12 Декември, 2021 16:38 25 880 33

Астролог с важно предупреждение за 47-то Народно събрание

  • парламент-
  • пленарна зала-
  • астролог-
  • прогноза

Безразборните дейности на коалицията през този период, може да доведат до някои много неадекватни ситуации

Астролог с важно предупреждение за 47-то Народно събрание - 1
Снимка: БГНЕС

На 03.12.2021 година , в 9 часа би звънеца на 47-то Народно събрание. Депутатите за трети път тази година се явиха на поправка. И за пореден път бяха избрани най-неподходящите дата и час.

Това коментира за Trafficnews.bg астрологът Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Ден трети от декември бе подвластен на изключително напрегнато лунно затъмнение, което дава знак, че още през първия ден на парламента ще стартира с напрежение. Към това в своя езотеричен анализ добавям и третата фаза на Луната (новолуние). Въпреки суеверието, че новолунието е носител на нещо ново и вдъхновяващо е добре, би следвало да се погледне и тъмната страна тази фаза.

По време на новолуние мотивите за всяка дейност, която се предприема, ще бъде обвита в голяма мистерия. Това е много магнетично време, изпълнено с възможности за спонтанни непланирани ситуации и действията, които възникват през този период, сиреч могат да доведат до голямо объркване. И определено ще се отрази при избора на новото правителство. Безразборните дейности на коалицията през този период, може да доведат до някои много неадекватни ситуации, които със сигурност ще се отразят в обозримо бъдеще.

Не очаквайте животът да е същият, какъвто е бил преди пандемията, в политически и икономически план, независимо, какво правителство ще се състави! Най-вероятно в парламента ще има периодични сътресения под една или друга форма до края на 2022 година.

Предстоящата година относно политиката и икономиката е разделена на два отделни периода - много благоприятно време през първата половина на годината и по-тревожна и изпълнена с напрегнати дни, дрязги, противоречия и подмяна на изпълнителната власт през втората половина. В самото начало на втората половина ще настъпят „тихи“ брожения в коалицията, оглавявана от „Продължаваме промяната“.

Юпитер и Нептун ще доминират почти през цялата година, те ще имат много силна енергия в Риби. Можем да очакваме много изненадващи неблагоприятни мерки в областта на здравеопазването.

През май Юпитер от неутралните води на Риби преминава към воюващият Овен и остава там до октомври 2022г. Очаквайте много големи пожари, причинявайки големи екологични и човешки загуби. Така че двете страни следва да се съобразят с това предупреждение.

В началото на август, взаимоотношенията между законодатели и правителство ще ескалират и навлизаме в тъмния обрат. Това ще се дължи на позиционирането на Марс през втората половина на годината, което води до негативизъм, кризи и протести. През това време може да се видят нови видове заболявания или по-нататъшни мутации на коронавирус.

Освен това Уран е в Телец от 2018 година и ще остане там до 26 април 2026 г. Това събитие се случва на всеки 84 години. От гледна точка на сидеричната астрология, този период ще стане неудържим относно здравеопазването. Не се очертават удачни мерки за овладяване на заболяванията от страна на правителство и парламент. Това е едната тъмна страна, другата предупреждава, че скокът на цените много трудно ще бъде овладян, а това ще влоши икономиката и потреблението.

Според моите анализи, изпитът ще продължи до година, година и половина, въпреки добрите намерения на едни или други политически партии и кабинет. На местните избори ще се потвърди звездното пророчество, че всъщност се въртим в един и същи порочен кръг!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Висш Разум

    60 7 Отговор
    АЗ лично очаквам да влезе в пленарна зала луд с картечница.Не се смейте защото е възможно,нито могат да го съдят нито да го затворят ,най много да бъде разстрелян.НО ТОВА ОЧАКВАМ

    Коментиран от #6

  • 2 Последния Софиянец

    57 23 Отговор
    Щом е Доктор Хонорис кауза ми е ясен.Гербераст.
  • 3 Народе , приготви се

    58 30 Отговор
    Март месец сме на избори
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 17 Отговор
    ЛЪЖИ
  • 5 Смех

    50 14 Отговор
    ох как ме разсмяхте, изобщо няма да чета тия глупости....

    От същия ли астролог научавате за мегатрон и Витанов познава ли го и дали обменят инфомрация...
  • 6 Румен Радев

    24 12 Отговор

    До коментар #1 от "Висш Разум":

    Вече аз пазя депутатите със самальот
  • 7 това е терор

    65 17 Отговор
    Спрете всякакви американските филми по всички канали в България. Повръща ми се от американски нинджи, феберета, агенти, президенти, дядо-коледовци и всякакви сополиви сапунки за 7-8 път . Това е ТЕРОР върху българското население което има друга културна идентичност и ценности.

    Коментиран от #16, #30

  • 8 абе

    27 9 Отговор
    Хбърляй баба боб? Какво сложно има пък да се правят анализи на случващите се събития? В тази коалиция има бушони и преки членове на мафията и задкулисието. И какво му е трудното на основата на това, да предположиш, че тази коалиция ще издържи 7-10 месеца и на нови избори.
  • 9 Сивата котка

    34 15 Отговор
    Па според моята астрологическа прогноза ни едно нещо в този 47-и парламент не бе подходящо и ще имаме осмомартенски избори.

    Коментиран от #26

  • 10 дядо цар

    46 10 Отговор
    30% от това правителство е про-американски програмирано с далеч по-различни ценности от тези на българския народ. 100% без корупция е утопия , така както няма 100% жива раждаемост. Това е демагогия от рода на "за 800 дни ще ви оправя"
  • 11 Ася

    34 26 Отговор
    Голям рев за мутрата , той си замина за винаги!!?
  • 12 Ванга

    19 12 Отговор
    2022г. 2+0+2+2= 6. Числото на дявола. Ванга каза, че много народ ще измре.

    Коментиран от #14

  • 13 "Важно"лог

    7 7 Отговор
    Моля, споделете и НЕважните му предупреждения...
  • 14 Ами през

    25 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ванга":

    2004 (2+4=6) и 2013 (2+1+3=6) колко народ изпоизмря, че не мога да си спомня...?
  • 15 Дядо ви Ванго

    28 4 Отговор
    Какви сътресения бре момче , то дали ще има парламент до края на 2022 г.
  • 16 АНТИтерорист

    36 4 Отговор

    До коментар #7 от "това е терор":

    Ами аз се преборих с този "терор" -радикално още преди 4 години...Просто ИЗХВЪРЛИХ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ ОТ ДОМА МИ . Рахатясах.И въобще не чувствам тяхната липса. На Интернет съм -плащам си и стационарен и мобилен ...От липса на инфо не страдам...гледам си ,каквото и когато си поискам ,даже игнорирайки досадните реклами .

    Коментиран от #21

  • 17 факсинчо

    25 5 Отговор
    След математици идват астролози. Следват гледачките и баячките. Този сайт е нУмер0 Ун0. Хахахахха
  • 18 ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ 😇

    17 7 Отговор
    И врачките извадиха вече на първа линия
  • 19 Черна котка

    25 1 Отговор
    Тия неща могат да се кажат и без да гледаме планетите
  • 20 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    Няма страшно ! Кметът на нашето село два пъти разширява гробището. Мера много.......... Можем да си направим крематориум с колумбарий / гълабарник/ От Общината все ще отпуснат някой лев ..........
  • 21 Има начин!

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "АНТИтерорист":

    Дотам ще ни доведат с тъпите програми и видиотяващите филми по всички канали! Плащаме все повече, а операторите ни предоставят за все по-големи пари стари филми, които вече сме гледали по 5-6 пъти. Аз, като първа мярка, се отказах от всякакви абонаменти и си сложих стайна антена на телевизора, с която гледам само новините. То пък едни новини! Но и с това ще приключа! Виж, от големите антени на операторите не можем да се отървем! Нека кажат нашите умница, защо в интелигентните държави такива антени няма в градовете, а само извън тях !
  • 22 Юпитер

    11 8 Отговор
    Голям страх от промяна,разчупване на модела.... впрегнаха всички врачки и астролози, математици и социолози....да ни плашат, травмират и стопират. Не се плашете.... Правете каквото трябва, пък да става, каквото-ще!
  • 23 Мда

    3 9 Отговор
    Може и да има нещо такова....... след четири години!
  • 24 Мда

    3 6 Отговор
    Може и да има нещо такова..... след четири години!
  • 25 Боги такежиев

    17 3 Отговор
    Знаем че ще гризнем карачката на партенков, тъкмо народа малко живна и пак в мизерната тиня.... Откакто се появиха на хоризонта новите с нулевата корупция всички цени полудяха... За всичко виновен ББ а те нищо хубаво не са спретнали е бати и управията....
  • 26 ППП

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сивата котка":

    Може би първо априлски /но без шеги/
  • 27 Нямам търпение

    4 1 Отговор
    да чуя какво мисли Витанов по въпроса. От един отбор са.
  • 28 Otoplitel

    5 6 Отговор
    Много хубаво негативно предсказание на астролога.Искам само да попитам защо не прави прогноза за приемане на нов бюджет.Когато се приеме бюджетът и да има сътресения най-много да доведат до ново служебно правителство на Президента и изхвърлянето от парламента на тези партии които ще предизвикат сътресенята.
  • 29 Джуджето хаяско

    1 1 Отговор
    Астролог това звучи гордо .......
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Аха

    2 4 Отговор
    Е, как досега не се намери някой астролог, който да предвиди съсипията на живота на българите цели 12 години, масовото обедняване, безработицата, обезлюдяването заради висока смъртност поради лошо здравеопазване, ниска раждаемост заради намаляване на доходите при етническите българи, постоянните емигрантски вълни, поголовния административен гнет, на който са подложени всички, които не членуват в ГЕРБ.
    А бяха само едни върли хвалебствия по великата тоталитарна партия.
    Ако бяхте писали преди, сега щеше да има вярващи, но не писахте, така че заблудени няма.
  • 32 Астроанализ

    3 0 Отговор
    Имаше слънчево, а не лунно затъмнение. Наранена Луна без курс, Слънце и Меркурий в 12 дом, кармичен възел в дома на проектите, тежки квадратури между Луна и Юпитер, Марс и Юпитер Сатурн и Уран - показват неуспех в изпълнение на поетите ангажименти за излизане от кризата.

    Добрите аспекти с Черната Луна и тези на Нептун показват успех в действията на тъмно, с неморални подходи и предимно за лични интереси.
  • 33 не може да бъде

    2 2 Отговор
    А аз мисля,че ако един Толуп навлезе в Народното събрание и остане там 10 години работата отива на зле и без помощта на ретроградните Юпитер,Нептун ,Марс и подобни!И само веднъж е достатъбно,а не на всеки 84 години!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове