Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 13:45 4 062 42

Стоянова след разпита: Лъжа е, че съм облагодетелствала Божков чрез законодателни промени

  • менда стоянова-
  • разпит-
  • васил божков-
  • облагодетелстване-
  • законови промени

Тя определи разпита си като PR акция на вътрешния министър

Стоянова след разпита: Лъжа е, че съм облагодетелствала Божков чрез законодателни промени - 1
Снимка: БНТ

Разпитаха Менда Стоянова в ГД „Национална полиция”. Тя обясни, че е повикана по сигнал на БОЕЦ, по който вече е дала обяснения пред Прокуратурата, съобщават от Нова телевизия. „В този сигнал съм цитирана, че съм внесла законодателни промени, които са облагодетелствали Васил Божков. Това е абсолютна лъжа”, добави Стоянова.

Стоянова определи разпита си като пиар акция на Бойко Рашков. „БОЕЦ могат да си твърдят всичко, всеки един може да напише някакъв сигнал и да упомене името на този или онзи. И службите започват да се занимават с това. Този въпрос съм го изяснила миналата година пред Прокуратурата. Сега отново МВР го повдига. Институция връз институция. Пиар върху пиар”, обясни още тя.
И се обърна към журналистите пред ГДНП: „Вие сте тук, защото някой ви се е обадил. Да търсите или да реализирате пиара на министъра на вътрешните работи”.
Миналата година Стоянова съобщи, че напуска политиката, защото ГЕРБ има нужда от млади хора. Изявлението дойде, след като избягалият в Дубай Васил Божков обвини нея и финансовия министър Владислав Горанов в получаване на големи подкупи от него.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех Мендо...,ех... Стоянова...!

    84 8 Отговор
    Цялото ви крадливо и корумпирано управление на ГЕРБ е една голяма...- ЛЪЖА...!!!
  • 2 Анализатор

    78 7 Отговор
    Мента, от тук директно към ЦСЗ. Там ще чакаш Борисов, Гешев и Пеевски, за да си направите каре за карти.
    После и Фандъкова може да дойде.
  • 3 Българка

    21 51 Отговор
    Рашко да намира доказателства, иначе става за смях. Кой ли не повика на разпит и резултат никакъв. Няма доказателства, свидетеля е меко казано неблагонадежден, защото се крие от правосъдието. Рашков, стига PR, хората не са будали.

    Коментиран от #18, #21

  • 4 гост

    59 3 Отговор
    е то все лъжа, все политическа поръчка, а 70% от парите липсват?!? къде са? като е лъжа, защо има такава брутална мафия в политиката?
  • 5 Къса памет

    53 4 Отговор
    Тая защо не е още в затвора? Пусна партенката преди 2-3 години, че ще махат валутният борд и хората масово тръгнаха да обменят левовете. А познайте кой спечели от това? За кой лобира тая?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БОРУНА ЛОМ

    46 4 Отговор
    МАЙ, НЕЩО НЕ СИ ВЕСЕЛА? ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА, НЕ РУЧА, ГА ДА ГИ ПЛАЩАТЕ РУЧИШ!
  • 8 Син божий

    48 2 Отговор
    Банално,но е истина,ви казвам! Не е Менда ,а Мента!
  • 9 Колко

    43 2 Отговор
    ти станаха вече имотите , ма , другарке ?
  • 10 наблюдател

    38 2 Отговор
    Да, явно е лъжа, защото е по-вероятно да е облагодетелствала Горанов и ББ. Но е факт, че 70 милиона липсват. Може да са у Божков, ама него го няма тука. Затова пък тук (все още) са Горанов, капо ди тути капи и леля Менда. Що пък да не върнат те парите? Някак по-удобно и лесно е.
  • 11 Лейка

    44 3 Отговор
    Ох невинните Вие от Герб! Като девици сте всички, вода не напита. Ще лежите в затвора на куп всички от цялата Герб хунта.
  • 12 Като няма ток и хляб

    7 21 Отговор
    управляващите ще ни осигурят СЕИР!
  • 13 Българка

    46 4 Отговор
    Имам чувство, че една майка ги е изтърсилоа всички от върхушката на ГЕРБ. Еднакво нагли и цинични, умели лъжци и използват едни и същи опорки. Това че Ментата е говорила колко е невинна пред Гешевтурата не ни изненадва. Това, че Каскетите не са й повдигнали обвинения също не ни изненадва. Те са там , за да прикриват престъпленията на мафията, а не да ги разследват. А относно това, че точно Менда е внесла поправките, които позволяват държавата да е ощетявана за сметка на обогатяване на мутрите е лесно проверимо и е факт! Защо мутресата като отрича да има нещо общо с внесената поправка, не казва КОЙ е авторът и кои са съучастниците, които са я гласували. Отговорът е прост- тя е замесана много яко и е виновна!
  • 14 Откога почнаха да разпитват в полицията?

    5 18 Отговор
    Откакто управлението фалира държавата!
  • 15 Пращайте в я сливенския затвор

    37 3 Отговор
    Някой вярва ли на герберастката лукава бабишкера ?
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 2 Отговор
    бандитка мутреса
  • 17 Рашко Имотния със "спешен

    5 30 Отговор
    кризисен ПР". Търси човека как да отвлече вниманието на дебилите от това че цените от 8 месеца вървят стремително нагоре, че външният дълг лети в небесата, а провалът в управлението е тотален!
  • 18 Българка

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Не срами името Българка, гербави троле! Доказателства има, но те биват укривани или унищожавани от Каскетурата!
    Очаквам Божков да стане главен свидетел по хазартната афера и пълното чекмедже. Става въпрос за кражба и рекет на милиони от нас българите
  • 19 Менда, Пред коя прокоратура, го изясни

    20 2 Отговор
    Миналата година този въпрос?? Пред Гешовата ли! За това те разпитват отново, Пред Гешовата, всичко е Пунта Мара! И ще те разпитват още!! В Съдебна зала също ще те разпитват!! И теб и онова Плевенско то айдуче, Горанов!!
  • 20 БМВ

    20 2 Отговор
    Изпираше законо парите на Б.М.Б. с Иван Тотев спечелиха адски много пари като цяло слуга.
  • 21 Бай Х@й

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Той ги намира доказателствата , но един друг ги крие(замита)

    Коментиран от #30

  • 22 До Ани Ефремова

    4 15 Отговор
    Мила ми Ани да те питам, ти да не проспа една цяла година? Твърдиш че Менда се отказала от политиката, когато Божков е обвинил и нея и Горанов във взимане на подкупи, ама фактите не издържат. Другарят Божков, който е платил хонорара за тая статия избяга в Дубай, в края на януари месец 2020 година, а Менда се отказа от депутатско място на 02 март 2021 година, но стоя до края на май 2021 г. , като шеф на бюджетната комисия в Парламента. Обвиненията на Божков към ГЕРБ бяха в периода от началото на средата на 2020 г. , т.е. тя се отказала от политиката близо година след обвиненията на Божков! Като се има пред вид,че тя изкара като депутат 4 мандата, беше шеф на бюджетната комисия в Парламента по време на 3 Народни събрания, като последният мандат почти целият го изкара, вече като пенсионерка е напълно нормално да се откаже от политиката и да даде път на младите.
  • 23 3 Бъргарка! Докато е Гешев, Рашков нама

    10 5 Отговор
    Да покаже никакви доказателств!! Всичко ще изчезне, а и няма нужда да знаят, крадците, какво има за тях!! 3 Българка?? Рашков нее , Балък, та такива, като теб Гербери, като го Потканят, и той ще ги даде веднага на Гешев!! Много е Наивна тази Постановка!!

    Коментиран от #32

  • 24 Тази МЕНДОВА

    15 3 Отговор
    Е главния счетоводител на мафията в бг. Трябва и 100 г. самота.
  • 25 Димчо

    18 3 Отговор
    Фандъка и Мендата са сестри в приватизацията.
  • 26 НЯКОЙ

    13 3 Отговор
    Когато от ГЕРБ кажат, че нещо е истина - значи е лъжа и обратно - кажат ли че нещо е лъжа, значи е истина! Всичките им нравствени норми са обърнати - като в огледалото на Сачева!
  • 27 оня с коня

    4 4 Отговор
    Така и няма да осъзнаете тука че "За кокошка няма прошка,а за Милиони няма закони" бе БЕЗХАБЕРНИ "Деца на промяната" такива!Ма слушайте кво ви хортуват прости Гербери като мене ,че да поумнеете беее!:)

    Коментиран от #28, #41

  • 28 Бай Х@й

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Като ти спрат дажбата от герп , ще трябва да се разделите ! Та кой ще остане? Залагам на коня-той е с класи по-умен !!!

    Коментиран от #29

  • 29 оня с коня

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "Бай Х@й":

    И виждате такива като тебе че "Промяната" се разпада на МАЛКИ ПАРЧЕНЦА ,че ГЕРБ възкръсна като птицата Феникс и продължавате да си мърморите изтърканото "ГЕРБ умрЕ"...Е няма как Ние простите Гербери да се разберем с Вас - глупавите!:)

    Коментиран от #34

  • 30 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Х@й":

    Това не е мое мнение, това е гербав трол, който срами името Българка, аз съм твърдо ЗА истамбулската конвенция и ДБ.
  • 31 Енцо

    9 2 Отговор
    За вас всичко е пиар.Да се молиш да не доиде господина от Дубаи тогава ще е големият пиар
  • 32 Българка

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "3 Бъргарка! Докато е Гешев, Рашков нама":

    България е част от ЕС и нашите закони са съобразени с европейските. Обвинения без доказателства са характерни за едни други държави и отминали времена. Щом си министър на вътрешните работи в европейска държава, трябва да се държиш като такъв. Щом има доказателства е длъжен да ги предостави на прокуратурата, в противен случай самия може да бъде обвинен в скриване на доказателства. Какъв министър е този който (по ваши думи) се страхува от престъпление в прокуратурата и ако сте прави, защо няма арестуван прокурор. Сигурно защото НЯМА доказателства. Сигурно защото si прави евтин PR. Страх о загуба на популярност някаква го мъчи Роков или иска да обърне погледа на мисирките в друга посока. Стига са го питали от къде ще вземе пари да си плати газа в имението. Чува се, че сметката за месец му е скочила на над 10 000, нали отоплява външния басеин.

    Коментиран от #40

  • 33 Спиро

    8 0 Отговор
    Тая жена откъде я намериха, само една престилка и липсва и е готова за санитарка в болницата. Там поне по малко ще краде де ядене, де нещо от болните.
  • 34 оня с магарето

    10 0 Отговор

    До коментар #29 от "оня с коня":

    Как ГЕРБ възкръсна...?!Чрез шушумигата-Тома Биков ли...?!Който днес пак ми говори за ,,морал" от трибуната на НС...!Ако Борисов и вие -членовете му бяхте на мястото си,до сега трябваше 100 пъти да го изритате...!Човек,който е казал-,,Борисов,не само е Диктатор...,той е и Карикатура на Диктатор..."...!Или и вашият морал е на неговото ниво ..?!?!

    Коментиран от #35

  • 35 оня с коня

    0 3 Отговор

    До коментар #34 от "оня с магарето":

    Питаш как ГЕРБ възкръсна ли?Ами ей-така - Внезапно и Изведнъж.И ОТЛИЧНО ЗНАЕШ че Русофилската Опорка "Махнете Борисов за да се възроди ГЕРБ" няма как да се реализира щото ГЕРБ е Лидерска Партия като НДСВ и без ББ пада в Канала,ама се пробвате на Принципа "Който се хване".А колкото до Опитите ти да определяш Чий Морал на какво ниво е,не се хаби ВСУЕ- за тая работа следва да има Изменение в Конституцията,което да те Оторизира.Разбра ли ме на Български,или да ти го преведа на Съветски ааа?...

    Коментиран от #37

  • 36 Така

    4 0 Отговор
    ли,ти да видиш?Как да е лъжа ,като оставихте вратички за злоупотреби,но ЗАКОННО.На тая ДА СЕ ПРОВЕРЯТ СМЕТКИТЕ В ЧУЖБИНАИ ТУК И ИМОТНОТО И СЪСТОЯНИЕ,КАКТО И НА ТОЛУПА и ВЛАДИ БЕЗДОМНИКА,които приеха от БОЖКОВ над 60 милионо.а-разследване до дупка и арести,само така следващи няма да посмеят да крадат и живеят с мисълта ,ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ,КАКТО НА ДОСЕГАШНИТЕ.
  • 37 оня с магарето

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "оня с коня":

    Брех...?!Много си надъхан ве...,като Комунистически ПолитКомисар,току-що вдъхновил се от Пламенната ,,Ода за Георги Димитров",написана от друг Ваш ,,моралист"-Другаря Ви ... - Спас Гърневски....!Понял товариш ПолитКомисар Комунистическо й Партии-ГЕРБ...?!
  • 38 Дедо поп

    5 0 Отговор
    Вярвам ти како, вярвам ти. Ела да се изповядаш
  • 39 12393

    6 0 Отговор
    Какво друго да има каже, нали иска да се отърве. По важно е проверено ли е имотното й състояние, там мобе да стане интересно, сейфове и особени трансфери,роднини, и т. Н.
  • 40 морков

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    не и данъчното законодателство то няма нищо общо с EU , и ред други нещица които пълнят личните сметки на политиците от името на държавата , съвсем законно според нашите законодатели
  • 41 Кокошкар

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Ти в кой паралелен свят вегетираш? За не една, а за бая кокошки има прошка, ако тафеното не надвишава определена сума, с която, представи си, могат да се платят бая кокошки!
  • 42 Барба Ганьос

    1 0 Отговор
    Лъжлива, дърта рушветчийка!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол