Last news in Fakti

4 Март, 2022 17:23 3 384 27

БСП-Пловдив иска левицата да напусне управлението заради оставката на Янев

  • бсп-пловдив-
  • левицата-
  • напускане-
  • управлението-
  • оставка-
  • янев

С гласуването на неговата оставка БСП се е поставила в услуга на чужди интереси, които имат за цел да хвърлят България във война, и то директно на фронтовата линия, се казва в позицията

БСП-Пловдив иска левицата да напусне управлението заради оставката на Янев - 1
Снимка: БГНЕС

Градският съвет на БСП-Пловдив настоява за незабавно напускане на партията от управленската коалиция. Разпространената позиция е в подкрепа на бившия министър на отбраната Стефан Янев.

В нея се казва, че с гласуването на неговата оставка БСП се е поставила в услуга на чужди интереси, които имат за цел да хвърлят България във война, и то директно на фронтовата линия. От БСП- Пловдив настояват подобни решения да бъдат подлагани на широко обсъждане в партията, като заявяват, че липсва диалог между националното ръководство и партийните структури. Позицията за напускане на управляващата коалиция се поддържа и от председателите на общинските структури на партията в Пловдивска област, заявяват от БСП-Пловдив, цитирани от БНТ.

"Това е гласът на градската партийна организация, който категорично не е съгласен с отстраняването на министър Янев от поста му министър и изразява своето притеснение за бъдещето на страната ни, тъй като оставаме с усещането че, Министерски съвет не обслужва сто процента българския интерес. БСП- град Пловдив изразява позицията си, че сме миролюбива партия и държим на това по мирен начин да се решат проблемите, а не да се въвежда държавата в такъв военен конфликт. Според нас, колкото по-своевременно БСП напусне управляващата коалиция, толкова по-голям е шансът да се съхрани като партия, защото и резултатите от последните проучвания показват, че за пореден път БСП ще понесе негатива на управлението", каза Атанас Петков- зам.-председател на ГС на БСП- Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    43 7 Отговор
    И правилно !!! Видя се , че единствената истинска спойкка на коалицията , е жаждата за власт на Нинова !!!

    Коментиран от #13

  • 2 pepi777

    36 8 Отговор
    Милите, че Нинова, която е антиРадев ще направи тази услуга на Янев ли? хаха
  • 3 Fury

    38 12 Отговор
    Дано г-жа Нинова прояви здрав разум и да отегли подкрепата си от това правителство.
  • 4 Грульо

    34 8 Отговор
    Брейй, веднъж да да, 5 звезди на БСП новина. Ако Нинова напусне продажната коалиция, ще дам още една. :D
  • 5 Антикумунис

    31 19 Отговор
    БСП трябва да се закрие.
  • 6 Искате, ама няма

    23 9 Отговор
    За да няма, има три причини и първата от тях е ОБЛАГА. За втората се борят две, никаква С-ка или ЕГО-то на Нинова. А третата е банална, а падне от БСП правителството, а са видяли власт през КРИВ МАКАРОН. Продажници.
  • 7 Илиев

    17 16 Отговор
    Айде изчезвайте. И без това ползата от вас е никаква. Бегайте на Източния фронт.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лъжливия Бабикян

    11 17 Отговор
    Махайте се да лиж...те гъ....а на Путлер
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Точно това е

    18 7 Отговор
    Решението. Очевидно, Коалицията работи за западни чужди интереси и не работи за хората! Най скорощен ярък пример е спекулата с цените на горивата!
  • 12 оня с коня

    18 15 Отговор
    Браво на БСП-то от Пловдив- излезе ли Партията от Коалицията ,Правителството Пада,а ПП едва ли ще успеят да влязат в Следващия Парламент.Нинова пък става "Никоя",щото Мястото й в Партията вече е Заето.Следва НЕМИНУЕМО ВРЪЩАНЕ на бат Бойко защото просто няма кой да го конкурира и почти сигурно е че ще управлява САМОСТОЯТЕЛНО поради най-многобройния Електорат който има зад Гърба си в БГ.За БСП -Пловдив пък остава Надеждата че след като ОТНОВО Оглави Държавата Борисов може и да Назначи Янев за министър на Отбраната- не че е сигурно,ама нали Надеждата крепи Света...
  • 13 нашия

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    до №1 и №2......а ИНТ защо стоят и крепят това правителство....ако излязат и всичко е ясно ..за Нинова знаем...
  • 14 Факт

    1 0 Отговор
    ................
  • 15 BOB

    19 4 Отговор
    СЕГА Е МОМЕНТА БСП ДА ОСТАНЕ В БОРБАТАИ ЗА В БЪДЕШЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,НИНОВА ПОДАИ ОСТАВКА СПАСИ БЪЛГАРИЯ
  • 16 Jacques Yves Moineau

    15 6 Отговор
    БСП Пловдив е на Гергов. А знаем че Гергов е в добри отношения с Боко, и му е добре мафията да си върне властта...така ще има парче и за него. Затова искат да излязат, за да падне правителството, нови избори, здраво манипулиране и опааа, мафията пак на власт.
  • 17 Свинаря

    13 2 Отговор
    БСП-Пловдив - смятай свинарят. И кой да дойде да управлява биби, да ти даде златна дупка за 40 млн и още 2-3 панаира.
  • 18 Киряк Петков

    14 3 Отговор
    От това по-лесно няма! Но после ще чакат трийсе години да имат министър.
  • 19 Карас

    11 3 Отговор
    А дано,ама надали
  • 20 Европеец

    8 7 Отговор
    Янев да не е свещена крава. Факт е, че се изложи с пелтеченето за Украйна , дори цитира военнопрестъпникът Путин. БСП Пловдив да хваща последния самолет за Москва.
  • 21 Янев

    3 2 Отговор
    Не е незаменим.. Я успокой те топката.. Гешеф кога започваш чекмеджетата

    Коментиран от #22

  • 22 Прасе От Бсп

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Янев":

    палат с дванадесет златни тоалетни сигурно е построен прозрачно?
  • 23 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП=Израждане

    5 0 Отговор
    "БСП- град Пловдив изразява позицията си, че сме миролюбива партия и държим на това по мирен начин да се решат проблемите..."

    Лицемери, аз помня 1990-те години, когато дъртите комунисто-бесопори имаха лозунг: "Ние тази власт(комунистическата) с кръв сме я взели ..." Това относно миролюбивата партия БКП=БСП.
  • 24 Българин

    5 0 Отговор
    БСП тотално трябва да се закрива за да се оправи България
  • 25 ник3900евро

    1 0 Отговор
    БСП-БКП е партията която винаги е била против Българските интереси обслужваща изцяло Руските. Ако слушахме тяхните нагласи сега щяхме да сме като Беларус другите Руски колоний. Тези старите комунисти трябва да се държат по далече от власта. ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ПИЕМЕ ЗАКОН за носене на наказателна одговорност на хора подкрепящи диктаторският режим на Путин. И ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ СЛУЖБИТЕ всички който са завършили в Русия.СПЕШНО.
  • 26 Ник 3900евр.

    1 0 Отговор
    БСП Пловдив или по точно другаря Гергов е ярък пример за одстояване на Руските интереси, и пиватизацията за жълти стотинки.
  • 27 Ник 3900евр.

    1 0 Отговор
    Между другото другаря Гергов през деведесетте години беше един от първите които се наредиха на опашката за влас на СДС.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове