4 Февруари, 2022 12:51 2 350 72

Петков: Има корупция около "златните паспорти", краят им иде скоро

  • кирил петков-
  • златни паспорти-
  • корупция

„Българската държава трябва да има репутация на почтена държава, а не на вход на някакви хора, които идват и си купуват достъп до ЕС", казва премиерът 

Петков: Има корупция около "златните паспорти", краят им иде скоро  - 1
Снимка: bTV

Премиерът Кирил Петков заяви, че е сигурен, че около „златните паспорти” има корупция. Той припомни свое обещание пред ЕК краят им да дойде в най-скоро време. Министър-председателят се закани, че всеки, който е хванат в нарушение с тях, ще бъде изправен пред цялата строгост на закона, съобщават от Нова телевизия.

„Тези „златни паспорти” са един порок, който имаме приоритет да премахнем. Мисля, че всички знаят, че дойдохме, за да изчистим всички порочни практики и да премахнем цялата тази корупция”, добави той. И уточни, че „златните паспорти” са били един от големите проблеми и за Шенген, и за отпадането визовия режим със САЩ.

Петков заяви, че се надява разследващите органи да влязат в детайл, защото „България трябва да има репутацията на европейска държава, а не да бъде вход за някои нелегални хора, които си купуват достъп до европейския пазар и ЕС”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе канадец

    30 17 Отговор
    Ти имаш ли все още канадско гражданство? Ти май все ище излизаш по регистрите канадка, което е противоконституционно!

    Коментиран от #26, #70

  • 2 Добра стъпка

    15 1 Отговор
    Добра стъпка, но без спогодба за екстрадиция с ОАЕ, ще е много трудна ефективна борба с корупцията.

    Коментиран от #37

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Паспорти хм

    13 2 Отговор
    А олигарси а изнесени 54 милиона ?Нещо от ден на ден ставаш все по зле минсе струва ,ако греши извинявай .
  • 5 Симба

    15 7 Отговор
    Той е усмихнат и това е най-важното. Следваме безропотно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Абе

    10 17 Отговор
    М а ч к а й Кирчо шайката продажна !
  • 10 Българка

    7 6 Отговор
    С далаверите около златните паспорти е замесен Д.Пеевски. Това е една от причините да е санкциониран по закона Магниски.
    Но питам защо сегашните управляващи не продължиха политиката на служебните министри и не огласяват корупционните схеми от предишната шайка? Защо Караджов си мълчи за далаверите в МРРБ и защо издигна на ръководни поста двама от организаторите и участниците в инхаус поръчките в Автомагистрали. В момента само Рашков решително се бори срещу корупцията и осветяването й? Сега питаме, но ако това бездействие в тая насока продължи, можем да търсим и сметка!
  • 11 Миро

    5 12 Отговор
    Българинът не иска образовани бе, той си иска банкянския про стак и крадец.
  • 12 Тодоров

    6 11 Отговор
    Много интереси настъпиха Петков и Василев.Не знам дали очакваха какъв отпор ще срещнат от бившите управляващи които бяха узурпирали България като бащиния.
    Целият този вои е причинен от работата на новото правителство в ПРАВИЛНА за България посока и в ущърб на интересите на тези които вият неистово.
    Дерзайте смели мъже - всички ние които гласувахме за вас ви подкрепяме.

    Коментиран от #21

  • 13 Селяк

    9 4 Отговор
    “че всеки, който е хванат в нарушение с тях, ще бъде изправен пред цялата строгост на закона“ а смях в залата! Какви строги законни имаме, всички закупили златни паспорти треперят от страх! Нито един закон не предприехте да смените, нито една реформа не направихте! Освободихте предсрочно бая криминални индивиди, някои убийци дори са под домашен арест... иначе законите са ни мнооогоооо строги! Кирооо, вземи се скрий, че се излагаш с тея смешни коментари, не вярвам здраво мислещ човек в България да ти вярва още на локумите дето ги разтягаш всеки път като си отворил устата!
  • 14 Кирчо ксерокса

    16 6 Отговор
    Евала Кире! поредния супер важен казус е на път да бъде решен - 99% от българите са в екстаз от тази новина и забравиха за цени, доходи, инфлация и удрят капите у земята
  • 15 Мдаааа

    6 4 Отговор
    Голям глад викаш. Затвориха ви кранчетата. Не може вече да крадете, както си бяхте свикнали. Ще трябва да се научите да работите.
  • 16 Има нещо налудничаво

    9 3 Отговор
    в погледа на Киро Шприца. Дано е блясъкът на скрития и недоразбран гений.
  • 17 хХх

    15 3 Отговор
    Кирчо, позитивното нищоговорене вече ни омръзна. Ще ядеш кютек, с лихвите за 30 години преход
  • 18 Ужас

    17 4 Отговор
    Нарушителя на Конституцията ще раздава правосъдие! Хора, събудете се!

    Коментиран от #27, #38

  • 19 Бойкикев съм

    14 3 Отговор
    Кирчо е колос! Верно не успяхме да пратим общи космонавти с макетата, не успяхме да празнуваме съвместно истирически празниции и личности, нооооооооо ... скоро ще организираме обш ... гей-парад, имаме "твърда" решимост на виско държавно ниво. Билети се продават в една кандско-българска сладкарница в София... Кирил/ка да живей
  • 20 Комон Сенс

    6 2 Отговор
    То корупция има навсякъде - във всяка една институция на всяко едно ниво.
    Това е вярно.
    Ама това ,че краят й се види ми се струва някаква фатастика - утопия, мираж...
  • 21 естествено че го очакват

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тодоров":

    Повече от ясно им е, че могат да се наложан предсрочни избори.
    Ако си напишат добре домапното дори ще ги спечелят отново.
    А ако си напишат домашното като отличници, ще спечелят и местните избори в комплект!
    За целта трябва да запазят колкото се може повече от подкрепилите ги граждани и партии през 21-а година.
  • 22 Започвай със

    4 3 Отговор
    себе си. Ти си най добрите бре запознат с казуса,защото си в схемата. От ДПС вече го обясниха.

    Коментиран от #71

  • 23 съвет

    5 2 Отговор
    ДБ, ИТН, ИНИ, ПП все още имат мнозинство сред избирателите.
    Не го прахосвайте и дръжте задругата!
  • 24 хе хе

    2 0 Отговор
    Тролетариатът е яхнал форума,
    Това значи, че редовите граждани са пас. Повиши ли се градуса на политиьация, отново 5-те трола с по 10 айпита ще олекнат.
  • 25 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 2 Отговор
    България да анулира раздадени български златни паспорти. На всички, които са взели такива и не са плащали данък доход над 1200 лева годишно и здравни и пенсионни осигуровки. За времето, когато са имали златен български паспорт.
  • 26 SDEЧЕВ С САМОЦЕНЗУРА

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе канадец":

    СЧЕНАРИЙ НА ВОДЕВИЛ: ГЛАВНИЯ ПРОДУЦЕНТ ВБ ЖИВУЩ В ОАЕ-1 ПУБИКУВАНЕ КОМПРОМАТИ И ЗАПЛАЩАНЕ НА 20 000 000 НА МЕДИИТЕ ДА НАПОМПАТ СКАНДАЛА, ПРИЯТЕЛИТЕ НА ГЛАМНИЯ ГЕРОЙ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП БОБОКОВИ ДЕЙСТВАТ ПРЕЗ СЛАБИЯ АНГЕЛ НА ББ И МУ ПРОБУТВАТ ТЯХНА ДЪРЖАНКА ДА СНИМА В СПАЛНЯТА МУ ДЕКОРА ЗА МОНТАЖ,ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ПРОБУТВА ИСТОРИЯТА ПО МЕДИИТЕ И НЕЗАКОННО ЦИТИРА НЕДОКАЗАНИ ФАКТИ ОТ НЯКАКВИ СНИМКИ,СПОНСОРИРАТ СЕ ПАЛЕЖИ И БЕЗЧИНСТВА ПОД ФОРМАТА НА ПРОТЕСТ,ИЗБОРИ ,ПАТОВА СИТУАЦИЯ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ВДИГА ЮМРУЧЕ И РАЗЦЕПВА НАЦИЯТА,СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА,ОБВИНЯЕМИТЕ АГНЕШКИ ГЛАВИЧКИ ОТ РАЗГРАД ВАДЯТ ЛЪСКАВО ДУПЕ ОТ ЗАДНИЯ ДЖОБ ЗА СЛУЖЕБЕН МП. МЕДИИТЕ СА ОБСЕБЕНИ ОТ КИРО ХУБАВЕЦА И ГО ЗАСИПВАТ С ЛАВРОВИ ВЕНЦИ,КЛОУНА ОБЕЩАВА ЗАВОДИ ЗА ЕЛ. АВТОМОБИЛИ ИТ.Н. ДОРИ ПРЕДОСТАВЯ И ВИДЕО С НЯКАЪВ ЕЛЕКТРОКАР С ЧЕТИРИ КОЛЕЛА,ИМАМЕ ЗВЕЗДА КИРЧО ХУБАВЕЦА -НЕДОПУСТИМ ПО КОНСТИТУЦИЯ,НО ВЕЧЕ ЯХНАЛ МЕДИЙНАТА ЛЮБОВ ЧРЕЗ ФАЛШИВА ДЕКЛАРАЦИЯ,НО БГ ПЛЕБС ОБИЧА ДА БЪДЕ ЛЪГАН-КАРТОНЧЕТА,ХАЗАРТ,РАКИЯ. КИРО УБАВЕЦА НЯМА ДОРИ ПАРТИЯ,НО КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА НАМИРА НЯКАКВА ОТ БУНИЩЕТО И СИ Я ПРИШИВА НА РЕВЕРА В БГ НЯМА ТРАДИЦИИ И ХОРАТА НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА ДУМАТА ПОЛИТИЕСКА ПАРТИЯ,ВАЖНОТО Е ДАЕ УБАВЕЦ. УБАВЕЦА ЯХВА ДЪРЖАВАТА ,НО УВИ ПЪЛЕН АМАТЬОР. ЗА ТОВА СА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ИМАТ ИСТОРИЯ,ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ЕП. БЪЛГАРИНЪТ СИ ИЗБРА НАРОДЕН ПЕВЕЦ И ШМЕКЕР БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ . НАПРОЛЕТ ИЗБОРИ МИСЛЕТЕ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Къде

    3 2 Отговор
    няма корупция ? Първи в ЕС !
  • 29 Цветков

    3 1 Отговор
    ГЕРБ на всички избори до сега, без последните са печелили с фалшификации и машинации и най-вече с купения ромски вот. Никога не са имали подкрепата на повече от 10% от българските граждани.

    Коментиран от #31

  • 30 ДА СТЕ ЗДРАВИ

    3 3 Отговор
    ПРЕМИЕР, ПРЕЗИДЕНТ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО! МНОГО ХЛЯБ ИМА ОЩЕ ДА ЯДЕТЕ ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С КОРУПЦИЯТА! ТУЛУП БОРИСОФФФ Я ЗАСАДИ И ОТГЛЕЖДА ПОЧТИ ДВАЙСЕТ ГОДИНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА Я ПРЕМАХНЕТЕ ЗА МЕСЕЦИ! ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА Е СРЕЩУ ВАС! ОТ КМЕТ НА КМЕТСТВО ДО НАЙ-ГОРЕ! АКО НЕ ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, ДОГАН ... НИЩО! АМА НИЩО НЕ ВЪРШИТЕ!!!

    Коментиран от #58

  • 31 една подробност

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Цветков":

    99% от общшините са техни.
    Покрай тези обшини се разпределя по-голямата част от баницата.
    Съответно влияят на 99% от хората в страната,
    И днес в моя град ако си от герп получаваш каквото искаш - работа, терен за строеж, обществена поръчка и прочее, ако не си те тормозят и глобяват до откат.
    Докато не бъде разбит монополът на местната власт, ГЕПИ ще имат минимум 500К гласа.

    Коментиран от #45

  • 32 Фърчило

    4 2 Отговор
    Само да попитам: Язовирния нали има сериозни дългосрочни ланове да оправя НГ-то. Защо не регистрират подобието си на партия? Нищо не се движи по тоя въпрос или викате за какво му няква си там бележка за регистрация, партията му е в сърцето все пак
  • 33 ха ха

    5 2 Отговор
    това ли е най великия проблем ? здравната система не ни изтребва , служителите на ни ограбват , вождовете не си измислят закони за свои хора , спокойно посрещаме утроените разходи ? всичко ни е О,к само паспорти срещу инвестиции са проблема , ония беха идиократи ама вие сте на 3 та степен
  • 34 Хари хари

    2 1 Отговор
    Мазна ти е косата
  • 35 Джо

    1 2 Отговор
    Според мен новите са симпатяги, но България както и половината свят изнемогват от висиките цени на сметки за ток, за телефон, за храна. България е девета дупка на кавала и надеждата бавно отминава.
  • 36 Фърчило

    2 2 Отговор
    Давам заявка за управление и създавам НПО - Комитет за Устойчиво Развитие на България! /абревеиатурата си я сглобете сами/ викате не може а? и защо ПП ПП също не съшествува ама си ни оправя редовно нали
  • 37 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Добра стъпка":

    "спогодба за екстрадиция с ОАЕ"

    Имаш предвид да му вземем златния паспорт на Пеевски и да го екстрадираме доживот в Дубай при органа му Васил Божков. Единия печатане лотарийни билети, а другия ги продаваше и двамата на плащаха данъци за това.

    Също да ексрадираме Сергей Станишев, Р. Овч., Румен Петков, Гоце, Валентин Златев ... и подобните им в Москва.

    Кадайъ, Йордан Цонев, Христо Бисеров, Петър Чобанов ... да ги екстрадиране в "родината им майка" или в другата им "родина майка" Москва.

    И брюкселци като Радан Кънев, Христо Иванов, Александър Йорданов ... да ги екстрадираме в Бпюксел.

    Банкерите като Кристалита Георгиева, Левон Хапарцумян ... да ги екстрадираме в Ню Йорк.
  • 38 знаеш ли кое е "Ужас"

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Ужас":

    Ужас е невероятната ви дебелащина. Някаква си административна формалност превръщала един човек в "нарупител на конституцията", а мега-крадците, чуждите агенти, мафиози, странно забогатели милиардери, бухалкаджии и прочее са херувимчета.

    На това твоето му се вика "да си плюеш на сурата"

    Тичай бързпо да молиш за друга опорка.

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 SDEЧЕВ С САМОЦЕНЗУРА

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "знаеш ли кое е "Ужас"":

    ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ Е УМИШЛЕН НАРУШИТЕЛ НА КОНСТИТУЦИЯТА,ТОВА ПОКАЗВА НА КАКВО Е СПОСОБЕН
  • 41 Браво

    6 2 Отговор
    Сега ,като спреш златните паспорти ще цъфнем и вържем.Нищо ,че изнемогваме при тия цени.Паспортите са важни.И Гешев.Народа ,кучета го яли.
  • 42 Тредстоун

    5 1 Отговор
    Кажи сега кире защо излъга като каза че вие барабар с новите инсталирани лакей на българ газ сте намалили газа , не сте вие , старото ръководство го намали , не си преписвай заслуги и не лъжи ... , толкова често става ти навик
  • 43 знам по-добре от теб

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "С топки":

    Също така знам, че подобна подробност въобще не е коментирана в нито един текст - бил той конституционен или от друг нормативен акт. Точно защото е това, което е - подробност!
    И Духът на Закона въобще не е насочен към това - да лишава хора родени като български граждани, които никога не са спирали да бъдат български граждани от права.
    Търсите под вола теле. Жалки сте, ако само този кусур сте открили. Жалки и интелектуално немощни.
  • 44 Дразнещо

    5 1 Отговор
    Кокорчо стига си се занимавал с глупости само и само да отчиташ дейност . Хорате не ги интересува нито дали македония ще влезе в ЕС нито от тия скапани паспорти и други подобни имишлютини . Хората които гласуваха за теб имаха надежда , че ще решиш проблемите на обикновенния човек применно - в здравеопазването да няма случай като този от последните дни ( да има адекватна и навременна спешна помощ адекватно лечение на болните )
    - хората да има достатъчни доходи за да покриват сметки , данъци , и една камара допълнителни държавни тежести такси .
    - да се обърне внимание на монополите. Да няма общо решение на 10 те най големи производителя да вдигнат цените в цял отрасъл без икономическа обосновка .
    Кирчо толкова си посредствен , че направо дразниш .
  • 45 Грую

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "една подробност":

    Лъжеш ,като дърт комуняга,какъвто си всъщност.В моя град кмета е от ГЕРБ но 80 %от администрацията си е червена от време оно.

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 хХх

    3 0 Отговор
    Просто Киро или цар Киро ?
  • 48 Ха-ху

    4 0 Отговор
    А мнооого хора вече са все по-сигурно и не се съмняват, че едни хора само си говорят, а сметките хвърчат.
  • 49 една подробност

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Грую":

    Че кога започнахме да правим разликата между "червените комуняги от време оно и герберасите"?
    Или искаш да кажеш, че у герберските общини "герп-предприемачите" и калинките страдат, а тия къде не са от герп лапат обществени пари???

    Преди да използваш тежки епитети като "лъжец" постарай се поне меннията, които изразяваш, да не са толкова очебийно абсурдни.
    Най0-нмалкото се постарай да провериш каква част от обществнеите пари се харчат от назначени през послесните 12 години калинки, преди да размякваш клишета.

    Коментиран от #51

  • 50 Ами ти Мента

    4 1 Отговор
    Кога ще отговаряш пред закона,че наруши конституцията и най нагло ИЗЛЪГА.
  • 51 Грую

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "една подробност":

    Клишета ги размяташ ти,другарю.На калпавия нали знаеш, какво му пречи.

    Коментиран от #54, #56

  • 52 Джаф джаф

    1 1 Отговор
    Каква случайност по едно и също време ги махат и в Англия?!
  • 53 dddddd

    3 1 Отговор
    Лисица мошенник колко заем изтегли кой след теб ще ги изплати бе,пак народа ти и Кокорчо ще сте избягали зад границата подавай я по бързо тая оставка и се опитайте от НС държавата
  • 54 една подробност

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Грую":

    Измуча нещо, но не можа да отговориш по същество по абсолютно никакъв начин.
    Репликите ти са празни клишета и етикети.
    А моето мнение ако беше клише - нямаше да се хвърлиш да мучиш по случай случката, че съм го псотнал.
    И "другарю" ще викаш пред огледалото, герберасче.

    Коментиран от #64

  • 55 ХА ХА ХА

    5 2 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ ПЕТКОВ , ДЕ ТЪЙ ДА БЕШЕ СТРИКТЕН И ЗА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА , КОГАТО ТЕ НАЗНАЧАВАХА ЗА МИНИСТЪР ??? Я СЕГА КАЖИ КОЙ ОТ ВАС ДВАМАТА СЪС ФАТМАКА Е ПОВЕЧЕ НАГАЗИЛ ВЪВ ПОМИЯТА ?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 мутри - вън

    2 3 Отговор
    Преди да спрете хилядите корупционни канали, никакво разваляне на коалицията!

    Коментиран от #60

  • 58 АБЕ наркоман

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "ДА СТЕ ЗДРАВИ":

    Как уцели копчетата на тая машинария наречена компютър да напишеш тая простотия ? Я вземи и се опитай да плеснеш с ръце , да видим дали ша ги уцелиш ???????????
  • 59 Око да види...

    3 0 Отговор
    Кога ще видим някого в затвора?

    Коментиран от #61, #66

  • 60 ВЕРНО БЕ

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "мутри - вън":

    Трябва да пресекат няколко от скоро създадените канали !!!! На подлогата Рошков , на престъпника СПЕЦОВ, на , на недосегаемата съпружеска двойка ЛОРЕР !!!!!!
  • 61 Ехааааа

    7 0 Отговор

    До коментар #59 от "Око да види...":

    Скоро , скоро ......ще видиш ЛЪЖЕЦА КИРО и ФАТМАКА в ЦСЗ ! Заслужават си го !
  • 62 мишок

    2 0 Отговор
    Назначеният от Кирил Петков изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев е обслужвал юридически офшорните дейности на Асен Василев в България още през 2009 г. Премиера скандално назначава и собствената си адвокатка, която обслужва фондацията му и личните му фирми. Това е Лена Бориславова, която беше назначена в ББР, преди новите директори да имат представителна власт за това. Договорът е с адвокатска кантора, но е с точно посочване на Лена Бориславова, при месечно възнаграждение 13 690 лв.
  • 63 бай

    1 0 Отговор
    Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид обяви, че става въпрос за "чудовищна схема", при която в период от 2015 до 2021 г. над 120 лица, предимно китайци, работещи за китайските специални служби, и руснаци, са получили гражданство и право за пребиваване без проверка.
    Според ДПС в схемата са замесени председателят на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, както и настоящият премиер Кирил Петков.От ДПС обявиха, че ще представят случая пред съответната комисия в Брюксел , заедно с документи изпратени в сигнала
  • 64 Грую

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "една подробност":

    Че си другар си личи от км.Не си струва изгубеното време да се спори с червено м....ре ,като теб.Бягай да лъжеш подметките на харварда и сие.
  • 65 вони

    2 0 Отговор
    Стамен Янев е и председател на Надзорния съвет на ББР. Изскачат въпросите дали това лице има тези близки отношения със сегашния министър-председател, дали има някаква връзка това лице да е издавало скоропостижно инвестиционен сертификат, който въз основа на това е получил привилегията да купи индустриална зона „Божурище“ и да я продаде доста бързо.....
  • 66 Когато

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Око да види...":

    Цъфнат налъмите.Или на върба в сряда.
  • 67 Хахаха

    2 0 Отговор
    Кире, та ти живееш от и в корупция и конфликт на интереси.
  • 68 дидо тира

    2 1 Отговор
    ЩЕ ИМА ЛИ ЗАТВОР ТОВА СЕ ИНТЕРЕСУВА НАРОДА

    Коментиран от #72

  • 69 Тапата

    1 1 Отговор
    Управляващите зада не губят доверието на избирателите си винаги ще пробутват мантрата с кражбите и корупцията - не, че няма. Въпросът е, че нищо не правят, а само пускат кьор-фишеци, но това неможе да продължава до безкрай и нещата ще се обърнат срещу тях.
  • 70 мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Абе канадец":

    Коментарът ти е неадекватен. Стига си дращил глупости. Кирил Петков е образован, интелигентен и порядъчен човек. Всякакви опити да да принизите до собственото си мизерно и мръсно съзнание е недостойно.
  • 71 хахаха 😂

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Започвай със":

    Ти на ДПС атаките ли вярваш, дето техния е санкциониран по Магнитски и го бранят с голи гърди.
  • 72 мдаа

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "дидо тира":

    За затвор питай Каскета! Правителството не вкарва в затвора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол