Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 11:35 25 471 87

"Сигурна съм, че предприема наказателна акция спрямо мен". Защо майка е в гладна стачка заради кмет от ГЕРБ

  • герб-
  • район „илинден“-
  • кмет-
  • общинско жилище-
  • община

"Мислех си, че ще мога да мина с някакъв минимален ремонт. Там няма баня, няма тоалетна, няма санитарен възел, няма топла вода, няма парно - нищо няма. Много наивно съм смятала, че ще се справя. Когато се консултирах със строители, ми казаха, че ремонтът ще струва между 20 и 30 хиляди лева", разказа майката на две деца

"Сигурна съм, че предприема наказателна акция спрямо мен". Защо майка е в гладна стачка заради кмет от ГЕРБ - 1
Банята на жилището. Тоест баня няма

“Чувствам се изключително слаба. Цялата треперя. Имам ужасно усещане в под пъпа, на което по никакъв начин не мога да повлияя и към този момент съм минус три килограма”.

Това разказа пред ФАКТИ Ива Славкова, която вече четвърти ден е в гладна стачка.

Предприема този метод на протест заради действията на общината в столичния район “Илинден” относно общинско жилище, в което се предполага, че трябва да живеят тя и двете ѝ дъщери.

Всичко започва през 2017 година, когато Ива Славкова подава заявление за общинско жилище. В началото на 2021 година идва редът ѝ за получаване на такова.

“Получих ключовете през март месец, разгледах бързо жилището и мислех, че ще мога да се справя. Мислех си, че ще мога да мина с някакъв минимален ремонт, с най-евтините плочки или тапети за баня. Впрочем там няма баня, няма тоалетна, няма санитарен възел, няма топла вода, няма парно - нищо няма. Много наивно съм смятала, че ще се справя. Когато се консултирах със строители, ми казаха, че ремонтът ще струва между 20 и 30 хиляди лева. В крайна сметка, ако нямах нужда, нямаше да кандидатствам. Ако се предполага, че мога да изкарам 30 хиляди лева, то значи нямам нужда”, разказа тя.

През всички месеци от март насам, в които Ива търси решение, тя плаща редовно наем за общинското жилище. В същото време тя и двете ѝ деца не живеят там, тъй като няма условия за живот, и на Ива ѝ се налага освен за общинското жилище, да плаща и наем за квартира.

“Говорих с общината на живо, стана ясно, че проблемът няма да се реши затова още през март извиках NOVA телевизия. Пред NOVA Иван Божилов - кметът на район “Илинден”, заяви, че до шест месеца ще реши проблема. Екип на NOVA дойде отново в края на септември. Тогава той ме обвини, че аз съм виновна, защото съм се съгласила на това жилище в “добро състояние”. А състоянието по опис е добро, с такъв опис ми го дадоха - че всички е в “добро състояние”, разказа тя.

След като съобщила за гладната си стачка, от общината не са изразили нито загриженост, нито молба към Ива да прекрати тази форма на протест с оглед запазване на здравето ѝ. “Получих само писмо, че евентуално ремонт ще започне на 11 ноември”, допълва тя.

“Когато оповестих, че съм в гладна стачка и че ще дам публичност, получих от подчинен на кмета съобщение, че “част от дейностите по отношение на започване на ремонта са пред завършване”, след което на 11 ноември евентуално ремонтът щял да започне. Това само евентуално. Не са посочили дата за завършване на този ремонт. Всичко в този ремонт е много евентуално”, каза още тя.

“Имах обещания от кмета на район “Илинден” Иван Божилов. Даде обещание и в ефира на NOVA, че до шест месеца ще реши проблема. Естествено, обвини мен, че съм приела жилището такова. Даде това обещание на 18 март. В момента ремонтират един блок с общински жилища, каза, че ще ни преместят, но очевидно това не се случва. После каза, че ще предприеме ремонт, който досега не е започнал. Аз предупреждавах - чакам ги вече девет месеца, а през това време редовно плащам наем за самото общинско жилище”, разказа Ива Славкова.

“Изпратих писма до всички - Министерски съвет, Президентството, Областен управител, Омбудсман, всичко, което се сетих. Те входираха писмата, твърдят, че са говорили с кмета. Ако това е така, аз съм сигурна, че заради обществената ми позиция, която изразявам във Facebook и това, че съм анти-ГЕРБ, той предприема наказателна акция спрямо мен. Няма друго обяснение”, категорична е тя.

Иван Божилов е избран за кмет, след като е издигнат именно от ГЕРБ. В кадри, излъчени по NOVA телевизия на 29 септември, се натъкваме на следния факт: Божилов държи портрет на Бойко Борисов на кметското си бюро. Коментар от автора - някаква партийна религия ли изповядва и възможно ли е Ива и децата ѝ да не получават обитаемо жилище именно като политическа репресия?

Въпреки всичко, Ива не смята да отнася този случай в съда. “Честно казано, чудех се, но предвид състоянието на съдебната система нямам представа дали нещо изобщо може да се случи. Заради това до този момент не съм предприела нищо в тази посока”, посочи тя.

“Честно казано, не се надявам на реакция след гладната ми стачка. Тъй като не очаквам да последва нищо, мисля, че единствено публичността би могла да ми помогне. Ясно е, че в някакъв момент трябва да спра, защото имам две деца, едното от децата ми е с ТЕЛК. Няма как да ги изоставя. На този етап обаче твърдо следвам своето решение. Ще видим докога ще ми стигнат силите. Имах предположение, че силите ми ще изчезват по-бавно, а то се оказа много интензивен процес”, разказа Ива Славкова, която е в гладна стачка четвърти ден и няма намерение да спре.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хемус мафия

    250 25 Отговор
    хищникът ГЕРБ се прави на жертва

    Коментиран от #78

  • 2 Шерлок

    276 12 Отговор
    Обаче кмета Божилов си седи по цял ден на кафето в Северния Парк и играе шах! Кмета Божилов който е превзел целия Северен парк с негови заведения!

    Коментиран от #49

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анализатор

    244 21 Отговор
    Простотията и корупцията са в основата на герберастията...
  • 5 Дългият

    210 20 Отговор
    Ееее така е в Бойколандия. За првилните има, за другите няма. Ха сега Гласувайте за Баце
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Надежда 3

    193 10 Отговор
    На Божилов жена му се метна от 2 месеца в Мерцедес АМГ купе S63 за 160 000 лв! АМГ харчи няма кинти за ремонт на общинското.

    Коментиран от #25, #81

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 не се знае

    32 4 Отговор

    До коментар #6 от "Живко":

    за кой ще гласуваш ?
  • 10 3468

    171 12 Отговор
    И така е навсякъде във всяка област.
    Наглост, простотия агресия от властта, която й да е.
    Днес е тази жена и децата й, а утре може да бъдем и ние.
    Не сме народ, не сме хора, не се уважаваме, а властта е всесилна, всемогъща и недосегаема.
    Властта ни надживява и преживява в приятно охолство!
  • 11 Лозан Панов

    98 8 Отговор
    Здравейте МУТРИ !!!
  • 12 БАЙ Х@Й‼

    95 7 Отговор
    Чувам , че местата в самолети за Дубай били свършили ‼️‼️‼️‼️‼️

    Коментиран от #45

  • 13 Николае Чаушеску

    115 7 Отговор
    Реско забогателия кмет човека на каратиста!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Аман от анти

    19 121 Отговор
    ГЕРБ пропаганда! Толкова ли сте тъпи да не разбирате че с това си отвратително поведение ще накатаре хората заорлем да гласуват за ГЕРБ, такива които нито са гласували преди за тях нито ги харесват. Но явно толкова ви е акъла...

    Коментиран от #35

  • 16 Калинка малинка

    110 10 Отговор
    Гербаджия да ти помогне, това е нонсенс. Плевелите превзеха градините на България.

    Коментиран от #20

  • 17 Захарната

    113 6 Отговор
    Превзел и всичко в захарна фабрика раздава на роднини лафки, павилиони, парцели за ресторанти...
  • 18 Българка

    36 75 Отговор
    Интересно , защо автора и коментиращите натъртват най-много на ГЕРБ?? Един лош човек се е докопал до власт, лошите нямат цвят и партия. Лош защото не си гледа работата, такива има и в БСП и в ДБ, борбата трябва да е срещу тях без значение от коя партия са. Ценко Чоковци има от всички цветове.

    Коментиран от #39, #41

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БСП в канала

    19 44 Отговор

    До коментар #16 от "Калинка малинка":

    Защо, на теб бесепар помагал ли ти е? Тях само мандри им дай.
  • 21 миролюб бенатов

    92 5 Отговор
    Брат му - Сашо негъра от квартал Свобода преди 15 години го уби полицията в сащ. Тъст му е виден сикаджия от едно време
  • 22 Дацо

    70 6 Отговор
    От всякъде сме си бананова държава,единствената в Европа.
  • 23 Нямам думи !

    107 4 Отговор
    На тоя цървул ,само като му видиш тъпата мутра,ти става ясно,че е далавераджия.Бог ,забавя,но не забравя !
  • 24 Петкан

    21 57 Отговор
    Кмета не ви е виновен/ няма значение от коя партия е/ , защото има написани едни закони и той ги спазва. Аз от 2 години чакам разрешение за ремонт на един покрив /искам да дигна с 50 см тавана / и съм си наел адвокат да ми движи документите , но кога ще стане, бали го.

    Коментиран от #46

  • 25 Българка

    61 6 Отговор

    До коментар #7 от "Надежда 3":

    160 хиляди, ама в евро, виждала съм я.
  • 26 ddddd

    75 7 Отговор
    Държавата е в гладна стачка от години заради Герб
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Toxic

    95 8 Отговор
    Погледнете го само с каква тениска стои на бюрото си по време на упражняване на служебната си дейност. Няма такава измет! Герб и ДПС са я събрали цялата на едно място.
  • 29 Ювиги Хана

    72 6 Отговор
    Важно е, че кмета е с фланела на Ралф Лоурен за 150 лв!
  • 30 Леополд

    86 5 Отговор
    Какво му пука на кмета нали си купи чисто нов мезонет в Надежда 2 в затворения комплекс под,, Ломско шосе" има джип и мерцедес двуврат!

    Коментиран от #79

  • 31 УжАсен

    41 7 Отговор
    Христо Иванов се включва пред резиденцията на Борисов в Бояна в опит да разбере как Мата Хари влиза в нея с пачки и кюлчета - Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация. Затова снимките са важни, а не за да се занимаваме с мръсното бельо на един български гражданин. Бойко Борисов няма обяснение за тези снимки, а българската прокуратура отказва да направи смислено разследване на тази фактология", добави още Иванов.
    Той се включи от входа на премиерската вила в Бояна и посочи, че е избрал това място, за да могат зрителите да си представят как вътре влизат неидентифицирани дами и носят торби с пари и кюлчета, а вероятно и с оръжие.
    "Обяснението на Бойко Борисов, което той даде след първоначалната порция от снимки беше, че тук се случвали събранията на партия ГЕРБ и някой притичал до спалнята и организирал тази сценка и я заснел. После обяснението се промени и пред един немски вестник описа история как Мата Хари, както той я нарече, издебнала момент, в който той е отсъствал, донесла тези пари, нащракала ги и по този начин тези снимки са се появили. Само че това не пасва", посочи още лидерът на "Да, България"

    Коментиран от #44

  • 32 Свидетел

    75 7 Отговор
    Трите правителства на ГЕРБ бяха наказателни акции срещу българския народ. В неделя отново ще вдигнем червен картон на тази партия от клептомани.
  • 33 ЕХ КОМУНОИДИ

    11 71 Отговор
    ТОВА НЕ Е ИСТИНА , А СКАЛЪПЕНА ИСТОРИ ОТ РАШКОВ УБИТАКА. СТО ЛЪЖЛИВИ ОБВИНЕНИЯ БЕЗ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ, КОЙ ЗНАЙ КАКВА Е ИСТОРИЯТА НА ТИЯ.

    Коментиран от #56, #60

  • 34 Става страшно

    35 6 Отговор
    Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов

    Коментиран от #48

  • 35 Не думай

    40 5 Отговор

    До коментар #15 от "Аман от анти":

    И как точно ще накараш милионите, които мразят и ненавиждат тиквите, да гласуват за тях! Хайде малко по-сериозно!

    Коментиран от #42

  • 36 Винкело

    8 20 Отговор
    Е, па кво, има на света Мария Силвестър, Караджов и бригадата му, и те идат!
  • 37 Седемте джуджета

    42 6 Отговор
    Герберски боклук
  • 38 Чудя се

    11 60 Отговор
    Защо някои хора постоянно мислят,че някой друг е длъжен да подрежда живота им,а те да стоят и постоянно да са недоволни и мрънкащи.Защо например,аз трябва да работя като вол,да тегля заеми с ипотека и т.н,а на друг да му се полага общинско жилище,да трябва да му се прави ремонт и т.н.Значи,има хора в НЕРАВНОСТОЙНО положение--за тях разбирам, ако е вдовица жената-пак разбирам,ама има и разни други,които чакат наготово.В Северна България ,по селата,има къщи с два декара двор за две хиляди лева се продават.Не е задължително всички да се наджипкаме в София.Ама трябва да се работи.Иначе,егати мръсната кампания против ГЕРБ. Утре какво сте подготвили.Президентът каза без компромати,ама вие даже "стари манджи"(снимки от спални) ни поднасяне.

    Коментиран от #50

  • 39 Филип Ейджи

    48 6 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    В герб добри няма!
  • 40 На село

    11 38 Отговор
    Има хиляди необитаеми къщи на село и да си живее. То така всеки иска софиянец да става.
  • 41 Не думай

    49 4 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Лелче, Ценко Чоков също беше гербераст! Така, че примера ти е смешен! Ама в тая тиквена партия,само калинки и Чоковци!!!
  • 42 Стой

    13 39 Отговор

    До коментар #35 от "Не думай":

    Стой и гледай.Става с разум. Аз повярвах на ГЕРБ, защото обещаха да строят и го изпълняваха.Където се строи ,има живот.Сега само лъжат и мамят.Обещания на килограм.Те помежду си се карат за постове,та нас ще оправят.Ще ни оправят де,ама в онзи смисъл,образно казано.
  • 43 Скакауец

    56 3 Отговор
    Майко мила! Ама това жилище за хора ли е? Я веднага да турят кмета да живее там, та да научи какво преживяват обикновените граждани на мафиотската ни родина...
  • 44 Ама

    9 30 Отговор

    До коментар #31 от "УжАсен":

    Нали вчера го посъветваха,да разгледа някаква снимка,на човек от ДБ,т.е на приятелката му с два вибратора някъде си.Да вземем само това,че Христо Иванов се бие в гърдите,че няма сътрудници на ДС в партията си,ама е готов да се коалира с БСП,.Или,че държи на върховенството на закона,ама ще се коалира със закононорушителя Кирил Петков.
  • 45 Братчет

    32 3 Отговор

    До коментар #12 от "БАЙ Х@Й‼":

    Скоро ще заменим билетите за Дубай с едни други билети, до СЦЗ...Ааа, верно бе, до там возят безплатно...
  • 46 Ха ха

    46 5 Отговор

    До коментар #24 от "Петкан":

    Чакай ,чакай.Кога върбата роди круши ще ти решат проблема.А браво на жената.И правилно споменава от коя партия е кмета.Но няма го Гешев да го просне с белезниците на асфалта.
  • 47 ППКирчоРадев

    7 47 Отговор
    Всеки ден ,платени публикации ,КОЛКО много проблеми при ГЕРБ!
    Само за 4 месеца Кирчо ,Радев направиха живота по Харвадски висок и труден ,те ГОЛЕМИТЕ мошеници няма да имат проблеми ,те са безгрешни ,ФАКТИ дава фронт за изява ,но е платена ,изфабрикува статий,подържа фалшиви новини и мнения ,да изява на тролове и ги улеснява !Бойко, вие проблема ,ще разберете по-късно Кирчо ,Христо ,Мая какво ще ви сервират ,ще ядете буламач и ще се гърчете .
  • 48 Става смешно

    8 41 Отговор

    До коментар #34 от "Става страшно":

    Първо снимките не са нови,а много стари.Второ- аз съм баба,ама по-хубаво мога да ги изфабрикувам.Трето--можеш ли да познаеш кой е под завивката. И какво лошо има човек да прави секс,и то безопасен секс.Четвърто--най голямо падение е да се ровиш в бельото на хората.Пето -още по-голямо е падението на новите партии,да нямат програми за добруването на България, а да си правят PR на гърба на ГЕРБ.
  • 49 Там

    30 4 Отговор

    До коментар #2 от "Шерлок":

    А в кметството баш играят, две каки-заместнички. Той само е фигурант.
  • 50 Не се чуди

    30 4 Отговор

    До коментар #38 от "Чудя се":

    А ти опита ли от старата манджа ?Харесала ти е явно.Но Боко трябва да изяде,каквото е надробил,та дори да е прокиснало.
  • 51 4455

    36 4 Отговор
    Институциите в Бг не работят. Никой не се интересува от хората. Гледат си само заплатите. Горко и тежко ти, ако попаднеш в болница, трудовата борса, социала, ТЕЛК, да се обърнеш към кмет, община, министерство или друга администрация!
  • 52 Мутри

    24 4 Отговор
    Вън.И червен конец има на ръката да не го хващат уруки.Педро от където и да го погледнеш.
  • 53 ЛУД

    29 5 Отговор
    Това е някакво подобие на кмет, живея в Света Троица, имаме подадени 3 официални сигнала през call.sofia.bg от преди повече от година, за разрушени тротоари, като към всеки нов сигнал реферирам към стар такъв, до момена единствените отговори са че е предадено към фирмата която оговаря за поддръжката. 3 сигнала сверих отговорите буква по буква еднакви са, а когато вали сутрин с детето до учиище слаломираме между локвите. Неработещо осветление, запушени шахти, непочиствни общински имоти, мязат на джунгла, понеже са апетитни, вероятно се подготвят за продажба. За капак напавиха всички улици, дажи и широки такива, като ул.Пловдив еднопосочни, и сега достъпа до определени "глухи" улици като ул.Ямбол, коства обиколка на 1/2 от квартала...

    Коментиран от #69

  • 54 Перо

    12 33 Отговор
    Че кмета е от ГРОБ е ясно,следователно е и престъпник,но никой не е длъжен да осигурява живота на човек,който безразсъдно създава деца,без жилищно обезпечение и доходи! Това е циганска работа!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Реалист

    7 36 Отговор
    Много малоумна статия, почти нищо не се разбира освен, че се плюе едностранно по кмет от ГЕРБ! Тази мърла с общинското жилище какво очаква, палат ли?! Не е задължително да живее в София, да си отива на село и да пасе патките!!! Деца прави, ама не мили дали може да ги гледа, после тръгнала да проси...до кога на такива ще им плащаме масрафите с нашите данъци?!
  • 58 личен опит

    32 4 Отговор
    Гербаджийските кметове мязат на дерибеи и башибозушки или кърджалийски главатари.
    Къде видиш кърджалия все има за какво шамар да му забиеш.
    Когато ида бъде въздадена спшраведливост все ще е късно!
  • 59 мдаа

    24 2 Отговор
    А варненски общинари с по 25 имота се ширят в луксозни обшински жилища със смешен наем от по 100 кв метра в центъра на града.

    Кажи му обшинар и не го обиждай повече!
  • 60 БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП ЛИ ИМАШ

    18 4 Отговор

    До коментар #33 от "ЕХ КОМУНОИДИ":

    ВРРЕДВИД ИЛИ СЕБЕ СИ ЗАЩОТО КАТО ГЛЕДАМ КАК СПИСВАШ ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА МУТРАТА НА БКП КАДЪР МИРИШЕШ ?
  • 61 Тринити

    15 3 Отговор
    Червеното конче да не му завиди някой на неприятни крадлив сурат!
  • 62 Мутри

    15 3 Отговор
    Вън.И червен конец има на ръката да не го хващат уруки.Педро от където и да го погледнеш.
  • 63 възмездие

    23 4 Отговор
    Предрочени избори за местна власт още през 2022!!!!!!!!!
    Никой няма да търпи по..с.раните обшинари още 2 години!

    Избори и вън! После съд!

    Коментиран от #80

  • 64 много важно

    18 4 Отговор
    Всички вонящи гепаджийски КОФЩИНИ трябва да бъдат изринати, изчегъркани, лустрирани, изметени, ревизирани, опандизени, осъдени и порицани пубилично!
  • 65 Къщана

    7 17 Отговор
    Ти на село е празна.Колко ти платиха за да ревеш предизборно.

    Коментиран от #66

  • 66 възмездие

    19 4 Отговор

    До коментар #65 от "Къщана":

    Всеки краден петак да го изповръщате болезнено, ненаяли се мутри!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гацо

    9 3 Отговор
    Помията
  • 69 редник

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "ЛУД":

    "Зa кaпaк нaпpaвихa вcички улици, дaжи и ширoки тaкивa, кaтo ул.Плoвдив eднoпocoчни, и ceгa дocтъпa дo oпрeдeлeни "глухи" улици кaтo ул.Ямбoл, кocтвa oбикoлкa нa 1/2 oт квaртaлa..."

    Това наистина е необяснимо - много пъти съм се чудил кой има право да поставя знаци и защо подобни промени за квартални улици не се правят след допитване до жителите?!...
  • 70 гуньо

    18 4 Отговор
    Ами така е като не си от малцинствата,ако беше си ган нараце щяха да те носят и пет стаен апартамент да дадат и пари дати превеждат секи месец.Тоя много Гн ус на физиономия има е типична за гербаджия.
  • 71 сани

    23 4 Отговор
    ех, божилов ех вересио, и пет купени дипломки да имаш, и още чували с бюлетини да занесеш в ЦИК, пак ще си бъдеш роммизерен,
    и подставените ти лица на кръчметата, окопирали родният ми Северен парк с алеи и дървета, смрадливи тенти и пушек от вмирисаната риба дето се пържи по цял ден, и кисненето ти преди да станеш дупетатин и кметче , а като общинарски михлюзин в община надежда в жилищно настаняване - все си оставаш жалък и въшлив гербераски тулуп
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 tate

    18 3 Отговор
    Това е типичната мутра от ГРОБ ,без патрона си е 0 ,НУЛА затова и параклис ще направи за да сложи Тиквоции в него !! Наглата физиономия можем лесно да я изтрием !! Момента е опечен вече не ходете за гъби а гласувайте НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ децата ни ще ни заплюят в лицето ако се осе...ем и този път !! Никаква аванта на ОПГ ГРОБ
  • 74 ПП ГРУБ

    11 2 Отговор
    герберастка мутра. Индивида от снимката със снимката на другата мутра.
  • 75 възпитаник

    2 8 Отговор
    общинско жилище то да не е собственоче да стане лукс или искаш кмета да ти го направи
  • 76 Проверете

    6 2 Отговор
    Този съсипа район Илинден. Също както Йок Фандък съсипа София. Яко презастрояване и никаква милост към гражданите
  • 77 Перо

    6 2 Отговор
    Селяндурите в София гласуват за толупа,а той им го връща тъпкано!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Катърчев

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Леополд":

    Горкия , той бедняк човека. Разходете се да видите селските им феодални кметове какви имоти и колко милиона в пари натрупаха за 10 години . От 300 лв заплата почнаха и от нея ще да е. В имотната декларация за избори - няма фирма ,няма далавера и имот една къщичка с данъчна оценка 3700 лв. Това за общински съветници на село или малък градец.
  • 80 Кольо

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "възмездие":

    Кражба ,документна и данъчно измама в най-малкият случай като ДЛъжностно лице си е утежняващо обстоятелство. Някой трябва да смени хора в НАП , в министерствата и в Съда . Тогава ще лежат според това кога и как са крали и издевателствали над хората като робовладелци. За тяхно кметско добро е . Иначе може да умиришат поляни,гори и езера. Писна ни от богопомазани. Вадя му смрадливата душичка ,че и вече живот не остана,а деца и внуци далече. Те имат какво да губят . Не обикновенния човек . Мутрите административни и изкуствено партийни създадени не са страшни щом ти е дошло до гуша.
  • 81 123

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Надежда 3":

    спестил ги е горкия жив да го ожалиш,не съ нядоха и още искат
  • 82 Разочарован

    5 1 Отговор
    Прави гилямо впечатление как всички кметове от ГЕРБ в различни населени места или правят огромни ремонти по имотите си подобрения или се качват на скъпи возила,и ще обясняват че не били крали да бе да спестиха ги от закуски.
  • 83 БОКОКРАД

    2 1 Отговор
    МИ ТЯ ЩО НЕ СЕ ОПЛАЧЕ НА БОЙКО , А ТОЯ КМЕТ ЩОМ СИ Е СЛОЖИЛ СНИМКАТА НА БОКО НА БЮРОТО НАЧИ Е ОБРАТЕН И МУ СЕ ИСКА ДА ПРАВЯТ ЛЮБОВ !
  • 84 КЪРЛЕЖ БОКО

    3 1 Отговор
    ТОВА ,,ЖИЛИЩЕ" И ПРЕДИШНИЯ НАЕМАТЕЛ ГО Е МЪЧИЛ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ И НЕ Е ПОЛЗВАНО ОСВЕН ЗА РЕМОНТИ ! ГЕРБ В КЕНЕФА !
  • 85 Subaru STI

    3 1 Отговор
    Изрод от ГЕРБ!
  • 86 боко

    2 1 Отговор
    Това е ГЕРБ ШАЙКА,МАФИЯ,ХУНТА и МУТРИ
  • 87 Tyмор Гроб

    3 0 Отговор
    До кога ще ги търпим?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове