27 Февруари, 2022 11:35 5 328 161

Цветан Цветанов: Русия търси челен сблъсък със САЩ и с НАТО

  • цветан цветанов-
  • русия-
  • нато

Разнобоят в управляващата коалиция е виден за всички, а докъде ще стигне времето ще покаже. Тази сложна четворна коалиция има много различни мнения и когато трябва да се взимат ясни и категорични решения

Цветан Цветанов: Русия търси челен сблъсък със САЩ и с НАТО - 1

Позицията на България след анексирането на Крим е почти една си съща. Никога не е била ясна, категорична и максимално солидарна с тази на силните държави от ЕС и от НАТО. Това, което имаме днес и трябва да направим е да вземем много ясна и категорична позиция, която да бъде много по отчетлива. Тази позицията, която взе военният министър не съответства на държава член на НАТО. А премиерът трябва да започне да говори от името на българското правителство не от собствено име. Това каза председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ по темата с войната в Украйна.

Цветанов припомни колебливата позиция на България по случая „Скрипал“, когато много страни от ЕС изгониха руски дипломати, но не и България.

„В третия мандат на Борисов се увеличи руската зависимост на България с изграждането на „Турски поток“. Проект изграден с парите на българския данъкоплатец, обслужващ чужди интереси, а не националната ни сигурност. При реализирането му се правеха срещи на Борисов, Теменужка Петкова и Томислав Дончев с хора от забранителния списък на ЕС“, подчерта Цветанов.

„Разнобоят в управляващата коалиция е виден за всички, а докъде ще стигне времето ще покаже. Тази сложна четворна коалиция има много различни мнения и когато трябва да се взимат ясни и категорични решения. Виждаме каква е позицията на Демократична България и каква на военния министър, но те са в една лодка и трябва заедно да се крепят“, заяви Цветанов.

С анексирането на Крим нямаше такава съпротива, каквато има от страна на украинския народ сега, който е готов да умре и Европа, и цивилизованият свят е готов да го подпомогне със съответното въоръжение.

Цветанов заяви, че НАТО е взело много сериозно отношение и сега се подготвя, за да може да реагира при влизане в държави членки.

„Русия ще има много повече вътрешни проблеми отколкото по отношение на външната изолация. Тя не може повече да бъде легитимна на международни форуми с режима на Путин, защото тя не изпълнява поетите ангажименти от всички споразумения или меморандуми. В момента много важно е какви са решенията, които взима Германия. Тя направи исторически компромис, за да изпрати въоръжение за Украйна. От тази нощ вече и Германия и Италия нямат резерви за изключването на Русия от системата SWIFT. Много важно е и каква ще бъде позицията на Орбан, защото той категорично заяви, че ще подкрепи санкции срещу Русия, защото тя води война срещу суверенна държава. Победителят ще е цивилизованият свят. Дори Путин да посегне на държава от НАТО, защото има данни, че той може да го направи, за да види как ще бъде задействан член 5“, коментира Цветан Цветанов.

Той припомни, че САЩ са споделили разузнавателна информация доста преди навлизането на Русия в Украйна, което е дало възможност да има противодействие на хибридните атаки, които се очакваше да заливат целия свят.

„Никой не иска Трета световна война, а Русия търси челен сблъсък със САЩ и с НАТО. Трябва да се използват всички инструментариуми, за да се възпре Путин и всички и икономически, и социални резултати ще бъдат трагични за режима му.

Трябва да направим сериозно разграничение между режима на Путин и руския народ. Има много протести, които се затъмняват в Русия, спират се социалните мрежи и информацията от различни медии, а информация се пуска само от официалните власти, което ще доведе до много тежки последващи действия в един следващ етап“, подчерта Цветанов.

„Убеден съм, че след време и Русия ще тръгне по демократичен път“, изрази мнение председателят на Републиканци за България.

Също така трябва да се направи разграничаване между Борисов и действията му от тези на честните и стойностни симпатизанти на ГЕРБ, не трябва да се слагат под общ знаменател.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    130 37 Отговор
    Русия се защитава!

    Коментиран от #22

  • 2 меркантилност

    121 10 Отговор
    абе, къде е ковид???????

    Коментиран от #5, #18, #134

  • 3 Русия е единственият ни приятел

    125 38 Отговор
    Нато са слабички.

    Коментиран от #17

  • 4 Последния Софиянец

    123 19 Отговор
    Китай започва изненадващи учения край Тайван.Янките ще са много заети.

    Коментиран от #13

  • 5 Русия

    128 24 Отговор

    До коментар #2 от "меркантилност":

    ... маха фашисткия режим в Украйна!!!

    Коментиран от #28

  • 6 Потомствен

    107 4 Отговор
    милиционер и комунист ояден !
  • 7 Ицо

    134 6 Отговор
    И това го казва човек завършил училище за бавно развиващи се във Вършец
  • 8 само тва нищожество

    122 5 Отговор
    не беше се изхождало днес тук
  • 9 Да,бе

    91 4 Отговор
    Нормално,все пак всички не търсят апартаменти,я.
  • 10 Майна

    96 5 Отговор
    Завършил училище за деца с ум...изостаналост...
  • 11 Отговор

    93 4 Отговор
    Поердния от поредицата български политичесли дебили!!

  • 12 Много мразя

    84 3 Отговор
    боклука. Биологичният отпадък, особено.
  • 13 Чао чао краварник

    64 6 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Янките си късат косите и прехапват устни.
  • 14 РУСИЯ ПРОЧИСТВА ОТ -НЕ СЕ ПРАВИ НА ПРОСТ

    86 10 Отговор
    НЕОНАЦИСТИТЕ В ОКРАИНА- АЙЗОВ,БАНДЕРА, ДНЕПЪР 1,УПА,ОУН,ПЕТЛЮРОВЦИ, НАРЕЧЕНИ МИРОТВОРЦИ. НА ЗАПАД ЗНАЯТ, ЧЕ РУСИЯ Е ВЪВ ВОЙНА С НАЦИСТИТЕ. А ТЕ, ЗАПАДЪТ, ОТГЛЕДАХА НАЦИСТИТЕ ТАМ СПЕЦИАЛНО ЗА ТОВА. Тук-там в мрежата се срещат коментари от рода — защо нашите западни съвременници не разбират, че Русия почиства нацистите в Украйна? Как може да не знаят това?
    Работата е там, че те знаят.
    Снимките показват селекция от тяхната преса за различни години.
    “Гардиън“, например, преди 7 години писа, че Азов представлява заплаха за самата Украйна.
    “Ройтерс” писа преди 3 години, че ултрадесните производители на глина от Нибиру тероризират украинското население с помощта на официални лица и местни сили за сигурност.
    Така че, на Запад знаят, че Русия е във война с нацистите.
    А те, Западът, отгледаха нацистите там специално за това.
    Полята, черноземните плодородни ниви около Донбас и Луганск са минирани, по заповед на Киев, от години!
    Хората не само не са могли да ги използват, а дори да минат от там.
    Можете ли да си представите — какъв изрУд трябва да си, за да минираш родната си Земя?!
    Маша Кременска
  • 15 Jak

    87 4 Отговор
    Още едни специалист с особена форма на главата
  • 16 ЕВРОНЮЗ

    86 7 Отговор
    Русия иска едно нещо. Краварите далече от границата си и да получавате толкова за колкото сте си платили.... Всеки опит за крадене ще бъде неутрализиран.. Не го ли разбрахте още с гумените си кратуни.
  • 17 Боби

    50 10 Отговор

    До коментар #3 от "Русия е единственият ни приятел":

    НАТО са бабички

    Коментиран от #31

  • 18 6303

    9 23 Отговор

    До коментар #2 от "меркантилност":

    Търси го при Путин и стига си досаждал .
  • 19 Глупаци

    25 4 Отговор
    Едва ли сте с Украйна не може да се справят.
  • 20 Дарий

    41 6 Отговор
    Добрата новина е че прасетата в Белене ще имат храна
  • 21 Търси

    66 4 Отговор
    грабливи поамериканчени милиционери с асансьори ! Интересчии , с бащи шофьори на червени престъпници - убийци !
  • 22 Не не

    29 12 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Напада! Защита се води на собствена територия!
  • 23 Българка

    13 51 Отговор
    Сега е момента всички силови структури да се прочистят до корен от всички путинисти, които прокарват и защитават путиновите интереси. Да не говорим за пропутинската мафиотизирана прокуратура. Възобновяване на разследванията във военните ни заводи, за които има убедителни доказателства, че са извършени от руски терористи. Изправени на съд всички национални предатели за лична облага, начело с Бойко Борисов, Доган, Пеевски

    Коментиран от #37

  • 24 USSN OHIO

    4 11 Отговор
    праща поздрави на мордор 😊
  • 25 тоя изрод отде се взе

    54 3 Отговор
    ЦЕЦО ЛИПСВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА АНТИЗАПЕК ОБЩНОСТ !
  • 26 Кръговрат

    69 4 Отговор
    Малееее,щом САЩ активираха и човека-физкултура значи нешата са сериозни. Всичкото атлантици и първолаци е устремено към камера и микрофон. Хубавото е,че нито знаят какво точно ,нито знаят как, да го кажат, та накрая не им се и разбира хич....
  • 27 нннн

    59 3 Отговор
    Този е луд за връзване!
  • 28 Що?

    7 47 Отговор

    До коментар #5 от "Русия":

    Какво ги интересува Русия режима в Украйна? Не трябва ли да си гледат техния режим? Зеленски е избран с 70 процента от гласовете в Украйна!

    Коментиран от #104

  • 29 Онзи

    63 4 Отговор
    Този е слугинаж на САЩ. Платен помияp.
  • 30 Русия търси

    32 3 Отговор
    ма не намира - всички се разбягаха като мишоци от Украйна при идеята за руско настъпление, давайки зелена светлина за инвазията. Ако не бяха евакуирали посолствата си преди 10 дни и бяха отстояли позиция, че настъпление срещу Украйна е настъпление срещу НАТО война нямаше да има. Западът позволи това, сега са очудени. Не взимам стрна, войната и избиването на хора трябва да спре!!!, но не игнорирам и фактите!
  • 31 Мммммм

    8 4 Отговор

    До коментар #17 от "Боби":

    А руските са деца!
  • 32 Пъпеш

    62 2 Отговор
    Цецо ако си толкова загрижен , можеш да настаниш идващите украинци в многобройните си апартаменти

    Коментиран от #45

  • 33 В РУСИЯ НЕ КАНЯТ НА ЗАКУСКА

    51 3 Отговор
    ЗАВЪРШИЛИТЕ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ !
  • 34 Аноним

    26 2 Отговор
    Взехме я да не те виждаме в парламента анимал
  • 35 Българка

    7 51 Отговор
    Изумена съм колко са много путиновите подлоги в сайта! Обръщам се към тях, ако Путин изпрати на вратата им въоръжени обирджии, те с хляб, сол и хвалебствия ли ще го посрещнат?
    Апелирам към всички- нека първо бъдем ЧОВЕЦИ! А никой човек не ръкопляска на терористи и кръвопийци

    Коментиран от #49, #108

  • 36 хХх

    40 2 Отговор
    Гигант на мисълта.
    При това даже без нито една мозъчна гънка
    Титан
  • 37 Браво

    22 3 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    милото ми то, пернато! Как ще ги различиш, по червената петолъчка на челото ли? Може да се окажат привърженици на тов. Си, а не на Путин.
  • 38 Годфри

    27 8 Отговор
    Няма логика Русия да търси челен сблъсък със САЩ и НАТО. Самият Путин наскоро в интервю призна, че като цяло Русия значително отстъпва на НАТО във военен потенциал.

    Коментиран от #68, #143

  • 39 ТаУмВзе

    26 3 Отговор
    У БЕЛЕНЕ ДА ЗАКУСВАШ ГУМЕНКО ДОЛНА!
  • 40 Докато псевдо нацията "Украина"

    29 5 Отговор
    Съществува ще съществуват и "македонците" в Скопие!
  • 41 XXL

    29 2 Отговор
    И тоя геостратег се изходи... Ако търсеше сблъсък, нямаше да чака осем години след цирка на майдана. А ако беше фронтален, малкото успели да избягат подлоги на САЩ в Европа, щяха да дават изявления от Лондон или Фашингтон.
  • 42 Републикански

    27 1 Отговор
    пъпеш си бокува цуро на атлантическа молитвена закуска.Стойте си на омазаните дирници крадливи и не си търсете боя!За челен сблъсък взел да плещи врели-некипели.Ти каде мислиш да омекваш-натам,дето сочи стрелката на партийката ви ли?Немаш шанс!
  • 43 Абе как така

    29 2 Отговор
    агресията вече четвърти ден и чак сега Цветанът на мисълта, Цецерон Премъдрий Спомагателен, се изказва?
  • 44 Русия се отбранява!

    24 4 Отговор
    И винаги е водила отбранителни войни - фашистите от НАТО атакуват слаби и безсилни държави безогледно с разрез с международното право - Сърбия, Ирак, Либия, Сирия списъка е безкраен.........
  • 45 Може ама

    19 2 Отговор

    До коментар #32 от "Пъпеш":

    няма, ще му изцапат асансьорите.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Милиционер

    19 2 Отговор
    Да дава акъл!
  • 48 Даката

    5 19 Отговор
    Осемте БТР с руски спецназ навлезли в Харков са унищожени, кадрите са по телевизиите.

    Коментиран от #61

  • 49 Lssah

    24 2 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Доказано е, че жените са с доста по-малък умствен капацитет от мъжете. За сметка на това, са надарени с голяма уста и самочувствие, че знаят всичко.

    Коментиран от #55

  • 50 А бе

    22 1 Отговор
    Цвъ Цвъ, стига ака в интернет пространството !
  • 51 пешо

    20 1 Отговор
    цвъки бавноразвиващия се боклук
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Добри

    24 1 Отговор
    Абе кой ти иска мнението бе боклул
  • 54 комично

    21 1 Отговор
    Това което имаме като Цвинокио, е срамота да го гледа и слуша човек. Този търтей едно изречение като хората не може да построй а 12 г. гласуваше законите на българите. Бавноразвиващ се Цвинокио, ти разбираш ли че идва време да те приключат в асансьора ти бре?
  • 55 Не я чети

    18 1 Отговор

    До коментар #49 от "Lssah":

    тази е помакиня. Забий и един минус (а може и нещо друго - отзад).
  • 56 123

    16 2 Отговор
    Слава на Русия
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 цецо скопецо

    24 2 Отговор
    Цецо доказа се що за боклучав темерут си.Премиерът говори от името на народа,не от собствено и на герб.А ти добре се доказа,кото мекере и придворен шут нещастник бягайки в щатите при сороснята.
  • 59 Пейо

    22 2 Отговор
    Такива като тоя ненормалният ще вкарат във война. Трябва да сме неутрални.
  • 60 ТИТИ

    10 2 Отговор
    ДА ПОПИТАМ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО РУСКИ УЧИЛИЩА ИМАЛО В УКРАЙНА ПРЕДИ ЗЕЛЕНИЯ И КОЛКО ИМА СЕГА

    Коментиран от #90

  • 61 Ония на Змийския остров

    11 1 Отговор

    До коментар #48 от "Даката":

    също бяха унищожени, после оживяха в Севастопол.
  • 62 Чегевара

    5 21 Отговор
    Първите интербригадисти пристигнаха вчера.
    Агресорът няма никакъв шанс!
    Смърт на фашизма.
    No pasaran
    Слава на Украйна!

    Коментиран от #119

  • 63 мишо

    19 1 Отговор
    ШОПАР Е СТАНАЛ С НАРОДНИТЕ ПАРИ
  • 64 Дано

    18 1 Отговор
    Дано му уцелят асансьора
  • 65 5555

    16 1 Отговор
    Тъпчо от НСА - вещ във избора на удобни гуменки, ти толкова разбираш от външна политика и от дипломация, колкото аз от плетене.
  • 66 Яница

    3 22 Отговор
    Руският фюрер се провали вика эа помощ чеченци!!! Нещо много эацикли - надяваше се да превэеме эа един ден Украйна, но всичко се обърка а и апропо главата му ще е эаложена на масата эа преговори!!! Светът никога няма да му прости таэи на нищо необосновена война!!!
  • 67 ХАРИ

    1 4 Отговор
    ЛЕНТА КОМ ИМА СТАТИЯ ЗА РУСИЯ ОТ МАРИЯ МИХАЙЛОВА ДОСТА Е СМИСЛЕНА
  • 68 Това беше

    15 2 Отговор

    До коментар #38 от "Годфри":

    много фин тънък намек пред бай Дрън.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Край

    20 1 Отговор
    Защо има значение какво дрънка този пропаднал глупав човек.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Омръзна ми

    19 1 Отговор
    от "специалисти".
  • 73 Луди хора

    16 1 Отговор
    Щом искат големият черен влак ще ги удари
  • 74 Аут.

    15 1 Отговор
    Абе тоя нали беше в панделата?? Що са го пуснали??
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ттт

    21 1 Отговор
    И тоя боклук изпълзя!
  • 77 Пловдив

    18 1 Отговор
    Защо продължават да дават трибуна на такива грозни, прости и нагли милиционерски муцуни, като тази?!?
  • 78 чаоче

    14 1 Отговор
    цецо,много неща ще се променят за теб,дебели ал,поптодорина,соломоня пуси,наде гииски и други родоотстъпници и предатели
  • 79 МИНА

    21 4 Отговор
    НЯКОЙ АКО НЕ Е РАЗБРАЛ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СА ЗА РУСИЯ И ПРОТИВ БАЙДАН ДЕМОКРАТА БЛАГОДАРЯ ТИ РУСИЯ ЧЕ НЕ ХОДЯ С БУРКА А МЪЖЪТ МИ С ПОТУРИ
  • 80 Kapo

    16 2 Отговор
    Чета нацвъканото от Цвъки. Ех че лицемер и двуличник.Толкова е плъзгав. На всичко отгоре и се прави на умник и съдник.За него само да мие тоалентните в Затвора
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 пиндоcтан

    13 2 Отговор
    марче ма, този крадлив алабаш защо не е в зaтвора, а обикаля пак по cмрaдливите ви медии да ви защитава демонoкрaцията?!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 мммда

    17 1 Отговор
    По- скоро САЩ(НАТО) търси удар с Русия.

    Американска марионетка искаща завръщане в управлението Цветан Цветанов.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ПОПРАВКА

    12 1 Отговор

    До коментар #60 от "ТИТИ":

    ПРЕДИ НЕ ЗНАМ КОЛКО СА БИЛИ НО Е ИМАЛО НО СЕГА СА НУЛА НЯМАГИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА В БАНДЕРОВСКАТА УКРАЙНА
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 това те чака

    8 1 Отговор
    Референдум за съдене на виновниците за националните катастрофи се провежда в България на 19 ноември 1922.1 Той е одобрен от 74,33 % от избирателите.
    Управляващите от БЗНС искат да бъдат дадени под съд членовете на кабинетите на правителствата, водени от Иван Евстратиев Гешов, Стоян Данев и Александър Малинов.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 оня

    4 1 Отговор
    лумпен:))
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Цуци

    13 1 Отговор
    Глей си асансьора, тя ако търсеше челен сблъсак те са пет града по двата океана и сащ намаляха с 2/3

    Коментиран от #118

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 wag

    13 1 Отговор

    До коментар #86 от "ПУТЛЕР КАПУТ , ПУТЛЕР КАПУТ":

    Ако Путин не унищожи тоя наци защитник Зеленски и групичката му.
    Ще разбереш какво е нацизъм.
    Нато само сондира в момента и се чуди колко е силна Р-я.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Май

    13 1 Отговор
    Точно обратното. И ще си го получат. А Цецо като заслужил физкултурник да се записва инструктор в Чуждестранния легион на Зеленски.

    Коментиран от #113

  • 104 оня

    12 2 Отговор

    До коментар #28 от "Що?":

    Проблема е, че не Путин запали този конфликт:

    Барак Обама на 1 февруари 2015год призна ,че САЩ са участвали в свалянето на правителството в Украйна. Т.е. САЩ направиха преврат и поставиха тяхно правителство.
    ,,,

    "САЩ изхарчи 5 млрд. долара по линия на Украйна. Те наливат пари в тази страна чрез неправителствени организации, които се прикриват с различни предлози: права на човека, уроци по демо­крация. И тези хора полу­ча­ват пари, с които се плащат про­те­стите по улиците”, каза тогава в интервю за теле­ви­зи­он­ния канал „Лайф­Нюз” бившият заместник,министър на финансите на САЩ Пол Робъртс -
  • 105 ГОТВЕТЕ СЕ РУСКИЯ ПУТЛЕРО-ФАШИЗЪМ ИДВА

    3 9 Отговор
    ГОТВЕТЕ СЕ
    РУСКИЯ ПУТЛЕРО-ФАШИЗЪМ ИДВА ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩА !
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 оня

    7 1 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Вижте на коя страна сме! Днес едно китайско посолство, публикува в туитър, кой е най голямата угроза за света-САЩ. Ето и публикацията (USA Bombing list: The Democracy World Tour) Кореа и Китай-1950-53, Гватемала-1954, Индонезия-1958, Куба-1959-61, Гватемала-1960, Конго-1964, Лаос-1964-73, Виетнам-1961-73, Камбоджа-1969-70, Гватемала-1967-69, Гренада-1983, Ливан-1983-84, Либия-1986, Салвадор-1980, Никарагуа-1980, Иран-1987, Панама-1989, Ирак-1991, Кувейт-1991, Сомалия-1993, Босна-1994-1995, Судан-1998, Афганистан-1998, Югославия-1999, Йемен-2002, Ирак-1991-2003, Окупацията и разполагане на веоенни бази на САЩ и Англия: Ирак-2003-2015, Афганистан-2001-2015, Пакистан2007-2015, Сомалия2007-2008, Сомалия2011,Либия2011, Либия2015, Сирия2014-2015. САЩ имат в света 800 военни бази,разположени в 173 държави. Направете си изводите, кой е заплахата за света и публикувайте световния агресор, да се знае от всички.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Гай Турий

    8 1 Отговор
    Абе тоя защо не е зад решетки. КПКОНПИ защо дреме и не го подхване. Тръгнал да раздава акъл, вместо да слуша слово от надзиратели и маргинали в затвора.
  • 112 ГОТВЕТЕ СЕ РУСКИЯ ПУТЛЕРО-ФАШИЗЪМ ИДВА

    9 4 Отговор
    Престъплемнията на руския фашизо-путлеризъм ?

    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен от руските фашисти диверсанти в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...

    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014... от руските фашисти диверсанти .

    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...от руските фашисти диверсанти .

    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...от руските фашисти диверсанти ,.

    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с червена руско-фашистка боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" .

    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...от руските фашисти диверсанти .
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Боклук

    8 1 Отговор
    Завършен
  • 116 Добруджа

    2 1 Отговор
    Този кой беше?
  • 117 Телеграм

    3 8 Отговор
    Гледах днес едно видео в Телеграм , Украйнци в Киев бяха хванали трима нацисти-путлеристи диверсанти , добре ги посрещнаха , първо сокуро после сепуко и накрая ги обесиха на улични стълбове с чревцата вън .разбира се .Много мила гледка . Обзе ме едно топло чувство на удовлетворение и задоволство .
  • 118 Кой е

    2 1 Отговор

    До коментар #98 от "Цуци":

    Петият град?

    Коментиран от #139

  • 119 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Чегевара":

    Давай,Че ! Няма време,ей сега ще стане 13 часа,време за визитацията,крий телефона ,че ще ти увеличат дозата.
  • 120 хайде срещу Русия

    8 1 Отговор
    Няма ли българските натовци верни,лоялни да се отзоват и да отидат да воюват за Зеленски, Турчинов, за сина на Байдън Хънтър, за Коломойски, за Аваков ,за Кличко да проливат кръвта си за да защитят нези добри хора и техните неонацистки антируски евроценности. Кой ще ги води, може би г-н Тагарев,после Сашо Гъбата, Пуси и останалата дружина верни и лоялни яростни русомразци ,пропагандатори срещу всичко руско ,изпълнени с омраза към българите и кучешка верност към натовските престъпници.
  • 121 На баба ти хвърчилото

    2 3 Отговор
    Гербаджиите - бивши и сегашни са най-отвратителните русороби, а техният лидер подари на руснаците милиарди български лева - БТК-Виваком - 1 млрд.евро, турецки паток - 4.5 млрд лева, негодни руски турбини за АЕЦ - Белене - 1.2 млрд лева, чрез програми на ЕС местната проруска олигархия краде от европейските фондове милиарди евра, голяма част , от които отиват в руските им началници . Изчистване на всички агенти на руско влияние и техните слуги и петоколонници! Стига робско преклонение пред руските главорези !
  • 122 proi4o

    7 1 Отговор
    at last !!!....и Цветан Цървула се иzsra !!!!
  • 123 ЦЕЦО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ПУТИН

    8 1 Отговор
    КАКВА ТРАГЕДИЯ ЗА ЦЕЦО ПРЕДАТЕЛЯ , А БАЩА МУ БЕШЕ ВЕРЕН ДО ГРОБ НА РУСИЯ !
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Лид

    7 1 Отговор
    Ти идиот ли си?
    Боже какви изроди сме имали начело на държавата.
  • 126 ЛИЛИПУТЛЕР КАПУТ

    5 6 Отговор
    Престъплемнията на руския фашизо-путлеризъм ?

    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен от руските фашисти диверсанти в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...

    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014... от руските фашисти диверсанти .

    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...от руските фашисти диверсанти .

    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...от руските фашисти диверсанти ,.

    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с червена руско-фашистка боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" .

    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...от руските фашисти диверсанти .
  • 127 ДРУГАРЯ ОТ С.ШУМА ОЩЕ Е С ГЕРБ

    10 1 Отговор
    НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ - СЪЩИЯ МРЪСНИК И КРАДЕЦ СИ Е КАКТО ВИНАГИ Е БИЛ - ИГРАЯТ ТЕАТЪР С ТИКВАТА !
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 333

    7 1 Отговор
    Г-н учителю, как я виждаш тази идея Русия да търси челен сблъсък с САЩ и Нато и то на руска територия? То бива глупости, бива, ама вече ни правите на съвсем улави.
  • 130 Тоя

    9 1 Отговор
    Цветанов не е ли в затвора ??? Значи и новото правителство е като старото …. Няма да гласувам докато не видя депутат или министър като този в затвора
  • 131 така така

    6 1 Отговор
    TO май вие си го търсите... а Пинокио??
  • 132 КОЙ,КОЙ Е

    4 0 Отговор
    Цецо ти натискаш златното копче от гаража,ама ,онзи ще натисне червеното копче и всичко ще се стопи след 7 минути.
  • 133 Дългият

    5 0 Отговор
    Затвори си устата...Предател......Един път станеш ли Предател...такъв ще си останеш завинаги...никой няма да ти има вяра...
  • 134 Ентропа 2009

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "меркантилност":

    Айде всички на 4-ти бустер)))
  • 135 До 126

    3 0 Отговор
    Верно е,но са го сторили жълто-сините.
  • 136 Сали

    3 0 Отговор
    BИ ти ли крадлив пипонкю се изхождаш по въпроса
  • 137 До Цицирон

    4 0 Отговор
    Прав си, Цвъки, но както обикновено трябва да разбираме думите ти обратно. САЩ подпалиха тая война и искат да смажат Русия.А ние ще платим сметката.
  • 138 Цъко Гуменката

    2 0 Отговор
    Тоя па...
  • 139 Хихи

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Кой е":

    Аре ще сложим и оная на езерото Мичигън
  • 140 Стако Томов

    4 0 Отговор
    Цветанов е пряко виновен за установяване на мутро мафиозната ОПГ. Организатор на структурите и изборите в условие на незаконните парични инжекции от швабо - саксите. Затри ни толкова години от живота.Боклук престъпен. Ти да не мислиш, че сме от дегска градина Фандъкова? Безсъвестен боклук - мазник и цереушник......
  • 141 ГЕНИЯТ ЦВЪ СЕ ИЗЦВЪКА !!!

    3 0 Отговор
    ТИ ОСВЕН ДА РЕКЕТИРАШ БИЗНЕСМЕНИ
    И ДА ПРАВИШ СВ.И.РКИ ДРУГО НЕ МОЖЕШ!!!
  • 142 Българин

    2 1 Отговор
    Този, както и дузина , други, отритнати и позабравени политикани, с "бомбастичните" си твърдения се правят на интересни!
    Ей Боклуци, днес сте out, народа ви показа , чде ви е местото!
  • 143 Глупости

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Годфри":

    Лично видях и чух какво каза Путин по РТ24. Точно обратното на писаното от тебе.

    Коментиран от #147

  • 144 007

    2 0 Отговор
    Ц.Ц реши ,че като си пусне брада ще респектира.Не се получи,сега гледа намръщено и лошо ,но нещо пак не му се получава.Абе как така става отрочетата на най върлите комунисти станаха най големите защитници на "демокрацията"?
  • 145 Откровен

    3 1 Отговор
    Защо се дава платформа на престъпници. Нямали други коментатори. Има толкова умни хора точно него го пускате .
  • 146 Искам отмъщение

    3 2 Отговор
    И целия български народ го иска,за да може да се кротне целия свят.Само унищожението на САЩ и НАТО,ще освободи света от най голямото зло.И ако си мислите,че Путин ще ви разреши да ползвате парите на руснаците и да им забранявате да живеят нормално,жестоко се лъжете.Както дърпахте мечката за опашката в Украйна,така и сега ссъс тъпите си санкции повтаряте отново това ,което не трябва да правите.Заличаването ви означава свобода.Аз си искам свободата,дори и с цената да ям радиоактивни марули,но за всичките 32 години подигравка и грабеж,ще бъда отмъстен.Сега новото Гестапо затваря 45 000 ип адреса и Фейсбук,под предлог от опасност от хакерски атаки .Ами че то всичкото булгар хакер бе-казва един от махалата ФилиповциТелевизиите на руски вече ги няма.Не че ги гледам но самата цензура е в противовест с моята свобода, а утре ще ни затворят и телефоните и ще комуникираме като африканците с барабани,защото имало опасност от атака и по телефоните.
  • 147 Трябва да се научиш

    3 0 Отговор

    До коментар #143 от "Глупости":

    да четеш между редовете момче.Естествено е че ще го каже и това е за успокоение на балъците.И САЩ и НАТО знаят, че тяхното количество е измерено в няколко секунди и не струва нищо.САЩ и НАТО изглеждат като милиони индианци,снабдени с милиони прашки и пластмасови топчета, тръгнали да свалят руските ракети.В друго свое изказване.Путин каза,да не се опитват да го плашат, защото оръжието което руската армия притежава, няма аналог в света,и не може да бъде неутрализирано.Политиката е дипломация а не като българските подметки,които не знаят в кой свят живеят и вместо да бягат от САЩ и НАТО,които са в процес на заличаване и всичко е до време,те са първи глашатай за потуупване по рамото.А същевременно обричат българския народ на глад мизерия и свещи.
  • 148 Цици Цветанов

    4 1 Отговор
    Некадърен си беше и така си остана, Русия да търси челен сблъсък с САЩ и НАТО е последното нещо което искат.
  • 149 Котис

    1 1 Отговор
    Цвъки е палячо!
  • 150 Стефан Петров

    1 1 Отговор
    Пълни глупости. Според него Русия иска съзнателно края на нашата цивилизация.Вместо да се занимава с подобни теми Цветанов по-добре да върне на българския народ онези 1.5 милиона лева, които България заплати според присъда на ЕСПЧ, за неговите глупости като министър на МВР. Съветвам всички да прочетат статията на Патрик Бюкенън /Путин ни предупреждаваше/ Home/Patrick J. Buchanan/World/Putin Warned Us WORLD Putin Warned Us в американското списание Америкън Консерватив от. 26.02.2022г. Бюкенън не е кой да е в САЩ и света.
  • 151 Тома

    2 2 Отговор
    Цъфтане обранно е.Нато и америка подкокоростват украйнските нацисти за челен сблъсак
  • 152 vif

    3 3 Отговор
    Цвъко да оди да прави обиколки на стадиона.Там му е силата. Един изпит с глава е вземал. Челната стойка...
  • 153 Малката муха

    2 2 Отговор
    Цецко, много си пр0cт мойто момче. И никой вече те не бръсне за слива. Скрий се и не изказвай мнението си.
  • 154 Пустиняка

    0 2 Отговор
    Тоа па ептен много тъп бил бе
  • 155 Абе,

    0 1 Отговор
    да не ти падне асансьора от сблъсъка !
  • 156 ЖОРО

    0 2 Отговор
    ПЛАТЕН КРАВАР..
  • 157 все едно

    1 0 Отговор
    Путин е натикан в ъгъла. Засега е важен момента да не натисне копчето. Но и затова има кой да помисли копчето да не задейства. Офицерите искат да живеят и след Путин.
  • 158 разума

    0 0 Отговор
    Кариерата му като политик приключи с подарък на часовник от ББ за вярна служба. Сега е на хранилката на американската пропаганда и не му се сърдете на човека. И вие да лапахте добри пари от там и вие щяхте да пеете тази песен. Лошото в цялата история е , че парите не са американски а от нашите джобове- "американските" марици, книжни самолетчета платени 100% като истински и много др. знайни и незайни.
  • 159 БОЖЕ ОПАЗИ!

    1 0 Отговор
    €К$-Г€РБ€РА$ТКИЯТ милицион€р $€ ИЗКАЗА КОМП€Т€НТНО"....,А Б€Ш€ МНОГО ДОВ€Р€Н чов€к на $ащ....!
  • 160 Гост

    1 0 Отговор
    Цецо нямали нещо за рекет някоя фирма завотче някой пръстче ушенце
  • 161 Драган

    2 0 Отговор
    Нека мистър "седем апартамента" замълчи за известно време, ако има поне малко срам. Никога Русия не е търсила конфронтация с ЕС, САЩ или НАТО. Те търсиха с нея такава. Путин осем години им търпя глупавите санкции, но по категоричен начин доказа, че Русия не може да бъде пренебрегвана. Евала!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове