на МВР) на братя Галеви да избягат от правосъдието с репликата:

„Направихме така, че братя Галеви да ги издирваме сега с червена бюлетина“. „Двамата ПР-и на г-н Борисов - г-жа Арнаудова и г-н Николов – трябваше да говорят за неимуществените щети в личен и професионален план, които е понесъл г-н Борисов. Тъй като обаче по професия той е пожарникар, никой не говори за това, как тази му професия е била ощетена. Напротив. “Pi Ar Sevi” или г-жа Арнаудова, която въобще не помни това интервю, спомена, че е получила обаждане от негови близки, но отказа въпреки процесуалното си задължение, да каже, кои са тези близки. Затова поискахме тези показания да останат без уважение от съда” - разказа още адвокат Минчо Спасов, след 3-часовото дело. Това само доказва, че г-жа Манолова в качеството си на безспорен боец срещу хунтата на Борисов, която не се съобразява с нищо, е постигнала огромен успех. „След едноседмичен срок ще искаме копие от протокола и ще обсъдим с г-жа Манолова, дали да не сезираме изрично г-н Гешев с признанието на Борисов за извършено укривателство. „ – обяви адвокат Спасов Лидерът на Изправи се.БГ! пък каза:

„Очевидно и този страх ги кара да правят всичко възможно, включително и извън правилата, да откажат българските граждани да гласуват за „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, твърдейки, че машините са манипулирани, че софтуерът е пипан. Борисов се превърна в бял хакер. Всички тези небивалици са с една цел - хората да не отидат да гласуват и платеният вот с парите от автомагистрали да е единственият в избирателните секции.“ „Изключително важно е, ние от Изправи се БГ! Ние идваме! да получим доверие, за да бъдем в следващия парламент и да продължим да стресираме мафията, олигархията и всички властимащи, които прекрачват границата и работят срещу публичния интерес. Така, че нека се стресират. Ние не се обиждаме, че ги е страх от нас. Важното е хората да не ги е страх и нашата кауза да има една силна парламентарна група и в следващия парламент всеки, който обижда българите с квалификации, като „мисирки, тулупи, вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме“ и други подобни, да получи истината в прав текст.“ – каза Манолова и завърши с: „Ще има справедливост. Промяната ще победи. Нужни сме, за да казваме истината и да я отстояваме до край.“


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    49 42 Отговор
    Мая винаги е била основната заплаха за Борисов. Такива пишман политичета като Кирчо и Ицко изобщо не могат да му направят нищо... ноо... толкова му е мозъка на българина.
    Ако ИБГНИ не влезнат изобщо не си правете сметка да управлявате.

    Коментиран от #30

  • 2 Борисов

    37 68 Отговор
    Вече виждам как вожда от Банкя идва на бял кон. Племето ниско се покланя. Добре дошъл, бащице!

    Коментиран от #22

  • 3 ГЕРБ - Мъжлета

    56 34 Отговор
    ТОЛУПА СИ Е ТОЛУП !!!
  • 4 БОКОагентБУДАла

    46 31 Отговор
    ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ОТ БКП-2 "ГEйРБ и ЧУК" ВИНАГИ Е БИЛ СТРАХЛИВ....ТРЕНЬОРА МУ ГО КАЗА...."ПРАНИ ГАЩИ" ..МУ-ХА-ХА

    Коментиран от #36

  • 5 дупи

    38 51 Отговор
    Мая вече е за боклука.Не става дори да бъде ползвана по предназначение защотои е Проздта
  • 6 Роро🎃

    48 29 Отговор
    Къде е Кьовеши! Или чака още снимки с видео!

    Коментиран от #25

  • 7 Последния Софиянец

    51 38 Отговор
    Мачкай Майче!

    Коментиран от #18

  • 8 Да,бе

    30 20 Отговор
    Той и от бай Ставри се страхува,но ще се влюби след първия сеанс.
  • 9 Сивата чапла

    39 17 Отговор
    Манолова,
    ще четем ли контролните хартиени бюлетини или контрол не ни трябва.
  • 10 Тиквата

    41 32 Отговор
    Тиквaтa e прecтъпник №1 в тeритoриятa. Хaризa нa рушляцитe 3 мириaрдa зa тръбa бeз нитo eднa пoлзa зa бългaритe. Oщи ли някoй щe ми дърдoри зa cъдeбнa рeфoрмa?
  • 11 Галева

    45 28 Отговор
    Отчаяно си прави ПР, защото агенциите я дават извън 47-та софра. Тоя Минчо, не беше ли терориста от метрото?
  • 12 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😉

    22 16 Отговор
    ИНТЕРСНО ЗАЩО ВИДА НА ТОВА НА(....)СНИМКАТА ИМА ВИДА НА ОНОВА НЕЩО(....)НА САНИМКАТА ВЪРХУ НОЩНОТО ШКАФЧЕ НА(????)!?
  • 13 Фин

    16 20 Отговор
    Както каза някой - провален политик!
  • 14 Българка

    31 12 Отговор
    Само, че Бойко каза "Помогнахте", а не "помогнахме". Адвокате, колега, знаем си номерата.
  • 15 Гсуващ за Манолова

    22 30 Отговор
    Мая ще бъде на чело на новите комисии.

    Коментиран от #21

  • 16 Що така?

    33 19 Отговор
    Мая-адвокатката си наела адвокат? Или е гола вода или си е плюла на професията. Като много ти знае устата,защитавай се сама.
  • 17 А бе

    29 12 Отговор
    Кой не би се страхувал от тоя крокодил?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трезвомислещ българин

    33 10 Отговор
    Те от Манолова всички се страхуват ,защото се чуди за коя партия да се залепи.
  • 20 Чудо !

    32 7 Отговор
    Сега при тази безработица да влезеш в парламента си е далавера.Лапкаш си евтини кюфтаци и гарантирани 5 бона заплата.После се прибираш със служебна кола в държавното апартаментче и не плащаш и лев.
  • 21 Протестърът.

    28 17 Отговор

    До коментар #15 от "Гсуващ за Манолова":

    Мая Манолова лъжеше хората да не се ваксинират защото няма да имат деца гореше маски по площадите, затова сме на това дередже. Мая мутрата.
  • 22 ТОЧНО ТАКА...!

    7 26 Отговор

    До коментар #2 от "Борисов":

    Вече виждам как вожда от Банкя идва на бяло магаре. Племето ниско се покланя. Добре дошли наши спасители-Петков и Василев...!
    18:09 09.11.2021
  • 23 БСП най крадливата партия

    23 9 Отговор
    Я крокодил. Коя беше тая горе от снимката че не спомня.

    Коментиран от #26

  • 24 Hoho Boho

    14 27 Отговор
    Мая и Хаджигенов няма да мирясат, докато не вкарат Борисов в затвора, където му е мястото.
  • 25 Уффф...

    16 18 Отговор

    До коментар #6 от "Роро🎃":

    Още един заблуден,че тая прехвалената Кьовеши,ще си мръдне мамалигарският задник от дебелата Брюкселска заплата и се стресне,че в България Каскетатурата е част от престъпната Шайка-ГЕРБ-ДПС...
  • 26 А бе...?!

    18 21 Отговор

    До коментар #23 от "БСП най крадливата партия":

    Не,че БСП не е крадлива партия...!НО!Най-крадливата партия в БГ е ГЕРБ,в тандем с ДПС...!!!
  • 27 БСП най крадливата партия

    25 10 Отговор
    ТРИ ПЪТИ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА И 12 БАНКИ, МАСОВАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГРАБЕЖ ЗА МИЛИАДИ ДОЛАРИ И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ И ФАБРИКИ.
  • 28 факт

    4 12 Отговор
    ще има моя и на родата глас!!!
  • 29 Селската пръчка

    19 6 Отговор
    Нема да влезе в парламента, влиза директно в затвора. Мутракесата Мая нито една партия не я ще.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кинжал

    8 16 Отговор
    Герберастите вече наистина сънуват кошмари от Мая, защото им разгони фамилията. Очакваме в новия парламент да бъде още по активна и непримирима, за да ги притисне до стената. Браво, Мая, ти се оказа мъжко момиче!
  • 32 Бай Гошо

    17 5 Отговор
    Всеки нормален човек сънува кошмари, като види това лице и тази прическа. Трябва да я показват по телевизията след 23,00 часа, за да не плаши децата.
  • 33 М М

    17 3 Отговор
    По смешни предизборни тъпотии не бях чел.Ха-Ха...
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 СОДОМИТ

    12 6 Отговор
    БАЦЕ БЕШЕ МНОГО МЕК ЗА ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ САМО ШУТОВЕ ДОКАТО СПРАТ ДА КВИЧАТ
  • 36 Болярин

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "БОКОагентБУДАла":

    "БУДАла", казваш бил Борисов !?? И се плацикаш в самодоволство от яловите си опити да си остроумен !
    ТИ, ТОЧНО - затова ли носиш 12 години вода на БУДАлите и се гърчиш от злоба, миличкО - ако изобщо вдяваш какво има в това "О" !?!
  • 37 Пенсионерка

    2 2 Отговор
    От ПРОСКУБАНАТА ПАТКА Мая ли се страхува ББ?

    Коментиран от #38

  • 38 Бабе, гледай си тенджерите!

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Пенсионерка":

    Не! Боко се трахува от това под "проскубаната коса"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове