Last news in Fakti

22 Декември, 2021 11:04 6 075 126

Костадинов: Радев и Петков надминаха дискриминационните мерки на Борисов

  • костадинов-
  • радев-
  • петков-
  • надминаха-
  • дискриминационни мерки-
  • борисов

Под предлог, че се грижат за нашето здраве, четири правителства – на Борисов, после две служебни правителства и сега на Петков, се стремят към едно – попълване на квотите, поставени от ЕС, за ваксинирани български граждани, заяви лидерът на "Възраждане"

Костадинов: Радев и Петков надминаха дискриминационните мерки на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

"Търпението ни се изчерпа. Даваме срок на правителството да отмени както зеления сертификат, така и останалите мерки. Ще проявим толерантност до първата седмица на януари. Ако това не се случи, с "Възраждане" още хиляди българи ще влязат през вратите на НС. Щом не проявявате разум, ще получите резолюция". Такъв ултиматум постави лидерът на ПП "Възраждане" от парламентарната трибуна, цитиран от Dariknews.bg

Лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов прочете декларация от трибуната на парламента. "Вече близо две години нормалността в България е поставена на изпитание. Свидетели сме на атака срещу здравия разум със средствата на пропагандата. Под предлог, че се грижат за нашето здраве, четири правителства – на Борисов, после две служебни правителства и сега на Петков, се стремят към едно – попълване на квотите, поставени от ЕС, за ваксинирани български граждани. Грижата, обаче е, бездушно попълване на екселски таблици, в които цифрите са хора и техните съдби", заяви той.

Депутатите разглеждат проекти на решения за създаване на временни комисии по предложение на парламентарната група на ПП "Възраждане". Първият проект на решение е за създаване на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно машинното гласуване в изборите на 14 ноември 2021 г., а другият проект е за създаване на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените в България противоепидемични мерки срещу COVID-19.

"За управляващите не са важни здравната, демографската, образователната катастрофа, летящите цени. Заради ваксинацията бяха затваряни отделения, бяха спирани достъпа до елементарни услуги. Предприемачите изнемогват от непредвидимостта, ще имат ли шанс да работят нормално – не е ясно. Стотици хиляди бяха насилени да се ваксинират, за да не изгубят работата си", обърна се към депутатите Костадинов.

Преди това, петима нови депутати от "Продължаваме Промяната" положиха клетва в 47-ото Народно събрание в началото на пленарното заседание. Това са Димитър Гочев, Николай Ангов, Иван Манев, Петър Кьосев и Лозко Лозев.

Димитър Гочев влиза в парламента на мястото на Радостина Ценова. Николай Ангов ще е депутат за времето, в което Кирил Петков е премиер. Иван Манев ще замени Иван Христанов, а Петър Косьов - Любомир Попйорданов. Лозко Лозев ще бъде депутат на мястото на Атанас Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MERS

    26 54 Отговор
    Да живее демокрацията 🇺🇸 хихи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мдда

    90 191 Отговор
    Костя, нещо държавен преврат ли готвиш?? Това ли е плана спуснат от Рассия?

    Коментиран от #24, #117

  • 4 До Коце

    82 125 Отговор
    Баеш за зелени за други глупости ,но за пенсии и заплати не говориш.Друго в началото на Възраждане казваше за махане от НАТО и ЕС .Сега не говориш за махане от Ес

    Коментиран от #13

  • 5 Последния Софиянец

    30 63 Отговор
    Засега само симулират някакви мерки.
  • 6 А бе ще

    44 108 Отговор
    Се усетиш и ти ,че тези са по нефелни и от Боко ,но явно ти трябва време.
  • 7 Говориш

    91 55 Отговор
    Убаво но и Волен говореше убаво акво стана ?
  • 8 костя копейкин

    91 85 Отговор
    Да живее covid19 , че ако не беше той нямаше с какво да примамя масите ,че да ме забележат !

    Коментиран от #15

  • 9 Надмина Божинов

    68 51 Отговор
    По трансфери.Вмро,БСП,Атака сега Възраждане

    Коментиран от #51

  • 10 Абе

    158 60 Отговор
    Човека е прав.Тия продажници се целят във парите,които ще им даде ЕС ако имаме 80 процента ваксинирани.Евала на Лукашенко,който им показа среден пръст на тия убийци от ЕС.
  • 11 КОКО

    143 38 Отговор
    Потвърден ите от СЗО случаи на НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ от ваксинация с/у Ковид 19 са НАД 2 200 000 за ЕДНА ГОДИНА.
    За сравнение ваксините с/у Грип са показали око 270 000 случая за 50 години!
    Само НЕРАЗУМЕН човек би се ваксинира с!/у Ковид с тези Експериментални вещества!
    Още повече, че Е ДОКАЗАНО ЧЕ НЕ ДАЙСТВАТ в посока защита, а Правят организма МНОГО ПО-ПОДАТЛИВ НА ЗАРАЗНИ!

    Коментиран от #28

  • 12 Братчет

    63 116 Отговор
    Този май наистина си е повярвал, че е някакъв фактор в държавата с неговите 13 депутати! Спечели тези места в парламента с безкрайно популистки лозунги, а сега се опитва и ултиматуми да поставя, без изобщо да вдене, че е по-зле и от Сидеров като позиция в обществото...

    Коментиран от #27, #111

  • 13 Отговор

    83 31 Отговор

    До коментар #4 от "До Коце":

    Ако те набодат, няма да имаш нужда от никакви увеличения на доходи.

    Коментиран от #44

  • 14 И. Иванов

    34 72 Отговор
    Духовата музика на "Възраждане" няма ли да се самосезира?! Айде, знаем че го можете - не се срамувайте!

    Коментиран от #17

  • 15 1234

    109 44 Отговор

    До коментар #8 от "костя копейкин":

    Последните няколко год. преминаха, под знака на Ковид, най-вероятно и в предстоящите ще бъде същото, ако някой не направи нещо! Единствено от Възраждане имат смелостта. да говорят открито по темата.
  • 16 Ла Прандини

    53 72 Отговор
    Коце теб те знам като активис на БСП до Нинова.Има те документиран.Разкажи как така направи къща за 200 хил евро без обзавеждането?
  • 17 Така Така

    9 9 Отговор

    До коментар #14 от "И. Иванов":

    Инжинере .Браво
  • 18 ОСТАВКА ФАТМАК

    66 52 Отговор
    ДОЛУ З€Л€НИЯ $€РТИФИКАТ И Ч€РВ€НИЯ ФАТМАК!
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато!

    Коментиран от #19

  • 19 И. Иванов

    15 27 Отговор

    До коментар #18 от "ОСТАВКА ФАТМАК":

    Кефиш! Слагам ти +.
  • 20 Възмутен

    76 16 Отговор
    Разбрах, г-жа Котларска, директор на най-голямото училище СУ "Ем. Станев" е дала срок на учителите там да се вакс... или да излизат в принудителен отпуск.

    1. Как можем да се издирим несъгласните преподаватели и да ги привлечем за това, да работим с тях извън системата на МОН?

    2. Може ли да се търси отговорност на директора в този случай на основание злоупотреба с обществено положение/власт?

    Коментиран от #29

  • 21 Тодор Правешки

    27 68 Отговор
    Копейкин се изживява като Ленин! Другари, изпускаме Костя!!!
  • 22 Абе...

    94 24 Отговор
    Не знам дали Костадинов по този начин се стреми да печели народен глас - дори така да e, но е прав.Очаквайте нещата да загрубеят след нова година.
  • 23 Псевдоним

    97 23 Отговор
    Прав е Костадинов, ултиматум срещу ултиматум. Ако само мълчаливо гледаме какво се случва, трудно ще премахнем тази глупост.
  • 24 Кире

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "мдда":

    Най вероятно си много т@п.
  • 25 Иво

    106 20 Отговор
    Прав е Костадинов. Вече се говори за четвърто инжектиране, понеже бустерната (тоест 3-тата) инжекция не давала пълна защита срещу Омикрон. Същевременно НИКОЙ не носи отговорност, ако умрете от тези експериментални течности. Посегнаха и на децата. Това е най-чудовищният експеримент в историята на човечеството!
  • 26 Дядо Йоцо

    87 18 Отговор
    Кирчо, Кокорчо и кръжока от Америка за България са имитация на българско правителство и български депутати, тъй като са американски проект който е инсталиран за изпълнение глобалистките цели на САЩ! Такива цели са отказ от национална история, приемане на Истанбулската конвенция, зелената сделка или ликвидиране енергийната система, превръщане на България в плацдарм срещу Русия, изграждане на нови Американски бази, вкарване на американски войски! Да не забравя принудителната ваксинация! Всичко изброено е срещу националния интерес на България, сами преценете как могат да бъдат окачествени реализаторите на това! А тези които гласуваха за въпросните субекти и докара това нещастие на България могат да бъдат наречени с много уговорки недалновидни, заблудени и заслепени! Гласуването е отговорен акт, а не ядене на пуканки!
  • 27 А ти

    33 8 Отговор

    До коментар #12 от "Братчет":

    с каква позиция си в обществото ? Някой чувал ли е за тебе?

    Коментиран от #50

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Елеонора Копярянова

    60 6 Отговор

    До коментар #20 от "Възмутен":

    принудата за вакс....е незаконна към момента, ако е устна - недоказуема навярно. За съжаление учителите към днешна дата нямат работещ в техен интерес синдикат. Могат да търсят правата си в съда. Колко от тях ще го направят??? Въпреки, че е необходим само един съдебен прецедент. Аз съм отворена за събиране и разговори в търсене на решения извън системата. Има група родители, които преди години търсиха подобни решения. Не можаха да се съберат. Но могат да споделят през какви дискусии са минали. Пътя е труден.
  • 30 Константин

    24 50 Отговор
    Тоя е измикяр на ДПС И ДС
  • 31 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    77 22 Отговор
    С теб сме Костадинов! Да живее България! 🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬
  • 32 Ама стига

    21 42 Отговор
    Стига с това излизане от ЕС и НАТО бре, ние не сме Англия да се оправим, ще ни заличът, лева ще рухне спрямо еврото и долара, НАТО никога няма да позволи да се махнат войските от България. За диванните експерти само казвам, защо хвалите толкова румънците и плюете ЕС, ми то Румъния ни подмина точно благодарение на ЕС и малко по лакоми политици от нашите. Защо в Румъния няма такива идиоти които постоянно да пишат под всяка статия вън от НАТО и ЕС...
  • 33 ВМРО

    21 61 Отговор
    Незабавно арестувайте Копейката - продажния руски шпионин!
  • 34 Ами

    15 36 Отговор
    Сидере , ако те няма в парламента по спокойно ще е !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Тошо

    13 30 Отговор
    ПЕТМИНУТКАТА КОЦЕ.
  • 37 АМОН

    17 36 Отговор
    Тази мантра за зеленият сертификат можеш да я повтаряш , но не задълго!!

    ИМА СЕРИОЗОНИ ПРОБЛЕМИ С ТОКА , ПАРНОТО И ТЕХНИТЕ ЦЕНИ!!!
    Цената на тока за битово потребление се определя от сключени дългосрочни договори при които ВЕИ-та и АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ са длъжни през 2022 година да продават на НЕК ток с цена по ниска от тази от 2021 година !!!!!!!!! Виждал ли си тези договори г-н Костадинов ??? Убеден съм , че НЕ!!

    СХВАЩАШ ЛИ КОПЕЙКИН, ЧЕ С МОРАТОРИУМА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ТЕБ , КИРЧО КОКОРЧО И ЛОРЕР ни карат да плащаме за идващата 2022 година по висока цена на тока и от това се облагодетелстват "АМЕРИКАНЦИТЕ" от МАРИЦИТЕ на които плащаме ОСОБЕНИЯ ЗАЛОГ за който ти или си некомпетентен да преосмислиш или мълчиш. От този мораториум печели и ЗЕЛЕНАТА БАНКА на Бориславова - Карагьозова обслужваща ВЕИ -та !!!!!!!!!

    За твоята подкрепа на стопиране на намаляващите през 2022 година цени за битово подребление , КАРАГЬОЗОВА
    и "АМЕРИКАНЦИТЕ" не са ли ти намазали някоя филия с мас?!!
    ТО ТАКА СЕ ПОЧВА , ПОМАЛКО ПОМАЛКО..... филия след филия , къща след къща , вила след вила и той капана щракнал.
    Карай я все с тази мантра , като ДОЛЕН СИДЕРОВ и ще разберш, че са те употребили и пуснали на пързалката на историята.

    Коментиран от #47

  • 38 Пенди

    25 50 Отговор
    Ти задмина Болен Сидеров, бе ненормалник! Представям си и колко малоумници са гласували за ваште болни мозъци.
  • 39 Дядо Йоцо

    64 22 Отговор
    Щастлив съм, че сред всички национални предатели и слуги на чужди държави в парламента има 13 достойни българи, които говорят истината, отстояват интересите на българския народ и са влезли в неравна битка с цялата останала глутница! България има нужда от такива хора, да ги подкрепим!
  • 40 Копейкин

    22 53 Отговор
    започна да си изпълнява поръчките за които му плащат да пречи и създава смут и разпри! Държавата в разруха, правителството още прави оценки и анализи, нашият вече въстание ще прави! Вреден продажник!
  • 41 Томи

    21 50 Отговор
    кой луд те вкара в парламента бе волене
  • 42 Копейкин

    20 49 Отговор
    капейка мръсна
  • 43 Мемфис

    19 45 Отговор
    Защо всеки ден ни давате този шеебек? Да не би Джуджагин да е вече собственик и на това червено сайтче?
  • 44 Брях

    13 38 Отговор

    До коментар #13 от "Отговор":

    ама умни ви намира копейкин! От коя детска градина ви събира?
  • 45 Другарю Копейкин

    13 45 Отговор
    Моля ви, пийте си успокояващите. Спрете стимулантите.
  • 46 Матей

    52 6 Отговор
    Само това да се чува,и да не остане само на думи.Почти съм сигурен ,че няма нищо да отменят,даже има опасения да затегна режима за ваксинации,вече вкараха и децата в тая лудница.Трябва да се предприеме нещо,протести,всичко,което е нужно да се спре това безумие,да се избере една нормална власт с пряко допитване.След като бъдат смъкнати тия измамници и тарикати от власт,разбира се.
  • 47 КОКО

    56 5 Отговор

    До коментар #37 от "АМОН":

    Научи се да подреждаш приоритетите!
    КОГАТО ТИ ОТНЕМАТ СВОБОДАТА, ЦЕНАТА НА ТОКА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

    Коментиран от #78, #113

  • 48 набухвател

    61 12 Отговор
    Прави впечатление еднаквия стил на лаещите срещу Костадинов.Явно са един,двама,много добре стимулирани.Да са живи и здрави,защото така привържениците на Възраждане се увеличават!Няма нормален човек,като прочете истеричните им изблици,да не се замисли за причината!

    Коментиран от #71, #83

  • 49 Костя хрантутников

    13 42 Отговор
    Копейкин нали щеше да се отказваш от субсидията?
  • 50 Братчет

    5 39 Отговор

    До коментар #27 от "А ти":

    Аз нямам претенции да съм на някаква позиция в обществото, но този индивид има, при това големи! И защо смяташ, че непременно трябва да си с някаква позиция в това общество, че да изразяваш мнение? Всъщност моята позиция в това общество е точно като твоята - г-н безличният средностатистически гражданин... А този така и не може да схване, че е твърде слаб за да поставя условия! Оня ден се закани да влезе в Народното събрание с всичките си избиратели...Ами нека да го направи, та да видим как ще стане! Бъди сигурен, че няма да събере повече от 1000 от поддръжниците си, независимо, че го вади голям...А и така, с непрекъснатото си заяждане с мнозинството, не разбира, че прави услуга на гробарите и депесарите...
  • 51 ами

    24 3 Отговор

    До коментар #9 от "Надмина Божинов":

    на теб ако жена ти почне да ти изневерява, развеждаш се и си търсиш друга...ако и втората е такава - търсиш трета...или ти си готов жена ти да ти слага рога ката ден? :)))
  • 52 Вярно е

    3 17 Отговор
    И рублата задмина долара,мдаа.
  • 53 Дима

    12 45 Отговор
    Този е голям мошеник. Използва простоватото население и промива мозъците му, за да постигане на високите си политически цели. И понеже простоватото население в България е голям процент този измамник постига целите си. Не го интересува, че всеки ден много хора от това простовато население умират заради Корона вируса, вярвайки на конспирациите му. Много важно! Нали той се набута в Парламента! Този човек е за съд и затвор!

    Коментиран от #60, #61, #80, #101

  • 54 Коци Георгиев

    48 3 Отговор
    Много ми е интересно , защо министъра се е загрижил толкова много за моето здраве. Уважаеми господа които ми казвате че трябва да се ваксинирам , че трябва да сложа маска за да не се заразя, благодаря ви за загриженоста ви , но аз имам глава на раменете си и мога сам да преценя какво да направя за моето здраве.Не съм гласувал за възраждане , но съм напълно съгласен с Костадинов.На Братчета ще кажа че щом Костадинов е в парламента значи е някакъв фактор. .Ана всички останали които възхваляват Кирчо и приятелчето му дето е на 40 и кусур години и още не е създал семество , ще им кажа, че така ще се окъкат та ще замирише цяла България. И след това ще ходят на гости при Виденов и Орешрски........

    Коментиран от #77

  • 55 Биг Большой Идьотукрат

    40 9 Отговор
    Браво Костя, ако не се отметнеш ще гласуваме пак за теб. Дори и да изглежда безсмислено си трябва отпор на фашизма, било то и от "националисти". Мачкай!
  • 56 Fate

    33 2 Отговор
    Трябва да бъдат разследвани лекарите лекували клиенти починали от корона вирус
  • 57 Стилиян Костов

    25 6 Отговор
    Борисов ще ни се вижда агънце, небойте се лошото тепърва идва !
  • 58 набухвател

    44 4 Отговор
    Тежко на тоз народ,който гледа безучастно,когато инжектират децата му с неизвестни субстанции.Тежко и на тези журналисти,които трият подобни коментари!
  • 59 Помпей

    37 7 Отговор
    Натискай здраво Коста,с теб сме.Дано те чуят тия пропагандатори на КОВИД истерията.
  • 60 Биг Большой Идьотукрат

    15 4 Отговор

    До коментар #53 от "Дима":

    А другите са честни? Айде по-сериозно!
  • 61 ооо беее

    32 4 Отговор

    До коментар #53 от "Дима":

    ходи си татуирай в кратуната облъчена и безверна - 5-6-7-8-9 и пр. бустъри, и не разсъждавай от името на 80% от БГ-НАРОДА който не искат и няма да се ваксинират.
  • 62 Todor

    5 34 Отговор
    Доста самонадеян е Костадинов само с 4 % гласували за него.
  • 63 НЯКОЙ

    4 23 Отговор
    Виждали ли сте мишка да плаши котка? Аз съм виждал, но крайният резултат е фатален за мишката! Достатъчно раздразнено е обществото от нахалството на бившите, няма нужда и от великите прояви на възродените нихилисти!
  • 64 Варна

    5 33 Отговор
    Копейкин си е ваксиниран . Изказванията му са за електорат
  • 65 варна

    6 26 Отговор
    абе чее луд луд е ама защо нее вързан
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Анти

    30 5 Отговор
    Коста,с теб сме.Ако пожънеме успех,името ти ще бъде записано със златни букви.
  • 68 Дилдо

    30 5 Отговор
    Браво, подкрепям го
  • 69 Махнете го тоя

    2 19 Отговор
    Представете си само за един миг, че се спре да се краде и тия всичките муцунки ги няма. Аз си го представям, но няма да стане.
  • 70 Ръмпо

    24 5 Отговор
    Малии що злобни тролове има.Човека им мисли доброто ,а те го плюват.Утре ще хвалят този дето ги мачка.
  • 71 И. Иванов

    4 10 Отговор

    До коментар #48 от "набухвател":

    Напълно безплатно го правя. По убеждение. А вие не е лошо да се преброите, за да сте наясно кои сте и колко сте!
  • 72 Edouard Iatchkov

    3 16 Отговор
    Този е копие на Али Агджа !
  • 73 Джордже Балашевич

    25 3 Отговор
    Изключително точно и казано на място. Българин! Хората имат нужда от истината и имат нужда да бъдат чути. Дано чрез този човек това се случи!
  • 74 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 1 Отговор
    Този човек е много точен!Има спуснати квоти и понеже виждат,че с нас дъртите не става тръгнаха и към Децата!това го знам със сигурност!Няма как официално да се докаже,защото трябва някой от тези в играта да си признае,но е така!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 набухвател

    22 1 Отговор
    Колко съм бил прост!От малък си зная,че за здравето ми са загрижени искренно само родителите ми и бабите и дядовците.Да ме прости Господ,но се оказа,че истински милеят за мен СЗО,Кунчев,професори,доценти.Само не мога да си обясня философския въпрос-от какъв зор?!И криминалния-кой има полза от това?!

    Коментиран от #81

  • 77 И. Иванов

    2 18 Отговор

    До коментар #54 от "Коци Георгиев":

    Така те искам, моето момче! Това ви е мисията на "възрожденците" - шоу да има. От клоуни винаги има нужда - доказано е научно.
  • 78 АМОН

    6 16 Отговор

    До коментар #47 от "КОКО":

    Нищо не пречи на Копейкин да изложи позицията си и по този жизнено важен за хората проблем от който печелят Американските марици и ВЕИ -та на Бориславова.

    ЗАЩО НЕ ГО ПРАВИ ????
    ИЛИ Е ПРОСТ И НЕ РАЗБИРА ПРОБЛЕМА ИЛИ ПЪК Е С НАМАЗАНА ФИЛИЯ.
    И в двата случаят е неподходящ за представителност.

    Копейкин е новият Долен Сидеров с красиво говорене и далеч от проблемите на обществото.

    Коментиран от #90

  • 79 Аватар

    16 1 Отговор
    Г-н Костадинов,какви са квотите за ваксинирано население,поставени от ЕС за България?Ако тези квоти не се изпълнят какво следва?Дайте гласност на тези факти.
  • 80 Дядо Йоцо

    10 2 Отговор

    До коментар #53 от "Дима":

    Дима, ти той, тя или то си? И много високомерно говориш за българите, да не си от някое друго племе? По внимателно с епитетите, че ако реши човек да ти отвърне по същия начин ще се разфвърчат перата от пауновата ти опашка!

    Коментиран от #100

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Инвест

    18 4 Отговор
    Киро Петков,посяга на децата да ги ваксинира.С това си реже клона.Следващ премиер КОСТАДИН КОСТАДИНОВ.

    Коментиран от #85

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Иван

    3 20 Отговор
    Този мало умник не е ли време да бъде прибран на 4-ти километър ?

    Коментиран от #91

  • 85 Тодор

    3 16 Отговор

    До коментар #82 от "Инвест":

    Боже, с 4 % гласували за него - премиер???

    Коментиран от #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кочо

    18 3 Отговор
    Костадине, бъди верен на истината докрай, не се продавай на никого и за нищо и българите ще бъдат с теб! Да живей България!
  • 88 Инвест

    16 1 Отговор

    До коментар #85 от "Тодор":

    Сега 4%,слдващият път 84% за Коста.
  • 89 Какво значи "ТЪП" популизъм

    8 2 Отговор
    Когато на всякъде по света (пример - Германия и не само там) от 28 XII се въвеждат нови строги мерки, да се "изцепиш" от злоба и безсилие, не е ли точно това в заглавието. Поне чуйте "тези дето са против" след боледуване от щам на заразата и не спазвайте припоръки на медици.
  • 90 КОКО

    12 2 Отговор

    До коментар #78 от "АМОН":

    Явно си го пропуснал! Има го в неговия YouTube.
    В кратце каза, че са имали такова предложение, но неустойките по договорите са са по-неизгодни от самите договори.
    Предложението му беше енергията от Американските Марици да е за Експорт, а АЕЦ- а да работи за вътрешния пазар!

    Коментиран от #95, #105

  • 91 Миля

    3 9 Отговор

    До коментар #84 от "Иван":

    Отдавна е време тебе,и такива като тебе да ги прибетат на 4-ти километър.

    Коментиран от #99

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мнение

    3 9 Отговор
    Този ми прилича на балайка, само едно и също, като че ли по цяла нощ си учи репликите, за участия на следващия ден. Видими зазубрени изложения на поднасяните тези от негова страна, в по-вечето случаи без покритие, без реално обяснение, насочени явно само за определена група от негова, тясна аудитория.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 И. Иванов

    1 7 Отговор

    До коментар #90 от "КОКО":

    По-добре си говори за субстанциите - там ти е силата! Енергетиката, ЕЕС и прочие не ги разбираш, както и гуруто. Но ти слагам + за напъна. Гледай да не родиш нещо бе връх.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ....

    3 0 Отговор
    Браво!
  • 98 набухвател

    11 1 Отговор
    През голодомора в Украйна умират от глад 20 милиона?!И без протести и бунтове?!?!Стига се до канибализъм!Няколко десетки"загрижени"убиват милиони от глад в страна най-голям производител и износител на жито!Как става това?!Чрез разделание,стимулиране на доносничеството,ограничения на пътуването и забрана за общуване.Нещо да ви е познато?
  • 99 Иван

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "Миля":

    Първо научи българския език и тогава раздавай "акъл" !

    Коментиран от #104

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Аватар

    13 2 Отговор

    До коментар #53 от "Дима":

    От началото на пандемията се пробутва мантрата да защитим здравната система от претоварване като ограничим контактите си,за да не се разболеем.Ние не плащаме здравни осигуровки,за да избегнем използването им..Плащаме ги за да можем,ако се разболеем,здравната система да е там и да се грижи за нас.Повишената смъртност е следствие на многогодишно лошо управление на здравеопазването в България.
  • 102 Казуар

    2 10 Отговор
    От Коцето като вожд на антиваксърите България няма никаква полза.
  • 103 КОЦЕ,

    2 4 Отговор
    КОЦЕ ,
    Цената на тока !!!!!!!

    ЗАЩО НАЛОЖИХТЕ МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ПАДАЩАТА ПРЕЗ 2022 ГОДИНА ЦЕНА НА ПОТРЕБИТЕЛСКИЯ ТОК БЕ КОЦЕ?!!

    ТИ ЗА КОГО ИГРАЕШ - за Цветелина Бориславова и нейната ЗЕЛЕНА БАНКА в която кредитополучатели са собственици на ВЕИ -та , или пък за АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ , които се облагодетелстват от този МОРАТОРИУМ?!!!

    ЗА КОГО ИГРАЕШ КОЦЕ?!!!!
  • 104 Миля

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Иван":

    Аре у лево.Вместо р съм натиснал т и айде голем критикар се извъди.

    Коментиран от #108

  • 105 АМОН

    3 7 Отговор

    До коментар #90 от "КОКО":

    Предложенията на КОЦЕТО - КОПЕЙКИН за цената на битовия ток показват, че това ГУРУ или не е наясно с ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ДОГОВОРИ подписани от държавата , ВЕИ -та и "Американските" централи.

    Съгласно тези ДЪЛГОСРОЧНИ договори , цената на битовия ток през идващата 2022 година трябва да е по ниска от тази през 2021 година !!!!!!!!!!

    ЗАЩО Е ТОЗИ МОРАТОРИУМ водещ до прекратяване на ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ДОГОВОРИ бе !!!!!!
    Ами тези договори са в наша полза бе!!!! Защо ги прекратяват ?!!!! Защо искат анексирането им водещо до поскъпване на тока?!!!!!

    За кого играе КОЦЕТО?????? За Цвети Бориславова и нейната ЗЕЛЕНА банка вързана с едни кредити на ВЕИ -та или за "АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ" с които сме обременени да им плащаме теглените от тях ЗАЕМИ?!!!

    ТОВА МОМЧЕ ИЛИ Е МНОГО ТЪПО , ИЛИ ГО ИГРАЕ "ПАТРИОТ" КАТО СИДЕРОВ , АГЕНТ ИВАН И ВИНКЕЛА СИМЕОНОВ !!! Залагам на второто!!! Страдащият от логорея Копейкин едва ли е наясно с ОСОБЕНИТЕ ЗАЛОЗИ които Р. Овч. сключи с "АМЕРИКАНСКИТЕ" марици.

    Всъшност собствениците на тези марици, изобщо не са американци , а само регистрирани в щата ДЕЛАУЕР който е безмитна зона. Кои са собствениците , на "АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ" е въпрос на който може да ви отговори холандския гражданин от български произход - ДЖЕЙКЪБ МЕНЕХЕМ !!!

    Жив и здрав да е Коцето!!!! Цирка продължава!!!!

    Коментиран от #107

  • 106 Ще ви

    10 3 Отговор
    Уврат главите рано или късно.Ще разберете колко е прав Коста.

    Коментиран от #109

  • 107 И. Иванов

    2 7 Отговор

    До коментар #105 от "АМОН":

    Залагам на второто. А какви игри играе Костадинов вече е ясно. Това, за антисубстанторството, му е играта за пред лековерните "възрожденци". Прегръдката му с герб-дпс е смъртоносна за него. Ще го употребят като дамски тампон и после - в кошчето за отпадъци.
  • 108 Иван

    3 1 Отговор

    До коментар #104 от "Миля":

    Аааа не, ти ще си седиш у лево!
    Какво р, какво т - явно не рабираш за какво става въпрос неграмотнико !
  • 109 Иван

    1 5 Отговор

    До коментар #106 от "Ще ви":

    Явно твоята глава е толкова "увряла", та вече не може да мисли !
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Фактор

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Братчет":

    сега може и да не е, но може и да стане, както е тръгнало. То така и Герб не предположиха, че стават трамплин за ПП.
  • 112 Уйке

    4 5 Отговор
    Костадинов,а ти надмина по простотия Сидеров и Симеонов взети заедно!
  • 113 Как

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "КОКО":

    да се научи? Санчо все за салама си мисли... Да не мислиш, че чел и разбрал нещо от Дон Кихот на Сервантес
  • 114 ivo

    9 5 Отговор
    Чета мненията и се убеждавам, че професор Иво Христов е напълно прав, а именно население с право не " народ" от 90% инфатили и мазохисти не заслужава друга участ. Как разбрахте толкоз бързо малоумници , че Костадинов играе заедно с ГЕРБ и ДПС. Факти, доказателства.!!!!! Вие заслужавате цял живот да сте роби и поне 4 игли годишно да ви бият!!!!!
  • 115 Палячо

    2 9 Отговор
    Кой си ти бе палячо че ще насъскваш хората. Кой ще влезе в сградата на НС. Туй да не ти е театър. Има си охрана, има вече и правителство. Заради такива като теб платени мутри ще се въведат и задължителните ваксини. Като не ви харесва вън. Защо заради шепа ненормалници ше умират децата ни и родителите ни. Не се ваксинирай идиот такъв, но не пречи на другите с платените ти исказвания. Заради тези глупости се намърда в Парламента, но и заради тях можеш да излезеш. Свободата не е само за вас, а и за тези които не са съгласни с вас. А вие сте твърде малко, за да се съобразява мнозинството с вас. Все едно слушаме Сидеров.
  • 116 Българка

    7 0 Отговор
    Г-н Костадинов,за управляващите е важно ЕВРОПА да е доволна
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Дедо Пене

    0 2 Отговор
    КОПЕЙКИН МАРШ В СИБИР, ЗА ДА СТАНЕ РУБЛАДЖИЙСКИ! ЗАЩО ХРАНИМ ТАКИВА ОТПАДЪЦИ КАТО ТЕБ?
  • 119 ВИЛАТА - ГАЛАТА

    1 1 Отговор
    Горкото момченце, много е зле горкото че и си вярва!!!
  • 120 Д-р Косев

    0 1 Отговор
    Този палячо едва се появи на сцената и вече създава усещане за нещо тегаво, досадно, дребнаво и незначително. Никаква артистичност, никакъв замах и оригиналност, каканиже там някакви баналнности с немощно пискливо гласче. Налага се впечатлението, че едиствената цел на политическото му присъствие е да успее да си изплати ипотеката на новата къщурка. Просто Киро е далеч по-забавен и мащабен, да не говорим за Бибитко и Волен.
  • 121 Пак Аз

    0 0 Отговор
    Спортната злоба на кирчо и кокичето замайване на гешев капитал тиквата бок се смени с добре премерена радева толерастия.Май тиквата е пуснал в офшорките в к теч за който не са и сънували.ОСТАВКА Ш ЪЖ Ц И И ПРЕДАТЕЛИ
  • 122 нено

    1 0 Отговор
    Ало Коце , спри да се занимаваш с това дето разделя хората, антиваксерите печелят за сметка на болните и починалите. На последно място по ваксиниране, на първо място по смъртност, засрамете се , заслужавате да Ви се потърси отговорност за пострекателство и съдебни искания от близките на починалите от Ковид!!!
  • 123 Фин

    0 0 Отговор
    Пухлек!
  • 124 Лесно е

    0 0 Отговор
    Зеленият сертификат е европейска мярка. Ако ти сложат КПП-тата и опънат въжетата на пейки и паркове ще ти и по-добре така ли? Страшно една достигнеш върха на своята некомпетентност.
  • 125 ПОЖАРНИКАР БУДА-ла ☭

    1 0 Отговор
    КОСТЯ КОПЕЙКИН Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО СА ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ И ЧАЛГАРА слъ. тръ...... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ ГО КУПИ...... ДА Е ОПОЗИЦИЯ... МУ-ХА-ХА
  • 126 Хан Разсмян

    0 0 Отговор
    Като гледам обещаната революция е била изпита на някоя маса по празниците :))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол