Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 07:14 32 269 28

Изпълнителката на "Сине, сине" е в реанимация

  • севдалина спасова-
  • певица-
  • болница-
  • реанимация

Севдалина Спасова е приета в частна болница

Изпълнителката на "Сине, сине" е в реанимация - 1
Снимка: Фейсбук

Певицата от Сапарева баня Севдалина Спасова, изпълнила мега хита на 90-те "Сине, сине" от два дни е настанена в реанимация на частната болница в Дупница, предаде struma.bg.

Появила се е и информация, че 55-годишната певица е в кома, което шокира феновете на дуета Севдалина и Валентин Спасови, които са много популярни не само сред съгражданите си, но и в цяла България. Те имат и брокерска фирма и продават имоти предимно в района на Сапарева баня и Дупница.

“Севдалина е адекватна и разговаря с нас. Не знаем какво ѝ е точно. От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма ѝ, така поне предполагаме ние. Направен ѝ е скенер на корема, но не е установено нещо сериозно. Преди два дни е припаднала вкъщи и е извикана линейка на Спешен център – Сапарева баня. Транспортирана е в частната болница в Дупница, където е настанена в реанимация”, заявяват близки до семейството.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    57 87 Отговор
    Големият писател Стефан Цанев сравни новото управление с парен локомотив, който стои на едно място, а надува свирката колкото може – уж се движи бързо. Метафората той направи пред БНТ.
    Не може да говори един министър-председател и да говори с апломб затова как вика службите и вика кога ще започнат арестите – това съм го чувал някъде 1946 г. Да ме извини много този човек, който не е расъл тук и не е живял тогава, но тези думи аз не искам да чувам втори път, каза писателят.

    Коментиран от #5, #6, #10, #21

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    95 1 Отговор
    СЕВДАЛИНА не се ПРЕДАВАЙ дано ДОКТОРИТЕ Я СПАСЯТ
  • 3 Чук и Гек

    92 7 Отговор
    Нищо и няма на жената! Жени, знам, че възрастта и отиващата си младост ви принуждава да се убивате с безумни диети, но бъдете естествени и който ви харесва, пак ще си ви харесва! Пък, ако ще да ви харесва! Вие сте си най важните! Гледайте човека до себе си, който няма никакви забележки към вашата фигура, а не се оглеждайте за гламави кочове!

    Коментиран от #16

  • 4 Чук и Гек

    59 19 Отговор
    Стефан Цанев да си живее в неговия литературен свят и да не се занимава с тази смрад! Той отказа награда от герберасти, защото когато гласували били 6:6 и той се възмути - ,,Те, бездуховните, седнали и ще ме оценяват! Мен?!" Тогава професорите от ДС като Божидар Димитров го нападнаха и дори Димитров каза, че след 75 години се получава старческо оглупяване! Е, Божидар не можа да оглупее, а Цанев изглежда отлично на 85!
  • 5 Някои неща се помнят

    81 18 Отговор

    До коментар #1 от "хаберих":

    Стефан Цанев може да е талантлив, но за мен е необяснимо как един интелигентен човек може да брани недоразумение като Борисов, което правеше допреди няколко месеца. И да не забравяме, че се е ползвал с всички привилегии на писателите по соца и времето на Тато, които не е критикувал тогава. Така че не приемам мнението му за меродавно. А че отдавна е време някои да се озоват в ареста, е видимо и за слепите.

    Коментиран от #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Рая

    70 17 Отговор
    Желая бързо оздравяване на Севдалина Спасова.
    Колкото Стефан Цанев - никога не е късно да станеш за резил. Е, той стана!

    Коментиран от #9

  • 8 За съжаление рязко

    42 12 Отговор
    Се увеличават случаите на пропаднали хора без никакви оплаквания преди това .Има само едно общо между всички- "ваксината"
  • 9 Вярно е

    24 19 Отговор

    До коментар #7 от "Рая":

    Стефан Цанев тогава е бил на 10 години, айде нЕма смисъл. Като бях на 10, никой от децата не съм видял да чете Работническо Дело
  • 10 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    23 14 Отговор

    До коментар #1 от "хаберих":

    Този тога е бил 10 годишен, какво е разбирал!?

    Коментиран от #22

  • 11 Бързо

    45 0 Отговор
    Оздравяване на тази прекрасна жена !
  • 12 Хмм

    26 17 Отговор
    Ваксините не прощават
  • 13 Въпрос

    21 12 Отговор
    Г-жата ваксинирана ли е? Искам да кажа, че ако не е, може припадъците да са от това. Да не си помислихте обратното!
    Сили и къкмет й пожелавам.

    Коментиран от #14

  • 14 къкмет

    3 7 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    ше имаш като се къкняш
  • 15 Коя е новината

    36 7 Отговор
    Че е приета в ЧАСТНА болница че е гладувала и се е скопосала че е в реанимация без да има нужда за да плаща повече че е брокер на имоти или че е певица. Чакам пояснение. А може би няма за какво да пишете?
  • 16 Ana

    39 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чук и Гек":

    Така е, всичко написано е вярно. За съжаление живеем в общество , което налага безумни стандарти, като например жени на 40 - 50 г да носят дрехи с детски размери. От прочетеното личи развитието на хранително разстройство.
    Никой не е застрахован- тъжно.
    Най - трудно е да харесаш себе си.
  • 17 Тишо

    38 9 Отговор
    То пък една песен. Винаги, когато я слушам си мисля, че сина ѝ е умрял и тя го оплаква. Когато някой умре, казват, че е станал "ангел". Песен - жалейка. ............ Иначе, пожелавам лекарите да установят диагнозата ѝ и да я излекуват.

    Коментиран от #18

  • 18 Чук и Гек

    15 14 Отговор

    До коментар #17 от "Тишо":

    Ясно! Предпочиташ Цветелина и ,,Син си имам"! Но! Бабичките обичат ,,Сине, сине"!
  • 19 1122

    29 16 Отговор
    Ако се е ваксинирала така е,моята колежка пък започна да вдига кръвно,а преди това и беше ниско.Какво става ,какви са тия ваксини....?
  • 20 Болярин

    10 16 Отговор

    До коментар #5 от "Някои неща се помнят":

    А колко сляп трябва да бъдеш, за да не разбереш, че никъде не се говори за Борисов Става въпрос само за времето след 1944 г. - до възможносните на днешното некадърно правителство !!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Аз съм

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "ФИЛИП ЕЙДЖИ":

    Кога е бил на 10 год. 85 годишният Стефан Цанев?!🙈🙉
  • 23 Гастролиращ

    17 9 Отговор
    Съседката ми,леля Величка(73),също е в болница,нейните заслуги към обществото са безспорни!Тя,също обича да пее и то не по лошо!Много повече ми пука за нея,отколкото за въпросната!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сивата котка

    8 3 Отговор
    Е, па оти в частната болница? Там сигур не искат ЕГН. Гладувала ли е? Ако е така, защо? Нещо психосоматично или от ваксината?
  • 26 Чета и не вярвам на ушите си :

    9 0 Отговор
    " От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма ѝ, така поне предполагаме ние. Няма и нищо на корема , ама е изпаднала в кома ."
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Методи Г.

    1 0 Отговор
    Много познати симтоми за проблема на Севдалина ! Дано докторите в "Частната болница" да са направили изслеване за наличието на “Натрий" в кръвта, защото съпругата ми през м. Октомври една вечер колабира и благодарение на бързата и компетентна намса на лекарите от "Спешна помощ", и разбира се в " Клиника по нервни болести" беше установена диагнозата и след 2 дни дойде в съзнание . Сега се храни "повече от нормално" и се чуства добре - за мен остава страшния спомен от онази вечер и гордостта, че съм дал втори шанс на скъп човек !
    Поздрави и бързо възстановяване на Севдалина !
    тел. 0878 928 275 - Мето /Само за лично ползване !/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове