19 Февруари, 2022 12:14 19 420 271

Бойко Борисов за Кирил Петков: Ходи и срами държавата! Радва се, че го хвали диктатор!

  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • брюксел-
  • украйна

"Хемус" няма да стане никога, ако не се върне ГЕРБ, категоричен бе бившият премиер

Бойко Борисов за Кирил Петков: Ходи и срами държавата! Радва се, че го хвали диктатор! - 1
Снимка: БГНЕС

Ще подкрепим правителството за ДДС-то и за отбраната, заяви на пресконференция в Разград лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

"Дойдоха такива, които правят всеки ден гаф след гаф", обърнаха се симпатизантите на ГЕРБ към бившия премиер. Те уточниха, че цялата държава била на плещите на Борисов по време на управлението му.

"Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да внимаваме на кого да подаваме ръка, защото те може да я захапят. Толкова ли тези новите не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно", каза Гюнай Хюсмен, областен управител на Разград.

"Днес Кирил Петков, министър-председател, надявам се за кратко, се среща със спорни лидери, за които международни медии казват, че е диктатор", каза Десислава Атанасова за срещата на премиера с Пол Кагаме от Руанда. "Забрави ли, той, че ние сме в Европа. Ситуацията е безпрецедентна в цялата държава - няма приет държавен бюджет. Да, промяна има, но тя не е положителна, не е за добро. Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери. Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че плана за възстановяване и развитие е изпратен в Брюксел. ЕК го опроверга", уточни пред актива на ГЕРБ Атанасова.

"Днешният ден е много особен. Овен, че е тъжен, е и празничен, защото заветите на Васил Левски остават завинаги. Особено важно е за тези райони, в които живеят християни и мюсюлмани, да има етническа толерантност. От това съм се водил. С ужас чувам, че от джамията са взети пари. За черква. Тя ще стане готова, а джамията ще продължи да се руши. Това разделя. 2,5 млн. лв. отпуснахме за булеварди и сега ви е прекрасно. А не, че Борисов минава с джипката и хвърля пари. За какво - за булеварди, за храмове. Ето ги парите къде се слагат и всичките са в полза на хората от Разград и съседните населени места. Тези, сегашните, не слизат от джипките. Ако тогава е било грешно, 11 месеца Радев и Кирил Петков не слизат от тях", каза Бойко Борисов.

"Хемус" няма да стане никога, ако не се върне ГЕРБ, заяви Борисов.

"Те всеки ден бълват нови и нови "новини", които не могат да не се коментират. Вчерашните "новини" за подслушванията вече са стари. Когато си в криза, световна пандемия, и мрат хора има нужда от подпомагане с 50 лв. Те се подведоха от популизма, направиха ги 120 лв. Но приходите са от ДДС. Искаше ми днес да кажа: "Не се подвеждайте по популизма, ще счупите държавата". Пари няма, икономиката не ги извъртя. И така всеки месец започнаха да взимат по половин милиард заеми. Искаше ми се вие да сте здравата сила в парламента. В момента нафтата отива на 3 лв. Горивата ги държахме на най-ниската ставка. И предложихме да направим 9% ДДС върху горивата, докато цените в света се нормализират. Да направим и 9% ДДС на основните храни. И следобед Радев призова правителството спешно да разгледа цените на хляб и цени и да отмени ставката на ДДС на 9%. Това е твоя кабинет, Радев. Асен Василев попари очакванията на бранша за намаляване на ДДС", каза Борисов.

"Да ходиш и да си срамиш държавата, не е политика. 11 пъти ЕК гласуват, че България е изпълнила изискванията за Шенген. За кое сме излъгали? А за това да те похвали диктатор, избил журналисти, граждани и опозицията, какво е. И си го представят българските независими медии, как седи диктаторът вечер, гледа българска телевизия без превод. Освен нашия, дали друг се е видял с него. Тая новина ще е днес, утре ще сътвори нещо друго. 1 година вече ГЕРБ го няма, те анализират - засекретиха енергийната комисия, защото свои хора за по 3 секунди станаха милионери. Каква национална сигурност е застрашена да се каже, че са изтъргувани количества газ?! Не изчакаха един ден, а ги назначиха новите още същия ден. Кой им се обади и им каза да я направят засекретена", попита гневно Бойко Борисов.

Той коментира и кризата с "Украйна. "Аз съм много притеснен от това, което се случва. Слушах президента Байдън, взривеният газопровод, евакуацията на жени и деца. Единственият шанс България да е защитена е да сме много лоялен член на НАТО", поясни той.

"Няма една сфера, в която те да се по-добри от нас", отсече Борисов.

"Убеден съм, че Радев ще се опита да се откачи публично. Всеки ден трябва да му се напомня, че това е така заради него. Мисля си дали не е правилно ние да се върнем или да се подведем по всеобщата лудост, когато се обещава като на сватба. Ние нямаме бюджет, такова нещо не се случвало. Представяте ли си ГЕРБ да прави такова нещо. Или месеци наред при наше управление България да е на първо място по смъртност в света. Винаги съм се съобразявал с гласа на народа", каза Бойко Борисов.

Според него новите управляващи обезлюдили селата, защото няма инвестиции.

"Ние построихме метрото - подземен град. Комунистите бяха оставили 4 км. Ако е било лесно, защо не го направиха. Не казвам, че сме идеални и не сме грешали. Когато говорим за азерски газ, първо президентът Първанов започна преговорите, после аз. Дейвид Камерън два дена стоя по границата и каза, че България е пример. Орбан дойде, Урсула фон дер Лайен - също. Петков се държи все едно ние сме управлявали до вчера. 1 г. управлява Радев и пак ГЕРБ ви е виновен. Ние все още сме с вярата, че държавата е по-важна от партията. Ама в събота щяло да има протести и да има криминали. Пък после не било събота, а в сряда. А когато бяха протестите срещу нас бяха демократични. А не бяха ли криминали тези, които хвърляха павета по полицаите", попита Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 210 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ех баце

    454 65 Отговор
    Ако знаеш колко си брозд ще скочиш от Аспаруховия мост!

    Коментиран от #217

  • 2 Герб

    402 54 Отговор
    Бай чекмеджан на затвор на затвор

    Коментиран от #163

  • 3 Последния Софиянец

    424 54 Отговор
    По голям диктатор от Бойко Борисов няма в света.

    Коментиран от #47, #86, #203, #211

  • 4 Барбаганю

    296 37 Отговор
    Рече една тортичка сахерче
  • 5 Мими

    420 48 Отговор
    Абе защо в публикувате тази природна грешка

    Коментиран от #201, #204

  • 6 Герб

    328 45 Отговор
    Чекмежане скрий се при Костов и Царя
  • 7 Ввв

    327 46 Отговор
    Тиквата се пръска от яд,скоро ще го тупне инфаркт или инсулт

    Коментиран от #69, #164, #202, #205, #261

  • 8 хулибули

    307 41 Отговор
    баце изкуфе ептем
  • 9 Хихихи

    274 40 Отговор
    А герб умре але але
  • 10 Намериха ли

    201 33 Отговор
    бял катър, че Цветница иде ...

    Коментиран от #13

  • 11 Qwerty

    242 36 Отговор
    ..............казал Барба Ганьос от Банкя.
  • 12 Мата Хари

    258 40 Отговор
    Ама тоя що още не е в панделата на територията?

    Коментиран от #200

  • 13 Какво

    20 20 Отговор

    До коментар #10 от "Намериха ли":

    Ще го прави? ;)
  • 14 Гроб

    66 309 Отговор
    За съжаление тези сегашните и половината работа на Бойко няма да свършат,верно той много крадеше ама и що работа свърши.

    Коментиран от #20, #27, #55

  • 15 Рап

    134 37 Отговор
    Кой кого коментира? НЕЩАСРНИК КОЙТО ПОДГЪЗУВА НА РУСИЯ!
  • 16 Шуши

    196 30 Отговор
    Каза бай толуб мисир барбаганю жипко бибитков сужука с къщата в барцелона пълна със шкафове
  • 17 Антигербер

    165 25 Отговор
    Завист ли усещам? 🤣🤣🤣
  • 18 Точно

    234 39 Отговор
    обратното е ! Не само , че не срам и държавата , а е изключително компетентен , респектиращ , говори свободно чужди езици , човек с интелект и седи като равен с равни на на международната политическа сцена !

    Коментиран от #100, #157

  • 19 Нужен е преглед

    191 26 Отговор
    Елита на нацията докога ще чете монолози без надлежна психиатрична експертиза..сам се пита сам си отговаря..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българка

    177 28 Отговор
    Единствено важно е какво ще каже Борисо в показания пред следващ Главен прокурор.
    И питам, когато има доказателства и 219 страници доклад от испанските разследващи за пране на пари на 5 милиона евро за охолния живот на мис гащи, които водят към Бойко Борисов, няма ли закон, който да го задължи за ДНК тест за доказване бащинството му на детето на Бориславова. Именно това невинно дете е ключът към свързаността на Вожда с прането на пари в имотите в Барселона
  • 23 Съвет, добронамерен

    45 51 Отговор
    Г-н Борисов, може би трябва да се изявяват в медийте по-рядко, по-кратко, по-синтезирано и по-смислено. За редица от проблемите има известно основание. Успех.
  • 24 Какви

    122 18 Отговор
    безумия , какви диктатори ? Нелечима е диагнозата !
  • 25 JEFF

    190 27 Отговор
    Не само Хемус , нищо добро няма да стане , ако не дай си Боже , Герб се върнат на власт . Всеки лев изчезва с 200 в чекмеджетата на Баце .Към заветите на Левски трябва да прибавим още един, а именно НИКОГА ГЕРБ !
  • 26 Перо

    142 20 Отговор
    Колкото пъти виждам примата,толкова пъти се сещам за каскета заради,който Б.Рашков не може да си свърши работа.
  • 27 Хехехе

    106 19 Отговор

    До коментар #14 от "Гроб":

    Първия в подкрепа на бацо на 14 място, всичките други го мразим безплатно, скрийте го нейде
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хихи

    124 26 Отговор
    Дори да махним Кирчо и Кокорчо никога няма да върнеме бойчо
  • 31 Ти да видиш

    130 15 Отговор
    Ти за какво ходеше бре торта сахер? Жалък индивид! Паднал и лази!
  • 32 ген Столти

    135 17 Отговор
    Баце, не се напъвай толкова, че пак ще скъсаш поредния минискус.
  • 33 Интересно

    125 18 Отговор
    Тоя като беше на власт предизвикваше само чувство на погнуса. Сега не е но чувството е останало.
  • 34 неврокопска гарга

    92 17 Отговор
    Дяволо е кажал оти Бойко Методиев Борисов е новия Васил Левски , икона на българската демокрация , а Тома Биков , Томислав Дончев и Десислава Атанасова са неговите сподвижници достоини приятели на Иван Гешев и Празчо Пеевски .

    Коментиран от #209

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Чочо

    130 20 Отговор
    Когато един човек ( мутра) загуби контрол......пиши го "бегал".
    Злобата му вече избива през порите.
    Ще се задави в собствената си омраза.
    Е,Бойчо....вкараха ли ти го с 200!!!!!!!!
  • 37 ГОРСКИ

    108 22 Отговор
    Този човек няма спиране ,мисля че е готов за лудницата и за затвора !!!!! Глупавия винаги ще намира косури защото е самовлюбен във себеси
  • 38 "Представяте ли си ГЕРБ да направи така"

    126 21 Отговор
    ГЕРБ правеше много по-зле.
    И никой не ви закачаше, престъпнико, щото всичката власт беше ваша.
    И едни мисирки на 112-то място по свобода на словото.
    Така не недей да разправяш че сте управлявали в много критична среда.
    След твоето управление сме на последно място в ЕС бе буцо, това как да ти се обясни.
    По-всичко.
    Само по корупция на първо.
  • 39 срамота

    112 22 Отговор
    Един от най простите пожарникари във вселената, лъжец и крадец, най голямата срамотия която се е случвала на България, пак се прави на мъдрец и раздава ум и разум, дето ги няма. В затвора трябваше да бъдеш банкянски лъжлив и крадлив сиганин, в затвора.
  • 40 Лост

    124 15 Отговор
    Друго си е да ходиш на 3март в Турция и да стоиш диван-чапраз до Ердоган.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Христо

    123 15 Отговор
    Ех, Боко. Ти управлява 12 години и все комунистите ти бяха виновни, до последния ден. А сега почти целият държавен апарат и общините са пълни с герберски калинки-саботьори и ти искаш да се дистанцираш от цялата помия, в която остави държавата. Не, че съм възхитен от новите, ама магаре да управлява, пак е по-добре от теб.
  • 43 пфуй

    85 15 Отговор
    Друго си е самият ти да си диктатор и да се караш на марионетките си като на непослушни деца, да ги караш да ти целуват ръка и да ги гледаш лошо с поглед на мафиот като от филма "Кръстникът".
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Господа коментиращи

    23 94 Отговор
    Киро и Асен обещаха 4магистрали и 2 тунела,гаранция ще си останат в графа предизборни обещания.За това казах ,че и половината работа на Б.Б няма да свършат и че краде .Което означава ,че не нямам партийна принадлежност.

    Коментиран от #160

  • 46 мдаааа странно

    92 20 Отговор
    Боко си има нов "враг", преди беше Радев, а сега вече са новото правителство, които му отнеха властта. Сега злобее и плещи глупости, които описват него самия.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Въпросче

    90 15 Отговор
    Бойко , ти забрави ли , че и натовеца Реджеп е диктатор с политически затворници в Турция ?
    А преди изборите ходи в Анадола да му целува краката .
  • 49 Ел Диабло

    20 11 Отговор
    Маати....
  • 50 Aлфа Bълкът

    26 61 Отговор
    Кики ще ни направи приятели с всички африкански лидери! Човекът обича презрелите 🍌!
  • 51 !!! Безпартиен!!!

    47 17 Отговор
    На новите оправданията са ГЕРБ е виновен или световно положение е такова. Но истинската вина е на ГЕРБ защото те с действията и бездействия си докараха "промяната" на власт.
  • 52 Ел Диабло

    22 10 Отговор
    Маати....
  • 53 Къдравата Сю

    85 19 Отговор
    и мен ме беше срам че имахме такъв дебил и простак за министър председател. Из Европа си правеха майтапи с него докато козирува на портиерите и кангрочулейшваше на банкянски.
  • 54 Торта

    35 9 Отговор
    Сахер
  • 55 Хихихи

    59 17 Отговор

    До коментар #14 от "Гроб":

    Построи къща у Барцелона със шкафове. Ъм то със по два сака на километър и аз мога, пък на Витиня тапа 12 години
  • 56 КОЖЕВ

    85 18 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е СРАМИЛ ДЪРЖАВАТА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ СИКАДЖИЯ НЕЩАСТЕН.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Крис51

    76 16 Отговор
    Голямата ми надежда е повече хора да се отвратят завинаги от това недоразумение, което толкова години ни караше да се срамуваме болезнено при изявите си навън, където неуморно ръсеше простотията си, и при следващи избори герберастите да не се доредят до влизане в парламента. Това не е партия, а клиентелистко сдружение, което не би трябвало да има място в сериозната политика.
  • 59 Добре де

    75 17 Отговор
    Как може да не ти е срам да лъжат така хората в очите. Ясно че ги мислят за прости но чак толкова. Наглост. Тръгнал селския хитрец Бойко и празноглавата Атанасова да се сравняват с Кирил Петков
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хахаха

    75 17 Отговор
    Борисов става вече смешен и жалък с евтините си манипулации и лъжи.
  • 62 Три в едно

    20 89 Отговор
    При Бойко Велики бензина беше 2лв, при учените от Харвард-3лв!!!??!?!? Ууууууу,оставка,оставка!!!

    Коментиран от #80

  • 63 Светослав

    15 37 Отговор
    Само малоумници ли пишат тук!!

    Коментиран от #233

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Брях

    65 13 Отговор
    Само двама трима в подкрепа на бацо. Абе герб тролове да не са ги уволнили? Шкафовете намаляват бържи
  • 67 Господи прибери си версиите

    71 16 Отговор
    Такъв простак , който 12 години “управляваше “ ( пардон , крадеше) България, поне в Европа няма . Нагъл, безочлив , крадлив, лъжлив , с минало от ъндърграунда , заобиколен с подобни на него бандити.
  • 68 НЯКОЙ

    69 14 Отговор
    Има едно животно, наречено попово прасе - обича да рови и да се завира в дупки на тъмно. Сляпо е и не му трябва да вижда. Ей такъв е и Бойко Борисов - рови в държавата, завира се по разни дупки и не че не вижда, само се прави, така му изнася! А за глупостите, които говори, всеки сам да прецени защо го прави. А тези, които му пригласят, са свързани с него като сиамски близнаци и са изгубили отдавна личностната си стойност, ако въобще са имали!
  • 69 ДДТ

    46 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    ...и ще скъса поне осем менискуса!
  • 70 Слугата по подмиването на Ердоган....

    62 10 Отговор
    Дава мнение.... Докога ще му слугуват продажните мисирки от българските медии?
  • 71 Гост

    56 9 Отговор
    Деда ви бойко много изкуфел....

    Коментиран от #92

  • 72 ПСР

    59 12 Отговор
    Лъжльо и манипулатор от световна,просташка класа.
    Тотално перде.Евтин,долнопробен ПР."Аз съм прост и вие сте прости,та затуй така добре се разбираме",един вид.
    Толкова непонятно нагъл типаж,не съм срещал в живота си.
  • 73 кйнйи

    61 12 Отговор
    Борисов правеше гаф след гаф и се излагаше в Европа и света, а също излагаше и страната ни. Не можеше да комуникира с никой на четири очи в почивките на важни срещи по света, защото беше необразован, един световен език не владее.
  • 74 ГЕРБ

    51 15 Отговор
    Чекмеджиню чекмеджиню председателя, бържи бържи бържи бържи на затвор
  • 75 Джим Кери

    60 12 Отговор
    Срам ме е,че си загубих времето да чета небивалиците на един пенсиониран,дебел мутрафон.
  • 76 хахаха

    61 17 Отговор
    Завижда на Кирил Петков, че може свободно да си говори с всички лидери на държави, че е интелигентен. Гледах интервюто на Петков по ББС и се мъчих да си прдставя простата тиква в неговото положение.
  • 77 никога!!!

    66 12 Отговор
    Никога повече некадърници и простаци като Боко Тиквата на власт в България!!!
  • 78 жжжж

    61 9 Отговор
    Тази мутра от 90-те пак се изходила по медиите.
  • 79 Илиана Илиева

    37 11 Отговор
    “Присмял се хърбел на щърбел”, това говори само за нивото на умствени възможности, интелигентност и образованост! Научете нещо за Руанда и тогава пишете, говорете и критикувайте! Смело напред, неразумний юроде….
  • 80 Гост

    45 6 Отговор

    До коментар #62 от "Три в едно":

    А бе, батю ти бойчо държеше евтино всичко в цяла Европа, не само тука!😂😂😂😂😂😂
  • 81 Гуци

    44 11 Отговор
    Бай чекмеджан ма затвор на затвор щото е позор
  • 82 Страхливец

    53 9 Отговор
    Защо Бойко не излезе до паметника на Левски и почете паметта на Апостола, според Вас защо? Народна любов!
  • 83 Behemoth

    29 9 Отговор
    И Господин Човечен и господата човеци от гроб трябва хуманно да бъдат приспани ...да не се мъчат завалиите и да не смущават чувството ми за естетика...пак казвам хуманно а не с цепеница в тила...
  • 84 YUI

    36 8 Отговор
    "Толкова ли тези новите не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно", каза Гюнай Хюсмен, областен управител на Разград."

    Няма турци в България, има турчеещи се измекяри. Лудия няма да го коментирам.
  • 85 БМБ

    49 13 Отговор
    Срамът си ти окради цялата държава
  • 86 Авера на Кирчо

    16 13 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    А бе "софиянец" ,пак си от ПЪРВИТЕ в коментарите и в тази статия . Що така бре ? Да не би да си на заплата във Факти ? А ??? И престани да се изписваш ..."ПОСЛЕДЕН" ...
  • 87 Нигога повече герб

    45 13 Отговор
    Бойко мишката оди се пери че мерише
  • 88 Мишо

    50 12 Отговор
    И все пак, ако някога отида във Варна отново, предпочитам да е с колело. Нека АМ Хемус остане недовършена, ако това е цената ипонския толупейшън да не е на власт, така да бъде. Смммешшшник... остави тотално пресъхнало блато... скрий се, поне някакъв срам да имаш. Заради такива като теб съм аполитичен, навън всички приятели ме подиграват, че имаме Цар Чекмеджан.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Разлог

    52 10 Отговор
    Марш при мис Бикини в Дубай повръща ни се от теб
  • 91 йй6й7й76

    38 10 Отговор
    Икономиката на Руанда се възражда с насоченост към развитие на високи технологии. Преди малко повече от десетилетие завършват най-голямата слънчева електроцентрала в Африка с мощност 250 киловата. Предприемат кампания за модернизация на образованието.
  • 92 даадаада

    39 12 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    В затвора. Пред инспекторска комисия директорът посочва един от затворниците и обяснява:
    - Той е нашата гордост. Когато постъпи при нас за първи път заради кражба, беше абсолютно неграмотен. Ние го научихме да чете и да пише.
    - А сега защо е тук?
    - За… фалшификация на документи.--- Ее то завистта граници няма, К.Петков поне изглежда не като бивш овчар и говори няколко езика и направо казано поне не ме е срам че представлява България а не като преди да умрем от срам и ужас заради Ганьовски маниери и вид! Баш на него косур не може да се намери а че сме опоскана д-ва то той не е виновен а даже се отказа от Канадско гражданство което му гарантираше безгрижни и спокойни старини а тука само душата му вадят все едно не е доста богат а лапач като всички останали дошли само за собствен интерес както всички до сега! Пазете цветето че бурени болл след това ще дойдат,хитри, долни и подмолни на каквито се нагледахме последните 78г. То пази боже да си умен,добър и симпатяга в тая държава и очите ти ще избодът е за това все ни върви на кърък след 9.09.44г. Дойдоха каскети и калпаци и избиха интелигентно и умно де що има или го завряха миша дупка а техните деца и внуци продължават гордо да ни мъчат и грабят както само те си знаят и дано бял ден да не видят тахната ...!

    Коментиран от #115

  • 93 Преводач

    49 11 Отговор
    Трябва да си голямо пердета за да ръсиш толкова глупости и лъжи. Да не говорим, че не знае и дума чужд език. Как ли се е разбирал в Европа та.
  • 94 Е га ти

    46 10 Отговор
    Банкянското недурозомение крадливо съд и затвор за теб
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 БЕЗ РАЗРЕШЕНИТЕЛНИ

    39 9 Отговор
    ЛИ, Както строяхте досега Хемус ли??
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ти беше

    54 10 Отговор
    срам и позор за България.Подлога беше на всички и не знаеш нито един чужд език.Страшно много се срамувахме заради теб,Банкянски.

    Коментиран от #103

  • 100 Оливия Литъл Джон

    7 19 Отговор

    До коментар #18 от "Точно":

    Джон Траволта ли имаш пред вид?!:)
  • 101 Пенди

    10 25 Отговор
    Абе с тия ваши съждения, как човек да не ви го сложи целия, а вие само леко да помръдвате!
  • 102 Дядо ви Курти от село Пиперково

    52 13 Отговор
    Най-големият диктатор се казва Бойко Борисов-чехмеджиев...Доказан крадец и рекетьор...Никога повече организираната престъпна група-герб на власт....НИКОГААААААА.
  • 103 Симеончо

    33 7 Отговор

    До коментар #99 от "Ти беше":

    Злобата е те умори! Вервай ми!
  • 104 Боцко

    38 10 Отговор
    Смешника плюе,
    Собствената си държава,
    Ментора му дали ще чуе,
    И да продължи да го окуражава ???
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Христова

    44 13 Отговор
    Еййййй,няма край наглостта на Борисов и ГЕРБ.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 proi4o

    29 11 Отговор
    СЛОВЕСЕН О№АНИЗЪМ--прав е хажигенов :))
  • 109 Дядо Йоцо

    28 16 Отговор
    За този човек и управлението му, неговите нравствени, интелектуални качества, за неговият психологически портрет всичко е казано пределно ясно! Да се надяваме, че безвъзвратно е отминал в историята и няма отново да ни споходи това зло! Притеснителното е друго! Виждам, че коментиращите са разделени на два лагера, за Бойко, за Киро! И спорят и се дърлят! А те и двамата изхождат от едно място - американското посолство! Кукловадите са едни, сменят се марионетките когато се изхабят! Така вече 32 години "надолу, надолу, надолу, в дълбоките бездни слезни", докато изчезне и последният оскотял българин, неспособен да разбере какво се случва с него, народа и държавата му! Източника на злото не са нито Бойко, нито Киро, те са само негови проводници!

    Коментиран от #136

  • 110 Jjj

    46 11 Отговор
    Обръщам се към сайта. В деня на честванията в памет на, най великият Българин, да ни показвате тази човешка ИЗМЕТ, е кощунство.
  • 111 Смях в залата

    36 11 Отговор
    А ти като си пръв приятел и подлога на диктатора Ердоган, а??! Как му прати обратно хората, които поискаха от нас политическо убежище. Сега са или в занданите , или вече убити от твоя приятел.

    Коментиран от #120

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Апостол Апостолов

    39 9 Отговор
    МНОГО ПРОТИВЕН,ЕЙЙЙ,МНОГО!!!ПРОС И НАХАЛЕН!!!
  • 114 Борис

    32 8 Отговор
    "Срещнах се с онова джудже Саркози и старата чанта Меркел"..."казвам,че всички пар леви франсе""тако вах ги с двеста" чуждите посолства чуваха това ,но снизхозително се подсмихваха - булгар, булгар!

    .
  • 115 Канадката

    14 36 Отговор

    До коментар #92 от "даадаада":

    Абе, пич! Що се отказа Кирчо от Канадското гражданство дето му носело спокойни и леки старини?!:) Даже и той не е толкова прост да каже че го е направил от родолюбие и патриотизъм!:) Прав си има пари, ама слаба работа!:) Три болни щерки има да отгледа и да се нада белким ги пласира!:) Що не излезе Кирчо па не каже:" Плащат ми да ви оправя! Вярно! Нямам партия, ама не ми и трябва! Защото Вие сте прости, а аз съм хитър!"
  • 116 Доктор Менгеле

    39 9 Отговор
    Оди се. Гръмни Дебелогъзия тропосерняк.
  • 117 Всичко,

    36 9 Отговор
    което строихте, ви пълнеше яко чекмеджетата. Затова и във вашия план за развитие е имало предимно саниране.
  • 118 Тито

    41 10 Отговор
    По добре без Хемус отколкото с герб -ДПС и герб хомодружинка калинка
  • 119 Ей Бай Ганьо

    40 10 Отговор
    Махайте му снимките.Срам ме е заради него и простотията,която излъчва.Не му четем простотиите.Те само пред някои от селяндурите вървят.За това ходи по селата.А селяните много обичат СЕИРА.А тоя си мисли,че го харесват.
  • 120 Меркел

    6 9 Отговор

    До коментар #111 от "Смях в залата":

    Кюрдската работническа партия е забранена и в Германия. Така че и от нас щяхме да ги върнем!
  • 121 Георги Ненов

    35 8 Отговор
    По-голям срам от теб не може да има.
  • 122 Да,бе

    40 10 Отговор
    В коя друга държава дават трибуна на психично болните да ръсят бисери?
  • 123 Румпелщилцхен

    39 10 Отговор
    Е, точно тоз прост дебил ни срамеше най-много.
  • 124 към номер 62

    18 8 Отговор
    ти си болен от пипилипсис
  • 125 София

    31 9 Отговор
    Баце ти ако се върнеш и Черно море ще направиш...ама,НЯМА!!!хахаххаха
  • 126 Баце

    20 8 Отговор
    След тебе само такива ще ни слагат, видяха че са много по-удобни, има време и да се научи да им козирува, а на султана метан да прави нали не си забравил?
  • 127 ПЕНКО

    9 13 Отговор
    БОЙКО - ТОВА ИМА ЦРУ / С ТОВА РАЗПОЛАГА / И ТОВА ИЗПОЛЗВА !!!!!!!! ПРЕДИ ИМАШЕ ТЕБ !!!! ИМАШЕ ЦИПРАС ; ЗАЕЦ ; ЗАЕВ И ГОВНАЙДО , НО ЗА МОМЕНТА Е ПЕТКОВИЯ КИРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 128 АнтиДиктатуров

    42 12 Отговор
    диктатора мистър жипка взел да критикува, абе тикво, ти вкара българия в блатото, боклук

    Коментиран от #135

  • 129 Ицо

    39 11 Отговор
    По голям срам от тебе няма бе тулуп
  • 130 Тото

    37 10 Отговор
    Тикво, пътник си. Вече никой не ти слуша простотиите
  • 131 Лейка

    32 13 Отговор
    Пак изпълзя от кошарата нашия Вожд. Нагъл крадец и лъжец. Все ще бъдеш осъден и ще лежиш до животен!
  • 132 Герб ПобедаБойко Идвай

    14 31 Отговор
    ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НЯКОЛКО ПЛАТЕНИ ПИШАТ ЕДНИ И СЪЩИ ГАДОРИИ ВИЕ ЛИ СТЕ ХОРАТА КОИТО ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ЗЛОБНИ НЕОБРАЗОВАНИ МРАЗЕЩИ ГАДНИ ЧОВЕЧЕТА ОТВРАТ СТЕ И СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОДМЯНАТА РАДВАЙТЕ СЕ НА БЛАТОТО
  • 133 Гнус

    20 13 Отговор
    На Д. Атанасова да й изсъхне всичко, без прането!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Шамара

    5 5 Отговор

    До коментар #128 от "АнтиДиктатуров":

    Айде бе?
  • 136 НЯКОЙ

    5 5 Отговор

    До коментар #109 от "Дядо Йоцо":

    Ако прочетете "Измамна реалност" на Стойчо Керев и повярвате, може да имате и друго мнение!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Бай Ставри

    29 10 Отговор
    Този индивид трябва да бъде диагностициран/осъден и изпратен в съответното заведение: психиатрия или затвор! Час по-скоро и за много дълго!
  • 139 Помним как тоз им козируваше в ЕС

    22 8 Отговор
    Сега обвинява новите, че правят същото като него!?!? Куку

    Коментиран от #148

  • 140 А бе Тъпак

    28 7 Отговор
    виж се от страни на какво приличаш !
  • 141 бягай бе хаймана

    25 8 Отговор
    старши тъпак си...
  • 142 Александър

    34 10 Отговор
    за 12 години колкото срам брахме с теб и ни излага по цял свят няма кой да те задмине в близките 100 години СЕЛЯНДУРЕ БАНКЯНСКИ

    Коментиран от #146

  • 143 Препоръчвам му на тоз първо..

    26 9 Отговор
    ..да си намери детето от мис бикини и да го признае , преди да дава акъл на който и да е...не вярвам на никой, който е изритал и се е отрекъл от собственото си дете ....това дете ще порасне и ще си каже всичко за "баща му"
  • 144 Оооооооо!

    20 7 Отговор
    Ей,за теб хапче рекомфорт
  • 145 червен

    22 9 Отговор
    стига ЧЕКМЕДЖАНЕ
  • 146 Жссттт

    11 29 Отговор

    До коментар #142 от "Александър":

    Абе наистина брахме срам с Бойко обаче с Кирето берем е два пъти по-голям срам.
  • 147 Пиарка

    11 30 Отговор
    Ами то Кирчо тъппото от къде да знае, че говори с някакъв диктатор?!
  • 148 ха ха ха

    25 7 Отговор

    До коментар #139 от "Помним как тоз им козируваше в ЕС":

    Той си е перко наумов ,на квадрат....
  • 149 селоБанкя

    31 11 Отговор
    Не мисля че някой би се срамувал от интелигентен, образован и добре изглеждащ премиер. Обаче от премиер мутра с нисък интелект и милиционерско образование ...

    Коментиран от #158

  • 150 Бай Ганьо

    24 7 Отговор
    Дааа, думите са малко....

  • 151 Тома

    33 10 Отговор
    Няма по голям срам за България от боко тиквата.Дано повече да не се чува за него
  • 152 Бойко предателя

    35 10 Отговор
    Герб пак на власт? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Това няма как да стане. Толкова е опиянен от властта, че е изгубил връзка с реалността.
  • 153 Пълен

    29 9 Отговор
    Боклук.
  • 154 владо

    25 6 Отговор
    а теб колко папи те галиха по главата
  • 155 владо

    17 8 Отговор
    а теб колко папи те галиха по главата
  • 156 Боцко

    12 25 Отговор
    Да! Не беше цвете "Боко",
    Но със Кире ще затънем мноооого
    НА ДЪЛБОКО !
  • 157 Ти за кого

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Точно":

    говориш? Или пак си предозирал?
  • 158 Епа ако

    5 6 Отговор

    До коментар #149 от "селоБанкя":

    искаш да си го праскаш, туй не значи че требе да е премиер.
  • 159 Милев

    15 7 Отговор
    Идиот
  • 160 Тито

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Господа коментиращи":

    Това не ти пречи да обичаш герб
  • 161 Въпрос

    29 10 Отговор
    Буци, в ред ли ти е простата тиква, която носиш на раменете си? Ти почти 20 години козируваше на гола глава на западняците, ядеше торта "сахер", две дум не можеш да кажеш на друг език освен на мутренско-шопски, заигра се с всички престъпници, окраде държавата, оглозга и кокалите на народа и вместо да се скриеш в зайчарника завинаги, ти си тръгнал да плямпаш твоите си простотии. Е, много, ама много си прост.
  • 162 Мда

    10 26 Отговор
    Кирчо е уникален политически перверзник !
  • 163 БСП

    9 27 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    Борисов е велик

    Коментиран от #174

  • 164 Ват ваи

    10 16 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    На кауна в главата е все борисов сън не го лови Да сте чули скоро нещо 19-те клозета да я казал нещо за герб
  • 165 Onq bez konq

    27 12 Отговор
    Бойко, още 126 години ще издаяним без Хемуса, но ТИ и крадливите ти клиентелисти от ПП ГРОБ няма да помиришете повече власт!
  • 166 оня с коня

    13 31 Отговор
    И както е казал Поета:" И в Битката ще бъдем ПАК СЪС ТЕБ Бойко Наш,защото те обичахме!"...И да си го знаете Шушлеци русофилски такива- На следващите избори които ЧУКАТ НА ВРАТАТА бат Бойко отново става Комендант на България и ще управлява САМОСТОЯТЕЛНО със смазващо мнозинство,а Вас всичките дето сте "Маде ин Раша" ще ви Депортираме!

    Коментиран от #171

  • 167 Радко Младич

    23 8 Отговор
    Мале мале МАЛЕ...Човекът СЪВСЕМ е изтупАл легените!Вече съм 100% сигурен,че освен всичко останало СИ и ВЯРВА на щуротиите дето ги говори!За което си има и чудесни предпоставки да се случи де... Заобиколен от все НЕГОВИ ПОСЛУШНИ слушатели,които кимат ли кимат одобрително с глава,независимо от скодоумията, които техният ВОЖД сътворява!🙄😒С ТАКИВА приближени,като Десислава Атанасова,Монев и разбира се винаги жертвоготовният Биков...не е чудно,че НЯМА КОЙ да МУ каже:"Шефеее...Царят е гол!"
  • 168 Левски

    10 11 Отговор
    На българския политически фронт вече почти 150 години няма нищо ново...чекмеджета с банкноти и кюлчета, спални c урви,кръв и атентати...Така беше унищожен и единственият оцелял свестен български революционер от поколението на Васил Левски,Христо Ботев и "немили недраги"те хъшове...Стефан Стамболов стана фигура в "Балканския куклен театър"и водещ актьор в българския му филиал.Единствен той беше прозрял че се играе театър и че Балканите са плацдарм , тоест сцена...Успя да се маскира успешно сред куклите в шоуто и години наред лавира между апетитите на петербургската династия и западните аристократи. Той все още вярваше в думите на Левски -"Чиста и свята Репулика България" и "Свобода или смърт" на Христо Ботев до момента когато ЛАМЯТА на филофобството го разсече насред улицата!
    Ако не беше свален и беше останал жив,Одрин и Лозенград не знам, но Дедеагач,Кавала,Солун и Македония щяха да са в България, нямаше да има Балкански войни и национални катастрофи,нямаше да има Добрич, Дойран и Тутракан !...
    Днес на Балканите "Кукленият театър" е същият,променили са се само куклите и кукловодите...Изглежда духът на Стамболов се превъплащава у Костадин Костадинов ...Дали този път той и Хъшовете му от ПП Възраждане ще съумеят да осъществят романтичната мечта на Апостола ?!...
  • 169 Елка Николова

    33 10 Отговор
    Сега четох едно изказване на Борисов в Разград:неграмотно,объркано и смешно! По срамно от неговите приказки едвали има! Как можахме да изберем такъв самохвалко и неграмотник.Даже Тодор Живков беше по представителен!
  • 170 веселяк

    24 7 Отговор
    Баце явно не е бил там и не е гледал видеото на последното си посещение при Султана!
  • 171 Никога!

    27 8 Отговор

    До коментар #166 от "оня с коня":

    НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ, НИКОГА ВЕЧЕ КРАТУНАТА ОТ БАНКЯ!
  • 172 Трай бе

    23 6 Отговор
    БОКООООООЛУК
  • 173 питанка

    28 8 Отговор
    Какъв баща може да бъде това нищожество? Утре това дете като научи, как се е отричал от него въобще няма да го погледне.
  • 174 ГЕРБ

    19 8 Отговор

    До коментар #163 от "БСП":

    Бай чекмеджан на затвор на затвор
  • 175 Абсолютен палячо

    29 8 Отговор
    в Буци, неграмотен, нагъл и проЗт селянин! За толкова години в политиката, поне единия английски да беше научил. На ден по думичка да учеше, щеше да научиш, ама ти за това време само "конграчиуешънс" научи, ама да го казваш, не и да го пишеш. Къде си тръгнал, картуно празна да говориш за другите, като два реда сам не можеш да напишеш. Дали са ти Севда тъпото да те учи на дипломация, смежнил жалък.
  • 176 Затвор за тиквата

    24 9 Отговор
    И на този ден ли се изходи простак долен. Затвора ти е малко наказание!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Иванов

    20 6 Отговор
    Про- ст-ко ,за първи път си позволяавам да използвам този израз.
    Провери в интернет , кой е Пол Кагаме и с кого се е снимал през 2009та.Преполагам Президентът Обама е малко по-наясно от теб .
  • 180 Hoho Boho

    24 8 Отговор
    На тоя психар не трябва да му се дава думата...
  • 181 БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ

    8 25 Отговор
    ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЕДНО С БСП КОМУНЯГИТЕ НИ ДОВЕДОХА ДО МИЗЕРИЯ, ГЛАД, СТУД....ТЪМНИНА
  • 182 Не ритай среду рьжен

    26 9 Отговор
    Бойко - просто Мутра от Банка,!!!!!!
    Самовлюбен, егоцентричеи, Арогантен!!!!
    Това се харесаа на поошляците .
  • 183 Гешев

    26 8 Отговор
    Разбира се че няма да се построи Хемус,нали откраднахте парите благодарение на фирмите свързани с ДПС и ГРОБ!
  • 184 Момо

    28 9 Отговор
    До кога ще се показваш скрий се народа те ненавижда ти окраде България и нямаш срама да говориш глупости
  • 185 Ипон Каратеков

    23 9 Отговор
    Б.Б. направи - така че просташкото ,дебелашко дьржане в политиката да изглежда Като нещо нормално !!!!!
    Този прьдльо дори не е бил майстор на бойни изкуства -истински.Такива са Алексей Петров , Малин Малинов - ....Велин Хаджолов ,.
  • 186 Toni

    12 3 Отговор
    Булгартабак - историята на една подменена приватизация
    30 Авг. 20203 395
    Булгартабак - вместо приказка за успеха- история на провалената и подменена приватизация
    Булгартабак - сянка от минало величие, превърнала се в настоящ пазач на Лафките на задкулисието. Обсебената България в един холдинг. Булгартабак - вместо приказка за успеха- история на провалената и подменена приватизация.

    Posted by Христо Иванов on Friday, August 28, 2020
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Бате Гойко

    20 8 Отговор
    Не давайте трибуна на неграмотни хора!
  • 189 realist

    23 7 Отговор
    този лингвист не смее да признае собственото си дете ,а вие чакате Ентелект от каруцаров.
  • 190 Бай Ставри

    17 8 Отговор
    Този да идва при мен да му се порадвам !

    Коментиран от #206

  • 191 то ще стане ама

    8 24 Отговор
    Хемус ще бъде построена след 50 години когато децата ще учат в учебниците как един Румен се е опитвал да затрие държавата.

    Коментиран от #197

  • 192 Кой

    24 8 Отговор
    Винету, жалък си. И за съжаление след теб всички ни се виждат гений😅
  • 193 Затвор за тиквата

    27 6 Отговор
    И защо Бойко имаш снимка и среща с "диктатора" Пол Кагаме през 2018? То бива наглост, но вашето преля отдавна чашата.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 U2U2U2

    18 7 Отговор
    Не давайте трибуна на неграмотни и психично болни хора!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 кочо

    21 7 Отговор
    Боко, тъпак нещастен, докога ще разкарваш мис Бикини и детето си по света? Имай достойнство и си ги прибери у дома в Банкя! Срамота пред Бога. А се кръстиш под път и над път.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 топурдаков

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мими":

    А ти защо влезе да ги четеш?
  • 202 третото на коча

    6 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    Не го мисли него упрай си той живота да живей кат махараджа и не му дреме... Кой да му скочи като всички са от един кошер БСП. Да вкарат закона който е бил член на БКП няма право на политическа кариера кой ще възрази САЩ или ЕС ? Най много на Путин да му се изострят хемероидите а Жироновски да получи сърдечна аритмия.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Болярин

    8 17 Отговор

    До коментар #5 от "Мими":

    Публикуват име на човек, който12 години е правил нещо за България, за разлика от грешките на природата !!!
  • 205 Пак съм аз

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    От твоята уста, та в твоята пазва - казват хората !
  • 206 ДЯДО ПОП

    11 5 Отговор

    До коментар #190 от "Бай Ставри":

    Мики Маус може се радва само на дървениците в килията си !!!
  • 207 Аззз

    9 21 Отговор
    Кирил и АсАн да си покажат дипломите от Харвард.
    По ирония на съдбата години наред уж ни управляваше идин еднокнижник, а накроя тези двамата нови спасители изкарали курсове по икономика ще ни заробят като Гърция.
    Чуйте Кирил как срича на английски. Не личи на човек, който дълго е живял в чужбина да срича като първокласник. Явно освен за Харвард и за цялата си биография лъже.
  • 208 По- голям

    6 6 Отговор
    От тебе няма.

    Коментиран от #222, #228

  • 209 Дада

    18 5 Отговор

    До коментар #34 от "неврокопска гарга":

    А защо забрави Даниел Митов и Деница Сачева.
  • 210 По-голям

    22 9 Отговор
    лъжец от тебе животно няма и по-некадърен.Петков казва какво са казали колегите му министри,които не вярват на Б-я.Познай говедо защо не и вярват,защото 12 години даваш лъжливи доклади,защото превърна държавата всикаджийска мафиотска структура.Кой не те знае тебе не само в Европа,в целия свят колко си корумпиран.Какво показват докладите на посланиците досегашните от Америка за теб,за тъмното ти минало .Кого се опитваш да правиш на ХАХО безадн-к простыПардю беше казал з-а теб ,чеси малък диктатор,в сравнение с Путин.Нахалството ти няма граници.Кой те иска тебе някъде ограничен мозък.Безсилието ти показва само злобата ти против Новите,защото всички кражби се правят 12 години от Герб.Затвора те чака нахал.

    Коментиран от #216

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Бени

    22 8 Отговор
    Докато Има хора да гласуват за такива примитиви като Б.Б никога няма да се оправим.
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 2380875432

    6 19 Отговор
    Рашков не може да се справи с мигрантите,то е видно.Никой не им обръща внимание като влизат,намират ги тук там из страната на групи.Кой влиза,кой излиза иди разбери.При Борисов не беше така,пак влизаха,но много малко и още на границата ги хващаха,но такова безхаберие не е имало.От бройките в центровете за бежанци се разбира колко са сега и преди,всичко е препълнено. А колко минават в Сърбия не е ясно.Когато е разхлабено трафикантите разбират.Естествено оборудването на гранична полиция трябва да се увеличи,да има повече камери които и да работят,наблюдения,какво се прави никой не знае.А Петков да беше повече информиран,а той отива с готови въпроси,но няма готови отговори ,защото не прави нищо да се информира,а ей така и естествено лъже,за да оправдава своята неподготвеност.То е видно,че е бос отвсякъде и по всичко
  • 216 До 210

    9 15 Отговор

    До коментар #210 от "По-голям":

    Петков Кикито е професионален лъжец и гола вода .На него му е интересно,да е на среща на министрите и любопитен като малко дете,но е аматьор.Всички около него са подготвени имат опит,а Кирчо дори не се старае.Нито е дипломат,нито може да защити бълг.интерес.Нито може да създаде впечатление за сигурност и да убеди.
  • 217 ох БАЦЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ех баце":

    ко знаеш колко искат ти духат..лоше ке ти стане
  • 218 TRD

    13 4 Отговор
    Този престъпник е луд. Мястото му е в затвора!
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 аре вече да те тресне

    10 5 Отговор
    масивния инфаркт че да не ти гбедаме наглата муцуна цял живот
  • 222 Цончо Ганевъ

    14 5 Отговор

    До коментар #208 от "По- голям":

    .....прав си......ПО-ГОЛЯМ ИДИОТ ОТ ББ- НЯМА.....ПО-ГОЛЯМ ПРОСТАК,КРАДЕЦ,ЛЪЖЕЦ,ГАНЬО,БЪЛГРОУБИЕЦ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ????!!!!! ПРАВ СИ.....
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Д-р ХАУС

    13 5 Отговор
    НЯМА ЛИ ЕДНА УСМИРИТЕЛНА РИЗА ЗА ТОЯ ИЗКУФ ЕЛНИК ....????

    Коментиран от #226

  • 225 ИСТИНАТА

    14 5 Отговор
    КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ? КОЯ е Мата Хари? На КОГО е гласът от ЗАПИСИТЕ? КАКВА е ИСТИНАТА за Барселона?,........ и т. н.,............, и т. н., КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб", "Другарюююююююю" Борисов???? ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
  • 226 Усмирител!

    14 5 Отговор

    До коментар #224 от "Д-р ХАУС":

    Ами няма такъв голям номер...!Тоя човек расъл само на килограми...,не и на акъл...!
  • 227 Кефя се...!

    15 5 Отговор
    Да гледам как Другаря Борисов е безсилен,в злобата си,че вече е запокитен от Българският народ ,в девета глуха...!Давайте го по-често...- много е забавен с тъпизмите си...!!!
  • 228 ТОЧНО ТАКА...!

    13 4 Отговор

    До коментар #208 от "По- голям":

    По-голЕм от Вашата Буцка - нЕма...- на Килограми...!!!
  • 229 ТИКВО ПРОСТА

    14 5 Отговор
    Ти беше този, на когото се смееше целият свят!!! Как за 12 години не научи поне 12 думи, за да не се излагаш!!! Ха-ха-ха🤣 Но ти си ПРОСТ и за пореден път го демонстрираш!!! НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!!!!!! НИКОГА ВЕЧЕ БОРИСОВ И МИСИРКИТЕ ОКОЛО НЕГО!!!!!!!!!!!
  • 230 ХАН КРУМ

    11 4 Отговор
    След теб,на всеки ще му е трудно! Такова съчетание ,като теб е уникално.Прост ,ама със самочувствие.Е–хей–Барба Ганьос –А,ко ша кайш?
  • 231 Хahaha

    11 5 Отговор
    Намерил кой да се оплаква.
  • 232 Борисов

    14 4 Отговор
    ти си най- големият позор и срам за България. Левски щеше да те гръмне без да му мигне окото.
  • 233 Боби

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Светослав":

    Е напиши и ти нещо бе хеморойд
  • 234 Jak

    9 4 Отговор
    Боко Тиквата е вече за психиатрична хоспитализация , а не за затвора . Психиатър му трябва , а не прокурор .
  • 235 Срам и позор

    7 3 Отговор
    Ами от герб можете да хванете по една кирка или лопата и да си ги довършите тези магистрали, могат и да ви принудят, като пробационна мярка.
  • 236 Психо-Кеворк

    8 5 Отговор
    Кеворк полудя. И той се присъедини към Умни-Бойко. Раздава прякори. На него вече му подхожда прякора Психо-Кеворк.
  • 237 Чнг

    8 4 Отговор
    Абе не ви ли омръзнало ни занимавате с тоя.Къде е прокуратурата там да се обяснява
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Пашата

    8 4 Отговор
    Колко те е яд, гнидо страхлива тии…( ББ )
  • 240 ТОЯ ТЪПАК НЯМА ДА СПРЕ ДА ПРЕДАТЕЛСТВА

    7 4 Отговор
    СПРИ СЕ БЕ ПРЕДАТЕЛ И КРАДЕЦ С ТВОЯ ШЕНГЕН - НЕ ГО ИСКАМЕ БЕ ДЖУРКОООО !
  • 241 Митака

    7 3 Отговор
    А бе палячо що не се видиш в огледалото, сам ще се отвратиш от себе си.
    Ти си най голямото недоразумение от създаването на България до наши дни.
    Ходи да те галят по главата папите и пияният Юнкер.
    Смешник, ти и твоите герберасти ни стригахте 12 години и си пълнихте чекмеджетата, а сега плюеш по тези, които са на власт от 2 месеца и се чудят как да ни извадят от тинята в която ти ни вкара. Ти, софиянката от Дулово, ПКП-то и т.н. сте изключително нагли безсрамници. Страх, голям страх, но и вашият ред ще дойде за затвора.
  • 242 Георги v.

    5 6 Отговор
    Кой го казва? Той години наред ни излагаше с просташкото си поведение, а сега другия мошеник и лъжец му е виновен.
  • 243 Таня Христова

    5 4 Отговор
    Герб се чудят за какво да се хванат да плюят новото праВителство. И доказват колко са били успешни, а 12 години НЕ МРЪДНАХА ПЕНСИИТЕ, А И ЗАПЛАТИТЕНА "ЛОШИЯ МАТРЕЯЛ"
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Ха ха ха ха ха ха ха

    6 5 Отговор
    И всички коментари които подкрепят Герб се изтриват. Боже събери си вересиите.
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Боже господи

    4 5 Отговор
    Тук е пълно с тролове анти Герб. Вулгарни, прости и нецензурни коментари които не се изтриват.
  • 249 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    Герб е номер 1
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Ха ха ха ха ха ха ха

    5 2 Отговор
    Кафявите коментиращи, колко ви плащат? Стигат ли ви за ток и краставици
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Пенционер

    3 7 Отговор
    Герб вече ни липсва. Живеем отново с инфлация и скоро ще се мре
  • 254 Боко Тиквата от Банкя

    6 3 Отговор
    ГЕРБ (ТОВА СА ОТРЕПКИТЕ) държавата е била в сигурни ръце, при управлението на Тиквата. Именоо при бай ХУ. оея Простото от Банкя, олигофре... от Банкя, Мутрата от СИК, властелина на Чекмеджетата и Мата Хари, Крадеца на асфалт, т. е грабителя от строежа на магистрали точно този ТЪП БУЦИ ли ще ми хвалят тия мозъчни недоразумения от ГЕРБ.
  • 255 Ъъъъъ

    2 5 Отговор
    Добре си живеехме при ГЕРБ. Ходехме на почивка в Гърция, ама май скоро няма да се ходи.
  • 256 Маям

    3 6 Отговор
    Обичам Бойко Борисов. Той е велик. Не лъже за разлика от другите...
  • 257 боко

    6 1 Отговор
    Сиреч Мутрата как се изложи като има САХЕР
  • 258 Аааааа

    5 1 Отговор
    Тиквата трябваше винаги да има преводач,за разлика от Петков.Да си зарови главата и да не се показва никога
  • 259 Българин

    7 1 Отговор
    След всяка следваща среща тиквата говори пред един файтон публика , което значи ,че герб отива в отходният канал като сдс и ндсв.
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 ТОЯ БОКЛУК НИ СРАМЕШЕ 25 ГОДИНИ

    1 4 Отговор
    СЕГА ДРУГ ЩЕ НИ СРАМИ - НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА , ОСОБЕНО ПРИ ПРЕДАТЕЛИТЕ ! И ДВАМАТА ИСКАТ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА И ДА СИ СМЕНИМ ПОЛА - ТВЪРДО ИСКАМ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ !
  • 263 Уууааааауууу

    5 2 Отговор
    Трябва да си много прост, за да четеш подобни манипулации. Само като му види човек мутрата, изпитва потрес. Запретнал пак ръкави и се озърта за ясла. Не каква да е , а златна. Ненадминат манипулатор и лъжец, интригант .
  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Хахаха

    2 2 Отговор
    Пак изтриха поредна ,,хвалба," за този мизерник
  • 267 Hana

    2 2 Отговор
    Мислех, че се лекува тоя човек, а той по- зле станал.Ужас!
  • 268 Toni

    1 1 Отговор
    НА ПОМОЩ, ГОСПОДИН ВЕЛЧЕВ! ПРЕМИЕРЪТ НИ Е БАНДИТ!
    Екип На Биволъ 25 ноември 2011
  • 269 Toni

    0 2 Отговор
    Г Н. Борисов знаете ли за пенсия?На нашата възраст хората се пенсионират
  • 270 Тиквий Втори Българоубиец

    0 2 Отговор
    е световен шампион по лъгане.
  • 271 Boris

    0 0 Отговор
    Абе тоя още ли е на свобода,ако някой нормален човек направи нещо незаконно директно в затвора, а тоя наглец даже дава акъл. Толкова семейства изгони от страната ни, и никога няма да се върнат и колко още ще изчезнат заради това което остави,.тотална корупция,тотална разпад на прокуратура,здравна с-ма,полиция, и каквото се сетите е пълен разпад,окрадоха всичко що имаше,изходът на държавата е само един,всички около 500/600 души от държавата директно в затвора и конфискация на всичко в полза на държавата,без съд,те не го заслужават.помислете само знаете ли ако това го правеха в Германия?????????.????????? Много отдавна щеха да са излежали по 10/15 години шанса на Кирил Петков е сега да има много хора в затвора,иначе е загубен а с него и ние
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове