Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 09:35 4 069 28

Кметът на Перник за трагедията на „Струма“: Такъв ужас не съм виждал

  • кмет-
  • перник-
  • трагедия-
  • струма-
  • ужас

Една допълнителна сигнализация в този участък няма да е излишна, но нека експертите да си кажат мнението, допълни Станислав Владимиров.

Кметът на Перник за трагедията на „Струма“: Такъв ужас не съм виждал - 1
Снимка: БНТ

Тепърва ще се изясняват причините за този ужас, който се случи на територията на нашата община. Това коментира пред БНТ кметът на Перник Станислав Владимиров. "Ние виждаме, че в нашата страна доста често се случват такива инциденти, доста често подценяваме ситуациите. Във всяка една такава трагедия, доста често е виновен водачът", човешката грешка, смята Владимиров.

Той призна, че участъкът на инцидента е тежък и по тази причина, не бива да се подценява.

Една допълнителна сигнализация в този участък няма да е излишна, но нека експертите да си кажат мнението, допълни Владимиров.

Като пример за друг тежък участък в общината той посочи и този край Владая.

Такъв ужас аз не съм виждал, призна още Владимиров.

Огледите в участъка продължават, а по непотвърдена информация, движението ще остане затворено за три дни.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нали

    22 9 Отговор
    Ама и ти целуна гнусната ръка на боко !!!

    Коментиран от #5

  • 2 Фен на копейкин фен

    6 12 Отговор
    Копейкин е стабилен магаре да му го....пак няма да се помръдне и да върне къщите

    Коментиран от #7

  • 3 бахо

    16 6 Отговор
    Всичко построено от герП и открито от режещия ленти ББ е голям ужас.ФАКТ!Търсете им отговорност на тези дебили,м>мка му!

    Коментиран от #11, #16

  • 4 Българка

    10 4 Отговор
    Кметът на Перник беше един от първите, които внушаваха, че този участък е опасен, има проблрм в маркировката и едва ли не пътят е причина за трагедията!
  • 5 ЦРУ

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "нали":

    СЦЕНАТА С ПОТЪВАНЕТО НА КОРАБЧЕТО В ОХРИД И ТАЗИ СЦЕНКА СА ЕДНА И СЪЩА САТАНИСТКА ИГРА ВСИЧКИ ЗНАЯТ ,ЧЕ ЦЕЛТА Е ДА ВЛЕЗЕ МАКЕДОНИЯ В ЕУ ЛОШИТЕ БЪЛГАРИ АУУУ КАКВИ ЛОШИ БЪЛГАРИ АУ АУ.
  • 6 Голям

    11 1 Отговор
    си двуличник , бе !
  • 7 ФЕН НА КИРЧУ

    6 12 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на копейкин фен":

    КИРЧУ КАНАДЕЦА И НАТОВЕЦА ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНЕРАЛ ЩЕ ТЕ ПЛЮЩЯТ СЪС ИНЖЕКЦИИ И СЕРТИФИКАТИ ПО ЗАПОВЕД НА МАСОНО-САТАНИСТКАТА СЕКТА КОРОНА.
  • 8 Пич

    15 0 Отговор
    Работата е проста , но всеки бърза да блесне с глупост... Виждали сте турски тирове , които карат все едно живота им зависи от това , да са заедно... Предполагам , и албанците са такива шофьори... Тоя - последен от групата = висока скорост , лоша преценка , и надценяване на собствените възможности. От там , в бордюра , и става каквото става. Дано чисто човешката трагедия , да не се използва политически... Бог да прости загиналите...
  • 9 ЧАПАЕВ

    8 4 Отговор
    ВИДЯХ БОЙКО БОРИСОВ ДА ТРИЕ С КРАК МАРКИРОВКАТА И ДА СВАЛЯ ПО ДВА БОЛТА ОТ ВСЯКА МАНТИНЕЛА И ГИ МОКРЕШЕ ДА РЪЖДЯСВАТ! БСП КАКВОТО НАПРАВЯТ Е МНОГО ЗДРАВО И ДЪЛГОТРАЙНО, НАПРИМЕР КЪДРАВАТА МАГИСТРАЛА КРАЙ ЧИРПАН.
  • 10 В Перник убиват

    8 1 Отговор
    Кмете по добре си виж Главорезите от Ралица 5 - Юлиян Георгиев, Дончо 58 г. и дъртите им ченгета щото тези убиват и се гаврят с хора!
  • 11 А бе , .лупак

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "бахо":

    Всички разбраха , че пътят е правен от комунистите , само ти не. Нямате ли поне радиоточка у ваше село !?

    Коментиран от #17, #27

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПУТИН

    6 0 Отговор
    БСП СТРОЯТ МНОГО КАЧЕСТВЕНО, НО ЗА РАДОСТ ПОЧТИ НИЩО НЕ СА ПОСТРОИЛИ! САМО НЯКОЛКО УЧАСТЪКА КАТО ТОЗИ И КЪДРАВИЯ ДО ЧИРПАН, НО ВЕДНАГА СТАНАЛИ ИЗВЕСТНИ С КАТАСТРОФИ И ДРУГИ ТАКИВА ПРОИЗШЕСТВИЯ? СЕГА СЕ НАДАМЕ НА КИРЧО, ЧЕ ИЗМРЯХМЕ БЕ!
  • 14 ЕКСПЕРТ

    4 4 Отговор
    ЕДНА МАРКИРОВКА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТИЯ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ОТ 8 МЕСЕЦА ЕДИН МЕТЪР НЕ СА БОЯДИСАЛИ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ?
  • 15 2979

    5 0 Отговор
    Cъщaтa кaтacтрoфa cтaнa нa 1. Дeк. 2017 нa Тeлeвизиoннaтa кулa в Coфия, пoмнитe ли? Шoфьoрa буквaлнo рaзрязa кoлaтa нaпoлoвинa, зaщoтo мaнтинeлaтa рaздeлящa двa пътя, нe бeшe дoбрe cигнaлизирaнa и oбeзoпaceнa. И тo пaк в тъмнaтa чacт нa дeнoнoщиeтo. Кoлкo пoдoбни кaтacтрoфи трябвa дa cтaнaт? КAТ и AПИ нe прaвят дocтaтъчнo зa бeзoпacнocттa. Вcички критични учacтъци трябвa дa ce кoригирaт. Кaквo кaтo тoзи учacтък e прaвeн прeди 20 гoдини. Кaтo e нaпрaвeн тoгaвa дa нe e фoрeвaр Тoвa знaчи ли чe нe трябвя дa бъдe кoригирa?
  • 16 не лъжете

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "бахо":

    Абе ти не знаеш ли, че този път и тази отсечка е построена от Станишев и БСП и има снимки как той реже лентичката. Ама гадните комунисти все Боко им е виновен.Гответе се народния гняв да ви помете с празните тенджери на гладните след 2-3 месеца, както при Орешарски и негово експертно правителство на промяната.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ти лъжеш

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "не лъжете":

    Румънците бяха след нас!
    След три мандата на комунистът Борисов
    сме последни в ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #20

  • 19 супер експерт

    2 0 Отговор
    Много важно е експертите да установят дали шофьорът на автобуса е бил нов и дали вече е минавал по този път няколко пъти. Ако е минавал, следователно той познава тази отсечка и всички приказки за калпава маркировка, нелепа отбивка и т.н. са прах в очите на хората. Явно или е задрямал, или има някакъв взрив, или нещо друго. Ако е нов и му е бил първи курс по тази отсечка, е възможно да се е объркал и да е тръгнал надясно, после наляво и да е станало ПТП-то. Все пак това не обяснява внезапния взрив - толкова силен, че да изпепели всички за минути и да не могат да счупат стъклата и да излязат.
  • 20 Червена промяна

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ти лъжеш":

    Последни в ЕС със инфлация нула процента и всяка година два пъти увеличение на зпалатите. Сега ще разбереш, какво значи последни. При Боко бяхме най-бедни в Европа, сега при комундетата ще сме десет пъти по-бедни от най-бедните. Те само това могат. Хляб - 2 лв. Гориво - 3 лв. Ток- три пъти по-скъп. Цени-от 50 до 200% поскъпване на всичко. Това. Пормяната продължава.Напред към комунизма и мизерията. А като допълнителна екстра скоро ще усетиш задължителната ваксинация, задължителната джендъризация, задължителното признаване на Македония и много други " екстри", които са обещал чи ще въведат, като дойдат на власт с измислените машинки на Мадуро. Само дано не усетиш и задължителната хомосексуализация, където ще въведат, че там работата не е приятна.
  • 21 гост

    4 0 Отговор
    Според Цветанов дефектите по магистрала Тракия били само звукови, един вид дискомфорт. Дупки, тресене, нагъване и постоянно клатене на колата, ниско сцепление на асфалт, нерефлектираща маркировка (голям и подценяван проблем за нощно каране), липсващо отводняване и не на последно място безхаберие към рискови дефекти. Това е само едно, АПИ е корумпирано, политиците са на хранилка. Не може Боко да реже ленти, а магистралата да не е годна за движение, без отбивки, мантинели, маркировка и да работят още работници-нерегламентирано и обозначено, а тя да е отворена за движение.
  • 22 гост

    3 1 Отговор
    Когато се возеше в джипката на тиквата защо мълча като пукъл ами сега ръсиш тъпотии по медиите?
  • 23 Centyrion

    7 0 Отговор
    Е как да не си виждал???От 30 г партиите убихте от глад,студ и липса на лекарства стотици хиляди българи.Всичко се случваше пред Вас,и б з да ви мигне окото трупахте пачки от трагедията на хората.Хиляди се самоубиха,запалиха,и скачаха под релси и от високи етажи,но бяхте слепи и глухи,опиянени от дивашката радост ,че трупате пачки и имоти.Да ви питам,къде ще ги носите???Жалки хорица!
  • 24 Бай Коста

    2 1 Отговор
    Ужаса е че,12 години се похарчиха милиарди за пътища и окрадоха разбира се и не се доуправиха някой належащи места по пътищата и опасни за живота на хората
  • 25 Яница

    0 0 Отговор
    Според мен, пълн глупости са това, че пътят е лъжел!!! Също така да следиш само дясната лента е недопустимо, наблюдава се целия път отпред!!! Това че, отбивката е на эавой не е от эначение по принцип, има много отбивки на эавои!!! Човешка грешка е, шофьора е карал с несъобраэена скорост нощно време!!!Въэможно е да се е раэсеял или эадрямал!!!Определено е пренасял лесно эапалими горива!!! Ударил се е в мантинелата, гумата се е пръснала, тубите с нафта сигурно направо са се въэпламенили!!! Эащото умрелите са не от катастрофата а от пожара!!!
  • 26 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    СЛУЧАЯТ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕРНИК И КМЕТА МУ !!!!!!!!!!!! МАГИСТРАЛАТА НЕ СЕ СВЪРЗВА С ОБЩИНА ПЕРНИК --ЖУРНАГЪЗЦИ ТАПАНАРИКУСИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 Сивата чапла

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "А бе , .лупак":

    Те комунистите са го правили пътя за онова време,
    когато имаше влакове
    пътнически, бързи, експресни, товарни с по 40 вагона и нагоре.

    Нямаше и не се налагаше да има автомобили като днес.
    Транспортът беше отлично организиран..
    Сега вече всичко от релсите се прехвърли по пътищата.

    Не става.
  • 28 Ххххх

    2 0 Отговор
    Ало кмета изхарчи ли 35 млн.лв.подарък от Боко мутрата!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол