Last news in Fakti

26 Януари, 2022 22:21 2 840 26

Дърева: Конгресът на БСП беше на 22 януари, за да не отиде Нинова да поздрави Радев

  • дърева-
  • нинова-
  • бсп-
  • конгрес-
  • радев

Радев никога не е имал какъвто и да е било проблем по отношение на БСП. Очевидно това отношение идва от личността на Нинова, каза журналистът 

Дърева: Конгресът на БСП беше на 22 януари, за да не отиде Нинова да поздрави Радев - 1
Снимка: БГНЕС

На 4 февруари преди 25 години БСП върна властта, за да спаси държавата и себе си. Сега на този конгрес Нинова пожертва БСП заради собствената си власт. Виждаме една деградация, което е очевиден факт. Аз не мога да си го измисля. На 22 януари се знае, че президентът стъпва в длъжност. Излиза Кристиан Вигенин в някоя медия и казва, че не са се сетили. Целта е ясна - да не се отиде, да не бъде поздравен президентът. Просто да я няма нея и нейните приближени. 25 години тези хора не запомниха кога встъпва в длъжност президент. Това коментира журналистът Велислава Дърева в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Това е продължение на политиката, провеждана лично от Корнелия Нинова. Политика, която отне много гласове на БСП, защото изначално Нинова и нейните приближени не заявиха ясна позиция на БСП за подкрепа на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, но за тяхно удоволствие, може би, беше избран Радев за втори мандат", допълни Дърева.

"Радев никога не е имал какъвто и да е било проблем по отношение на БСП. Очевидно това отношение идва от личността на Нинова. Не мога да доловя всички душевни движения, но в края на 2020г. започна процесът на дистанцията, което беше груба грешка, защото в крайна сметка членовете и симпатизантите на БСП не се съобразиха с поведението на Нинова и гласуваха за Румен Радев и Илияна Йотова", коментира журналистът.

"Не за първи път Нинова свиква цял конгрес само заради нейната оставка. Най-напред каза, че си подава оставката, но отиде на конгреса и каза, че никаква оставка няма да даде. Сега каза, че си дава оставката и поема цялата отговорност, а после задкулисно се събират някакви подписи, които никой не видя. Беше казано, че 500 делегати на конгреса са се подписали срещу нейната оставка, а никой не видя тази подписка и кои са тези 500 делегати", каза още Дърева.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    29 6 Отговор
    Дърева,кво ти пука!?Важното е на 2 февруари да ни поздрави Росен Плевнелиев!👳‍♂️🤡🥳👍
  • 2 Брее

    27 6 Отговор
    То кат турски сериал ...иначе съм съгласен с Дърева
  • 3 Перо

    18 23 Отговор
    Изкуфяло бабе!
  • 4 Грульо

    6 11 Отговор
    Дърева шеф на БСП! :D
  • 5 500 където ги няма

    13 5 Отговор
    Може и да не ги е имало.
  • 6 Сандо

    23 8 Отговор
    Дърева да се събере с другите мераклии да си направят нова партия,с любимата и модерна социаллиберална идеология,а не да превземат БСП отвътре и да се възползват от нея,като подменят същността и.Дружки са и Станишеф,Пирински,Михов,Ленчето и куп още знайни и малознайни мераклии за власт и облаги.И за топла дружба със западни посолства.И макар че БСП не е моя партия,то Нинова ми е симпатична именно с тая битка която води с разни паразити.
  • 7 Биби Кинг

    15 11 Отговор
    За кво да го поздравява,тя е седесарка-костовиска
  • 8 Сатана

    12 11 Отговор
    Радев да не е имал рожден ден за да го поздравява?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 121

    6 0 Отговор
    Нинова хубаво прави с изчегъртването. Нас на 45 ни уволниха и 20 г болни хора... Дърева я мразеха реститутки седесари преди 20 години. Не се къпела. Милата, хората са лоши. Все кусури намират. Нищо лично за бкпбсп, много крайни, заможни, и все те искат да имат, егоисти. Сталинисти от тях има. Избирайте мацки
  • 11 А дали защото?

    11 2 Отговор
    По голямата част от опозицията в БСП е била не на конгреса а на стъпването в длъжност на Радев , което дава предимство на Нинова да си прави каквото си поиска.
  • 12 Чики-Рики

    1 4 Отговор
    Сигурен съм че беше там ,за да го поздрави! Лично я видях!
  • 13 Добрият

    5 2 Отговор
    Кредит победи лошият кредит. В БСП добрите милионери победиха лошите милионери.......ХА.ХА....ХА...
  • 14 БСП

    11 15 Отговор
    РАДЕВ СЕ ОКАЗА НЕБЛАГОДАРНИК В СЛУЧАЯ КЪМ НИНОВА.А ТАКИВА НЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ. А ДЪРТЕВА ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ЧЕ ОМРЪЗНА С ИНТРИГОТЕ СИ

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Боги такежиев

    9 6 Отговор
    Я се скрий някъде, стига си ломотила твоите си простотии и коя си ти... Взимай си пенсията и бегом в Пловдив в гр. Градина при пенсионерите Навлек.
  • 17 ТаУмВзе

    3 4 Отговор
    Само след 75 години, кинтоимпексова и канадчето ви теглиха балтията, по капиталистическата! Сега някои имат проблем с реалността.
  • 18 proi4o

    7 5 Отговор
    Дърт KИлиКанзер !!!!......в ефира на Кулезич?!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Плюс-минус

    6 5 Отговор
    Нинова целенасочено съсипва БСП. Но в този век и свят има нужда от леви идеи, за да оцелее човечеството. Затова ще се роди нова партия, която истински ще защитава мнозинството хора, които не са милиардери, масони, крадци на пари, труд, здраве, идеи, мир....
  • 21 big

    4 1 Отговор
    Е, тази жена вече наистина е тресе старческото слабоумие или омразата към Нинова! Нима Нинова сама решава кога ще е конгреса? Там има някакво бюро с над 130 човека, които се събират мислят, ако могат, и решават кога и как. Между другото има и организационни причини, например: кога е свободна залата, охрани и още кой знае колко неща. Да, твърде е вероятно да има някаква обида и недолюбване от нейна страна, т.к. цялата вътрешна опозиция на Нинова се оказа в близкия кръг на Радев и ПП е проект най-вероятно с негово участие, но не е причина да не го поздрави! Определено го е направила след това, но защо тя не критикува ГЕРБ, те нямаха конгрес?
  • 22 плюс минус

    4 2 Отговор
    Обкръжението около Нинова са милионери, милиардери и кандидати за такива.
    Обикновените граждани вълци да ги ядат.
  • 23 Аз пък мисля

    0 2 Отговор
    Нинова се отдръпна, защото в БСП много се обидиха и уплашиха от изказването на Радев "Мутри вън". Това мое мнение е подкрепено от факта, че министър от квотата на БСП понастоящем е бивш СИКаджия от близкото минало. Няма как да си в добри отношения с човек който гони мутри, а пък ти си бил такъв до скоро и може да рефлектира спрямо теб нали? Ако Радев беше казал Бойко вън и Киро и Асен бяха министри в служебния кабинет пришити към квота на БСП, а не представени като нови играчи, още щеше да се радва на любовта на Нинова, която осъзнава, че при такъв развой сега можеше да е премиер в коалицията, а не някакъв участник в оставка. Борбата за достъп до паричния поток отдавна премина в борба за лична власт и контрол да не се допуска друг до потока и губещи са само честните граждани, разчитащи на справедливото разпределения на парите и ресурсите.

    Коментиран от #24

  • 24 Разследващ

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Аз пък мисля":

    Пък ти не мислиш. Ръсиш лъжи и опорки.
  • 25 ген Столти

    2 0 Отговор
    Аз пък мисля, е мислил с г-ъ-за си.
  • 26 Болшевика

    1 0 Отговор
    го заболя и започва да вие като безпризорна кучка от Филиповци!💋
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол