Last news in Fakti

23 Януари, 2022 16:31 4 021 126

АСБ скочи на Кремъл

  • атлантически съвет-
  • брюксел-
  • мерки

Русия ще продължи с провокациите – нужни са дългосрочни действия

АСБ скочи на Кремъл  - 1
Снимка: Фейсбук

След като страната ни отхвърли руското искане в България да няма сили на НАТО, агресивната политика на Кремъл ще продължи, затова България трябва да работи за засилване на присъствието на НАТО в Черно море и да предприеме действия с дългосрочен характер за защита на националната сигурност. Такава позиция изрази Атлантическият съвет на България.

Атлантиците настояват у нас да има постоянно бойни самолети на държави от НАТО, които са изпълняват мисии за усилен съвместен Air Policing, както и да бъде разположена поне една батальонна бойна група на Алианса по примера на Полша и балтийските държави, обобщава news.bg. От неправителствената организация препоръчват да се ускори работата по изграждането на Военноморския координационния център във Варна като структура на Алианса.

"Освен това, както неведнъж сме настоявали, крайно време е България да поиска от съюзниците ни на наша територия да бъдат разположени зенитно-ракетни системи "Пейтриът". В момента България не разполага с модерни и съвместими с НАТО системи за противовъздушна отбрана. Предвид ескалацията на напрежението, днес имаме отличен повод да поискаме и такава подкрепа от нашите съюзници, в допълнение към усиления Air Policing." - подчертават от Атлантическия съвет.

АСБ апелира също България да изработи своя национална стратегия за борба срещу хибридните заплахи.

"Действия трябват, не само думи!" - се казва в заключение в обръщението.

Пълният текст на позицията:

СЛЕД ДУМИТЕ Е ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЯ!

Пет непосредствени стъпки, които ще направят България по-силен и по-защитен съюзник в НАТО

След като министър-председателят, президентът, външният министър и министърът на отбраната отхвърлиха наглото руското искане в България да няма сили на НАТО, сега вече е време за действия от страна на държавните ни институции.

На думи е лесно да защитаваш държавата си. Дела трябват! Тук и сега.

Кремъл със сигурност ще продължи с агресивната си политика, а провокации като тази тепърва ще се предприемат от Москва.

Затова България трябва да работи за засилване на присъствието на НАТО в Черно море в контекста на изграждането на адаптирането предно присъствие и свързаните с него мерки за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПОЛИТИК

    28 105 Отговор
    Щом Копейкин и Рубльов се съзтезават в отбора на Русия, то и аз се нареждам на опашката! Мама Раша плаща днес, а пащаше и вчера! Чичо Сам все обещава, но сухо не раздава... С обещания само как се живее?
  • 3 Цирк

    167 17 Отговор
    Предатели и джендъри са тези..
  • 4 ФАШИСТИ

    134 19 Отговор
    ФАШИСТИ ВАЩО НАТО ЩЕ ГО РЕШАТ САЩ И РУСИЯ НЕ СЕ ЕЖЕТЕ МНОГО ЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО СЕ РАЗБЕРЪТ С РУСНАЦИТЕ И МАХНАТ ВОЙСКИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО!

    Коментиран от #21, #53

  • 5 Иван

    159 19 Отговор
    Искаме референдум за излизане от нато!!!

    Коментиран от #26, #45, #47, #65

  • 6 Делю Хайдутин

    96 7 Отговор
    Много скачат днес.Първо Емануела,сега тези.
  • 7 ТаУмВзе

    74 4 Отговор
    Фундаментална грешка на 20 век е, че 2мата мустакати, не са се разбрали!
  • 8 "Скочи".

    81 5 Отговор
    Обожавам хашлашкият език на факти -макти. ...И как "скочи"?Кой стил?Коремно претъркалящ или друг?
  • 9 Rothschild

    106 7 Отговор
    Браво, слуги мои. Браво! Ще има шекели довечера
  • 10 gost

    16 118 Отговор
    Oтлична декларация. Нека сега руснаците да видят ясно последиците от наглото си и агресивно поведение- дори и досега да сме нямали разположени натовски войници от съюзни натовски армии на наша територия, сега вече е добре да има, точно с превантивна цел спрямо руския ултиматум.Путлер сега ще види кон боб яде ли;0 Имам чувството, че руснаците умишлено създават с действията си общ антируски фронт във всички бивши държави от бившия Източен блок. Или да се справ овреме, или ще бъдат спрени- това е положението, а те- както искат...
  • 11 русофила изкорви

    9 71 Отговор
    със слама напълни и пални

    Коментиран от #18

  • 12 Кочо

    107 7 Отговор
    Соломон Паси: Инсталирайте ракети в България, насочени срещу Русия! Междувременно аз отлитам от тази територия за Америка, няма да ме изпържат заради тази измислена страна!

    Коментиран от #36

  • 13 mi6osp

    81 7 Отговор
    Скочиха и се набучиха на върха на една кремълска кула.😄

    Коментиран от #22

  • 14 БКП

    116 9 Отговор
    Българският народ не е искал мнението по въпроса на тези предатели.
  • 15 Дед Мороз

    86 9 Отговор
    Еее то се очакваше!Предателите първи се строяват и в плюенето и когато ще си спасяват задните части.Големи нищож...... е ,раждала,ражда и последното родено нищож..... да закрие България Дори не прочетох пасквила
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БКП

    99 5 Отговор
    Продажниците от Атлантическия съвет, първи трябва да минат през народния съд, всъщност по-добре без съд, не го заслужават.
  • 18 Дед Мороз

    60 5 Отговор

    До коментар #11 от "русофила изкорви":

    Прийом на говедарите още от корейската война
  • 19 ☠️НКВД

    86 6 Отговор
    АСБ,клон БГ са нещо като Русофобски клуб получаващ грантове директно от “Агенцията” за да подържа 5тата колона в България.Абсолютно непотребни и деградирали БГ граждани с чуждо самосъзнание.Не е задължително да се обича или мрази Русия,но поне да се уважава.

    Коментиран от #74

  • 20 ПО ДЕЛАТА ГИ САДЕТЕ ВОЕНОЛЮБЦИТЕ!

    77 3 Отговор
    ВОЕНОЛБЦИТЕ ПО ДЕЛАТА ГИ СЪДЕТЕ! ИСКАТ ВОЙНА НО ВАШИТЕ БАЩИ ,СИНОВЕ,ДЕЦА ДА ВОЮВАТ ЗА КЕФА НА АСБ. САЛАМОНЧО Е ПРИГОТВИЛ ТОРБИТЕ ДА БЕГА ЗА САЩ АКО СТАНЕ НАПЕЧЕНО, НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА НИКОЙ ОТ АСБ ДА Е ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ И ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ РУСИЯ. ПРЕДВИЖДА СЕ ДА ВИ РЪЧКАТ ВИЕ НАРОДА ДА ГИНЕ ЗА ТЯХНИТЕ ВОЕНОЛЮБИВИ АМБИЦИИ!!!
  • 21 дедо

    32 3 Отговор

    До коментар #4 от "ФАШИСТИ":

    браво-така е
  • 22 gost

    9 60 Отговор

    До коментар #13 от "mi6osp":

    Абеее- много чужди войници са се плашили от българската команда НА НОЖ- има се предвид щиковете, включително и руснаците. Или се спрете с агресивните си и унизителни условия спрямо България, или ще бъдете спрени. Да не мислиш, че като сте насочили към нас вашите руски ракети от Крим, сте променили нещо у нас, българите; че се страхуваме от вас и че сме ви заобичали- като в Столхолмския синдром...Разплавате още повече ненавист към себе си... Внимавайте накъде ще избуи...Доста ви държи влага присъствието на НАТО във Варна, но вашите руснаци все за Варна се натискат- за НАТОВСКА Варна... Чудно що не сте ги инсталирали в Крим- и там има море...

    Коментиран от #72, #100

  • 23 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    59 2 Отговор
    Ленчето с кремчето и тя ли скочи?
    То да не е да крадеш козметика по летищата....
  • 24 Разбира се, че ще ги увеличим

    10 63 Отговор
    На никой не му пречат базите. Развиват инфраструктурата и бизнеса. Доставка на храни, услуги, дори за туризма. И без това нямаме пари да изхранваме по-голяма и модерна армия. Без нужда да инвестираме в бойна техника, самолети и кораби. Какъв е проблема. Нали в това е смисъла. Да не се поддържа голяма собствена армия.

    Коментиран от #31

  • 25 Кики

    53 6 Отговор
    Германското правителство е обезпокоено от масовите протести срещу ковид фашизма на 1046 места в Германия и 188 000 участници , и тъкмо сега видях един плакат в Кобленц на който пише " Тихо да не събудим българите"
  • 26 CCCPE

    11 48 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Mарш в прусия комунист продажен!!! Доста копейки ще свършат заедно с прусия!!!
  • 27 катинар

    69 3 Отговор
    Този съвет е време да бъде заличен.Това е престъпна организаци целяща да подтиква към цветни революций и брато убиства.Вцичко се дирижира от презокеанските вампири производители и износители на оръжия.В България няма да сложите американски ракетни системи,тук ще има само руски който ще свалят американски хвърчила.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Дед Мороз

    56 4 Отговор

    До коментар #16 от "Доволен от вота.":

    Ну погоди!Има още да ревеш че газта ти е скъпа и ти е тъмно и студено.Ще ти доставят газ от Катар безплатно ХИХИХИ .Не забравяй ,когато атовете се ритат ,магарета страдат,а ние сме магаретата

    Коментиран от #49

  • 30 циркон

    56 4 Отговор
    Соломон гълфоон и Елена политическата поститууутка ще им набият ракетите в гъъъъзъъъъ и ще ги пратим в отвъдното.

    Коментиран от #34

  • 31 ОхлюФ

    57 5 Отговор

    До коментар #24 от "Разбира се, че ще ги увеличим":

    Не пиши глупости, дори минералната вода си я носят от Америка! А за трудовите договори...нямат право на стачки и всичко е по американското законодателство! Нашите закони не важат! Наказателно преследване на американски военен-нъц! Карат си го в Щатите и там каквото го съдят! Аборигени сме за тях, каква икономика, каква инфраструктура?

    Коментиран от #116

  • 32 Комсомолец

    0 16 Отговор
    Дела, дела и само дела! Кой го беше казал това?
  • 33 Goveda :

    34 4 Отговор
    СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ

    /по азбучен ред/

    ⦁ Доц. д-р Александър Йорданов – член на Европейския парламент, председател на 36-о Народно събрание /1992-1994/, посланик, писател и литературовед.

    ⦁ Ангел Найденов – магистър богослов, IT – специалист.

    ⦁ Антон Антонов – юрист, експерт по морско право, общественик.

    ⦁ Атанас Василев – бизнес предприемач, общественик.

    ⦁ Борислав Виларов – експерт по комуникации, политически маркетинг и стратегическо планиране.

    ⦁ Валентин Чиков – бизнес предприемач, общественик.

    ⦁ Валерия Кардашевска – експерт по комуникации, университетски преподавател, общественик.

    ⦁ Валя Станимирова – политически анализатор, PR, общественик.

    ⦁ Кап. I ранг о.р. Васил Данов – военен публицист, медиен експерт

    ⦁ Полк. о.р. Владимир Миленски – експерт по отбранителна политика и национална сигурност.

    ⦁ Георги Михайлов – историк, политически анализатор, общественик.

    ⦁ Георги Мишев – юрист, бизнес консултант.

    ⦁ Георги Чунчуков – математик, преподавател, общественик.

    ⦁ Даниел Митов – министър на външните работи на Република България /2014-2017/, експерт по международни отношения.

    ⦁ Димитрин Вичев – политически и бизнес консултант, общественик.

    ⦁ Диньо Бозаджиев – юрист, общественик.

    ⦁ Евгений Михайлов – кинорежисьор, продуцент, общественик.
  • 34 ПУТИН ГО Е ШУБЕ

    6 43 Отговор

    До коментар #30 от "циркон":

    НАРЕЖДА НА НАТО КВО ДА ПРАВИ....ПОСЛЕДНИ ИЗЛИЯНИЕ ПРЕДИ УКРАЙНА ДА ВЛЕЗЕ В НАТО

    Коментиран от #62, #103

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 сссссс

    34 1 Отговор

    До коментар #12 от "Кочо":

    Това не е Паси, прави разлика между Атлантически клуб и Атлантически съвет.
    Не че има големи разлики, но все пак...факти просто.
  • 37 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    4 38 Отговор
    САМО БСП КОМУНЯГИТЕ СА ПРОТИВ НАТО И ...ЕС...ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

    Коментиран от #38, #75

  • 38 евроджендър

    30 2 Отговор

    До коментар #37 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    БСП вкараха България в НАТО и ЕС.

    Що така, другарю атлантик?

    Коментиран от #40

  • 39 Хрусчов

    19 4 Отговор
    На трезва глава ли ги е правил тези изявления Юда Искариотски
  • 40 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    5 18 Отговор

    До коментар #38 от "евроджендър":

    НЯМАХА ИЗБОР...УПРАВЛЯВАХА С ЦАРЯ И ДОГАН....СМЕЯТ ЛИ ДА НЕ ВЛЯЗАТ В ...ЕС И НАТО
  • 41 ПУТИН В ШОК

    7 28 Отговор
    УКРАЙНА, ГРУЗИЯ И МОЛДОВА СЕ ГОТВЯТ ДА ВЛЯЗАТ В НАТО....УЖАС ЗА ПУТИН И ЗА БСП КОМУНЯГИТЕ
  • 42 АМОН

    34 6 Отговор
    БОЖЕ МОЙ,
    Наистина ли има такива идиоти като тези от АСБ??!

    Абе Вас кой ви смята за нещо от което зависи бъдещето на света?!!
    Кръстете се и се молете БОТУКСА Путин да е жив и здрав , защото когато бъде отстранен на власт ще дойдат ФУРАЖКИТЕ пред които вие ще се напикаете.

    Първото нещо което очаквам да видя дали РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ още владеят БОТУКСА, или право върху него упражняват вече ФУРАЖКИТЕ.

    АКО В КУБА , ВЕНЕЦУЕЛА И НИКАРАГУА бъдат набучени руски ракетни системи , това значи, че ФУРАЖКИТЕ са превзели КРЕМЪЛ.
  • 43 Мислещ

    19 1 Отговор
    Позьори!
  • 44 Смешници

    36 3 Отговор
    Атлантиците са най големите мракобесници и продажна сган.5 човека са тия и погубват цялата ни държава.Кога ще се събудиш българино и да се проведе референдум за и против България в НАТО и ако спечели против НАТО,забрана в България на атлантическия съюз и всички сороски организации.Да живее България,Сорос и атлантиците вън от България.
  • 45 Драган

    9 29 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Искаме референдум за премахване на паметниците на съв.окупатор и изгонване на лукойл.
  • 46 Сандо

    30 2 Отговор
    АСБ са пружинката на Козяк - като ги натиснат оттам и те веднага скачат.Много ми е интересно дали със същата стръв и отдаденост могат да се превърнат в пумпали?
  • 47 Иване..

    10 16 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Нещо си се объркал...! Когато България стане Швейцария на Балканите можеш да искаш за всичко референдуми ...!!!
  • 48 БОРУНА ЛОМ

    20 1 Отговор
    ПО НАШИЯТ КРАЙ ИМ ВИКАМЕ ПЕЕЕ.. А. СИ! КУЧЕТА НЕ ПОРОДИСТИ
  • 49 Ааадее...

    15 4 Отговор

    До коментар #29 от "Дед Мороз":

    Еб.ати и предавническата збирщина. На таква преди време комотите им режаа кратуните до кръста.

    Коментиран от #56

  • 50 Служил в БНА

    14 1 Отговор
    АСБ и Емануела са явно от един отбор и от един дол дренки ...дай им да ..."СКАЧАТ" ...
  • 51 Инфо

    15 4 Отговор
    Командващият Военноморските сили на Германия вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах заяви, че Владимир Путин иска уважение и Киев никога няма да си върне анексирания от Москва полуостров Крим, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
  • 52 Варненец

    19 3 Отговор
    Не искаме команден център на НАТО във Варна. Атлантиците да си го направят на езеро Ариана.

    Коментиран от #60, #71

  • 53 Бгбг

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "ФАШИСТИ":

    Който казва "фашист" е комунист долен!
  • 54 Дон

    20 3 Отговор
    Смели атлантици!
    Облечете камуфлажа и скочете в Ykрайна!Ще ви вдигнем паметник.Ще го наречем Паметникът на глупостта.Не искате ли да станете герои?Жалко! А как ви се възхищаваме всички в България-аз и още двама от нашто село.
  • 55 Лавренти

    13 2 Отговор
    Каквинса тези атлантичета в България слуги на хранилка при чичо Сам!
  • 56 Дед Мороз

    12 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ааадее...":

    Предателите вече 32 години управляват България, а такива ги бес.... на площада и този ден ще дойде
  • 57 TFFW

    12 1 Отговор
    АСБ са шпиони майцепродавци сборище на аколколизирани маргинали!
  • 58 gost

    2 7 Отговор
    България трябва да излезе от договора за неразпространение на ядрено оръжие, да започне незабавно разработката на ядрено оръжие и да извика всички наши ядрени физици на работа в ЦЕРН или Дубна, да работят ЗА БЪЛГАРИЯ. Да видим тогава, когато на путлер му се противопостави българско ядрено оръжие, дали няма да ни зачита за нищо... И да- експулсиране на всички руски граждани от България- те са граждани на вражеска за България държава, която ни заплашва с война.
  • 59 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    5 3 Отговор
    АМИ ДА ИЗЛЕЗЕ НИНОВА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРЕДЛОЖИ ИЗЛИЗАНИЕ ОТ НАТО И ...ЕС......АМА НЕЩО НЕ И СТИСКА, А ДРУГАРИ ОТ БСП
  • 60 Софиянка

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Варненец":

    Аааа не си даваме Адриана,то не че нещо остана от нея ,ама тези в този съвет са със софийско жителство по комунистическа линия ,та така,че кой от къде е.

    Коментиран от #99

  • 61 АЙДЕ НА ХОРОТО

    12 0 Отговор
    Значи, предлагам роско плиувнята, монката пасе, николай младенов цецо асансьра да дадат пример, да грабват по една пушка и марш към Украйна да се борят с лошите руснаци. Белким се отърве България от тия боклуци.
  • 62 Вонбон

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "ПУТИН ГО Е ШУБЕ":

    Легнал си на неправилното уше
  • 63 Истината

    9 0 Отговор
    Айде направете референдум или ви е страх от резултата. За или против НАТО
  • 64 доц. Доцентов

    8 0 Отговор
    Както винаги предателите на България получават пари от управляващите България.
    Ние сме в страната, в която предателите управляват народа, който са предали.
    От време на време става въстание, народен съд - справедливост. Сега това отново предстои и всички предатели ще бъдат възмездени за лакейството им спрямо западните ги господари.
  • 65 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    ПОДКРЕПА ОТ МЕН!!!
  • 66 Абе Михайлов

    10 0 Отговор
    що не вземете заедно с “атлантиците” да се гръмнете…..
  • 67 Гал

    7 0 Отговор
    Бивши номенклатурни боклуци.
  • 68 нико

    11 1 Отговор
    Атлантиците ни са прашинка в България . Народа НЕ е питан за НАТО и не иска да сме скарани с Русия . Бог е високо а Америка е далеко и ХИЧ не и пука за нас .
  • 69 010101

    12 1 Отговор
    Тези атлантически клубове и съвети ми приличат много на дребни, злобни кучета с размерите на плъх, които не престават да лаят.
  • 70 Атческия WC

    10 2 Отговор
    😂😂😂😂😂😂Смешници ментално болни палячовци!
  • 71 gost

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Варненец":

    Ти варненец ли си или си руснак- чужд гражданин, с имот във Варна...

    Коментиран от #101

  • 72 Вонбон

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "gost":

    Легнал си на неправилното уше
  • 73 Д. Димитров

    8 0 Отговор
    Събрали са се отбор национални предатели! На бесилото.... До кога?

    Коментиран от #79

  • 74 Да,да

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "☠️НКВД":

    Там са само издухани пердухали.
  • 75 Хрис

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    "Що така бе другари комунисти" - ми много просто бре драги - социалистите бяха против участието на България в Първата световна война, после комунистите бяха против участието на.страната на Германия във Втората, но вашите предци - йок, не та не -ние сме верни съюзници. И какъв беше резултата: ПСВ - загубихме всичко придобито през Балканската война и в добавка Западните покрайнини, а през ВСВ - американци и англичани разрушиха София и докараха руснаците.

    Коментиран от #95

  • 76 Сополон Ба си

    12 1 Отговор
    ДрОгарЕ атлантици! Първо-Русия не отправи искане към нас,а към водача на глутницата ,главният кръволок.Второ-целта беше сондиране на общественото мнение и най-вече реакцията на правителството.Трето-според мен ,реакцията беше добра и балансирана ,тактична,защото не става така с рогата напред особено когато си част от тази ,,миролюбива организация
  • 77 Шин Фейн

    9 3 Отговор
    АСБ са мързеливи сороси на хранилка от козяк! Алкохоличката Бетина Жотева продажника Соломон Паси..

    Коментиран от #86

  • 78 Комуниста

    6 1 Отговор
    Пъшочетата бг имали някакъв съвет и го кръстили АСБ!
  • 79 докато

    2 6 Отговор

    До коментар #73 от "Д. Димитров":

    има руски подлоги-дотогава.
  • 80 Аз Негодника

    15 2 Отговор
    НАТО е отдавна разпадаща се структура...СССР не съществува...НАТО е ЧАСТНАТА АРМИЯ на транснационалните компании, който се управлявата от СЛУЖБИТЕ...Всичко е заради петрол,газ и др.богатства...Протестите и цветните революции,медии,опозиции се финасират с парите от нарко трафика,който е също,е създаден и контролиран от службите...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Баба Ванга

    14 3 Отговор
    Който скача срещу Русия лошо пада!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Благой

    7 2 Отговор

    До коментар #81 от "Радой":

    За тези от АСБ бункер няма да има споко!

    Коментиран от #94

  • 86 Вася алкоголик

    5 5 Отговор

    До коментар #77 от "Шин Фейн":

    Страх ни е само от НАТО ако не сте обединени ще ви прегазим като въстанието в Прага
  • 87 Ф16

    3 11 Отговор
    Действия трябват, а не думи. Изгонете незабавно руското военно аташе, за да стане ясно, че не може да се бъркат във вътрешните работи на България.
  • 88 big

    18 2 Отговор
    Тези наши атлантици правят само две неща: 1. вземат пари от САЩ 2. непрекъснато приказват глупости за Русия и прехвърлят "болките" на здравите глави. Има само един проблем: не отчитат желанията на българския народ по този проблем!
  • 89 Фронт

    15 2 Отговор
    Скоро ще има!:Ан.ал.ни Соросоиди Бягат - АСБ

    Коментиран от #98

  • 90 газов доставчик

    13 1 Отговор
    Ей, докато не ни вкарат в огъня родоотстъпниците няма да мирясат.
    Ревливото еврейче,Ноевци и ред смрадливи седесари широко разкрачени и
    дълбоко наведени скоро ще го поемат.
  • 91 Вярно е че

    6 5 Отговор
    Влизането в НАТО и в ЕС бе най хубавото нещо което за последните 30 години се случи на България и веднага след промените през 1989г, над два милиона млади българи клели се някога в преданост и във вярност на Варшавския договор и без референдум гласуваха с две ръце и с краката си за НАТО, като всичките заминаха да живеят и работят все в страни от НАТО...!!!
  • 92 Павел пенев

    13 4 Отговор
    Кои са тези Атлантици и кого представляват? Ако става дума за еврейския мухльо и крадливата Елена,българите отдавна са ги заклеймили като краварски агенти.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Радой

    5 0 Отговор

    До коментар #85 от "Благой":

    Аз им пожелавам бункер място от все сърце.След пет години под земята да се бият един друг на арената с къс меч за консерва копърка.По закона на Октавия.
  • 95 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    4 8 Отговор

    До коментар #75 от "Хрис":

    КВИ КОМУНИСТИ Е ИМАЛО ТОГАВА....ОПОЗИЦИЯ, ШУМКАРИ, МАНДРАДЖИИ....ГЕРМАНИЯ НАПАДА СССР, БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ВЗИМАТ КУРС НА ВЪОРЪЖЕНА БОРБА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО....БЪЛГАРИ ИЗБИВАТ БЪЛГАРИ ЗА НЯКАКВА ХИМЕРНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕЯ....СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 96 gost

    5 14 Отговор

    До коментар #83 от "Веселинъ ЕГН 7112136860":

    ....да сведочи за това...Руснако, много се издаваш. Има достатъчно данни да се говори за руска агресия и руски апетит за окупиране и на България. Това, което руснаците трябва да знаете за нас, българите, е следното- НИЕ НЕ ИСКАМЕ МИКРОН ЧУЖДА ЗЕМЯ, НО ОНЗИ, КОЙТО ПОСЕГНЕ НА МИКРОН БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ. Пиша ти го кратко и ясно, така, че да можеш да си го преведеш на руски език с гугъл преводача. Ако продължавате така, нищо чудно българите да започнем създаването на собствено ядрено или друг вид оръжие за сдържане на вашите апетити за окупиране на чуждите държави и специално- България. И не се заблуждавай- в България имаме отлични специалисти в много области- ако си мислите, че сме окъсани бедняци и тъпи и прости хорица, много се лъжете. Сядайте си на на9999сраните задници и не се пробвайте да диктувате каквото и да е било на суверенна България. Ако искате да си говорите с американците- говорете си, но не се занимавайте с България.
  • 97 така ли

    5 2 Отговор
    келеши....Лаф да става!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Варненец

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "Софиянка":

    И правилно не си го даватее езерото! :) Ама кажете на видните атлантици да не се занимават с глупости. "Посъветвайте" ги, ако трябва. Те, всичките, са си при вас.
  • 100 И. Иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "gost":

    Какво те кара да мислиш, че ракетите са в Крим?
    Повече от сигурно е, че не са на изолирания полуостров, а и не е необходимо.

    Коментиран от #105, #109

  • 101 Варненец

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "gost":

    Кореняк варненец с имотИ във Варна. Ама озаптете ги тия ястреби, "посъветвайте" ги, ако трябва. Всичките по- видни са в София.
  • 102 Пастир

    5 2 Отговор
    Ми прави са ората от тихоокеанския клуб!Тва правителство много уклончиво реагира! Ако беше бат Роско П. щеше да са изтапанчи кат Рамбо- розов страпон в ръцете и ленти с батарии ,,дурасел на раменете.
  • 103 1234

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "ПУТИН ГО Е ШУБЕ":

    Бъркаш, това са последни излияния преди той да влезе в Украйна. И бъди сигурен, че ще го направи и въобще няма да му пука какво казват някои като тези теб, тези тука и нато. Само, че тогава друга ще я запееш.
  • 104 по същата

    4 2 Отговор
    логика, България трябва да скочи на Германия, за дето не иска атомната електроенергия да бъде обявена за зелена..
  • 105 gost

    3 7 Отговор

    До коментар #100 от "И. Иванов":

    Не е нужно да влизам в обяснителен режим.Русия от 2016 г. има насочени ракети срещу България и те са базирани в Крим. Толкова по въпроса хотят ли русские война- хотят и още как- зинали са уста да погълнат цяла Европа, но този път НЯМА да им се получи...Мине се, немине време и хоп- ку7чката захарова изръси някоя гавра или гранде лъжа по отношение на българската история и то с ампломб, все едно е академик по история на Европа... Руските лъжи за България от нейната уста минават всякакви граници и накрая всички руснаци без изключение ще си го получите.
  • 106 Предлагам

    3 2 Отговор
    На всички членове на ССБ да бъде връчен по един калашник и да бъдат изпратени на първа линия в Украйна
  • 107 Стефан Петров

    8 3 Отговор
    Честно казано не мога да разбера тези хора толкова много ли им плащат да говорят глупости или имат психични проблеми. НАТО е САЩ, а да ни обвързват срещу една милитаристична, не воювала само 15г. през съществуването си държава, все по-тоталитарна и близка до фашизма и приближаваща се към гражданска война и бъдещо разпадане държава, каквато е САЩ е върха на късогледството и липса на всякакъв интелект.
  • 108 Всички

    6 4 Отговор
    От АСБ да преминат на психиатрична експертиза

    В Карлуково все още има свободни места
  • 109 Господин Иванов

    3 0 Отговор

    До коментар #100 от "И. Иванов":

    Той лично ги е монтирал в крим та затова знае
  • 110 Тези АСБ

    7 4 Отговор
    са тотални продажници и национални предатели! Съд! Народен съд!
  • 111 СВТ 40

    5 3 Отговор
    Момчета нашата МАЙКА БЪЛГАРИЯ вече е колония . 40 т. Злато се съхранява в англия , а добиването отива канада и сащ

    Коментиран от #123

  • 112 крим

    6 3 Отговор
    АСБ-чики..джииий в костюми.Евнуси никога не влизали в казарма,но лизачи на американски а..нусиии.Скоро ще има Българо Руски Съюз смачкваш тези розови атлантически палячовци.
  • 113 ХАН КРУМ

    3 2 Отговор
    бившата комунистическа номенклатура/еврейчето ,проскубаната крадла на козметика, партийния секретар владко/ с новата маскиривка на атлантици– блюдолизци пак се отчитат с плюене по ръката от ,която са се хранили дълги години–московската.шаламанов защо българия няма бойни възможности – защо не влезете в някое студио да отговорити с еврейчето на този въпрос?защо продадохте българия и нарязахте техниката на армията ,съкратихте и прогонихте офицерите и сержантите ,нарязахте техниката и разрушихте поделенията ?срещу какво го направихте?
  • 114 хихихи

    3 2 Отговор
    Паси, забрави да поискаш атомни бомби. Преди 2 месеца ги искаше. Преди 20 г предрече разпадане на Русия на 6 части, а тя вместо това взе, че присъедини към себе си точно толкова нови територии: Осетия, Абхазия, Крим, Донбас, Белорусия, Казахстан. Защо даваш грешни прогнози.
  • 115 Ностояващ

    0 4 Отговор
    Освен това, както неведнъж сме настоявали, крайно време е България да поиска от съюзниците ни на наша територия да бъдат разположени зенитно-ракетни системи "Пейтриът"

    КОЙ Е НАСТОЯВАЛ??? Вот’с факинг гоинг он. Тея ще ни докарат нещо..
  • 116 Препатил

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "ОхлюФ":

    Пич, да ти не дава Господ да те съдят по американските закони! Ако за криминални прояви ги съдим в България... Има смисъл в това да ги съдят в САЩ. Американците имат опит и най-важното - опре ли работата до съд, стават жестоки.
  • 117 БорисОFF

    4 1 Отговор
    Я да видим, кои са тези от Атлантическия съвет на България - за по-накратко, само управителния съвет:
    1. Доцент Момчил Дойчев, който счита, че "ислямизирането на Европа цели да дойдат на власт проруски партии като Атака".
    2. Димитрин Вичев, който счита, че "Чрез мобилизиране на петата руска колона, в страната ни бе организирана и проведена операция за спиране процеса по ратификация на Истанбулската конвенция."
    3. Олена Коцева, по съвместителство председател на Сдружението на украинските дружества в България.
    4. Александър Йорданов - видният еднакво от всякъде демократ и депутат от ГЕРБ-СДС в ЕП.
    5. Михаил Найденов, според когото у нас действат проруски паравоенни ГРУПИРОВКИ.
    6. Стойко Стоянов, според когото президентът Радев е поругал армията, щото протестиращи хвърляли яйца по МО по времето на Каракачанов.
    7. Полк. (о.р.) Владимир Миленски - политически офицер от БНА, номенклатура на Главно политическо управление на Народната армия.
    Е, това се те - искащите действия български атлантици.

    Коментиран от #126

  • 118 IVAN

    5 1 Отговор
    КАТО ИСКАТЕ ДА СМЕ МИШЕНИ ЕТО СЕГА СТЕ МИШЕНИ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ. ДОВОЛНИЛИ СТЕ?

    Коментиран от #120

  • 119 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    ...да се обесят,не да се помилват!!!!!!!!!!просто поставена НА МЯСТО ЗАПЕТАЯ!!!!!!!Щото досега бе ....,,да се обесят не,да се помилват!!!!!!!тия от асб
  • 120 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    3 3 Отговор

    До коментар #118 от "IVAN":

    ЧЕ ПРИ СОЦА НЕ БЯХМЕ ЛИ МИШЕНИ, ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ БСП
  • 121 ццц

    1 1 Отговор
    п.о.м.и.я.р.и
  • 122 Анджело

    2 1 Отговор
    АСБ да обяви еойна на Росия и да стягат мешките за фронта
  • 123 Анджело

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "СВТ 40":

    Това не е съвсем верно. При Чекмеджан има известен процент злато
  • 124 А СБ?? Колко са тези 50 - 100 човека,

    5 1 Отговор
    На Хранилка на Чужди посолства, фондации и , служби!! Тези може да нямат и 50човека?Обикновени Предатели? Нищо друго!! Никой! Слугинаж!
  • 125 сноу

    2 1 Отговор
    Тъй-тъй...всичко е ясно,... ама вие кажете кой ви се обади ,според мен третия заместник на йенситу ви е нахокал ,че цял ден се моткате,... а по една шапка в зелено гушвате на месец..Е..той йенситу в момента е зает да рисува портрет на Путин, че все го сънува като деветоглав змей ,ама и свободен да беше кой ти обича продажника, даже и тоя който го е купил
  • 126 сноу

    3 1 Отговор

    До коментар #117 от "БорисОFF":

    То хубаво ама кой според теб е най лютия атлантик,в смисъл незаобиколим..кой.?.АлЙо -о..Само той може да преплува Атлантика без лодка-празен ,но надут като балон
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове